עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי, אני צריך להרכיב מחשב שהגודל שלו קריטי, המארז חייב להיות קטן בסגנון של ה- Enermax Laguna (מה שמחייב כאמור לוח MicroATX) המחשב הוא לעבודה משרדית, התקציב עד 1K, אפשר לחרוג אם יש צורך. הערות: -אין צורך בציוד היקפי. -אם אפשרי לדחוף בתקציב G630. תודה.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  2. האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: עדיף ksp , אם לא אז rsm תקציב: 3700 ש"ח יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: 100 יד ראשונה\שניה: חדש זמן אחריות רצוי: בין שנתיים לשלוש חברת המחשב הניד המועדפת: אין מערכת הפעלה מועדפת: אני ממילא מפרמט גודל כונן קשיח מועדף: 750 GB אבל אפשר להתפשר על קצת פחות משקל הנייד המועדף: 2.5 KG גודל הצג: 15.6"" זמן סוללה רצוי: כמה שעות צבע המחשב הרצוי: לא משנה אפשרויות נוספות במחשב: חשוב מאוד- שפינות המסך לא יהיו שפיציות (כלומר שהמסך לא יהיה מלבן) אלא שיהיו קצת עגולות. מה מטרת שימוש המחשב? (עריכה\גיימינג\עבודה משרדית\אינטרנט\מוזיקה\סרטים) - את היישמים שאתם תשתמשו במחשב הנייד יש לסמן בצבע אדום - אם בחרתם גיימי…

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  3. Gigabyte GA-H61M-D2-B3 H61 CHIPSET VGA+DVI, יחידות 1 ₪304 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2655 SeaGate 500GB 7200RPM 16MB Sata3 ST500DM002 ברכישת מחשב חדש, יחידות 1 ₪378 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3848 CompuCase 6K31 Black + Hec-300VN, יחידות 1 ₪276 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1066 מעבד Intel Pentium G620 2.6Ghz Box , יחידות 1 ₪323 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2778 הרכבת מחשב עד 3000 ש"ח ובדיקת מאמץ לחלקים, יחידות 1 ₪99 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=55 צורב LG GH22 SATA x 22 (OEM) Black, יחידות 1 ₪114 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=96 Transcend 4GB DDR3 1333Mhz , יחידות 1 ₪120 http://ww…

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  4. א. תקציב מקסימלי 2k, אם אפשר לחסוך- סבבה. ב. חריגה של עד 100 שקלים. ג. שימוש- אינטרנט סרטים, ומשחקים לא מרוד כבדים כמו קול אוף דיוטי וקאונטר סטרייק סורס. יחובר לT190P עם 1680x1050 . ולא תמיד אני משחק על הגדרות הכי כבדות אבל בכל מקרה- לנצל מה שאפשר מהתקציב. ד. אין צורך בציוד היקפי. ה. לא מתוכנן oc ו. שקט חשוב.. 7? ז. בעתיד אולי אחבר כרטיס קול כדי להקליט. אין צורך באופק שדרוג מאסיבי לדעתי, אולי קצת. אני יודע להרכיב אבל אין לי סבלנות, עדיף שהם ירכיבו. אין חלקים שאפשר לוותר עליהם ולא צריך אופיס/מערכת הפעלה. אני חולוני אז נראלי עדיף ksp חולון אבל אם על פי הניסיון שלכם עדיף חנות אחרת שיש באיזור, אין בעיה. אם חסר משהו באשכול תגידו לי. תודה רבה!!

• 7 תגובות
    • 898 צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך מעולה, אם לא לא נורא ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות כבד, גיימינג בינוני א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא מכיר מספיק משחקים האמת.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש לי מסך DELL U2312HM -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לד…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by erlich.udi,

שלום, אחר הצהריים טובים. קניתי היום מחשב חדש ואשמח לשמוע את דעתכם עליו.. הצרכים שלי לרוב הם אינטרנט ופוטושופ. לא משחקים כבדים וכאלו. http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=20305 תודה, ערב טוב.

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  7. עקב. החום הנפלא. החליט למות לי הלוח אם ולא לעבור יותר פוסט יש. לילה הרכיבים הבאים: 240gt דיסק קשיח כונן וספק 500 של Everest. אני צריך. מעבד +לוח+זכרון לפחות 4G. מארז פשוט ומאורר אם צריך ספק אחר אז גם ספק כמו כן רצוי דיסק קשיח קטן למערכת הפעלה של250. מצטער. אם חסר משהו או יצא עקום, אני כותב מפל' מכיוון ואין מחשב אחר. תודה

• 4 תגובות
    • 694 צפיות
  8. Started by b0nz,

שלום zoners, אני מחפש נייד לעבודה משרדית בגודל 15 אינץ' אני עוד לא סגור על התקציב אך הדברים החשובים לי הם: 1. נוחות - אני הולך לעבוד עליו זמן ממושך אז חשוב לי שיהיה נוח לעבודה מרובה 2. יציבות - פשוט וטוב בלי הרבה תקלות המון המון תודה לכל עזרה שתתקבל יום טוב!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by refaelna11,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וגרפיקה קצת א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכ…

• 12 תגובות
    • 959 צפיות
  10. שלום (: מחפש מפרט למחשב למשחקים ושהמחשב יעבוד מהר ויכולות גרפיקאה מרשימות לילד בן 15 הילד אוהב משחקים איכותים (call of duty) עד לקול אופ דיוטי לא צריך ממש טוב אני צריך משהו נחמד תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 986 צפיות
  11. שלום לכולם, אנימחפש מחשב לעריכת תמונות (בפוטושופ) תקציב 2500-5500 * מטרות המחשב: עריכת תמונות בפוטושופ, עריכת סרטונים (ברמה פשוטה) , עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, גלישה באינטרנט. * גודל המסך? 14-16 * משקל רצוי? לא ידוע * זמן סוללה ממוצע * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 120 gb * בעל צורב DVD אופציונאלי כניסת כרטיסי זיכרון מסוג CF * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא אני ממש לא מבין במחשבים ואינני יודע מה הדרישות שאני זקוק להן תודה מראש על העזרה.

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  12. Started by 108SOF,

שלום רב לכולם! התרשמתי מהפורום לטובה, עבודה יפה מאוד, תודה רבה לעוזרים! אני מעוניין במחשב שישמש בעיקר להרצה של סימולטור טיסה מסוג FALCON BMS (למי שמכיר) אלו הדרישות : 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך איפה שאפשר, לא על חשבון ביצועיים גרפיים. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500+ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וסביבה ממוחשבת (אינטרנט וכדומה) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - Falcon 4 BMS 4 -מהי ה…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש לבן שלי (יום הולדת 9). התלבטתי בין קונסולה למחשב ולבסוף אני הולך על מחשב. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 10% 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - PES , FIFA , -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - כיום 1280X1024 , בעתיד שיתמוך בFHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב…

• 5 תגובות
    • 910 צפיות
  14. * מטרות המחשב? עבודה משרדית ואינטרנט נטו. לפעמים קצת סרטים. * גודל המסך? 13-14 אינץ '* משקל רצוי? כמה שיותר נמוך. מכוון לאזור ה- 1.5-1.6 קילו. כמו כן, חשוב שהמחשב יהיה דק * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? חשוב מאד זמן סוללה ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? מאד רוצה HDMI * בלוטות? כדאי * גודל מינימלי של כונן קשיח? אין. כמו כן, אין צורך ב- SSD * כונן CD/DVD? צורב? אפשר, רק אם זה לא מוסיף יותר מדי למשקל ולעובי * כונן Bluray? ממש אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא המחשב הוא מתנת יום הולדת לאמא שלי. בגדול, היא ראת…

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  15. שלום , יש לי שניי ניידים הראשון ASUS G51-J3D נקנה בחו"ל (קנדה ) מחפש סוללה דגם A32-M50 לASUS של 9 עד 12 תאים עם כמה שיותר mAh - דגם A32-M50 והשני Toshiba Satellite A200-10W מודל סוללה PA353U-1BRS - של 6 תאים האם אתם מכירים אתר אמין לקנות ממנו/משווק המורשה/ מעבדת שירות של היצרנים /אתר שאפשר לרכוש ממנו בארץ במחירים שפויים בדקתי ב AMAZON ובאתרים בחול צריך לעלות עד 130$

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  16. שלום לכולם, אני צריך לקנות מחשב נייד לאחותי (מחנות בארץ) הפרטים: מעבר לפרטים שרשומים למטה, הכי חשוב שהמחשב יהיה קל ואם אפשר בצבע לבן או ורוד (עדיפות לאינטל)! * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך: 13-14 אינצ' * משקל רצוי: פחות מ- 2KG, רצוי שיהיה כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך: לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: לא * בלוטות: לא יזיק * גודל מינימלי של כונן קשיח: 250GB * כונן CD/DVD צורב: כן (צורב) * כונן Bluray: ממש לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא תודה מראש

• 4 תגובות
    • 790 צפיות
  17. אהלן, זאת פעם ראשונה שאני כותב במערכת פורומים אז אני מתנצל אם משהו לא בסדר בכתיבה, אשמח לעזרה 1. מה התקציב המקסימאלי? 9000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח אבל עדיין מוכן להתפשר על עוד קצת. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. דיאבלו 3, בטאלפילד 3, סקיירים, אססינג קריד... הכל מהכל. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לצי…

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. אהלן התקציב שלי לא גדול במיוחד, צריך את עזרתכם לנצל את המקסימום ממנו אני מחפש מחשב שיריץ לי משחקים לא כבדים מדיי.. אני משחק בעיקר בDiablo III ו League of Legends התקציב שלי הוא 3500... אפשר לחרוג אולי באיזה 100 שקל. * גודל המסך? לא משנה * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) לא * בלוטות? לא חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 500GB * כונן CD/DVD? צורב? רצוי * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חייב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? שתהיה מוכרת תודה…

• 7 תגובות
    • 707 צפיות
  19. Started by I7210I,

שלום יש לי נטבוק ויש לי נטסטיק איתו,יש אפשרות לעשות שהנטבוק יהיה ראוטר? תודה

• 8 תגובות
    • 849 צפיות
  20. שלום, אבא שלי מחפש מחשב נייד חדש; הדרישות הן סטנדרטיות, הדגש הוא בעיקר על אמינות - שהמחשב יחזיק מעמד הרבה זמן, הקודם החזיק מעמד לפחות משהו כמו 5 שנים, ורק עכשיו המסך התחיל לעשות בעיות. * מטרות המחשב? -> אין דרישות מיוחדות: אינטרנט, אופיס ותוכנה מתמטית בשם Sage. * גודל המסך? -> גדול, אבל לא גדול מדי; נראה לי הכי טוב 15.6. כמו כן חשוב שיהיה מט (לא מבריק). * משקל רצוי? -> לא משנה כל כך, המחשב נועד להיות בבית ופחות להיות נייד - כמובן, שלא יהיה משקולת... * האם נדרש זמן סוללה ארוך? -> לא, המחשב אמור להיות מחובר לחשמל רוב הזמן. בכל זאת, רצוי שיהיה משהו כמו ארבע שעות סוללה (לא קריטי). * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? -> הדברים הסטנדרטיים. שיהיו לפחות שלוש יציאות usb…

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  21. שלום לכולם,רציתי לבקש את עזרתכם בבניית מפרט עבורי. אני רוצה לרכוש בתחילת השבוע מחשב חדש.השימוש שאעשה בו הוא גיימינג בינוני,משחקי רשת ושימוש משרדי..אני לא חושב שאני הולך לשחק בו במשחקים שייצאו בשנת 2013 מהסיבה שאהיה בצבא.עם זאת אני רוצה מחשב איכותי בעל זמן חיים ארוך. אני לא מתכנן לעשות OC,מהסיבה הפשוטה שלא יהיה לי זמן וכוח לתחזק אותו. חשבתי על מפרט בסגנון הזה,מה אתם אומרים? -המפרט כולל גם מקלדת ועכבר. -רציתי לשמוע את דעתכם על המארז,אני מאוד אוהב את העיצוב שלו והבנתי שהוא די סבבה,האם הוא איכותי או שעדיף לקחת אחד אחר?ביקורת שצפיתי בה אז רציתי לדעת אם המפרט בסך הכל טובואם צריך להכניס בו שינויים על מנת לשפרו. -אני מתכנן לקנות אותו מהחנות TMS לאור המלצות מהמון גולשי…

• 18 תגובות
    • 3.4k צפיות
  22. שלום לכולם, אני מתכנן לקנות בעוד מספר ימים לוח אם ומעבד חדשים למחשב, אשמח אם תוכלו לעזור לי בבעיה, אני מתכנן לקנות את הלוח אם של MSI דגם Z77A-G45. בנוגע למעבד והקירור אני לא סגור, אני מחפש משו שיחזיק לי למשך זמן רב מבחינת ביצועים, כלומר שלא בעוד שנתיים כבר אני אצטרך לקנות מעבד חדש למחשב... יש לציין כי שלושתם נמצאים בטווח התקציב שלי. כמו כן השימוש העיקרי הינו לגיימינג ככה שזה עוד יותר מעלה בי את הסימן שאלה האם OC בכלל נדרש למטרה זו? תודה מראש לעוזרים!!!!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by yotamavi,

שלום לכולם, היה לי את הטאבלט החדש של ASUS, הטרנספורמר פריים (מכשיר מצויין מלבד באגים מעטים) מכרתי אותו לטובת הטבאלט החדש של ASUS שעומד לצאת, אבל פתאום אני חושב ללכת דווקא לכיוון Ultrabook למרות הנוחות והכיף מהשילוב של אנדרואיד ומסך מגע עם מקלדת נשלפת. הייתי שמח להמלצה לנייד מומלץ בתקציב הנ"ל. להלן טופס מפורט: *מטרות המחשב עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטי FHD * גודל המסך 13-14' * משקל רצוי - כמה שפחות כיאה לאולטרבוק * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא במיוחד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - HDMI * גודל מינימלי של כונן קשיח- 320G *העדפות - מעבד i5, מחשב שנחשב נאה ודק. דגמים שנתקלתי בהם- U46E , UX21E תודה רבה,

24. שלום! חדש כאן. קראתי כמות נכבדה של שרשורים ע"מ לא לפרוץ ברגל גסה, נקווה שלא נדרוך משהו. אני מבקש כיוון למפרט עבור מחשב למתכנת שלא עוסק בשום משחק ושום דבר מהסוג הזה, למעט אולי סרטים באיכות גבוהה.אציין כי המחשב הנוכחי שלי הוא מחשב עם לוח Asus P5QL TURBO, מעבד Core 2 Quad, זיכרון 8G , כרטיס מסך ATI Radeon HD 4550 (ממנו אני מאוכזב קשות: לא מאיכותו הגרפית אלא מההתחממויות הרבות שלו שחייבו "אילתור" מאוורר חיצוני וגם זה לא עוזר בקיץ), דיסק קשיח 640G WDC WD5401AALS (מהסדרה של Black).אוסיף עוד כי הפינה בה נמצא המחשב (שלא אמורה להשתנות) כנראה אשמה בחלק מבעיותיו הקשות שהן בעיקר התחממות. המחשב נמצא בארון בעומק של 60 ס"מ וברוחב של 35 ס"מ, כשחורים בדיקט האחורי משמשים להעברת חוטי חשמל ול…

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by Ofirius3d,

שלום לכולם אני אנימטור תלת מימד במקצועי עובד בעיקר על תוכנת AUTODESK MAYA אפטר אפקטס ו3D STUDIO היום ישבתי עם בחור בחנות מחשבים והוא הרכיב לי מחשב שלטענתו הוא מחשב מעולה למה שאני צריך .. התקציב שלי היה 6000 שקלים זה המפרט של המחשב : Intel 3770 Quad Core i7 Tray : מעבד Scythe MUGEN 3 1156 + 1366 : מאוורר למעבד Gigabyte GA-H77M-D3H : לוח אם Kingston 4Gb DDR-3 1600Mhz HyperX : ארבעה זכרונות סך הכל 16 ג'יגה SilverStone Precision Black USB3.0 : מארז (שלטענתו מעולה לקירור ) Gigabyte GTX560 Ti 1280MB GDDR5 : כרטיס מסך Seasonic S12II-620 620W Active PFC : ספק כוח סך הכל עלה לי 5,313 ש''ח היתי שמח לביקורות של אנשים מהתחום ואנשים שמבינים בכלל :] תודה רבה

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.