ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,459 דיונים בפורום זה
-
אהלן, אני מעוניין לדעת בכמה אפשר למכור את הכרטיס מסך הזה: ATI Rendoren HD 4650 512MB ואת זה: geforce 9500gt 512mb בכמה אתם מעריכים כל אחד? ועוד שאלה: - Motherboards- ASUS P5KPL-AM ו Intel Pentium Dual Core E5200 - 2.5 GHz ביחד?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (CS FIFA12), צפיה בסרטים * גודל המסך? עד 16'' בהתאם למשקל * משקל רצוי? 2-2.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 5 שעות עבודה של אינטרנט ואופיס * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 500GB * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות אמינה ל3 שנים לאו דווקא בינלאומית * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא התקציב הוא 3500 שקל ואפשרות חריגה של 500 שקלים נוספים תודה רבה לעוזרים ! דור.
-
- 6 תגובות
- 886 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד ואני מחפש אתר נורמלי שאפשר למיין בו על פי נתונים קצת פחות נפוצים: USB 3.0 מסך מט מקלדת מלאה המלצה על דגם (2000-3000 ש"ח) יכולה להיות פתרון טוב גם... דרישות: 15.6' USB 3 מערכת הפעלה מסך מט מקלדת מלאה (כולל המקלדת הנומרית) ומעבד i3 זמן סוללה יהווה יתרון ניכר אך לא נדרש
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
היי, אני צריך מחשב עבודה / תכנות פשוט שישב בתחנת מעבדה שאני מקים. ירוץ עליו Visual Studio 2010 עם כל מיני תוכנויות שכתובות - ב C# / C++ ותכנות מיקרו-בקרים. כל שאר העבודה תיהיה משרדית, הרבה PDFים ודפדפן עם המון (20+) טאבים פתוחים. ביצועי הגרפיקה פחות חשובים, אבל יהיה נחמד אם אוכל להריץ משחקים מודרניים / קצת ישנים על הגדרות נמוכות, מה שנקרא Casual. לכן אני קצת מתלבט בין A6-3500 של AMD שכאמור מגיע עם כ.מסך יחסית מכובד, לבין ה HD 2000 של אינטל. הרזולוציה של המסך היא 1440*900. מבחינת שקט - חשוב אבל לא קריטי, משהו כמו 6. אין צורך בכונן קשיח, כונן אופטי ובמאוררים למיניהם. את כל אלו יש לי כבר. התקציב, כמו שרשום בכותרת הוא לכל היותר 1000 ש"ח. אבל אני רוצה לחסוך בכמה שאפשר. אין צור…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב לכולם! התרשמתי מהפורום לטובה, עבודה יפה מאוד, תודה רבה לעוזרים! אני מעוניין במחשב שישמש בעיקר להרצה של סימולטור טיסה מסוג FALCON BMS (למי שמכיר) אלו הדרישות : 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך איפה שאפשר, לא על חשבון ביצועיים גרפיים. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500+ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וסביבה ממוחשבת (אינטרנט וכדומה) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - Falcon 4 BMS 4 -מהי ה…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בשעה טובה הגיע תקציב המחקר וצריך לקנות מחשב. המחשב ישמש להכל - עבודה משרדית, סימולציות, מחקר וכו' 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את כולו בלב שקט ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סימולציות נומריות ב-MATLAB, תוכנות אלמנטים סופיים, שימוש משרדי למחקר (אופיס + חיפושים באינטרנט), תוכנות CAD (לא בתדירות אינטנסיבית) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הט…
-
- 25 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אנשים, אני מעוניין למכור את המחשב הישן, ולהוסיף תקציב לקנייה של מחשב חדש. אשמח אם תכתבו לי בכמה אני יכול למכור את המחשב שלי. מפרט: את המחשב אני אמכור ללא ציוד היקפי (מסך, רמקולים, עכבר, מקלדת), וגם ללא המארז. תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, חבר מעוניין לקנות מחשב נייח, השימושים שלו הם סטנדרטיים למדי, הרבה אינטרנט, אופיס, מוזיקה וקצת סרטים. אבל המחשב הולך לשבת בחדר השינה, והוא כן רגיש קצת לנושא של רעש. התלבטתי בין ללכת על מעבד כלשהוא מסדרת VISION לבין I3, אבל להבתי למרות הנחיתות בליבה הגרפית היא עדיין תספק חווית שימוש רגילה לחלוטין אז הלכתי על זה: מה דעתכם? הצעות לשיפורים יתקבלו בברכה, שבת שלום
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
ראיתי את המחשב בבאג אני רוצה מחשב 17' חזק מאוד וניראה לי שזה המחשב שאני יקח הוא גם fhd עכשיו השאלה שלי אם הוא באמת טוב אם הכרטיס מסך שלו טוב למשחקים ולעיצוב גרפי http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=1289 בנוסף רציתי לדעת אם יש לו חיבור sata 3 או 2 כי גם את זה לא מצאתי בשם מקום ואם אני יכול לחבר אליו עוד ארד דיסק חוץ ממה שיש כי באתר של דל יש אפשרות להוסיף [table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td] Optional 32GB SSD w/ Smart Response Technology Enhancement[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table] אני רוצה לדעת מה אתם אומרים על המחשב הזה כי חפשתי עליו ולא מצאתי כלום [/td][/tr][/table]
-
- 0 תגובות
- 856 צפיות
-
-
לפטופ של דל שנרכש בארץ לפני כמעט שנתיים, הדיסק הקשיח קרס, התקבלה הודעה שהוא לקראת כשלון ויש לפנות ליצרן ו לא ניתן היה לפרמט ולהתקין עליו מחדש. בבדיקה באתר של דל בהתאם למזהה הנייד, פירוט האחריות הוא: Next Business Day Support - נותרו עוד 484 ימים. Parts Only - נותרו עוד 0 ימים. מה משמעות Next Business Day Support? האם זה רק שירות הגעה לבית הלקוח/תמיכה בתוך יום עסקים אחד, או כולל גם חלקים? כלומר, האם האחריות שנותרה לי היא רק שירות (יש עוד 484 ימים) כולל טיפול בתקלות/החלפת חומרה וכו', או שמכייון ש Parts Only = 0, אין טיפול? לפי הכתוב כאן: http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=1372&messageid=121422265 1. אני מבין שיש לי אחריות גם לעבודה וגם לחלקים לעוד 48…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות בע"ה מחשב נייד ואני מעוניין לקנות לו משטח קירור. אני מחפש משהו שיהיה דק [באיזור הסנטימטר] ושיש זול [100-120 שקל] ורצוי שיהיה בגודל של כל המחשב[15.6"]
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני אנימטור תלת מימד במקצועי עובד בעיקר על תוכנת AUTODESK MAYA אפטר אפקטס ו3D STUDIO היום ישבתי עם בחור בחנות מחשבים והוא הרכיב לי מחשב שלטענתו הוא מחשב מעולה למה שאני צריך .. התקציב שלי היה 6000 שקלים זה המפרט של המחשב : Intel 3770 Quad Core i7 Tray : מעבד Scythe MUGEN 3 1156 + 1366 : מאוורר למעבד Gigabyte GA-H77M-D3H : לוח אם Kingston 4Gb DDR-3 1600Mhz HyperX : ארבעה זכרונות סך הכל 16 ג'יגה SilverStone Precision Black USB3.0 : מארז (שלטענתו מעולה לקירור ) Gigabyte GTX560 Ti 1280MB GDDR5 : כרטיס מסך Seasonic S12II-620 620W Active PFC : ספק כוח סך הכל עלה לי 5,313 ש''ח היתי שמח לביקורות של אנשים מהתחום ואנשים שמבינים בכלל :] תודה רבה
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן לכולם. לאחר לבטים רבים החלטתי לקנות אולטרבוק בישראל ולא בארה"ב למרות ההבדל המשמעותי ביותר במחירים, עכשיו נכון להיום אין כמעט שום אולטרבוק עם i5 שניתן לקנות בארץ בפחות מ 4K. רציתי לדעת אם מישהו אולי יודע אם בעקבות הכניסה של האייבי ברידג' לשוק הניידים אם יש סיכוי שמחיר האולטרבוקים עם i5 (דור שני) יירד בקרוב בצורה רצינית הרבה תודה
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אהלן, זאת פעם ראשונה שאני כותב במערכת פורומים אז אני מתנצל אם משהו לא בסדר בכתיבה, אשמח לעזרה 1. מה התקציב המקסימאלי? 9000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח אבל עדיין מוכן להתפשר על עוד קצת. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. דיאבלו 3, בטאלפילד 3, סקיירים, אססינג קריד... הכל מהכל. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לצי…
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב, ואני מעוניין לדעת מה יותר כדאי לי בתקציב של 2500 ש"ח- לשדרג את המחשב, או למכור אותו ולקנות מחשב חדש עם תקציב גבוה יותר? מפרט המחשב- הדרישות שלי מהמחשב שיהיה מסוגל להריץ משחקים כמו battlefield3 על HIGH, לראות סרטים וסדרות על FULL HD, ועבודה משרדית כמובן. במידה ועדיף למכור את המחשב הנוכחי ולקנות אחד חדש, אשמח אם תכתבו לי פה הערכה כמה המחשב שווה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם אפשרי. אם לא, אז לא. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית, תכני HD. א) במידה והמחש…
-
- 6 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום, לא מזמן קניתי בטיפשותי מחשב נייד חדש Acer Aspire One D257. המחשב חלש מאוד ונתקע ונתקע כל הזמן מה שגורם לעבודה בו להיות בלתי נסבלת. השאלה הראשונה היא האם שידרוג הזיכרון של המחשב (מ-1GB ל-2GB שזה המקס') יביא לשיפור משמעותי או שהבעיה היא גם המעבד? השאלה השנייה היא המלצה למחשב חדש שיחליף אותו. התקציב למחשב הוא עד 2500 ש"ח אך כמובן שאם קיים מחשב שעונה על הדרישות במחיר זול יותר אז עדיף מטרות המחשב - עבודה משרדית, תוכנות אופיס, גלישה באינטרנט... חשוב שהמחשב יהיה מסוגל להריץ מספר רב של תוכנות בו זמנית בלי לזחול (תוכנות פשוטות כמו אופיס, Paint.net, דפדפן, מדייה פלייר וכו') גודל המסך - רצוי '13 אך אפשר להתפשר בשביל לרדת במחיר. משקל רצוי - לא חשוב זמן סוללה - 5 שעות זה…
-
- 10 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום לכם. כמו שראיתם בנושא אני מעוניין במחשב Dell Vostro 3460 i5 3210 GT360 יש קצת לבטים..כי אני פוחד "להדפק" כי אני שם פה את כל כספי מה אתם אומרים על המחשב הזה...או בכלל על הסדרה למי שיש או התנסה איתה כמו כן זה השימושים שלי מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים), צפיה בסרטים(כולל HD),ריבוי משימות * גודל המסך:גודל באזור ה -14(יש לציין שחלק מאופן העבודה שלי מול המחשב היא בחוץ בשמש) * משקל רצוי? 1.5-2.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שחיזיק בלי הטענה מינימום 5 שעות אם אפשר יותר מצויין * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כן,יציאת HDMI+USB 2.0+יציאה למיקרופון+אוזניות+חיבור VGA+RJ-45 * בלוטות? לא משנה * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא מש…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
צריך עזרה להרכיב מחשב לגיימינג בלי שום ציוד היקפי בטווח של 2500 שקל בערך. תודה לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
צריך שההמחשב יעבוד מהר+מסך צריך שהמחשב יאריץ call of duty 8 והיה טוב וחזק תודה לעוזרים(:
-
- 4 תגובות
- 934 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? פיתוח, משחקים קלים (בעיקר Team fortress 2 ו super meat boy. כמה שיותר יותר טוב. * גודל המסך? 13-15" * משקל רצוי? עד 3 ק"ג, עדיף הרבה פחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? DVI-D או displayPort (עבור מסך 27" ברזולוציה של 2560x1440, חיבור DVI או VGA לא תומך ברזולוציה הזו) * בלוטות? אפשר (יש לי דונגל חיצוני בכל מקרה) * גודל מינימלי של כונן קשיח לפחות 256 ג"ב. SSD * כונן CD/DVD? צורב - אין צורך * כונן Bluray - איך צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא דרישות נוספות: לפחות 8 …
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בניתי את המפרט הזה רציתי בבקשה לקבל חוות דעת, אם יש מה לשנות [table][tr][td]מעבד: [/td][td] Intel Core i3 550 3.2Ghz 4MB Cache Tray כמות: 1 מחיר: ₪502 [/td][/tr][tr][td]קירור למעבד: [/td][td] Intel Original for 1156 - בקניית מעבד בלבד כמות: 1 מחיר: ₪47 [/td][/tr][tr][td]לוח אם: [/td][td] Gigabyte GA-H55-USB3 כמות: 1 מחיר: ₪740 [/td][/tr][tr][td]מארז: [/td][td] Foxconn TLM436 Tube 90mm NO PSU כמות: 1 מחיר: ₪151 [/td][/tr][tr][td]ספק כוח: [/td][td] FSP 500W 60GHN 120mm Fan A.PFC Satax4 PCI-Ex2 (6+8), 80+ Bronze Retail כמות: 1 מחיר: ₪310 [/td][/tr][tr][td]זיכרון: [/td][td] 4Gb 1600 KINGSTON HYPER X BLUE - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 מחיר: ₪115 [/td][/tr][t…
-
- 6 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום (: מחפש מפרט למחשב למשחקים ושהמחשב יעבוד מהר ויכולות גרפיקאה מרשימות לילד בן 15 הילד אוהב משחקים איכותים (call of duty) עד לקול אופ דיוטי לא צריך ממש טוב אני צריך משהו נחמד תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קודם כל ברוכים הנמצאים, הבנתי שזה מקום טוב לשאול שאלות של מתחילים ולשמוע תשובות רציניות. אז האמת שאני אדם שעד היום אפילו לא השתמש בכבל HD, אבל החלטתי להכין מחשב שיתן לי לעוף על כל משחק שארצה לשחק עם גרפיקה מצויינת. כבר יש מחשב אבל הוא בן שנתיים ולא נועד למשחקים. אז היום שלי התחיל בלבדוק איזה כרטיס מסך יתאים כדי לאפשר גרפיקה ברמה הכי גבוהה ובמחיר הכי משתלם, אחרי שכבר רכשתי כבל HD (סוף-סוף...). אך מהקריאה נגררתי להבנה שגם צריך ספק כוח שיתאים באיכותו וכרטיס זיכרון מתאים. בקיצור, מפרט רציני... לא צריך מארז, רמקולים או מסך, אבל צריך "איברים" חדשים למחשב, לוח אם... אולי אפילו ברמת מערכת הפעלה חדשה. המחשב עצמו שאליו זה מיועד נראה כרגע ככה: מערכת הפעלה MS Windows XP Pro…
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
אהלן, זו הפעם הראשונה שאני מסתובב פה בפורומים אז סליחה מראש אם משהו שאני כותב לא נעשה כראוי. אני רוצה לקנות עוד היום מחשב גיימינג שיהיה חזק מאוד אבל לא מטורף מדיי, כאשר הדרישות העיקריות הן: - התקציב שאני מייעד לנושא הוא כ-7500 ש״ח למרות שאפשר לחרוג באיזה 500-1000 ש״ח. - המחשב מייועד למשחקים הכי חדשים בעיקר משחקי RPG ואסטרטגיה גם סגנון skyrim שאני רוצה להריץ על הגרפיקה הכי גבוהה. - המחשב צריך להיות עם כל הציוד ההיקפי ( כולל מסך ,רמקולים בעדיפות סט של 5.1 , מקלדת, עכבר, וסט אוזניות ומיקרופון ). - למחשב לא מתוכנן שום oc או כל דבר בסגנון. - רמת השקט המספיקה בין 1 ל-10 היא 5. - המחשב צריך מערכת הפעלה ( עדיף ווינדוס, לא צריך משהו מתקדם מדיי) - אני רוצה גם לשים קצת דגש על קירור …
-
- 5 תגובות
- 832 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עריכת סאונד ותיקלוט * גודל המסך? מינימום 14.6 * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI, כניסת USB3 * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 750 * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא קריטי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL * דרישה נוספת: מסך מט . מסך גלוסי (מראה) לא בא בחשבון בשום מקרה * מקלדת מוארת - יתרון תודה!
-
- 7 תגובות
- 868 צפיות
-