עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by yoniby,

היי בניתי דף שמקבל מידע... היישור הוא לשמאל כך ש יש טכסט משמאל לתיבות. כשאני עושה יישור לימין רגיל (<center>) אז זה עובר ימינה, אך הטכסט מופיע מימבין לתיבות. איך אני מעביר אותו לימין? תודה יונתן

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by IlanF,

הורדתי מהאתר הרשמי של SMF, אבל החבילה הזאת קצת דפוקה.. חלק מהטקסט והתפריטים נשאר באנגלית, והטאבים בדף של האדמין כתובים באנגלית וחלק אפילו נעלמו! (דוגמה קטנה בתמונה למטה) בקיצור, חבילת העברית דפוקה. איפה אני יכול להשיג אחת נורמלית? וניסיתי את שני החבילות, הרגילה וה UTF 8.. שניהם אותו הדבר... אז איפה אני משיג חבילת עברית נורמלית? תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by נעם:),

1. איך מגדירים זכרון דינמי למערך דו מימדי <לדוגמא: [ma[n][m > ??????? 2. איך פותרים את השאלה ההבאה: . בחברת "לא להשמנה כן להרזיה " יש דיאטה חדישה. מותר לאכול כל מה שרוצים כל עוד שבמשך היום אוכלים 11 יחידות של ויטמין A, 31 יחידות של ויטמין B ו-20 יחידות של ויטמין C. ניתן לקנות מהחברה חבילות ויטמינים כמפורט להלן: חבילה 1 - המכילה יחידת אחת של ויטמין A, 4 יח' של B ו-2 יח' של .C חבילה 2- המכילה 2 יח' של A, 5 של B ו-3 של C. חבילה 3 -המכילה 3 יח' של A ו-3 של B ואפס יח' של C. העלות של חבילה 1 היא 10 ¤ ושל החבילות האחרות 5 ¤. כתוב תוכנית אשר תדפיס את כל האפשרויות של שלושת החבילות אשר יתנו בדיוק את דרישות הויטמינים ליום אחד. על התוכנית גם להדפיס לאיזה אפשרות יש את העלות הנ…

• 6 תגובות
    • 800 צפיות
  4. Started by ATirs,

אני צריך קוד פשוט בג'אווה סקריפט שבוא יש לי תמונה ומתחתיה אופציות של "אחורה" ו"קדימה", ואם אני לוחץ קדימה זה מעביר אותי לתמונה שונה אותו דבר לאחור, כאשר אני נשאר באותו דף... חיפשתי את הסקריפט באינטרנט אבל מצאתי כל מני דברים מסובכים ובעייתים. ממש תודה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 2.8k צפיות
  5. כמו שאני רואה את זה, יש כאן למעשה שתי שגיאות נפוצות: 1) האם מחסנית היא רשימה? (stack is-a list?) נסתכל על פעולות והתנהגות (כלומר ממשק) נפוצות על רשימה: הכנס איבר לראש הרשימה (push_front) הכנס איבר לסוף הרשימה (push_back). מחק איבר כלשהו מרשימה. עבור על האיברים ברשימה. מצד שני נסתכל על ממשק של מחסנית: הכנס איבר לראש. (push_front) הסתכל על האיבר בראש (peek) הוצא את האיבר מהראש (pop_front). כמובן שלא מוציאים איבר מסוף המחסנית, או מהאמצע. הרי זה שובר את כל ההתנהגות של מחסנית. פונקציה שמצפה לקבל רשימה ולעשות עליה פעולות (לדוגמא מיון) לא יכולה לקבל מחסנית במקום, שכן מחסנית שהוציאו ממנה איבר באמצע (לדוגמא) למעשה אינה מחסנית יותר. לא ניתן להשתמש במחסנית בכל מקום שמקבל…

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by pazer005,

יש לי על המחשב שרת XAMPP. לאחר שקניתי רישיון, קיבלתי קוד SSL מוצפן ואין לי מושג איפה בדיוק אני מכניס אותו ואיך אני מגדיר את כל העניין הזה על השרת. ניסיתי לחפש בגוגל אבל אני לא מוצא משהו רלוונטי או שאני לא יודע מה בדיוק לחפש...

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שלום. לקראת הצבא, שאני חושב על כל האופציות שיש לי, אני רוצה שגם תהיה לי אפשרות ללכת למשהו במחשבים בצבא, שבמיונים אני אצטרך לעבור מבחן כלשהוא או לבוא עם רקע כלשהוא. אני מעוניןן להתחיל ללמוד שפץ תכנות כלשהיא\רשתות\טכנאות\אלקטרוניקה\ אולי אפילו בתחום הקולנוע ביתי שמושך אותי. יש הצעות? מקווה שהצלחתי לכוון אותכם בערך לכוונה שלי. תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by kEv,

הייתי רוצה לשמוע עצות ממכם מה כדאי, כלומר: עם שפת C מה אפשר לעשות? כדיי ללמוד או זה כבר ישן? VISUAL BASIC 6 מה אפשר לעשות איתו? עם איזה שפה בונים משחק, תוכנה ואת מערכת הפעלה WINDOWS? תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 959 צפיות
  9. יש שרשרת מעגלית הפעלה מקבלת שרשרת מעגלית ומחזירה הפניה לחוליה שממנה מתחיל המעגל. אני לא יודע איך לעשות אני שובר כבר יומיים את הראש על השאלה הזאת אם מישהוא יוכל לעזור לי זה יהיה גדול תודה מראש שכחתי לציין שזה בשפת JAVA

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Tal Israeli,

שלום לכולם, אני מחפש ספר ללימוד #C מהתחלה, אך גם שיהיה מעמיק וילמד עקרונות תכנות נכונים. יש לי רקע מסויים בתכנות ב-Java.

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. אהלן אנשים, לפני זמן קצר נכנסתי לעולם ההייטק מצד התשתית והאינטרנט (לימודי MCITP ) והמטרה שלי היא ללמוד שפות תכנות על מנת להבין ולדעת לבנות קילוגרים,וירוסים,טוריאנים וכו'. (אחרי לימודי ה MCITP הכיוון הוא לאבטחת מידע) לכן אני מאוד אשמח אם תוכלו לכוון אותי איזו שפה להתחיל ללמוד ועל ספרים הטובים ביותר שתוכלו להמליץ. יש לציין שאין לי ידע כלל. תודה על העזרה מראש.

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  12. Started by shaithebest,

התוכנת FTP אומרת שהעליתי בהצלחה אבל אני לא רואה אתררררררר אוקיי באילו מהתיקיות הבאות יישבו כל דפי הHTML??? anon_ftp cgi-bin error_docs httpdocs httpsdocs private statistics subdomains vault_scripts web_users ניסיתי להעלות את כל הדפים לתיקיית httpdocs כי לפי השם זה היה נראה לי הכי הגיוני חחחחח ואני מנסה להעלות את האתר רגיל בדפדפן והוא מביא לי את האתר של חברת האכסון מה עושים?

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by RonCohen,

עריכה: קיצר אפשר מדריך איך להשתמש בפרפורמנס קאונטר Performance Counter על מנת להציג גרם של שימוש במעבד ורם כמו בטסק מנג'ר?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלום, בעמוד HTML מסויים שבניתי יש כפתור JPG שמפנה לעמוד מסויים - כשלוחצים עליו יש מן סימון של קווים מסביב לו (צירפתי קובץ) איך אני יכול למחוק את זה? לדעתי זה בCSS [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by bdoron,

מממ נתקלתי בנושא הזה במהלך הלימוד שלי ואני לא מצליח להבין את הנושא הזה אשמח אם מישהו יסביר לי את זה במילים פשוטות.... למה צריך את זה ואיפה משתמשים בזה ... תודה

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. בבדיקת שגיאות מופיעות הבעיות הבאות ואין לי מושג איך לפתור אותם: --------------------Configuration: 3+ - Win32 Debug-------------------- Compiling... 3++.cpp C:\Documents and Settings\\3++.cpp(56) : error C2065: 'itoa' : undeclared identifier C:\Documents and Settings\\3++.cpp(69) : error C2440: 'return' : cannot convert from 'char [4]' to 'char' This conversion requires a reinterpret_cast, a C-style cast or function-style cast C:\Documents and Settings\\3++.cpp(76) : error C2065: 'atoi' : undeclared identifier Error executing cl.exe. 3++.obj - 3 error(s), 0 warning(s) הקובץ מצורף [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 935 צפיות
  17. Started by ido-nava,

שלום, יש לי דף באתר, ואני רוצה שהכתובת שלו תישאר קבועה. עכשיו אני יסביר עצמי יותר טוב: נגיד שיש לי את הדף: www.walla.co.il ומשם מישהו נכנס לדף www.walla.co.il/abc.html, כמובן שהכתובת שתוצג לו אחרי שהוא יכנס תיהיה www.walla.co.il/abc.html אך אני רוצה שהדף הראשי בלבד יוצג ( www.walla.co.il), לא משנה לאן המשתמש נכנס ואיזה שינויים הוא מבצע .. בלי שהוא יוכל לראות לאיזה את הכתובת האמיתית של הדף (www.walla.co.il/abc.html,) ... אני יכול לעשות כזה דבר?

• 6 תגובות
    • 969 צפיות
  18. Started by maimon_y,

שלום. אני משתמש בתוכנה # microsoft visual C ואני לא מוצא את הקובץ Ildasm.exe

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by iem,

שאלה כביכול מתחילנית, אבל האמת אף פעם לא נגעתי בעניין... יצא לי להיתקל בכמה תוכניות עם הביטוי נניח: if (a) { . . . } הכוונה שזה שקול ל- if(a!=0) { . . . } ?? רק רציתי לוודא.... תודה !

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by marking,

אני בנתיים כיתה ט' אבל אמרו שבשנה הבאה ניתן לגשת לבגרות במחשבים אז יש לי כמה שאלות -כמה בגרויות עושים בשנה הזאת -על מה החומר -מאיפה אמורים לדעת את החומר הזה תודה לעונים

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. למה כשיוצאים מהפונ' הנתונים לא נשמרים? struct WindowPoints { int xCoor; int yCoor; }; void userWinCoorInput(WindowPoints winPointA, WuindowPoints winPointB); int main() { WindowPoints winPointA, winPointB; userWinCoorInput(winPointA, winPointB); return 0; } //User window coordinates input void userWinCoorInput(Points winPointA, Points winPointB) { cout << endl << "A Window point X coor: "; cin >> winPointA.xCoor; cout << "A Window point Y coor: "; cin >> winPointA.yCoor; cout << "B Window point X coor: "; cin >> winPointB.xCoor; cout << "B Window point Y coor: "; cin >> winPointB.yCoor; }

• 6 תגובות
    • 767 צפיות
  22. Started by Spootnik,

אני יודע בסיסי יש לכם במקרה אתר שמביא הרבה תגיות וכדומה ומסביר על כל אחת מהן תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 828 צפיות
  23. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3515191,00.html חיכיתי שנים שהם ישחררו את הקוד של זה מישהו התקין וניסה לשחק כבר ?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by LazyBoy,

אני מנסה ללא הצלחה לגרום לדפדפנים לא להציג את הhorizontal scrollbar. או לחילופין להכריח אותם להציג את האנכי (למרות שהוא יהיה באפור כי התוכן לא דורש אחד) לא ממש משנה למה, זה חלק מעיצוב שאני עובד עליו לאתר שמשתמש בפריימים והחוסר בscrollbar גורם לפריים אחד "לצאת מהקו" של העיצוב. איך לגרום לזה לעבוד?

• 6 תגובות
    • 942 צפיות
  25. Started by Galos,

שלום לכולם, יש לי שאלה שלא הצלחתי להתגבר עליה , מקווה שתוכלו לעזור לי: כתבתי תוכנית ב++C עובדת טוב ומתקמפלת על המחשב שלי , הבעיה היא כאשר אני מנסה להריץ אותה על מחשב אחר זה אומר שחסר DLL וכל מיני דברים אחרים. אציין שעל המחשב אין שום סביבת פיתוח כלשהי. איך אני מקמפל את התוכנית שתעבוד על כל פלטפורמה (לא בהכרח על לינוקס , מאק וכו' אני אסתפק בגרסאות של ווינדוס למינהן) , ללא צורך בהתקנה של רכיבים מיוחדים לשם כך? כמו כן ניסית גם לקמפל בגרסת Release אבל עדין אני מקבל את אותה שגיאה. (אני לא יכול לתת את השגיאה במדויק כי מנסים להפעיל את זה על מחשב מרוחק ממני ואמרו לי שזה רושם להם שחסר DLL וכל מיני שאר ירקות). תודה על העזרה, גל נ.ב. גם חבר שלי שעכשיו שלחתי לו טוען לחוסר בDLL. אציי…

• 6 תגובות
    • 757 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.