עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500 ש"ח חריגה של עד 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תוכנות סטודנטיאליות בסיסיות : אופיס וכו'. בנוסף לצפייה בסרטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) ssd 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב במידה בינונית 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? עם win10. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות …

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by gadits,

אני רוצה מארז יפה למחשב החדש שלי ....אני לא אוברקלוקר ולא איכפת לי מיתרונות כאלו אני רק רוצה מארז יפה שיהיה לו גם: 2 יציאות USB קידמיות ו3 יציאות אודיו קידמיות ורצוי גם שיהיה לו חלון שקוף בצד עד 400 שקל מקסימום .....חריגה בתקציב של גג עד 30 שקל עיזרו לי בבקשה

• 8 תגובות
    • 892 צפיות
  3. Started by g.xorre,

פרטי המחשב: מעבד Dual Core E5400 לוח אם Gigabyte GA-G31M-ES2L זיכרון 4GB DDR2 כרטיס מסך GeForce 9600GT 512 DDR3 ספק כוח Hunt-Key cp 400 hp זה מחשב לעבודות פושטיות - הכנת מצגות וקליפים קצרים בפרימייר, סריקה וצריבה. מדובר בחומרי DV רגילים. + אם מישהו מכיר תוכנה טובה למצגות (לסרטוני בר/בת מצווה וכו..) אני אשמח לשמוע. מודה לכם מראש על כל טיפ, עצה או ביקורת.

• 8 תגובות
    • 897 צפיות
  4. לא מזמן, ביקשתי הצעה למפרט. הביאו לי את ההצעה הבאה מנעה מחשבים: AMD ATHLON 64 3000+ BOX EPOX 8KDA3J REV2 AMD64 SAMSUNG DDR 512MB 400mhz WD 160/7200 JB 8MB POINT OF VIEW 6800GT 256MB LITEON DVDRW 832S BLACK כונן דיסקטים 1.44 Chenbro Mid Tower Xpider PC61166 Blue Screwless Thermaltake TT420 WATT APD 2-fan הבעיה היא שהחנות של נעה מחשבים נמצאת בצפון, ומבחינתי, לא כדאי לי לקנות שם כי זה מאוד רחוק מאיזור המגורים שלי ומבמקרה של תקלה במחשב לא יהיה לי נח להביא אוצו לתיקון (יותר משעה וחצי נסיעה). רציתי לדעת אם יש מקום באיזור המרכז שבו אני אוכל להשיג את המפרט הזה, או לפחות מפרט דומה. תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. קניתי מחשב חדש שאמור להגיע אליי בשבוע הבא ורציתי לדעת מה אתם חושבים על העסקה שעשיתי ... intel Q6600 קירור למעבד- coll master לוח אם - gigabyte-GA-P53-DS3L זיכרון - kingston-2X1024-DD2-800 מארז - EZ COOL 450W דיסק קשיח - 320GB -W.D כרטיס מסך - ASUS 8800GT 512MB כרטיס קול - 5.1 SOUND MAX כרטיס רשת -10\100\1000 מה אתם אומרים על החבילה הזאת ? איך המארז ? מישהו מכיר את הקירור למעבד ? הסכום הכולל של הכל יצא 5500 שקל (עם מקלדת+עכבר מייקרוספט אופטי אלחוטי + רמקולים קרייאטיב 2.1 + צורב DVD ) המפרט הזה יריץ את כל המשחקים החדשים בהגדרות גבוהות חלק ??? תודה

• 8 תגובות
    • 637 צפיות
  6. Started by singera,

אחרי שכבר נמאס מהפנטיום 200 שקרס כל יום ולאחר שנשארו לי מעבד סלרון 633, וזיכרון 256/133 וכונן CD (מהמחשב שנשרף לפני חודשיים) החלטתי להשמישו אז קניתי לוח CUSL2 במחיר נמוך, ומארז צ'פטק אצל הדובים (שהפך להיות המארז של הAMD לשרת שמתי ESTAR). יש שני כרטיסי רשת אחד של רילטק 8139 ועוד אחד של WINBOND כרטיס המסך הוא OB אבל יש חריץ AGP הדיסק הקשיח הוא סיגייט 60GB/7200RPM האם מישהוא יכול להציע לי שיפורים??

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. מעבד - intel core 2 duo, e8400, 3.0ghz, 6mb, 1333fsb לוח אם - gigabyte p35-ds3l זכרון פנימי - ocz platinum, xtc v2-cl4 ddr2, 1gb 800mhz X2 דיסק קשיח- seagate 250gb, 7200rpm, 16mb,sata-2 כרטיס מסך-gainword geforce 8600gt, 512 mb זה הדברים העיקריים... מה אתם אומרים חברים הוא טוב לא טוב בינוני, יש משהו לשפר? המחשב מיועד לסקטים אינטרנט ומשחקים קלים...

• 8 תגובות
    • 668 צפיות
  8. שלום לכולם, המחשב שלי הזדקן והחלטתי לקנות מחשב חדש בסביבות 3.5K בעיקר משחקי רשת. אשמח לקבל עזרה בנוגע למפרט של מחשב בסכום הזה. חשוב בעיקר שבמשחקים יהיה FPS גבוה ושלא יתקע יותר מדי כמו זה תודה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by abirdh,

המחשב מכיל: מעבד: אינטל Q6600 מומהר ל3GHz כרטיס מסך: 9800GTX+ לוח אם: של ג'יגהבייט P35C-DS3R זיכרון: 2 כרטיסים של 1ג'יגה 800mhz פעם האחרונה ששידרגתי אותו היה זה כרטיס המסך עכשיו אני די בטוח שתורו של הזיכרון להשתדרג ופה אני פונה לעזרתכם. הלוח אם מגיע עם 2 מקומות נוספים לחיבור DDR3 ואני אשמח להמלצה על זכרונות אפשר גם מאיביי. תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. תקציב באזור ה2000 ש"ח, תודה מראש ושבוע טוב :-)

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. זקוק למפרט הטוב ביותר כלכלית וחומרתית לבן דוד בן ה30 הסכום המקסימלי 3000 ש"ח ללא מסך כנראה ירכוש בעתיד 22 אינצ' כרגע הוא עם 19 אינץ (מה שאומר שלא חייב כרטיס מסך מטורף וייקר ! ) הוא בקושי משחק ואם כן לא מהמשחקים הכבדים (כמוני ...) אולי קצת פיפא פה ושם וכו' ....סימולטורים ... הוצע לו מאייבורי את זה : אבל אני חושב שזה ממש לא משתלם ,מעבד ב1000 ש"ח !? עם כרטיס ב200 שקל !? שלא לדבר על 2 G רק ... : http://ivory.co.il/product.asp?productid=4150&CatCode= אני סומך יותר על המלצתכם למפרט עד 3000 תודה !

• 8 תגובות
    • 902 צפיות
  12. Started by Furochuga,

היי, אני ניסיתי להרכיב מפרט גיימינג זול יחסית ע"פ המפרט הקיים בלוח המפרטים המומלצים עם כמה שינויים, אני אשמח אם תייעצו לי בהתאם - חלק מהמחשב הנ"ל ארכיב מחלקים שכבר קיימים אצלי מהמחשב הישן מעבד: Intel i5-4460 כרטיס גרפי: NVIDIA GTX 970 לוח אם: Gigabyte GA-H97-HD3 ספק כוח: CoolerMaster Thunder 600W בכל הקשור לספק כוח יש לי התלבטות גדולה, הכרטיס מסך שבחרתי דורש מינימום 550W, והמעבד עצמו צורך בממוצע 87W. >וזה בלי לקחת בחשבון צריכה של כונן אופטי, כונן קשיח, זכרונות, ומאוורר. אמנם הצריכה שלהם יחסית זניחה אבל יחד הם יכולים להתקרב גם ל-50W. ככה שהספק כוח נראה גבולי לפי הנתונים האלה, אבל גם לפי המפרט המומלץ שמקושר למעלה וגם לפי האתר הזה - http://outervision.com/power-supply-ca…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by XDude,

שלום, אני לפני קניית מחשב יד שניה של acer 5920.. המוכר הוא אמריקאי דתי שעלה לארץ ומוכר אותו במחיר של 2000 שקל. המחשב בלי בעיות בכלל ויש אחריות לחצי שנה אבל לא בארץ כנראה.. אלא אם כן האחריות בן לאומית. מה אתם אומרים בכללי עסקה טובה גם בלי אחריות? איך המחשב? האם ניתן לקנות אחריות כאן? כמה זה עולה וכמה עולה חריטה לעברית? תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 882 צפיות
  14. ערב טוב, אני מחפש מחשב נייד בשביל חברה. היא סטודנטית שמעוניינת במחשב קל ונוח, עם זמן סוללה ארוך ופליטת חום נמוכה כמה שפחות. מיועד לגלישה באינטרנט, עבודה משרדית. אשמח לקבל המלצות לדגמים ספציפיים. תודה רבה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. היי, אני מחפש מחשב נייד חדש ללימודים, (בעיקר אופיס וגלישה באינטרנט) בסכום של 3000 ש"ח. מחשב קל יחסית, עם מסך בגודל של עד 14'', כדי שיהיה קל לנשיאה ולשימוש מחוץ לבית. באייבורי המליצו לי על "14 Dell Vostro 5468 i5-7200U. אבל אני רואה שהוא מגיע עם דיסק קשיח ולא SSD, שיש לו רק 4GB זיכרון ולא 8GB ושהמסך שלו מגיע עם רזולוציה נמוכה מ-1080p. האם בתקציב של 3000 ש"ח יש מחשב מוצלח יותר? תודה!

16. Started by moshemaman25,

שלום לאחר הכותרת הלא תקחנה שפתחתי מקודם אני מנסה אחת חדשה. נעזרת בכמה אנשים להרכבת המפרט הזה צריך את עזרת המומחים. תקציב : 3500 חריגה : 200-300 ייעוד :משחקי רשת (לא כבדים כל כך כגון frosken world /perfect world ) צפייה בסרטי HD (המחשב מחובר גם למסך מחשב וגם ל LCD ) מה חשוב לי : מעבד רק אינטל /שהמחשב יהיה חזק/עדיפות לחלקים של gigabyte . OC : כן אני מעוניין איזה חלקים צריך להוסיף ? ואיזה קירור צריך להוסיף? והאם כדאי לי בכלל ? חנות:עדיפות למשהו בצפון שעושה OC שאלה נוספת האם אני צריך מארז כזה יקר או אפשר משהו פשוט יותר כמו מארז ללא ספק Thermaltake V4 Black ₪238 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=TT-VM30001W2Z Intel Core i5-760 Tray ₪940 כמות: 1 http://www.skypc.c…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. מחשב נייד בעיקר בשביל עבודות משרדיות ושימוש בתוכנות כגון AUTOKAD. גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא רלוונטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?לא במיוחד, שיהיה מומצע +- * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו)HDMI * בלוטות?כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GM * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא עדיפות למפרט מ KSP אך אם יש משהו טוב יותר, אשמח. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by n0stredamus,

מאוד מצאה חן בעיני המערכת הקטנה בסגנון השאטל שהתפרסמו כמה תמונות שלה בימים האחרונים ... הייתי רוצה לדעת איך נקרא הלוח ... ז"א איזה תקן ... כמו נגיד atx , micro atx ...וכ"ו ... הייתי רוצה לדעת איפה אפשר לרכוש את השלד של הנ"ל ... ז"א מארז , לוח מתאים וכ"ו ... האם יש רק של שאטל ? איזה חריצי הרחבה יש ? אם יש ... אם יש אופציות שונות , מאוד חשובה לי האופציה של משהו כמו חריץ אחד pci, ואחד agp ... יותר חשוב pci ... ושאלה אחרונה ... יש כאלה גם של אינטל וגם של איי אמ די ... ? בתודה ... טל.

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. תודה מראש לכל העוזרים מדובר על משחקים כבדים

• 8 תגובות
    • 872 צפיות
  20. אני צריך המלצה למחשב לעבודה משרדית. המחשב אמור להריץ הרבה תוכנות באותו זמן (תוכנות משרדיות, אבל הן מצתברות אחת על השנייה), ולעבוד ככה רוב שעות היממה. הוא חייב להיות מבוסס אינטל (אני יודע ש-46X2 כנראה יותר משתלם...), וצריך 2GB ראם. חשבתי על משהו כמו E6300, לוח מבוסס 645, כרטיס מסך פשוט כמו 76GS או 73GT, דיסק קשיח של 160GB הכי שקט שאפשר (ולא ראפטור...) ו2GB של ראם. המארז יהיה P150 של אנטק, או הסולו (אם הספק של ה150 לא יספיק). ולא, לא מתוכנן OC. אני אשמח מאוד להמלצות למפרט. תודה רבה לכל העוזרים!

• 8 תגובות
    • 698 צפיות
  21. שלום. אני מחפש מפרט מחשב לחבר לשימוש ביתי ומשחקים. המפרט חייב להיות מהחנות http://tms.co.il . התקציב הוא 5000 ש"ח ללא חריגה (מתאפשרת חריגה קטנה אם זה הכרחי). יש צורך בציוד הקפי. לא יקר, אך גם לא הכי פשוט. העיצוב לא חשוב בכלל, כך שלא צריך מארז מהיקרים ביותר רק בגלל הצורה. השקט חשוב לו. כמה שאפשר מבלי לחרוג מהתקציב. כמו כן, יש צורך במסך טוב. יש אפשרות ל-OC. המפרט הנוכחי: מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤902 לוח אם: Gigabyte GA-P31-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤339 מארז: Coolermaster CM 690 Black - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤415 ספק כוח: FSP Basic SI 450W ATX450-PNR 120mm + Satax3 PCI-E P.PFC כמות: 1 - מחיר: ¤201 ז…

• 8 תגובות
    • 876 צפיות
  22. המחשב יהיה בעיקר למשחקים כבדים ואינטרנט... אני רוצה צורב DVD ומסך של LG מגרסת פלאטרון - המליצו לי עליו...

• 8 תגובות
    • 867 צפיות
  23. תאמת אני לא בטוח שאני רוצה אוברקלוקינג כי זה דורש הרבה קירור וזה מסכן את הרכיבים אם נופל. מה אתם אומרים?אולי אני סתם מזבל... אבל אם תוסיפו ותציינו שהוספתם קירור אודה לכם... נ.ב: בבקשה תציינו מאיפה לקחתם את המפרט כדי שאוכל לפנות לשם. *המחשב מיועד למשחקים בעיקר (שיפעיל אחלה את התוכנה PCSX2 אם אתם מכירים את מדמה הפס2 המעודכן ביותר ;D) וקצת תוכנות. לא צריך מסך, מקלדת,עכבר,מודם,כרטיס רשת. סומך רק עליכם! THANKS מתי יוצא 4 ליבות?האם שווה לחכות לו או שהמחיר יהיה ממש בשמיים כמו שאני מתאר לעצמי...

• 8 תגובות
    • 811 צפיות
  24. מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.53GHz E7200 45nm : " SLAVN" - BOX ¤586 לוח אם: GIGABYTE GA-G31M-S2L ¤273 מסך: SAMSUNG LCD 22" 2253BW 2ms DVI WIDE ¤1156 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤254 צורב DVD: LG DVDRW GH-20LS10 X20 - LIGHT SCRIBE - SATA - RETAIL ¤157 זיכרון: TRANSCEND 2048MB (1024MBX2) DDR2 800MHz ¤189 מארז: FOXCONN TLA002 CPU V-TUBE + 350W FSP PSU ¤263 סט מקלדת ועכבר: LOGITECH CORDLESS DESKTOP EX110 ¤211 קרור למארז: GLACIALTECH 120mm CASE FAN - SILENT BLADE ENTRY BEARING 19dBA - BLACK - GT1225EBDL-1 ¤28 מחיר סופי: ¤3117 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il שלום , מה דעתכם על המפרט הנ"ל ? אין כרטיס מסך כי אחי לא יזדקק לו . זהו סה"כ נראה לי מפרט טוב, …

25. Started by Ran Ventura,

היי, הייתי רוצה לדעת כמה אפשר לדרוש על המפרט הבא: מעבד intel e8400 זכרון 4GB הארד דיסק 500GB כרטיס מסך Radeon HD4850 מארז CoolerMaster Centurion 532 צורב DVD LG

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים