ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
אז ככה.. קודם כל זה מחשב שצריך לעריכת וידאו בעיקר... האם בחרתי בחלקים הנכונים והמתאימים? האם אפשר לוותר על הכרטיס טלוויזיה? או שאני חייב אותו? ובכל זאת.. צריך להוזיל עלויות.. :-\ COMPUCASE CI-6a19 300w ATX SUPER MIDI (black) TOWER CASE 334.25 ש"ח Leatdek WinFast PVR2000 -TV Capture Card 760.33 ש"ח HEC - HEC-550W (WIN550) - ATX 2 460.20 ש"ח NEC DVD-RW NEC ND 3540A x16 (BLACK) DUAL LAYER - BULK 307.32 ש"ח 1GB TwinMos DDR PC3200/400 (TMD) - TwinMos - C2.5 לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 1,389.39 ש"ח Samsung LCD 19" - SyncMaster 930B - 8ms 2,562.42 ש"ח WD 250GB-16MB KS - 7200RPM S-ATA II 819.96 ש"ח AMD Athlon 64 (3000+) VENICE - …
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים אני מחפש מפרט למקום העבודה. השימוש בו יהיה בעיקר משרדי (OFFICE,אינטרנט וכו') כך שהפוקוס הוא על מעבד וזיכרון נורמליים צריך שגם מסך יהיה כלול בתקציב . מה התקציב המקסימאלי? 3.5 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנסות לחסוך אבל לא קריטי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? כן מקלדת עכבר ורמקולים זולים 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?3 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי ל…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברים, אני לא מבין כל כך בענייני המחשב והחומרה, אני מענויין לרכוש מחשב נייד מארצות הברית, טווח המחירים הוא עד 3500 שח נגיד, ואם אפשר אז פחות, קראתי טיפה וכל המושגים נראים לי סינית, אז העתקתי את הפורמט שכולם רשמו פה ורשמתי מה שאני מכיר וחשוב לי: * מטרות המחשב? לימודים (וורוד אקסל, לא לומד גרפיקה), סרטים ואינטרנט * גודל המסך? 15 אינץ', אני חושב שזה מספיק, * רזולוציית המסך? שיהיה מספיק טוב לסרטים, אבל מנגד לא משהו מיוחד מדי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא קריטי, * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא בצורה מיוחדת, 3 שעות ומעלה זה מספיק מבחנתי (אולי 3 שעות זה בעצם חריג? ) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? hdmi, USB 3, …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמובן שלחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אשמח לכמה אפשריות של מפרטים ובכמה מהם חורגים מהתקציב עד למקסימום של 3.7K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג וסרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים לודגמא farcry 3, skyrim, battlefield 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 מסך 21.5 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיוע…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
כמה כסף אני צריך להשקיע על מחשב שיריץ את המשחקים האלה על הגדרות גבוהות על רזולוציה של 1650X1050? בלי ציוד הקפי\מסך
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3100 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצלו עד תומו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא אין 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים למשל כמו דוטא סימס והרבה תמונות יהיו במחשב רזולוציה (מלבד הבסיסית של הנייד) - לא משנה שיהיה טוב 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן (נייד בכל זאת...) 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים, אני מעוניין למכור את המחשב נייד שלי מדגם: Samsung NP530U4E-S01 למחשב הוספתי 4GB מדגם: G.SKILL F3-12800CL9S-4GBSK נקנה בארץ לפני חצי שנה בערך, במצב מעולה, עם כל האביזרים והאריזה, באחריות לעוד שנתיים וחצי. אשמח להערכת מחיר, תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מבין קצת במחשבים אבל המון זמן לא קניתי מחשב חדש (בטח לא נייד) ככה שאני לא ממש מכיר את המחירים בשוק ולא מכיר את כל הדגמים של המעבדים (יש כל כך הרבה סוגים של I3\5\7) או את כרטיסי המסך. אני צריך לקנות מחשב חדש, בעקרון הוא אמור לשמש ללימודים אני כנראה לא אריץ עליו משחקים כבדים (אם בכלל) אבל בגלל שזה לא מחשב נייח ואני מאמין שאם אני אקנה מחשב עם כרטיס מובנה הוא לא יריץ שום משחק אני רוצה לקנות כבר מחשב עם כרטיס מסך סביר (שיריץ לדוגמא פיפא ו-NBA החדשים ולא יקרוס כשייצאו חדשים בשנה הבאה) לא ממש חשוב לי שזה יהיה ב-Ultra או משהו כזה, כי מדי אני פעם אני מאמין שארצה לשחק בו. שורה תחתונה אני רוצה מחשב עם מעבד טוב (נניח I5) כרטיס מסך נורמלי (פירטתי למעלה) ו-SSD, השאלה שלי ה…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, מבקשת המלצה למחשב נייד מתלבטת בין שני דגמים, אבל אקבל בשמחה המלצות נוספות - אין לי מושג בזה http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=15283 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=15463 הלנובו עם הגדלת זיכרון ל 8 gb + הרחבת אחריות לשלוש שנים , מגיע למחיר דומה תודה 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בעיקר ע"י התחברות מרחוק בעיקר לטרמינל, מעט ישירות לעמדה VPN+שימוש ביתי -אינטרנט, סרטים - חיבור ל TV אופיס - מעט משחקים (בשוליים) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים\סדרות עבודה בתנאי שטח(אגרונום) * גודל המסך? 13.3" * משקל רצוי? 1-2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD 250 גיגה ומעלה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) מסך מט שלום רב, המחשב לאחי שהוא סטודנט וגם פקח מזיקים עצמאי שמסתובב בשטחים חקלאים. הוא רוצה מחשב בתקציב עד 4500, שזה נשמע לי גבוה מידי לצרכים שלו(ולתקציב האמיתי שלו), לכן אשמח בפחות, עד 3500. תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אשמח מאוד אם תגיבו רציתי לדעת האם כדי לי לקנות 1070gtx או בגלל שההפרש ביכולות בינו לבין ה980gtx קטן כדי ללכת על 980 כיון שהוא יותר זול או שההפרש ביכולות גדול ואז אני ילך על ה1070 בבקשה להגיב
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג וOC. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מקסימליות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות …
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 12000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? לא צריך מסך * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כבדים, בהתחשב בעתיד * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ביותר 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - עריכה , גיימינג כבד , OC במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?DELL 2209WA 22" * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כל המשחקים החדשים והאלה שהולכים לצאת.. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מקסימליות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? צורב 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כ…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, דרוש מפרט למחשב שעובד כשרת של תוכנת אקסס ( תוכנה לספריה). החברה אמרה במפורש i3 . איש המחשבים שלי רוצה לתת לי e5700. האם e5700 חזק יותר או חלש יותר מ i3? האם צריך להוסיף כרטיס גרפי או מה שיש על הלוח האם מספיק טוב? אלו רכיבים , למעט זיכרון יכולים לעזור למחשב בעבודתו כשרת ( הוא גם שרת וגם מחשב אישי) תודה comp13
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לחבר שלי יש מחשב נייד, lenovo T60 כידוע יש לחצני ווליום במחשב עצמו שמאפשרים להוריד ולהגביר את הווליום הכללי במחשב ע"י לחיצה עליהם. הבעיה שהוא לפעמים שם מוזיקה ונועל את המחשב ונוגעים לו בלחצנים. הוא רוצה לדעת איך לבטל אותם, או לפחות לנטרל אותם במצב שבו המחשב נעול, כי במצב הנוכחי גם במצב שהמחשב נעול הלחצנים עובדים וכל אחד יכול להגביר/להנמיך את הווליום. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6 אלף גמיש 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים על 3440 על 1440 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 34 אינטש 21:9 חשבתי על PREDATOR 34 התקציב על מסך 3-4 אלף גמיש, עדיף לחסוך, אני לא משחק כל כך במשחקי יריות אונליין, לכן לא חייב פריימים ממש גבוהים, אוליי כדאי שהמסך יכלול GSYNC? לא יודע אולי מסך כזה ב1040$ כולל משלוח https://www.bhphotovideo.com/c/product/1397118-REG/acer_um_cx0aa_p01_predator_x34_ips_34.html כמה מיסים אפשר לצפות במכס אם בכלל? דיסק קשיח 3-4 טרה רצוי מהיר מקלדת לא משהו מטורף …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה להחליף את המחשב הנייד הנוכחי (ישן מאוד), אני קצת הולך לאיבוד עם כל הדגמים הקיימים בשוק היום. הצרכים העיקריים שלי הם אינטרנט, סרטים לבית. מבחינת עבודה יש לי רק אקסלים גדולים מאוד ומבחינת גיימינג, אני משחק מדי פעם אבל לא במשחקים שמצריכים יותר מדי כוח (לאחרונה Fortnite). אני רוכש מחשב פעם בכמה שנים ומעדיף שיהיה מעל לממוצע, אם כבר להשקיע אז להשקיע. להלן התשובות לשאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם ישנה אפשרות למצוא מחשב שמתאים בפחות אז למה לא. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי 5 שנים טובות הלך המחשב, הגיע הזמן לחדש. אשתמש בו בעיקר לגיימינג, משחקים כמו The Witcher 3, Cyberpunk 2077, Skyrim ועוד כל מיני. חשוב לציין שאני כמעט בכלל לא מבין בחלקי מחשב אז יש סיכוי גדול שכל מה שבניתי פלופ אחד גדול. אשמח לדעת אם פספסתי משהו, חלקים חשובים, אם יש חלקים שבחרתי שיש טובים מהם או עולים פחות ושווים בביצוע וכו'. מתכנן לקנות באילת או באמאזון. או גם וגם. https://pcpartpicker.com/list/dhJNsZ
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך מחשב חזק מאוד לעיבוד גרפיקה לא כולל מסך לחבר שלי, יש להם חנות צילום - הכרטיס מסך לא צריך להיות רציני אלא רק לתצוגה ממה שהבנתי (אחד פשוט)... חשוב שיהיה לו זיכרון חזק יציב מהיר וגבוהה, הרדיסק טוב ומהיר (אולי אפילו גדול - לא יודע אם כדאי RAPTOR, אתם כבר תמליצו לי אם יש צורך...) אני אישית מעדיף AMD, אבל גם מפרטים של אינטל יתקבלו בברכה - מה שיותר טוב לעבוד עם גרפיקה.... תודה מראש לכול העוזרים...
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
AMD Athlon XP 2000+ Tray CPU Thermaltake Volcano 7 CPU Cooler Gigabyte GA-7VAXP VIA KT400 Motherboard (AGPx8, 5.1 Sound,LAN,RAID ATA133,IEEE1394,USB 2 Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD DDR-RAM 256MB 3200 Samsung Original Memory CD-ROM LG x 52 Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive Gigabyte RADEON 8500 Deluxe 64MB DDR DH TV-Out Retail VideoCard Compucase-HEC Super Midi Tower CI-6919 Front USB 300W BLACK Case 4100 ש"ח(מקלדת,עכבר,צורב וצג יש לי)
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם... אשמח לקבל המלצה למפרט מחשב למטרת גלישה באינטרנט ומעט עבודה על האופיס לא משנה לי איזה סוג של מחשב אינטל פנטיום,סלרון,AMD משהו שהיה כמה שיותר זול. במידה ויש לכם איזשהן קישורים לאתרי קניית מחשבים אשמח אם תצרפו אותם מלבד זאת,רציתי לדעת מה ההבדל בין אתלון לדורון במחשבי AMD ??? בתודה מראש לכולם... ;D
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזור התקציב 2000 ש"ח אני בצבא ויוצא לי לסגור דיי הרבה בצבא והיה נחמד יותר אם היה לי מחשב נייד קטן כזה...
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום,אפשר עזרה בהרכבת מפרט למחשב כמפורט בכותרת,המחשב בעיקר לשימוש אינטרנט ומוזיקה,אין צורך בכרטיס טלויזיה או הקלטה כלשהו,ללא דיסק קשיח, כולל מסך. תודה מראש !
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר קצת לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4000 זה הכי הרבה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Crysis 3, Max Payne 3, GTA V ועוד.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). (1920x1080) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מק…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-