עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by zohar678,

האם יש מחשבים ניידים שלא ניתן לבצע בהם BOOT דרך DOK? יש לי מחשב נייד של HP בן 6 שנים עם כונן דפוק. ברצוני לפרמט את המחשב ולהתקין עליו מערכת הפעלה. כל ניסיונותי לעשות זאת דרך DOK נכשלו בזה אחר זה.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by vitzmuni,

שלום לכולם, יש לי מחשב מסוג: HP PROBOOK 4510s Model NX429EA ולוח האם שלי "הלך" לדברי טכנאי המעבדה. ניסיתי וניסיתי והתייאשתי ולכן אשמח לקבל עזרה והכוונה לגבי: 1.איזה לוח אם בדיוק אני אמור לקנות. 2. אשמח לקבל המלצה לגבי אתר אשר מבצע משלוחים לארץ ללוח האם הנוכחי. (חיפשתי באיביי ולא מצאתי אחד שנשלח לישראל) המון המון תודה לעוזרים. יניב.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by IME3,

הולך לקנות מחר מה אתם אומרים 1. http://www.tomshardware.com/reviews/green-terabyte-1tb,2078-2.html מחיר בחנות 460 2. http://www.tomshardware.com/reviews/hitachi-western-digital-terabyte,2017-3.html מחיר בחנות 530 3. http://www.productwiki.com/western-digital-caviar-green-1-5tb-wd15eads/ "contains 32MB of drive cache and has a maximum speed of 5400 RPM" מקסימום של 5400 ולא 7200? אז נראה לי שאני אוותר אפילו שמבחינת המחיר שאפשר לקנות ב 630 והכונן 1 וחצי טרה בזמן שהכונן של ה 1 טרה עולה 530 כרגע אני הולך על ה Caviar Black אבל לא ברור לי ההבדל בינו לבין האפשרות הראשונה טוב הרצתי קצת חיפושים והבנתי שהסדרה הירוקה עדיפה רק בצריכת אנרגיה ושעדיף ללכת על הסדרה השחורה? http:/…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. אני מעוניין לפתוח סדנת מייקינג בבית הספר שלי, הבעיה שאין לי תקציב. אני רציני לחלוטין. אולי תוכלו לעזור לי לפתור את הבעיה. 1. מה התקציב המירבי? לא. האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? אני מוכן לתת נתח שמנמן ממשכורת המורה שלי וגם שרשרת מפסטה שהתלמידים יכינו לתורם הנדיב. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תכנות בסקראץ' ומיינקראפט למתחילים. אחר כך כמה דברים פשוטים במיקרו:ביט ואפילו משהו קטן בארדואינו. 3. האם יש צורך בציוד…

5. היי חבר'ה ראשית אל תתייחסו לסכום ששמתי בראשי, כל המטרה של הדיון הזה הוא לדון בעצם האם המפרט שאני יראה עבורכם הוא טוב והאם החלקים שבחרתי הם טובים ומה הבדל ביניהם.. לוח אם: asus BLITZ EXTREME או asus STRIKER EXTREM ? מה הבדלים ? כרטיס מסך: GIGABYTE NX88S320H-B-RH - אין דיונים לגבי זה. צורב DVD: Asus DRW-1814BLT DVD-RW DL Super Multi X18 Light Scribe מארז: ASUS TA363 BLACK או 3D AURORA BLACK S/P או 3D AURORA 570S BLACK מה הבדלים ביניהם ? מה יותר טוב ? פחות רועש, קליל יותר, פחות אבק ויש מקום כמובן ל- 8800GTS שלי ספק כוח: THERMALTAKE 400W Power Supply Unit For ATX 24Pin Connector SATA PCI-E מקלדת ועכבר אלחוטיים: Microsoft 2000 כונן קשיח: Western Digital WD5000KS…

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by boy toy,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4, AC4, COD GHOST -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. AMD Athlon 64 (3000+) - 512 Cache [939 PIN]- RETAIL 2x 512MB TwinMos DDR PC3200/400 (TMD7608F8E50I) original C2.5 Gigabyte GA-K8NS Ultra-939 (nForce3 Ultra chipset Thermaltake BigWater 12cm Liquid Cooling System Thermaltake Purepower 460W Blue light - Active PFC - ATX 2.01 Leadtek - Geforce 6600GT 128MB DDR - DVI/TvOut - AGP - RETAIL Thermaltake Gaming Tower XaserV Series - WinGo V8000A WD 80GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA LITEON 52x 32x 52x CD-RW Drive - RETAIL מהזיגזגים. תגובות, הצעות לשיפור וכו', בנוסף, האם אפשר למשוך עם המעבד הזה עד 3.0Ghz?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. אהלן אהלן אני כבר הרבה זמן רוצה לקנות מחשב והנה עכשיו יש קצת מזומן אז ככה.. אני רוצה מחשב למשחקים בתקציב של 4000 שח בלי מסך, חשוב לי מאוד שיהיה בו את הDUAL CORE של אינטל לוח אם איכותי, וספק כוח שיוכל בעתיד להחזיק כ. מסך חזק יותר (נכון לעכשיו אני אסתפק בכ.מסך זול יחסית) ושיהיה 1GIGA זיכרון פנימי... אני יודע שיש איזה אתר שמדרג את כל החלקים, אם מישהו מכיר אתר כזה אני אשמח לדעת עליו עוד שאלה קטנה.. לפי מה שהבנתי מהעיתונות המעבד החדש של אינטל עומד לצאת בתחילת שנה הבאה אז האם כדאי לחכוץ חודש בשביל שירדו המחירים של המעבדים הישנים יותר?? תודה מראש ירון

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by mcsheh,

שלום, הייתי רוצה שתעזרו לי ותמליצו לי בקניית מחשב בתקציב של 3500 - 4000 : *מטרת המחשב היא מדיה סרטים ומשחקים לא בומבסטיים. *גודל מסך: 15.6. *משקל: לא משנה. *זמן סוללה: לא משנה. *יציאות מיוחדות: יציאת HDMI וUSB3. *בלוטות: רצוי לא חובה. *כונן CD וצורב חובה. *כונן BLURAY: אין צורך. *אחריות בינלאומית: לא חובה. *רישיון מערכת הפעלה: רצוי. *עדיפות לחברות: Asus או Lenovo. *עדיפות למעבד: i7, המינימום i5. *עדיפות לכרטיס מסך של NVIDIA. אודה מאוד אם תמליצו לי על משהו טוב בטווח מחירים זה. ולמה אני מעדיף i7? כי אני רוצה מעבד חזק לאורך זמן כי בעוד שנתיים אני אתחיל ללמוד וכדי שיוכל להישאר עדיין חזק יחסית לשוק. תודה רבה.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by iib,

AMD Athlon XP 2500 + Retail :592 Samsung orginal 512mb PC3200 :537 ABIT NF7 V2 :479 Sapphire Radeon 9600XT 128mb :1,095 WD 60GB 8mb cache :428 Pioneer DVR-A06 Retail (4x +/- RW) Retail :999 LG 17' flatron F700P :1,140 Compucase Ci-6CN1 midi tower + HEC 300W :234 Total : 5,003NIS אם יש לכם הצעות לשיפור במסגרת התקציב אשמח לשמוע. המחשב יוזמן היום בערב...

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by lidorkalfa,

היי, לאחי הקטן יש בר מצווה בקרוב ואני רוצה לשדרג לו את המחשב כמתנה.. העניין הוא שאין לי ממש כסף להשקיע במחשב חדש ככה שאני רוצה לשדרג את מה שקיים כמה שאפשר.. זה המפרט: AMD Phenom II X4 955 3.2Ghz Gigabyte GA-870A-UD3 (סוקט AM3 אם אני לא טועה) AMD Radeon 6870 1GB GDDR5 G.skill 4GB (2GBX2) 1033MHZ ספק Antec True Power Trio TP3-550 550W קירור Scythe Mugen 2 rev b המטרה שלי היא לשדרג את המעבד, כ.מסך וזיכרון ואולי אם זה לא יעלה יותר מדי גם להוסיף SSD של 64/120 ג'יגה ככה.. חשוב שלא יווצר בטעות צוואר בקבוק בגלל חוסר התאמה של מעבד וכ.מסך או משהו כזה.. אשמח ל2 הצעות, אחת שתהיה המקסימום שאני יכול לשדרג עם הלוח אם הזה, והשניה המקסימום שאני יכול לשדרג עד 2000 ש"ח, תודה מ…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by neeto,

2 שאלות בנוגע לתחנת עגינה: 1. האם בתחנת עגינה יש מקום לחיבור הטלוויזיה? 2. אם כן, האם זה קיים בתחנת עגינה אוניברסלית? שכן, בלפטופ שלי אין כניסה לתחנת עגינה רגילה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. המחשב ממש מתאים לי ואני מאוד רוצה אותו אבל הוא מחודש. האם צפויות לי בעיות ? מה קורה עם אחריות ? (אני קונה אותו בחו"ל. אגב , תיהיה לי אחריות תקפה בארץ ?) האם אתם הייתם קונים מחודש ? http://www.circuitcity.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=5554770&CatId=4948 תודה. אההההה , וגם רשום שיש לו HDMI , אבל בתמונות משום מה לא מראים את היציאה הזו. מדובר בטעות ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. איך אני יכול לדעת אם מחשב מסוים הוא SONOMA?? בעיקרון ממה שהבנתי SONOMA מחשב נייד על תדר 533 עם דיסק קשיח SATA וזכרון DDR2 וכרטיס מסך PCI-E. יש גם מה שנקרא SEMI SONOMA על תדר 533 עם זכרון רגיל ו/או דיסק קשיח לא SATA. האם אני צודק ?? יש כזה דבר נייד 533 שהוא לא SONOMA?? בבקשה תעזרו לי, ואם אפשר תשובות מקצועיות והחלטיות. אם יש מישהו שיכול לפשט לי את העניין.....

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by supermario,

אני קונה מחשב חדש בקרוב, חלק מהרכיבים קניתי, תגידו איך לדעתכם המפרט. מטרות המחשב: משחקים כבדים,צפייה/קידוד סרטים וגרפיקה (לא כבדה, פוטושופ),לשמוע מוזיקה. לוח אם: ASUS A8N-SLI Deluxe (כבר קניתי את זה) מעבד: AMD ATHLON 64 3500+ ?(כבר קניתי את זה) מסך: Samsung 19" 997DF כרטיס מסך: Gigabyte Geforce 6800GT PCI-e כונן DVD: LGX16 דיסק קשיח: WD 120GB 7200RPM 8MB SATA ספק כוח: EG425P-VE 420W With FMA (אני לא יכול לקחת יותר מ420 וואט כי הUPS שלי הוא 700va/420w) זיכרון: Geil PC3200 DDR400 512x2 with cooling מארז: Raidmax Scorpio (אני מוציא ממנו את הספק כוח שלו לא משתמש בו) רמקולים: Logitech Z-640 מאוורר נוסף למחשב: Enermax 120mm הנה קצת פירוט על המאוורר: http://www.com4u.co.il/Pro…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום לכולם, מעוניין לרכוש נייח שיופעלו עליו מספר תוכנות אשר מבצעות סימולציה במספר תחומים בדו/תלת מימד. תוכנות אלו יחסית "כבדות", לכן אני מחפש מחשב כמה שיותר חזק ואיכותי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ניתן להגדיר כעריכה גרפית אך גם כגיימינג עקב הדינמיות בתוכנות , מדובר על מספר תוכנות יחסית כבדות אשר עושות סימולציה בכל מיני תחומים ומשולבות אופציה לתלת מימד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פר…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by fareedamr,

שלום בשבוע הזה אני קונה מחשב חדש אחרי ויכוחים ומריבות עם ההורים.אז רציתי עיצה בקשר למפרטי המחשב שאני הרכבתי , במה אני יכול להחליף את הרכיבים למשהו אחר טוב יותר ובעיקר לוח אם כי אנני יודע איזה יהיה מתאים יותר וטוב יותר?. כדי להזכירכם אחרי קניית המחשב אני אתחיל לעשות מודינג למחשב (יהיה משהו פצצה יש לי רעיון נפלא ) ,אני אעלה תמונות לאתר גם. מפרטי המחשב: מעבד אינטל: P-4 2,4 Ghz (512k 533MHz)( לוח אם: P-4S8X AGPx8,sata,lan,USB2.0 (המלצה בעיקר על לוח אם אחר שיהיה טוב יותר ומתאים יותר) ? כרטיס זיכרון: DDR 400 256 MB Samsung כרטיס מסך: V9280 Ti4200 64MB,TV,DVI,AGPx8(asus כרטיס קול: CREATIVE 6.1 Audigy 2 asus X52 …

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by khsur1,

שלום הזמנתי את המפרט הבא Core i5 4690k מעבד Z97-A לוח אם Gtx770 supercloack acx cooler 2g evga כרטיס מסך 8 גיגה ראם זיכרון ללא כונן ssd יש להדגיש ( לא רואה את התועלת בו..) - האם בהתאם לנתונים האלו אני יצליח להריץ את arma 3 על הכי גבוה ללא קירטועים וכדומה ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. * מטרות המחשב: רוב: מחשב סטודנט(לימודים), עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים לא (HD). מעט: עריכה גרפית (דו מימדית, אולי תלת מימד (לא עקרוני)). * גודל המסך: רצוי שיהיה קריא טוב למטרות המחשב, אך ביחד גם שמחשב יהיה נייד בסביבות 15.6. * משקל רצוי: רצוי משקל נמוך, המחשב יהיה נייד 7 ימים בשבוע. * האם נדרש זמן סוללה ארוך: כ- 2 שעות עבודה משרדית. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: לא * בלוטות: לא * גודל מינימלי של כונן קשיח" 160 GB * צורב DVD: רצוי * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא. המחשב אמור לשמש אותי גם כמחשב נייד וגם כמחשב נייח בסוף היום. כמו כן הוא יהיה כמעט כול יום איתי בתיק, לכן חשוב שיהיה עמיד וביחד לא כבד במיוחד. 4K זה המחיר שניתן …

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by naelfr,

אני קונה תמחשב המוכן הזה: מעבד: AMD XP 2500 BARTON 512 333 לוח אם: ASUS/EPOX/FIC/ALBTRON KM18G Nforce 2 זיכרון: 256DDR 400MHZ דיסק קשיח: WD 40GB 8MB 7200 RPM כרטיס מסך: geforece 4MX440 O/B מארז: COMPUCASE 6A19 צורב: 52X32X52 כונן: פלופי 1.44 כרטיס קול: 6 chanels sound O/B עכשיו, אני ראיתי תהארדיסק של ה80 ג'יגה מאותה חברה בהפרש של 10 שקל, אבל בלי ה8 מגה.. השאלה: האם ה8 מגה משנה משהו? או שאני יילך על ה80 גיגה רגיל? ב, אין לי ממש הרבה תקציב, ואני צריך כרטיס קול שיוכל לספק אותי בהקלטות באיכות הכי טובה שאפשר בתקציב של 400 שקל. על מה אתם ממליצים? אני חשבתי ללכת על AUDIOTRAK Maya 5.1 מה אתם אומרים עליו? הוא יהיה יותר טוב מאודיגי 1 בהקלטות? תודה לכל העונים!

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. מישהו שאני מכיר צריך המלצה למחשב נייד, הוא רוצה 15 אינצ' אפילו, כזה שהוא לא יתנייד איתו הרבה, אבל כשהוא כן, הוא רוצה סוללה גדולה שתספיק להרבה שעות. סביר להניח שהוא יהיה מבוסס אינטל, רצוי מהדורות האחרונים בשביל החיסכון בסוללה. קראנו ביחד ביקורות על ה-G560 של לנובו, שמשלב מחיר זול עם פונקציונליות גבוהה ומסך ענק, ואנחנו די נעולים עליו, השאלה היא אם במחיר הזה יש משהו יותר טוב.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by din264,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? וירטואליזציה ושימוש כללי. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) 1360x1024 - מסך 32'. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? צורב, והרדיסק רגיל (כרטיס מסך שמובנה בלוח יספיק). 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 ,חשיבות למינימום רעש. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, …

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by jepe,

מחשב חדש,כמה זמן לטעון אותו פעם ראשונה? 12 שעות בלי להפעיל זה מספיק? יש לציין שהפעלתי אותו רק לכמה שניות כדי לבדוק שהוא עובד לפחות. הדגם הוא Fujitsu Siemens Amilo M3438G

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Adamson,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקים קלים לרוב, אבל גם כבדים לעתיד. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא יודע בנתיים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל 24 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלד…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. שלום לאמא שלי נהרס המחשב (די.. כבר 5 שנים) אז שיכנעתי את אמא שלי לקנות חדש וגם שיכנעתי שהיא תקבל את שלי(מפרט בצד) ואני את החדש היא אמרה שהתקציב יכול להיות 5K והוא למטרות משחקים ואינטרנט. תודה רבה

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים