תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,065 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני מעוניין לרכוש את הספר Introduction to Algorithms (של Thomas Cormen, Charles Leiserson, Ronald Rivest). מישהו יודע איפה אני יכול להשיג אותו בארץ (מצאתי אותו כמובן ב amazon אבל זו תהיה האפשרות האחרונה)? תודה
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני בונה אתר, לא משהו רציני... ואני לא כזה מבין בשפות אז נתקלתי בבעיה קטנה יש לי רקע שאני רוצה לשים: http://planet.nana.co.il/zombie12345/back.gif כשאני שם אותו העמוד נראה כך: http://planet.nana.co.il/zombie12345/a.html ואני לא רוצה שהוא יתפרש על כל העמוד, אני רוצה שיהיה באמצע כמו פה: http://planet.nana.co.il/zombie12345/a1.htm ניסיתי לשים את הפקודה <"div align="center> בכל מיני מקומות ולא הצלחתי להזיז אותו מה אני צריך לעשות? ???
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מתחיל (אבל מתחיל מתחיל+) בפרולוג, אני יודע שהיא לא שפה מודרנית אבל זה מה לומדים בבית הספר. עכשיו, יש לי שאלה קטנה. אם למשל כותבים: כלב (ציפי). והשאילתה: ? - כלב (ציפי). אז התשובה תיהיה נכונה. ---------- אז מה שהמחשב בעצם עשה, זאת התאמה של השאילתה לתוכנית? (כן.) השאלה שלי היא כזאת, איך הוא עושה את ההתאמה הזאת? הרי המחשב לא "מצלם" את הביטוי הזה. אני חושב שזה איכשהו קשור לספרות בינאריות...(לכל אות מספר בינארי שונה). אני יודע שזאת שאלה דיי מעצבנת ונכנסת ליותר מידיי פריטים...אך אני סקרן לדעת. תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 921 צפיות
-
-
השנה אני עושה פרוייקט 5 יחידות בשפת C++ ו C , נדרש מכל תלמיד להביא בקשה למשחק שהוא יעשה בשפה זו. המשחקים לא ברמה גבוהה , במיוחד לא מבחינה גראפית , משהו סגנון סנייק, טטריס וכו'.. אני אשמח אם תביאו לי כאן המלצות למשחקים בסגנון כזה שאפשר ליישם בשפה זו ללא הרבה כאבי ראש אך לא רמה ירודה מידיי כמו "תנחש את המספר". תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
היייייייייי אז ככה התחלנו ללמוד C בבצפר עכשיו אני יודע (בעיקר ידעתי אבל יודע) VB ולכן יש לי את הקומפיילרים של VS6 ו VS.NET ויש עוד קומפיילר חינמי שאין לי מושג מהו (המורה אומרת שהוא לא משו) הקיצר עכשיו בטוח שמבחינת חדישות עדיף להתקין את ה.NET אבל אני יודע שברוב ב.NET לא כול הפקודות הן אותו דבר כמו בקודמים ו.NET אנחנו לא לומדים בבצפר אז השאלה היא אם C נישאר אותו דבר ואפשר להתקין את ה.NET או שגם הוא השתנה וכדאי להתקין את ה6 ? בתודה ושנה טובה עידו
-
- 7 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום יש כאן בחור שיודע טיפ טופ את שפת התיכנות ++C
-
- 7 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום לכם, לא הבנתי את סדר העדיפויות של האופרטורים הנ"ל ומה קורה במצב בו האופרנדים הם מספרים כלשהם? לדוג' איך מתבצע החישוב בביטוי הבא: x= 2 OR 3 AND 5 תודה. אה, ודרך אגב, אני פתוח להצעות על מדריכים או ספרים שיודעים להסביר על VBSCRIPT אבל רק ב-WSH, אני לא מתכנן לבנות אתרים.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקיי,אז יש לי שאלה מאוד מאוד בסיסית שאני מתפלא על על עצמי איך אני לא רואה את התשובה בעצמי. אני כותב תכנית פשוטה בVB שכשנניח אני לוחץ על כפתור COMMAND מתרחש תהליך שבסופו ערך M שווה למספר מסויים. עכשיו אני רוצה שערך L יהיה שווה לסכום כל ערכי M שהיו עד עכשיו מאז שאני מריץ את התוכנית. הבעיה שאני לא יודע איך להוציא ערך מחוץ ל"פעולה",כלומר מחוץ לקוד שנכתב עבור אירוע הלחיצה של כפתור ה COMMAND.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הייי...אז ככה בקרוב אני מתחיל ללמוד בביצפר C ואחר כך C++ אני אשמח אם מישהו פה יתן לי תוכנה שתעשה בשבילי הכל..תוכנה לכתיבת הקוד,דיבאג וכמובן הידור של הקוד והרצה.. יש לי את Microsoft Visual Studio .NET 2003 ואין לי שמץ של מושג מה לעשות ?!?!מסובכת בצורה רצינית אני רוצה תוכנה נוחה ושיהיה קל לעבוד איתה..אין לי שום בעיה של משאבים.. תודה רבה לעוזרים..
-
- 7 תגובות
- 818 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שכשנכנסים אליה אז אני אוכל לסמן כמה קבצי .html בctrl+a ואז היא תהפוך את השם נוכחי שלהם למה שבתוך ה <TITLE>***</TITLE> של הדף. אם זה לא אפשרי אז תגידו לי, ואם זה כן אז תגידו לי אם מישהו הכין או מתחיל להכין, או שתכינו בעצמכם (אם הייתי יודע תיכנות אני הייתי עושה)
-
- 7 תגובות
- 895 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, הייתי רוצה לדעת אם אפשר לבנות תוכנה, פשוטה, לרענן דף אינטרנט מסויים שאני אקבע לו וכאשר תהיה אפשרות להירשם לאתר זה הוא יגיד לי? יש אתר שההרשמה שלו מוגבלת, ומדי פעם הוא פתוח, עכשיו אם אפשר לעשות שכשאר ההרשמה פתוחה הוא יודיע לי בהודעה או משהו בסגנון? תודה Nir
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי כתבתי תוכנית שמקבלת 10 שמות ות,ז ומסדרת אותם לפי הסדר מהגדול לקטן , אבל היא לא עובדת האם מישהו יכול להסתכל ולראות איפוא הבעיה כי אני לא מצליח למצוא אותה ותודה מראש ( include(stdio.h <include(conio.h defin n 10 void seder(int); void seder (int a[n]) { long i=0, max, n[n]=0,m,j; for(j=0;j++) { max=a[j]; { for(m=0;m<n;m++) { if(max>a[m]) i++; else continue; } } c=max; i=0; for(j=0;j<n;j++) printf("%d,"c[j]); } } void main() { long b[n],s; clrscr() printf("enter %d numbers of ID/n",n); …
-
- 7 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אני בונה גלרית תמונות לעסק של אחי ואני רוצה ליצרוב את זה על דיסק הגלריה בנויה בשפת HTML אבל יש לי בעיה אחת -אני רוצה שהindex (דף ראשי) יפתח אוטומטית אחרי שמכניסים תדיסק כמובן למחשבי PC מבוססי WIN ובמיקרה שאפשר גם למאק ולינוקס (אין דברים מיוחדים בקוד של הHTML שכתבתי) מה אני צריך לעשות שזה יקרה-אני מבין רק בHTML אז במיקרה שהפיתרון בשפה אחרת אני צריך הסבר בשיטה של א ב בתודה STONE
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, בניתי בC תוכנה שמחשבת את נוסחת השורשים של פונקציה ריבועית וגם מביאה את הטרינום שלה וכו'...עכשיו,עשיתי גם גרף והשתמשתי בפונקציות הגרפיקה, אחרי שהצצתי פה בפורום גיליתי שצריך להשתמש בקובץ EGAVGA.BGI כדי להפעיל,הצלחתי להפעיל אבל,גיליתי שכאשר אני מיצא את זה מהתוכנה אני עדיין צריך את הקובץ EGAVGA.BGI באותה תקיה עם קובץ הEXE וזה די מעצבן,השאלה שלי האם יש דרך לאחד אותם או משהו בסגנון,תודה מראש ד"א אני משתמש בקומפיילר TC (לא LITE) תודה רבה מראש לכל העוזרים
-
- 7 תגובות
- 800 צפיות
-
-
לא הולך לי , זה מה שכתבתי והוא נותן לי ERROR [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
שלום נתנו לי לבנות תוכנית (תרגיל מספר) שמציגה על המסך טבלה בגודל 6X6 גובה כל תא 30 נקודות ורוחבו 30 נקודות צבע התאים בעמודות (משמאל לימין) הוא: אדום, כחול, צהוב, ירוק, אפור, ורוד. בשורה הראשונה רק תא אחד צבוע (התא השמאלי ביותר), בשורה השנייה רק שני תאים צבועים (השמאליים ביותר) וכך הלאה, עד שבשורה השישית כל התאים צבועים. ניסיתי ולא בדיוק הצלחתי, הנה מה שכתבתי: <html> <head> <title>6-05</title> <script language="javascript"> var i ; var j ; document.write("<table border='1' cellpadding='3'") ; for ( i = 0 ; i <= 5 ; i++ ) { document.write("<tr height='30'>") ; for ( j = 0 ; j <= 5 ; j++ ) { …
-
- 7 תגובות
- 997 צפיות
-
-
נקלעתי למצב שאני לא יודע Typedef ומחר יש לי מבחן שחלק ממנו זה על זה. אני לא צריך לדעת את זה יותר מדי לעומק, אלא רק להבין מה זה עושה ואיך להכניס את זה לתוכנית מאוד פשוטה. תודה!
-
- 7 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
כתבתי Batch שמוחק את על ה-Temporary Internet Files מהתיקייה שלהם. כשאני מריץ אותו, נפתח לי חלון של CMD על המסך ואני רואה שהקבצים נמחקים אבל כשאני נכנס לתיקייה של ה Temporary Internet Files אני רואה שכל הקבצים שהיו שם לפני שהרצתי את הקובץ עדיין שם. הקוד שלי נראה ככה: cd %userprofile%\Local Settings\Temporary Internet Files del /s *.* /q מישהו יודע איפה הבעייה?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בקשר לאקסס , אני מחפש משהו בסגנון של לייק שבודקת רק לגבי סטרינגים אם קיימת מחרוזת במחרוזת אחרת, אני מחפש משהו לאינטג'ר, רציתי לדעת אם קיימת כזו אפשרות? בקשר לעיצוב, אני רוצה לעשות מצב שברגע שאני אלחץ על לחצן, יופיעו לחצנים וברגע שהם יופיעו, הדאטא גריד יירד לי בכמה שורות למטה, הכוונה שינוי פויזשן בזמן הופעה של דברים אחרים.. יש אפשרות כזו?
-
- 7 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום, יש איזה אתר שכתוב בשפת PHP והייתי רוצה לראות את הקוד שלו. האם זה אפשרי? אולי יש דרך להוריד את האתר ולעבור על הקוד שלו?
-
- 7 תגובות
- 794 צפיות
-
-
כתבתי Batch File ואני רוצה שהוא ישמש כ Login Script של משתמשים. כשה Batch רץ נפתח חלון של Command pormpt ברקע, מה אני יכול לעשות כדי שהחלון לא יופיע?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מנסה להמיר עברית מ Ascii ל unicode מה שמתגלה כמשימה קשה במיוחד. בשביל ההמרה חשבו במיקרוספוט על הפונקציה הבאה int MultiByteToWideChar( UINT CodePage, // code page DWORD dwFlags, // character-type options LPCSTR lpMultiByteStr, // string to map int cbMultiByte, // number of bytes in string LPWSTR lpWideCharStr, // wide-character buffer int cchWideChar // size of buffer ); כמו שאתם רואים היא מקבלת UNIT CodePage ואם מכניסים לה את המספר 862 היא אמורה תאורתית להמיר נכון עברית שנשמרה בascii עם דף קוד עברי של דוס. אבל, וכאן האבל הגדול winxp שלא בגירסת localized של עברית ממיר בתור ברירת מחדל עם דף קוד אמריקאי, העברית נהפכת כצפוי לסדרה של סימנים מוזרים. אז …
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום ברצוני ליצור מערכת סקרים לאתר שלי. חשבתי על רעיון כזה: ני יוצר שתי טבלאות במסד poll poll_answers שיהיו קשורים לפי id ו pid הבעיה שלי מתחילה פה: איך אני יכול ליצור חסימה שמשתמש מסויים שכבר הצביע לא יצביע פעמיים או יותר? איך אני יוצר גראף תוצאות בלי שימוש ב GD? תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-