תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
-
קודם כל, אם זה לא הפורום המתאים ליכתוב הודעה זו, אני מיתנצל מראש מפני כל הפורום, ומבקש מהמנהלים שיעבירו את זה לפורום המתאים. אז ככה, קוראים לי ליאור, ואני אחד ממנהלי אתר "נמלטים" הישראלי הרשמי. www.prisonbreak.co.il האתר מבוסס על מערכת התוכן PHPnuke ההותאמה בימיוחד לצורכי האתר. האתר זקוק למערכת קארמה (סטייל הפורומים של GAMER) למערכת הפורומים הבאה עם המערכת (PHPbb) שהמסד נתונים שלה קשור למסד הנתונים של האתר. אשמח אם מישהו שיכול לתכנת כזה דבר לנו, ישאיר פה דרכים ליצירת קשר, ואנחנו ניצור איתו קשר בהקדם האפשרי. תודה, ליאור. צוות אתר "נמלטים" הישראלי הרשמי. www.prisonbreak.co.il
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רציתי לדעת לגבי אילו סוגי class אמורים להיות תחת התיקיות הבאות בארכיטקטורה של client server ב java 1, תחת client תיקיה בשם gwt 2, תחת server תיקיה בשם domain אשמח לדעת מבחינת ארכיטקטורה מה אמור להיות בתיקיות הנ"ל ואם זה מבנה קבוע כלשהו אשמח לקבל לינק להסבר על המבנה הנ"ל תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם מישהו יודע מה אני צריכה למלא פה אשמח לעזרה! תודה לי
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם, אני בן 30 בלי שום רקע בתכנות. התחום שאני עוסק בו זה חשמלאות. אני מאוד רוצה להתפתח בתחום התכנות, שזה כנראה משהו שבימינו כל אחד צריך לדעת בעולם שהולך ונעשה דיגיטלי. אני לא שולל אפשרות לעשות תואר במדעי המחשב, אני עומד בתנאי הקבלה, ואולי אירשם בעוד שנה-שנתיים. אף פעם לא מאוחר. לאדם שמעולם לא עסק בתכנות, איזה שפת תכנות הייתם ממליצים לו ללמוד אם המטרה היא להשתלב בשוק ההייטק בתור מפתח?
-
- 7 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
רציתי לדעת מה ניתן לעשות באמצעות שפת התוכנה java? בנוסף לכך,רציתי לדעת אם ניתן לבנות שאמצעות שפת תוכנה זו גם משחקי דפדפן (דוגמת.....גינדיס באמת מידה קטנה הרבה יותר) תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
אני מפעיל את הקוד והפונקציה מחזירה מסך ריק HBITMAP CControlzServerDlg::ScreenShot() { HDC hScrDC, hMemDC; // screen DC and memory DC int xScrn, yScrn; // screen resolution HGDIOBJ hOldBitmap , hBitmap; // create a DC for the screen and create // a memory DC compatible to screen DC hScrDC = CreateDC(NULL, NULL, NULL, NULL); hMemDC = CreateCompatibleDC(hScrDC); // get points of rectangle to grab xScrn = GetSystemMetrics(SM_CXSCREEN); yScrn = GetSystemMetrics(SM_CYSCREEN); // create a bitmap compatible with the screen DC hBitmap = CreateCompatibleBitmap(hScrDC, xScrn, yScrn); // select new bitmap into memory…
-
- 1 תגובה
- 872 צפיות
-
-
אני יודע שיש מלא מדריכים באינט' לJAVA כולם מעולים וחלקם מצאתי דרך הפורום, תודה למנהלי הפורום! אבל אני לא מוצא תרגילים מישהו יודע איפו אני יכול למצוא תרגילים לתרגול ב JAVA???
-
- 16 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שמעו יש לי אתר!עכשיו יש לנו טכנאי אנחנו מחפשים עוד אחד אז זה הפרטים: 1. PHP עם MySQL 2. HTML 3. שרתי לינוקס ו- .htaccess 4. אימיילים 5. FTP 6. אימיילים.. ב- SMTP וב- POP3 7. פונטציאל להרוויח כסף-אם הוא ישקיע גם... ויש לי אתר אם מערכת מוכנה עם שרת ודומין
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
שלום, ליפני כשנה התחלתי לילמוד את השפה C++ מרצון אישי או במילים אחרות "בשביל הכיף" עכשיו אמור להגיע אלי ספר שנועד ללימוד השפה C++ שמו של הספר הוא: ערכת לימוד C++ - למד C++ מהתחלה תוך כדי פיתוח פרויקט. - מדריך למתחילים - אפילו אינם בעלי רקע בתכנות. רציתי לישאול אתכם אם מישהו מכיר את הספר והאם כדי ויעזור לי ליקרוא אותו? (כי את הרוב למדתי ממידע שנמצא באינטרנט) אם זה עוזר למישהו להיזכר אז בכריכה של הספר יש תמונה של שרשרת גדולה והכריכה רובה בצבע אדום (יש גם דיסקט מצורף) ולמעטה כתוב "ג'סי ליברטי" הוצאת פוקוס מחשבים. רציתי לדעת אם הספר יעזור לי להבין בצורה מושלמת (פחות או יותר) את השפה. תודה לעוזרים נ.ב זה כיף להיכנס לעולם הבילתי ניראה
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום לכולם. בין השאר, קיבלתי כמה מטלות שבהם עלי להעביר מספר כלשהו מבסיסי דצימאלי (בסיס 10) לבסיסים הבאים: אוקטלי, הקסה-דצימאלי ובינרי. למרבה הפלא גיליתי שאף פעם לא למדתי את זה, ומצפים ממני לדעת את הדרך.. זכור לי שלא מדובר בפיסיקה קוונטומית אלה בשיטת חילוק מסויימת עלי לדעת איך לעבור ממספר בבסיס 10 למספר בכל אחד מהבסיסים שצויינו ובנוסף איך לעבור בין הבסיסים עצמם. May god bless you all
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום איזה פלטפורמות קיימות היום עבור בנייה של מערכת מידע לעסק? אשמח לקבל כמה שמות שאתם ממליצים עליהם, ואז משם אוכל להתחיל לקרוא ולבחור משהו. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אז הפעם התרגיל הוא ביצוע של merge sort בעזרת רקורסיות בלבד, אסור שום לולאות. כתבתי את הפונקציות הבאות: לצערי, זה לא עובד. סך הכל זה רושם לי press any key to continue במקום להמשיך בתוכנה. הפונקציה הראשונה מקבל מערך מקור, מערך אליו לשמור את התוצאה, תחילה המערך, וגודלו. אשמח לעזרה בלמצוא את הטעות. אני גם לא אתנגד לאיזה פיתרון אחר (אם אפשר בקוד C, כי את התאוריה של איך לעשות אני יודע מצוין, אבל מסיב כלשהי כבר גרסא רביעית שלא עובדת כמו שצריך). תודה, Anatoli.
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, התחלתי לכתוב תוכנה שתעזור לי לבדוק כל מיני שיטות במשחקי קלפים יצירתי מחלקה של חפיסת קלפים הקונסטרוקטור נראה כך: public class DeckOfCards { char[] Cards; int nod; public DeckOfCards(int nodc) //יצירת חפיסה { int n=1; this.nod=nodc; this.Cards=new char[nodc*52]; while(n<4*nodc){ this.Cards[1+n*13-1]='A'; this.Cards[2+n*13-1]='2'; this.Cards[3+n*13-1]='3'; this.Cards[4+n*13-1]='4'; this.Cards[5+n*13-1]='5'; this.Cards[6+n*13-1]='6'; this.Ca…
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
אני בכיתה י"א ולומד מחשבים 5 יחידות. השנה למדנו את השפה פרולוג בעזרת התוכנה swi-prolog. לבגרות אנחנו צריכים לעשות עבודה על נושא שבחרנו ולבחור שאילתות ועל פי השאילתות לכתוב חוקים שיענו על השאילתות. אני צריך את העזרה שלכם בעבודה. למחר אני צריך להגיש את התקדמות העבודה שלי. יש לי שתי עובדות ועד עכשיו יש לי כ-6 חוקים שפועלים ועוד 3 שלא פועלים ואני מנסה להפעיל אותם. בנוסף לזה יש לי עוד כ-10 חוקים לכתוב שאת חלקם אני כבר יודע. הנושא הוא כיתה. עובדה אחת היא על התלמיד(שם, מקצועות לימוד, שעות לימוד) והעובדה השנייה מתרכזת במורים(שם, מקצועות, ותק). העובדות נראות כך: עובדה 1- %1 student(name(itamar,shenhar),[sub(comp,5),sub(math,5),sub(english,5)],[day(sunday,7),day(monday,6),…
-
- 0 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני בונה אתר וכמובן שאני צריך לכתוב בasp עכשיו אני כתבתי דף של הכנסת משתמש חדש לתוך טבלת access וכל הזמן מופיעה הבעיה הבאה: Error Type: Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers (0x80004005) [Microsoft][ODBC Microsoft Access Driver] Operation must use an updateable query. איך אני פותר את הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
היי, אני מנסה להגדיר טיפוס למערך/מטריצה. בקובץ H כתבתי: typedef int mytype[2][2] בקובץ התכנית אני מגדירה את המשתנה באופן הבא: mytype A[2][2]={{1,2},{1,2}} וכשאני מדפיסה: for(j=0;j<2;j++) printf("%d ", A[i][j]); for(i=0;i<2;i++){ התוכנית מדפיסה לי כתובות/זבל... מה לא בסדר? מה פספסתי?
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, כרגע קיבלתי למייל שלי הודעה מSoftpedia שהתוכנה שלי עלתה לשרתים שלהם, הסיקור שלהם לגבי התוכנה דווקא דיי הפתיע אותי, מפני שאני בד"כ לא בנאדם שמפרסם את התוכנות שלו, וזאתי תוכנה שהחלטתי לפרסם באתר שלהם... אני מעוניין לגבי הצעות מה לדעתכם אני צריך לשפר בתוכנה והאם מצאתם בה באגים, אני אשמח לקבל דעות נוספות והאם יש צורך לשפר בה משהו... התוכנה כתובה ב- Visual basic 2008 , אשמח לתגובות , ועצות... תודה רבה: http://www.planetnana.co.il/nemex2008/ בשביל להוריד בדף הראשי של האתר (כביכול של ה"חברה" שלי), תיראו שמה את הקישור, (ד"א אשמח גם לחוות דעת על האתר אם מישהו רוצה...), בקיצור סה"כ מה שאני מבקש זה עצות מה לתקן, האם מצאתם באגים מסויימים, וטיפים לפעמים הבאות שאני עושה תו…
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
אשמח לקבל הסבר מעמיק על הפונקציה ובייחוד על מה מחזירה הפונקציה!
-
- 6 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
אני צריך אותה לפרויקט ולא מוצא אותה. אם למישהו יש אני מאוד אודה לו.
-
- 7 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום, בקיצור ולעניין, יש לי דף שאמור לבחור נתונים מטבלה מסויימת איפה שעמודת ה ID שווה למשתנה שהוא מקבל. הדף מקבל ב GET (דרך כתובת העמוד) את המשתנים f ו- t ומשתמש בהם כדי ליצור את הפקודה להרצה. הפקודה הבאה עובדת: $result = mysql_query("SELECT * FROM forum" . $_GET['f']); אבל כשאני רוצה להוסיף את הבחירה מעמודה מסויימת: $result = mysql_query("SELECT * FROM forum" . $_GET['f'] . "WHERE ID=" . $_GET['t']); אני מקבל שגיאה. וגם כשניסיתי ככה זה לא עבד: $result = mysql_query("SELECT * FROM forum" . $_GET['f'] . "WHERE ID=1"); השגיאה לא רלוונטית, הבעיה היא תחבירית, מישהו יכול לומר לי איך המשפט אמור להראות? -- במקרה הזה f=2 , t=1 , ושם הטבלה הוא forum2 והשורה שאני רוצה היא השורה …
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה, יש לי את הטופס התחברות שהולך לקובץ ASP שבודק במסד נתונים אם הנתונים הם של אדמין או משתמש רגיל, הנה הקוד: <% set oConn=Server.CreateObject("ADODB.Connection") oConn.open "DRIVER={Microsoft Access Driver (*.mdb)};DBQ=" & Server.MapPath("Forum.mdb") memberName=request.Form("memberName") password=request.Form("password") sqlStrInsert="select * FROM forumAdmins WHERE (memberName='"+memberName+"' AND password='"+password+"')" set Admin=oConn.Execute(sqlStrInsert) if Admin.EOF then sqlStrInsert="select * FROM forumMembers WHERE (memberName='"+memberName+"' AND password='"+password+"')" set clubUser=oConn.Execute(sqlStrInsert) if clu…
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
פתחתי משתמש חדש בשביל הפרסום כדי שזה יהא רשמי יותר =] אני מתנדב במרכז היזמות באוניברסיטת תל אביב וכחלק מהפעילות שלנו, אנו מפיקים בשבוע הבא תחרות גדולה במיוחד שעשויה לעניין את רובכם. אני מצרף פה כמה קבצים של יחץ אבל אתם יכולים להתקשר אלי ולשאול שאלות במספר 0505758989. אם יש פה חבר'ה שרוצים להגיע בקבוצות כדאי ליצור איתי קשר או דרך האתר [שימו לב בדף ההרשמה לעניין הקבוצות] - אני אוכל לארגן חינמים. אגב, התשלום הוא סימלי והוא רק בשביל האוכל [חופשי והרבה] - זה ארגון ללא מטרות רווח והולכות להיות שם חברות גדולות [נציגים, מנטורים מחברות גדולות שבאו בהתנדבות לעבור בין הקבוצות במהלך התחרות ולעזור להם איפה שצריך]. אגב, יהיו שם גם לא מעט אנש…
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
-