תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מעונין לאחסן אתר בחברת jetserver.co.il/ הומלץ לי עליהם, והמחיר שלהם מתחיל ב-45 ש"ח לחודש בתכנית הראשונית שגם היא מאד רחבה - כגון שטח דיסק למיקום האתר - ללא הגבלה, וכן תעבורת נתונים חודשית ללא הגבלה, ועוד. אשמח לדעת אם יש למישהו נסיון עם החברה הזו? טיב השירות? מהירות השרתים שלה? כל אינפורמציה תעזור. להלן המחירים של החברה ומה היא מספקת: http://jetserver.co.il/%D7%94%D7%A9%...A8%D7%99%D7%9D __________________
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
משהו מוזר קורה: זו לא פעם ראשונה שאני פותחת פרויקט ++c, אבל פתאום הוא לא נפתח. כלומר, אני בוחרת OK, והחלונית 'open project' נפתחת שוב בלי ליצור פרויקט. מה לעשות? דרך אגב, איך מצרפים תמונה מהמחשב להודעה?
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי יכולם 1. יש לי מערך של מבנים שכל מבנה כולל מספר ומחסנית , בזמן השוואה בין שני איברים במערך אני מכניסה למחסנית של האיבר הגדול את האיבר שקטן ממנו , אבל לפני זה אני צריכה לבדוק שהאיבר שאני מכניסה יותר גדול מהאיבר שכבר יש במחסנית (של הגדול). אני צריכה לעשות את זה בלי להוציא את האיבר שכבר יש לי במחסנית כי אני עדיין צריכה אותו שם להמשך התוכנית (להשוואות הבאות) . איך עושים את זה?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מחפש תוכנה שנכנסת לאתרים בצורה אוטומטית. אתרים שאני מזין לה או לפני חוקים מסויימים שאני מגדיר. תודה רבה!
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה שבכניסה לאתר שלי יוצג בלוק לבן כזה (בצורת ריבוע) שבתוכו כתוב: אתה מועבר אנא המתן... פרסומת ומאחורה מוצג האתר שלי ולאחר כמה שניות זה עובר לאתר עצמו איך אני עושה זאת? ועוד שאלה: אני צריך שכל כמה דקות/שעות כתובת של דף תשתנה לכתובת אחרת שהתוכן ישאר אותו הדבר אבל הכתובת תשתנה (בצורה אוטומטית) יש דרך לעשות את זה ? הכוונה היא שבשעה 1 אתה נכנס לדף xxx.com/x1 וקצת זמן אחרי (נגיד ב2) הכתובת של הדף תשתנה ל xxx.com/x2 ושזה יהיה אוטומטית לגמרי ושהתוכן ישאר בדיוק אותו הדבר רק הכתובת משתנה אני רוצה לעשות אז כדי שמשתמשים לא ישמרו את הדף במועדפים. שיכנסו דרך דף הבית אם לא זה יפגע לי ברווחים והאתר לא ירוץ
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איך אפשר לבדוק את המספר הזה למשל - 3060606 ולהגיד אם יש לו שלוש ספרות שהם אותו הדבר ? 666 , 000 בלי לעשות משתנה ליחידות , עשרות , מאות... איך עושים את זה?
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רציתי מספר אתרים של קורסים של תיכנות מחשבים שבסוף הקורס אני מקבל תעודה שאני מוסמך באותו מקצוע (שפתC /VB/פסקל/JAVA) ומה הדרישות שלהם כדי להיתקבל לשם? תודה..
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, במסגרת אחד הפרוייקטים שיש לי באוניברסיטה, אני צריך לכתוב ממשק גרפי לאחד הפרוייקטים הקודמים. אני רוצה להוסיף מוזיקה, והצלחתי לנגן קבצי WAV וAU. לא הצלחתי לנגן קבצי MP3. חיפשתי קצת באינטרנט ולא מצאתי משהו ממש מובן שאני יכול להעזר בו, הבנתי שאני צריך להתקין PLUGIN כלשהו ולא הצלחתי למצוא אותו. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי או להפנות אותי למקום שבו יש את זה בצורה ברורה, שאלה נוספת, אם אני מתקין את הפלאג-אין הזה אצלי איך אני דואג שהוא יותקן גם אצל הבודק של הפרוייקט? תודה מראש, אביעד.
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני לא יודע אם זה מתאים לכאן אז אם לא אם אפשר להעביר.... יש לי חנות קטנה של נעליים לא ממוחשבת, אני רוצה ליצור איזשהו מאגר נתונים של כל הנעליים בחנות עם אפשרות הוספה של סחורה חדשה. הקטגוריות שאני רוצה שיהיו הם חברה של הנעל, דגם ומידה. מישהו יכול לכוון אותי מאיפה להתחיל? או אם יש משהו דומה מוכן שאני יוכל לשנות קצת שיתאים? תודה רבה!
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה נשמע? המורה שלי למחשבים הטילה על כמה תלמידים בכיתה(אני בינהם) להראות לכיתה איך להשתמש בWindows application. חיפשתי בכל מקום אפשרי ולא מצאתי. עזרה בבקשה. תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אם נתונה לי חתימה של פונקציה כך: int Count_Letter (char* Str, char letter) ואני רוצה שהיא תחזיר את מספר הפעמים שהאות מופיעה במחרוזת שקלטנו אליה, וללא הבחנה בין אותיות קטנות לגדולות. איך אני עושה את זה בהתחשב שאני אמור לקבל רק אות קטנה או גדולה בטווח- a-z ואם זה לא אות אלא נניח ספרה אז אני מחזיר הודעה מתאימה ? כמו כן זה לא כ"כ פשוט כי אסור לי להשתמש בפונקציות שקיימות ב- string.h אלא רק באלו שב- stdio.h בלבד... אשמח לעזרה, תודה !
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
למדתי קצת על ממשקים, ואני רוצה לעשות כמה תרגילים בכדי להבין את הנושא הזה לעומק.. אז אם תוכלו להאות לי כמה תרגילים בנושא אני ממש אודה לכם...
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלומות, אני משתדל ללמוד מעט מהאיטרנט בזמני החופשי, ואודה לכם אם תוכלו להסביר לי נושא שנתקעתי בו. אני כותב מחלקה של תור (Queue) שאמור להכיל סוגי משתנים שונים (Template וכו'). כחלק מכתיבת המחלקה, יש צורך בסידור (Sort) וכדי שזה יהיה אפשרי לכל סוג (Type) אני צריך שהמשתמש יוכל לספק פונקצייה שמשווה בין שני ערכים. במלים אחרות, אני רוצה שאם המשתמש יוצר תור של Struct כלשהו, הוא יספק פונקציית השוואה בין שני Struct* והמחלקה תעבוד כמו שצריך. במקרה שהמשתמש לא יספק פונקציית השוואה, המחלקה תשתמש באופרטורים הרגילים (>, < ו =). איך עושים את זה? יש דרך לשמור פונקצייה כמשתנה בתוך אובייקט של מחלקה (או משהו כזה)? מקווה שנסחתי מובן ומדויק מספיק כדי שיהיה ברור. תודה מראש *פונקציה במבנה של…
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, התוכנה שלי מבוססת על קריאת קובץ טקסט (שורה שורה) ואמורה לשמור מילים מסוימות מהטקסט ולאחר מכן לעבד אותם. לפי איך שאני רוצה לבנות את זה, כל הנתונים שאצטרך לשמור מהשורה ייכנסו ל-struct אחד שיצביע על הבא אחריו. אני רוצה להשתמש ב-malloc כדי לשמור ולקשר אותם אחד לשני. המבנה בעצם צריך להכיל כמה מחרוזות ואולי מספרים. הבעיה כשאני מקצה בעצם זיכרון, אני מקצה זיכרון למצביעים, לא למחרוזות שלמות. אני כמובן לא רוצה אחרי זה להתעסק עם הקצאת מחרוזת ולהצביע עליה (זה יקשה על שחרור הזיכרון בסיום התכנית). קיצד נכון לעשות את זה? כרגע ה-struct שלי בנוי כך פחות או יותר: struct abc { char *a; char *b; struct abc *next; } הכי חשוב לי האפשרות לשמור מילים בתוך ה-struct עם malloc ולשחרר א…
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה באתר. יש לי טבלה של רשימת משתמשים מה Datbase הבעיה היא שאני לא מצליח לקבוע לה width קבוע, כי אני רוצה לכניס אותה לתוך אזור מסוים. זתאמרת כל פעם הוא קובע את הרוחב לפי ה td ההכי ארוך. אני רוצה לקבוע לו אורך קבוע ומה שלא יהיה באורך פשוט ירד שורה בתוך ה td. עם הגדרת width לטבלה זה לא עובד, זה מאפשר רק להגדיל לא להקטין, אותו דבר ב style ובכל דרך שניסיתי. מישהו יודע איך עושים?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני עובד לפי ספר ויש לי שם תרגיל (אני בדיוק בפקודה WHILE) שבו אני צריך להדפיס את סכום המספרים מ-1 ועד 10 ואין לי מושג איך להתחיל.
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
תודה על העזרה int stricmpr(const char *s1, const char *s2) { char c1,c2; if((int)s1[0]>=65 && (int)s1[0]<=90) c1=(int)s1[0]+32; else c1=s1[0]; if((int)s2[0]>=65 && (int)s2[0]<=90) c2=(int)s2[0]+32; else c2=s2[0]; if(s1[0]=='\0' || s2[0]=='\0' || c1!=c2) return(c1-c2); return(strcmpr(s1+1,s2+1)); } char* strrchar(const char *s1, const char c) { if(s1[0]=='\0') return('\0'); if(s1[1]!='\0') strchar(s1+1,c); if(s1[0]==c) return(s1); return('\0'); } char* strstrr(const char *s1, const char *s2) { int i=0; if(s1[0]=='\0') return('\0'); if(s1[0]==s2[0]) { if(s2[1]=='\0') return(s1); while(s2[i]!=…
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
אלהן חברים, כאשר אני לוחץ על START של MySql מופיע לי למטה בLOG התקלה שמוצרפת בתמונה. מה אני אמור לעשות ,כדי שהDATABASE יעלה? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
גרסא V1 של האתר סיקורים שלי הושלמה שעות של עבודה קשה. מתלהב מהתהליך GitHubGitHub - xrTor/Thiseldb_V1: Thiseldb is a movie and tv se...Thiseldb is a movie and tv seires blog. Contribute to xrTor/Thiseldb_V1 development by creating an account on GitHub.אשמח לשמוע על באגים ורעיונות לשיפור
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. בין השאר, קיבלתי כמה מטלות שבהם עלי להעביר מספר כלשהו מבסיסי דצימאלי (בסיס 10) לבסיסים הבאים: אוקטלי, הקסה-דצימאלי ובינרי. למרבה הפלא גיליתי שאף פעם לא למדתי את זה, ומצפים ממני לדעת את הדרך.. זכור לי שלא מדובר בפיסיקה קוונטומית אלה בשיטת חילוק מסויימת עלי לדעת איך לעבור ממספר בבסיס 10 למספר בכל אחד מהבסיסים שצויינו ובנוסף איך לעבור בין הבסיסים עצמם. May god bless you all
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים בניתי אתר ללימוד אנגולר 2 + (מעודכן לאנגולר 6) בכתובת https://learning-programing.com אשמח לפידבקים תהנו
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
למה הביטוי ללא הסוגריים נחשב כאמת?. והביטוי ללא סוגריים נחשב כשקר? ולמה יש לי שגיאת קומפילציה שאני מריץ את הקוד ב-vs? #include <stdio.h> /* Initialize variables. Note that c is not less than d, */ /* which is one of the conditions to test for. */ /* Therefore, the entire expression should evaluate as false.*/ int a = 5, b = 6, c = 5, d = 1; int x; int main() { /* Evaluate the expression without parentheses */ x = a < b || a < c && c < d; printf("\nWithout parentheses the expression evaluates as %d", x); /* Evaluate the expression with parentheses */ x = (a < b || a < c) && c < d…
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
סיימתי לכתוב תוכנה לעבודה באונ' ועכשיו אני רוצה להריץ אותה, אבל לא הבנתי איך עושים קובץ makefile תקין. שם הקובץ הוא match.c אז כדי לבדוק ריצה הרצתי בטרמינל את הפקודה gcc -g -Wall -ansi match.c -o mymatch אחרי זה הקומפילציה עברה בשלום והתוכנה עובדת ועושה כל מה שנדרש ממנה. אבל הנה הבעיה, האונ' שלי פרסמה הנחיות בוידיאו ואני לקוי שמיעה אז אני לא מבין את ההסברים ליצירת הmakefile. מישהו יודע להסביר איך אני בונה לזה makefile ויותר מזה מה ההבדלים בין לרשום o- או g- או C-? הם שינו כמה פעמים בוידיאו אבל אני פשוט לא מצליח לשמוע כמו שצריך. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חשבתי לנסות לעזור ולצרף חבר מכאן, אם אפשר אז למה לא. בכל מקרה פרויייקט מעניין מאוד - עבודה במשכורת ו/או אחוזים מהחברה. מי שמעוניין שיפנה אליי בהודעה פרטית - חשוב שיהיה בן אדם תותח. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-