עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by Mamimo,

טוב זה הקוד הבסיסי שלי כאשר השינויים שלי ב HEADERS מיועדים לשינוי הזמנים השונים (Date,Last-Modified, Expired), אבל אני לא רואה שינוי של ה header בעת קריאה לנתונים. <?php echo $_POST['test']; $link = mysql_connect("localhost"); $result = mysql_query ("select req_ObjectId,req_ClientId,date_format(date,'%a, %d %b %Y') as Date,time from test.test5 where test.test5.row=$test"); while ($row = mysql_fetch_object($result)) { header("Cache-Control : Dynamic"); header("Last-Modified : $row->Date $row->time GMT"); header("Expires : Mon, 06 JUN 1996 00:00:00 GMT"); echo $row->req_ObjectId; echo " "; echo $row->req_ClientId; } mysql_close($link); ?> האם פיספ…

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by Mazumotte,

מה נשמע? המורה שלי למחשבים הטילה על כמה תלמידים בכיתה(אני בינהם) להראות לכיתה איך להשתמש בWindows application. חיפשתי בכל מקום אפשרי ולא מצאתי. עזרה בבקשה. תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by CliCK,

שלום לכולם! אני בכתה י' והשנה התחלנו ללמוד אסמבלר. אני צריך עזרה, והמורה שלי לא ממש עוזר האם מישהו פה יודע כיצד אפשר להוציא צליל? או צלילים? מעדיף את כל התווים. אני מתכנן לבנות "אורגנית" באסמבלר בתור פרוייקט לבגרות במרץ. תודה :]

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by xgamer,

אני בונה אתרים וכותב בעזרת הפנקס רשימות של ווינדוס אני כותב גם ב HTML JAVA SCRIPT ועוד מעט גם ב ASP רציתי לדעת איזה תוכנה יכולה לומר לי אם יש טעות תחבירית בכתיבה? ??? בקישורים אם הם נכונים? וכל מני אופציות כאלה!!! תודה רבה מראש לכל העוזרים!!!

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by HellBoY,

יש לי קוד בג'אווה סקריפט אבל אני צריך להפוך אותו לHTML : <script language="JavaScript1.1" src="[url]http://www.processlibrary.com/addtosite/scripts/search.asp">[/url] </script> זה אפשרי ביכלל? אם כן אז בבקשה תמירו לי אותו ,תודה.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. היי אני מעוניין להפעיל שרת ויקי. אני מתקשה למצוא שרת שיענה על כל הדרישות שלי וגם יהיה סביר להתקנה. התקנתי לא מזמן PmWiki והתמיכה שלו ב RTL לא טובה. אשמח להשתמש בידע שלכם בכדי לחסוך לי זמן בהתקנות של כל שרת עד שאמצא את המיטבי עבורי. אז מה אני צריך: חשובה מאוד תמיכה טובה בעברית וב RTL עדיף שיהיה מבוסס Flat Files, אבל לא חובה אני מעדיף שיעבוד עם IIS או עם שרת אחר שנוח להתקנה השרת יעבוד בתחילה על המחשב האישי שלי - אני אהיה מעוניין בסופו של דבר להרחיבו לשרת אינטרה-נט מבוסס וינדוס. עדיף קל להתקנה :-) תודה מראש

7. Started by madxp,

אני מעוניין לכתוב תוכנית שתחליף כניסה בטבלת הפסיקות (IVT) להצביע על פונקציה שאני אכתוב. כלומר בכל פעם שיזרק exception ע"י המעבד הפונקציה שלי תקרא ולא של מערכת ההפעלה. הסיבה היא על מנת לבצע אמולטור של invalid opcodes , תמיכה בפקודות חדשות למעבד. הבנתי שאין באפשרותי לכתוב למרחב הזכרון האמיתי ב windows בשום דרך, רק עם דרייבר. יש למישהו ניסיון בכתיבה של דרייברים? אם כן אשמח לקבל הסבר קצר מאיפה להתחיל...או כל אינפורמציה שיכולה לעזור לי. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  8. Started by gabriel6,

שלום, אני מנסה לייצר לולאת FOR שתסייע לי בהמרת כתובות IP (אל תשאלו למה בבקשה ) המטרה היא לייצר לולאה שתקח משתנה כתובת - תוריד את כל מה שנמצא אחרי הנקודה האחרונה - תחליף פעם אחת ב-1 ופעם שניה ב-254 המחשה הלולאה מקבלת משתנה (רק לשם המחשה) 192.168.10.25 ומחזירה 192.168.10.1-192.168.10.254 טוב - אם אתם מתעקשים - אני רוצה לבצע סקריפט יותר גדול שמבצע סריקה על טווח נתון תודה מראש על הסיוע, גבריאל

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by CobraiPhone,

שלום אנשים קיבלתי כמה תרגילים כהגשה ואחד התרגילים אני פשוט לא מצליח להגיע לכתיבת התוכנית : התרגיל הוא: צריך לכתוב תוכנית באסמבלי שמקבלת מערך בשם arr1 בגודל 20 תאים, כל תא בגודל byte והופכת את סדר הסיביות שבכל אחד מתאי המערך. הופכת את הסדר לא ערך. לדוגמא: תן במערך שהתוכן שלו : 10010011 הסדר ההפוך יהיה : 11001001 אם זה 00110011 זה יהיה 11001100 אשמח פיתרון, אני כבר יושב הרבה זמן על זה :-\

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. שלום, יש לי אתר ב-ASP.NET שמכיל עברית. על המחשב שלי - העברית נראית תקינה. כשאני עושה publish לשרת - אני מקבל ג'יבריש במקום עברית. חיפוש בגוגל מעלה רק אנשים מיואשים או פיתרונות כושלים. למישהו יש פיתרון? בינתיים מצאתי Workaround די מגעיל ולא נוח: protected void Page_Load(object sender, EventArgs e) { Label1.Text = "טקסט בעברית:"; } כלומר, הטקסט בעברית נראה טוב אם אני שם אותו לאחר הטעינה של הדף, דרך הקוד. אשמח לקבל פתרונות לבעיה. תודה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  11. Started by israelor,

שלום, אני לפני פרויקט כהמשימה היא לשלב בין תחומי הגיימיניג לתחום האתרים זאת אומרת אני צריך שממשק גיימינג מלא יעבוד לי על אתר (לדוגמא GTA שניתן לשחק ישירות על האתר וכדו' רק שהמשחק הוא יהיה פיתוח עצמאי שלי) למתכנת באיזה שפה אני אמור לפנות מכיוון שמונחים פה שני אלמנטים ואני צריך שיחברו אותם, או שבכלל עליי לבנות את פלטפורמת המשחק ואז לגשת למתכנת WEB שיתאים אותם לאתר. והאם זה אפשרי בכלל. תודה והמשך יום טוב.

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by MrAlex,

לא כל כך הבנתי מה האופרטור הזה עושה,הוא בעצם מחליף לי את הגדרת סוג המשתנה? ומה קורה במצבים הבאים: int i = 42, *p = &i, &r = i; decltype(r + 0) b; decltype(*p) c; decltype(p) d; יש בשורות האלה משהו לא נכון,וגם שורות נכונות,אשמח גם להסבר למה זה נכון ולמה זה לא נכון תודה

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by erone,

למה שאני מריץ את הקוד הזה מ java app אני מקבל תגובה ב utf8 ושאני מריץ את זה מ servlet אני מקבל #$#*^&%^@#@# public class connection { public String getString() { URL url; HttpURLConnection conn; BufferedReader rd; String line; String result = ""; try { url=new URL("http://www.walla.co.il"); conn = (HttpURLConnection) url.openConnection(); conn.setRequestMethod("GET"); rd = new BufferedReader(new InputStreamReader(conn.getInputStream(),"UTF-8")); StringBuffer sb = new StringBuffer(""); String s1=""; String NL = System.getProperty("line.sep…

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by yk1,

משהו מוזר קורה: זו לא פעם ראשונה שאני פותחת פרויקט ++c, אבל פתאום הוא לא נפתח. כלומר, אני בוחרת OK, והחלונית 'open project' נפתחת שוב בלי ליצור פרויקט. מה לעשות? דרך אגב, איך מצרפים תמונה מהמחשב להודעה?

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. סתם לידע כללי כי לא מצאתי אופציה במאפיינים

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. שלום, רציתי לדעת, באיזה שפת תכנות HOT \ YES וספקיות כבלים בעולם משתמשות, במידה ואני מעוניין להתקבל ולתכנת שם, איזה שפה אני צריך לדעת או במידה ואני רוצה מתכנת שמבין ויכול לתכנת תכנים לטלויזיה, איזה שפה הוא חייב לשלוט ומה הוא צריך לדעת. * אם מישהו מוכן \ מכיר מאמרים בנושא תכנות לטלויזיה - אשמח לקבל לינק תודה מראש לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by puvsc,

אני אמור לפתח ללקוח אפשרות לגישה לpaypal עבור עגלת קניות- מה ההבדל בין ה api ל- ipn ?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  18. היי, חבר שלי רוצה להקים פורום מבוסס YaBB, ואני התנדבתי לעזור לו. שנינו לא מבינים הרבה בתכנות אתרים, לכן אשמח אם פשוט תגידו לי מה צריך לשנות באיזו שורה בקוד. בתודה מראש, עדי.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by omfir,

היי, יש איזושהי פונקציה ב-C המקבילה ל String.Format c ב C#?. יש לי פונקציה מטיפוס Int שמחזירה ערך מסויים אבל,כשאר אני מנסה להדפיס את התוצאה ב printf זה זורק אותי מהפונקציה משום מה... בקיצור אני רוצה להדפיס את הreturn value של פונקציה מטיפוס Int ואני לא יודע איך... תודה ושבת שלום

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by nir007,

שלום רציתי מספר אתרים של קורסים של תיכנות מחשבים שבסוף הקורס אני מקבל תעודה שאני מוסמך באותו מקצוע (שפתC /VB/פסקל/JAVA) ומה הדרישות שלהם כדי להיתקבל לשם? תודה..

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by z-han,

1. איך עושים שונה באמזי פרולוג אני זוכר שבפעמון פרולוג (דוס) הפעולה הייתה \=? 2. איך עושים מחק_מרשימה באמזי פרולוג לפי מיטב ידיעתי לא קיימת פעולה כזאת באמזי (בקובץ list.plm) בכל אופן הפעולה בפעמון \ פרולוג הייתה: מחק_מרשימה(_חבר,_רשימה,_רשימה_חדשה). 3. איך אפשר להעביר קבצים מפעמון פרולוג לאמזי פרולוג ( לסביבת חלונות בכלל). כשאני מנסה לפתוח את הקבצים שנכתבו בפעמון פרולוג בעזרת אמזי או כתבן אני רואה ג'יבריש. בקטע הזה אני אובד עצות! כל עזרה תתקבל בברכה!!!

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by TNT,

שלום. אני רוצה להציג על המסך ספרות גדולות, יש איזה דרך לשנות את גודל הגופן ב- C? אם לא , אז איך אני יכול לבצע את זה? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by Excel,

סיימתי את התוכנה, בעיקרון זה היה לכתוב איזה תוכנה פשוטה של לומדה אבל הוספתי לה כל מני פאצ'ים, פה ושם, לא משהו מסובך מדי, לכל שורת קוד יש הערה והסבר, תגיבו ותמליצו אם יש משהו לשפר. תודה :] http://briefcase.walla.co.il/data/x/_/x/x/x/_/x/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200407221638572007/200612192349523502/Lomda.zip

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by LinKinG,

שלום רציתי לדעת אם יש כאן מתכנתי JAVA? אגב אני חדש בקיהלה אני מתכנת בשפות C JAVA JS ASP ואשמח אם מישהו כאן ימיליץ לי על קומפיילר לJAVA אבל תוכנה שתשלים פקודות אוטומטית (עצלנות חחח) אז שלום שלום ומחכה לתגובות

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. שלום לכולם, אני עובד בעיקר על ASP.NET, ורוצה לשלב את החדשות שלמעלה המתגלגלות באתר שלי. (כנ"ל לדוגמא החדשות של YNET). כמו כן, שבלחיצה יפתחו בחלון חדש. ראיתי שמשהו ניסה להבין איך עושים זאת(פה בפורום) ולא בדיוק הבנתי אם הוא הצליח ואיך. אשמח להסבר או קישור. תודה, ושיהיה רק טוב...

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.