תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,064 דיונים בפורום זה
-
ב"ה היי ! יש לי הרבה שנים (5 - 6) של ניסיון כבד בשפת תכנות PHP. אני רוצה להתחיל ללמוד תיכנות תוכנות (הכוונה לא אתרים).. מישהו יכול לעזור לי בבקשה? איזה שפה ללמוד? בבית ספר עשיתי בגרות על C SHARP , והתוכנה יוצאת בסוף בתוך החלון המכוער השחור MS DOS .. התוכנות שאני כמובן מתכנן לתכנת זה תוכנות נורמליות, מינימום עם חלון נורמלי ומודרני של ווינדוס חח.. מה אני צריך ללמוד בשביל לתכנת תוכנות נורמליות? מה זה C++? איזה שפות אתם ממליצים? תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום כולם ברצוני לבנות מערכת הרשמה לאתר שלי ! האתר משתמש בהב ניוקר ואני צריך עזרה לדעת איך להוסיף הרשמה לטורנירים ! למשל שיבוא איש וילחץ על הקישור יכנס להרשמה ואז הוא יבחר איזה משחק הוא רוצה לעשות בטורנירים ואז הוא ימלא פרטים והאז לאחר המילוי פרטים המערכת תשלח אימיל לאימיל שלי האם זה אפשרי איך אני עושה את זה? אין לי בעיה גם לעשות את זה ב html רק איך!!! תודה לעזורים!!!
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
היי.. אם אפשר בבקשה הייתי מעוניין לדעת איך כותבים ב-C תוכנה שמקבל מספר בינארי (מורכב רק מ-0 ו-1) ובודקת אם הוא פלינדרום. תודה רבה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום לכולם יש שתי שאלות מהשיעורי בית שלא הצלחתי לפתור, ואף אחד בכיתה שלי גם לא, וזה להגשה לשיעורי בית.. בבקשה תעזרו לפתור זה מאוד חשוב לי! שאלה ראשונה "מסגרת" במערך דו- מימדי בגודל M*M היא ריבוע של אפסים בתוך המערך שפינתו השמאלית עליונה היא המשבצת I*I (הריבוע הוא רק המסגרת) . כתוב פונקציה המקבלת מערך דו מימדי בגודל M*M ומחזירה "אמת", אם במערך יש "מסגרת", אחרת תחזיר הפונקציה "שקר". דוגמה : מטריצה עם "מסגרת" שפינתה העליונה השמאלית במשבצת 1,1 3 0 9 2 0 0 0 0 0 7 1 0 7 0 3 8 0 0 0 9 0 7 6 4 5 את השאלה השנייה אני לא מצליח להעתיק לפה אז נוותר עליה ונראה מה נעשה.. בבקשה מכל מי שיכול שיעזור!! תודה מראש..
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי חברה! אני אלי, ואני עובד כרגע על רעיון טכנולוגי עם שותף, ואני מאוד זקוק לעזרתכם, כי אני לא מבין גדול בתכנות. אני כרגע מאפיין מערכת עבור שותף טכני. במערכת יש התקשרות עם שרת בין שני משתמשי קצה ואני צריך למזער את זמןן ההתקשרות הזה, מפני ששני המשתמשים נמצאים אחד מול השני ושניהם מחכים להתקשרות להסתיים, ואלו הם השלבים: 1. לקוח קצה שולח בקשת כניסה לעסק מהמכשיר הנייד על גבי האינטרנט. 2. השרת ובו מאגר המידע מקבלים הבקשה ומתבצעת ההחלטה אם לאשרו. 3. אישור\סירוב כניסה נשלח לעסק (דלפק כניסה) ומתקבל בתכנת PC על גבי האינטרנט גם כן. חשוב לי שההתקשרות הזו תהיה מאוד מהירה מפני שעיכוב עלול ליצור תסכול אצל הלקוח ועומס בכניסה. חברה, תעזרו לי להבין אומדן זמן ההתקשרות ואיך ניתן לש…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב לכולם! אשמח אם תשקלו לתת לי עצות לפרוייקט גמר שלי בשפת Java. אין לי מושג מה הנושא שאני הולך לבחור ולכן פניתי אליכם. אז לאם מישהו בא לעזור לי עם זה, מה טוב.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה כתוב בכותרת זה מה אתם ממוצאים, תודה =]
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום אני צריך לכתוב טבלת מעקב לתוכנית הזאת: איך אני אמור לכתוב לתוכנית הזאת טבלת מעקב? יש צורך להשתמש ב-TRUE/FALSE? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
היי, נתקלתי בבעיה מסוימת... יש לי סעיף כזה: הוסף את הנדרש לתוכנית כך שאם המספרים שונים יודפס קודם המספר הגדול ואחריו המספר הקטן. איך לעזאזל אני מוסיף את זה??? הנה התוכנית שעשיתי: using System; using System.Collections.Generic; using System.Linq; using System.Text; namespace ConsoleApplication21 { class Program { static void Main(string[] args) { int a; int b; Console.Write("Enter first number: "); a = int.Parse(Console.ReadLine()); Console.Write("Enter second number: "); b = int.Parse(Console.ReadLine()); if (a == b) { Console.WriteLine("equal"); } else { Console.WriteLine("dif…
-
- 13 תגובות
- 994 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל... איך אני גורם לC# לפתוח קובץ (לדוגמה קובץ MP3, או EXE של תוכנה)?
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
-
יש לי בגרות בע"פ נבחן מול בוחן ביום ראשון ועליי להציג לו את הפרוייקט שלי ב-ASP.NET שלקראת סיום,יש לי SERVICE ושלושה CLIENTS,השאלה שלי אילו שאלות הוא עלול לשאול ומה בדיוק עליי להסביר לו. אשמח לפירוט מורכב,תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אני סיימתי את מדעי המחשב ב' תוך שעתיים, הלך סבבה.. עוד כמה דקות מתחיל א', אז בהצלחה לכולם P: מישהו עוד עשה פה? על אילו שאלות עניתם?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי בגרות השנה במחשבים(כיתה י) ורציתי לדעת אם מישהו יודע מה בדיוק יש בבגרות שצריך להכין אתר ולהראות לבוחן?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי בגרות בשפת ה C# ואם אתם יכולים לתת לי אתר לבגריות קודמות איך הם באים ?איך התרגילים וככה ... תודה ...
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
שלום יש לי תכנית ב JAVA שרושמת משתמש לתוך מסד נתונים. אני משתמש במסד נתונים מסוג ACCESS. רציתי לדעת איך אני יכול לבדוק האם השם משתמש קיים במסד נתונים בכל צורה אפשרית לדוגמא, יש לי משתמש שקוראים לו user (שקיים כבר במסד) ועוד מישהו רוצה להירשם בתור UseR או User או בכל וראציה כזו או אחרת, יקבל הודעה מתאימה שהשם משתמש כבר תפוס. איך אני מבצע את הבדיקה הזו? תודה
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני רוצה למחוק קובץ במחשב דרך תוכנה שאני כותב עכשיו, איך אני יכול לבדוק בc# אם הקובץ שאני רוצה למחוק כבר פתוח? אם הוא פתוח הוא יזרוק חריג ויעצור את התוכנה, ואני רוצה שבמקום שהתוכנה תקרוס היא תציג הודעה שמודיעה שהקובץ פתוח וצריך לסגור אותו, איך אני יכול לבדוק אם הקובץ כבר בשימוש?
-
- 25 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
היי , מחיפושים ברשת מצאתי מימוש של isconnected בשביל sockets !(client.Client.Poll(1, SelectMode.SelectRead) && client.Client.Available == 0);[pre] לא כזה ברור לי איך זה עובד, האם זמן של 1 מילי שנייה מספיק כדי לקבל תגובה, וגם poll מחזיר true גם אם יש מידע אפשרי לקריאה כלומר isconnected יחזיר false. תודה [/pre]
-
- 6 תגובות
- 960 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות בדיקה שתבדוק האם האימייל רשום במסד הנתונים במידה וכן אז שזה יציג ארור ולא יתן לי להרשם תודה
-
- 4 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום, אני צריך כחלק מתכנית כלשהי לקלוט שם משתמש ואני צריך להגביל אותו ל-10 תווים ניסיתי לעשות זאת אבל נתקעתי אנא עזרה: void personal() //פונקציה לקליטת שם משתמש { char name[11]; printf("\nEnter Your Name\n"); scanf("%s",&name); name[10] = '\0'; printf("\nThe Name you've Typed Is:%s\n",name); }
-
- 13 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
for (int i=0;i<arr.length-i;i++){ if (arr[i]<arr[i+1]) { ans=true; נגיד שהמערך הוא 1,2,4,3 למה זה לא עובד לי כמו שצריך?
-
- 11 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
היי חברים, חיפשתי איזה מדור הכי מתאים לשאלה ואני חושב ש"תוכנה" הכי קרובה סורי אם זה לא המקום. אני מגיע מבדיקות תוכנה (וטיפה חומרה) ידניות ואני מחפש עבודה חדשה ואני רואה שכולם רוצים ניסיון בWEB או מובייל. מה השוני בין בדיקות תוכנה לWEB? ברור לי שפה מדובר על דף שיושב על שרת שמשתמש בצורת תקשורת אחרת מאשר תוכנה אבל מה השוני בחלק המעשי? יכול להיות שבגלל שאני מגיע מבדיקות תוכנה אני מתאים גם לבדיקות WEB? או שזה משהו אחר ואני צריך כלים אחרים? במובייל גם צריך משהו אחר לגמרי או שזה דיי דומה? תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 5.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אינני מגיע מעולם ה QA, אך להבנתי התפיסות המקובלות בד"כ לבדיקות אוטומטיות הינן הקלטה של תסריטי בדיקה והרצתן, או ברמ ה מתקדמת יותר, כתיבת תשתית היודעת לנתח את מבנה הדפים, לזהות את האלמנטים השונים, ובעזרת קוד להזריק ערכים לשדות ולסמלץ מצבים, כלומר, כתיבת הבדיקות אינן בצורת הקלטה, אלא בצורת כתיבת קוד, שכאשר הוא מורץ, הוא מסמלץ שימוש במערכת. הבעיה העקרונית היא שכך או כך, זמן ההרצה זהה לזמן הבדיקות הידניות (למעט כמובן הרצה לילית וללא הפסקות), כך שלא ניתן להריץ בדיקות רגרסיה עמוקות ומלאות על כך המערכת, בזמן סביר. כלומר, חסכנו (נניח) את משאבי כוח האדם הנדרש לביצוע הבדיקות, אך לא חסכנו את הזמן שנדרש לביצוע הבדיקות, כך שהתשובה האם המערכת עברה את בדיקות הרגרסיה או לא, תתקרבל רק לאח…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי את הפעולה הבאה שכל מטרת להדפיס את המערך הדו מימדי אבל יש לי איזו שהיא טעות בבדיקת אורך שורה ואורך טור ואני לא מבין מה הבעיה (אל תתנו לי הצעות לכתוב 2 במקום כי זה אמור להיות קוד כללי) int[,] a=new int [2,2]; a[0, 0] = 1; a[0, 1] = 2; a[1, 0] = 3; a[1, 1] = 4; int i,j,s,t; s = a.Length(0); t = a.Length(1); for (i = 0; i <s; i++) { Console.WriteLine(""); for (j = 0; j < t; j++) { Console.Write(a[i, j]); } } הבעיה שלי בa.length שניהם מה לעזאזל לא נכון אם משיהו לא הבין שיגיד כי זה דחוף לי נ.ב השפה היא C#
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. הייתי רוצה לדעת בעזרת איזה שיטה ניתן לבדוק אם ב-<input> הוכנסו אותיות או מספרים. לדוגמה לבדוק אם במספר טלפון יש אותיות ואם יש אז להחזיר eror. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-