עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by levimadman,

שילבתי אובייקט פלאש בעמוד html-י ואני רוצה שלחיצה על האוביקט הזה תוביל לקישור אחר.. התאג <a href> ושילוב קוד הפלאש בתוכו לא עובד ולא מקשר בלחיצה.. יש לציין שני רוצה לקשר מדף הhtml ולא מקובץ הפלא שעצמו לקישור נפרד. זה הקוד שניסיתי- <a href={U_LOGIN_LOGOUT}><object width="150" height="50"><embed src="templates/beats101/images/logout.swf" width="150" height="50" quality="high" bgcolor="#000000" name="index" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain" type="application/x-shockwave-flash" border="0" /></object></a> עריכה- זהו דף tpl במערכת phpbb המשתמש בקוד php על מנת לקשר לקישור הנ"ל({U_LOGIN_LOGOUT}) יש לציין שעם תאג תמונה ולא &lt…

• 6 תגובות
    • 808 צפיות
  2. Started by booraz2012,

יש לי שאלה בסיבוכות והיית רוצה לדעת אם פתרתי אותה נכון נתונה השיטה הבאה: public static boolean what (int [] a, int [] b) { if (a.length != b.length) return false; for (int i= 0; i<a.length; i++) for (int j=0; j<b.length; j++) if (b[j] < a[i]) return false; return true; } א' בהנחה שהמערכים מלאים במספרים שלמים מה מבצעת השיטה ב מה סיבוכית זמן הריצה ומהי סיבוכיות המקום של השיטה, הסבירו ג' כיתבו את השיטה מחדש שתבצע את מה שביצעה ב-א' בסיבוכות זמן ריצה קטנה יתר התשובות שלי: א' השיטה מחפשת האם ישנו מספר במערך b שהוא קטן יותר ממספר במערך a ב' סיבוכיות של n בריבוע כיוון שעל כל איבר במערך a אנחנו עוברים של כל מערך b - הם זוהי סיבוכית הזמן, המקום או שניהם יחד ? ג' אני הי…

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by Styx,

יהתרגיל תמונה מיוצגת במחשב על-ידי מערך דו-מימדי שכל איבר בו הוא ייצוג של פיקסל בתמונה. התוכן/מספר מייצג את הצבע של הנקודה.טשטוש תמונה מתבצע באמצעות החלפה של כל פיקסל בערך הממוצע (המעוגל כלפי מעלה) של הפיקסלים שמסביבו (כולל אותו עצמו) עכשיו בניתי את רוב התוכנית רק חסר לי את החלק של ההדפסה של המטריצה החדשה שקצת אני הסתבכתי מאיפה לקחת אותה-אם מישהו יכול לתת לי כיוון זה יהיה נהדר ודבר שני למדנו שבהגדרה של פונקציה שמקבלת מטריצה מספיק לרשום int fucn (int a[][N] אבל שאני משאיר את הסוגריים הראשונים ריקים זה לא מסתדר הקוד #include <stdio.h> #define N 6 #define M 8 int ifInside (int rows, int cols); int avgAroundLocation(int pic[N][M], int rows, int cols); void copyToNewA…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by ely2001,

יש לי בעיה בקומפילציה לשורה הבא if (counter mod 2 <>0) then זה רושם לי : operand do not match operator error41 איך אני יכול לתקן את זה??

• 6 תגובות
    • 896 צפיות
  5. Started by IlanF,

סוף סוף התחלתי לעבוד על הפרוייקט שלי בבית. (וזה הכל בגלל השביתה ) אבל יש לי בעיה מעצבנת בנסיון לעבוד עם הDATABASE. יש לי קוד שאמור להכניס עמודה בטבלה של הDATABASE לתוך LISTBOX, אבל אני מקבל כמה שגיאות. procedure TCust_edit.FormActivate(Sender: TObject); var i:integer; begin ListBox1.Items.clear; with all do begin customer.First; for i:=1 to customer.recordcount do begin ListBox1.Items.Add(customer['Customer_ID']); customer.next; end; end; end; מופיעות לי השגיאות הבאות: [Error] Unit13.pas(67): Undeclared identifier: 'all' [Error] Unit13.pas(69): Undeclared identifier: 'customer' [Error] Unit13.pas(70): 'DO' expected but identifier 'recordcount' …

• 6 תגובות
    • 878 צפיות
  6. Started by generalA,

ברצוני לדעת האם פקודת JNZ לאיזשהו מקום (לא עניין רלוונטי), שבאה לאחר הפקודה: DEC CX אומר שרק כאשר ערך CX יהא 0 הקפיצה לא תבוצע או שהיא תופסת לגבי אוגר אחר או מס' אוגרים ? תודה !

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. הרבה פעמים במשך היום יוצא שאנחנו צריכים להקליד את כתובת המייל שלנו האם יש אפשרות לקבוע קיצור דרך על שולחן העבודה שבלחיצה אחת יעשה את העבודה הכוונה שאני אקליק עליו כמו שאני פותח תוכנה קובץ exe רק שפה אני אקליק וזה בעצם יעתיק את המייל שלי ואני אדביר איפה שאני רוצה אני יודע שיש אפשרות לעשות את זה עם קובץ bat אבל לא יודע איך תודה רבה

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. Started by adammosa,

אני צריך מישהו או מספר אנשים שמבינים בC++ ויש להם זמן, הפרוייקט הוא בעצם שרת פרטי עבור איזה משחק. היה לנו מתכנת אך לצערנו הוא התגייס והוא השאיר את הקוד סורס עבורנו (עם הבסיס + שיפורים למשחק) עבור המתכנת הבא. במידה ואם הוא מעוניין להיות חלק מן הפרויקט, לאחר עליית המשחק אפשר לדון איתו על אחוזים לטווח הארוך. זה יכול להצליח ויכול להניב רווחים דיי יפים בעתיד.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by RonCohen,

אני עכשיו לומד את העניין רק יש לי בעיה אחת כשאני כותב את הקליינט יש דרך שאני יוכל לא להגדיר את הIP של השרת כי לדוגמא אם אני ייתן למשהו אחר את התוכנה אני לא יוכל לדעת מה הIP של הקליינט והסרבר שלו. TcpClient client = new TcpClient(); client.Connect(IPAddress.Parse("192.168.1.140"), 5004);

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by LiroN,

יש לי מחלקה ובה אני יוצר אובייקט עם ה design pattern SINGLTON ואני מעוניין באמצעות junit לבדוק את מתודת יצירת האובייקט איך אני עושה זאת?

• 6 תגובות
    • 924 צפיות
  11. Started by galcisus,

אז ככה התחלתי ללמוד ליפני כמה ימים C והגעתי למצב שבו במדריך הם מתחילים להראות לי קוד ועכשיו אני רוצה לישמור אותו להפעיל אותו על המחשב שלי ליראות אם אני משנה את הקוד קצת זה באמת עובד ... אז עכשיו אני פניתי לפה כדי לקבל את העזרה שלכם איך אני אמור לישמור אותו ? מישתמשים באיזה שהיא תוכנה או בסיוממת כמו בHTML ? ועוד דבר מה זה קימפול ?, ככה אני הופך את הקובץ מקוד מקור לתוכנית ? מקווה שיענו לי פה על כל התשובות .... המשך יום טוב [=

• 6 תגובות
    • 799 צפיות
  12. Started by supapo,

הי חברים. הכותרת אומרת הכל. אני צריך לשלוף תגים של MP3 (כותרת, אמן) בעברית בPHP יש למישהו רעיונות?

• 6 תגובות
    • 946 צפיות
  13. Started by shuki_1,

מצורפת תמונה . כיצד מוצא את התיבה הרלוונטית שבה אוכל לסמן את ההפנייה החסרה ?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by shlomom,

שלום. אני מנסה לבנות טופס הזמנות ב Access בו צריך להזין שם לקוח (פרטי ומשפחה) וכמובן פרטי ההזמנה. ישנן שתי טבלאות: טבלת לקוחות עם מספר לקוח אוטומטי המהווה מפתח ראשי וטבלת הזמנות - הזמנות רבות לכל לקוח. השם משפחה ופרטי בטופס הזמנה הם מסוג List או ComboBox (כאלה שנותנים לבחור מתוך רשימה). אני מעוניין שלאחר הזנת השם הפרטי בטופס, שמות המשפחה שיוצגו בשדה "שם משפחה" יהיו רק אלה שמתאימים לשם הפרטי שנבחר כבר. איך בדיוק עושים את זה? אם אפשר כמה שיותר פרטים כי אני קצת חדש בתחום.

• 6 תגובות
    • 928 צפיות
  15. Started by ref4fcd,

import java.util.Scanner; public class Car{ public static void main (String [] args) { System.out.println ("can I get the car?"); Scanner scan = new Scanner (System.in); int x; x = scan.nextInt(); while (x != "yes") { system.out.println ("try again"); x = scan.nextInt(); } System.out.println ("last go"); } }} השגיאה שמתקבלת: incompareable type: int and java.lang.string שורה 8 מלמטה זאת השורה הבעייתית: while (x i= yes) { המטרה שהלולאה תרוץ כל עוד X לא מקבל "yes"

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. ערב טוב יש לי קומבובוקס המכיל אובייקטים מסוג צבע. כל רכיב מופיע כקוד הצבע שלו. לדוגמה לבן מופיע כ java.awt.Color[r=255,g=255,b=255] יש דרך לשנות את הטקסט שמופיע כך שבמקום הקוד יופיע פשוט white ? בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by roi19,

יש לי שאלה קטנה.... יש לי דף אחד עם המון מידע, ובמקום לחלק אותו לכמה דפים, בראש הדף יש לי מס' לינקים. עכשיו, לכל כמות מידע מסוימת יש שם(ע"י נתינת ID בתגית הdiv). כיצד אני יכול לעשות שבעת לחיצה על הקישור(שנמצא בראש הדף) זה יעבור לחלק הזה בדף? ניסיתי לעשות ככה: <a href="#onlinegames" class="link2"> אבל זה לא ממש הצליח לי....(onlinegames הוא הID שבתגית הdiv) מישהו יכול להסביר לי בבקשה איך אני עושה את זה?

• 6 תגובות
    • 757 צפיות
  18. Started by nehmia,

אני רוצה ללמוד c ו-html יש לי ידע מאוד בסיסי... איפה אני יכול ללמוד? מאיפה להוריד מדריכים?

• 6 תגובות
    • 814 צפיות
  19. שלום לכולם, קיבלתי הצעת מחיר עבור אחסנה שנתית לאתר בנפח של 500MB, העלות היא - 1,190 ש"ח הייתי שמח לקבל חוות דעת בנוגע להצעה (מצ"ב..) אם למישהו יש הצעה אחרת/נוספת/משופרת להציע לי, אני אשמח לקבל אותה.. תודה רבה מראש, נאור. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  20. שלום, אני מתכנן לבנות מערכת מידע קטנה לארגון. המערכת תכלול אתר אינטרנט ומסד נתונים. האתר יכלול בין השאר טפסים, קריאה וכתיבה מתוך מס"ד נתונים ואיבוד ההמידע שיזון ע"י המשתמש באתר. יש לי ידע נרחב בOOP עיקר התכנות התבצע בJAVA ובניית אתרים בHTML. אני מתלבט באיזה שפת תכנות להשתמש כדי לקשר בין השניים? חשבתי להשתמש בJSP כי השפה זהה לJAVA. העניין שבגלל שהולך להיות שם קטע קוד לא פשוט אני חושש שאני אסתבך עם קימפול ודיבאגינג. באיזה שפה אתם הייתם ממלצים לי לבנות את האתר? תודה!

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by Xeyd0,

אני מעוניין לבנות תוכנה שבונה קובץ EXE לפי הפרמטרים שאני מציב לה, הצלחתי לעשות את זה עם BAT אבל זה היה נסיון פשוט, זה לא מקצועי. למי שלא הבין, נניח יש לי תוכנית עם אזור טקסט וכפתור, ברגע שאני לוחץ על הכפתור, התוכנית שלי בונה קובץ EXE שמכניס את מה שבאזור הטקסט ל-Console.WriteLine וייצור קובץ EXE חדש עם ה-Console.WriteLine והטקסט. איך אני עושה את זה?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אהלן, לאחרונה התחלתי ללמוד C#.. חשבתי לבנות תוכנית שמקבלת מספר בינארי, לדוגמא 111, ומחזירה את המספר בעשרוני(7).. הבעיה היא, שכדי להמיר מספר בינארי לעשרוני צריך לקחת כל ספרה בנפרד ולהכפיל אותה ב2 בחזקת המיקום.. מה שאומר, שאם אני מקבל מספר כמו 11001 אני צריך להפריד אותו ל 1 0 0 1 1 ואני לא יודע איך אפשר לעשות כזה דבר.. עוד דבר, מישהו מכיר אתר עם כל מיני פרויקטים קטנים עם קוד המקור שלהם ככה שאפשר לעבור על הקוד וללמוד ממנו? תודה!

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by spinchicken,

אני מנסה להריץ ב C++ שני thread ים במקביל שקוראים לאותן פונקציות. כדי למנוע פנייה בו זמנית השתמשתי ב critical section אבל בגלל זה נוצר הפרש זמנים שהורס לי משהו בתוכנית. יש אולי דרך יותר טובה שלא תפגע לי בזמן? אולי דרך שממש תשכפל את הפונקצייה שנקראת?

• 6 תגובות
    • 980 צפיות
  24. Started by donkey kong,

Set c = Server.CreateObject("ADODB.Connection") set r = Server.CreateObject("ADODB.Recordset") c.Provider="Microsoft.Jet.OLEDB.4.0" c.Open Server.MapPath("proj.mdb") r.activeconnection=c dim answ, i, vp1, vp2 answ=request.form("chosenAnswer") i=Request.form("VoteNum") r.Open "select * from polls where ID=" & i vp1=r.fields("tvotes")+1 vp2= r.fields("votes" & answ)+1 r.close set r=nothing c.execute "Update polls set votes" & answ & "=" & vp2 & " and tvotes=" & vp1 & " Where id=" & i c.close set c=nothing בניתי סקר בASP והקוד הזה אמור לקבל את הנתונים מהסקר ולעדכן את הטבלה(DB) לנותנים שהתקבלו... יש לי בעיה במשפט הUPD…

• 6 תגובות
    • 635 צפיות
  25. מישהו יכול אולי לתת לי כיוון של איך אני יכול להתחבר לPORT מסויים במחשב מרוחק ליראות רק עם הוא פתוח ולצאת? וכמו שציינתי לא דרך TELNET כי הפורט הזה נותן STREAMING דרכו...

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.