עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by potassium,

שלום חברים. ההארדיסק במחשב שלי הלך לעולמו, וחשבתי שזה זמן טוב להחליף את המחשב עצמו. כמה שאלות: 1. האם ישנם רכיבים ששווה לשמור מהמחשב הישן (שהוא בן 5 שנים), ולשים בחדש? למשל כונן אופטי שעובד מעולה וכמעט לא בשימוש. 2. האם למחשב ששימושו יהיה ביתי בלבד (ללא משחקים), שווה כרטיס מסך נפרד או מובנה? 3. בשורה התחתונה, עדיף להרכיב מחשב או לקנות מפרט מוכן מראש? תודה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום רב, באוקטובר השנה אני אתחיל לימודים במכינה קדם אקדמית בבן גוריון ועלתה השאלה של מחשב. מכיוון שאני לא מתכוון לקחת איתי את הנייח (בין אם זה מעונות או דירה) ואני לא בטוח שטלפון סלולרי יספיק בקטע הזה, חשבתי לרכוש מחשב נייד - אבל כאן נכנסת עוד שאלה, מה הצורך האמיתי במחשב אם אני תלמיד מכינה? הבנתי שבלימודים לתואר יש צורך במחשב וראיתי דוגמאות אצל חברי אבל במקרה שלי אני לא בטוח ולא יודע אם כדאי לקנות מחשב או לחכות עם הקניה עוד שנה ולקנות משהו שיתישן מאוחר יותר. מה דעתכם בנושא? בלי קשר, במידה ואחליט לרכוש מחשב עכשיו, איזה מחשב מומלץ בטווח מחירים של עד כ- 5000 ש"ח? השימושים יהיו כנראה ללימודים (בהמשך מדעי המחשב או הנדסת חשמל/מחשבים), אינטרנט (סקייפי, גלישה וכו') ואולי משחקים מ…

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  3. Started by benjamix,

צריך בבקשה עזרה לגבי מפרט שאני הולך לקנות..אני כבר חודש מתלבט ומנסה להרכיב מחשב גיימינג.! אני עדיין לא יודע אם זה מחשב ששווה את הכסף ואם זה בכלל מתאים לי וחשוב לי שהוא יהיה חזק ויישאר אותו כרטיס מסך..תודה מראש לעוזרים!!! מעבד ‏Intel Core i7 3770 3.4Ghz s1155 8MB, GPU Core, Tray‎ מאוורר למעבד Arctic Freezer Xtreme Rev.2 לוח אם Gigabyte Z77MX-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z77, DDR3 1600, 3xPCI-E, VGA, DVI, HDMI זיכרון G.Skill 2x8GB DDR3 1333Mhz Ripjaws X Dual Channel CL9-9-9-24 דיסק קשיח Seagate 2TB Green 5900RPM 64MB Sata III ST2000DL003 צורב בלוריי LG UH12LS29 DVD x16 OEM 3D ספק כֹח Corsair GS 700W Active PFC 14cm Fan כרטיס מסך Sapphire HD 7970 3GB GDDR…

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. אני מנסה לעזור לחבר שנתקל בבעיה במחשב שלו (Samsung NP-N102S): אין מיקרופון מובנה שעובד (יכול להיות שבכלל אין מיקרופון מובנה? במחשב בשנת 2012?). יש כניסה אחת למיקרופון/רמקולים - אבל זה לא מזהה מיקרופון אלא רק רמקול. (השימוש של המיקרופון הוא בשביל סקייפ) למישהו יש רעיון מה לעשות? תודה, רועי

• 2 תגובות
    • 961 צפיות
  5. Started by tidan26,

מה אתם אומרים על המפרט שלי כמה זמן אני יוכל להמשיך איתו לשחק משחקים על ההגדרות הכי גבוהות? PC Wizard 2012 Version 2.0 ------------------------------------------------------------------------------------------ Owner: Microsoft Organisation: Microsoft User: idan tamir Computer Name: IDAN Operating System: Windows Vista Home Premium Home Edition Media Center 6.00.6002 Service Pack 2 Report Date: יום שישי 20 יולי 2012 at 21:39 ------------------------------------------------------------------------------------------ <<< System Summary >>> > Mainboard : Asus Rampage II GENE > Chipset : Intel X58 > Processor : Intel Core i7 975 @ 3333MHz > Ph…

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מקסימום 200-300 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית , תכני HD , תכנות כמו AFTEREFFECTS,PHOTOSHOP, תכנות לצרכי VISUAL EFFECTS ,תלת מימד , עריכת וידאו וכו, לצרכי פרנסה באנימציה ועוד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).רזולוציה 1920X1080 מסך 23" -…

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  7. Started by ori24,

שלום לכולם,מבקש את עזרתכם בבניית מחשב למטרת משחקים בינוניים ושאר הדברים ב3000 שח. לא צריך מסך ושאר השטויות.חובה כרטיס מסך של נוידיה ולוח אם של אסוס.תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. שלום, ראיתי את המחשב הקטן הזה, נראה טוב...אבל איך המעבד שלו Core i5 2467M? זה נראה ממש חלש, 2 ליבות על 1.6GHz עם טורבו מקסימלי ל2.3GHz. מה דעתכם? וגם האם אני אוכל להריץ עליו משחקים ישנים עם גרפיקה 3D ישנה שכזו? (נגיד משחקים מ2006) יש לו כרטיס מסך Intel HD 3000... תודה!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. * מטרות המחשב? משחקים קלים (Diablo3 למשל) , עיצוב גרפי (לדוגמא Solidworks) * גודל המסך? עדיף 15.6 * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 4-6 שעות יהיה טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500gb * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא DELL אפשר לחרוג טיפה , אבל עדיף שלא. חסכון יתקבל בברכה - סטודנט אחרי הכול הסיבה ללא DELL- היא כי בדיוק החזרתי מחשב שקניתי…

• 4 תגובות
    • 773 צפיות
  10. Started by roigreenberg,

אשמח לחוות דעת על המחשב הנ"ל: וכן אשמח על המלצות למחשבים עם נתונים דומים.. http://adscomp.co.il/he/product_h.php?idn=17048&mark=3560 יצרן Dell Vostro VM-RD33-6136 דגם Silver צבע Mobile Intel® HM77 Express Chipset CHIPSET מעבד 3rd Generation Intel Core i7-3612QM 2.10GHz מעבד זיכרון 6144MB (2 Dimm, 1x2048 + 1x4096) 1600MHz DDR3 נפח 2 חריצי זיכרון נגישים 8GB קיבולת זכרון מקסימלית איחסון 500GB Serial ATA (7.200 RPM) + 32GB SSDR mSATA Full Card גודל דיסק כוננים 8X Tray Load CD/DVD Burner (Dual Layer DVD+/-R Drive)DVD Multi Burner חריצי הרחבה 8-in-1 Memory Card Reader Secure Digital מסך 15.6" Full High Definition (1080p) LED Display with AntiGlare סוג Integrated…

• 0 תגובות
    • 925 צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000-2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל לפחות 2000 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? נראה לי זה מספיק 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט (הרבה חלונות פתוחים) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כ…

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  12. Started by shmulik88,

אני מחפש מארז mini tower שהספק כוח נמצא למטה. אני צריך שהמארז יהיה שקט. מה שמצאתי זה רק מארזים גבוהים יותר. מישהו מכיר מארז כזה?

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  13. שלום רב, ברשותי כיום מחשב שיפורט להלן וברצוני לשדרג אותו. המחשב מיועד לפיתוח תוכנה (צרכי עבודה). אני מעוניין במפרט שיאפשר להריץ משחקים מודרנים בהגדרות מקסימליות כך שכרטיס המסך יוכל להתמודד עם כל משחק בשנה-שנתיים הקרובות. כמו כן, אני מעוניין לשדרג את הזכרון ל-8 ג'יגה ואת המעבד לאינטל. המפרט הנוכחי: מארז: Cooler Master 690 ספק: SeaSonic S12II-430 430Watt 80Plus Bronze לוח אם: Gigabyte GA-880GA-UD3H מעבד: AMD Athlon II X4 640 זכרון: G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-24 NQ 3 דיסקים קשיחים בגודל 1 טרה סמסונג, 1.5 טרה סיגייט, 1.5 טרה ווסטרן דיגיטל סדרה ירוקה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך אך אם יש…

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  14. אז ככה הנייד הוא http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=20349&cf=zap מקט IN-RD33-6171 הוא אמור להיות להפעלת VMWARE ו צפייה בסרטים בעיקרון.

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  15. שלום מה דעתכם על המחשב הבא? כמה זה סוללה של 6 שעות? http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7761 זה+- הדרישות שלי * מטרות המחשב? אינטרנט אופיס ומשחקים קלים סרטים * גודל המסך?אני מבין שזה בא על חשבון המשלק אז אני לא רוצה משהו גדול של 17 אבל 15 בהחלט בסדר * משקל רצוי? כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?מומלץ * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו)?USBים ...(במחשב למעלה יש 2 ,3 היה יותר טוב) * בלוטות?לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח?500GB * כונן CD/DVD? צורב?לא חובה * כונן Bluray?לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חובה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? שתהיה מוכרת …

• 7 תגובות
    • 799 צפיות
  16. Started by kasabubu,

<blockquote> 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 שקל , א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם ממש נחוץ אז אפשר לחרוג ב200 שקל גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רק משחקים וצפייה בסרטי HD וגלישה ברשת א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) שימוש תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - רק team fortress 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל …

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  17. Started by shlomik,

שלום לכולם, אני סטודנט בקורס MCITP למי שמכיר. אני רוצה לקנות מחשב חדש שיתן מענה מקסמילי לצרכים שלי בתקציב שהוא דיי נמוך. השאיפה היא לא לעבור את ה3.5K ( אולי חריגה קטנה. ) המחשב מיועד בעיקר לעבודה עם מכונות (VMWARE ) . אני צריך לפחות 8 GB זיכרון, מעבד שהוא I5 לפחות, SSD אחד ( גדול ככל שאפשר לפי התקציב ) מארז אמין סגור שיחסום רעשים ואבק לטווח הארוך , וכרטיס מסך הכי טוב שאפשר בתקציב עם יציאת HDMI. ( אני אוהב NVIDIA ) כמובן שירוצו במחשב גם משחקים ועוד המון דברים, אני עוסק בתחום והמחשב צריך לתת מענה לכל תוכנה\משחק שקיים היום בשוק על הצד הטוב ביותר. בנוסף המחשב מחובר לטוולזיה HDMI וירוצו עליו הרבה סרטים. אין צורך בשום ציוד הקפי ! מחשב נטו אשמח לשמוע הצעות מעניינות ואם …

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by lgmtk,

האם יש דבר כזה נייד להרצת HD במחיר הזה? אני מדבר על הניידים הבאמצע האלה - אלו שהם לא נטבוקים ולא מהניידים הכבדים... פירוט: מטרות המחשב? לדוגמה: ביתי והרצת HD, בלי הרצת משחקים כבדים בכלל. * גודל המסך? רצוי 17'. * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא במיוחד, המחשב יהיה לרוב מחובר בבית. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI מן הסתם. * בלוטות? אם יש, עדיף. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 1 טרה * כונן CD/DVD? צורב? כן. * כונן Bluray? ללא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה ...

• 7 תגובות
    • 908 צפיות
  19. Started by doker,

אני צריך המלצות למחשב נייד 14 אינץ בערך ב3500 כמה פרטים חשובים: מסך מבריק כונן DVD המחשב ישמש בעיקר לFACEBOOK אינטרנט צפייה בוידאו ותמונות http://www.notebookclub.co.il/products/%EE%E7%F9%E1-%F0%E9%E9%E3-%EC%E1%E9%FA-%E5%EC%EC%EE%E5%E3%E9%ED/inspiron-14z-2330m.htm http://www.notebookclub.co.il/products/%EE%E7%F9%E1-%F0%E9%E9%E3-%EC%E1%E9%FA-%E5%EC%EC%EE%E5%E3%E9%ED/inspiron-n4050-a2450m.htm ראיתי את שני המחשבים האלה מה דעתכם? אני חושב האם כדאי לקנות כונן SSD השאלה היא האם כונן הSSD מחליף את ההרדדיסק או שהוא בנוסף? כי אני צריך גם בערך נפח של 500 גיגה תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by eliord90,

** נמחק. קניה ומכירה במדור הטריידזון בלבד.

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  21. Started by aviel120,

היתה לי הפסקת חשמל בבית ששמה כנראה סוף ללוח אם של המחשב שלי ששירת אותי מעל ל4 שנים ועבד טוב גם עם המשחקים החדשים של היום המפרט שלו: מעבד: e8400 זיכרון: 4gb ram כרטיס מסך: hd4850. אני מחפש עכשיו לקנות לוח אם חדש וזה גם יגרור השקעה של מעבד חדש, זיכרונות וכנראה גם ספק כוח שיספיק גם לכרטיס מסך חדש עתידי.. מה אתם יכולים להמליץ לי שיתאים לתקציב של 1500 עד 2000 שקל שיעשה את העבודה ויעלה אותי כמה רמות מבחינת ביצועים על הדרך.. אם כבר משדרגים.. תודה לכולם.

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 . א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך אך אם זה הכרחי אפשר טיפה לחרוג. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 הכי גס. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מוזיקה, משחקים, אינטרנט. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ממש. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. left 4 Dead, Team Fortress 2, GTA 4\5, Assassins creed וכל מיני שטויות חדשות שיוצאות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המסך DELL אז אני מאמין שפול HD…

• 8 תגובות
    • 992 צפיות
  23. שלום לכולם . אני מעוניין לקנות לעצמי מחשב נייד לטובת תקופת הלימודים הקרבה ובנוסף למשחקים נחמדים . ע"פ חוקי הפורום הפרטים מפורטים מטה : * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) גם לעבודה משרדית וגם למשחקים (קלים אני חושב- לדוג' enemy territory ) . * גודל המסך? רצוי מסך סביר 15" ומעלה . * משקל רצוי? ממש לא משנה לי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר עדיף אני מניח שאני אצטרך אותו בלימודים ל4-6 שעות ללא הטענה ... * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא תודה * בלוטות? מו…

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים סרטים ולימודים מול אופיס ובאנטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל סוגי המשחקים בהגדרות המקס' שניתן -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מקסימליות -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינינות עד גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלד…

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  25. מארז VL800M1W2N V3 BLACX THERMALTAKE שחור ספק כח A.PFC 12CM S12II-520 520W SEASONIC לוח GA-H77-D3H GIGABYTE מאוורר למעבד 1155/775 HYPER 101 COOLERMASTER מעבד אינטל3.3GHz 6MB CORE I5 1155 QUAD 3550 זכרון KVR KINGSTON 4GB DDR3 1333MHZ כ.מסך AMD Radeon 7770 OC 1GB-5 MSI דיסק קשיח פנימי 1TB SATA3 7200 32MB HITACHI צורב SATA SAMSUNG DVDX22 DL שחור SH-S222 תוכנת MIC 64BIT OEM WINDOWS7 HOME PREMIUM HEB דיסק CORSAIR FORCE 3 2.5" SATA3 60GB ssd הזיכרון פלאש בשביל מערכת ההפעלה סה"כ4220 שח 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל, לא חייב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, …

• 0 תגובות
    • 628 צפיות

דיונים חדשים בפורומים