עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי, אז אני מחפש כאמור לוח אם, הפשוט והזול ביותר שעונה על הדרישות LGA1155 יציאות USB3 עם כרטיס גרפי ONBOARD שיודע להתמודד עם מדיה בHD בצורה סבירה. על מה אתה ממליץ?

• 4 תגובות
    • 553 צפיות
  2. Started by Lumber Jack,

היי, אני צריך המלצה לנייד לילדה בת 10 היא בעיקר משתמשת באינטרנט, משחקים קלים, סרטונים וכו' בקשר לתקציב - אני חושב שעד 2,500 כולל מערכת הפעלה אמור להספיק למטרות האלה לא? הבעיה העיקרית פה שהמחשב צריך להיות קטן - עד 14"

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  3. Started by nir1471,

אהלן אני מעוניין לבנות מחשב שיתאים גם לשמש כמדיה סנטר, גם למשחקים למיניהם, וגם בעתיד כנראה יעבדו עליו גם בתוכנות של ADOBE לעיצוב. מעבד: Intel Core i3 2120 3.3Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray מאוורר למעבד: Generic CPU Cooler For s1366 (האם צריך בכלל? המעבד מגיע TRAY זה אומר שיש עליו מאוור לא?) לוח אם: Gigabyte H77-DS3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI זכרונות: Corsair 4x2GB DDR3 1600Mhz Vengeance Quad Channel CL9-9-9-24 דיסק קשיח: Western Digital Caviar Green 1TB IntelliPower, 64MB, SATA III WD10EARX כרטיס מסך: Sapphire HD 6670 1GB GDDR5 DX11 DVI HDMI PCI-E צורב די וי די: Sony Optiarc AD-7280S DVD±RW x24…

• 5 תגובות
    • 586 צפיות
  4. Started by p1tbull,

מחשב בעיקר למשחקים. 2000 ש"ח. תודה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים: MW3, Crysis -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל 20 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועו…

• 3 תגובות
    • 522 צפיות
  5. Started by habub25,

שלום לחברי הפורום המכובדים! אני מתכוון למכור את המערכת הבא: מעבד E8500 לוח אם Asus p5q PRO זכרונות Gskill 2*2GB קירור מעבד Thermalright Ultra-120 כ. מסך Club 3D HD 4870 1GB מארז Antec One Hundred (נקנה פחות משנה) ספק Hyper 620W (ספק מעולה, שקט ומחזיק את כל המערכת בלי שום בעיה) כונן קשיח Seagate 1Tb כונן DVD רוב החלקים נקנו בסקיי פי סי הישן, ולא עברו OC. כל החלקים שמורים במצב טוב ועברו נקיון פעם ב.. כמו כן נשארו לי ניירות וחלקי ספייר מהערכה של לוח אם, כ. מסך ומארז(יש לי אפילו קופסה של המארז). המערכת מורכבת ומוכנה לעבודה - פשוט לחבר ולהשתמש. המחשב מסוגל להריץ רוב המשחקים על הגדרות גבוהות. הכוונה שלי למכור אותו לכיוון 1000-1200 ש"ח. מה דעתכם, כמה הוא שווה?

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  6. היי, אני צריך מחשב עבודה / תכנות פשוט שישב בתחנת מעבדה שאני מקים. ירוץ עליו Visual Studio 2010 עם כל מיני תוכנויות שכתובות - ב C# / C++ ותכנות מיקרו-בקרים. כל שאר העבודה תיהיה משרדית, הרבה PDFים ודפדפן עם המון (20+) טאבים פתוחים. ביצועי הגרפיקה פחות חשובים, אבל יהיה נחמד אם אוכל להריץ משחקים מודרניים / קצת ישנים על הגדרות נמוכות, מה שנקרא Casual. לכן אני קצת מתלבט בין A6-3500 של AMD שכאמור מגיע עם כ.מסך יחסית מכובד, לבין ה HD 2000 של אינטל. הרזולוציה של המסך היא 1440*900. מבחינת שקט - חשוב אבל לא קריטי, משהו כמו 6. אין צורך בכונן קשיח, כונן אופטי ובמאוררים למיניהם. את כל אלו יש לי כבר. התקציב, כמו שרשום בכותרת הוא לכל היותר 1000 ש"ח. אבל אני רוצה לחסוך בכמה שאפשר. אין צור…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. מחשב לצורך עבודה מאומצת של מעבד ומשחקים תקציב גמיש אך לא רוצה להתפרע חשבתי על המערכת הבאה Intel Core i7 3820 3.6Ghz s2011 10MB L3 Cache, Tray Arctic Freezer i30 Gigabyte X79-UD3 s2011 Core i7, Intel X79, DDR3 2133Mhz, 4xPCI-E G.Skill 4x4GB DDR3 1600Mhz Ripjaws Z Edition Quad Channel CL9-9-9-24 עם 2 כונני SSD 120 ב raid כנראה מסוג Mushkin Chronos 120 GB SATA 6.0 יש צורך במסך 24 לפחות ברזולוציה של 1920*1200 לפחות (אם יש משהו יותר גדול בלפחות אותה רזולוציה אשמח להמלצה) יש צורך בכרטיס מסך שיתאים למסך ויריץ משחקים כמו Starcraft 2 או diablo3 באיכות טובה ברשותי מארז antec 300 וספק corsair 450vx נצילות 80+ וכמה כוננים קשיחים של טרה. לא יהיה OC. אשמח לקבל חוות דעת על המ…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  8. דרוש מפרט בין 2000 - 2500 ש"ח לשימוש כללי ולגרפיקה כולל מסך התקציב המקסימלי הוא 2500, עדיף לחסוך, אא"כ יש צורך ביותר מזה. המחשב יהיה לשימוש כללי, לעריכה גרפית illustrator וכדו', אולי גם תיכנות. (בתכל'ס אני עושה בו הכל...) יש לי מקלדת עכבר ורמקולים ישנים, אם זה לא יקר עדיף חדשים. עדיפות לשקט ברמה סבירה ( 5 נשמע לי סביר ). אני לא מבין באוברקלוק אם כדאי אלמד את הנושא... אני יכול להרכיב את המחשב לבד. עדיפות לחנות באזור פ"ת ראש העין. עדיפות לאפשרות שדרוג. תודה רבה לכל העונים!

• 3 תגובות
    • 548 צפיות
  9. שלום מה דעתכם על המחשב הבא? כמה זה סוללה של 6 שעות? http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7761 זה+- הדרישות שלי * מטרות המחשב? אינטרנט אופיס ומשחקים קלים סרטים * גודל המסך?אני מבין שזה בא על חשבון המשלק אז אני לא רוצה משהו גדול של 17 אבל 15 בהחלט בסדר * משקל רצוי? כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?מומלץ * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו)?USBים ...(במחשב למעלה יש 2 ,3 היה יותר טוב) * בלוטות?לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח?500GB * כונן CD/DVD? צורב?לא חובה * כונן Bluray?לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חובה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? שתהיה מוכרת …

• 7 תגובות
    • 762 צפיות
  10. שלום, אני מעוניין לשדרג את יכולות הגראפיקה של המחשב הישן שלי. חשבתי על רכישת כרטיס מסך HD 6850. אני אצטרך גם ספק כוח חדש כי הקיים עושה בעיות. האם הכרטיס הנ"ל מתאים למפרט הבא או שיש שם בעיות שימנעו את מיצוי הכרטיס? לוח אם GYGABYTE GA-965P-S3 מעבד Intel core 2 Duo 1.86GHz, 2M, E6300 זכרון 4GB DDR2 800MHz (כרגע עובד עם כרטיס מסך ATI RADEON X1950 PRO 256MB DDR3) תודה מראש !

• 10 תגובות
    • 721 צפיות
  11. Intel i5-2300- Tray800 פתרונות קירור למארזCoolermaster TX3110 לוח-אםGigabyte GA-B75M-D3H400 זכרונותCrucial/Kingston/Transcend/Corsair/G.Skill/Micron 1X4GB 1333Mhz DDR3120 כונן קשיחSamsung/WD/Hitachi/Seagate 500GB SATA2/3400 כונן אופטיLG/Samsung DVD-RW SATA110 כרטיס מסךAMD (ATI) Radeon HD6770 512MB/1GB DDR5550 מארזAntec Three Hundred (300)280 ספק כחHec Cougar-RS 450W275 סה"כ3045 ש"ח האם המפרט הזה טוב .. הוא מיועד למשחקים אפשרות חריגה עד 100 שח תודה על העזרה !

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  12. http://us.toshiba.com/computers/desktops/all-in-one/DX1210/DX1215-D2101/

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  13. אהלן, יש לי חבר שמחפש מחשב נייד ללימודים. הולך ללמוד עריכת סאונד. אני יודע שהסטנדרט בתעשייה הוא לקנות מאק, אך מכיוון ואין לי מושג מה להמליץ לו בתחום, החלטתי שיהיה מוטב להתייעץ איתכם. התקציב הוא 5000 ש"ח פלוס מינוס. רצוי כמובן מעבד מספיק חזק, כונן קשיח גדול דיו וכרטיס קול איכותי. כל השאר שיהיה סטנדרטי. אין עדיפות מיוחדת לגודל מסך, משקל ספציפי או לפיצ'רים כאלו ואחרים. קודם מעדיף לדעת איזה אופציות קיימות בטווח המחיר הנתון עבור השימוש הספציפי הנ"ל. תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  14. Started by nona2511,

שלום! אשמח לעזרתכם, מחפשת מחשב חדש ללימודים, קניה בעוד כשלושה חודשים. יש המלצות לאיזה דגם ספציפי? ממש לא חייבת מק להבנתי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?10002. מה שימושי המחשב? תוכנות עיצוב ותכנון של אדובי ואוטודסק (פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדיזיין, אוטוקאד, רביט, 3די-מקס, סקצ'-אפ) לעיתים עם חלקן במקביל, כולל רינדורים (וי ריי בעיקר). 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 56. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מוע…

• 8 תגובות
    • 795 צפיות
  15. Started by R3gM4n,

שלום, * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים עד בינוניים... למרות שבתקציב הנתון, יהיה נחמד גם לקבל ביצועים מספיקים למשחקים חדישים יותר), צפיה בסרטים. * גודל המסך? 15.6" עד 17"... עדיפות ל-17". * בלוטות'? עדיף שכן. לא חובה. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB * כונן CD/DVD? צורב? צורב... * כונן Bluray? לא חובה. * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא חובה. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף מאוד שכן. אציין שצפיתי בנושא ובעזרה שניתנה בדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=535311.0 ;D ראיתי את ההמלצות על: http://www.fre.co.il/sg_product~999999912452~39~89.htm מאוד קרץ לי…

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודה משרדית, אינטרנט, אופיס, אני מתכנן לעבוד מהבית בבניית אתרים ולכן צפויה עבודה ארוכת שעות * גודל המסך? לא קריטי במיוחד * משקל רצוי? עדיף שיהיה קל, אבל לא משמעותי, חשוב שיהיה מהיר ובעל מקום נרחב לאחסון מידע. *חשוב שתהיה יכולת קליטה טובה לחיבורים אלחוטיים. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? גם בעניין זה אני אשמח לשמוע את דעתכם. לפי מה שהצלחתי להבין, החברות המומלצות הן Dell ו-Asus. אני מבין שבדל האחריות הכי מקיפה ואילו באסוס יש סיכוי למצוא מחשב עם סוללה עמידה יותר. בגלל המלצות ששמעתי, נצמדתי לשתי החברות האלה, אבל אם אתם חושבים אחרת - אשמח לשמוע. תודה רבה מראש, נפתלי

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  17. Started by xbhur,

היי חברים אני צריך הצעה למפרט מחשב המחשב אמור להיות במשרד ולעבוד בעיקר עם תוכנות גרפיקה(פלאש פוטושופ אילוסטרייטור וכו) ויישומי אינטרנט.התקציב שלי - 8000 שחכולל מסך טוב וגדול (22-24 אינטש)

• 1 תגובה
    • 472 צפיות
  18. הוצע לי לקנות את המפרט הבא ב 1500 ש"ח: 0שדרוג מארז: JNP-TECH 230W REAL CA-228 Fan 8cm[table][tr][td] ₪ 0[/t]שדרוג ספק כח: JNP-TECH 230W REAL ₪ 0שדרוג מאוורר למעבד: מאוורר רגיל למעבד Intel[table][tr][td] ₪ 0[/t]שדרוג דיסק קשיח: Seagate 500GB 16MB 7200RPM ₪ 0שדרוג כרטיס מסך: משולב בלוח[table][tr][td] ₪ 0[/t]שדרוג לוח אם: לוח אם מבוסס צ'יפסט אינטל H61 ₪ 0רמקולים: ללא[table][tr][td] ₪ 0[/t]מקלדות ועכברים: ללא ₪ 0מצלמת אינטרנט: ללא[table][tr][td] ₪ 0[/t]כרטיס רשת אלחוטי: ללא ₪ 0ראוטר (נתב) אלחוטי: ללא[table][tr][td] ₪ 0[/t]מדפסת: ללא ₪ 0אנטי וירוס: ללא[table][tr][td] ₪ 0[/t]מערכת הפעלה: ללא ₪ 0מסך מחשב: ללא[table][tr][td] ₪ 0[/t]אופיס 2010: ללא ₪ 0שדרוג מעבד: Intel® Core™ i5…

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  19. Started by gtilx,

שלום לכולם אני מחפש לקנות מחשב הכי חזק שאפשר בסכום של עד 7500 ש"ח (כולל מסך, ווינדוס 7, עכבר ומקלדת). המחשב מיועד בעיקר לצורכי תכנות ברמה גבוהה ויומיומית. בנוסף, המחשב מיועד למשחקי מחשב ברמה בינונית ולצפייה בסרטים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל, אני רוצה את הכי טוב שניתן במחיר הזה. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות ברמה גבוהה, משחקי מחשב ברמה בינונית וצפייה בסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio 2010 בעיקר ותוכנות נלוות לצור…

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 . א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך אך אם זה הכרחי אפשר טיפה לחרוג. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 הכי גס. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מוזיקה, משחקים, אינטרנט. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ממש. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. left 4 Dead, Team Fortress 2, GTA 4\5, Assassins creed וכל מיני שטויות חדשות שיוצאות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המסך DELL אז אני מאמין שפול HD…

• 8 תגובות
    • 964 צפיות
  21. Started by saar5030,

סליחה על הטופס המוזר!!! האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: לא משנה בכלל איפה... מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): מהארץ.. תקציב: 4500יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: 4700 יד ראשונה\שניה: ראשונה! זמן אחריות רצוי: שנה לפחות חברת המחשב הניד המועדפת: לא משנה כל כך שיהיה משהו מוכר (לא TOSHIBA) נראה לי ישעדיפות לHP... מערכת הפעלה מועדפת: WIN 7 גודל כונן קשיח מועדף: לפחות 500 משקל הנייד המועדף: כמה שיותר קל עדיף (לא כל כך משנה תכלס...) גודל הצג::עדיף 13.3אבל אפשר גם 15.6 זמן סוללה רצוי: לפחות 3-4 שעות צבע המחשב הרצוי: לא וורוד או משהו אפשרויות נוספות במחשב:שיקרר את עצמו טוב ויחזיק הרבה זמן! מה מטרת שימוש המחשב? (עריכה\גיימינג\עבודה משרדית\אינטרנט\מוזי…

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by shmulik88,

אני מחפש מארז mini tower שהספק כוח נמצא למטה. אני צריך שהמארז יהיה שקט. מה שמצאתי זה רק מארזים גבוהים יותר. מישהו מכיר מארז כזה?

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000-2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל לפחות 2000 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? נראה לי זה מספיק 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט (הרבה חלונות פתוחים) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כ…

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  24. Started by batya,

שלום אני שואפת לקנות מחשב חדש לקראת שנת הלימודים הבאה. אני סטודנטים לאמנות ולומדת על מגוון תוכנות אדובה החל מפוטושופ, עריכת וידאו, ועד ל3D MAX. אבל יש לצין שאני לא עושה עבודות רציניות, לא רמה מקצועית. לפחות בינתיים. אם אני לוקחת מחשב נייד, הבנתי שהמעבד הוא מעט יותר חלש אז אני לא לוקחת i3. השאלה אם להתעקש על i7 או שi5 יעבוד מספיק טוב? והאם יש המלצה על חברה מסויימת? אמרו לי שלנובו לא כ"כ טובים. אפל חורג מהתקציב. מה לגבי אסוס וטושיבה? על מה עוד אני צריכה להסתכל חוץ מזה? על מה לא לוותר במחשב נייד שנועד לעבודות כאלו?

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  25. * מטרות המחשב? משחקים קלים (Diablo3 למשל) , עיצוב גרפי (לדוגמא Solidworks) * גודל המסך? עדיף 15.6 * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 4-6 שעות יהיה טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500gb * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא DELL אפשר לחרוג טיפה , אבל עדיף שלא. חסכון יתקבל בברכה - סטודנט אחרי הכול הסיבה ללא DELL- היא כי בדיוק החזרתי מחשב שקניתי…

• 4 תגובות
    • 744 צפיות

דיונים חדשים בפורומים