תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
זה תרגיל מספר אז אם מישהו רוצה לראות עמודים 71-73 בחלק הראשון של התרגיל (שהצלחתי לעשות) צריך להגדיר את המחלקה rational (מספר רציונאלי) ועוד כמה פעולות בחלק השני צריך להוסיף שתי פעולות(חיבור וחיסור מספרים רציונאלים) אבל אסור לשנות את המחלקה rational. זו המחלקה rational using System; using System.Collections.Generic; using System.Linq; using System.Text; namespace ConsoleApplication1 { class Rational { private int mone; private int mechane; public Rational(int x, int y) { this.mone = x; this.mechane = y; } public int GetMone() { return this.mone; } public int GetMechane() { return this.mechane; } …
-
- 7 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
בניתי תוכנית למשחק 7 BOOM. בכל פעם כשיש מספר BOOM רצופים יש בניהם מרווח: BOOM BOOM וכדומה..איך אני מבטלת את המרווח הזה??? תודה!(: #include <stdio.h> #include <conio.h> #include <math.h> int main(){ int n,j,w; printf("insert a number within [1,1100]:"); scanf_s("%d",&n); if(n==0){ printf("good bye!!"); _getch(); return(0);} while(n) { if(0>n||n>1110)printf("illegal number,please insert a number within [1,1100]:"); else { w=(1>n-5)?1:n-5; for(j=w;j<=n+10;j++) { if(j==7||j%10 == 7 || (j/10)%10 == 7 || (j/100)%10==7) { printf("boom\n"); } else { printf("%d ",j); } } } printf("\n"); pr…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צהריים טובים, רציתי לדעת, האם כאשר פונקציה מקבלת מחרוזות זה משפיעה על הסיבוכיות שלה? למשל בקוד הבא: int begins_with(char *s1, char *s2) { while (*s1 && *s2) { if (*s1 != *s2) return 0; s1++; s2++; } return (*s2==0); } האם בחישוב סיבוכיות מקום יש צורך לקחת את אורך החרוזות או שהסיבוכיות מקום היא סדר גודל של 1? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 14k צפיות
-
-
בוקר טוב! לאלו מכם שיצא להגיש עבודות בתכנות ונתבקשו לצרף גם דמוי קוד לתכנית, מה נהוג לגבי ה- output? האם output ניתן לכתוב רק בסוף הדמוי קוד? מה אם במהלך התכנית שלי יש הדפסות שצריכות להתרחש בתוך לולאה מסויימת, האם ניתן לכתוב output גם בתוך לולאה במהלך הדמוי קוד? תודה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 927 צפיות
-
-
היי אני בונה תוכנית בJAVA אשר תקרא מילים ותספור אותם ובסוף תוציא קצת סטטיסטיקה כרגע אני מצליח לקרוא מילים מקובץ ולהכניס אותן לתוך TREEMAP ששם יש לKEY זה המילה וVALUE זה מספר המופעים שלה.... עכשיו אני צריך לשלוף את המילים ולסדר אותן מה שכיחה לנדירה השאלה איך אני שולף מתוך הMAP את הKEY שלו יש את הVALUE הכי גבוה??? KEY מוגדר STRING VALUE מוגדר INTEGER רעיונות??? תיאור של המפה http://download.oracle.com/javase/6/docs/api/java/util/TreeMap.html
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת האם אפשר לקנות מערכת ניהול דומה עם טמפלט והכל מוכן שיאפשר למשתמשים הרשמה לפי דרגות וגם פרסום באתר כמו באתרים שפה קחו לדוגמה גם את המערכת שפה באתר (מערכת החדשות) http://popdownow.me/ http://moridim.me/ http://www.moridim.tv/ אני יודע שהם לא חוקיים אבל אני צריך רק מערכת ניהול דומה לבניית אתר סיקורי משחקים כי להשתמש בWORDPRESS זה לא ממש בה בחשבון כי אין גישה נוחה והכל חייב לעבור אלף עריכות לפני פרסום
-
נקלעתי למצב שאני לא יודע Typedef ומחר יש לי מבחן שחלק ממנו זה על זה. אני לא צריך לדעת את זה יותר מדי לעומק, אלא רק להבין מה זה עושה ואיך להכניס את זה לתוכנית מאוד פשוטה. תודה!
-
- 7 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
יש לי פונקציה שצריכה לקבל מצביע למערך דו מימדי הבעיה היא שאני לא מבין איך לשלוח מצביע כזה void PaintPoint (char **arr, int nCol, int nRow, char cChar) { *(*(arr + nRow) + nCol) = cChar; } void main(void) { char arr[8][8] = {0}; PaintPoint(&arr, 4, 4, 'X'); } ניסיתי כל מני אפשרויות (וגם את גוגל), ואני פשוט לא מצליח להעביר מצביע למערך
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מין רעיון לפרוייקטון קטן אבל בשביל זה חסרות לי מספר פקודות חשבתי אולי תוכלו לעזור לי. 1. אז ככה אני צריך פקודה שתכבה את המחשב. עדיף בצורה מסודרת כלומר תנטרל את כל התוכנות הרצות ורק לאחר מכן תכבה (אבל שלא יהיו בעיות אחרי זה למה אני ינסה להדליק את המחשב והוא לא ידלק אז זה לא טוב) אם אין פקודה כזאת אז רק פקודה שמכבה את המחשב וזהו. 2. אני צריך פקודה שבעזרת ניתן לקבל את הטמפ של המעבד ולהכניס למשתנה כל שהוא שאני יבחר. האם קיימת פקודה כזאת אם לא האם ניתן לכתוב פומקציה שתבצע זאת? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 952 צפיות
-
-
איזה פקודה נותנת לי לפתוח קובץ כי למדתי את הנושא של קבצים ולא אפשרי לפתוח קובץ jpg של תמונה דרך fopen אז משהו יכול להביא את הנושא לילמוד או רק את הקובץ פקודות? מי שלא הבין בקצרה אני צריך פקודה לפתוח תמונה לדוגמא או כל סוג קובץ אחר
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הורדתי את הקומפיילר DEV-C++ אני מריץ את התוכניות אבל חלון ה OUTPUT כול הזמן נסגר לי ניכנסתי להגדרות ואני לא מוצא אייך לגרום לחלון להישאר פתוח עד שאני רוצה לסגור אותו אני לא יכול לראות את התוצאות של ההרצה הקיצר אייך אני מונע מהחלון ה OUTPUT להיסגר אוטומטית??????
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לבנות ביטוי regex שיוכל לזהות סוגריים חיצוניים. הכוונה, בהינתם הביטוי הבא: 5 + ( 2 + 3 + ( 5 - 2 ) + 3 ) + (2 - 5) אני רוצה שהוא יוכל להביא לי את ( 2 + 3 + ( 5 - 2 ) + 3 ) (2 - 5) מספר אנשים אמרו לי שזה לא אפשרי בגלל שregex לא יכול לספור סוגריים, חיפשתי קצת באינטרנט אבל לא מצאתי על זה מידע. זה אפשרי? למישהו יש רעיון? זה צריך להיות דרך אגב regex בגאווה. עריכה - כמובן שאין לי מושג לגבי המבנה בתוך הסוגריים, יכול להיות עוד אלף סוגריים שנפתחים ונסגרים בפנים.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אז ככה אני צריך לבנות האתר שהרקע שלו הוא כתום - לבן כאשר הם מתחברים באמצע יענו צד אחד כתום כהה הולך ומבהיר וכנ"ל לגבי הלבן יש רעיונות ?
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מעוניין ליצור קובץ batch שירוץ לי ב-telnet ושם יבחר לי בין תפריטים ויימלא לי שדות שאני צריך למלא. הסיבה שאני שואל זאת היא מפני שאני צריך להיכנס כל כמה שעות לטלנט ולהקיש שם משתמש וסיסמא ולבחור אופצייה מסויימת מתפריט והשאלה אם אפשר לעשות איזה קובץ שיעשה לי את זה אוטומטית?
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אז, אני צריך לבנות פורום או צ'אט הכי פשוט שיש ממש ממש קטן, אני לומד תכנות באנטרנט דרך הבית-ספר ואני רוצה לעשות פורום ב-ASP/Java/HTML אני אפילו לא יודע במה אני צריך להשתמש כי אין לי רעיון להתחיל, אז אם למישהו יש מדריך או משהו בסגנון מאוד יעזור לי. הערה: אני לא מתכוון לפורום phpBB כי אני לא צריך את זה, אני צריך פורום קטן שאני בונה בעצמי.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הוצע לי אתר/פורטל מבוסס ASP - מערכת קיימת, אמנם ישנה, אך עובדת. יש בה את כל מה שאני צריך. השאלה שלי - מה הבעיות שיכולות להיות במערכת? האם יש די טכנאים המבינים שפה זו ויודעים לבצע בה פעולות ברגע שנמסר להם הקוד? האם ישנה בעיה באחסון כזה אתר לעומת אתרים מבוססי PHP? אודה למי שיוכל להסביר את הנושא גם למי שאינו מבין גדול בתחום.
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
זה התרגיל שקיבלתי: על המשתמש להזין 5 מספרים ב-5 תיבות טקסט שונות, לחיצה על כפתור תחשב ותדפיס למשתמש את הנתונים הבאים: 1. סכום המספרים שהוזנו 2. מכפלת המספרים האי זוגיים 3. ממוצע המספרים 4. סכום המספרים הזוגיים זה הפתרון שכתבתי: protected void Button1_Click(object sender, EventArgs e) { int []a = new int[5] {Convert.ToInt16(TextBox1.Text), Convert.ToInt16(TextBox2.Text), Convert.ToInt16(TextBox3.Text), Convert.ToInt16(TextBox4.Text), Convert.ToInt16(TextBox5.Text)}; int sum = a[0] + a[1] + a[2] + a[3] + a[4…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה, אני בונה אתר, ויש בו נגן כזה של MEDIA PLAYER. הבעיה היא שהוא עובד רק באקספלורר... למי יש פתרון איך אני מסדר נגן כזה שיעבוד בכל דפדפן? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום נתנו לי לבנות תוכנית (תרגיל מספר) שמציגה על המסך טבלה בגודל 6X6 גובה כל תא 30 נקודות ורוחבו 30 נקודות צבע התאים בעמודות (משמאל לימין) הוא: אדום, כחול, צהוב, ירוק, אפור, ורוד. בשורה הראשונה רק תא אחד צבוע (התא השמאלי ביותר), בשורה השנייה רק שני תאים צבועים (השמאליים ביותר) וכך הלאה, עד שבשורה השישית כל התאים צבועים. ניסיתי ולא בדיוק הצלחתי, הנה מה שכתבתי: <html> <head> <title>6-05</title> <script language="javascript"> var i ; var j ; document.write("<table border='1' cellpadding='3'") ; for ( i = 0 ; i <= 5 ; i++ ) { document.write("<tr height='30'>") ; for ( j = 0 ; j <= 5 ; j++ ) { …
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש מדריך לכתיבה עברית לוגית ב html שיראה ככה ולא הככ
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני מנסה להתקין את הויזואל סטודיו איך שאני מתחיל את ההתקנה מופעיה לי ההודעה (מוצגת) מה אני אמור לעשות ??? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 7 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום, יש משהו שאני לא מבין לגבי עיצוב אתרי אינטרנט. רוב אתרי האינטרנט למשל האתר הזה HWZONE בנוי בבסיס מטבלה אחת והרבה תאים? או שהוא מחולק לכמה פריימרים שכל אחד מציג דף שונה? למשל אתר שיש בו תפריט לניווט בצד ימין ובאמצע תוכן ובצד השמאלי נגיד פרסומות...בעצם בנו דף שמכיל שלושה פריימרים שונים או שזה טבלה אחת עם שלושה עמודות? איך הכי כדאי לבנות אתר, שהבסיס שלו הוא טבלה אחת עם הרבה עמודות ותאים או כמה פריימרים שכל אחד מציג דף שונה? תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 903 צפיות
-
-
היייייייייי אז ככה התחלנו ללמוד C בבצפר עכשיו אני יודע (בעיקר ידעתי אבל יודע) VB ולכן יש לי את הקומפיילרים של VS6 ו VS.NET ויש עוד קומפיילר חינמי שאין לי מושג מהו (המורה אומרת שהוא לא משו) הקיצר עכשיו בטוח שמבחינת חדישות עדיף להתקין את ה.NET אבל אני יודע שברוב ב.NET לא כול הפקודות הן אותו דבר כמו בקודמים ו.NET אנחנו לא לומדים בבצפר אז השאלה היא אם C נישאר אותו דבר ואפשר להתקין את ה.NET או שגם הוא השתנה וכדאי להתקין את ה6 ? בתודה ושנה טובה עידו
-
- 7 תגובות
- 761 צפיות
-
-
היי, מישהו מכיר במקרה \ יכול להמליץ על מערכת חינמית לבניית אתר מכירות באינטרנט?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי תוכנית עם GUI שבה יש כפתור ADD שפותח לי חלון שבו אני בוחר קבצים, איך מגדירים את זה ככה שהכפתור יזכור תמיד את ה-path האחרון שהוא היה בו ולא יחזור תמיד לתיקית default שלו ? מה שיש לי עד עכשו זה רק: (פותח את החלון windows לבחירת הקבצים) openFileDialog1.ShowDialog();
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-