עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים סרטים ולימודים מול אופיס ובאנטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל סוגי המשחקים בהגדרות המקס' שניתן -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מקסימליות -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינינות עד גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלד…

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  2. שלום לכולם . אני מעוניין לקנות לעצמי מחשב נייד לטובת תקופת הלימודים הקרבה ובנוסף למשחקים נחמדים . ע"פ חוקי הפורום הפרטים מפורטים מטה : * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) גם לעבודה משרדית וגם למשחקים (קלים אני חושב- לדוג' enemy territory ) . * גודל המסך? רצוי מסך סביר 15" ומעלה . * משקל רצוי? ממש לא משנה לי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר עדיף אני מניח שאני אצטרך אותו בלימודים ל4-6 שעות ללא הטענה ... * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא תודה * בלוטות? מו…

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  3. Started by Marik.Sh,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עוד 500 ש"ח 2.השימוש היעודי של המחשב הוא גיימינג. אני מתכנן לשחק במשחקים כמו COD ASSASINS CREED C9 DIABLO3 Crysis Dirt ומשחקים חדשים שייצאו הרזולוציה המקסימלית של המסך היא 1920x1200 אני רוצה לשחק בדרישות גרפיות גבוהות 3. אין צורך בציוד הקפי 4.חוץ מציוד הקפי יש לכלול הכל 5.חשוב שהמחשב יהיה שקט ברמה של 8 לפחות 6.לא מתוכנן OC 7. אין צורך לכלול תוכנות כגון אופיס/ווינדוס 8. אמממ חנות טובה בבאר שבע 9. אין בקשות מיוחדות 10. אני לא מתכנן שידרוג מאסיבי עתידי. ערות: שיהיה מארז יפה D:

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  4. שלום לכולם, אודה מראש עד העזרה בבחירת מפרט למחשב, מצ"ב השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה ב-HD והדמיות 3D א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). AVIS MEDIA COMPOSER - כבד, AFRER EFFECTS - תדיר, 3D MAX - תדיר. הכל לצורך פרנסה! ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאיל…

• 5 תגובות
    • 892 צפיות
  5. מארז VL800M1W2N V3 BLACX THERMALTAKE שחור ספק כח A.PFC 12CM S12II-520 520W SEASONIC לוח GA-H77-D3H GIGABYTE מאוורר למעבד 1155/775 HYPER 101 COOLERMASTER מעבד אינטל3.3GHz 6MB CORE I5 1155 QUAD 3550 זכרון KVR KINGSTON 4GB DDR3 1333MHZ כ.מסך AMD Radeon 7770 OC 1GB-5 MSI דיסק קשיח פנימי 1TB SATA3 7200 32MB HITACHI צורב SATA SAMSUNG DVDX22 DL שחור SH-S222 תוכנת MIC 64BIT OEM WINDOWS7 HOME PREMIUM HEB דיסק CORSAIR FORCE 3 2.5" SATA3 60GB ssd הזיכרון פלאש בשביל מערכת ההפעלה סה"כ4220 שח 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל, לא חייב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, …

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  6. Started by amhwz,

שלום, ראיתי הצעה באתר BUY2 על המחשב הנייד הזה שעולה 2900 במקום 4600 אבל לא מצאתי עליו יותר מדי סקירות אז רציתי לדעת מה דעתכם עליו חשוב לי שיעבוד מהר, לא יתקע,יאפשר גלישה נוחה ומהירה באינטרנט,לא ירעיש,עמידות,ניגון סרטים וסדרות בHD (הצפייה בסרטים תהיה בחיבור לטלוויזיה לא ישירות מהמחשב),אחסון גדול,הרצת משחקי ספורט ומירוצים בעיקר ושמיעת מוסיקה מצורף קישור למפרט המחשב ולהצעה בBUY2 http://netex-nav.com/cssfiles/buy2/Dell%20Inspiron%2017R%20Core%20i5-2450M%20Dual-Core%20(1).pdf http://www.buy2.co.il/Center/dailydeal/index/9a283994-642b-4b7b-8518-a4429cdaf2d1 תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. . מה התקציב המקסימאלי? 3700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה עם אוטוקאד- בעיקר דו מימד, מעט תלת מימד, ללא רינדורים. שימוש תדיר/כבד , וכן שימושים ביתיים פשוטים (גלישה, ללא משחקים) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. דרוש מסך (24") ומקלדת פשוטה 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מוע…

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  8. מטרת המחשב - עריכת וידאו בסיסית. כיום משתמש בתוכנה Pinnacle Studio אך מעוניין להתקדם לתוכנות מתקדמות יותר, פשוט אין לי את הפלטפורמה. יציאות - HDMI כונן קשיח - מינימום 500GB כונן אופטי - עדיף צורב DVD אך לא קריטי מערכת הפעלה - אין צורך ברשיון חוקי חברה - מעדיף שלא יהיה Apple אך אם אני אבין שמק זה האופציה הטובה ביותר אני אתפשר. תקציב - אני צריך מחשב שימלא את הצרכים שלי בצורה חלקה. אני לא עורך סרטים לקולנוע ולא יוצר סרטוני 3D - אני משתמש ביתי פלוס. אם יש צורך אני אחרוג מעל 8,000.

• 0 תגובות
    • 476 צפיות
  9. Started by tzalash,

שלום לכולם אני נוסע השנה לישיבה(איפה שלומדים תורה) ואני צריך המלצה למחשב נייד. אני אשתמש בו לקריאה של חומרי קריאה רבים ולכתיבה רבה. חשוב שהמסך יהיה נח ולא יצרוב את העיניים וגם שלא ישתקף באור. כמו כן שהמקלדת תהיה נוחה. תודה רבה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  10. שלום לכולם, אני סטודנט לתקשורת חזותית שנה ג' ומחפש המלצה למחשב טוב לעריכה גרפית, התקציב שלי הוא 3500 למרות שהייתי מעדיף לא לחרוג אני מוכן להתגמש לטובת הבדל משמעותי בביצועים חשוב שמעבר לפוטושופ, אינדיזיין ואילוסטרייטור, הוא יוכל להריץ תוכנות לעריכת וידאו, אפטר ופרימייר. גודל מסך מ-13" משקל ממש לא משנה לי. לגבי זמן סוללה אני מוכן להתגמש, לא ארוך. אין דרישה ליציאות מיוחדות. בלוטות: כן צורב DVD כן לא נדרשת אחריות בינלאומית לכלול מערכת הפעלה המון תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 476 צפיות
  11. Started by KoBaYaShY,

QX9770 EP45-DS3R 6 GB 2X2+2X1 OCZ\KINGSTONE CASE XCLIO+ PSU HEC 520W בלי קשיחים וכרטיס מסך וציוד היקפי

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by eladv,

שלום לכולם. אני מחפש מחשב לעבודה משרדית בעיקר עם קצת קריאת תוכניות של אוטוקאד גודל מסך לפחות 15 אינץ אפשרות גם למסך גדול יותר משקל לא חשוב לא נדרש זמן סוללה ארוך מבחינת יציאות אין דרישה ליציאות מיוחדות למרות שיהיה נחמד אם יהיה לו HDMI, חוץ מזה את כל היציאות הרגילות. כרטיס רשת. USB וכו.. עדיפות לכונן SSD 128 אם אין אן כונן של עד 500GB אבל במהירות 7200RPB נדרש צורב DVD צריך מחשב אמין וחזק לא נדרשת אחריות בין לאומית תודה לכולם על העזרה.

• 7 תגובות
    • 755 צפיות
  13. Started by Mike_M16,

סליחה, התבלבלתי בפורום, ניתן למחוק את הנושא, פרסמתי כעת במקום המתאים.

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  14. מארז VL800M1W2N V3 BLACX THERMALTAKE שחור ספק כח A.PFC 12CM S12II-520 520W SEASONIC לוח GA-Z77-D3H GIGABYTE מעבד אינטל 3.4GHz 6MB CORE I5 1155 QUAD 3570K מאוורר למארז UCTB12 ENERMAX 12CM מאוורר למעבד FREEZER 7 PRO REV2 AC זכרון CL9 V CORSAIR 2X4GB (8GB) DDR3 1600MHZ דיסק קשיח פנימי 1TB SATA3 7200 32MB HITACHI צורב SATA SAMSUNG DVDX22 DL שחור SH-S222 תוכנת MIC 64BIT OEM WINDOWS7 HOME PREMIUM HEB 4,029 ש"ח 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל, לא חייב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיק…

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  15. INSPIRON N5110 I-5+BLUE ט''מק : N5110-3010 כללי יצרן DELL INSPIRON N5110 I-5 + GRAPHIC דגם Genuine Windows 7 Home Premium 64 BIT הפעלה מערכת שפות מערכת ההפעלה עברית, אנגלית, רוסית OFFICE STARTER 2010 WORD+EXCEL STARTER נלוות תוכנות צבע כחול גרפיקה 15.6in High Definition WLED תצוגה גודל רזולוציית תצוגה 1366X768 NVIDIA GEFORCE 525M GT 1GB גרפי כרטיס מצלמת אינטרנט YES לוח אם ערכת שבבים Intel® HM67 מעבד Intel i5-2430 Mobile CPU מעבד זיכרון חריצי זיכרון 2 8GB (2 x 4096) DDR3 1333 נפח אחסון כוננים אופטיים DVDRW-/+ גודל דיסק 640GB 5400RPM מאפייני הרחבה 1 USB 2.0 2 USB 3.0 1 USB/eSATA 1 Video VGA YES HDMI 1 RJ-45 1 AUDIO מיקרופון 1 8-in-1 Media Card Reader הרחבה חריצי התקני ק…

• 8 תגובות
    • 798 צפיות
  16. אהלן הציעו לי את המפרט הזה ב11.500 שח שנראה לי קצת יקר.

• 3 תגובות
    • 844 צפיות
  17. Started by nazgull,

שלום לכולם, אני צריך מפרט לגיימינג עד 4500 ש"ח 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. באטלפילד הגדרות כמה שיותר גבוהות מסך 22 אינץ'+(אולי נשתדרג בעתיד) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא צריך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכ…

• 7 תגובות
    • 984 צפיות
  18. Started by shoxa,

לפני כמה ימים התחילה בעיה שהמסך שחור כמעט לגמרי- רואים ממש כהה את התצוגה- לא ברמה שניתן לעבוד עם המחשב. לאחר הפעלה מחדש, חיברתי עם כבל VGA לטלויזיה- ודרכה עובד,עשיתי עדכון ווינדוס (7),עדכון דריברים,עדכון ביוס, ניתוק בטריה - שום דבר לא עזר מה יכולה להיות הבעיה? תודה

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  19. רוצה מפרט למחשב טוב למטרות משרדיות בלבד. זה בשביל בתדודה שלי שגרה בתל אביב אז אם אפשר חנויות שנמצאות בגזרה שלה-נגיד RSM זה יהיה מעולה. תודה מראש לעונים

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  20. אוקיי אז הלך לי הלוח אם(מעבד היהQUAD8200) ואני רוצה שילוש חדש במחיר טוב ככל האפשר. מוכן להסתפק ב4 ג'יגה זכרון בנתיים ולשדרג בהמשך,אבל מעוניין שיהיה איזשהוא שיפור-אם אפשר להשיג שיפור משמעותי בפחות-1500 או אפילו 1000 זה תמיד טוב כי אני קצת קצר במזומנים הקיץ. תודה מראש לעונים. נקודות נוספות: -יש חנויות שיסכימו לתת לי הנחת טרייד אין(לא של 100 שקל אבל..) על המעבד והזכרונות? -עדיין לא יצא לי להרכיב לוח אם למארז(ספקכח כן)..זה מסובכי בעליל או שאני אוכל להתמודד לבד?

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  21. Started by TheKiLLEr,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: משחקים כבדים כמו, COD, BF, GTA וכו' .. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 20 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם…

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  22. Started by RevBlue,

אז לפני כמה שבועות נשרף לי הלוח אם ובגלל שהוא קצת יישן אני צריך לשדרג גם אותו וגם את המעבד והזכרונות . כמו כן עד עכשיו היה לי מחשב AMD אבל אני מחליף ל- INTEL בגלל שהיו יותר מידי בעיות עם הרכיבים המחשב בגדול לסרטים, אינטרנט וגיימינג כמה שאלות: המעבד Intel Ivy Bridge Core i5 3450 והמעבד i5 2120. הבנתי שה-2120 נותן כמעט אותם ביצועים בפחות מחיר, האם זה נכון? ואני גם מתלבט בין הלוח אם [Gigabyte GA-B75M-D3H והלוח MSI ZH77A-G43 Sata3 Usb3 DVA/DVI/HDMI. הבנתי שהלוח של MSI עדיף אבל מה אתם חושבים? האם ההבדל במחיר שווה והאם זה לוח עדיף לגיימינג? (לא מתכוון לעשות OC) המארז שכבר יש לי הוא isolo-230 וכרטיס מסך ATI RADEON HD 4780, וספק כוח של 550W תודה לעוזרים

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. * מטרות המחשב? שימוש משרדי + סרטים + solidworks * גודל המסך? 15.6" * משקל רצוי? לא משמעותי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? רגיל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? רצוי * גודל מינימלי של כונן קשיח? עדיפות ל 1TB * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא חשוב ביותר שהמקלדת תהיה מלאה ומעבד Ivy Bridge. מחיפוש שלי מצאתי את ה- Dell Inspiron 5520 http://www.notebookclub.co.il/products/notebooks_by_model/DELL%20Inspiron%205520/inspiron-5520-a3612qm.htm אבל לא בטוח אם המקלדת מלאה או לא…

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (CS FIFA12), צפיה בסרטים * גודל המסך? עד 16'' בהתאם למשקל * משקל רצוי? 2-2.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 5 שעות עבודה של אינטרנט ואופיס * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 500GB * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות אמינה ל3 שנים לאו דווקא בינלאומית * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא התקציב הוא 3500 שקל ואפשרות חריגה של 500 שקלים נוספים תודה רבה לעוזרים ! דור.

• 6 תגובות
    • 857 צפיות
  25. Started by avipaz,

יש לי מחשב עם מעבד dual core E2160T לפי כל הסימנים לוח האם התקלקל האם עדיף לקנות לוח אם מתאים למעבד זה או כבר לשדרג ללוח אם עם מעבד חזק יותר אשמח להמלצה

• 8 תגובות
    • 767 צפיות

דיונים חדשים בפורומים