ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,461 דיונים בפורום זה
-
זה בנתיים המפרט שיש לי אני לא יודע אם זה טוב או לא אשמח להצעות ועזרה
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לפני קניייתה ואני כמעט סגור כבר רק חייב את הדעה שלכם: MSI M662 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=292 (דגש על מצלמה ואביזרים במתנה) או HP PAVILION DV6126EA http://www.ctm.co.il/product.asp?id=728 שניהם ממש אותם מאפיינים הקטע שנעצרתי על MSI כי מקבלים מצלמה מובנת 1.3M שזה מכובד ונחמד ומתנות כמו תיק לנייד ועכבר ועוד כמה... מה אתם אומרים MSI או HP עד הסוף? נ.ב המחשב הוא למולטימידיה:סרטים מוזיקה אינטרנט ומשחקונים לא כבדים...
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם.. יש לי מעבד CORE2DUE E6600 אני מעוניין ( בתקציב של 2500 שח) ב: 1.לוח אם שיתאים לOC קל 2.זיכרונות ( עדיפות ל4GB) 3.כרטיס מסך 4.ספק כוח טוב . 5. קירור טוב למעבד- יעבורOC 6. צורב DVD פשוט 7.הארד דיסק 8. מארז פשוט תודה מראש לעוזרים אלכס.
-
- 8 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שלום לכולם, נתבקשתי לבדוק מחשבים ניידים למנהלים הבכירים בחברה. השימושים הם עבודה משרדית רגילה , קצת יישומי אופיס , אינטרנט , דוא"ל חיבור מרחוק למשרד. הדגשים הם: 1. חשוב שהמחשב יראה מהודר יפה וסקסי . בכל זאת מנהלים בכירים אוהבים להשוויץ. 2. חייב להיות כמה שיותר קל ודק. 3. המסך חייב להיות לפחות 15". 4. המעבד המבוקש הוא Core 2 Duo. 5. סוללה שתספיק ל - 4 שעות ומעלה. כמה שיותר - יותר טוב. 6. חייב להיות בו כרטיס רשת אלחוטי ו - Blue tooth. 7. יציאת Fire Wire. 8. יציאת VGA למסך חיצוני. 9. יציאת S-video. 10. אפשרות להכנסת כרטיס מודם סלקום אלחוטי לחיבור אינטרנט. 11. לפחות 1GB זיכרון מהיר. 12.COMBO CDR\DVDR זהו זה...רשימת המכולת הסתיימה ישנם רעיונות? אודה לעזרתכם
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה המצב אנשים.. אני אודה לכם אם תמליצו לי על מפרט מחשב בסכום הנ"ל (6500 לערך [פחות גם יכול להיות טוב חחח]) המתאים למשחקים. יש לציין כי המפרט צריך לכלול גם רמקולים (5.1+) איכותיים ; צורב DVD ; מסך שטוח (לא LCD) <-- כל אלו כמובן מלבד הדברים ההכרחיים שצריכים להמצא בכל מחשב אגב, אם קיים כזה דבר (למרות החיפושים לא מצאתי ..) - שיהיה לוח תומך DDR II [אגב, מה ההבדל למעשה בין DDR ל DDR2] בענין כרטיס המסך - על אף שהמחשב מיועד למשחקים, אני מעונין בכרטיס של 1000-1300 שח ולא מפלצת ב 2000 שח :-X (אלא אם יש לזה הצדקה..) תודה ענקית מראש לכל העוזרים. [נ.ב - יצויין שאני רוצה לקנות את המחשב מחר - 3.3.05 - על כן אני מבקש את המפרט העדכני והאופטימלי ביותר שאפשר למצוא בסכום שציינ…
-
- 8 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שיתאים למשחקים, אינטרנט, עבודה משרדית וכו'.. כולל מסך וציוד הקפי, עד 5500 ש"ח.. רצוי מפרט מחנות אמינה... תודה,
-
- 8 תגובות
- 685 צפיות
-
-
המפרט חדש, נקנה מזיגזג מחשבים רק לפני חודשיים בערך. נקנה למטרת משחקים, וגיליתי בסוף שאני בכלל לא נהנה לשחק! אם אמכור ביד2, כמה לבקש עליו? המחיר הנוכחי בזיגזג הוא 3423 ש"ח במזומן (והרכבה של +170 ש"ח). אם אבקש 3100 ש"ח, זה יהיה הוגן? בכל זאת, המפרט חדש ובאחריות מלאה של זיגזג... זו לא מודעת מכירה, אני באמת מבקש לדעת רק בכמה למכור, זה הכל! תודה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשב חדש עד 1500 ש"ח, המחשב מיועד לאינטרנט ,אופיס וצפייה בסרטים. אין כוונה ל OC. לפי דעתי מספיק כרטיס מסך ONBOARD, רצוי שהמחשב יהיה שקט כמה שניתן אבל לא לזרוק על זה כסף סתם. יש צורך רק לפרמט של הקוספא בלי עכבר/מסך... אם אפשר שיתאים לדרישות הבסיסיות של WINDOWS 7 אם הן ידועות. אם אפשר לבנות את המפרט בחנויות בת"א שמומלץ לקנות בהן,(אני תל אביבי). תודה מראש!!!
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה אתם חושבים על המפרט הזה? מעבד Amd Athlon 64BIT 3000+ Venice Core 755 שקל לוח אם GigaByte K8NMF-9 (s939, nf4, PCI-E, SATA, 1394) gigabyte 429 שקל זכרון TwinMos DDR 400 Mhz 512Mb 236 שקל כרטיס מסך GIL 6600 256Mb PCI-Express 506 שקל דיסק קשיח Hitachi 80Gb 7200 rpm SATA_II 300 שקל צורב+קורא דיוידי Lite-On Combo DVD X 16 CDR-W 48X32X48 145 שקל מסך Mag 19" 996PFS 824 שקל כונן דיסקטים Sony 1.44 43 שקל עכבר אופטי+מקלדת+רמקולים 90 שקל מארז USB + ספק 500W 142 שקל הרכבת חבילה 168 שקל סך הכל 3638 שקל
-
- 8 תגובות
- 661 צפיות
-
-
תקשיבו יש לי מחשב פנטיום 4 1.7 256 ראם 40 ג'יגה כרטיס ג'יפורס 4 אמ אקס 440 ויש לי בערך 1500-1600 שקל את הראם אני חייב להרים ואני רוצה לדעת מה עוד אני יכול לקנות בכסף הזה מהר בקשה תודה
-
- 8 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין להחליף את המחשב הקיים פ4 2גיגה זכרון 3גיגה הרץ עם 9600 פרו האמת שכרגע מותקן לי ויסטה על המערכת והיא רצה מעולה עם ציון 3.6 גם ORANGE BOX רץ לי ממש טוב מעבר לצפיות ואני חושב שהגיע הזמן להופך אותו למידה סנטר מה שאני צריך זה כך: מעבד עדיף קוואד זכרון 2 גיגה או 3 HD יש לי 240 גיגה+ספק+dvdrw צריך כרטיס מסך טוב האמת אני אוהב יותר את ATI לוח כמובן ברמה טובה לא לוקח בחשבון OC ובא לי איזה מארז מגניב נגיד 400-500 שקל מהתקציב לא אכפת לי לחכות חודש חודשיים כולם אומרים שהפנרין הולך לעשות שמות אז איזה דגם וכו וזהו,תקציב 3000-3400
-
- 8 תגובות
- 578 צפיות
-
-
what would you say aboput this mifrat ? amd xp 200 gigabyte ga-tvax ddr-ram 256mb winbond 3200 volcano 9 all comes out in about 1670 shekels
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט למחשב למשחקים עד 4000 ש"ח ללא מסך וללא רמקולים. לא מתוכנן OC בעתיד. שאר הציוד הנלווה כמו מקלדת ופלופי ניתן להוסיף. בעיקרון, אני רוצה שהוא יוכל להריץ את כל המשחקים החדשים אבל אני לא איזה הארדקור גיימר שצריך להריץ את הכל על הרזולוציות וההגדרות הכי גבוהות שיש. רצוי מחנות באיזור ירושלים כמו KSP. תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 763 צפיות
-
-
מה עדיף בעקרון מחשב שכל הרכיבים שלו הם תוצרת אינטל מקוריים ? או מחשב למשל שהלוח אם שלו הוא של אסוס? ומה עדיף ללוח אם אסוס או אביט ? גם רציתי לדעת את ההבדל בכוננים הקשיחים.. מזה ה SATA הזה? כי יש לי אפשרות להביא באותו מחיר 80 גיגה סטה או 120 רגיל.. אני מעדיף 120 אבל מה באמת ההבדל ? תודה..
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קראתי כאן בפורום שמחשבי DELL הם מאוד מומלצים לטווח המחירים של 3000-3500 ש"ח. ראיתי גם שיש 2 דגמים מומלצים: Latitude ו- Vostro (מעבדי intel core i-5). אני רוצה לקנות נייד המתאים לעבודה משרדית בעיקר (לרוב בבית/ עבודה/ נסיעות) עם שימוש יחסית נרחב באינטרנט (התחברות מרחוק למחשבים נייחים). רציתי לדעת, על מה עדיף לי ללכת מבין השניים או שיש איזה סוס שלישי שמומלץ יותר. תודה.
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם מעבד dual core E2160T לפי כל הסימנים לוח האם התקלקל האם עדיף לקנות לוח אם מתאים למעבד זה או כבר לשדרג ללוח אם עם מעבד חזק יותר אשמח להמלצה
-
- 8 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום , אני מעוניין להרכיב מחשב ללא מסך וללא ציוד נלווה בסכום של עד 4000 ש"ח. המחשב מיועד למשחקים ( כבדים , כגון BF2 )ולכן חשוב שיהיה מארז ,ספק ,לוח,מעבד וכרטיס מסך מספיק חזקים. לא מיועד ל- OC . כולל צורב DVD , דיסק קשיח של WD של 250 GB לפחות , שני ג'יגה RAM . תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אני טס עוד חודש +- ואני צריך לקנות נייד(אני יקנה בארה"ב) אני צריך מעבד DUAL CORE,מינימום של 2GB של זיכרון,מסך 17"(כמה שיותר רצולוציה),וכרטיס מסך שיאפשר לשחק מידי פעם. אני ממש אוהב את העיצוב של הMACBOOK אבל אני חושב שהם קצת יותר מידי יקרים. אני מחפש בסביבות ה2000$,הכי חשוב לי זה הזיכרון והמסך גדול אבל שהמחשב יעבוד הרבה זמן ולא יהיה בלטה. תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי שיהיה יותר מעודכן להיום. בעיקר תעסוקה רגילה איתו (אינטרנט, אופיס וכאלה) וגם גיימינג קל-בינוני. המפרט הנוכחי: Intel Core i5 2310 @ 2.90GHz Sandy Bridge 32nm Technology 8.00GB Dual-Channel DDR3 @ 665MHz Gigabyte Technology Co. Ltd. Z68P-DS3 (Socket 1155) NVIDIA GeForce GTS 450 הארדיסק של WD ו-Windows 10 חשבתי משהו בסביבות ה1000 ש"ח, נגיד כרטיס מסך חדש (הכי חשוב), אולי SSD קטן לשים עליו את המערכת הפעלה וכמה משחקים בודדים? זכרון כדאי גם לשדרג? תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום רב... חבר שלי רוצה מחשב לאוניברסיטה והוא לא צריך מחשב חזק למשחקים למיניהם אבל הוא גם לא רוצה זבל, בכל אופן אמרתי לו שהוא לא יקבל בתקציב הזה יותר מדי ושאלתי אותו לגבי המסך אם הוא רוצה דק... כמובן שהוא אמר שכן, אז אמרתי שככה המחשב יהיה עוד יותר גרוע... בכל אופן מה שהייתי מבקש זה דבר כזה... אני רוצה רעיונות לכמה מפרטים שונים לבחירה. 1. מפרט עם מסך LCD 2. עם מסך CRT ואם אפשר לגוון במפרטים, כאילו שיהיה נגיד אחד זול של 3.5K ואחד יקר של 4.5K כדי שהוא יוכל לבחור.. אני אודה לכם מאוד! תודה רבה מראש... (אני אודה גם אח"כ... lol) עריכה : נ.ב רצוי מחשב מ KSP ולא מנועה (אנחנו מהמרכז)
-
- 8 תגובות
- 712 צפיות
-
-
המפרט הנוכחי מיועד בעיקר למשחקים ללא OC, עליתי קצת מהתקציב הקודם (10,000 ש"ח) בכדי להוסיף Dual Core ולהכניס יכולת SLI, מה דעתכם? האם יש הצעות לשיפורים? אני מתכוון להזמין בימים הקרובים. AMD Athlon 64 (3800+) - Dual Core 512 Cache [939 PIN]- RETAIL 2359 Arctic-Cooling Highend Low Noise Freezer 64 CPU Cooler for AMD64 179 DFI Infinity NF4 SLI nForce 4 Socket939 Motherboard 869 NEC ND-3540AW 16/8/4//48/24/48 Bulk DVD±R/RW 319 Twinmos TMD7608S8E50D 512MB DDR 3200 Memory x2 618 Leadtek PX7800GTX TDH My VIVO PCI-e 256Mb Retail Video Card 3489 Western Digital 160GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD 519 Antec TruePower 550W Power Supply 709 Thermaltake VB1000BWS SOPRANO Case 449 19…
-
- 8 תגובות
- 965 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) אינטרט,סרטים קלים מאוד,אולי משחקים קלים מאוד. פעולות פשוטות ובסיסיות. מחשב לצורכי פנאי. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא מבין בזה יותר מדי,מה מומלץ למחשב לפעולות פשוטות?. אני חושב ש15 אינץ' יהיה יותר מדי. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) כנ"ל כמו לגודל מסך,אני לא חושב שזה מאוד קריטי ההבדל בין הFHD לHDR בשבילה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת n…
-
- 8 תגובות
- 954 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי?5500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.כל משחק אפשרי.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).23 אינצ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?7 6. האם …
-
- 8 תגובות
- 850 צפיות
-
-
מה התקציב: עד 2000 ש"ח ב. מטרות המחשב: בעיקר גלישה ברשת והרצת משחקים ג. האם אתה צריך ציוד הקפי: צורב שישמש גם ככונן עדיף צורב DVD תלוי בהמלצתכם ד. האם יש לך העדפה לחברה או לחלק כלשהו: בעיקרון AMD בגלל המחיר ה. האם נושא הקירור והיופי חשובים לך:שהמארז יראה טוב אבל שלא ישפיע על המחיר ובמידה ומדובר במעבד שלא מתחמם אז הקירור פחות חשוב ו. האם צריך מערכת הפעלה: לא. ז. האם צריך הרכבה של המחשב במעבדה ו/או התקנה של מערכת הפעלה: התקנת המחשב ללא התקנת מערכת הפעלה ח. מהי שיטת התשלום: מה שיותר זול ט. הערות: המטרה היא מחשב כמה שיותר זול ,באיכות כמה שיותר טובה, עם כרטיס מסך סביר שבדוק שהוא טוב, מעבד חזק ,זיכרון טוב ולוח אם טוב. בבקשה תראו לי גם מאיפה להזמין כתובת של אתר אינטרנט שממנו אפש…
-
- 8 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני צריך המלצה ללפטופ לסטודנט עד 5K כאשר יש דרישה שיריץ גם משחקים (בעיקר COD4) חשבתי על: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=6817 יש משהו יותר חזק במסגרת התקציב?
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-