ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,362 דיונים בפורום זה
-
רציתי לשאול את חוות הדעת שלכם על המפרט שראיתי האיש בטלפון אמר שהוא רוצה למכור את זה ב1800 רציתי לראות אם זה בסדר ושאין שום צואר בקבוק וכאלה וגם אם זה המחיר שוב תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 507 צפיות
-
-
שלום ותודה רבה לכל העוזרים, הנה מה שאני מחפש לפי הטופס: 1. מה התקציב המקסימאלי? 1600 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 350 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש במהלך השבוע בשעות הערב ובסופי שבוע רוב הזמן ישמש לגלישה באינטרנט ומשחקים פשוטים מאוד, לעיתים ישמש לעריכה של סרטונים בגודל של עד 15 דקות בתוכנות sony vegas & windows movie maker 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינ…
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום אני מתחיל את לימודי התואר שלי בתחום הקולנוע וטלויזיה ואני מעוניין להשקיע את כספי לטווח שיספיק ל4 שנים לפחות. הבנתי שכאן נמצאים החבר'ה הרציניים ברשת לשאול על חומרה אז חבר'ה אני סומך עליכם לפני הקנייה! * מטרות המחשב? עיקרית-עריכת וידאו,סרטים,תוכניות טלויזיה גם באיכות HD משנית: אופיס,אינטרנט * גודל המסך? 16 * משקל רצוי?לא פקטור * האם נדרש זמן סוללה ארוך? בעדיפות למעל אורך חיי סוללה ממוצעים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI DVI USB 3 חשוב מאוד שיהיה למחשב: WIFI + BLUETOOTH * גודל מינימלי של כונן קשיח? 300-500 GB בכל אופן קיים הארד חיצוני * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD * כונן Bluray? לא * הא…
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
קצת הלכתי לאיבוד באשכול לעורכים הגרפיים, מקווה לקצת הכוונה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך במידת האפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג מ 4000 מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). solidworks ו-AutoCAD לצורכי פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא למשחקים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 19 אינץ' , לא WIDESCREEN. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נ…
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום רב ברשות מערכת מחשב Motherboard Asus P6T CPU Type QuadCore Intel Core i7-920, 2800 MHz (21 x 133) NVIDIA GeForce 9600 GT (Microsoft Corporation - WDDM v1.1) 4GB זיכרון ספק 550W TT עקב מעבר לעריכת תכני HD בתוכנת EDIUS 6 אני מתלבט אם לשדרג לכרטיס מסך GTX 570 + עוד זיכרון ולהעביר אותו בעתיד כשאקנה מחשב חדש או שלא שווה לשדרג או המלצות לשדרוגים אחרים, פתוח להצעות. מחכה נואשות לעזרתכם ותודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד, שתכליתו העיקרית עבודה על אופיס ואינטרנט, אבל שיאפשר גם צפייה איכותית בסרטים, כולל HD (לפחות 720P). חשוב שיהיה קל. חשוב לי שאת השימושים הבסיסיים הללו הוא יוכל לבצע היטב (בקיצור, שלא יתחיל להיתקע רק כיוון שפתחתי ארבעה טאבים בדפדפן, השארתי מסמך וורד פתוח ואני צופה בסרט). * מטרות המחשב? אופיס, אינטרנט וסרטים. * גודל המסך? כמה שיותר (שיתאים גם לסרטים). לאור המשקל הרצוי, אני מניח ש-13". * משקל רצוי? כמה שפחות. לא יותר מ-2 ק"ג (משהו שלא יציק בגב יותר מדי גם במסלול בית-עבודה-אוניברסיטה-קניות-בית. הייתי שמח למשהו קל באמת אבל חוששני שאין לי תקציב לזה). * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? זה יהיה נחמד, אבל לא חי…
-
- 4 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש למשחקים. חשוב לי להצליח להריץ עליו משחקים חדשים כמו BF3 וגם שיצליח להחזיק למשחקים של כמה שנים הבאות. התקציב שלי הוא עד 4000 פחות או יותר. הציעו לי את המפרט הבא ב- 3000 ורציתי לדעת מה אתם ממליצים לשנות ולשפר. · מארז ATX2 FAN 120MM + ספק כוח 550W FRONT USB/AUDIO. · לוח אם INTEL BLKDH67BLB3Bearup Lake ATXDDR3 1333/PCIE/SATA3/USB3/RAID. · מעבד INTEL Intel Core i5-3450 6M 3.1GHz LGA1155 + קירור שקט. · זיכרון 4GB DDR3 1333MHZ DUAL CHANNEL KINGSTON. · דיסק קשיח1000GB WESTERN DIGITAL 7200RPM S-ATA3 64MB BUFFER . · כרטיס מסךNVIDIA GEFORCE GT630 1GB 128BIT DVI + HDMI DUAL DISPLY. · כרטיס קול INTEL HIGH DEFINITION INTEGRATED 8 …
-
- 6 תגובות
- 688 צפיות
-
-
ללא מסך מקלדת ועכבר חשבתי על זה http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=1IW2130750GB עם שינויים קטנים ספק ומאוורר למעבד ושדרוג ללוח.אני מגיע בערך ל1800 שקל האם זה כדאי?
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
שלום, אני צריכה בבקשה מפרט למחשב לעריכה גראפית. חשוב לציין שהעבודה עליו לא תהיה שוטפת ויומיומית. הכל מפורט בהמשך: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אבל לא בכוח ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גראפית במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). <blockquote> רוב השימוש נעשה בתוכנות כמו פוטושופ, אינדיזיין ואילוסטרייטור. בנוסף לעיתים רחוקות ומעטות גם עבודה על 3d max. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם הע…
-
- 1 תגובה
- 471 צפיות
-
-
אני יודע שזה לא המקום ואולי אני עובר על אחד מחוקי הפורום אבל הזדמנות כזו אני לא רוצה שתפספסו, כי לא תמיד כולם נכנסים לפורום המקבילים פה. הבוקר פרסמתי מודעה בפורום "ספקים ומארזים" על מארז ANTEC P280 שכרגע ניתן לקנות אותו במחיר של 390 שקל במקום ב 550 שקל ! מידע נוסף בפוסט עצמו http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=537471.0
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?1500-2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אני מעוניין במחשב אופטימלי מבחינת עלות\תועלת. אם צריך להוציא את הכל אין בעיה. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף בלי חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים קלים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פיפא, פרו אבולושן, מנג'ר, דירט, נייד פור ספיד, משחקי אסטרטגיה בכיוון של heroes of might and magic ו- מהסדרה של command and conquer. אני לא משחק בשוטרים למיניהם. -מהי הרזולוציה הטבעית (…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כן, אני יודע שהתקציב דל ביותר אבל זה מה יש... בסה"כ הדרישות לא מי יודע מה, בסה"כ בעיקר לימודים ואינטרנט, אולי סרט מדי פעם... מה שכן חשוב שלפחות את הדברים האלה הוא יעשה כמו שצריך, בלי להתקע ולהתקלקל ויחזיק לי לכמה שנים. בגדול ראיתי כמה מפרטים מוצעים בKSP המתאימים לתקציב אבל אני לא ממש סומך עליהם, אז אשמח אם תוכלו לייעץ לי במה חשוב וכדאי להשקיע ובמה פחות. מעבד: אינטל i3 זה דגם מספיק טוב להיום? אולי אפשר להסתפק אפילו בפחות מזה(G620 וכו')? זיכרון: יש לי היום זיכרון של 2G ולא נתקלתי בבעיות. במחשב חדש יותר רצוי להשקיע ב4G או שזה לא משנה? לוח אם: כאן אני ממש לא מבין כי יש 10000 סוגים בערך. למה לשים לב בלוח אם? מארז: מה כבר יכול להיות חשוב במארז? האירו את עיני... ספק כוח: הבנתי ש…
-
- 10 תגובות
- 972 צפיות
-
-
התקציב לא חשוב אני לא מוותר על הקטע של חיבור הנייד לlcd ולצפות בסרטי hd בצורה חלקה ללא קרטועים והשהיות הסרטים שאני מוריד הם בגודל של עד 15gb מקסימום mkv גם חשוב לי שהמחשב יהיה בנוי טוב כי הוא יהיה בשימוש על ידי ילדים אני לא אשתמש בו בשבל משחקים כבדים אז איזה דגם מומלץ מבחינת עמידות? ואיזה מפרט בשבל הצרכים שלי?
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
שלום אני חדש כאן ואני מתעניין בקניית מחשב נייד במחיר של עד 3000 שקל ! אני צריך את המחשב בעיקר לסרטים קצת לימודים ואינטרנט ! באמת לא משהוא מטורף אבל עדין אני רוצה שיהיה מקסימום ביצועיים למחיר שאני משקיע תודה מראש ! ודרך הגב יש לי שאלה איזה מחשב יותר טוב Asus A53E I5 2450M GMA HD או ש INSPIRON N5050 I3 ! לפי מה שאני מבין הם עולים בערך אותו דבר ואותם ביצועיים .
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצות למחשב מיני-נייד עד לסכום מקסימלי של 1300~, לשימושים משרדיים כגון גלישה באינטרנט. אין כל כך חשיבות לאורך חיי הסוללה, חשוב שהמקלדת לא תהיה צפופה ושהמסך יהיה ברזולוציה כמה שיותר גבוהה מכיוון שהמחשב מיועד לאיש מבוגר תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם אפשר להגיע לאזור 3000 אני אשמח ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר לחרוג 2. מה שימושי המחשב עבודה משרדית להנהלת חשבונות, עבודה על ווינדוס XP א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, כל מה שקשור להנהלת חשבונות: חשבשבת, עצמאית וכו' ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג: המחשב מיועד אך ורק לעבודות משרד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי : לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? הכל חוץ מציוד הקפי. וכרטיס מסך אני מאמין שמובנה בלוחות החדשים טובים מספיק, נכון? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6-7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש…
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. התקציב המקסימאלי 2000-3000 ש"ח. מעדיף לנסות לחסוך (כלומר שיהיה קרוב ל-2000) אבל מצד שני כן רוצה משהו איכותי -- אז אם צריך לעלות במחיר, סבבה. יש לי כבר רכיבים מסוימים. 2. שימושי המחשב גרפיקה עם פוטושופ ופלאש החדשים (קבצים גדולים), תכנות קל, גיימינג בינוני-קל (למשל: mass effect 2 בגרפיקה בינונית) 3 - ציוד היקפי -- אין צורך 4. רכיבים שכבר יש: יש לי כבר מסך, 22 אינץ' ברזולוציה 1680X1050 יש לי כבר כרטיס מסך: ATI Radeon HD 4600. אני מרוצה ממנו והייתי שמח לקחת אותו למחשב החדש, אבל אשמח לשמוע דיעות. יש לי כבר כרטיס קול חדש, Creative Audigy SE וגם הייתי שמח לקחת אותו יש לי גם כונן/צורב אבל הוא IDE - הוא סבבה, אבל אפשר לחבר אותו בכלל בימינו? יש לי גם הארדיסק…
-
- 10 תגובות
- 762 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכעל במידת הצורך, לא לחרוג ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש כבד בגלישה באינטרנט, יישומי אופיס וצפייה בסרטי 1080p ובלוריי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא גיימינג, אולי משחקים קלים כדוגמת סיסמס ומשחקי דפדפן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920/1080 נקנה dell 23u12 -לאילו הגדרות גרפיות מיו…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3100 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). רזולוציה יחסית מאוד נמוכה אבל אני אקנה בקרוב מסך. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן …
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש על גב המחשב הנייד שלי שריטה מה אפשר לעשות בנדיון ? שם הדגם של המחשב : hp povilion g6 series
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
היי, רכשתי אתמול מTMS מחשב חדש עם מסך ורמקולים הוא צריך להגיע שבוע הבא. אשמח אם המומחים פה יגידו לי מה הם חושבים על המפרט, למרות שכבר שאלתי פה שבוע שעבר על הנושא (לפני הקנייה).. אני בטוח שתגידו שהמפרט מבוזבז וחזק מדי אבל אני בראש שאם כבר קונים מחשב אז קונים!! (מבקש דעה אמיתית על המפרט עצמו בלי קטע של לחסוך אלא אם כן אתם רואים משהו באמת חריג..) אז זה המפרט: core i5 3570k gigabyte z77x D3H gigabyte gtx670 OC windforce dell 24 inch ips kingston 8gb 1600 WD 1 TB sata 3 ssd 128gb sata 3 crucial microlab 880 lancool k59 seasonic x-650W - gold win 7 64 bit heb LG dvd 24X dual layer סה"כ קרוב ל8.6K כמה שאלות: 1. האם שווה לקנות win 7 אם עוד מעט יוצא win8? אני הרי…
-
- 10 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום רב אני מחפש להרכיב HTPC שקט שיריץ FULL HD ו FULL 3D בעזרת מקרן למסך בגודל של בערך 120" אשמח לקבל עזרה . מה התקציב המקסימאלי? 2500- א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ישנה אפשרות של חריגה עד 300 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? HTPC א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מיועד להיות מחשב מדיה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: , אולי מעט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בציוד הקפי4. האם יש רכיב שאין…
-
- 23 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אהלן. אני מחפש לפטופ ללימודים. קווים כללים: * מטרות המחשב? לימודים, עבודה משרדית, סביבות תוכנה שונות * גודל המסך? 12-15 מועדף * משקל רצוי? אין העדפה מיוחדת * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? באופן סביר, כן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא משהו מיוחד * בלוטות? לא עקרוני * גודל מינימלי של כ ונן קשיח? SSD 128 * כונן CD/DVD? צורב? לא עקרוני * כונן Bluray? לא עקרוני * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא עקרוני * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא זיכרון: 4G מקלדת נוחה ככל האפשר. יכולות משחקים/וידאו לא הכי עקרוניות, יותר חשוב שאוכל להריץ עליו OFFICE, דפדפנים, וסביבות תוכנה שונות. ניידות: עדיף שיהיה נייד …
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אשמח מאוד לעזרתכם! 1. תקציב המקסימאלי - 4000 ש"ח א) לנסות באזור ה3000 ש"ח 2. שימושי המחשב - מיועד לעבודה על תוכנות גראפיקה, בעיקר עיצוב בתוכנת פוטושופ, סביבת עבודה PC 3. ללא ציוד היקפי א) כרטיס רשת עם Wi-Fi, ניתן גם דונגל במקום.. 4. הארד דיסק 250G, אשמח גם לדעת כמה יעלה עם 500G 5. יהיה טוב שיהיה שקט, אבל לא כדרישה... 6. עם מערכת הפעלה של ווינדוס 7 + אופיס HOME 7. לא מתוכנן שדרוג מחשב
-
- 4 תגובות
- 769 צפיות
-
-
התקציב הוא סביב ה5000. מטרות המחשב? גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים[כולל HD לסוגיו] ועיקר הצורך למחשב החדש הוא לצורך לימוד תכנות בJAVA/ANDROID. * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? רצוי לא חובה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) HDMI USB3.0 * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 750 ומומלץ 1T * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD * כונן Bluray? לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? שתהיה אחרויות טובה בארץ * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא ממש. אני מעדיף מעבד במדור החדש ivybridge וכן מעדיף i7.…
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-