עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני לא ממש מבין במחשבים ניידים אז אני פונה אליכם. אני צריך מעבד DC אכותי. זכרון מינימום 2GB נפח דיסק קשיח (לא קריטי אפשר אפילו 40GB). חובה מסך 17'. יש אפשרות להביא מחשב טוב במחיר הזה? אם לא אולי נצליח להגדיל את התקציב. תודה [br]פורסם בתאריך: 30.05.2007 בשעה 08:23:43 אופס ממש מצטער לא ראיתי את התת פורום "מחשבים ניידים". בבקשה תעבירו.

• 8 תגובות
    • 767 צפיות
  2. ערב טוב, יש לי מחשב יותר משבע שנים 04/2003 (ממש סוס - Gforce4MX;Intel Pentium4; 2.4GHz;H.D:80GB;RAM:768MB) והגיע הזמן להחליף גם אותו. כמו שהוא סחב כל כך הרבה שנים אני רוצה לבנות משהו חזק עד 4000 ₪ שיחזיק לשנים הבאות. חשוב לציין שאני משתמש במחשב בעיקר ל: צפייה בסרטים ובטלוויזיה, Office, עריכת מדיה ברמה חובבנית ומשחקים אבל לא יותר מידיי חדשים (CS, HL וכאלו..) הידע שלי הוא דיי בסיסי ולכן מהבוקר קראתי קצת והצלחתי לבנות מפרט כזה (מצוין לפי הדגם ואחריו הפרמטרים העיקריים): לוח אם של GIGABITE מדגם GA-P55A-UD3 P55;i5;4xDDR3;2xUSB3;2xSATA3;CrossfireX מעבד מדגם Intel® Core™ i5 2.8GHz;8MB;64Bit;i5-760;tray זיכרונות של OCZ מדגם OCZ3G1333LV4GK DDR3;2x2GB;1333MHz;Gold כונן קשיח של Weste…

• 8 תגובות
    • 906 צפיות
  3. מיועד לעבודה משרדית, פחות למשחקים, כלומר שיריץ משחקים ישנים כמו HL2 ברמה סבירה, מסך שיהיה 14 אינג' כמו שנאמר עם מצלמה מובנית טובה תודהההה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  4. אהלן חברה תנו לי בבקשה הצעות למפרט טוב שיחזיק ויהיה ראוי לכמה שנים...רצוי מחנות שקרובה לאזור המרכז אבל אם אין ברירה אז מה שיש... תודה רבה לעוזרים! (המפרט צריך לכלול הכל-ציוד היקפי ומסך ראוי)

• 8 תגובות
    • 677 צפיות
  5. Started by alergic,

המערכת הנוכחית: AMD athlon X4 630 AM3 Gigabyte GA-MA785GMT-UD2H 8GB Ram Kingston ddr3 1333 Radeon Saphire 6770HD 1GB Samsung HD103SJ 1TB sta 3.0Gb/s Enermax 500+ watt Antec Sonata 3 העדכונים הרצויים: מעבד- לחדש האפשרי לסוקט הנוכחי. דיסק קשיח- תוספת של SSD לשיפור ביצועי מערכת ומשחקים. קירור- יושב על סוקט עכשיו ו 70 מעלות. צריך שקט, ללא OC עתידי. כמו כן עצה האם העדכונים אכן יראו שיפור ביצועי מערכת או שעדיף לחשוב על מערכת חדשה שבנויה על מעבדי אינטל סדרת I3/I5/I7?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  6. אני יודע ששאלתי את השאלה הזאת לא מזמן, אבל אני מוכר למישהו את המחשב שלי השבוע וקשה לשנינו להחליט על מחיר הוגן. אז קודם כל בבקשה רק אלה שמבינים טוב שיגיבו פה, כי אני נותן לינק להודעה הזאת למי שאני מוכר לו את המחשב. אז לא להתחיל לכתוב כל מיני שטויות של "המחשב לא שווה" וכו'. ללוח האם אין יציאת AGP וכרטיס המסך מורכב על לוח האם, לכן מי שקונה ממני רוצה את המחשב לאינטרנט וכו' (לא למשחקים). קניתי את המחשב לפני 6 חודשים ויש אחריות על החלקים לעוד 5-4 חודשים. המפרט: מעבד- Intel Pentium 4A, 2400 MHz 512 KB לוח אם- GA-8LD533 Intel 845GL chipset כונן קשיח- WDC WD800BB-00DKA0- Intel® 82801DB Ultra ATA Controller 75 GB(הכונן הוא בעצם 80 GB אבל המחשב מזהה אותו כ-75 GB כמו רוב הכוננים). …

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? - לחסוך אם אפשרי. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - עד 500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? גלישה באינטרנט, עריכת מסמכי Office, דוא"ל, צפייה בסרטים ועריכת תמונות "קלה" (Nikon Capture NX2, AcDsee, בעתיד אולי DXO) - שימוש ביתי, ללא משחקים. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גר…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום לוכלם, הזמנתי מעבד ולוח I7 3770K ו-DZ77RE-75K. בנוסף ישנו כרטיס מסך: Gigabyte 560TI windforce וHDDים. אני צריך עזרה בלהרכיב את שאר המחשב התקציב כאמור 2k בערך, אם יש אפשרות להגדיל באופן משמעותי את יחס העלות תועלת אפשר לדבר גם על חריגה מהתקציב. תשובות לשאלות 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין צורך לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? תלוי ביחס עלות/תועלת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים וקצת פיתוח תוכנה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -איל…

• 8 תגובות
    • 948 צפיות
  9. שלום רב, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש לצורך מעט עריכת וידאו ותמונות, גלישה באינטרנט, צפיה בסרטים והאזנה למוסיקה. הקו המנחה אותי הוא מחשב שקט ככל האפשר! כלומר קירור טוב ושקט במיוחד. התקציב הוא 2,500 ש"ח , באשראי, עם אפשרות למזומן (במידה והחנות באיזור השרון) אפשר לחרוג מעט אם זה יהווה שדרוג משמעותי בעיקר מבחינת השקט והקרור. מטרות המחשב, כאמור, עריכת וידאו ותמונות מאד בסיסית (לא יותר מפעם בשבוע ומקסימום 10% מזמן השימוש במחשב), גלישה באינטרנט (40% מהזמן), צפיה בסרטים (30%) והאזנה למוסיקה (20%). אין צורך בציוד היקפי - רק מארז ורכיבים פנימיים. אין צורך בצורב DVD אעביר מהמחשב הנוכחי. כמו כן אעביר מהמחשב הנוכחי דיסק קשיח נוסף של 500GB וכרטיס קול קריאייטיב לייב 5.1 אי…

• 8 תגובות
    • 716 צפיות
  10. Started by בטיטi,

אשמח לקבל המלצה למפרט עבור מחשב שישמש בעיקר לתכנות (Visua Studio .NET), מבוסס מעבד 64 ביט, 4 ליבות (Quad), לוח אם טוב, צורב DVD, כונן CD ושאר הדברים הסטנדרטיים, כרטיס מסך מובנה אפשרי, ואם בנפרד אז לא משהו יקר (מכיוון שכמעט ולא אריץ משחקים על המחשב) חשוב שהמחשב יהיה חזק מבחינת ביצועים / קומפילציות וכו'. תודה.

• 8 תגובות
    • 884 צפיות
  11. האם קיים UMPC עם מעבד Atom, מסך מגע, מצלמה, WiFi, Bluetooth וסוללת 6 תאים? : אם אפשר אז גם מודם סלולארי דור 3.5 פנימי ו-GPS מובנה, אבל לא חובה. עדיף זיכרון פנימי 1GB ודיסק קשיח גדול ככל האפשר (אפשר גם פלאש).

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by AmL1,

אני צריך מחשב לילדה בת 11 למשחקים ובצפר וכאלה המשקל ממש לא חשוב תודה=]

• 8 תגובות
    • 952 צפיות
  13. מחפש מחשב לגיימינג כולל ציוד היקפי: עכבר, מסך, לא חייב מקלדת אבל אם יש אחת שטובה במיוחד אז בכיף. שיהיה מסוגל להריץ משחקים חזקים ברזולוציה גבוהה דגש על שקט וקירור, ועל גודל הכונן הקשיח בקשר לחנות - משהו עם אחריות לטווח ארוך... חוץ מזה לא משנה איזה חנות תודה על כל עזרה שתיתנו

14. תשמעו תשמעו תשמעו... אני צריך שתעזרו לי רגע... יש לי מחשב די גרוטאה (מאוד) ואני רוצה לשדרג רק קצת כי אין לי תקציב. הנה המפרט: Intel P4 2.4GHz 512GB Kingston DDR2 GeForce FX5200 160GB HD(lodea eze) Asus p4p800-SE MoBo ויש לי סורס ובו אני לא עולה מעל 60 FPS אני רוצה הרבה FPS (מעל 100) אבל בלי להחליף הכל...רק את הכרטיס מסך ואם זה עוזר אז גם זכרונות... אני רוצה משו כמו 6600GT או 6800 או משו בסגנון...גם ATI אפשרי...ונגיד עוד סטיק של 512MB זכרון. התקציב שלי זה בערך 1000 ש"ח... נ.ב-יותר חשוב לי הכרטיס

• 8 תגובות
    • 614 צפיות
  15. Started by Orans01,

1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? 4.6K ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD , Crysis, Battlefiled 3 , Medal of honor וכו'... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 INCH לא יודע כמה הרזולציה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים וע…

• 8 תגובות
    • 901 צפיות
  16. מחפש אולטרבוק זול יחסית עם מסך מט ורצוי עם THUNDERBOLT (לחיבור כרטיס מסך חיצוני) המלצות?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by aviboots,

מישהו קנה שם ? יש המלצות ? או המלצות על חנות אחרת באיזור המרכז ? לרכישת מחשב נייד DELL תודה

• 8 תגובות
    • 5.4k צפיות
  18. Started by mx-3,

המחשב של חבר שלי על הפנים.. והוא רוצה לתקן אותו ולנסות לסדר אותו אמרתי לו שבמחירים האלה אפשר כבר לקנות מחשב חדש דנדש, מצוין ועם אחריות המחשב הוא לשימושים יומיומיים..... אינטרנט, אופיס, מוסיקה.. ממש לא מעבר... בלי ציוד היקפי, רק המחשב עצמו עד 1500 שקל, אם אפשר אפילו פחות.. תודה!!

• 8 תגובות
    • 618 צפיות
  19. Started by penny1,

שלום לכולם, אני משדרג כרטיס מסך+מעבד+לוח אם+צורב DVD+ זיכרון 1GB התקציב שלי הוא מקסימום 3500 עם חריגות בודדות אפשריות כשבניתי שדרוג בסכום זה מבוסס AMD X2 3800 הצלחתי להכניס כרטיס מסך 7600GT, אך ברצוני ללכת על E6300 (כחשיבה אולי יותר לטווח ארוך) אז לא נותרת לי ברירה ולרדת לכרטיס מסך 7600GS EXTREME תפקיד המחשב: משחקים ממוצעים (לא חייב גרפיקה מקסימלית אבל שיהיה יפה) + הורדות (איימיול וכו') + עבודה משרדית איזה החלטה לעשות ? E6300 + 7600GS EXTREME או AMD X2 3800 + 7600 GT מה דעתכם? הצלחתי לארגן גם את המפרט הבא: NEC ND-3550A Silver x 16 Bulk DVD±R/RW 216.00 ¤ 1 216 ¤ 1 8955 Intel Core2 Duo 2.13GHz 2MB E6400 Box CPU 1475.00 ¤ 1 1475 ¤ 2 9020 Gigabyte GA-945P-S3 RH Intel 945P …

• 8 תגובות
    • 670 צפיות
  20. Started by Demented,

1. מה התקציב המקסימאלי? : 6000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? : לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? : 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? : גיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? : גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. : לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? : לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? : 5. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינונ…

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by Nero4321,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שח בערך אם זה קריטי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2K או 4K, אני עדיין לא יודע מה התקציב שלי יאפשר לי -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד…

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by coolmeen,

טוב אני צריך שילוש קדוש, יותר נכון אני צריך לוח אם שתואם את ה 2500 mobile ,כי מטרותי הם oc חשבתי על מפרט: AMD Athlon XP 2500 Mobile 1.8GHz 45W 266MHz Barton CPU OEM 1x ABIT NF7 2.0 Nforce 2 AMD 1x OCZ 256MB DDR PC3200 400mhz Premier Series הקטע זה שאני קונה עכשיו 256 ואחרי זה אני אוסיף עוד אחד, מה לעשות אין לי מספיק כסף ואין לי כח לחכות עכשיו חופש, אז אל תגידו לי לחכות ולא לבזבז סלוט, דבר שני גירסאת ה nf-sl כוללת כרטיס קול איכותי, soundstorm נראה לי, ואין לי צורך בכל ובעוד פיצרים שאיני זקוק להם, אני צריך תאימות ל mobile אה ,ואני צריך מארז טוב עם סרילקצית אוויר טוב עד 300 שקל ומאוררים וכל החרא, לא איכפת לי מצדי שיהיה מכוער רק ביצועים,(לא chenbro) תודה ובבקשה לא להעביר…

• 8 תגובות
    • 999 צפיות
  23. Started by rafi-s-,

המחשב כולל מעבד AMD לוח אם כרטיס מסך זכרון 1GB דיסק קשיח צורב דיוידי מארז המחשב מיעד לעבודות באופיס וגם לקצת משחקים תודה

24. אני צריך רק את מחשב עצמו, בלי: מסך, מקלדת, רמקולים, עכבר, וכל מה שמסביב. זה בעיקר מיועד לגלישה באינטרנט, צפייה בסרטונים, ובמקסימום משחקי קז'ואל וFPS ישנים במיוחד כמו דלתא פורס, וגם חובה כונן דיסקים, ועדיף ווינדוס 7 תקציב: בין 1000(אפילו 800) ועד 2500. אני צריך כמה הצעות מחיר בטווח של התקציב ומה הבן אדם הולך בעצם לקבל בתמורה לאותו מפרט. תודה רבה מראש

25. בס"ד שלום חברים. אני מבקש עזרה ברכישת מחשב נייח חדש לבית. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? באזור ה-2000 שח. עדיף פחות אבל אפשר גם קצת יותר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש העיקרי הוא צפייה בסרטים און-ליין (סטרימינג) באיכות גבוהה, גלישה באינטרנט, יישומי אופיס ומשחקים לילדים (כמו FIFA) על הגדרות בסיסיות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה). לא. אני מעדיף שיהיה כונן SSD 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא הכי חשוב …

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים