עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. http://us.toshiba.com/computers/desktops/all-in-one/DX1210/DX1215-D2101/

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  2. אהלן, יש לי חבר שמחפש מחשב נייד ללימודים. הולך ללמוד עריכת סאונד. אני יודע שהסטנדרט בתעשייה הוא לקנות מאק, אך מכיוון ואין לי מושג מה להמליץ לו בתחום, החלטתי שיהיה מוטב להתייעץ איתכם. התקציב הוא 5000 ש"ח פלוס מינוס. רצוי כמובן מעבד מספיק חזק, כונן קשיח גדול דיו וכרטיס קול איכותי. כל השאר שיהיה סטנדרטי. אין עדיפות מיוחדת לגודל מסך, משקל ספציפי או לפיצ'רים כאלו ואחרים. קודם מעדיף לדעת איזה אופציות קיימות בטווח המחיר הנתון עבור השימוש הספציפי הנ"ל. תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  3. Started by nona2511,

שלום! אשמח לעזרתכם, מחפשת מחשב חדש ללימודים, קניה בעוד כשלושה חודשים. יש המלצות לאיזה דגם ספציפי? ממש לא חייבת מק להבנתי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?10002. מה שימושי המחשב? תוכנות עיצוב ותכנון של אדובי ואוטודסק (פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדיזיין, אוטוקאד, רביט, 3די-מקס, סקצ'-אפ) לעיתים עם חלקן במקביל, כולל רינדורים (וי ריי בעיקר). 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 56. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מוע…

• 8 תגובות
    • 802 צפיות
  4. Started by R3gM4n,

שלום, * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים עד בינוניים... למרות שבתקציב הנתון, יהיה נחמד גם לקבל ביצועים מספיקים למשחקים חדישים יותר), צפיה בסרטים. * גודל המסך? 15.6" עד 17"... עדיפות ל-17". * בלוטות'? עדיף שכן. לא חובה. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB * כונן CD/DVD? צורב? צורב... * כונן Bluray? לא חובה. * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא חובה. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף מאוד שכן. אציין שצפיתי בנושא ובעזרה שניתנה בדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=535311.0 ;D ראיתי את ההמלצות על: http://www.fre.co.il/sg_product~999999912452~39~89.htm מאוד קרץ לי…

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודה משרדית, אינטרנט, אופיס, אני מתכנן לעבוד מהבית בבניית אתרים ולכן צפויה עבודה ארוכת שעות * גודל המסך? לא קריטי במיוחד * משקל רצוי? עדיף שיהיה קל, אבל לא משמעותי, חשוב שיהיה מהיר ובעל מקום נרחב לאחסון מידע. *חשוב שתהיה יכולת קליטה טובה לחיבורים אלחוטיים. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? גם בעניין זה אני אשמח לשמוע את דעתכם. לפי מה שהצלחתי להבין, החברות המומלצות הן Dell ו-Asus. אני מבין שבדל האחריות הכי מקיפה ואילו באסוס יש סיכוי למצוא מחשב עם סוללה עמידה יותר. בגלל המלצות ששמעתי, נצמדתי לשתי החברות האלה, אבל אם אתם חושבים אחרת - אשמח לשמוע. תודה רבה מראש, נפתלי

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  6. Started by xbhur,

היי חברים אני צריך הצעה למפרט מחשב המחשב אמור להיות במשרד ולעבוד בעיקר עם תוכנות גרפיקה(פלאש פוטושופ אילוסטרייטור וכו) ויישומי אינטרנט.התקציב שלי - 8000 שחכולל מסך טוב וגדול (22-24 אינטש)

• 1 תגובה
    • 476 צפיות
  7. הוצע לי לקנות את המפרט הבא ב 1500 ש"ח: 0שדרוג מארז: JNP-TECH 230W REAL CA-228 Fan 8cm[table][tr][td] ₪ 0[/t]שדרוג ספק כח: JNP-TECH 230W REAL ₪ 0שדרוג מאוורר למעבד: מאוורר רגיל למעבד Intel[table][tr][td] ₪ 0[/t]שדרוג דיסק קשיח: Seagate 500GB 16MB 7200RPM ₪ 0שדרוג כרטיס מסך: משולב בלוח[table][tr][td] ₪ 0[/t]שדרוג לוח אם: לוח אם מבוסס צ'יפסט אינטל H61 ₪ 0רמקולים: ללא[table][tr][td] ₪ 0[/t]מקלדות ועכברים: ללא ₪ 0מצלמת אינטרנט: ללא[table][tr][td] ₪ 0[/t]כרטיס רשת אלחוטי: ללא ₪ 0ראוטר (נתב) אלחוטי: ללא[table][tr][td] ₪ 0[/t]מדפסת: ללא ₪ 0אנטי וירוס: ללא[table][tr][td] ₪ 0[/t]מערכת הפעלה: ללא ₪ 0מסך מחשב: ללא[table][tr][td] ₪ 0[/t]אופיס 2010: ללא ₪ 0שדרוג מעבד: Intel® Core™ i5…

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  8. Started by gtilx,

שלום לכולם אני מחפש לקנות מחשב הכי חזק שאפשר בסכום של עד 7500 ש"ח (כולל מסך, ווינדוס 7, עכבר ומקלדת). המחשב מיועד בעיקר לצורכי תכנות ברמה גבוהה ויומיומית. בנוסף, המחשב מיועד למשחקי מחשב ברמה בינונית ולצפייה בסרטים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל, אני רוצה את הכי טוב שניתן במחיר הזה. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות ברמה גבוהה, משחקי מחשב ברמה בינונית וצפייה בסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio 2010 בעיקר ותוכנות נלוות לצור…

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 . א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך אך אם זה הכרחי אפשר טיפה לחרוג. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 הכי גס. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מוזיקה, משחקים, אינטרנט. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ממש. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. left 4 Dead, Team Fortress 2, GTA 4\5, Assassins creed וכל מיני שטויות חדשות שיוצאות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המסך DELL אז אני מאמין שפול HD…

• 8 תגובות
    • 970 צפיות
  10. Started by saar5030,

סליחה על הטופס המוזר!!! האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: לא משנה בכלל איפה... מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): מהארץ.. תקציב: 4500יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: 4700 יד ראשונה\שניה: ראשונה! זמן אחריות רצוי: שנה לפחות חברת המחשב הניד המועדפת: לא משנה כל כך שיהיה משהו מוכר (לא TOSHIBA) נראה לי ישעדיפות לHP... מערכת הפעלה מועדפת: WIN 7 גודל כונן קשיח מועדף: לפחות 500 משקל הנייד המועדף: כמה שיותר קל עדיף (לא כל כך משנה תכלס...) גודל הצג::עדיף 13.3אבל אפשר גם 15.6 זמן סוללה רצוי: לפחות 3-4 שעות צבע המחשב הרצוי: לא וורוד או משהו אפשרויות נוספות במחשב:שיקרר את עצמו טוב ויחזיק הרבה זמן! מה מטרת שימוש המחשב? (עריכה\גיימינג\עבודה משרדית\אינטרנט\מוזי…

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by shmulik88,

אני מחפש מארז mini tower שהספק כוח נמצא למטה. אני צריך שהמארז יהיה שקט. מה שמצאתי זה רק מארזים גבוהים יותר. מישהו מכיר מארז כזה?

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000-2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל לפחות 2000 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? נראה לי זה מספיק 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט (הרבה חלונות פתוחים) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כ…

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  13. Started by batya,

שלום אני שואפת לקנות מחשב חדש לקראת שנת הלימודים הבאה. אני סטודנטים לאמנות ולומדת על מגוון תוכנות אדובה החל מפוטושופ, עריכת וידאו, ועד ל3D MAX. אבל יש לצין שאני לא עושה עבודות רציניות, לא רמה מקצועית. לפחות בינתיים. אם אני לוקחת מחשב נייד, הבנתי שהמעבד הוא מעט יותר חלש אז אני לא לוקחת i3. השאלה אם להתעקש על i7 או שi5 יעבוד מספיק טוב? והאם יש המלצה על חברה מסויימת? אמרו לי שלנובו לא כ"כ טובים. אפל חורג מהתקציב. מה לגבי אסוס וטושיבה? על מה עוד אני צריכה להסתכל חוץ מזה? על מה לא לוותר במחשב נייד שנועד לעבודות כאלו?

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  14. * מטרות המחשב? משחקים קלים (Diablo3 למשל) , עיצוב גרפי (לדוגמא Solidworks) * גודל המסך? עדיף 15.6 * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 4-6 שעות יהיה טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500gb * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא DELL אפשר לחרוג טיפה , אבל עדיף שלא. חסכון יתקבל בברכה - סטודנט אחרי הכול הסיבה ללא DELL- היא כי בדיוק החזרתי מחשב שקניתי…

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  15. שלום רב, ברשותי כיום מחשב שיפורט להלן וברצוני לשדרג אותו. המחשב מיועד לפיתוח תוכנה (צרכי עבודה). אני מעוניין במפרט שיאפשר להריץ משחקים מודרנים בהגדרות מקסימליות כך שכרטיס המסך יוכל להתמודד עם כל משחק בשנה-שנתיים הקרובות. כמו כן, אני מעוניין לשדרג את הזכרון ל-8 ג'יגה ואת המעבד לאינטל. המפרט הנוכחי: מארז: Cooler Master 690 ספק: SeaSonic S12II-430 430Watt 80Plus Bronze לוח אם: Gigabyte GA-880GA-UD3H מעבד: AMD Athlon II X4 640 זכרון: G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-24 NQ 3 דיסקים קשיחים בגודל 1 טרה סמסונג, 1.5 טרה סיגייט, 1.5 טרה ווסטרן דיגיטל סדרה ירוקה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך אך אם יש…

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  16. שלום רב, באוקטובר השנה אני אתחיל לימודים במכינה קדם אקדמית בבן גוריון ועלתה השאלה של מחשב. מכיוון שאני לא מתכוון לקחת איתי את הנייח (בין אם זה מעונות או דירה) ואני לא בטוח שטלפון סלולרי יספיק בקטע הזה, חשבתי לרכוש מחשב נייד - אבל כאן נכנסת עוד שאלה, מה הצורך האמיתי במחשב אם אני תלמיד מכינה? הבנתי שבלימודים לתואר יש צורך במחשב וראיתי דוגמאות אצל חברי אבל במקרה שלי אני לא בטוח ולא יודע אם כדאי לקנות מחשב או לחכות עם הקניה עוד שנה ולקנות משהו שיתישן מאוחר יותר. מה דעתכם בנושא? בלי קשר, במידה ואחליט לרכוש מחשב עכשיו, איזה מחשב מומלץ בטווח מחירים של עד כ- 5000 ש"ח? השימושים יהיו כנראה ללימודים (בהמשך מדעי המחשב או הנדסת חשמל/מחשבים), אינטרנט (סקייפי, גלישה וכו') ואולי משחקים מ…

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  17. Started by aviel120,

היתה לי הפסקת חשמל בבית ששמה כנראה סוף ללוח אם של המחשב שלי ששירת אותי מעל ל4 שנים ועבד טוב גם עם המשחקים החדשים של היום המפרט שלו: מעבד: e8400 זיכרון: 4gb ram כרטיס מסך: hd4850. אני מחפש עכשיו לקנות לוח אם חדש וזה גם יגרור השקעה של מעבד חדש, זיכרונות וכנראה גם ספק כוח שיספיק גם לכרטיס מסך חדש עתידי.. מה אתם יכולים להמליץ לי שיתאים לתקציב של 1500 עד 2000 שקל שיעשה את העבודה ויעלה אותי כמה רמות מבחינת ביצועים על הדרך.. אם כבר משדרגים.. תודה לכולם.

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  18. אני מנסה לעזור לחבר שנתקל בבעיה במחשב שלו (Samsung NP-N102S): אין מיקרופון מובנה שעובד (יכול להיות שבכלל אין מיקרופון מובנה? במחשב בשנת 2012?). יש כניסה אחת למיקרופון/רמקולים - אבל זה לא מזהה מיקרופון אלא רק רמקול. (השימוש של המיקרופון הוא בשביל סקייפ) למישהו יש רעיון מה לעשות? תודה, רועי

• 2 תגובות
    • 939 צפיות
  19. Started by ori24,

שלום לכולם,מבקש את עזרתכם בבניית מחשב למטרת משחקים בינוניים ושאר הדברים ב3000 שח. לא צריך מסך ושאר השטויות.חובה כרטיס מסך של נוידיה ולוח אם של אסוס.תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by Mantis,

http://adscomp.co.il/he/product_h.php?idn=16043&zap=1 הוא נראה מחשב סביר, האם לדעתכם שווה את המחיר? מה האלטרנטיבות שלו? (מחשב לסטודנט להנדסת מחשבים).

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by tidan26,

מה אתם אומרים על המפרט שלי כמה זמן אני יוכל להמשיך איתו לשחק משחקים על ההגדרות הכי גבוהות? PC Wizard 2012 Version 2.0 ------------------------------------------------------------------------------------------ Owner: Microsoft Organisation: Microsoft User: idan tamir Computer Name: IDAN Operating System: Windows Vista Home Premium Home Edition Media Center 6.00.6002 Service Pack 2 Report Date: יום שישי 20 יולי 2012 at 21:39 ------------------------------------------------------------------------------------------ <<< System Summary >>> > Mainboard : Asus Rampage II GENE > Chipset : Intel X58 > Processor : Intel Core i7 975 @ 3333MHz > Ph…

• 1 תגובה
    • 482 צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מקסימום 200-300 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית , תכני HD , תכנות כמו AFTEREFFECTS,PHOTOSHOP, תכנות לצרכי VISUAL EFFECTS ,תלת מימד , עריכת וידאו וכו, לצרכי פרנסה באנימציה ועוד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).רזולוציה 1920X1080 מסך 23" -…

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  23. Started by lgmtk,

האם יש דבר כזה נייד להרצת HD במחיר הזה? אני מדבר על הניידים הבאמצע האלה - אלו שהם לא נטבוקים ולא מהניידים הכבדים... פירוט: מטרות המחשב? לדוגמה: ביתי והרצת HD, בלי הרצת משחקים כבדים בכלל. * גודל המסך? רצוי 17'. * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא במיוחד, המחשב יהיה לרוב מחובר בבית. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI מן הסתם. * בלוטות? אם יש, עדיף. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 1 טרה * כונן CD/DVD? צורב? כן. * כונן Bluray? ללא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה ...

• 7 תגובות
    • 880 צפיות
  24. Started by roigreenberg,

אשמח לחוות דעת על המחשב הנ"ל: וכן אשמח על המלצות למחשבים עם נתונים דומים.. http://adscomp.co.il/he/product_h.php?idn=17048&mark=3560 יצרן Dell Vostro VM-RD33-6136 דגם Silver צבע Mobile Intel® HM77 Express Chipset CHIPSET מעבד 3rd Generation Intel Core i7-3612QM 2.10GHz מעבד זיכרון 6144MB (2 Dimm, 1x2048 + 1x4096) 1600MHz DDR3 נפח 2 חריצי זיכרון נגישים 8GB קיבולת זכרון מקסימלית איחסון 500GB Serial ATA (7.200 RPM) + 32GB SSDR mSATA Full Card גודל דיסק כוננים 8X Tray Load CD/DVD Burner (Dual Layer DVD+/-R Drive)DVD Multi Burner חריצי הרחבה 8-in-1 Memory Card Reader Secure Digital מסך 15.6" Full High Definition (1080p) LED Display with AntiGlare סוג Integrated…

• 0 תגובות
    • 899 צפיות
  25. Started by guyaros,

שלום לכולם אני מעוניין לרכוש מחשב נייח לבית. מלבד השימושים הסטנדרתיים (אינטרנט, סרטים HD ,אופיס) אני מעוניין להריץ גם משחקים כמו: battlefield 3 ווהכותרים החדשים שעתידים לבוא FarCry 3 וכדומה .. יש לי מסך 22" רזולוציה HD . השימוש השני הוא תוכנת CAD שנקראת SolidWorks בגלל זה חשוב לי שהמאיץ הגרפי יהיה של NVidia כי יש לו את העניין של הCUDA חשוב לי שהחלקים יהיו איכותיים, בכדי שישרת אותי לטווח ארוך. אין צורך בציוד היקפי כלל, אין צורך בכונן DVD , אין צורך במערכת הפעלה. לגבי ספק כח - יש לי ספק כח של HEC 420UB http://www.hec-group.com.tw/model.php?category=psu&sub_category=certified_psu&model=win אני לא יודע אם הוא יהיה מתאים למערכת או לא ? התקציב הוא עד 3000 ש"ח , אם ניתן…

• 3 תגובות
    • 980 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.