ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,464 דיונים בפורום זה
-
מחפש מפרט למחשב הכי חזק שאפשר לקנות ב-3000 ש"ח (לא למשחקים, יותר תוכנות סאונד), לוח מעבד וזכרונות תומכים OC. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום, אני מקווה שהנושא הזה לא עובר על איזה כלל כלשהו (ואם כן אז אני מתנצל מראש). קיבלתי בעבודה בונוס משמעותי ועכשיו אני תוהה כיצד להוציא אותו. מצורף למטה תיאור המחשב שלי: Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS Sparkle 8800GTS 320MB Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5Zalman F2 92MM Case Fan x 2 Scythe Ninja Plus Rev. B ANTEC P150 Quiet PC Case 430W Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Stepping G0 Samsun 17" SyncMaster 730B מה כדאי לדעתכם להחליף ואו להוסיף? עריכה: המחשב משמש לעיבודים כבדים במטלב, פיתוח משחקי 3D ובעיקר משחקים
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
אני מתעניין במחשב הזה לצורך לימודי הנדסה. למיטב הבנתי רוב תוכנות ההנדסה דורשות מעבד וזיכרון חזקים כאשר אפשר לוותר על כרטיס גרפי חיצוני ולהסתפק במובנה. מה המשקל המתווסף למחשב עם הכרטיס הגרפי Nvidia Geforce 310M ? אם לדוגמא עובדים עבודה שוטפת במחשב , לא משחקים, כמה זמן סוללה המחשב יספק עם הכרטיס ובלעדיו? ראיתי שדובר רבות על המחשב הזה לגבי זמן סוללה קצר של 2.5-3, האם זה עם הכרטיס מסך או מהדגם ללא? העניין הוא כזה, בכללי אני הולך דווקא על 13 אינץ' כי יש לי בעיות גב ואני רואה הרבה חברה עם מחשבי 15.6 למינהם שרוצים לזרוק את המחשב שלהם מעצבים על גדולו של המחשב ומשקלו בתיק, למישהו יש ניסיון עם מחשב עם מסך מסוג זה? לתכנות לדוגמא? אודה לכם מאוד אם יש ברשותכם מידע אודות המחשב אם יש הצ…
-
- 6 תגובות
- 971 צפיות
-
-
אממ התקציב הוא עד ל - 6000 שקל. אני לא צריך ציוד הקפי [מקלדת , עכבר , אוזניות וכו'.] , אני צריך מעבד מעולה , לוח אם מצויין , ומארז נחמד , מסך במחיר בינוני לא הכי טוב שיש , וכרטיס מסך . איזה אני צריך לפי דעתכם ?
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
היי! אני יודע שתקציב הוא עניין חשוב בכותרת, אך כרגע אני ממש חוקר את הרצון שלי מול המחיר שבאמת זה צריך לעלות. אני לא מעוניין להיות מוגבל בתקציב ספציפי אך אין לי גם בדיוק את הצורך לבזבז. (לכולנו..) אני אמלא את הטופס מהסטיקי ואוסף מידע אישי קצת! אודה מאוד לכל העוזרים : - כן.נקודות חשובות: -מארז TOWEL לפחות ציינתי. 2 מאווררי 120MM בשביל לשמור על השקט. אפשר אולי גם תוספת של אחד 80MM... יש לי כבר כמה נחמדים כאלה שזוהרים בUV עם לדים UV מובנים. -גוף קירור מתקדם (יותר מבסיסי) למעבד. הטמפ' בחדר שלי גבוהה בדר"כ והאינטסיביות של השימוש (וגם הפריקיות שלי לשמור על טמפ' נמוכה של מעבד) אני מעדיף להיות עם גוף קירור יותר מתקדם מרגיל. -דיסק קשיח כבר בחרתי (משם חשבתי כבר לשדרג את כל…
-
- 27 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? המחשב מיועד לסטודנטית, בעיקר לכתיבה בזמן הרצאות, קבצי word/excel/powerpoint/pdf, צפייה בסרטים/סדרות, ריבוי כרטיסיות בכרום. * גודל המסך? "13.3 * רזולוציית המסך? מניח ש FHD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? קל ודק ככל שניתן, צריך להיות נוח לסחיבה יום שלם באוניברסיטה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? נדרש זמן סוללה ארוך (6-8 שעות ואפילו יותר אם ניתן) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? אין צורך מיוחד * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיפות ל SSD אם ניתן להכניס בתקציב, מינימום 128-256 * כונן אופטי? אין צורך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? ***כן במידה והמ…
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודה משרדיות : אינטרנט, אופיס ותוכנות קלות שיהיו עליו שקשורות לעסק. לימודים. משחק אחד בלבד שהוא לא כבד בכלל : פוטבול מנג׳ר. חוץ מזה לא יהיה עליו שוק משחק או סרט. * גודל המסך? 13.3 (אפשרי 14.1 מעדיף שלא. * משקל רצוי? עד 2 ק״ג אבל הכרחי שיחרוג טיפה אז בסדר. אני אסתובב עם המחשב המון, במסגרת עסקית ולימודית. * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? בסביות ה4 שעות. מה ההבדל בין 4 ל6 תאים? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? שיהיה סטנדרטי, יהיה נחנד HDMI אבל ממש לא הכרחי. אין צורך בקורא כרטיסים. * בלוטות? אין צורך. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250, לא מאמין שאצטרך יותר. * צורב DVD? חובה שיהיה! אם זה צורב חיצוני שיכנס בגודל התקציב. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא…
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הנה מה שאני הרכבתי: אם זה טוב אז תשלחו תגובות והצעות חדשות מעבד AMD Sempron 2500+ 1750MHz , 256Kb 333MHz FSB - BOX - with stock fan470 לוח אם Intel® 865PE - ABIT IS7-E495 זיכרון פנימי 256mb PC3200 DDR-RAM - TWINMOS 400MHz CL2.5 - 5Y Warranty 230דיסק קשיח ATA - 80GB 7200RPM - Seagate 8mb Buffer Cache - 5Y Warranty 380כרטיס מסך Radeon 9250 (240/400) 128MB DDR DVI, 64bit 4-Pipes - TUL Powercolor - 3Y Warranty 330כרטיס קול Onboard - מובנה על לוח האם 0 כרטיס רשת Onboard - מובנה על הלוח אם 0 מארז Compucase CI-6A19 BLACK + Heroichi 300AR-T + One 120mm Fan 340ספק כוח כלול במארז 0 מאווררים 120mm Case Fan 45 סה"כ 2245 מה שמודגש זקו תחתון זה המחיר תודה מראש(-:
-
- 38 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
המחשב צריך להיות למשחקים חדשים כמו crysis וכאלה ולא צריך מסך ועכבר ורק אם נשאר כסף אז מקלדת[br]פורסם בתאריך: 22.04.2007 בשעה 16:21:42 מקפיץ
-
- 5 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אהלן השבוע(!!!) אני מתכוון לרכוש מחשב חדש (לא כולל מסך) ואשמח לקבל עזרה לגבי המפרט המחשב צריך להיות בעל כרטיס מסך חזק ומהיר הארדיסק לא פחות מ200GB צורב DVD + כונן DVD מעבד ולוח אם שמתאימים למשחקים כבדים וצפייה בסרטים זכרון רצוי 1GB לפחות התקציב הוא 6500-7000 גג. כמו כן צריך ציוד הקפי , עכבר+מקלדת,בלי מדפסת/סורק (ללא מסך) תודה רבה (ומה זה בדיוק ליבה כפולה? ככה על הדרך :s05:)
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
זה המחשב: http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=1485&CatCode=237 הצרכים: עיצוב גראפי (פוטושופ ,פריהנד) תקציב: 6,200 ש'ח קחו בחשבון את ההוספה של הזיכרון ל512 מ"ב הבעייה שאמר לי מישהו שמבין עיניין בעולם המחשבים, היא שהכרטיס מסך שבמחשב הזה לא מתאים לעבודה עם תוכנות כמו פוטושופ מכיוון שהזיכרון במחשב הוא intergrated ולעבודה גרפית צריך dedicated. הוא הסביר לי שההבדל ביניהם הוא שבעוד האחד משתמש בזיכרון משל עצמו - האחר משתמש בזיכרון הפנימי של המחשב. מישהו יכול לעזור לי להבין אם כדאי את המחשב הזה?
-
- 2 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום רב, עיסוקי בעיקר בעריכת וידאו ותמונות (Adobe Photoshop, Adobe Premiere, Sony Vegas וכד') , גלישה באינטרנט וצפיה בסרטים. מעוניין להתחדש במחשב שקט במיוחד לצורך עיסוקי. דגשים: קיים צורך בעכבר ומקלדת אלחוטיים. קיים צורך במסך LCD איכותי, אפילו אם דורש תוספת למחיר, חשוב שיהיה פאנל איכותי שיציג צבעים אחידים (ולא כמו הנפוץ שנמכר). אין צורך במארז מהודר בעל חלונות, ממילא המארז מוצנע אצלי. דגש מיוחד על שקט, איני סובל רעש שבוקע ממארז בעל מאווררים רועשים. תודה רבה לכם, אורן.
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
האם למחשבים הבאים יש קורא טביעות אצבע? HP Pavilion dv6-2130ej WE057EA HP Pavilion dv6-3030ej WR750EA
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
היי, אני מנסה להרכיב מפרט למחשב הבא: שימוש עיקרי: מכונת Linux למחקר/פיתוח: קמפול מהיר, תמיכה במספר מסכים, 64bit. וירטואליזציה מרובה (לצרכי Windows, 32bit)- תמיכת חומרה בוירטואליזציה- חובה, Hyperthreading - רצוי. מעבר לזה, שיהיה מסוגל לנגן סרטי HD בלי בעיות (גם על שני מסכים). מחשב שקט יהיה פלוס רציני. יהיה נחמד אם הוא יהיה מספיק חזק למשחקים (Oblivion, Civ V) בדואל בוט. לכן, החלטתי להתבסס על המפרט הרב-תכליתי ב-6K שמוצע כאן. בגלל הדרישות הלא כ"כ שגרתיות שלי, אשמח אם תוכלו לעזור לי- גם בהמלצות כלליות ובעיקר בנוגע לשאלות הבאות: [list type=decimal] [*]מעבד- הבנתי שאתם לא ממליצים על i7 בגלל שיקולי תועלת, אבל הבנתי גם שלצרכי וירטואליזציה יכול להיות שהמצב שונה- תוכלו לאשר? מה ג…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שימושים: אינטרנט (אאטולוק, מסנג'ר וכל שאר תוכנות ה-IM המוכרות), אימייל ואולי בעתיד סרטים. משחקים לא יופעלו על המחשב ככל הנראה אבל אפשר לשמור על אופציה פתוחה (כמובן לא איזה 98GTX אבל משהו חמוד יהיה טוב). תקציב: 3.5-4 גג דרישות מיוחדות: מסך 19, מיקרופון, מצלמת אינטרנט וכונן דיסקטים (אל תשאלו למה ), החנות צריכה להיות בראשון או בסביבה הקרובה. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
מטרות המחשב? משחקים כבדים בינוניים * גודל המסך? לא פחות מ14 * משקל רצוי? ממש לא חשוב אני בחור גדול עם גב חזק... (= * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? עד 7 שעות עבודה יספיקו * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI חובה הולך להיות הרבה מחובר למסכים ומקרנים * בלוטות?כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB * כונן CD/DVD? צורב? שיהיה צורב * כונן Bluray? אפשר אך לא הכרחי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אפשר אך לא הכרחי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? רצוי שלא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? רק DELL או ASUS....הדגמים שציינתי ================== היי אני דיי ננעלתי על 2 המחשבים הנ"ל...דיי מתלבט הדל נראה לי יות…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מבקשת המלצה למחשב נייד המיועד לעבודות גרפיקה גדולות ולעבודות תלת מימד. מקום קניית המחשב: ישראל. לא משנה היכן. חנות אמינה חשוב! * מטרות המחשב? לדוגמה: עריכה גרפית דו מימדית,או תלת מימד אשמח אם יוכל לשמש גם לעריכת סרטים (לא חובה) * גודל המסך?15.4 אין צורך בתוספת המספרים בצד במקלדת. * משקל רצוי?עדיף כמה שיותר נמוך. לא המשתנה החשוב ביותר עבורי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך . עדיף * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) כל יציאה שתתאים למדיות השונות מצלמת וידאו, DVD, מקרן וכו' * בלוטות?מה זה? * גודל מינימלי של כונן קשיח? * צורב DVD?כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?מומלץ * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא הערות נוספות: עד כה שירת אותי נאמנה מחשב מסוג hp pavilion dv4000 בזמנ…
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
כן כן כבר לפני כמה חודשים פתחתי דיון כזה אבל הוא לא עזר וגם עכשיו הוא לא יעזור כי אין לי מספיק כסף! ((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( אני רוצה מחשב מבוסס amd או intel לא ממש חשוב שיתאים לאובר קלוק בינוני-רצחני כרטיס מסך אני חושב שאני ילך על radeon 9800 או על אחד ה geforce fx זיכרון 512 ddr בלי hard disk, בלי מסך ובלי כרטיס קול (לוח עם עם sata כי מתוכננת רכישה עתידנית)
-
- 27 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום חברים וחברות, יש לי כסף ב Paypal אני מודע לעובדה שאפשר למשוך אותו ולקנות מחשב בארץ אבל אולי עדיף להשאיר אותו שם ולהזמין מחול? בעקרון אני מחפש מפרט הכי טוב שאפשר להכניס בסכום הנ"ל ללא מסך או הארדיסק. בעקרון יש לי כרגע AMD Athelon 2500 / epox rda3+ ומארז של Compucase אולי אפשר למכור את זה יד שניה ולהגדיל את התקציב... הכי חשוב זה כמובן כרטיס מסך , לא חובב גדול של Nvidia ... תודה רבה לעוזרים! ואם צריך עוד פרטים שלא כללתי אני אשמח לכלול בהמשך.
-
- 5 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש כשיצא הקונרו וחשבתי על להזמין מחו"ל מישהו יכול להגיד לי מה היתרונות\חסרונות ואם מישהו ניסה ואיזה חנות מומלצת תודה
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מפרט למחשב בייתי לאמא שלי ללא ציוד היקפי וללא מסך... שימושי המחשב הם אינטרנט וסרטים...והיתי רוצה מארז טיפה איכותי... חשבתי אולי על המפרט הזה ב IVORY http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3032&CatCode=3 או מפרט בכל חנות אחרת באזור חיפה והקריות (פנדה נועה TMS..) חוץ מ KSP... תודה רבה...
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום לכולם חיפשתי מישהו לשאול ואני רואה שכאן יש אנשים שמבינים בחומרה ! אז כך : אני רוצה לקנות מחשב שיהיה מספיק חזק (משהו כמו שרת) הדרישות של המחשב הוא שהוא יריץ 4-5 Vmwares (ומהר) אני יכתוב בכמה מילים מה חשבתי, ואם אפשר אני רוצה לקבל הצעות מחיר (ואפילו מקומות לקנות) 2 מעבדים 2.8+ (האם Xeon הוא ליבה כפולה ?) בין 2-4 GB של RAM לוח אם שתומך בRAID גם 0 וגם 1 2 הרדיסקים של 120-220 GB כמובן מארז ,רשת ,cdrom וכל מה שבא מסביב ולא נשכח קירור ל"מפלצת" והדרישה האחרונה שזה לא יעלה יותר מ 8 אלף האם אפשר ? ואם כן לפרט תודה מראש Naquada
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
המלצתי על נטבוק אבל הוא קונה לאישתו ורוצה משהו חזק שיהיה לו ראש שקט. אני עוד לא יודע העדפות גודל/משקל או שימושים אחרים - אעדכן בהמשך. מצורף PDF של ניידים מאתר "בהצדעה". אנא הביעו חוות דעתכם עליהם (מפרט/מחיר) והציעו חלופות עדיפות במחירים האלה (בטווח הנמוך). תודה מעט דחוף... עדכון: * מטרות המחשב? גלישה בעיקר. קצת אופיס . * גודל המסך? רצוי גדול - 15.6 * משקל רצוי? אין העדפה - מרבית השימוש בבית (זה בעצם יותר תחליף לנייח). * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) רצוי USB3 ו-HDMI אבל לא קריטי . * בלוטות? רצוי, לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא קריטי * כונן CD/DVD? צורב?…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה המחשב שאני הולך לקנות נחודש אני רוצה פנטיום 4 שימו לב למפרט: ותגיבו.. מה טוב מה לא ומה עדיף מעבד Intel Pentium IV 2.4C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX לוח אם ABIT IS7-E Intel 865PE Motherboard (HT,FSB 800,SATA, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X,LAN, USB 2) זיכרון Twinmos DDR-RAM 256MB 3200 Memory - שתיים < דיסק קשיח Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD כרטיס מסך ATI Radeon 9500 PRO 128MB DVI Retail Video Card DVD-ROM Teac 16/48 Bulk מסך 17" LG Flatron F700B NEW Flatron Monitor רמקולים 4.1/5.1 creative או Altec כונן דיסקטים מאוורר שקט למעבד ולכרטיס מסך מאווררים: 120 mm ו-3 80mm שקטים מודם 56K מקלדת ועכבר אופטיים בצבע …
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי friends, comrades, pals, mates, buddies, cronies, amigos, fellers, members, fellows - בקיצור היי חבר'ה אני עדיין מתלבט על איזה מפרט ללכת. לאחר ביקורות ותגובות בניתי מפרט חדש עם קצת חריגה בתקציב. אשמח לקבל את דעתכם/תגובתכם. לוח אם 1200 Intel D975XBX כרטיס מסך 1250 SAPPHIRE Radeon® X1800 GTO 256MB GDDRIII Dual DVI-I + VIVO מעבד 1021 Intel Pentium D 930 Dual Core 3Ghz 2x2Mb L2 LGA 775 Box זכרון 620 PQI TURBO DDR2 667MHZ 1024MB DUAL CHANNEL כונן קשיח 459 WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII צורב 265 NEC ND-4550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X מסך 1500 SAMSUNG 730B 8MS …
-
- 8 תגובות
- 704 צפיות
-