ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,379 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - בעיקר לגיימינג וגלישה וכל השאר. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -2K15 COD ועוד כל מיני -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כנראה שגם אקנה מסך חדש -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? עדיף גבוהות אבל אפשרי להתגמש 3. האם …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?באזור ה2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 3000. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. עד כמה שידוע לי מגיע דור חדש של משחקים(ובראשם BF4) ולכן אני זקוק לשידרוג,המחשב בנתיים סוחב על הגדרות בינוניות ונמוכות בחלק מהמשחקים אבל אני לא מסתפק בכך ורוצה לעלות רמה(כך גם במשחקים החדשים שיגיעו) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לא…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברים בזמן האחרון ואחרי הרבה דברים שקראתי פה בפורום וסיקורים אני עדין לא מצליח להבין מה אני רוצה מעצמי הייתי שמח אם תוכלו לעזור לי! התחלתי ללמוד ואני צריך מחשב כי הנייח כבר בן 7 עוד רגע. אני נמצא הרבה בנסיעות ברכבת ועובד במקום בו אני גם יכול ללמוד.אני מתלבט מאוד אם לקנות מחשב נייד שיהיה מספיק חזק להחליף את המחשב הנייח אבל שגם יהיה קצת נוח לנסיעות.או לקנות מחשב נייח לבית ובמקביל לקנות טאבלט.בגדול השימושים העיקריים זה אינטרנט, סרטים, ולימודים(שאני אומר לימודים אני מתכוון לקריאת תרגילים וכאלה לא טקסטים ארוכים)משחקים(בזמן שיש מידי פעם) אני משחק באקס בוקס ככה שלא נראה לי שאני כל כך צריך חיית משחקים(למרות שאני מתגעגע למשחקי אסטרטגיה ).בכל מקרה אני אשמח לעזרה וכל אחת כזאת תתק…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מחפש בשביל חבר מחשב נייד מאוד ספציפי וזול. המחשב ישמש לסטודנט, אבל גם יעבדו עליו. (בעיקר תוכנות Office) גדול המסך הרצוי הוא 15.6" (איכות פחות חשובה - בכל מקרה בתקציב הוא לא יקבל משהו מטורף ) - מאט יהיה תוספת נחמדה, אבל לא קריטית אין דרישת משקל מיוחדת, אבל בתקציב אני בספק אם היה משהו שהוא פחות מ 2.3~ זמן סוללה של כ-8 שעות בשימוש של word וכו' עכשיו לדרישות : i5 4200U 8G RAM 256SSD כמה שלא ניסתי לחפש ולא מצאתי אף לפטופ שעונה על ה 3 בפחות מ 3K, אין בעיה לקנות לפטופ "נחות" יותר ולשדרג - אבל צריך להתחשב שהמחיר יהיה נמוך מההפרש הקניה של החומרה החסרה. הכי קרוב שהגעתי אליו זה ה G510, ב2100~ הבעיה היא שצריך להוסיף 4G RAM ולקנות SSD, שזה מביא אותי ל 3K ופחות …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, המפרט: http://www.spacenet.co.il/Product.asp?Pid=HP8440PVQ664EA&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=18&aff=Kama〈=he האם הכרטיס מסך מספיק? האם יש צורך ב4GB זכרון? איך הדגם הזה באופן כללי? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? 14K~ האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? לא . 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש למטרה אחת : DCS 2.5 +VR 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך . 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? דיסקים קשיחים יש , ספק כוח מודולרי 750W יש. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב ! 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? כן . 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מפרט למחשב 5000-6500 (כמה שיותר טוב לגיימינג) | כולל מסך + ציוד הקפי תקציב 5000-6500 כמו שכתוב .. לא מעל ה6.5 עם מסך שיהיה טוב לגיימינג וציוד הקפי בסיסי ( לא מקצועי לגיימינינג או משהו ) אם אפשר גם כמובן מאיפה הכי כדאי לקנות את הכל (מחיר+אמינות) תודה לעוזרים
-
- 23 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים וסרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:מיועד skyrim,באטלפילד 4 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.,באטלפילד 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ו…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בס"ד היי חברים, אשמח לעזרתכם. הנה השאלון לפניכם: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בעיקר ותכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) Visual Studio 2013, PHOTOSHOP - באופן מזדמן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FIFA, CALL OF DUTY, Assassin's Creed. יש לציין כי המחשב מיועד יותר לגיימינג מאשר לתכנות!! -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Intel Core 2 Quad Q6600 2.4Ghz Gigabyte GA-P35-DS3L Gecube Radeon HD2900PRO 512MB GDDR3 HDMI HDCP VIVO PCIe Western Digital 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS OCZ DDR2 2048MB Platinum Rev.2 Dual Channel 800MHZ CL 4-4-4-15 SAMSUNG S183L DVD-RW + X18 Lightscribe + SATA Samsung SyncMaster 226BW 22" ENERMAX Liberty 400W Raidmax SAGITTA שיניתי את המפרט הקודם קצת, את המעבד יש לי בחצי מחיר מאינטל, זכרונות במבצע מנועה, הכל יוצא 6000 יש פה מה לשפר? כי אני לא רואה... רמקולים אני נשאר עם הATP3
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן אנשים אני מתכנן לקנות את המחשב מהאתר www.iqpc.co.il ואין שם את המארז שמופיע במפרט . אם אפשר לבחור לי מארז אחר סולידי שייכנס בתקציב . מעבדים Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz Conroe BOX E6750B ¤ 1114 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 599 1 מארזים Compucase HEC 6A19 400TRT Black ¤ 414 1 זיכרונות Corsair 2GB Kit Value Select DDR2-667 (2x1GB) C2GG667KB ¤ 398 1 קשיחים למחשבים שולחניים WD 250GB SATA II 16MB WD2500KS ¤ 403 1 כרטיסי מסך Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 DualDVI Retail - זמין במלאי ¤ 1499 1 צורבים LG H62NK DVD-RW Dual Layer Sata Black ¤ 180 1 מסכים LG 19" LCD L1953TR 2MS 1:2000 DVI ¤ 1363 1 תודה לעוזרים
-
- 29 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
או קיי, שלום. אני מודה שבמחשבים ניידים אני צריך יעוץ. אני מחפש מחשב נייד עם 2GB זיכרון, לפחות 160GB כונן קשיח ומעבד טוב.מסך 15.4 (לא פחות) לא איכפת לי AMD VS INTEL. מיכוון שאני רוכש את המחשב לעצמי, הרכישה היא נטו מחיר דילר. מכרתי כמה מחשבי טושיבה A210 ולקוחות מרוצים. האם יש מחשבים ברמה דומה נניח של HP, LENOVO או LG שיכולים לענות לצרכים? חשוב לי ולכולם כמובן נושא האחריות, ואני יודע וקראתי את בעית האחריות. (לא נתקלתי בצורך של שירות ממכירת ניידים..טפו..טפו..טפו..חמסה.)
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הציעו לי לקנות היום נייד ישן של COMPAQ.עם מעבד PENTIUM III.אני מבין היטב במחשבים...אבל אינני יודע מה ערכו של הכלי בשוק.אוכל רק לומר שמצבו חדש לחלוטין!!!....ללא שריטה אחת עליו!!! והוא תקין לחלוטין...שאלתי היא האם הוא שווה 500 שקל???? כמובן שאין לו BT WIFI או כל התקן חדש אחר....אבל כסתם מציאה הוא שווה את הכסף?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חבר ביקש ממני עצה ולכן אני פונה אליכם הוא ביקש מחשב שיהיה מחובר 24/7 לאינטרנט ויעסיק את ילדיו הם עדיין צעירים ולכן לא צריכים מחשב עם כרטיס מסך חזק , כרגע גלישה באינטרנט וצפייה בסרטונים מספיק להם בהחלט 8 גיגה זיכרון מעבד i5 דור שש/שבע כונן ssd השאלה האם להציע אסוס מיני או אינטל nuc
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחשב למישחקים כמו COD4 וכאלה... כרטיס מסך מקווה שיספיק לי 3650 או אים יש משהו יותר טוב... הארד דיסק לא צריך יש לי בינתיים מהמחשב שעכשיו יש לי... אים אפשר שיהיה גם מעבדי ה PENRYN אים אפשרי תכניסו גם מרובע ליבה רק אים זה הגיוני... ללא OC וללא הארד דיסק וללא קירור למעבד אני יסתפק בזה שבא עים המעבד ומארז גם לא צריך...ולגבי המחיר אני מקווה ליקנות אותו עוד חודש אז אני מקווה שירד המחיר או שאני כבר אנסה לעשות הנחה אז בבקשה לא לעבור את ה 2000 אולי בקצת. המיפרט שאני בניתי זה: מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX - זמין במלאי! כמות: 1 מחיר: ¤999 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 מחיר: ¤462 ספק כוח: Enermax Liberty 400W 30A @ 12V כמות: 1 מחיר: ¤362 זיכרון: Geil 1GB DD…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1. תקציב מקסימאלי 1550 ש"ח, ניתן לחרוג מהתקציב ב200-300 שקל. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? 2. שימושים הצפויים, בעיקר ללימודים, כלומר עבודה משרדית, יש אפשרות גם לHD אז אפשר אבל לא נחוץ באופן נחרץ. א) בעיקר תוכנות אופיס למינהן, וכן צפיית וידאו באינטרנט(לא HD). ב) המסך שקיים הוא מדגם: MAG ai937adjw רזולוציה מקסימלית 1440x900 פיקסלים, 19 אינטש http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=590766 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? 3. לא נחוץ ציוד …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, אשתי מעצבת פנים וצריכה מחשב נייד לעבודה שלה ומול לקוחות. הדרישות הן בעיקר אוטוקאד אבל בעתיד ייתכן ויידרש קצת יותר, ללא רינדור. ראיתי כמה מפרטים של לנובו אבל כולם סידרה 330 שקצת הפחידו אותי שזו הרמה הכי נמוכה שלהם. אודה לכם להמלצה על מחשב אמין עם מפרט מספיק חזק לשנים הקרובות כשהדגש הוא על יופי ולא מחשב שנראה תעשייתי. תודה 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 חריגה קלה אפשרית 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש עבור עיצוב פנים, אוטוקאד בסיסי דו ממד, ייתכן שימוש בסקצ'אפ בעתיד ללא רינדור. קצת עריכת תמונות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמ…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש לי מסך dell u2312hm -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. הא…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 2300 ₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 200 ₪ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים,תנכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: FAR CRY,DRAGON AGE,GTA -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).- 23" - 1920-1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - בינונית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נית…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לבנות עבור אח שלי מפרט למחשב תקציבי שיאפשר גיימינג. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בלבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. עדכניים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות עד גבוהות. 3…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני זקוק למפרט לHTPC שיחובר בHDMI למסך LCD 47" FHD של טושיבה. אבא שלי רצה לדעת בערך מחירים למשהו נורמלי, אז אשמח לקבל הצעה טובה. עדיפות לחנות באיזור ראשון, על מנת לחסוך לאבא שלי נסיעות במידה ויהיו בעיות. כפי שצויין, HTPC לFHD, צריך מקלדת ועכבר לטווח של כ7 מטר, (אפשר לשלב בינהם במידה ויש משהו משתלם) תקציב מקסימלי כ2000 שקלים, חריגה לא תתקבל בברכה, אבל אם לא תהיה ברירה אז אצטרך לגרום לו להבין שזה המחיר. דבר נוסף, אם אפשר לדחוס בתקציב מפרט נוסף עם לוח אם במידות קטנות, ומארז אני אבנה בשבילו, זה גם אופציה. (לא נראה לי שיש צורך בDVD, אבל יש צורך בכרטיס רשת אלחוטי). (כמו כן, בלי קשר לפורום הספציפי הזה, אם יש לכם רעיון, איך עם מה שיש לי במפרט בצד, אפשר להציג FHD בשביל…
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי אסוס N55SF עם כ"מ 555GT 2GB. הכ"מ אמור להיות מסוגל להריץ תלת מימד לפי Nvidia. צריך מסך מיוחד בשביל זה? צריך משקפיים? מה מייחד פלטפורמה שמסוגלת להריץ תלת מימד לעומת כזו שלא?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעבד חדש Core i5 -2450M במהירות 2.1GHz זיכרון מהיר 2GB DDR3 דיסק קשיח בנפח 320GB כרטיס מסך NVIDIA N12M-GS DDR3 1G מסך LED HD ברזלוציית 1366X768 מצלמת אינטרנט מובנית יציאת HDMI לחיבור לפלזמה או מסך LCD תקשורת אלחוטית WIFI בתקן N המהיר קורא כרטיסי זיכרון של מצלמות ללא מערכת הפעלה 15.6 2,444 ₪ שנה אחריות בינלאומית ע"י Lenovo כולל שירות שליחים עד בית הלקוח
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. מפרט המחשב שלי הוא: (מהתוכנה sisoft sandra) System Host Name : H-DEHW7KRYOLXIK User : Itay Domain : H-DEHW7KRYOLXIK Processor Model : Intel® Pentium® 4 CPU 1.50GHz Speed : 1.50GHz Performance Rating : PR1646 (estimated) Type : Standard L2 On-board Cache : 256kB ECC Synchronous ATC Mainboard Bus(es) : X-Bus AGP PCI IMB USB MP Support : 1 CPU(s) MP APIC : Yes System BIOS : Compaq 686Y2 v1.04 Mainboard : Compaq 077Ch Total Memory : 255MB SDRAM Chipset 1 Model : Intel Corporation 82845 Brookdale Host-Hub Interface Bridge (A3-step) Front Side Bus Speed : 4x 100MHz (400MHz data rate) Total Memory : 256MB SDRAM Memory Bus Speed : 1x 133MHz (133MHz data rate) Video System M…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבר שלי רוצה למכור נייד שלו אחרי שנה בשימוש המחשב הוא של חברת alienware מעבד T8100 geforce 8600M gt 120gb hd 1 giga איזה מחיר כדאי לו לדרוש עליו לא ידעתי כל כך מה להגיד לו? ואם מישהו יודע עם מעבדות שמטפלות במחשבי DELL בארץ יטפלו גם במחשבי ALIENWARE
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-