תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
יש לי איזה פרויקט קטן שנפל בחלקי לעשות , יש אתר קיים שבנוי בסיסי בHTML ואני צריך לעביר אותו לשפה דינמית ולעשות ממנו משהו יפה. הרקע התכנותי שלי הוא ידע בHTML ובJAVA ( לא JAVASCRIPT ). חשבתי ללמוד PHP לשם המשימה הזאת. האם חשבתי נכון? איך להתחיל בעצם? השמח לקבל טיפים בנושא. תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני בכתה י' והשנה התחלנו ללמוד אסמבלר. אני צריך עזרה, והמורה שלי לא ממש עוזר האם מישהו פה יודע כיצד אפשר להוציא צליל? או צלילים? מעדיף את כל התווים. אני מתכנן לבנות "אורגנית" באסמבלר בתור פרוייקט לבגרות במרץ. תודה :]
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בניתי תוכנה/משלק ב JAVA איך אני הופך אותו לתוכנה השניתן להריץ (EXE או הסיומת של JAVA)???
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת, באיזה שפת תכנות HOT \ YES וספקיות כבלים בעולם משתמשות, במידה ואני מעוניין להתקבל ולתכנת שם, איזה שפה אני צריך לדעת או במידה ואני רוצה מתכנת שמבין ויכול לתכנת תכנים לטלויזיה, איזה שפה הוא חייב לשלוט ומה הוא צריך לדעת. * אם מישהו מוכן \ מכיר מאמרים בנושא תכנות לטלויזיה - אשמח לקבל לינק תודה מראש לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כשאני מנסה להריץ את האימולטור של אנדרואיד סטודיו זה מה שאני מקבל : כמובן שהפעליתי וירטואליזציה ושאר ירקות
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מנסה לייצר לולאת FOR שתסייע לי בהמרת כתובות IP (אל תשאלו למה בבקשה ) המטרה היא לייצר לולאה שתקח משתנה כתובת - תוריד את כל מה שנמצא אחרי הנקודה האחרונה - תחליף פעם אחת ב-1 ופעם שניה ב-254 המחשה הלולאה מקבלת משתנה (רק לשם המחשה) 192.168.10.25 ומחזירה 192.168.10.1-192.168.10.254 טוב - אם אתם מתעקשים - אני רוצה לבצע סקריפט יותר גדול שמבצע סריקה על טווח נתון תודה מראש על הסיוע, גבריאל
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום וברכה! רציתי לדעת לגבי הממשקים IEnumerable ו IEnumerator ב C# המאפשרים מעבר על מחלקה בלולאת Foreach. למה במקום להשתמש בממשקים הללו, לא להגדיר מאפיין לקריאה בלבד(המכיל רק פונ' GET) וכך יהיה אפשר בקלות לעבור על האוסף או המערך שיש במחלקה בלולאת ForEach, ולא תהיה אפשרות לשנות אותו. כל זאת מבלי לממש את הממשקים הנ"ל? זה לא יותר פשוט?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
סיימתי את התוכנה, בעיקרון זה היה לכתוב איזה תוכנה פשוטה של לומדה אבל הוספתי לה כל מני פאצ'ים, פה ושם, לא משהו מסובך מדי, לכל שורת קוד יש הערה והסבר, תגיבו ותמליצו אם יש משהו לשפר. תודה :] http://briefcase.walla.co.il/data/x/_/x/x/x/_/x/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200407221638572007/200612192349523502/Lomda.zip
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מישהו יודע האם ניתן להשיג ברשת גירסאת סטודנטים\גירסא חינמית של התוכנה הנ"ל? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אנשים קיבלתי כמה תרגילים כהגשה ואחד התרגילים אני פשוט לא מצליח להגיע לכתיבת התוכנית : התרגיל הוא: צריך לכתוב תוכנית באסמבלי שמקבלת מערך בשם arr1 בגודל 20 תאים, כל תא בגודל byte והופכת את סדר הסיביות שבכל אחד מתאי המערך. הופכת את הסדר לא ערך. לדוגמא: תן במערך שהתוכן שלו : 10010011 הסדר ההפוך יהיה : 11001001 אם זה 00110011 זה יהיה 11001100 אשמח פיתרון, אני כבר יושב הרבה זמן על זה :-\
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יצרתי פרויקט בJAVA המכיל 5 חלונות (חלון ועוד ארבעה פאנלים הנמצאים בו) בכל חלון אני מקבלת ההערה כזו: מה זה אומר?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מעוניין לכתוב תוכנית שתחליף כניסה בטבלת הפסיקות (IVT) להצביע על פונקציה שאני אכתוב. כלומר בכל פעם שיזרק exception ע"י המעבד הפונקציה שלי תקרא ולא של מערכת ההפעלה. הסיבה היא על מנת לבצע אמולטור של invalid opcodes , תמיכה בפקודות חדשות למעבד. הבנתי שאין באפשרותי לכתוב למרחב הזכרון האמיתי ב windows בשום דרך, רק עם דרייבר. יש למישהו ניסיון בכתיבה של דרייברים? אם כן אשמח לקבל הסבר קצר מאיפה להתחיל...או כל אינפורמציה שיכולה לעזור לי. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
חבר עזר לי ואני מצליח לקרוא מקובץ, אבל לא לקרוא ולרשום ביחד... StreamReader x = new StreamReader(game_path_txt.Text + "\\settings.ini"); StreamWriter f = new StreamWriter(game_path_txt.Text + "\\settings.ini"); if (x.ReadLine().IndexOf("ORIGINAL") >= 0) { f.Write("MODDED"); radioButton1.Checked = false; radioButton2.Checked = true; } x.BaseStream.Seek(0, SeekOrigin.Begin); if (x.ReadLine().IndexOf("MODDED") >= 0) { f.Write("ORIGINAL"); radioButton1.Checked = true; radioButton2.Checked = false; } יש לי את הקוד הזה... אבל אני מקבל שגיאה שהקובץ נמצא בשימוש.. דבאג הראה ש…
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
בעזרת פוינטרים? (ומקסימום בעזרת INCLUDE <IOSTREAM>ׂׂ) י
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם התחלתי ללמוד תכנות לפני כחודש, די בשלבים הראשונים. קיבלתי מספר משימות, חלקן ממש לא הצלחתי וחלקן אני די מצליח לעשות. לדוגמה אחד ממה שהצלחתי זה איפה שנתקעתי הרגע. ביקשו ממני לקלוט מהמשתמש רדיוס של כדור(R), משקל של החומר(D) ולהניח שPi הוא 3.14 ולאחר מכן לחשב את משקל הכדור באמצעות נוסחה שהיא 4/3 כפול Pi(שהוא מוגדר כ3.14) כפול שלוש פעמים R כפול D. את הכל הצלחתי, אבל הבקשה הנוספת היא לגרום לכך שלא יהיה יותר מ2 ספרות אחרי הנקודה העשרונית, ואין לי מושג מה לעשות. אשמח לעזרתכם
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי רשימה מקושרת וקובץ בינארי. אני צריך להעתיק את התוכן של הרשימה המקושרת (מבנים) אל תוך קובץ בינארי ולא עולה לי איך לעשות את זה זה סתם נסיון היפוטתי: void SaveMenu(SList SL,CList CL) { SPosition P; while(SL) { P=SL; if(fwrite(P,sizeof(struct blabla),Scounter,fp1)) { perror("Can not write to file!"); exit(3); } SLAdvance(SL); } } הfp1 אקסטרני. הScounter גם אקסטרני ומטרתו לספור את מספר הצמתים ברשימה (בפונקציה אחרת שבה מזינים לרשימה). הScounter לא מתקמפל משום מה, אבל אם במקומו אני שם סתם מספר זה מתקמפל אבל עף בfwrite (לא שציפיתי שזה יעבוד) למישהו יש רעיון (או פונקציה מוכנה) לעשות את זה?
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
זה התוכנית: [code#include <stdio.h> int main() { int bL; /* big letters counter*/ int sL; /*small letter counter*/ int i; char letter; sL = 0; bL = 0; for (i = 0; i < 3; i++) { printf("enter a letter: \n"); scanf("%c", &letter); if (letter >= 97 && letter <= 122) sL = sL + 1; if (letter >= 65 && letter <= 90) bL = bL + 1; } printf("the number of small letter %d \n the number of big letter %d", sL, bL); return 0;] תודה
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי קוד בג'אווה סקריפט אבל אני צריך להפוך אותו לHTML : <script language="JavaScript1.1" src="[url]http://www.processlibrary.com/addtosite/scripts/search.asp">[/url] </script> זה אפשרי ביכלל? אם כן אז בבקשה תמירו לי אותו ,תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מריץ פקודת SQL שסופרת רשומות ע"פ תאריך מסויים שנקלט, הכל רץ טוב, אבל כשמכניסים יום בין ה- 02 ל- 12 פקודת ה Count מתעלמת מהרשומות ומחזירה 0 (למרות שהפקודה הכללית של החזרת הרשומה הראשונה שמכילה תאריך זה עובדת). אני משתמש בפורמט dd/mm/yyyy בשליחה לתוך ה SQL (פורמט קבוע מראש ע"י התוכנה). למישהו יש רעיון לתיקון?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב !! אני כותב פרויקט ויש צורך להשתמש בו בקלט מהמקלדת (תווים , מספרים וכו').. איך אני קולט מהמקלדת ב-JAVA לתוך משתנה מסוג מסוים? מה התחביר לביצוע פעולה זו ?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני אמור לעשות בית קולנוע עם מושבים 0 מסמל מושב ריק 1 מושב תפוס כך בית הקולנוע ניראה בהתחלה 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 וככה הוא אמור להיראות אחרי ש2 אנשים ביקשו כרטיס 0 0 1 1 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 מה שקורה הוא מדפיס יותר מדי אפסים וכו ולא מחליף באחד הנה הקוד: MAIN #include "cinema.h" using namespace std; int main() { cinema p1,start; start.startshow(); int z; cout<<'\n'; cout<<"put in number of people\n"; cin>>z; p1.z; cin.ignore(z); system("cls"); p1.arr(); cin.get(); return 0; } הנה המחלקה struct cinema{ int z; int x[4][4]; void print(); void counter(); void arr(); void check (int p,int o); void change(int j); void star…
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, מישהו מכיר Plug-in או משהו ל Eclipse שיאפשר inteli-sense בכתיבת C++, ברמה קרובה לזו של C# בויז'ואל סטודיו? משהו סטייל Visual Assist X? לפחות משהו שיגרום לחלון הצעות לקפוץ אוטומטית בלי ללחוץ Ctrl-Space? כל דבר שישפר את קלות כתיבת הקוד הרי הוא מבורך.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי קובץ CSV בפורמט נתון שאין לי אפשרות לשנות את הטבלאות, כאשר התאריך מחולק ל 3 כיצד אני מוחק אוטומטית שורה מהקובץ כאשר התאריך כבר עבר (מצורפת דוגמה מהקובץת והקוד שניסיתי לכתוב ונתקעתי בנקודה שבה עלי למחוק את הורה עם התאריך שעבר) תודה מראש לעונים קובץ CSV (Filename),(Year),(Month),(Day) lemon.txt,2014,1,30 Apple.txt,2014,1,30 orange.txt,2014,1,30 using (StreamReader sr = new StreamReader("1.csv")) { string headerLine = sr.ReadLine(); String line; while (sr.Peek() != -1) // Just read the first line and do nothing with it... while ((lin…
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם, יצרתי קבוצת תכנות המיועדת לכלל מתכנתי ישראל קצת על עצמי, בן 21 מתכנת ב php,c# ומפתח web כעת בצבא עובד בזמן הפנוי... מי שמעוניין הינה קישור לקבוצה/יכולצלשלוח לי בפרטי מספר טלפון ושם פרטי https://chat.whatsapp.com/GXmTxFcxW6g5LHmRIrnK1A
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-