תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,066 דיונים בפורום זה
-
אני בונה אתרים וכותב בעזרת הפנקס רשימות של ווינדוס אני כותב גם ב HTML JAVA SCRIPT ועוד מעט גם ב ASP רציתי לדעת איזה תוכנה יכולה לומר לי אם יש טעות תחבירית בכתיבה? ??? בקישורים אם הם נכונים? וכל מני אופציות כאלה!!! תודה רבה מראש לכל העוזרים!!!
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, חבר שלי רוצה להקים פורום מבוסס YaBB, ואני התנדבתי לעזור לו. שנינו לא מבינים הרבה בתכנות אתרים, לכן אשמח אם פשוט תגידו לי מה צריך לשנות באיזו שורה בקוד. בתודה מראש, עדי.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אנשים אני מקצה דינמית זכרון בתוכנית ומכניס לשם מחרוזת כגודל ההקצאה אבל משום מה כשאני מדפיס את מה שהכנסתי זה מדפיס לי גם זבל אחרי המחרוזת מישהו? איך נפתרים מהזבל ptr[i]=(char*)malloc((size)*sizeof(char)); if (!ptr[i]) cout<<"error"; for(int j=0;j<size;j++) [br]פורסם בתאריך: 18.07.2008 בשעה 20:11:07 שכחתי שורה אחרונהptr[i][j]=input[j];
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אתם בטח מכירים אתרים כמו KSP שעוברים מדף לדף אבל הכתובת בשורת הכתובות נשארת אותו דבר עם איזה שפה בונים אתר כזה ? או שבעצם אפשר עם כל שפה ? מה ההגיון בזה ? למה זה נועד ? תודה לעונים
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום יצרתי קשר בין התוכנה שכתבתי ל-DB ואני צריך להדפיס טבלה לתוך JFrame (צריך להשתמש ב-Graphics). ואומר שההתחלה של המתודה צריכה להיות: public void name(Graphics g) איך עושים את זה? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, מישהו מכיר Plug-in או משהו ל Eclipse שיאפשר inteli-sense בכתיבת C++, ברמה קרובה לזו של C# בויז'ואל סטודיו? משהו סטייל Visual Assist X? לפחות משהו שיגרום לחלון הצעות לקפוץ אוטומטית בלי ללחוץ Ctrl-Space? כל דבר שישפר את קלות כתיבת הקוד הרי הוא מבורך.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לא כל כך הבנתי מה האופרטור הזה עושה,הוא בעצם מחליף לי את הגדרת סוג המשתנה? ומה קורה במצבים הבאים: int i = 42, *p = &i, &r = i; decltype(r + 0) b; decltype(*p) c; decltype(p) d; יש בשורות האלה משהו לא נכון,וגם שורות נכונות,אשמח גם להסבר למה זה נכון ולמה זה לא נכון תודה
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי אני מעוניין להפעיל שרת ויקי. אני מתקשה למצוא שרת שיענה על כל הדרישות שלי וגם יהיה סביר להתקנה. התקנתי לא מזמן PmWiki והתמיכה שלו ב RTL לא טובה. אשמח להשתמש בידע שלכם בכדי לחסוך לי זמן בהתקנות של כל שרת עד שאמצא את המיטבי עבורי. אז מה אני צריך: חשובה מאוד תמיכה טובה בעברית וב RTL עדיף שיהיה מבוסס Flat Files, אבל לא חובה אני מעדיף שיעבוד עם IIS או עם שרת אחר שנוח להתקנה השרת יעבוד בתחילה על המחשב האישי שלי - אני אהיה מעוניין בסופו של דבר להרחיבו לשרת אינטרה-נט מבוסס וינדוס. עדיף קל להתקנה :-) תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
1. איך עושים שונה באמזי פרולוג אני זוכר שבפעמון פרולוג (דוס) הפעולה הייתה \=? 2. איך עושים מחק_מרשימה באמזי פרולוג לפי מיטב ידיעתי לא קיימת פעולה כזאת באמזי (בקובץ list.plm) בכל אופן הפעולה בפעמון \ פרולוג הייתה: מחק_מרשימה(_חבר,_רשימה,_רשימה_חדשה). 3. איך אפשר להעביר קבצים מפעמון פרולוג לאמזי פרולוג ( לסביבת חלונות בכלל). כשאני מנסה לפתוח את הקבצים שנכתבו בפעמון פרולוג בעזרת אמזי או כתבן אני רואה ג'יבריש. בקטע הזה אני אובד עצות! כל עזרה תתקבל בברכה!!!
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני צריך לדעת איך עושים פרוצדורה שבוחרת 2 מספרים רנדומליים ומחלקת אותם אחד בשני ככה שיוצא מספר שלם אם מישהו יודע בבקשה תכתבו תודה
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מנסה להתקין שרת SMTP על המחשב שלי כדי שאני אוכל לעבוד עם אימיילים. התקנתי hmailserver ואני עכשיו מנסה לגרום לPHP ל"שחק" איתו יפה- רק שאני לא מצליח. בקובץ php.ini : [mail function] ; For Win32 only. SMTP = localhost smtp_port = 25 ; For Win32 only. sendmail_from = [email]me@example.com[/email] וכשאני מנסה להשתמש בפונקציה mail() אני מקבל: Warning: mail() [function.mail]: SMTP server response: 530 SMTP authentication is required. in D:\HTTP_SERVER_DOCS\mail_test.php on line 2 אני לא יודע איך להשתמש בhmailserver הזה- אולי מישהו מכיר את זה- או שרת אחר שאני יכול להשתמש בו בקלות?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בסוף פונקציה אחרי הRETURN (בשורה של '{' ) הוא נותן לי את הארור הזה Run-Time Check Failure #2 - Stack around the variable 'value' was corrupted. ואין לי מושג מה גורם לזה בתוך הפונקציה יש לי עבודה של קריאה מקובץ למערך ובסוף אני מחזיר 1. הוא קורא מסיים את הקריאה של הקובץ בצורה טובה וסוגר את הקובץ. עובר את ה RETURN 1 ואחרי זה נותן את הארור. מה הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב !! אני כותב פרויקט ויש צורך להשתמש בו בקלט מהמקלדת (תווים , מספרים וכו').. איך אני קולט מהמקלדת ב-JAVA לתוך משתנה מסוג מסוים? מה התחביר לביצוע פעולה זו ?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הבעיה היא: כאשר לוחצים קודם על לשונית "צור קשר" ולאחר מכן על לשונית "אודות" העברית ב"אודות" הופכת לג'יבריש. חייב עזרה בבקשה. www.drorarc.co.il
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
סיימתי את התוכנה, בעיקרון זה היה לכתוב איזה תוכנה פשוטה של לומדה אבל הוספתי לה כל מני פאצ'ים, פה ושם, לא משהו מסובך מדי, לכל שורת קוד יש הערה והסבר, תגיבו ותמליצו אם יש משהו לשפר. תודה :] http://briefcase.walla.co.il/data/x/_/x/x/x/_/x/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200407221638572007/200612192349523502/Lomda.zip
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, יש איזושהי פונקציה ב-C המקבילה ל String.Format c ב C#?. יש לי פונקציה מטיפוס Int שמחזירה ערך מסויים אבל,כשאר אני מנסה להדפיס את התוצאה ב printf זה זורק אותי מהפונקציה משום מה... בקיצור אני רוצה להדפיס את הreturn value של פונקציה מטיפוס Int ואני לא יודע איך... תודה ושבת שלום
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
משהו מוזר קורה: זו לא פעם ראשונה שאני פותחת פרויקט ++c, אבל פתאום הוא לא נפתח. כלומר, אני בוחרת OK, והחלונית 'open project' נפתחת שוב בלי ליצור פרויקט. מה לעשות? דרך אגב, איך מצרפים תמונה מהמחשב להודעה?
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי כלום, חזרתי עם עוד כמה שאלות- 1. יש לי טאב של Settings עם 3 "קבוצות" של radioButtons, הבעיה שבכל פעם שאני מסמן משהו ב"קבוצה" אחת, הסימון נעלם מה"קבוצה" השניה, איך אני קובע לכפתוריי הראדיו את הקבוצות באופן מעשי? 2. עוד בנוגע לאפשרויות...אני רוצה שהכל יישמר בקובץ הגדרות, הדבר היחידי שחשבתי עליו זה ליצור קובץ לכל הגדרה עם 1\0, ובכל פעם שהתוכנה עולה היא קוראת את כל הקבצים...אבל התהליך מסורבל ובזבזן במשאבים, איך אני יכול "לכווץ" את כל ההגדרות בקובץ 1 ושבכל פעם התוכנה תקרא את ההגדרות מהקובץ ותשים את הסימונים ב-radioButtons וכו' בהתאם? 3. חשבתי על אפליקציית עדכון שמורידה מהשרת שלי קובץ עם הגדרות ובודקת האם בקובץ שנמצא אצלה והקובץ שהורד מהשרת זהים ואם כן היא לא עושה כלום, …
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לייצר לולאת FOR שתסייע לי בהמרת כתובות IP (אל תשאלו למה בבקשה ) המטרה היא לייצר לולאה שתקח משתנה כתובת - תוריד את כל מה שנמצא אחרי הנקודה האחרונה - תחליף פעם אחת ב-1 ופעם שניה ב-254 המחשה הלולאה מקבלת משתנה (רק לשם המחשה) 192.168.10.25 ומחזירה 192.168.10.1-192.168.10.254 טוב - אם אתם מתעקשים - אני רוצה לבצע סקריפט יותר גדול שמבצע סריקה על טווח נתון תודה מראש על הסיוע, גבריאל
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עבדתי על פרוייקט מסויים בבית שלי וכשהעברתי אותו למחשב אחר הוא הראה לי את השגיאה הבאה. http://img208.imageshack.us/img208/2696/88372155.jpg חיפשתי בגוגל ומושם לא לא הצלחתי להבחין איך ואם אפשר בכלל לעדכן את ה SQL server לגירסא 662
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
יש אפשרות לעשות שהדף הראשי לא יציג בכלל פוסטים אלא יהיה סוג של אתר להעלאת תמונות וקבצים?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה להציג על המסך ספרות גדולות, יש איזה דרך לשנות את גודל הגופן ב- C? אם לא , אז איך אני יכול לבצע את זה? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלומות, אני משתדל ללמוד מעט מהאיטרנט בזמני החופשי, ואודה לכם אם תוכלו להסביר לי נושא שנתקעתי בו. אני כותב מחלקה של תור (Queue) שאמור להכיל סוגי משתנים שונים (Template וכו'). כחלק מכתיבת המחלקה, יש צורך בסידור (Sort) וכדי שזה יהיה אפשרי לכל סוג (Type) אני צריך שהמשתמש יוכל לספק פונקצייה שמשווה בין שני ערכים. במלים אחרות, אני רוצה שאם המשתמש יוצר תור של Struct כלשהו, הוא יספק פונקציית השוואה בין שני Struct* והמחלקה תעבוד כמו שצריך. במקרה שהמשתמש לא יספק פונקציית השוואה, המחלקה תשתמש באופרטורים הרגילים (>, < ו =). איך עושים את זה? יש דרך לשמור פונקצייה כמשתנה בתוך אובייקט של מחלקה (או משהו כזה)? מקווה שנסחתי מובן ומדויק מספיק כדי שיהיה ברור. תודה מראש *פונקציה במבנה של…
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין ליצור שרת שידע לעבד מידע שמתקבל מהקליינט. השרת עושה זאת ע"י פירסור התוכן ושימוש בדטאבייס מקומי ולאחר מכן מחזיר את התשובה בresponse. הקליינט מייצר בקשת POST עם דאטה, ובסרבר אני רוצה לקרוא את התוכן ולכתוב תוכן בתשובה שחוזרת אליו. בפייתון יש המון כלים, ואני לא רוצה לעשות בחירה שגויה ולגלות זאת בשלב מתקדם. כרגע אני משתמש ב BaseHTTPServer אבל זה לא לגמרי זורם ונראה מסובך לחלץ משם את הדאטה. האם קיימים דברים מפותחים יותר? אשמח להכוונה בנושא, תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יצרתי פרוייקט entity עם כמה טבלאות בפנים, יצרתי את האובייקט הראשי שמכיל את הכל (entity container name) והכנסתי ידנית נתונים לטבלת ה-students אני רוצה להדפיס את הטבלה בצורה הבאה כאשר db זה ה-entity container name והוא מכיל כמה טבלאות שאחת מהם מכילה אובייקטים של סטודנט foreach (Student item in db) { Console.WriteLine(item); } ב-foreach אחרי ה-db לאיזה מתודה לפנות ? (אני מקבל שגיאת קומפילציה שאומרת foreach statement cannot operate on variables of type 'Students.Model1Container' because 'Students.Model1Container' does not contain a public definition for 'GetEnumerator')
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-