ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לרכוש e6500, אבל אני לא מוצא את הקופון 15% הנחה כמו שהיה עד עכשיו. אני אשמח אם מישהו יכול פה לעזור לי למצוא אחד כזה. תודה ד"א אם מצאתם קופון לvostro גם טוב... נעבוד עם מה שיש
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם אני מעוניין לקנות מחשב נייד שיחזיק לי לפחות 5 שנים ומעלה והשאלנה הראשונה שעלתה בראשוני (השלב הראשוני) איזה חברה לבחור ?,כי יש מלא חברות ומינימום אחריות שאני מעוניין זה 3 שנים רציתי לשאול איזה חברה תממש את האחריות בצורה המהיימנת ביותר בארץ שלא תעשה "בעיות" ואי מימוש בעתיד אני יודע ולא דוגל בעידוד תחלופת מחשבים ניידים בטווח קצר ומודע לייצור מוצרים שלא יחזיקו הרבה-ואני רוצה מחשב שיחזיק לי הרבה-וחברה שמשקיעה במחשבים! ואני מתלבט בקניית מחשב נייד שבנוי טוב כנראה מחברת אסוס מסדרת הדגמים החדשים או של דל בגלל המוניטין שיש להם מתלבט כרגע בבחירת חברה בלבד. השלב הבא שלי-זה בבחירת המפרט תודה רבה לכם על העזרה וחג שמח
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברה, 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.8 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם אפשר, לא כזה קריטי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? החריגה הסופית היא 4K לא לעבור בבקשה ! 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים: leagur of legends, GTA V, call of duty, farcry4 וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים: leagur of legends, GTA V, call of duty, farcry4 וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920:1080…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין צורך לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש העיקרי יהיה למשחקים. אני לא מצפה להריץ משחקים חדשים על הגדרות גבוהות, העיקר שיריץ חלק. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. WOW, Diablo3, Starcraft2, GTA4 ומשחקי RPG / MMO אחרים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) מסך 23 אינטש עם חיבור HDMI. -לאילו הגדר…
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
* מטרות המחשב: יעודי ללימודי מדעי המחשב * גודל המסך:13.3/15.6עדיפות למאט * רזולוציית המסך: כמה שיותר.. ולפחות FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: מקלדת מלאה * משקל רצוי: עדיפות לכמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך: שיספיק לעובדה של 6 שעות לפחות (עדיפות) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI * Bluetooth: אפשרי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: עדיפות SSD 512 או 750 מגה מכני * כונן אופטי: לא חייב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית : לא חייב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: שמעתי שלנובו טובים וזה גם ההתלבטות שלי * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: שיריץ תוכנות של מדעי המחשב ההתלבטות שלי זה בין: http…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
Intel Quad Q9300 2.5Ghz 1333Mhz 6MB 64Bit BOX ₪ 1,238 Gigabyte GA-EP35-DS3 ₪ 535 AData DDR2 4096MB 800MHz CL4 ₪ 491 Gigabyte nVIDIA GeForce 8800GTS 512MB PCIe ₪ 1,070 Western Digital WD3200AAKS 320Gb ₪ 298 Enermax EG425P-VE Noisetaker II 420W ₪ 326 Thermaltake WINGRS 100 VG1000BNS ₪ 174 Asus DVDRW X20 DRW-2014BL1T Dual Layer SATA ₪ 152 *אני לא גיימר - המחשב בעיקר לעמוד בעומסים של תוכנות באותו זמן ולמוזיקה. סה"כ ₪ 4,284 תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? </blockquote> תקציב מקסימלי עד נגיד 3500 שקל. מוכנה לחרוג מעט. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? </blockquote> לא לגיימינג. שימוש בתוכנות קיובייס, סיבליוס, אבלטון לי…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך רק את החלקים הבאים: מעבד 1.8-2.0 לוח אם כרטיס מסך מארז (מותאם לחלקים) כונן קשיח 40-60 זיכרון פנימי (256) ?=האם creative sound blaster 128 pci יתאים למעכת שתרכיבו לי? אני צריך חלקים שלא ישרפו לי, או משהו דומה, ויחזיקו מעמד לפחות 5 שנים... המחשב הוא למטרות עבודה בעיקר... אבל אני חושב אני ארצה מידי פעם, gta3, nscar 2003... את שאר החלקים יש לי, הם די חדשים, ומתאימים למערכת שתרכיבו לי... ושאלה נוספת, amdאטלון טוב יותר מp4? אם כן, אם אני קונה מעבד amd אטלון, האם אני חייב שכל שאר המחשב יהיה amd? ז"א מארז (כולל ספק), לוח אם, וזיכרון פנימי... תודה מראש, אלון....
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מחשב נישא מדגם LENOVO 300 N100. (מערכת הפעלה XP HOME EDITION) זה כבר מס' חודשים שהמסך שלי לא עובד (מאיזשהי סיבה שכנראה אופיינית למחשבי לנובו) ואני עובד דרך מסך חיצוני. (כלומר לא דרך המסך של המחשב נייד) כעת, אני רוצה לפרמט את המחשב ולשם כך אני צריך גישה ל BIOS וכו... אולם בעת אתחול המחשב כאשר אני מנסה ללחוץ על F6 ולגשת לBIOS (או כל כל מקש F אחר) אני לא מקבל שום חיווי במסך החיצוני (מסך שחור) אלא רק שה WINDOWS עולה... יש לציין שלחיצה על Fn + F7 לא עוזרת ואני לא מצליח לראות במסך החיצוני את ה BIOS ... כיצד אני יכול לקבע ל"ברירת המחדל" את השידור מהמחשב הנייד למסך חיצוני? האם זה אפשרי בכלל? יש לציין שתיקון המסך כנראה יעלה לא מעט כסף אז אופציה זו לא עולה על הפר…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, הגיעו לי החלקים ואני מחפש המלצה לספק כח, i5 6500 gigabyte ga-z170-hd3p samsung 850 evo Corsair Vengeance LPX 8GB DDR4 אני רוצה ספק שיהיה מספיק חזק אם אוסף כרטיס מסך בעתיד, לפי מה בוחרים ספק?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שבוע טוב לכם אני מעוניין שתיבנו לי מחשב ב1000 שקל ללא מארז וללא צורב וכרטיס מסך 1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מוזיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד FL STUDIO ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, מחפש מחשב נייד שיתאים לדרישות הבאות: מטרות המחשב? לימודים וקצת משחקים (ה- intel hd 3000 שבסנדי ברידג' מספיק בהחלט) גודל המסך? 15.6" משקל רצוי? לא חשוב האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר ארוך, לא קריטי האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) USB3 , HDMi בלוטות? רצוי גודל מינימלי של כונן קשיח? 320GB כונן CD/DVD? צורב? לא קריטי כונן Bluray? לא האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא דרישות נוספות: תאורת מקשים ומסך מט בחשיבות גבוהה. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני סטודנט למדעי המחשב שכל יום נוסע לאוניברסיטה וחוזר הביתה, נסיעה של חצי שעה. כמובן שאני נדרש להיסחב עם מחשב נייד, לכן אני מחפש מחשב נייד ששוקל 2 קילו ופחות, ולא מוכן להתפשר על זה, מסך מינימום 13 אינץ', זיכרון ראם 8 ג'יגה, גם לא מוכן להתפשר, כל השאר ניתן לפשרה. אני מעוניין לעשות את הקנייה בחודש הקרוב. אודה לכם מאוד על העזרה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב המחשבהנשא של לנובו SL 500 לא מוציא לי סיגנל ל line out של הכרטיס קול!!! זה לא דרייברים כי המחשב משמיע מוסיקה דרך הרמקולים הפנימיים של המעבד ואם נאמר אני רוצה לעביר שמע לרמקולים חיצוניים או אוזניות אז ברגע חיבור הקונקטור הרמקוליים הפנימיים של המחשב הנישא מתנתקים אך אין העברת שמע ל LINE OUT אשמח אם למשהו יש תשובה בנושא
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, מתכנן לקנות את המפרט הבא: מעבדים: AMD Ryzen 5 2400G With Radeon RX Vega 11 Box כמות: 1 - מחיר: ₪ 735 לוחות אם: Gigabyte GA-AX370M-DS3H כמות: 1 - מחיר: ₪ 402 זכרונות RAM: Corsair DDR 4 16G (8Gx2) 3000 CL15 Vengeance LPX CMK16GX4M2B3000C15 כמות: 1 - מחיר: ₪ 789 מארזים: Corsair Carbide 275R Tempered Glass Gaming Black כמות: 1 - מחיר: ₪ 301 ספקי כוח: Corsair RM650x 650W PSU 80+ Gold Modular כמות: 1 - מחיר: ₪ 517 כונני SSD: ADATA XPG SSD 480GB SX8200 M.2 2280 כמות: 1 - מחיר: ₪ 586 מסכים: Dell 24" LED U2417H HUB USB3.0 Pivot 16:9 כמות: 1 - מחיר: ₪ 993 השאלה האם אכן הלוח הנ"ל, שנראה לא כ"כ מומלץ עדיף על לוח B350, כגון Asus PRIME B350M-A תו…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
טוב אני צריך את הפרטים הבאים: מעבד 805 לוח סבבה לא צריך OC 250 ג'יגה מקסטור SATA 2 זיכרון 2*512 כרטיס מסך נחמד לא מטורף משהו בסביבות ה700+- מסך CRT איכותי רצוי של LG מארז נחמד יפה ואיכותי.. צורב דיוידי כונן דיוידי וזהו.. המחשב מיועד לגלישה שוטפת+משחקים מדי פעם לא ממש גיימר אבל אוהב לשחק במשחקים.. עכשיו חובה שהמחשב יהיה מKSP והתקציב 4-4.2 אלף שקל.. תודה
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי רוצה לקנות בימים הקרובים תחנה מבוססת i7. מודע למחיר שלו אבל באמת ובתמים זקוק לכוח עיבוד רב עבור קומפילציות יום יומיות מתישות. אראה בו סרטים, עבודה משרדית רגילה, לא אשחק בו בשלב זה. הולך להריץ XP כהוסט (מודע למגבלה של 4GB, אבל רוצה לנצל את היתרון שב- triple channel ולא יכול להסתפק ב- 3GB) מבקש חוות דעת לגבי: 1) האם המארז הנ"ל שקט? מעוניין במארז שקט, קטן, קל לנשיאה, פשוט, שחור, ללא דלת קדמית ובלי חלונות\ניאונים וכו' 2) מתכוון להריץ את שני הדיסקים ברייד 0 בשביל ביצועים. העדפתי על ה- 7200.12 של סיגייט בגלל שאין אותם בזיגזג וגם הבנתי שהבלאק גם בסדר. 3) כרטיס המסך נראה לי מושלם - צריך לתמוך ב- 1920x1200 בווינדוז, חוץ מזה יתרון גדול שיש לו את שלושת סוגי היציאות 4) לקחתי את ל…
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את המחשב הבא... מה דעתך? יש הצעות לשיפור/מחיר/וכו'... דגם מחיר כמות Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box 2150 ¤ 1 ASUS P5B 985 ¤ 1 G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 2GB Dual Channel CL 4-4-4-12 1680 ¤ 1 WD 320GB 7200RPM 16MB SATAII 650 ¤ 1 ASUS EN7950GT/HTDP/512M 1925 ¤ 1 LG DVD X16/X48 BULK 150 ¤ 1 LG GSA-H10LB DVD-RW LightScribe white 300 ¤ 1 Sunbeam Transformer BLACK 320 ¤ 1 HEC 580W ACE580 495 ¤ 1 הרכבת מחשב חדש 170 ¤ 1
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך רק אם אין פגיעה בביצועים במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים אך רצוי להמנע. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? בעיקר MATALAB, C ושימושים אוניברסיטאים. מעט גיימינג. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש. שימוש תדיר לסטודנט באוניברסיטה. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך 22 אינטש FHD אך גיימינג משני מאוד בחשיבותו. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? לא מוגדר כרגע אבל משהו מזדמן ואקראי. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הצרכים וסדרי העדיפויות: 1 - תוכנות בורסה כבדות למדי, טיפול ב-4 מסכים ובזרימת גרפים אונליין 2 - המרת ספריה גדולה של קלטות וידיאו ל-DVD. צפיה בסרטים באיכות טובה. מוזיקה באיכות טובה. (לא מדהימה, טובה) 3 - קליטת ערוצי טלויזיה ו-PVR 4 - בקטנה, משחקים בכל השימושים (חוץ ממשחקים), נדרש שקט מירבי Intel Core i5 750 Socket 1156 2.66Ghz BOX, יחידות 1 ₪1056 אני מתלבטת בינו לבין Intel Core i5 650 עם 2 ליבות ולא 4 אבל עם ליבה גרפית. מה עדיף לדרישות הנ"ל Gigabyte GA-EP45-UD3L Intel P45 CHIPSET, יחידות 1 ₪530 לא בטוחה לגבי לוח האם הזה - מבחינת עלות/תועלת ואופטימום לשדרוג עתידי ASUS Ge Force 9600GT HTDI 1GB GDDR3 HDMI, יחידות 1 ₪878 כנ"ל Enermax Modu 82+ 625 Watt, יחידות 1 ₪622 ANTEC P182…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני חושב לשדרג מחשב או לקנות מחשב חדש המפרט שלי עכשיו: מעבד: intel i5 2500k 3.3GHZ לוח אם: Gigabyte Z68MA-D2H-B3 זיכרון: 1x8GB 1600MHZ כרטיס מסך: 2x Gigabyte GTX 560 TI הארדיסק: WD 1TB ספק אני לא ככ זוכר אבל מספיק לSLI אז כנראה לכרטיס יחיד גם יספיק. רוב השימושים הם לגיימינג(GTA V,ARK וכו'), ותכנות(לא משהו שדורש יותר מידי יכולות עיבוד או זיכרון). אני משחק עם מסך FHD(וכנראה שאני לא מחליף בזמן הקרוב). אני חושב אולי להחליף את הכרטיסי מסך ב GTX 970 או GTX 980(או אם שווה 980TI). ואולי להוסיף עוד 8GB זיכרון לכל מקרה(אם אני כבר משדרג). אשמח לחוות דעת
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אשמח לדעת בכמה למכור את המחשב הנ"ל :
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. חבר שלי שזה עתה השתחרר לא מזמן, והוא מעוניין במחשב חדש. הוא משחק במחשב, לפחות הוא שיחק המון לפני הצבא, והוא מתכוון להרים את הכפפה שוב. אבל, משחקים הם לא הדבר היחיד שהוא עוסק בו, והוא רוצה מחשב חזק באופן כללי. הוא לא צריך דיסק קשיח / כוננים אופטיים. התקציב לא כולל ציוד היקפי / מסך. הרעיון הראשוני היה לקנות כפול ליבה athlon x2 3800+, עם זכרונות פשוטים של TWINMOS, לוח אם NFORCE 4 SLI ו6800GT בודד עם כוונה להוסיף אחד. זה קצת מתח את גבולות התקציב, והחלטנו לשנות ל-3200+ עם זכרונות ולוח שמתאימים ל-OC, שוב על לוח SLI ו6800GT עם כוונה להוסיף עוד אחד. אז הוא נזכר להגיד לי שהמסך שלו מחורבן. החלטתי שהוא יוותר על SLI, יוותר על כפול ליבה, וייקח את המפרט הבא: № Code …
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם!!!! אני גיימר כבד שאוהב לשחק משחקים על הפרטים הכי גבוהים הבעיה שהתקציב שלי לא הכי גבוה בעולם כדי לקנות כרטיסי מסך מהדור החדש כגון להוציא 2500 שקל על GEFORECE 6800 GT... אבל בניגוד להרבה בנצ'מרקים שאתרי חומרה מרצים על רזולוציות גבוהותאני משחק על רזולוציה של 1024 על 768 אשר נחשבת לנמוכה יחסית... לכן אני לא יודע לעמוד האם המשחב הבא שהזמנתי מזיג- זאג יריץ לי על הרזולוציה הנ"ל את המשחקים על פרטים מלאים וחלק... כי בנתיים המשחב שלי ממש ישן ומקרטע. הנה המפרט: AMD 64 3000+ EPOX 8KDAJ 1024 TWINMOSS PC3200 400 MHZ SAPPHIRE 9800 PRO ( שוב אין כסף ליותר יקר אבל האם ב 1024 על 768 הוא בסדר? ) WD 80 GB SATA POLO 3 IN 1 TT COOLER CHIFTECH TOWER CASE W0035 TT 410W SILENT בבקשה …
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש להחליף את הנוכחי שמקרטע לי. אשמח להמלצות. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) תיכנות, משחקים כמו football manager * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? גודל המסך לא קריטי * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) fhd * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סולל…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-