עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by Tal Israeli,

שלום לכולם, אני מחפש ספר ללימוד #C מהתחלה, אך גם שיהיה מעמיק וילמד עקרונות תכנות נכונים. יש לי רקע מסויים בתכנות ב-Java.

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. שלום לכולם, אני חדש פה עברתי לפני כמה ימים חברת אחסון. עכשיו בחברת אחסון הישנה שלי יש MYSQL 4.1.22 ובחברת אחסון החדשה יש 5.0.67 כשאני מעביר את הדאטא בייס מהישן לחדש. כל העברית יוצאת ג'יבריש. משהו אולי נתקל בזה שיכול לכוון אותי לפתרון? תודה רבה לכל העוזרים

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. שלום! אני שובר את הראש על התרגיל הבא ולא מוצא אלגוריתם מספיק יעיל בשבילו. הבעיה היא כזאת כתוב תוכנית הקולטת סידרה לא מוגבלת של מספרים המסתיימת במספר0 ומדפיסה את השניים הקטנים ביותר החיוביים (ניתן להניח כי יש כאלו) . למשל עבור הסדרה: 8 3 -3 -8 18 2 7 -1 יודפסו המספרים 2 ו-3. למצוא את המספר הקטן ביותר, עשיתי קלי קלות ולא הייתה בעיה. העניין הוא איך אני מוצא את המספר השני הקטן ביותר? חשבתי לכיוון מערכים אבל מכיוון שגודל הסידרה אינו מוגדר מראש אין לי אפשרות לשמור אותה בתוך מערך ולמיין. כיוון נוסף שחשבתי הוא לשמור מערך קטן של 2-3 מספרים בכל פעם למיין אותו ולשמור בעוד 2 משתני עזר. העניין הוא שזה דורש המון בדיקות תנאי מה שיוצר תוכנית לא יעילה במיוחד. עוד כיוון שניסיתי לחשוב ז…

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by IlanF,

הורדתי מהאתר הרשמי של SMF, אבל החבילה הזאת קצת דפוקה.. חלק מהטקסט והתפריטים נשאר באנגלית, והטאבים בדף של האדמין כתובים באנגלית וחלק אפילו נעלמו! (דוגמה קטנה בתמונה למטה) בקיצור, חבילת העברית דפוקה. איפה אני יכול להשיג אחת נורמלית? וניסיתי את שני החבילות, הרגילה וה UTF 8.. שניהם אותו הדבר... אז איפה אני משיג חבילת עברית נורמלית? תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. שלום. אני רוצה להוסיף טיימר שיעבוד ברקע (כלומר לא יראו אותו), שיגיד כמה זמן הקונסול עובד. מישהו יודע מה הקוד להכנסת טיימר כזה... נא לא להתייחס ל-4 תגובות ראשונות..

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. שלום לכולם, אני עובד בעיקר על ASP.NET, ורוצה לשלב את החדשות שלמעלה המתגלגלות באתר שלי. (כנ"ל לדוגמא החדשות של YNET). כמו כן, שבלחיצה יפתחו בחלון חדש. ראיתי שמשהו ניסה להבין איך עושים זאת(פה בפורום) ולא בדיוק הבנתי אם הוא הצליח ואיך. אשמח להסבר או קישור. תודה, ושיהיה רק טוב...

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by doker,

יש לי string abcd,232,155,243,243 וכך האלה יש דרך נוחה להכניס את זה בתור איברים לליסט או טאפל כלומר abcd יהיה איבר אחד 232 איבר שני וכן הלאה? אולי שיטה של substring או כל דרך אחרת או שצריך לעשות את זה בדרך הקשה לרוץ עם לולאה על כל הליסט עד שפוגשים פסיק? תודה

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by shaithebest,

שלום חברים, לא יודע אם השאלה קשורה לכאן אבל מדובר בשרת אכסון ישראלי שרכשתי ב50 שקלים לחודש. שרת לינוקס,300 מגה נפח,20 גיגה תעבורה חשוב לציין שרת יושב בישראל. יש שם עכשיו דומיין אחד שיושב שם .co.il והוא סטטי לגמרי אתר תדמית אשר בנוי רק HTML CSS JS בתוך הדומיין יש תת תיקייה אשר שם אני מריץ JOOMLA רכשתי עוד דומיין .co.il ואני רוצה שיישב באותו שטח אכסון, זאת אומרת לא בא לי לבזבז עוד 50 שקל לחודש לשטח משלו על הדומיין הזה אני רוצה להריץ WORDPRESS ECOMMERCEבלבד והוא יכול לקבל MYSQL נוסף חוץ מהקיים לJOOMLA. השאלה שלי היא, זה אומנם חוסך לי כסף אבל האם זה דבר שיכול לפגוע בקידום האתרים (ברבים) במנועי חיפוש? האם זה יכול לפגוע בזמן הטעינה? האם שני האתרים מקבלים IP דומה? האם אני יכול ל…

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by didi18,

ספירת צמתים בעץ בינארי... לא עובד לי. int number_nodes(tree T) { if (T=NULL) return 0; else return (number_nodes(T->left)+number_nodes(T->right)+1); }

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. היי, יש פה משהו שלא כלכך ברור לי.. [שפה: PHP] אני מנתח אימיילים שנשלחו ע"י GMail, בעברית. ה-body בכל המקרים מקודד ב-base64, עם זה אין בעיה. הבעיה היא עם שדה ה-Subject ב-Headers: במצב רגיל, gmail מקודד גם אותו ב-base64. למשל: "בדיקה" הופך ל: =?UTF-8?B?15HXk9eZ16fXlA==?= כמו כן, אין בעיה לשלב עברית ואנגלית. למשל: "Re: בדיקה" הופך ל: =?UTF-8?B?UmU6INeR15PXmden15Q=?= אבל אם אני מוסיף שעה (מספרים? נקודותיים?) לכותרת, הוא משתמש באיזשהו פורמט לא ברור: למשל: "בדיקה 12:30" הופך ל: =?UTF-8?Q?=D7=91=D7=93=D7=99=D7=A7=D7=94_12:30?= שימו לב שה-prefix עדיין מציין UTF-8, אבל הפעם במקום UTF-8?B הוא משתמש ב UTF-8?Q.. יש שם Q במקום B. מה זה? מה ההבדל? ההימור שלי הוא ש-B מסמל …

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. שינוי צבע במסך של וויזואל סטודיו??? משהו יודע????

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by liram21,

שלום לכולם!, ברצוני לבנות איזה מכשיר הגנה שעובד עם טביעת אצבע ומאפשר גישה לרכב שעליו זה מותקן .. בפרויקט שלי יהיו הדברים הבאים: חיבור ישיר עם מסך וקצת אנימציה לתוכנה. ו"בשיא הפשטות" מה שאני צריך זה שכשמכניסים את הטביעת אצבע הנכונה הוא יאפשר להניע את הרכב ומתי שמכניסים לאא נכון לא לאפשר גישה .. השאלה שלי היא באיזה שפה כדאי להשתמש ? שתהיה שפה "פשוטה" ושתהיה אפשרות לעבוד עם לוח ארדואינו, או כל לוח אחר..

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. יש לי וקטור של מצביעים מטיפוס *A. ישנם שני מחלקות שיורשות מ-A ובעצם יש פולימורפיזם והוקטור מכיל מצביעים לכל אחד מהמחלקות הללו. בעת שימוש באלגוריתם המיון של STL אני מקבל שגיאות שמקורן כנראה בכך שהיה ניסיון לייצר אינסטנס של מחלקה A. למה בעצם זה קורה?

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by D-Bang,

בהתחלה חשבתי לקנות את "המדריך השלם לשפת C", אבל קראתי בכמה מקומות שהספר לא מומלץ ובכלל ספרות בעברית עדיף לא לקנות? עדיף ספר באנגלית? אם כן אז איזה? ??? ועוד דבר, אני מנסה למצוא compiler ל C: הורדתי Turbo C 2.01 אבל זה כל כך ישן שהתוכנה אפילו לא תומכת בעכבר.. Turbo C++ 3.0 עושה לי בעיות, אני עובד עם Win XP ואחרי כמה דק' אני מקבל מסך שחור ואין לי דרך לצאת ממנו אלא רק על ידי Alt+Tab חזרה לwindows... כרגע אני מוריד Borland c++ 5.5 וגם ms Visual c++ 6.0 אם יש לכם המלצות למהדר טוב שיעבוד יציב בwin xp אשמח לשמוע...

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by Eddi S,

שלום לכולם, אני חושב לעשות קורס בנושא ולפני-כן יש לי כמה שאלות: 1) יש לי ידע טכני מינימלי יחסית, האם יש צורך בידע כלשהו או שאפשר להסתדר בלי ידע ? 2)איך בוחרים קורס? יש סוגים שונים של קורסים / תכנות שונה או...? 3)יש משהו חשוב שטוב יהיה לדעת לפני שאני מחליט סופית? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. שלום, אני תלמיד יב' , לומד 5 יח' מדעי המחשב (JAVA) . יש לי תרגיל שנתקעתי באמצע ואני לא מצליח להמשיך. אני צריך לקלוט מערך חד מימדי(בגודל 10) של מחרוזות. כעת עלי להדפיס את המחרוזות שבו לפי סדר אלפבתי (חובה להעזר בפעולת CompareTo) . קלטתי את כל המחרוזות למערך אך אני לא מצליח לסדרן לפי הcompareTo. ניסיתי בדרך הזו : בניתי 2 מערכים חד מימדים. אחד מהם משמש לקליטת 10 המחרוזות. (שם המערך הוא ten) השני ישמש לסדר האלפבתי - והוא זה שיודפס לבסוף. ( שם המערך הוא print) סרקתי את המערך עם עשרת המחרוזות ומצאתי לפי compareTo את המחרוזת שצריכה להיות ראשונה והכנסתי אותה לסטרינג שקראתי לה first. את הfirst הכנסתי כמחרוזת בתא הראשון של המערך שנותר ריק בינתיים (המערך המיועד להדפסה). אך כעת כשאנ…

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  17. Started by Daniel Fogel,

בניתי אתר מכירות בphp מבוסס פייפל את כול האתר בחלק של הצד שרת בניתי מאפס בphp נקי מבלי מערכות ניהול תוכן ופריימוקס ויש אפשרות לאדמין לעלות ולמחוק מוצרים ולשנות כמות ומחיר וגם יש התממשקות עם גוגל מפות וגם עם פייסבוק וכמובן פייפלזה אתר הוא מתאים בעיצוב רק למובייל בנתיים אשמח לחוות דעת שלכם קישור לאתר www.10beboom.co.il עיצוב מותאם לטלפונים הניידים רק בנתיים

18. Started by orninyo,

שלום, אשמח לקבל טיפים אך להפחית את זמן הריצה / נפח התעבודה בעבודה עם MYSQL ובנוסף כמה שאלות: (השאלות בהנחה שהDB כבר מנורמל רמה 4) 1. האם fetch_row יותר מהירה/פחות כבדה מfetch_array? 2. האם fetch_array יותר מהירה/פחות כבדה מfetch_assoc? 3. האם ההבדל משמעותי בין: ביקוש כל השדות (*) לביקוש שדה/שדות ספציפים בלבד? 4. באיזה גרשיים יותר מומלץ להשתמש? "/' 5. האם הוספת LIMIT לשאילתת SELECT מפחית מהמשקל שלה? 6. האם זה נכון של desc ו distinct מאריכים את זמן הריצה ונפח התעבורה של שאילתה? 7. מה היתרון של להתחבר ולהתנתק מהDB בכל עמוד מחדש? תודה לכל התורמים.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by eliom,

שלום. ניסיתי להריץ קוד של תוכנית ראשונה של שלום עולם. במהדר dev c++ וקופת לי ההודעה הזאת. למה זה קורה. http://i.imgur.com/1hF4hsT.jpg' alt='1hF4hsT.jpg'>

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  20. Started by Pure-Gold,

שלום אני רוצה לשים תמונת רקע בפינה הימנית העליונה של הדף. מישהו יודע איך ? תודה

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by tomirendo,

אני מת ללמוד PHP או שASP או שפה דומה שאפשר לעשות איתה פרומים... אני לא צריך את זה בשביל פורום אבל אני באמת לא יודע כלום בנושא הזה, אז צריך איזו תוכנה, או יש איזו תוכנת עזר או משהו, אני יודע HTMl אם צריך אבל מה הלאה ? אולי יש איזה אתר כלשהו? בבקשה חברה עזרה!!!!

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. שלום, אני לא יודע אם זה הפורום המתאים לענייני קריפטולוגיה, אם יש פורום מתאים יותר, אשמח אם תפנו אותי אליו. הודעה בלתי מוסתרת היא כזו שלאחר ההצפנה של תו x כלשהו, נקבל את אותו תו x - ז"א התו כאילו לא הוצפן. הצופן המעריכי הוא: E(x) = (a*x^b)mod n. אשמח לעזרה, תודה

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by yigael_o,

היי, אני צריך עזרה אם מישהו יודע איך ניתן לדאוג לזה שכשאני שולח הודעת הדפסה דרך הקוד לא יצוץ החלון של WINDOWS? (החלון הקטן שסופר דפים בהדפסה) אני מדבר על C# .NET 2.0 וניסיתי את הקוד: public bool IsPrinterValid() { PrintDocument pd = new PrintDocument(); pd.PrinterSettings.PrinterName = strPrinterName; if (pd.PrinterSettings.IsValid) { return true; } else { Debug.WriteLine("Printer not found"); return false; } } והוא לא ממש עוזר, הוא רק בודק אם מדפסת מותקנת

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. קודם כל כמו שהבטחתי אספתי בשבילכם כמה ספרי מתמטיקה להורדה. חלקם מיועדים למתכנתים ספציפית וחלקם מיועדים למטמטיקה כללית אבל אני עדיין חושב שהם יהיו שימושים עבורכם. *לינק להורדה לא חוקית צונזר* ועכשיו לדיון: האם אתם חושבים שמתכנתים זקוקים למתמטיקה? אם כן פרטו על מקרים שבהם השתמשתם במתמטיקה על מנת לתכנת. אם לא, ספרו למה לדעתכם המתמטיקה אינה שימושית. האם לדעתכם בכלל יש קשר בין מתמטיקה ותכנות ?

25. שלום. אני רוצה לבנות אתר שיכול להכיל משתמשים רשומים. האתר הוא מעין אוניברסיטה אונליין. באתר ה"תלמיד" צריך להיות מסוגל להירשם. כמו כן, להיות מסוגל לקבל ניקוד על ווידאו (כך שצריך לדעת איזה משתמש צפה באיזה ווידאו ולזכות אותו בניקוד על כך). יתרה מכך, האתר צריך להיות מסוגל לקבל תרומות באמצעות paypal וגם באמצעות אשראי (אמריקאי). האם כל אלו אפשריים באתר מבוסס wordpress? האם כדאי להימנע אולי מ wordpress? המלצות אחרות? אגב - נכון להיום האתר מאוכלס אצל חברה עצמאית שעולה לנו הון! וזה לא יכול להימשך ככה. אני מנסה לקחת את המושכות לידיים. המון תודה!

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים