תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
בשפת C# יש לי תרגיל שבו אני אמור לרשום Class שיורש מ-StreamReader עלמנת לקרוא כל פעם תו בודד, התחלתי לרשום אותו אבל אני מקבל שגיאת קומפילציה שאומרת 'System.IO.StreamReader' does not contain a constructor that takes 0 arguments שאין לי מושג מה זה אומר, זה ה-Class שלי (רק התחלתי לרשום אותו והשגיאה היא על שם ה-Class): public class BabyStreamReader : StreamReader { public int ReadNextInt() { return 1; } }
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום! אני צריך עברית לפורום Yabb SE מאיפה אפשר להוריד או להשיג???
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לשים תמונת רקע בפינה הימנית העליונה של הדף. מישהו יודע איך ? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני תלמיד יב' , לומד 5 יח' מדעי המחשב (JAVA) . יש לי תרגיל שנתקעתי באמצע ואני לא מצליח להמשיך. אני צריך לקלוט מערך חד מימדי(בגודל 10) של מחרוזות. כעת עלי להדפיס את המחרוזות שבו לפי סדר אלפבתי (חובה להעזר בפעולת CompareTo) . קלטתי את כל המחרוזות למערך אך אני לא מצליח לסדרן לפי הcompareTo. ניסיתי בדרך הזו : בניתי 2 מערכים חד מימדים. אחד מהם משמש לקליטת 10 המחרוזות. (שם המערך הוא ten) השני ישמש לסדר האלפבתי - והוא זה שיודפס לבסוף. ( שם המערך הוא print) סרקתי את המערך עם עשרת המחרוזות ומצאתי לפי compareTo את המחרוזת שצריכה להיות ראשונה והכנסתי אותה לסטרינג שקראתי לה first. את הfirst הכנסתי כמחרוזת בתא הראשון של המערך שנותר ריק בינתיים (המערך המיועד להדפסה). אך כעת כשאנ…
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום , אנחנו נמצאים כרגע בשלבי פיתוח של אתר אינטרנט חדש שיעלה בקרוב מאוד לאוויר . לפי עלייתו לאוויר רציתי לשאול את חברי הפורום המנוסים שאלה בנוגע לפיתוח האתר . יש אתר בשם YESNO.CO.IL בישראל שזה בעצם משחק טריוויה סלולרית שהגולשים משלמים 2 ש"ח על כל תשובה נכונה שהם עונים עלייה דרך המכשיר הסלולרי . באתר שאנו מתכוונים לעלות לאוויר יהיה לנו הצורך בסיסטם מסוג זה , כלומר רציתי לדעת איך יוצרים מן מערכת כזו שבעצם מקבלת תשלום מצד הלקוח על כל שליחת סמס לאתר או יותר נכון כמו באתר למעלה "על כל תשובה לשאלה ". באיזו שפות תיכנות עלינו להשתמש בכדי ליצור מערכת כזו, ואם נצטרך בגיוס מתכנת לחברתנו אילו שפות עליו לדעת בכדי ליצור מערכת שכזו ? תודה רבה , אוהד
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מדריך לתכנות ויזואלי ואינטרנט (VISUAL STUDIO) עדיפות לעברית אבל גם אם באנגלית יהיה סבבה. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. הנה ראש הקוד, ואני לא מצליח להפעיל! כל פעם שאני בודק ב GA, מופיע לי ש Tracking Not Installed <!DOCTYPE html> <html> <head> <script> (function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-46433400-1', 'wtfisbitcoin.info'); ga('send', 'pageview'); </script> </head>
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני עושה עבודת גמר במחשבים , העבודה היא בניית המשחק טטריס.. עכשיו איזה אלגוריתמים יכול להיות שאני יצטרך להשתמש בהם? ואיזה שפת תכנות הכי כדאי להשתמש?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי חשבתי על רעיון לתוכנה אבל אני לא יודע אם הוא יעבוד.. יש לי במערכת באוטו חיבור AUX, קניתי כבל מתאם שבצד אחד הוא AUX ובצד השני הוא USB נקבה. כשאני מחבר אותו מצד אחד למערכת באוטו ומצד שני לדיסק און קי אז המערכת לא מפעילה את השירים בדיסק און קי. הבנתי שצריך לתת את פקודת ההפעלה דרך מה שמתחבר למערכת ולא דרך המערכת, כמו שמחברים טלפון ואז מפעילים דרך הנגן. אז חשבתי על לכתוב תוכנה קטנה שמתי שתזהה חיבור כלשהו שתפעיל את השירים, נראה לכם שזה אפשרי וזה יעבוד?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
<script> cars=["BMW","volvo","Saab","Ford"]; rep=cars[1].replace(cars[1], "honda ") var i=0; while (i<4) { if(cars[i]=="volvo") { document.write(rep); break; } document.write(cars[i] + "<br/>"); i++; } </script> בלולאה הוא בעצם מחליף את המילה ולוו בהונדה ואז אמור להמשיך לשאר המכוניות אבל הוא לא ממשיך. איך אני אמור לתקן את הקוד כדי שהוא ירשום לי את שאר המכוניות כלומר סאאב ופורד.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אתן כמה דוגמאות לשאלות. אינני יודע בכלל איך נגשים לשאלות מסוג כזה. ארצה לדעת היכן יש חומר תיאורטי בעניין הקדימות של אופרטורים. דוגמה 1: מה יהיה ערכו של X? x = 7>2&&!(5<9)||10>5; דוגמה 2: מה יוחזר עבור a=1? int f(int a) { return a!=0&&a<3;} דוגמה 3 1/2*3 דןגמה 4 כיצד מחושב הביטוי x = y = 4 + z++ * 5 / (2 + 7) ? אני לא מבקש רק תשובות סופיות אלא גם הסבר כיצד מחושב כל ביטוי. תודה עוד שאלה לא הבנתי את ההסבר: (בעיקר את המושגים אונרי ובינאירי): לשימוש באופרטורים + - * בצורה האונרית יש עדיפות על השימוש בהם בצורה הבינארית. מצ"ב דוגמה [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני לומד בבן גוריון וכמעט ולא נגעתי ב C++ (יודע C וJAVA). אם הקצאה בSTACK היא בזמן קומפילציה וצריכה גודל מדויק של מבנה נתונים לא הבנתי מדוע קטע הקוד הבא תקין? int main(){ ifstream in("file.txt"); string s ,line; while(getline(in,line)) s+=line + "\n"; cout << s } אני ממש לא מבין איך S גדל וגדל והוא על הSTACK ללא NEW. ב JAVA זה מאוד ברור כי כל STRING הוא על ה HEAP. ד"א הקוד מהספר לחשוב ב C++ שהוא חינמי ברשת.
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קודם כל כמו שהבטחתי אספתי בשבילכם כמה ספרי מתמטיקה להורדה. חלקם מיועדים למתכנתים ספציפית וחלקם מיועדים למטמטיקה כללית אבל אני עדיין חושב שהם יהיו שימושים עבורכם. *לינק להורדה לא חוקית צונזר* ועכשיו לדיון: האם אתם חושבים שמתכנתים זקוקים למתמטיקה? אם כן פרטו על מקרים שבהם השתמשתם במתמטיקה על מנת לתכנת. אם לא, ספרו למה לדעתכם המתמטיקה אינה שימושית. האם לדעתכם בכלל יש קשר בין מתמטיקה ותכנות ?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ניסיתי להכניס DLL שיצרתי בC לVB ואני מקבל שגיאה : אולי יצרתי לא נכון את ה DLL ? או ששכחתי להוסיף משהו בVB ?
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי טיימר שעושה פעולה מסויימת כשהוא מופעל (interval של 1000 מילישניות), למה איך שאני מפעיל אותו יש קודם כל דיליי של שנייה כמו שמוגדר לו ורק אז הוא בעצם נכנס לפונקציה ועושה מה שמוגדר לו ? יש דרך להתגבר על זה ?
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום , כמה שאלות לגבי מערכת ניהול תוכן מוכנה . אני קצת חדש בתחום . למדתי ובניתי אתרים מאוד יפים לבד בשפת html5+css3 ושילבתי קצת ג'אווה סקריפט. בין השאר הורדתי גם תבניות מוכנות ושיחקתי הרבה עם קוד ועיצוב. העלתי אותם לשרת דרך חברת אחסון .התוצאות היו טובות . הבעיה התחילה שרציתי לנהל משתמשים,ססמאות והרשאות, נתקלתי בבעיה. הבנתי שאני צריך ללמוד צד שרת בשביל זה ,לשלב מנוע PHP ולחבר לממסד נתונים SQL. קראתי לבד את החומר והבנתי שהדרך עוד ארוכה.. השארתי את זה מאחור,והחלטתי שעם הזמן לאט לאט אני אלמד בקצב שלי ובנייתם במקביל, אני יתמקד יותר בבניית אתרים והתפרנס מזה . ולכן החלטתי לעבוד עם מערכת ניהול תוכן מוכנה ובחרתי ב Wordpress. ככה שאני יכול להמשיך לרוץ עם הבניית אתרים ותת מע…
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
היי אשמח לקבל קצת עזרה, אני בשלבי התלמדות ב PHP ..... בניתי טופס התחברות ל ADMIN הפונקצית התחברות נראית ככה function login() { $username = mysql_real_escape_string($_POST['username']); $password = mysql_real_escape_string($_POST['password']); $check = mysql_query("SELECT * FROM `users` WHERE `username`='{$username}' AND `password`='{$password}' "); $r = mysql_num_rows($check); if($r>0) { echo "OK"; } else { echo "NOT OK"; } } הבעיה היא שברגע שאני נכנס לעמוד התחברות זה רושם לי כבר מההתחלה, מעל הטופס: NOT OK. אם אני רושם פרטים נכונים ומזדהה כ ADMIN הוא רושם לי OK ונעלם ה NOT OK. ל…
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה לאתר את התוכן (content) של תג מסויים בכל קוד html וזאת העזרת ביטוי רגולרי (או אולי עדיף טכניקה אחרת??) למשל בקוד html הבא אני רוצה לאתר התוכן של התג meta name=robots כלומר את המחרוזת: index,follow,NOODP שהיא למעשה התוכן של התג. איזה ביטוי עלי לכתוב? קוד לדוגמה: <!-- Vignette V6 Wed Apr 07 19:55:55 2010 --> <META HTTP-EQUIV="Content-Type" CONTENT="text/html; charset=utf-8"> <!-- RC 6/4/02 12:01PM --><!-- Site Created by realcommerce Ltd. of the CommerceAge Group. --><HTML><HEAD><META NAME="ROBOTS" CONTENT="index,follow,NOODP"><meta name="keywords" content="israel, news, yedioth, ahronoth, hebrew, jewish, arab, palestin…
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום בניתי לי אתר אינטרנט והשתמשתי בו בפונט שהורדתי מהאיטנרט. הבעיה היא שלגולש מסוים שאין לו את הפונט במחשב, הוא רואה פונט רגיל. מה אני צריך לעשות כדי שגם גולשים אחרים יראו את אותו הפונט שיש לי מבלי שהם יצטרכו להוריד אותו למחשב שלהם? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי רעיון לאתר מסוים. אין לי כסף לאנשי מקצוע שיבנו את האתר אז רציתי ללמוד קצת כישורים בסיסים בפיתוח אתרים כדי לראות אם יש טעם לפתח את הכישורים הרלוונטים או פשוט ללכת לאנשי מקצוע וזהו. מאיפה להתחיל? מה רלוונטי היום?
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם אתם יכולים לעזור לי איזה עוד רשתות חברתיות חוץ מפייסבוק מאפשרות לכתוב להם אפליקציות ? ואם אתם יודעים אז גם באיזה שפות אני יודע שהפייסבוק עובד עם PHP ו HTML ... ועוד שאלה android - זה רשת חברתית ? או שזה שמפת תיכנות ? בתודה מראש, כרמל
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
תחום מחשוב הענן הוא תחום חם מאוד וצומח בתעשייה. עד כמה באמת הוא שונה ממערכות Enterprise מסורתיות? מה מבדיל בין מערכת ענן למערכת מרוחקת אחרת? תוכלו למצוא זאת בפוסט הבא, 10 התכונות של שירותי ענן: http://www.softwarearchiblog.com/2011/11/10-cloud-computing.html מקווה שתמצאו את המידע מועיל ומעניין. תגובות יתקבלו בברכה. יום טוב, ליאור
-
ניסיתי לערוך את ההודעה , מקווה שככה יותר קריא, שלום אני חדשה כאן בפורום ורק לאחרונה התחלתי ללמוד שפת c (בגלל שאין לי כול ידע קודם בתיכנות, זה ממש קשה), למרות שכבר לקחתי את כול הספרים שיש וישבתי על זה שעות, הבעיה שלי מתחילה בפתרון תרגילים כלומר אם יש לי פתרון מובנה אני מבינה אתו נהדר, אבל אם נותנים לי להרכיב תוכנה כאן מתחילים הצרות, יש לי עבודה להגשה ואחד מהשאלות היא זאת כתוב פונקציה שמקבלת מספר שלם k (שיהווה את הפרמטר של הפונקציה) וסדרת מספרים שלמים שמסתיימת בזקיף 1-. הפונקציה תחזיר 1, אם קיים זוג מספרים שסכומם קטן מ-;k אחרת, הפונקציה תחזיר 0. ניתן להניח כי בסדרה יש לפחות 2 מספרים. על הפונקציה לעצור כאשר כבר נקלטו שני מספרים שסכומם קטן מ-k. לדוגמא: עבור k=8 …
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, התחלתי לכתוב תוכנה שתעזור לי לבדוק כל מיני שיטות במשחקי קלפים יצירתי מחלקה של חפיסת קלפים הקונסטרוקטור נראה כך: public class DeckOfCards { char[] Cards; int nod; public DeckOfCards(int nodc) //יצירת חפיסה { int n=1; this.nod=nodc; this.Cards=new char[nodc*52]; while(n<4*nodc){ this.Cards[1+n*13-1]='A'; this.Cards[2+n*13-1]='2'; this.Cards[3+n*13-1]='3'; this.Cards[4+n*13-1]='4'; this.Cards[5+n*13-1]='5'; this.Cards[6+n*13-1]='6'; this.Ca…
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. ניסיתי להריץ קוד של תוכנית ראשונה של שלום עולם. במהדר dev c++ וקופת לי ההודעה הזאת. למה זה קורה. http://i.imgur.com/1hF4hsT.jpg' alt='1hF4hsT.jpg'>
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-