עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by shaithebest,

שלום חברים, אני בונה אתרי תדמית סטטיים עם HTML CSS JS ןמקשר אותם כאפליקציה לפייסבוק בכתובת: https://www.facebook.com/computersfix עד עכשיו העלתי 30 תבניות אבל פיייסבוק קיבלו קריזה ומחייבים כל URL להיות מאובטח SSL בא לי למות :'( לכן, אני לא מוותר על כל מה שבניתי ומחפש את האתר\חברה שמוכרת SSL בהכי זול שיש אשמח להמלצות או לסירוגין קומבינות איך להתחמק מלעשות SSL לכל אפליקציה כל האפליקציות יושבות בשרת תחת אותו דומיין וכל אפליקציה יושבת תחת תיקיות , לכן, SSL אחד לשם הדומיין לא יעזור תודה לעוזרים ושבוע טוב

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by big foot,

אני התחלתי לילמוד ++VC ואני צריך קצט עזרה בכל מיני פקדים תחונות שלהם ופעולות שניתן לבצע עליהם אם משהוא מכיר אתר טוב שנותן מידע על הפקדים השונים נ.ב עדיף בעברית כי אני לא יודע כל כך אנגלית תודה מראש BIG FOOT

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  3. Started by nondos,

שלום, לאחרונה נתקלתי באופציה של ניהול תוכן באתרי אינטרנט, אני רוצה להוסיף אופציית ניהול תוכן לאתר האינטרנט שלי איזה תוכנות מאפשרות להפוך את האתר שלי לאתר עם ניהול תוכן? תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by ofer_shm,

שלום לכולם ...יש לי בעיה שאני לא מצליח לפתור יש לי קלאס יוזר : var $Fname; var $Lname; var $UserName; var $Priv; var $proj=array(); function UserClass($fname,$lname,$username,$priv,$project) { $this->Fname=$fname; $this->Lname=$lname; $this->UserName=$username; $this->Priv=$priv; foreach($project as $value) { $this->proj[]=$value; } }//end constructou ופה אני יוצר את היוזר : $priv=$row['priv']; $proj=array("fdgf","gjhjh"); session_start(); $_user=new UserClass($row['First'],$row['Last'],$row['User_name'],$row['priv'],$proj); $_SESSION['user']=$_user; כמו ששמתם לי לב זה קלאס פשוט של יוזר ...הבעיה היא שיש …

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  5. יש לי למשל את הפקודה: sub A2[bx+si],al וידוע שA2 הוא word לפי מה שלמדתי שהם לא אותו הגודל הפקודה לא חוקית, על A2 ו al, להיות שווים בגודלם, אבל נתקלתי במישהו סטודנט שאמר לי משהו שונה אם bx+si מגיע לקטע זיכרון שהוא מוגדר כbyte אז התשובה חוקית האם זה נכון? זאת אומרת שלמרות שA2 מוגדר כווארד אבל בגלל שA2+bx+si מביא אותנו למקטע זיכרון מסוג byte הפקודה כן תהיה חוקית.. אשמח לעזרה

• 1 תגובה
    • 4.6k צפיות
  6. Started by nir987,

אני יודע לעשות חיפוש בגרנד ויאו..אבל אני רוצה לעשות מנוע חיפוש במאסטר פיג'..שיפתח דף חדש עם תוצאות החיפוש.. איך עושים זאת.. ניסיתי בQUTRYSTRING.. אבל לא הצלחתי לעשות כלום.. מישהו יכול לכוון אותי?

• 1 תגובה
    • 841 צפיות
  7. Started by nall,

set line = (a21a2a7) נניח שאני רוצה לדוגמא לבודד את המספרים שמופרדים ע"י האות איי למערך נוסף שיהיה בסגנון 21 2 7 יש למישהו רעיון איזה פקודה יכולה לעשות את זה בשימוש בסקריפט

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  8. שאלה כללית: אם נעשה פונקציה לגלות איבר בסדרת פיבונצ'י (זה שכל איבר שווה לסכום השניים שלפניו) המבוססת על רקורסיה, נסו לחשב את האיבר ה90... לי יש 6GB ומעבד i920, באיבר ה40 הוא כבר מתחיל לחשב ממש לאט ולהעלות תוצאות בקצב של פעם בחצי דקה ואחר עולה לפעם בדקה.. ועולה ועולה בקיצור לאט פחד. לכאורה אני מניח שהמחשב ממש מתאמץ, אבל מבחינה בtask manager רק 2.35GB זיכרון בשימוש, וניצול המעבד הוא רק 12%-14%. מה שווה כל ההתפתחות הטכנולוגית בחומרה אם היא פשוט לא יודעת מתי עליה לפעול בשיא הכוח?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. אני מנסה להכין משהו פעם ראשונה באנדרואיד (יש לי ידע רב באקסל אך אין לי שום ידע או נסיון קודם בתכנות).. אני רוצה שהאפליקציה תחשב זמני עבודה. בתאכלס, הפעולות שהיא תצטרך לעשות הם: 1. לחסר בין זמן יציאה לזמן כניסה שהוזן על ידי. 2. לרשום את תוצאת החיסור. 3. להראות אם אני נמצא בפלוס או מינוס שעות, כלומר, אם אני צריך לעבוד 9 שעות ביום, ועבדתי 8 וחצי, אז יהיה רשום -30. לא הצלחתי למצוא בגוגל איך עושים פעולות חשבון בין נתונים שהזנתי (הכנסתי את כל התוכן לטבלה, חשבתי שזה יהיה יותר קל לבצע את פעולות החשבון כך בין התאים). אם תכניסו את מה שעשיתי לתוכנה עם ממשק גרפי (eclipse לדוג'), יהיה לכם קל יותר להבין מה אני רוצה. *עריכה- השורה הראשונה אמורה להראות איך זה אמור להיות אחרי שמזינים את …

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by Mr Gadget,

האם יכול להיות ש WinXP חוסם את היציאה המקבילית(LPT) של המחשב? לדוגמא: אני מתכנת בשפת C עם התוכנה BorlandC של DOS + חומרה כאשר אני מריץ את התוכנה בסביבת עבודה של Windows זה מתחלק לשני מקרים Win98-עובד ואין שום בעייה +החומרה שמחוברת ל LPT מגיבה ועובדת WinXP-התוכנה עובדת ורצה אבל אין שום תגובה של החומרה שמחוברת ל LPT האם זה נכון ש WinXP חוסם את הפורטים של היציאה המקבילית?

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  11. שלום, למרות גילי הצעיר [15] צברתי נסיון רב בשפה PHP. שימוש רגיל ב OOP, ביטויים רגולרים, SQL, exceptions ועוד... בינתיים התחלתי לבנות לי מעין פורום שבעצם לא יועיל לי בכלום חוץ מצבירת נסיון נוסף. איך אוכל למצוא לי תעסוקה שארוויח ממנה כסף? ניסיתי למצוא לי "עבודה" אך אחרי ששומעים את הגיל 15 מהדהד המספר בראש ולא נותן לי שום אפשרות להשיג משהו. כמו שכולם אמרו לי שאני באמת צעיר מדי, לדעתי דווקא אני כן צריך למצוא לי עבודה - זה יהווה לי אתגר, נסיון וכסף ;D יום טוב, נתי.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by ROEY--1,

שלום לכולם.. מדובר במשחק בול פגיעה... יש לי תוכנית מסוימת בנויה עם PROTTYPES ו MAIN ..כאשר אני אמור לכתוב את תוכן 8 הפונקציות הנתונות ללא שום מגע בתוכנית ה MAIN הנתונה... ישבתי ימים רבים על התרגיל אח יש מספר בעיות... הראשונה היא בפונקצייה הראשונה כאשר יש בעיות בין הקריאה ככל הנראה של המחרוזת מהמשתמש... צירפתי את שני הקבצים.. תודה למי שעוזר...... [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by iem,

אני צריך לכתוב שיטה שבודקת האם בעץ כלשהו האבות יהיו בעצם מכפלת הבנים.. כלומר אם יש לי עץ בו יש אב בערך 20 ושני בנים בערכים 5,4, אזי היא תחזיר true. חובה שכל האבות בעץ יעמדו בתנאי. מישהו יכול לתת לי כיוון \ פסאודו \ אלגו' ? תודה !

• 3 תגובות
    • 746 צפיות
  14. Started by znavot,

java בעברית אני לא מבין הרבה בג'אווה אבל בעפיפונים אני ספץ. מצאתי תוכנה מגניבה שעושה למעצבי עפיפונים את החיים הרבה יותר קלים. אני רוצה לפרסם אותה באינטרנט אבל בעברית. זהו. אם מישהו יכול להושיע כל קהילת העפיפונאים בארץ תוריד בפניו את הכובע. איתי

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  15. Started by dekgol,

אני רוצה ללחוץ על כפתור ושיישלח מייל לאנשהוא. עכשיו ביררתי באינטרנט והגעתי לטמפלט הבא: MailMessage msg = new MailMessage(); msg.Subject = "Tips Invantation"; msg.Body = "Submitted By: " + txtName.Text + "\n"; msg.Body = txtComment.Text; msg.From = txtSender.Text; msg.To = destination.text; SmtpClient SmtpMail = new SmtpClient(); SmtpMail.Host = "smtp.gmail.com"; SmtpMail.Port = 25; SmtpMail.Timeout = 50000; SmtpMail.EnableSsl = true; SmtpMail.Credentials = new System.Net.NetworkCredential(txtSender.Text, senderPass.Text); SmtpMail.Send(msg); השאלה שלי היא מה צריך להזין בשדות של : txtSender.Text, senderPass.Text (אני רוצה…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. Started by ZeppeliN,

אני משתמש בFRAMESET באתר שלי ואני רוצה שכאשר אני אפעיל קובץ ASP שאני בוחר בפריים א' אז פריים ב' יטען מחדש. כי אני חייב שהקובץ ASP שבפריים ב' יבדוק את הIF ששמתי שם. איך אני עושה את זה?

17. Started by ran1809,

אז ככה אני בונה פרוייקט ב JAVA, יש לי ידע ב JAVA אך כעת אני צריך את עזרתכם. אני באמצע בניית פרוייקט של סידור חבילות אני אסביר: לדוגמה יש לי מיכל (קופסא) מסויים ויש לי מספר חבילות שאני צריך להכניס לתוכו בדו מימד. עכשיו ייצגתי את המיכל במערך דו מימדי ואני קולט לתוכו חבילות. לדוגמא: יש לי מיכל בגודל 5X5=25 וחבילת 2X3=6 וחבילה 4X1=4 עכשוי את החבילות האלו אני אמור להכניס לתוך המיכל הגדול, כרגע המצב הוא שאני מייצג את כל המקומות הריקים במיכל (במערך) ב (1-) ומסדר את החבילות עם מספר סידורי ואז יש לי מטריצה שבהתחלה יש בה 25 פעמים (1-) ואז יש פונקציה שמכניסה את החבילות למיכל לפי האלג' שלה והיא נגיד מכניסה את החבילה הראשונה אז היא שמה את הספרה 1 בכל המקומות שחבילה אחד צריכה לבוא וככה…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by eliom,

שלום. ניסיתי להריץ קוד של תוכנית ראשונה של שלום עולם. במהדר dev c++ וקופת לי ההודעה הזאת. למה זה קורה. http://i.imgur.com/1hF4hsT.jpg' alt='1hF4hsT.jpg'>

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  19. ובלי שייפתח החלון של בחירת הקבצים? אשמח לתשובה בהקדם

• 7 תגובות
    • 930 צפיות
  20. Started by itzick_b,

יש לי שתי בעיות עם קבצים בינאריים. 1. איך אפשר לדעת אם הקובץ ריק? 2. איך אפשר למחוק את כל המידע שנמצא קובץ בינארי? תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  21. Started by idoSC,

שלום, קודם כל אני שמח להצטרף לפורום. אני לומד את השפה C (לא CPP), ובשביל פרוייקט מסויים אני צריך לדעת איך כותבים בעברית. שמעתי מחבר שאפשר לכתוב בעזרת ספרייה כלשהי, אבל מסיבות אישיות הוא לא יכול לעזור לי ישירות. כרגע, אני משתמש בMicrosoft Visual Studio CPP 6.0, וכשאני עושה פקודה של printf ומנסה לכתוב בעברית, בקוד התוכנה זה נראה בעברית, אבל בהפעלתה הכל כתוב בג'יבריש. מישהו מכיר את הספרייה שמתאימה לכתיבה בעברית לC, אם היא קיימת? או כל דרך אחרת לכתוב בעברית? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 727 צפיות
  22. אני כרגע מסיים את התואר בהנדסת מערכות מידע בבן גוריון. הייתי בכמה ראיונות עבודה, ואני רואה שתמיד חסרים לי כמה כלים אם אני בכלל מגיע לראיון ומצד שני קשה מאוד בכלל להגיע לראיונות. העניין הוא שאני רוצה משרות פיתוח תוכנה ולא בדיקות. השאלות שלי: האם אכן לא כדאי להתחיל בבדיקות תוכנה כי יהיה קשה לעבור אחר כך לפיתוח או שזה כדאי בכל זאת? האם יש משרות בדיקות שכן שווה לשקול וכאלה שלא תורמות לניסיון? אני רוצה להתעסק עם הצד הלוגי של התוכנה, כלומר ה business layer. למשל באפליקציה הכי פשוטה של הבנק שמדגימים בהרבה מקומות, לכתוב את הפונקציונאליות כמו משיכה מהחשבון, עיבוד הנתונים וכו. פחות מעניין אותי להתעסק עם בסיסי נתונים, כי אני לא אוהב להתעסק עם sql וכל הסינטקס שם, אני יכול ומכיר ברמה …

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. היי, אני הבת של רוני (אני כותבת על שם המשתמש שלו..), רציתי לשאול שאלה שהיא דחופה לי מאוד. אני למדתי מעט PHP ולא הכי הולך לי.. הצלחתי מעט דברים. אני צריכה עזרה דחופה, עוד מעט האתר שלי בן שנה, ולכבוד זה רציתי לעשות משהו יחודי ומקורי. השאלה שלי היא: אני צריכה ב-PHP. פשוט אני נתקלתי בבעיה עם העיצוב, שאפשר שיהיו בתוכו עמודים. ולמשל שאפשר להגיב להודעה בראשי שאני כותבת, אפשרות הרשמה לאתר וכל מיני דברים כאלו. אז תודה לכל מי שיעזור לי. ועם לא תבינו מה אני רוצה, אז יש לי אתר עם המדריכים למה שאני צריכה, אבל לא מצליח לי ובגלל זה אני זקוקה לעזרתכם. אז תודה לכל מי שיעזור לי מאלינור.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by ניר.,

מישהו יודע כיצד ניתן לשנות את גודל הגופן ב-Eclipse שכך לדוגמא שהקוד יהיה בגודל 10 והתיעוד בגודל 12 ?

25. שלום לכולם. אין לי כל כך איך לנסח את זה אז אני פשוט אהיה ישיר- דרוש מתכנת PHP, שיהפוך את חלקי האתר לדינמיים. שיהיה אפשר לשלוט בהם (הוספה,עריכה ומחיקה) דרך פאנל ניהול של האתר. מי שמעוניין, אשמח אם הוא ישאיר לי דרך ליצור איתו קשר- מסנג'ר, אייסיקיו, אימייל וכו'. בתודה, אמיר.

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.