עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מסך 14-16 רוצה שאוכל לשחק גם בעוד שלוש שנים במשחקי מחשב בינוניים-כבדים, אם כי לא חשוב איכות הגרפיקה כל כך (אין בעיה לשחק ברזולוציה נמוכה) חשובה מקלדת נוחה ושלוש שנים אחריות לא חשוב עמידות או משקל כיוון שאני לא הולך להתנייד אתו הרבה אין דרישות מיוחדות

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  2. Started by gtilx,

שלום לכולם אני מחפש לקנות מחשב הכי חזק שאפשר בתקציב שצוין. המחשב מיועד בעיקר לצורכי תכנות הדורשים רמת ביצועים גבוהה מאוד (לפחות 4 ליבות, מהירות גבוהה, הרבה זיכרון). בנוסף, המחשב מיועד למשחקים חדשים (רמת גרפיקה בינונית - גבוהה) וצפייה בסרטי HD. 1. מה התקציב המקסימאלי? 9000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל, אני רוצה את הכי טוב שניתן במחיר הזה. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות בודדות של שקלים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות ברמה גבוהה, משחקי מחשב חדשים (רמה בינונית - גבוהה) וצפייה בסרטי HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמ…

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  3. Started by smulikon,

היי אני משתמש במחשב בעיקר לצורך גלישה באתרים, וטיפה פוטושופ. לא משהו רציני. בשביל סרטים יש לי מחשב בסלון, ובשביל משחקים יש לי XBOX 360. אני מתלבט בין 2 המחשבים המוצעים כאן: https://www.ynetshops.co.il/Product/8935/%D7%A7%D7%A8%D7%A2%D7%A0%D7%95_%D7%90%D7%AA_%D7%94%D7%A9%D7%95%D7%A7_-_%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91_%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%97_%D7%9C%D7%99%D7%91%D7%94_%D7%9B%D7%A4%D7%95%D7%9C%D7%94_Intel_Dual_Core_1_86GHz_%D7%91%D7%9E%D7%97%D7%99%D7%A8_%D7%94%D7%96%D7%95%D7%9C_%D7%91%D7%90%D7%A8%D7%A5?utm_source=YNET&utm_medium=KNIYOT&utm_campaign=Galaxy_POWER_A25D_799 https://www.ynetshops.co.il/Product/7154/%D7%A7%D7%A8%D7%A2%D7%A0%D7%95_%D7%90%D7%AA_%D7%94%D7%A9%D7%95%D7%…

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  4. Started by LD21,

בניתי את המפרט הזה רציתי בבקשה לקבל חוות דעת, אם יש מה לשנות [table][tr][td]מעבד: [/td][td] Intel Core i3 550 3.2Ghz 4MB Cache Tray כמות: 1 מחיר: ₪502 [/td][/tr][tr][td]קירור למעבד: [/td][td] Intel Original for 1156 - בקניית מעבד בלבד כמות: 1 מחיר: ₪47 [/td][/tr][tr][td]לוח אם: [/td][td] Gigabyte GA-H55-USB3 כמות: 1 מחיר: ₪740 [/td][/tr][tr][td]מארז: [/td][td] Foxconn TLM436 Tube 90mm NO PSU כמות: 1 מחיר: ₪151 [/td][/tr][tr][td]ספק כוח: [/td][td] FSP 500W 60GHN 120mm Fan A.PFC Satax4 PCI-Ex2 (6+8), 80+ Bronze Retail כמות: 1 מחיר: ₪310 [/td][/tr][tr][td]זיכרון: [/td][td] 4Gb 1600 KINGSTON HYPER X BLUE - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 מחיר: ₪115 [/td][/tr][t…

• 6 תגובות
    • 831 צפיות
  5. שלום חברים, אני חדש כאן באתר, קראתי קצת וראיתי שאפשר לקבל פה עצות טובות. המחשב שלי לא מצליח להריץ את Tom.Clancys.Ghost.Recon.Future.Soldier ,המשחק מגמגם מבחינת הפריימים, ככה גם משחקי באטמן לעומת זאת MODERNWARFRE רצים חלק אפילו על רזולוציה טובה. איך אוכל לשדרג את המחשב בצורה שתשדרג את המשחקים והפוטושופ שלי? כרטיס המסך שלי הוא Nvidia 8500GT והמפרט שלי הוא: [table] [tr][td] [table][tr][td] CPU-Z 1.48 report file[/td][/tr][/table] [/td][/tr] [tr] [td] [table] [tr] [td]Processor(s)[/td] [td][/td][/tr][/table][/td][/tr] [tr] [td] [table] [tr] [td]Number of processors[/td] [td]1[/td][/tr] [tr] [td]Number of cores[/td] [td]2 per processor[/td][/tr] [tr] [td]Number of threads[/…

6. שלום. אני מבקש את עזרתכם, בבחירת מפרט מחשב. ייעודו העיקרי של המחשב. למשחקים עטירי גרפיקה. לדוגמא: Max Payne 3, L.A Noire, Far Cry 3. המסך שלי מציג, ברזולוציה של 1920X1080. הערות: אני רוצה לוח אם, עם מחבר USB 3.0 קדמי. מחשב שיוכל להמשיך לשרת אותי, תקופה סבירה כמובן. במארז, צורב DVD ודיסק קשיח אין לי צורך. בעניין הסכום 3000 ש"ח, זה הערכה שלי למחיר הדרוש לרצון שלי. אני רוצה מחשב שיהיה מספיק חזק, כדי להציג איכות די גבוהה, במשחקים שציינתי למעלה לדוגמא. אם אפשר לחסוך זה טוב, אבל אם צריך קצת יותר אפילו, זה אפשרי. חלק מהמפרט עליו חשבתי הוא: i5 3550 GA-B75-D3V DDR III 1333Mhz 4X2 GB GTX560 Ti 1024MB DDR5, 256Bit Ultra Durable תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  7. Started by springkatz,

שלום, חבר מעוניין לקנות מחשב נייח, השימושים שלו הם סטנדרטיים למדי, הרבה אינטרנט, אופיס, מוזיקה וקצת סרטים. אבל המחשב הולך לשבת בחדר השינה, והוא כן רגיש קצת לנושא של רעש. התלבטתי בין ללכת על מעבד כלשהוא מסדרת VISION לבין I3, אבל להבתי למרות הנחיתות בליבה הגרפית היא עדיין תספק חווית שימוש רגילה לחלוטין אז הלכתי על זה: מה דעתכם? הצעות לשיפורים יתקבלו בברכה, שבת שלום

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  8. Started by levinir1234,

שלום לכולם, עוד כמה חודשים יש לי בר מצווה ואני מתכנן לקנות מחשב נייד. הדברים שחשובים לי הם: I5 או I7 6 או 8 GB זיכרון 1TB 15.6 אינץ' ומעלה כרטיס מסך שיריץ משחקים כמו COD FIFA PES NFS GTA IV וסרטים. סוללה בינונית. התקציב הוא עד 5000 בערך. לבינתיים ראיתי את זה: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=12481 ואת זה: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=11863 תודה רבה לעוזרים,ניר

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום, אני מעוניין במפרט של מקסימום גיימינג מינימום מחיר בסביבות 2.5K-2.8K. ללא מסך. החלטתי ללכת לפי ההצעה בפוסט: http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=137991&section=293&target=%D7%9E%D7%A7%D7%A1%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%9D%20%D7%92%D7%99%D7%99%D7%9E%D7%99%D7%A0%D7%92-%D7%9E%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%9D%20%D7%9E%D7%97%D7%99%D7%A8 בדקתי באייבורי ויש להם חבילה דומה למעט מספר רכיבים, http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5020 (את כרטיס מסך אני אשדרג ל-AMD (ATI) Radeon HD6870 רציתי עזרתכם בהסבר עד כמה קריטי ההבדל בין כל שני רכיבים: *לוח Asus דגם P8H61-M LX צ'יפסט H61 שהם מציעים לעומת Gigabyte GA-H61M-D2-B3 שמוצע פה. *ספק כוח FSP 350W שהם מציעים לעומת Antec …

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  10. בהמשך לשרשור שפתחתי פה - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=530838.0 מצורף המפרט הסופי שאני רוצה להזמין (אלא אם יהיו הערות נוספות) עבר לא מעט זמן מאז השרשור המקורי וחלק מהחלקים כבר לא זמינם אבל נראה לי שבחרתי חלקים חליפים טובים יותר שעכשיו אפילו יצאו מעט יותר זולים. אני מצרף פה שוב את השאלון שודכן מעט מאז השרשור המקורי - 1. מה התקציב המקסימאלי? 7,000 ש"ח (ניתן לחרוג מעט אבל נראה לי שזה מספיק. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות \ עריכת וידאו \ הרצה של לפחות שתי מכונות וירטואליות בו זמנית, משמש לפרנסה *השימוש העיקרי הוא פיתוח לווב והמכונה תריץ כנראה שלוש מכונות ווירטואליות שיצטרכו לעבוד במהירות סבירה 3. האם יש …

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. צריך שההמחשב יעבוד מהר+מסך צריך שהמחשב יאריץ call of duty 8 והיה טוב וחזק תודה לעוזרים(:

• 4 תגובות
    • 914 צפיות
  12. אני רוצה לקנות מחשב נייד ואני מחפש אתר נורמלי שאפשר למיין בו על פי נתונים קצת פחות נפוצים: USB 3.0 מסך מט מקלדת מלאה המלצה על דגם (2000-3000 ש"ח) יכולה להיות פתרון טוב גם... דרישות: 15.6' USB 3 מערכת הפעלה מסך מט מקלדת מלאה (כולל המקלדת הנומרית) ומעבד i3 זמן סוללה יהווה יתרון ניכר אך לא נדרש

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את הכל אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2400 2. מה שימושי המחשב משחקי מחשב כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, לא מיועד לתוכנות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג: מיועד לגיימינג. 3. האם יש צורך בציוד הקפי : לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא צריכה מסך,מקלדת,עכבר וצורב 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 1 לא משנה לי שיהיה רועש 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רק הרכבת מחשב 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המ…

• 34 תגובות
    • 2.8k צפיות
  14. * מטרות המחשב? עריכת סאונד ותיקלוט * גודל המסך? מינימום 14.6 * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI, כניסת USB3 * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 750 * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא קריטי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL * דרישה נוספת: מסך מט . מסך גלוסי (מראה) לא בא בחשבון בשום מקרה * מקלדת מוארת - יתרון תודה!

• 7 תגובות
    • 837 צפיות
  15. שלום , אני רוצה למכור את המחשב של אחותי על מנת לעשות סוויץ'.. פרטי המחשב : מעבד E6300 לוח אם GIGABYTE p65p-S3 כרטיס מסך PowerColor HD4850 512MB GDDR3 HDMI HD 320GB Seagate SATA II זכרון ארבע חתיכות של 1GB ddr2 667Mhz של Corsair מארז GIGABYTE Poseidon - קטלני! צורב סטנדרטי ספק בן 3 שבועות : Antec VP-450P 450W

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? 2500-3000 לנצל הכול ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש'ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים חדשים וכבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. diablo 3 / guild war 2 / starcraft 2 / league oflgends / crysis] -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך 22 אינץ' והרזולוציה הטיבעית 1680 x 1050 - לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נ…

• 5 תגובות
    • 728 צפיות
  17. אני מתכנן לקנות בע"ה מחשב נייד ואני מעוניין לקנות לו משטח קירור. אני מחפש משהו שיהיה דק [באיזור הסנטימטר] ושיש זול [100-120 שקל] ורצוי שיהיה בגודל של כל המחשב[15.6"]

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by ElishaBar,

שלום אנשים, אני מעוניין למכור את המחשב הישן, ולהוסיף תקציב לקנייה של מחשב חדש. אשמח אם תכתבו לי בכמה אני יכול למכור את המחשב שלי. מפרט: את המחשב אני אמכור ללא ציוד היקפי (מסך, רמקולים, עכבר, מקלדת), וגם ללא המארז. תודה רבה!

19. Started by מנחם,

* מטרות המחשב? פיתוח, משחקים קלים (בעיקר Team fortress 2 ו super meat boy. כמה שיותר יותר טוב. * גודל המסך? 13-15" * משקל רצוי? עד 3 ק"ג, עדיף הרבה פחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? DVI-D או displayPort (עבור מסך 27" ברזולוציה של 2560x1440, חיבור DVI או VGA לא תומך ברזולוציה הזו) * בלוטות? אפשר (יש לי דונגל חיצוני בכל מקרה) * גודל מינימלי של כונן קשיח לפחות 256 ג"ב. SSD * כונן CD/DVD? צורב - אין צורך * כונן Bluray - איך צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא דרישות נוספות: לפחות 8 …

• 3 תגובות
    • 971 צפיות
  20. * מטרות המחשב?עריכת מוזיקה * גודל המסך? לא חשוב * משקל רצוי?לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500gb * כונן CD/DVD? צורב? לא חשוב * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. ראיתי את המחשב בבאג אני רוצה מחשב 17' חזק מאוד וניראה לי שזה המחשב שאני יקח הוא גם fhd עכשיו השאלה שלי אם הוא באמת טוב אם הכרטיס מסך שלו טוב למשחקים ולעיצוב גרפי http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=1289 בנוסף רציתי לדעת אם יש לו חיבור sata 3 או 2 כי גם את זה לא מצאתי בשם מקום ואם אני יכול לחבר אליו עוד ארד דיסק חוץ ממה שיש כי באתר של דל יש אפשרות להוסיף [table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td] Optional 32GB SSD w/ Smart Response Technology Enhancement[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table] אני רוצה לדעת מה אתם אומרים על המחשב הזה כי חפשתי עליו ולא מצאתי כלום [/td][/tr][/table]

• 0 תגובות
    • 829 צפיות
  22. לפטופ של דל שנרכש בארץ לפני כמעט שנתיים, הדיסק הקשיח קרס, התקבלה הודעה שהוא לקראת כשלון ויש לפנות ליצרן ו לא ניתן היה לפרמט ולהתקין עליו מחדש. בבדיקה באתר של דל בהתאם למזהה הנייד, פירוט האחריות הוא: Next Business Day Support - נותרו עוד 484 ימים. Parts Only - נותרו עוד 0 ימים. מה משמעות Next Business Day Support? האם זה רק שירות הגעה לבית הלקוח/תמיכה בתוך יום עסקים אחד, או כולל גם חלקים? כלומר, האם האחריות שנותרה לי היא רק שירות (יש עוד 484 ימים) כולל טיפול בתקלות/החלפת חומרה וכו', או שמכייון ש Parts Only = 0, אין טיפול? לפי הכתוב כאן: http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=1372&messageid=121422265 1. אני מבין שיש לי אחריות גם לעבודה וגם לחלקים לעוד 48…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  23. שלום, לא מזמן קניתי בטיפשותי מחשב נייד חדש Acer Aspire One D257. המחשב חלש מאוד ונתקע ונתקע כל הזמן מה שגורם לעבודה בו להיות בלתי נסבלת. השאלה הראשונה היא האם שידרוג הזיכרון של המחשב (מ-1GB ל-2GB שזה המקס') יביא לשיפור משמעותי או שהבעיה היא גם המעבד? השאלה השנייה היא המלצה למחשב חדש שיחליף אותו. התקציב למחשב הוא עד 2500 ש"ח אך כמובן שאם קיים מחשב שעונה על הדרישות במחיר זול יותר אז עדיף מטרות המחשב - עבודה משרדית, תוכנות אופיס, גלישה באינטרנט... חשוב שהמחשב יהיה מסוגל להריץ מספר רב של תוכנות בו זמנית בלי לזחול (תוכנות פשוטות כמו אופיס, Paint.net, דפדפן, מדייה פלייר וכו') גודל המסך - רצוי '13 אך אפשר להתפשר בשביל לרדת במחיר. משקל רצוי - לא חשוב זמן סוללה - 5 שעות זה…

• 10 תגובות
    • 875 צפיות
  24. Started by ElishaBar,

שלום, ברשותי מחשב, ואני מעוניין לדעת מה יותר כדאי לי בתקציב של 2500 ש"ח- לשדרג את המחשב, או למכור אותו ולקנות מחשב חדש עם תקציב גבוה יותר? מפרט המחשב- הדרישות שלי מהמחשב שיהיה מסוגל להריץ משחקים כמו battlefield3 על HIGH, לראות סרטים וסדרות על FULL HD, ועבודה משרדית כמובן. במידה ועדיף למכור את המחשב הנוכחי ולקנות אחד חדש, אשמח אם תכתבו לי פה הערכה כמה המחשב שווה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם אפשרי. אם לא, אז לא. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית, תכני HD. א) במידה והמחש…

• 6 תגובות
    • 881 צפיות
  25. אהלן, זו הפעם הראשונה שאני מסתובב פה בפורומים אז סליחה מראש אם משהו שאני כותב לא נעשה כראוי. אני רוצה לקנות עוד היום מחשב גיימינג שיהיה חזק מאוד אבל לא מטורף מדיי, כאשר הדרישות העיקריות הן: - התקציב שאני מייעד לנושא הוא כ-7500 ש״ח למרות שאפשר לחרוג באיזה 500-1000 ש״ח. - המחשב מייועד למשחקים הכי חדשים בעיקר משחקי RPG ואסטרטגיה גם סגנון skyrim שאני רוצה להריץ על הגרפיקה הכי גבוהה. - המחשב צריך להיות עם כל הציוד ההיקפי ( כולל מסך ,רמקולים בעדיפות סט של 5.1 , מקלדת, עכבר, וסט אוזניות ומיקרופון ). - למחשב לא מתוכנן שום oc או כל דבר בסגנון. - רמת השקט המספיקה בין 1 ל-10 היא 5. - המחשב צריך מערכת הפעלה ( עדיף ווינדוס, לא צריך משהו מתקדם מדיי) - אני רוצה גם לשים קצת דגש על קירור …

• 5 תגובות
    • 807 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.