עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by ניר.,

אני מחפש שרת FTP תומך ASP חינמי........ מישהו מכיר אתר שנותן / מאפשר זאת?

• 6 תגובות
    • 905 צפיות
  2. Started by idoSC,

שלום, קודם כל אני שמח להצטרף לפורום. אני לומד את השפה C (לא CPP), ובשביל פרוייקט מסויים אני צריך לדעת איך כותבים בעברית. שמעתי מחבר שאפשר לכתוב בעזרת ספרייה כלשהי, אבל מסיבות אישיות הוא לא יכול לעזור לי ישירות. כרגע, אני משתמש בMicrosoft Visual Studio CPP 6.0, וכשאני עושה פקודה של printf ומנסה לכתוב בעברית, בקוד התוכנה זה נראה בעברית, אבל בהפעלתה הכל כתוב בג'יבריש. מישהו מכיר את הספרייה שמתאימה לכתיבה בעברית לC, אם היא קיימת? או כל דרך אחרת לכתוב בעברית? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 710 צפיות
  3. Started by נעמה.,

האם יש אפשרות לבנות דף HTML מWORD ?? אם כן- איך אני שומרת את הקובץ כדי שאוכל לפתוח אותו כדף HTML? מישהו מכיר אתר <בעברית> שמסביר את העניין? מצאתי רק הסברים לבנייה מדפדפן. תודה

• 6 תגובות
    • 660 צפיות
  4. Started by donkey kong,

Set c = Server.CreateObject("ADODB.Connection") set r = Server.CreateObject("ADODB.Recordset") c.Provider="Microsoft.Jet.OLEDB.4.0" c.Open Server.MapPath("proj.mdb") r.activeconnection=c dim answ, i, vp1, vp2 answ=request.form("chosenAnswer") i=Request.form("VoteNum") r.Open "select * from polls where ID=" & i vp1=r.fields("tvotes")+1 vp2= r.fields("votes" & answ)+1 r.close set r=nothing c.execute "Update polls set votes" & answ & "=" & vp2 & " and tvotes=" & vp1 & " Where id=" & i c.close set c=nothing בניתי סקר בASP והקוד הזה אמור לקבל את הנתונים מהסקר ולעדכן את הטבלה(DB) לנותנים שהתקבלו... יש לי בעיה במשפט הUPD…

• 6 תגובות
    • 622 צפיות
  5. Started by nondos,

שלום לאחרונה התחלתי להתעסק קצת עם XML ב VB.NeT אני צריך לעבד קבצים מסוג NZB (סוג של XML) קישור - http://en.wikipedia.org/wiki/Nzb הבעיה היא שבקבצים אלו נעשה שימוש ב namespace ניסתי לשחק עם זה קצת אבל לא הבנתי איך זה עובד. הכי טוב שהגעתי אליו הוא לקרוא את ה Message ID מהקבצים אשמח אם מישהו יסביר לי איך לנווט בתוך XML עם namespace ואיך לדוגמא למשוך את שם הקובץ מתוך ה NZB הנה הקוד שכתבתי: Sub NZBToMsgID(ByVal _FileLnk As String) Dim m_xmld As XmlDocument Dim m_nodelist As XmlNodeList Dim m_node As XmlNode 'Create the XML Document m_xmld = New XmlDocument() 'Load the Xml file m_xmld.Load(_FileLnk) Dim namespaceManager As XmlNamespaceManager…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by Rebellion,

אני זקוק לאתרים אשר מספקים קודים כתובים למטרות שונות. ואני צריך גם מקור מידע שמספק את כל הפקודות שיש, לדוגמא פקודות שאני יודע: Show, END, Change וכד' וכיצד להשתמש בהם נכון באובייקטים. ואם אפשר, ספציפית, קוד שכאשר הטופס מלא, לחיצה על כפתור תשלח את המידע שנרשם בטופס לאימל. תודה רבה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. מישהו יודע כיצד אני יוצר ומאחסן ערך במשתנה ב-JS ולאחר מכן שולח אותו דרך ה-FORM (טופס) ל-ASP ?

• 6 תגובות
    • 633 צפיות
  8. Started by pergola,

בזמן האחרון התחלתי לעסוק בבניית אתרים.. השתמשתי במדריך Total.Training.For.Website.Design.Extreme.Website מדריך מעולה.. הבנתי משם מלא.. עכשיו ברצוני ללמוד גם לבנות פורום.. משהו ברמה של האתר הזה (HWZONE) יש לtotal training גם מדריכים לבניית פורום..? כיוון שהמדריכים שלהם מאוד מדוייקים ומסברירים פרט פרט בוידיאו.. לכן אני מעדיף אותם.. אז יש להם תוכנה כזאת שמלמדת גם את זה..? אם יש מדריכים אחרים גם אשמח.. אבל רצוי שיהיו בוידיאו..

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. אני פיסקאי : לכן אני ישאל בצורה שלי .. יש לי חבורה\תתחבורה עם X איברים ...אני רוצה למצוא פרמוטציה שתגרום לכול האיברים לכסות את כול האפשריות ..אפשר לעשות דבר כזה במחשב .. כאשר אני רוצה שזה היה ממוספר .. לדוגמא : החלפה מהמקום הראשון עם השני =( f(1 החלפה עם השני והשלי = F של 2 ... איך עושים דבר כזה.. אני לא חזק במחשבים...לכן זה מאוד יעזור לי שתסבירו לי איך מאשר איך בונים את התוכנית ...כי לתכנת אני לא יודע !

• 6 תגובות
    • 683 צפיות
  10. Started by roi19,

יש לי שאלה קטנה.... יש לי דף אחד עם המון מידע, ובמקום לחלק אותו לכמה דפים, בראש הדף יש לי מס' לינקים. עכשיו, לכל כמות מידע מסוימת יש שם(ע"י נתינת ID בתגית הdiv). כיצד אני יכול לעשות שבעת לחיצה על הקישור(שנמצא בראש הדף) זה יעבור לחלק הזה בדף? ניסיתי לעשות ככה: <a href="#onlinegames" class="link2"> אבל זה לא ממש הצליח לי....(onlinegames הוא הID שבתגית הdiv) מישהו יכול להסביר לי בבקשה איך אני עושה את זה?

• 6 תגובות
    • 737 צפיות
  11. Started by aerosmith,

התחלתי לנסות ללמוד PHP... אז בתקופה של הלמידה אני מקווה להשתמש רק בנושא הזה, כדי לא לעשות סתם הודעות מיותרות. עשיתי את הפקודה "hello world" חשבתי צריך לקפוץ חלון, לא צריך לקפוץ חלון שרשום בו הלו וורלד? פשוט רשום בכתב רגיל HELLO WORLD... דבר שני זה, עשיתי תקוד הזה <?php $txt = "hello world!"; $number = 16; ?> וזה לא עושה כלום.. זה צריך לעשות משהו?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by genia,

.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by ~שירה,

רוצה לממש את הלולאה הבאה: for (int i=0; i<5; i++( k[i= i+5;] אני יודעת לבדוק את התנאי i<5 ולבצע את הקפיצה. איך מבצעים את ההצבה? <i נמצא ברגיסטר $0, k נמצא ברגיסטר $1>

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  14. אני רוצה לילמוד שפת תיכנות מהתחלה נירא לי שאני יתחיל עם c או c++ או java או vb אבל אני צריך מדריכים של "מפגרים" כאילו מהתחלה שיסבירו כול מוסג ולא יגידו לי לולאות ואני לא יודע מה זה תודה רבה לעוזרים (אין לי שום ידע מקדים אבל למדתי קצת html אולי יעזור)

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by marking,

למדתי בכיתה ו הכל אבל עכשיו שכחתי... מישהו יכול לתת לי מדריך? או איזה אתר?

• 6 תגובות
    • 3.3k צפיות
  16. מה שאני צריך, למשל, כשקובייה יורדת (תדמיינו טטריס) שיהיה אפשר להזיז אותה..

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by Elrond,

מישהו יכול להגיד לי אם יש פקודת מיון ל DB בגישת ADO ...

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by t0m3r,

מישהו יוכל לפתור לי תרגיל זה? אני לא מבין ויודע כיצד לפתור אותו... :-\ כתוב פונקציה המקבלת מספר שלם חיובי בן 9 ספרות - NUM, ומספר שלם חיובי חד-ספרתי - N. הפונקציה הופכת את הסדר של N הספרות האחרונות של המספר NUM ומחזירה את NUM לאחר השינוי. לדוגמה: אם NUM=123456789 ו-N=3 אז הפונקציה תחזיר NUM=123456987 אני אשמח לקבל תשובה פשוטה. תודה רבה רבה מראש!

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. שלום! אני צריך עברית לפורום Yabb SE מאיפה אפשר להוריד או להשיג???

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by greg,

שליום לכולם. אני קצת תקוע ורוצה לנסות להיעזר בכם. אני מביא רק את הקטע הרלוונטי: int main(){ int arr[] = {5,4,6,9}; cout << arr[0]; } עד כאן הכל עובד מצוין! עכשיו אותו דבר רק: בתוך cls.h class C1{ int arr[10]; C1(); }; בתוך cls.cpp #include "cls.h" C1::C1(){ arr[] = {1,2,4,6,7,8,2,3,0,5}; } ובמצב כזה אני מקבל הודעות שגיאה: error C2059: syntax error : ']' error C2143: syntax error : missing ';' before '{' error C2143: syntax error : missing ';' before '}' אז איפה טעיתי (ניסיתי המון אפשרויות כולל לקמפל תחת UNIX)? ומהי הדרך לאתחל מערכים במצב כזה? אודה על כל עזרה.

• 6 תגובות
    • 2.9k צפיות
  21. היי, חבר שלי רוצה להקים פורום מבוסס YaBB, ואני התנדבתי לעזור לו. שנינו לא מבינים הרבה בתכנות אתרים, לכן אשמח אם פשוט תגידו לי מה צריך לשנות באיזו שורה בקוד. בתודה מראש, עדי.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. לכל מי שצריך עזרה ב asp, html ו-javascript אוו שסתם רוצה לשאול שאלות שקשורות בבנית אתרים שיפנה אלי ואני יעזור לו ......... אני לא מורה אבל אני יוכל לעשור כמה שאני יכול

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by shuki_1,

מצורפת תמונה . כיצד מוצא את התיבה הרלוונטית שבה אוכל לסמן את ההפנייה החסרה ?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by LinKinG,

שלום רציתי לדעת אם יש כאן מתכנתי JAVA? אגב אני חדש בקיהלה אני מתכנת בשפות C JAVA JS ASP ואשמח אם מישהו כאן ימיליץ לי על קומפיילר לJAVA אבל תוכנה שתשלים פקודות אוטומטית (עצלנות חחח) אז שלום שלום ומחכה לתגובות

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by 114508534,

לא מזמן התחלתי ללמוג לכתוב בHTML אז אני רוצה לשאול כמה דברים. א. איך אני מוסיף גפן שיש בוא רווח לדוגמא:basic font ? ב.איך אני מוסיף תמונה מהכונן הקשיח ?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים