עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by doker,

אני צריך המלצות למחשב נייד 14 אינץ בערך ב3500 כמה פרטים חשובים: מסך מבריק כונן DVD המחשב ישמש בעיקר לFACEBOOK אינטרנט צפייה בוידאו ותמונות http://www.notebookclub.co.il/products/%EE%E7%F9%E1-%F0%E9%E9%E3-%EC%E1%E9%FA-%E5%EC%EC%EE%E5%E3%E9%ED/inspiron-14z-2330m.htm http://www.notebookclub.co.il/products/%EE%E7%F9%E1-%F0%E9%E9%E3-%EC%E1%E9%FA-%E5%EC%EC%EE%E5%E3%E9%ED/inspiron-n4050-a2450m.htm ראיתי את שני המחשבים האלה מה דעתכם? אני חושב האם כדאי לקנות כונן SSD השאלה היא האם כונן הSSD מחליף את ההרדדיסק או שהוא בנוסף? כי אני צריך גם בערך נפח של 500 גיגה תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by netanelweizman,

אהלן! תוכלו לתת לי הערכת מחיר לגבי המפרט הבא:? מעבד -Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB,GPU Core, Tray. מאוורר למעבד-Zalman SZ CC92HS לוח אם-ASUS P8H67-M PRO B3 s1155 Core i3/i5/i7,Intel H67 ,DDR3 1333, 2xPCI-E,HDMI,DVI. זכרון- DDR3 1333 Mhz 2x2GB G.Skill NQ Edition Dual Channel. דיסק קשיח- Samsung HD103sj 1TB. כרטיס מסך- Sapphire HD 6670 1GB GDDR5 DX11 DVI HDMI PCI-E צורב-Sony Optiarc AD-7280S DVD±RW x24 Black Sata מארז-sharkoon vaya black ATX Case. ספק כוח-chieftec 550w active pfc ,80+,14cm fan. יש שנתיים אחריות מעכשיו למעבד,לוח אם והארד דיסק. יש שנה אחריות מעכשיו לכרטיס מסך וכל החיים אחריות לזיכרון. תודה!

• 3 תגובות
    • 908 צפיות
  3. Started by dudu26,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא חשוב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה גרפית 2D בלבד, תכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Adobe. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 9 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן, הרכבה. 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). בעיקר מהירות מקסימלית ושקט. לא מתוכנן OC. 10. האם חש…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. אז ככה הנייד הוא http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=20349&cf=zap מקט IN-RD33-6171 הוא אמור להיות להפעלת VMWARE ו צפייה בסרטים בעיקרון.

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  5. Started by komoto,

שלום אני מעוניין לקנות מחשב לשימושי אופיס בלבד, לא משחקים ואפי' לא צפיה בסרטים / גלישה/הורדות באינטרנט. בתקציב של עד כאלף ש"ח. ראיתי את המחשב הזה, האם ישנה סיבה שהוא לא יספיק לצרכי? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  6. Started by kasabubu,

<blockquote> 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 שקל , א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם ממש נחוץ אז אפשר לחרוג ב200 שקל גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רק משחקים וצפייה בסרטי HD וגלישה ברשת א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) שימוש תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - רק team fortress 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל …

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  7. Started by eyarit,

שלום לכולם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הרצת הדמיות/אוטוקאד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מחפש גם מסך מומלץ HDMI 22" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוני 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נ…

• 7 תגובות
    • 753 צפיות
  8. שלום לכולם. אני שוקל בזמן האחרון לקנות לפטופ(סביבות 15") לשימוש בעיקר של לימודים, סרטי HD, ומשחקים (לדוג׳ Skyrim, Mass Effect , Assassins Creed, ועוד משחקים עתידיים). אני רוצה לייבא את המחשב מארה"ב עקב המחיר המטורף שלהם בארץ והתלבטתי בין שני דגמים: MSI GT60 או Alienware m14x כאשר הנטייה כרגע היא לכיוון הmsi בגלל כרטיס המסך היותר חזק (gtx670m לעומת gt650m), הארדיסק בנפח של טרה ותצורת raid0(שאמורה להיות יותר מהירה מ7200rpm) לעומת ה750gb 7200rpm, וזכרון 12 ג׳יגה לעומת ה8 של הalienware. רציתי לשמוע מה דעתכם? גם לגבי ההבדלים החומרתיים, גם לגבי ההבדלים באיכות המחשבים עצמם ובעיקר - האם יש להם אחריות בארץ? שניהם במחיר בסביבות ה1500 דולר. תודה מראש!!!

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  9. הי, קניתי לפני כמה ימים מחשב נייד של ASUS. התקנתי לו win7 והתקנתי את הדרייברים שלו מהדיסק שהגיע איתו. ועכשיו יש לו בעייה מוזרה, כשהוא בחשמל אז הכל בסדר אבל כשהוא מנותק מהחשמל האינטרנט האלחוטי מתחיל לעשות בעיות. לפעמים הוא לא עובד בכלל ולפעמים הוא עובד אבל בעייתי. חשבתי שאולי זה קשור לאפשרויות של הצריכת חשמל אבל לא הצלחתי למצוא פיתרון.. מישו יכול לעזור לי? תודה

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  10. Started by z999,

שלום, יש לי מחשב נייד די ישן (Core 2) של לנובו ששבק חיים, הוא לא עולה אחרי הספלאש סקרין של הביוס ולא מגיע לPOST. נראה כמו בעיית חומרה, ניסיתי לאפס את הביוס וזה לא עזר. איפה באיזור המרכז יש מעבדה אמינה ואיכותית שמתקנת לנובו? תודה, זיו

• 6 תגובות
    • 854 צפיות
  11. Started by eliord90,

** נמחק. קניה ומכירה במדור הטריידזון בלבד.

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  12. כבר נכוויתי מדל שהתקלקל כל הזמן ובסוף התפרק. תקציב עד 4k, שימושים די בנאליים

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל, לא חייב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המוכרים( Total War series, Call Of Duty,Battlefield,Assassin Creed Series,Fifa, etc.( אני משחק באונליין בפיפא הרבה ואני אקנה את החדש -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1050*1680 מסך LG FLATRON w2252T…

• 4 תגובות
    • 736 צפיות
  14. Started by feffer1,

יש לי מחשב עם שחלקיו העיקריים: מעבד Q6600 לוח אם עם צ'יפסט nforce 650 תומך sli. 4 גיגה זיכרון בdual לא זוכר את הבאס. geforce 8800gt 512 המחשב בן לדעתי למעלה מ 4 וסוחב פצצה יחסית לגילו. האם כדאי לשדרג כרטיס מסך ולהוסיף זיכרון, או שיש צורך כבר במחשב חדש? פעם היית חזק בתחום , לפני הצבא והיום לא מתמצא.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים סרטים ולימודים מול אופיס ובאנטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל סוגי המשחקים בהגדרות המקס' שניתן -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מקסימליות -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינינות עד גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלד…

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  16. שלום לכולם . אני מעוניין לקנות לעצמי מחשב נייד לטובת תקופת הלימודים הקרבה ובנוסף למשחקים נחמדים . ע"פ חוקי הפורום הפרטים מפורטים מטה : * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) גם לעבודה משרדית וגם למשחקים (קלים אני חושב- לדוג' enemy territory ) . * גודל המסך? רצוי מסך סביר 15" ומעלה . * משקל רצוי? ממש לא משנה לי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר עדיף אני מניח שאני אצטרך אותו בלימודים ל4-6 שעות ללא הטענה ... * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא תודה * בלוטות? מו…

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  17. Started by Marik.Sh,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עוד 500 ש"ח 2.השימוש היעודי של המחשב הוא גיימינג. אני מתכנן לשחק במשחקים כמו COD ASSASINS CREED C9 DIABLO3 Crysis Dirt ומשחקים חדשים שייצאו הרזולוציה המקסימלית של המסך היא 1920x1200 אני רוצה לשחק בדרישות גרפיות גבוהות 3. אין צורך בציוד הקפי 4.חוץ מציוד הקפי יש לכלול הכל 5.חשוב שהמחשב יהיה שקט ברמה של 8 לפחות 6.לא מתוכנן OC 7. אין צורך לכלול תוכנות כגון אופיס/ווינדוס 8. אמממ חנות טובה בבאר שבע 9. אין בקשות מיוחדות 10. אני לא מתכנן שידרוג מאסיבי עתידי. ערות: שיהיה מארז יפה D:

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  18. שלום לכולם, אודה מראש עד העזרה בבחירת מפרט למחשב, מצ"ב השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה ב-HD והדמיות 3D א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). AVIS MEDIA COMPOSER - כבד, AFRER EFFECTS - תדיר, 3D MAX - תדיר. הכל לצורך פרנסה! ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאיל…

• 5 תגובות
    • 897 צפיות
  19. מארז VL800M1W2N V3 BLACX THERMALTAKE שחור ספק כח A.PFC 12CM S12II-520 520W SEASONIC לוח GA-H77-D3H GIGABYTE מאוורר למעבד 1155/775 HYPER 101 COOLERMASTER מעבד אינטל3.3GHz 6MB CORE I5 1155 QUAD 3550 זכרון KVR KINGSTON 4GB DDR3 1333MHZ כ.מסך AMD Radeon 7770 OC 1GB-5 MSI דיסק קשיח פנימי 1TB SATA3 7200 32MB HITACHI צורב SATA SAMSUNG DVDX22 DL שחור SH-S222 תוכנת MIC 64BIT OEM WINDOWS7 HOME PREMIUM HEB דיסק CORSAIR FORCE 3 2.5" SATA3 60GB ssd הזיכרון פלאש בשביל מערכת ההפעלה סה"כ4220 שח 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל, לא חייב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, …

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  20. Started by amhwz,

שלום, ראיתי הצעה באתר BUY2 על המחשב הנייד הזה שעולה 2900 במקום 4600 אבל לא מצאתי עליו יותר מדי סקירות אז רציתי לדעת מה דעתכם עליו חשוב לי שיעבוד מהר, לא יתקע,יאפשר גלישה נוחה ומהירה באינטרנט,לא ירעיש,עמידות,ניגון סרטים וסדרות בHD (הצפייה בסרטים תהיה בחיבור לטלוויזיה לא ישירות מהמחשב),אחסון גדול,הרצת משחקי ספורט ומירוצים בעיקר ושמיעת מוסיקה מצורף קישור למפרט המחשב ולהצעה בBUY2 http://netex-nav.com/cssfiles/buy2/Dell%20Inspiron%2017R%20Core%20i5-2450M%20Dual-Core%20(1).pdf http://www.buy2.co.il/Center/dailydeal/index/9a283994-642b-4b7b-8518-a4429cdaf2d1 תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. . מה התקציב המקסימאלי? 3700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה עם אוטוקאד- בעיקר דו מימד, מעט תלת מימד, ללא רינדורים. שימוש תדיר/כבד , וכן שימושים ביתיים פשוטים (גלישה, ללא משחקים) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. דרוש מסך (24") ומקלדת פשוטה 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מוע…

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  22. מטרת המחשב - עריכת וידאו בסיסית. כיום משתמש בתוכנה Pinnacle Studio אך מעוניין להתקדם לתוכנות מתקדמות יותר, פשוט אין לי את הפלטפורמה. יציאות - HDMI כונן קשיח - מינימום 500GB כונן אופטי - עדיף צורב DVD אך לא קריטי מערכת הפעלה - אין צורך ברשיון חוקי חברה - מעדיף שלא יהיה Apple אך אם אני אבין שמק זה האופציה הטובה ביותר אני אתפשר. תקציב - אני צריך מחשב שימלא את הצרכים שלי בצורה חלקה. אני לא עורך סרטים לקולנוע ולא יוצר סרטוני 3D - אני משתמש ביתי פלוס. אם יש צורך אני אחרוג מעל 8,000.

• 0 תגובות
    • 480 צפיות
  23. Started by tzalash,

שלום לכולם אני נוסע השנה לישיבה(איפה שלומדים תורה) ואני צריך המלצה למחשב נייד. אני אשתמש בו לקריאה של חומרי קריאה רבים ולכתיבה רבה. חשוב שהמסך יהיה נח ולא יצרוב את העיניים וגם שלא ישתקף באור. כמו כן שהמקלדת תהיה נוחה. תודה רבה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  24. שלום לכולם, אני סטודנט לתקשורת חזותית שנה ג' ומחפש המלצה למחשב טוב לעריכה גרפית, התקציב שלי הוא 3500 למרות שהייתי מעדיף לא לחרוג אני מוכן להתגמש לטובת הבדל משמעותי בביצועים חשוב שמעבר לפוטושופ, אינדיזיין ואילוסטרייטור, הוא יוכל להריץ תוכנות לעריכת וידאו, אפטר ופרימייר. גודל מסך מ-13" משקל ממש לא משנה לי. לגבי זמן סוללה אני מוכן להתגמש, לא ארוך. אין דרישה ליציאות מיוחדות. בלוטות: כן צורב DVD כן לא נדרשת אחריות בינלאומית לכלול מערכת הפעלה המון תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 480 צפיות
  25. Started by KoBaYaShY,

QX9770 EP45-DS3R 6 GB 2X2+2X1 OCZ\KINGSTONE CASE XCLIO+ PSU HEC 520W בלי קשיחים וכרטיס מסך וציוד היקפי

• 17 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.