עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by ^GunX^,

זה בעיה פשוטה אבל אין לי מושג למה זה לא עובד..זה מריץ לי אותה זה עושה שגיאה איפשהו ואין לי מושג איפה , התכנית אמורה להראות את המספר הכי גבוה מבין 10 מספרים וזה עושה לי איזה error משהו עם אפס בסוף אין לי מושג..זה מריץ את התכנית אבל לא עובד משום מה. תודה #include <stdio.h> void main() { int num,max_num,i; printf("\nenter 10 numbers"); scanf("%d",&num); max_num=num; for(i=1;i<=9;i++) { scanf("%d",num); if(num>max_num) max_num=num; } printf("\n%d",max_num); }

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. זה שמות של קבצים שיש לי באתר אבל הוא רושם לי שהם חסרים (כמה מהם) ובסיות Smi

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  3. Started by aviaderi,

שלום לכולם, במסגרת אחד הפרוייקטים שיש לי באוניברסיטה, אני צריך לכתוב ממשק גרפי לאחד הפרוייקטים הקודמים. אני רוצה להוסיף מוזיקה, והצלחתי לנגן קבצי WAV וAU. לא הצלחתי לנגן קבצי MP3. חיפשתי קצת באינטרנט ולא מצאתי משהו ממש מובן שאני יכול להעזר בו, הבנתי שאני צריך להתקין PLUGIN כלשהו ולא הצלחתי למצוא אותו. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי או להפנות אותי למקום שבו יש את זה בצורה ברורה, שאלה נוספת, אם אני מתקין את הפלאג-אין הזה אצלי איך אני דואג שהוא יותקן גם אצל הבודק של הפרוייקט? תודה מראש, אביעד.

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. שלום לכולם מישהו בפורום עושה את השירות הנ"ל ? במידה וכן אני ישמח עם יצור איתי קשר העבודת הגשה לוקחת בין שעה לשעה וחצי

5. Started by SweeT_EviL,

תודה על העזרה int stricmpr(const char *s1, const char *s2) { char c1,c2; if((int)s1[0]>=65 && (int)s1[0]<=90) c1=(int)s1[0]+32; else c1=s1[0]; if((int)s2[0]>=65 && (int)s2[0]<=90) c2=(int)s2[0]+32; else c2=s2[0]; if(s1[0]=='\0' || s2[0]=='\0' || c1!=c2) return(c1-c2); return(strcmpr(s1+1,s2+1)); } char* strrchar(const char *s1, const char c) { if(s1[0]=='\0') return('\0'); if(s1[1]!='\0') strchar(s1+1,c); if(s1[0]==c) return(s1); return('\0'); } char* strstrr(const char *s1, const char *s2) { int i=0; if(s1[0]=='\0') return('\0'); if(s1[0]==s2[0]) { if(s2[1]=='\0') return(s1); while(s2[i]!=…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. אני בכיתה יא', לומד כרגע מערכים עם פעולות בוליאניות שמחזירות אמת או שקר. אני עובד בשפת JAVA בתוכנה NETBEANS. מחר יש לי בוחן ובבוחן יהיה תרגיל שבו תהיה פעולה שגויה ואני צריך לתת דוגמה למערך שמשיג את מטרתו, למערך שאינו משיג את מטרתו ולתקן את קטע התוכנית. בנוסף יהיה תרגיל לכתוב פעולה בוליאנית. חיפשתי בבחינות בגרות ולא מצאתי תרגילים כאלו. אם מישהו יודע היכן יש אני מאוד אשמח. תודה ושבת שלום.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. היי חברה קיבלתי על הראש מהמורה למחשבים פרוייקט מיוחד ולצערי אין לי שום שמץ בחומר שהפרוייקט הזה עוסק בו (קבצים). אני מאוד צריך את עזרתכם אם מישהו יכול לעשות לי את האתגר הזה או להסביר לי את החומר (בעיקר על הרשומות). הסברי התוכנית מצורפים להודעה זו:

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by yk1,

משהו מוזר קורה: זו לא פעם ראשונה שאני פותחת פרויקט ++c, אבל פתאום הוא לא נפתח. כלומר, אני בוחרת OK, והחלונית 'open project' נפתחת שוב בלי ליצור פרויקט. מה לעשות? דרך אגב, איך מצרפים תמונה מהמחשב להודעה?

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by mgm,

שלום איך אני מגריל מספרים אקראיים ב ++c ,מה שם הפונקציה ובאיזה ספריה זה נמצא ? ואיך אני עושה שהמספרים יהיהו בתחום מסויים לדוגמא מספרים בין 1 ל 50 נניח תודה.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  10. נתחיל מהקל אל הכבד 1.הוצאת הוד עמי : "המדריך השלם לשפת C " משה ליכטמן ועמית דש 2.הוצאת הוד עמי : "c++ opp למתכנת המקצועי " שמעון כהן 3. microsoft press : " המדריך השלם visual c++" 4.הוצאת הוד עמי : שפת אסמבלי למחשב האישי אלי כהן 5.ספר שנכתב על ידי ממציא שפת c++ "c++ programing language third edition" 6. scot meyers : effective c++" 7. : more effective c++ 8. osborne : stl programming herbert schildt 9. sun microsystems press : graphic java משהו מכיר איזשהו ספר ? חוות דעת ?

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by falukky,

יש לי שאלה שפתרתי והייתי רוצה דעה על הפיתרון שלי. נתונות המחלקות הבאות: public class IntNode { private int _value; private IntNode _next; public IntNode(int val, IntNode n) { _value = val; _next = n; } public int getValue() { return _value; } public IntNode getNext() { return _next; } public void setValue(int v) { _value = v; } public void setNext(IntNode node) { _next = node; } } נתונה רשימה מקושרת באורך n של מספרים שלמים הממומשת בעזרת המחלקה IntList שלהלן: public class IntList { private IntNode _head; public IntList( ) { _head = null; } public IntList (IntNode node) { _head = node; } . . . // methods } בקבוצה אין העתקים של איברים, כל איבר מופיע פעם אחת בלבד, הסדר של ה…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. חברה אני צריך עזרה למשהו שאני לא מבין . אני כותב כבר איזה חודש איזה תוכנה, את כל העיצוב עשיתי (עדיין עושה) על המחשב האישי שלי, עם ווינדוס 7, עם דוט נט 3.5 . אני לא יודע איך זה קרה, אבל כל הכפתורים ועוד כל מיני קונטרולס שבניתי, פתאום שינו את הסגנון שלהם לסגנון הגרפי המעפן של ווינדוס XP . לדוגמא כל הפתורים נהיו FLAT פרוגרס בארס בימקום הצבע הירוק המבריק המתמשך, נהיה לי בלוקים כחולים כאלה של פעם ... איך לעזזזזזזל אני עושה פה ROLL BACK ???? ולמה זה קרה ? תודה זקוק לעזרתכם.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  13. Started by Mazumotte,

מה נשמע? המורה שלי למחשבים הטילה על כמה תלמידים בכיתה(אני בינהם) להראות לכיתה איך להשתמש בWindows application. חיפשתי בכל מקום אפשרי ולא מצאתי. עזרה בבקשה. תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. שלום, יש לי אתר ב-ASP.NET שמכיל עברית. על המחשב שלי - העברית נראית תקינה. כשאני עושה publish לשרת - אני מקבל ג'יבריש במקום עברית. חיפוש בגוגל מעלה רק אנשים מיואשים או פיתרונות כושלים. למישהו יש פיתרון? בינתיים מצאתי Workaround די מגעיל ולא נוח: protected void Page_Load(object sender, EventArgs e) { Label1.Text = "טקסט בעברית:"; } כלומר, הטקסט בעברית נראה טוב אם אני שם אותו לאחר הטעינה של הדף, דרך הקוד. אשמח לקבל פתרונות לבעיה. תודה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  15. Started by israelor,

שלום, אני לפני פרויקט כהמשימה היא לשלב בין תחומי הגיימיניג לתחום האתרים זאת אומרת אני צריך שממשק גיימינג מלא יעבוד לי על אתר (לדוגמא GTA שניתן לשחק ישירות על האתר וכדו' רק שהמשחק הוא יהיה פיתוח עצמאי שלי) למתכנת באיזה שפה אני אמור לפנות מכיוון שמונחים פה שני אלמנטים ואני צריך שיחברו אותם, או שבכלל עליי לבנות את פלטפורמת המשחק ואז לגשת למתכנת WEB שיתאים אותם לאתר. והאם זה אפשרי בכלל. תודה והמשך יום טוב.

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. יש לי איזה פרויקט קטן שנפל בחלקי לעשות , יש אתר קיים שבנוי בסיסי בHTML ואני צריך לעביר אותו לשפה דינמית ולעשות ממנו משהו יפה. הרקע התכנותי שלי הוא ידע בHTML ובJAVA ( לא JAVASCRIPT ). חשבתי ללמוד PHP לשם המשימה הזאת. האם חשבתי נכון? איך להתחיל בעצם? השמח לקבל טיפים בנושא. תודה.

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by Mamimo,

טוב זה הקוד הבסיסי שלי כאשר השינויים שלי ב HEADERS מיועדים לשינוי הזמנים השונים (Date,Last-Modified, Expired), אבל אני לא רואה שינוי של ה header בעת קריאה לנתונים. <?php echo $_POST['test']; $link = mysql_connect("localhost"); $result = mysql_query ("select req_ObjectId,req_ClientId,date_format(date,'%a, %d %b %Y') as Date,time from test.test5 where test.test5.row=$test"); while ($row = mysql_fetch_object($result)) { header("Cache-Control : Dynamic"); header("Last-Modified : $row->Date $row->time GMT"); header("Expires : Mon, 06 JUN 1996 00:00:00 GMT"); echo $row->req_ObjectId; echo " "; echo $row->req_ClientId; } mysql_close($link); ?> האם פיספ…

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by MrAlex,

לא כל כך הבנתי מה האופרטור הזה עושה,הוא בעצם מחליף לי את הגדרת סוג המשתנה? ומה קורה במצבים הבאים: int i = 42, *p = &i, &r = i; decltype(r + 0) b; decltype(*p) c; decltype(p) d; יש בשורות האלה משהו לא נכון,וגם שורות נכונות,אשמח גם להסבר למה זה נכון ולמה זה לא נכון תודה

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by IlanF,

אני רוצה להסיר את כל התווים מ string שלא נמצאים בתוך מערך char. לדוגמה יש לי דבר כזה: string userInput = "abcaa/1%2ascds24%)"; char[] goodChars= {'a', 'b', 'c', 'd'}; אני רוצה להסיר מ userInput את כל התווים שלא נמצאים ב- goodChars. יש דרך פשוטה ומהירה לעשות את זה?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by xgamer,

אני בונה אתרים וכותב בעזרת הפנקס רשימות של ווינדוס אני כותב גם ב HTML JAVA SCRIPT ועוד מעט גם ב ASP רציתי לדעת איזה תוכנה יכולה לומר לי אם יש טעות תחבירית בכתיבה? ??? בקישורים אם הם נכונים? וכל מני אופציות כאלה!!! תודה רבה מראש לכל העוזרים!!!

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by puvsc,

אני אמור לפתח ללקוח אפשרות לגישה לpaypal עבור עגלת קניות- מה ההבדל בין ה api ל- ipn ?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  22. Started by CliCK,

שלום לכולם! אני בכתה י' והשנה התחלנו ללמוד אסמבלר. אני צריך עזרה, והמורה שלי לא ממש עוזר האם מישהו פה יודע כיצד אפשר להוציא צליל? או צלילים? מעדיף את כל התווים. אני מתכנן לבנות "אורגנית" באסמבלר בתור פרוייקט לבגרות במרץ. תודה :]

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. היי אני מעוניין להפעיל שרת ויקי. אני מתקשה למצוא שרת שיענה על כל הדרישות שלי וגם יהיה סביר להתקנה. התקנתי לא מזמן PmWiki והתמיכה שלו ב RTL לא טובה. אשמח להשתמש בידע שלכם בכדי לחסוך לי זמן בהתקנות של כל שרת עד שאמצא את המיטבי עבורי. אז מה אני צריך: חשובה מאוד תמיכה טובה בעברית וב RTL עדיף שיהיה מבוסס Flat Files, אבל לא חובה אני מעדיף שיעבוד עם IIS או עם שרת אחר שנוח להתקנה השרת יעבוד בתחילה על המחשב האישי שלי - אני אהיה מעוניין בסופו של דבר להרחיבו לשרת אינטרה-נט מבוסס וינדוס. עדיף קל להתקנה :-) תודה מראש

24. היי, אני רוצה להתחיל ללמוד באופן עצמאי את כל מה שקשור ל-ASP.NET ואני ממש לא יודע איפה להתחיל ... אני יודע שצריך להוריד תוכנה מסויימת ע"מ שאוכל להתחיל להתנסות בשפה ובזה אני צריך טיפה עזרה ... המערכת הפעלה שאני משתמש בה היא UBUNTO גרסא 18 והבנתי שמייקרוסופט שחררו גרסא לאובונטו - אבל אני לא כ"כ מכיר ולא רוצה סתם להתעסק עם משהו שהוא לא קשור מישהו יכול לעזור בבקשה ? איזו תוכנה מורידים ע"מ להתחיל ? מאיפה הכי טוב ללמוד ? הבנתי שיש ASP DOT NET למפתחיי אפליקציות - תוכנות ואתרים ... איזה אני צריך ? והאם יש תמיכה במערכת ההפעלה שאני משתמש בה ? צריך פשוט טיפה הכוונה של מתחילים , …

25. Started by gabriel6,

שלום, אני מנסה לייצר לולאת FOR שתסייע לי בהמרת כתובות IP (אל תשאלו למה בבקשה ) המטרה היא לייצר לולאה שתקח משתנה כתובת - תוריד את כל מה שנמצא אחרי הנקודה האחרונה - תחליף פעם אחת ב-1 ופעם שניה ב-254 המחשה הלולאה מקבלת משתנה (רק לשם המחשה) 192.168.10.25 ומחזירה 192.168.10.1-192.168.10.254 טוב - אם אתם מתעקשים - אני רוצה לבצע סקריפט יותר גדול שמבצע סריקה על טווח נתון תודה מראש על הסיוע, גבריאל

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.