עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by idanmal,

שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים... רציתי לדעת כמה שווה המעבד שלי i5 3570k בן כמעט חצי שנה ועם אחריות לעוד שנתיים וחצי.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by GGGG,

היי יש לי מחשב hp pavilion 15 e051se במחשב יש כרטיס רשת שהגיע עם המחשב ralink rt 2390 הכרטיס לא תומך בdoual band ולא קולט 5ghz האם החלפת כרטיס רשת למחשב היא תהליך פשוט? (האם פשוט צריך להחליף את הכרטיס וזהו... כמו בram) האם 7265ac יתמוך במחשב שלי?? (או 7260ac) האם הכרטיס הזה ישפר את איכות קליטת האינטרנט בהשוואה לכרטיס הקיים (המחשב מתנתק יחסית הרבה מהאינטרנט ואיכות הקליטה לא ממש טובה) כמה אמור לעלות כרטיס רשת? תודה מראש:-)

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. Started by ofer40,

היי אני מחפש מחשב של דל בצבע אדום עם נתונים טובים אבל שלא יעלה יותר מ 2800 שזו חריגה כבר. האם יש חיה כזאת? תודה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. רכיבים: מעבד: Intel P4 DUAL CORE 2.8 לוח: INTEL מקורי!! 945 DDR2 זיכרון: DDR II 1GB DUAL CHANEL(2 x 512MB) דיסק קשיח: W.D. / Samsung 160GB 7200RPM 8MB SATA כ.מסך: ATI X-600 PRO PCI-E DVI 256 MB כ.קול: 8-channel Intel® High Definition Audio subsystem כ.רשת: LAN 10/100 צורב דיוידי: NEC 3550A DVD±RW x16 Black מארז: SPL 8005 Silver + PSU 480w 24pin מקלדת+עכבר: Logitech מולטימדיה סט אלחוטי אופטי רמקולים: CREATIVE SBS 390 מסך: LCD LG L1750T 17" 8MS+DVI סה"כ למחשב:5488 ש"ח (במקום 5872 ¤) מה אתם אומרים על המחשב הזה? מה כדאי לשנות אם יש צורך בכלל.. הבחור בן 25 עוד מעט, סטודנט באוניברסיטה וצריך מחשב לעבודות במחשבים (לא רק WORD, עוד תוכנות די כבדות..) וגם מעוניין קצת להשתמש בו למש…

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by I7210I,

שלום איך אני עושה פירמוט לMSI WIND U100 שישאר לי כל הדברים של מיקרוסופט החוקיים דהיינו הוינדוס ועברית? ואיזה אפשרויות יש לי להוסיף לו HD יותר מה30GB שיש לי..? תודה

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. כמה באמת צריך לשים כך שלא יהיה בזבוז סתם אבל גם שלא תהיינה פשרות מיותרות. המפרט יכלול הכל. צורב, עכבר, מקלדת ומסך, אמצעי קירור ואיוורור נחוצים וכל השאר. כמובן המגבלה המקסימאלית היא 11500 ש"ח למזומן. האם יש הצדרה לסכום כזה או 5000 ש"ח הם די והותר. אשמח לתשובות.

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by c&k,

אהלן , אשמח לעזרתכם . המפרט הקיים שלי הוא : מעבד : i5 2.66 ghz 8mb לוח אם : Gigabyte GA P55 UDR3 זיכרון : G.SKILL 2X2 GB DDR3 1600MHZ כ. מסך : Sapphire HD 4870 512 MB GDDR5 כ. קשיח - Western Digital 500 GB 12MB SATAII ספק כוח: Seasonic 500W BRONZE S מארז: קולר מאסטר CM 690 BLACK NO PSU המחשב יחסית ישן , בן 4 בערך . המטרה העיקרית שלי היא גיימינג אני רוצה לחזור לשחק ,יש פה אופציה לשדרג לכרטיס מסך חזק מהדור הנוכחי ולהשאיר את שאר הרכיבים כמו שהם? אם כן אשמח להמלצה לכרטיס מסך מאותה סדרה עד סכום של 1000 שקל . במידה ויש צורך או המלצה לשנות דברים נופסים זיכרון/לוח אם וכו' אשמח באמת להמלצה מפורטת. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Dani92,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4400 - קנייה באילת 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? גודל - 14 אינץ' משקל - 1.5 קילו ומטה 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו…

9. שלום, אני מחפש מחשב מיניאטורי שיכול להריץ WIN7 ולנגן YOUTUBE בטלויזיה (כמו סטיק אנדרואיד, אבל עם RJ45 ולא WIFI וכו'). מינימום כניסות ויציאות. נדרש רק RJ45, יציאת HDMI, יציאות USB למקלדת ועכבר (והתקנת WINDOWS) ומתח. האם קיים כזה בשוק ה PC. אם כן - אשמח ללינק לדגמים ומחירים. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. למישחקים ואני צריך רק מסך!! יש עדיפות לLCD אבל שיהיה איכותי כמה שיותר אם יש לא LCD ודק ויותר איכותי אז זה גם טוב חשבתי לחלק את זה ככה: כרטיס מסך 2000-2500 מעבד 1500-2000 כרטיס קול 500-700 איוורור 300-500 לוח אם 500-700 ש"ח ומסך ב-1500 ש"ח

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום לכולם. לאחרונה רכשנו עבור אשתי את הלנובו Y580 - להלן סקירה של פי.סי מגזין - והוא ממש מרשים. הבעיה - אחרי שנכנס במחיר גבוה לישראל (כ-7000 ש"ח) הוא צנח למחיר הריטייל שלו (כ-4000 ש"ח) ואז המחיר עלה והאספקה נגמרה! רציתי לרכוש אחד היום ולא מצאתי אצל אייבורי, קיי.אס.פי ודומיהם. בקיצור, באסה. אני זקוק לעזרתכם: * מטרות המחשב? משחקים, כולל משחקים כבדים כמו CRYSIS 3, DISHONORED, HITMAN: ABSOLUTION ודומיהם. זאת בנוסף להיותו עמדת עבודה לסטודנט - אופיס ואינטרנט מול מסך איכותי שלא יהרוג לי את העיניים... * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מ-15.6 עד 17 אינץ'. גדולים יותר דורשים תיקים מיוחדים לנשיאה וכו'. * רזולוציית המסך? 1920X1080, FHD או כל הגדרה אחרת. ממה שאני מבין,…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by manga,

מחשב חדש ובנוי. זקוק להמלצות ביקורת ושיפורים. m.b: abit fatal1ty an8 sli cpu: amd 3200+ venice psu: tagan tg530-u15 h.d: w.d 250gb sata2 16mb mem: geil 512mb ram ddr400 value x2 v.c: gigabyte geforce 7800gt מארז T.T SOPRANO תודה.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by alex alex,

מזמין עד סוף השבוע בינתים בניתי משהו לפי מראה עיניי This Specification Created @ www.tms.co.il - Professional and Reliable Computers Chain Stores CPU: AMD Ryzen 5 1600X AM4 Box - בקניית מחשב חדש ! Qty: 1 - Price: ₪ 452 Motherboards: Gigabyte B450 AORUS M Qty: 1 - Price: ₪ 388 RAM Memory: Corsair DDR 4 8G 3000 CL16 Vengeance LPX Black CMK8GX4M1D3000C16 Qty: 1 - Price: ₪ 190 Cases: IPPON Case Thunder 2 Black/White + ANTEC PSU 550W NEO ECO MODULAR 80+ Bulk With New PC Only! Qty: 1 - Price: ₪ 339 Solid State Drives (SSD): Addlink SSD 256GB S70 M.2 2280 NVMe - בקניית מחשב חדש ! Qty: 1 - Price: ₪ 212 Hard Drive…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. שלום לכולם. יש לי בנייד צורב בלו ריי, ועכשיו פעם ראשונה שניסיתי להשתמש בו כדי לצרוב data על תקליטור בלו ריי אבל הוא לא מזהה את התקליטור. יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. מארז-LED+25CM FAN BLACK SILVER ספק כח- ENERMAX LIBERTY 400W 30A@12V מעבד-INTEL CORE 2 DUO E6750 13337FSB C2D קירור למעבד-775 COOLER MASTER לוח אם- MSI P6N-SLIV2 775 1GLAN זיכרון פנימי-PLT 2GKIT DDR2 800 CL4 OCZ כרטיס מסך-MSI NX8800GTS T2D320EOC דיסק קשיח-WESTERN DIGITAL WD5000KS 500GB מסך-SAMSUNG 20 206BW 2 MS LCD WIDE כונן דיסקטים-כונן דיסקטים 1.44 שחור צורב DVD- LG H55L DVDRWX20 DLAYER מקלדת ועכבר-MICROSOFT WIRELESS OPTICAL DESKTOP 1000 אני רוצה לשמוע את דעתכם

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. המחשב עובד באופן חלק ומאוד מהר. מעבד: Intel Core i3 540 @ 3.07GHz Clarkdale 32nm טכנולוגיתראם: ‎4.00GB כפול-ערוץ DDR3 @ 533MHz (7-7-7-20סלוט אחד של קינגסטון והשני של Elpidaלוח אם : asus P7H55-M LX (LGA1156כרטיס מסך : (ATI Radeon HD 5670 (Sapphire/PCPartner1GB עם dvi hdmi ו disply portהארד דיסק : 465GB Hitachi HDS721050CLA362 ATA Deviceצורב -חדש- של LG, הוחלף לפני פחות מחודש. כרטיס קול של הלוח אם, אבל בspecy מופיע ככה: AMD High Definition Audio Deviceספק כוח 400W מארז כזה רק בלי הסמל של ksp http://ksp.co.il/?uin=13098מותקן עליו (אין דיסק אבל מופיע שהווינדווס מקורי בלוח בקרה) windows 7 ultimate 32 bit עובד מעולה, חלק מאוד. מאוד. שמור מאוד. עבר פרמוט לפני שנה…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by WiSe-Man,

אני רוצה להזמין את המפרט המוכן הזה וזה התקציב שלי 1500 שקלים http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=4566 זה לאחיינית שלי, היא לא גיימרית וזה לא מעניין אותה. היא על מחשב שלי בן שמונה שנים והוא לא מספיק לה כיום. התחילה קצת להתעסק עם תכנות HTML. המחיר סבבה? או אפשר במחיר הזה לדחוס דברים אחרים. תודה!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by yyrruu,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין לחרוג בכלל מ4000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V, שיריץ את כל הfifa בשנים הבאות וכדומה... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). HD, מסך Dell P2312H -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? עדיף גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (…

19. Started by zy2000,

שלום אני בונה מפרט לאחיין שלי הוא בכיתה ה וחשוב לו שהמחשב יריץ לו את המשחקים שלו. התקציב של ההורים שלו עד 3500 בערך ללא המסך. המפרט הבא יצא לי 2500 ללא מסך. האם הוא יסחוב לו משחקים בצורה סבירה? הוא לא גיימר כבד. מעבד: Core 2 Duo E7500, 1066Mhz, s775, 3MB Tray לוח אם ASUS P5QPL-AM s775 C2Q 1333Mhz, Intel G41, DDR2 800, PCI-E, HDAudio זכרון DDR II 800Mhz 2GB Kingston Value הארד דיסק Hitachi DeskStar 320GB 7200RPM 16MB SATA II כ קול On Board 5.1 Channel Audio צורב DVD LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA מארז HJA-6000 MIDI Black (No PSU ספק כח ‏550W Real, 12cm Fan (24pin) ‎ כרטיס מסך GIGA-BYTE GTS 250 1GB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E 760 ש"ח שלוש שנות אחריות סה"כ 2500 ש"ח ל…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by maxxy,

אין ממש תקציב מוגדר... רק צריך מחשב זול כמה שאפשר עם ביצועים שיחזיקו שנתיים... ז"א לא צריך מאווררים עצבניים או זיכרון OC... מחשב אמין!!! הלוח אם של המחשב הקודם הלך קפוט... לא מעוניין שזה יקרה שוב. אין צורך בדיסק קשיח, CDROM או מסך. תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by VanGuard,

חבר שלי רכש היום asus A52F. הכל טוב ויפה רק הסוללה לא מזוהה ומתקבלת שגיאת Battery not detected ואיקס אדום בסמל של הסוללה. ניסיתי להדליק את המחשב ללא מתאם כלומר רק על סוללה אך ללא הועיל. ניסיתי להסיר את הסוללה ולחבר אותה מחדש אך גם זה לא עזר. הדרייברים במנהל ההתקנים תחת BATTERIES עושים רושם תקין אך אני לא בטוח מה אמור להיות שם (יש לי לפטופ אחר ומופיעים שם אותם דברים בדיוק). בכל מקרה מחר נפנה לחנות ממנה רכשנו את המחשב אך משום מה אני עדיין בטוח שאני מפספס משהו מטומטם. אשמח להצעות.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. * דבר חשוב מאוד לציין אם יש חלקים שלא מופיעים באתר בוא אתם בונים את המיפרט זה מספיק שתירשמו שם של החלק כי הרוב הפעמים כול המיפרט בני מאתר אחד-ואפשר לשלב רחיבים שונים מאחרים אחרים כמו זאפ,עדיף לי שהחלקים שאתם מרכיבים למיפרט יהיו החלקים המתוכננים ולא כי אין באתר מסויים את החלק הזה והזה אז מלד ברירה נסים חלק שיש באתר. 1. התקציב המקסימלי......עד 2500 מקסימום. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לא לחסוך (על איכות משלמים) 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו.מישחקי מחשב כבדים+סרטי HD ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פ…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Maorhan,

אני רוצה כבר מחר לבצע רכישה של המערכת. בבקשה חוות דעת אחרונה לפני קנייה... 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך אז בוודאי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין גיימינג קל - משחקי FPS ברשת כמו CS:GO/SF2/WARFACE -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב או MMORPG 3D למיניהם .... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. חיפשתי מחשב עד גודל MINI-TOWER , שקט בלי אורות (לסלון), עד מחיר 4500 ש"ח ומצאתי את ASUS הזה: ExpertCenter D7 Mini Tower D700MA Gaming PC - Intel Core i7-10700 10th Gen - B460 Chipset - 512GB M.2 SSD NVMe - NVIDIA GeForce GTX1660 Super 6GB - 16GB DDR4 (2x8GB) איזה חויית משחק אפשר לצפות ממנו במשחקים כמו halo infinite, fortnite, half life, flight simulator? האם שקול בערך ל PS4 PRO או XBOX series S? והאם יש המלצה אחרת? תודה רבה!

25. אהלן. המחשב שלי (AMD 1.33GHZ) מתחיל לגמגם ולעשות בעיות, ואני חושב שהגיע הזמן לקנות חדש. פעם הייתי משחק הרבה במשחקים, אבל בשנה-שנתיים האחרונות אני כמעט ולא משחק בכלום, אולי בגלל שהמחשב לא מריץ אותם מהר כ"כ כבר, אולי בגלל שאין לי מקום (הארד דיסק 30 ג'יגה), בכל אופן לא שיחקתי בזמן האחרון משחקים, אבל עם מחשב חדש טוב אני מאמין שאני יחזור, אז אני צריך מפרט למשחקים בעיקר. יש לי במחשב הנוכחי גוף קירור די טוב - Thermalright AX7 עם מאוור איום ונורא ורועש (Thermaltake smart fan), האם לשמור על הגוף קירור ולקנות מאוורר חדש טוב, או פשוט לקנות גוף קירור שלם חדש (עם מאוורר)? אני צריך מפרט לאיזור ה-5000 ש"ח בלי מסך, בלי רמקולים, בלי מקלדת, בלי עכבר, צריך צורב - מספיק משהו זול CDRW, עדיין …

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים