עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. https://www.amazon.com/gp/product/B07PB5M8 DS/ref=as_li_qf_asin_il_tl?ie=UTF8&tag=usje-20&creative=9325&linkCode=as2&creativeASIN=B07PB5M8DS&linkId=dc25bfd312fc61fe34799f7296a698d7 אשמח לחוות דעת על המחשב הנייד הנ"ל, כפי שרשמתי לצרוכי לימודי מדמ"ח ושימוש יום יומי בסיסי

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום, אני אנימטור וגרפיקאי ומתחיל ללמוד בקרוב תלת מימד וקומפוזיטינג. אני צריך שעם המחשב אוכל לעבוד בכול השלבים והתהליכים של עבודה בתלת מימד: מידול, אנימציה, רינדור וכו', כמו כן צריך להתאים לקומפוזיטינג עריכה וגם להמשיך עם אנימצית דו וגרפיקה. תוכנות לדוגמה שאעבוד איתם: תוכנות adobe, autodesk ואני יודע שיהיו בעתיד עוד תוכנות. 1. תקציב מקסימלי 4K. אפשר ורצוי לנסות לחסוך. אם אין ברירה אפשר לחרוג מהתקציב. השקט חשוב בסולם 8 צריך לכלול מערכת הפעלה windows ואופיס הגירסה לא משנה לי. צריך להרכיב את המחשב בחנות. לא משנה לי איזה חנות. אני גר בתל אביב אך לומד בירושלים ויכול לאסוף גם משם אם צריך. יש מסך גודל HI221 רזולוציה מקסימלית 1050X1680 אך צריך מסך נוסף לעבודה בתלת מימד. יש צו…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. היי רוצה לקנות בימים הקרובים תחנה מבוססת i7. מודע למחיר שלו אבל באמת ובתמים זקוק לכוח עיבוד רב עבור קומפילציות יום יומיות מתישות. אראה בו סרטים, עבודה משרדית רגילה, לא אשחק בו בשלב זה. הולך להריץ XP כהוסט (מודע למגבלה של 4GB, אבל רוצה לנצל את היתרון שב- triple channel ולא יכול להסתפק ב- 3GB) מבקש חוות דעת לגבי: 1) האם המארז הנ"ל שקט? מעוניין במארז שקט, קטן, קל לנשיאה, פשוט, שחור, ללא דלת קדמית ובלי חלונות\ניאונים וכו' 2) מתכוון להריץ את שני הדיסקים ברייד 0 בשביל ביצועים. העדפתי על ה- 7200.12 של סיגייט בגלל שאין אותם בזיגזג וגם הבנתי שהבלאק גם בסדר. 3) כרטיס המסך נראה לי מושלם - צריך לתמוך ב- 1920x1200 בווינדוז, חוץ מזה יתרון גדול שיש לו את שלושת סוגי היציאות 4) לקחתי את ל…

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by TalSedaka,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? אין הגבלה - אבל אין צרכים כבדים. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן.. הכל אבל בוא נתמקד במחשב. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? - 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? - 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן, אופיס וווי…

5. אוקיי זה מה שאני רוצה לקנות 0 8954 Intel Core2 Duo 1.86GHz 2MB E6300 Box CPU 1080.00 ₪ 1 1080 ₪ 1 6966 Western Digital 250GB 7200rpm 16MB Buffer S-ATAII HDD 454.00 ₪ 1 454 ₪ 2 6289 Samsung 1024MB DDR-II DDR 533 Memory 619.00 ₪ 2 1238 ₪ 3 7719 Sony 16/48 Bulk Black DVD-ROM 106.00 ₪ 1 106 ₪ 4 8202 Sapphire Radeon X1900XTX PCI-e 512 MB VIVO Retail Video Card 2243.00 ₪ 1 2243 ₪ 5121 ₪ כמו שאתם רואים חסר פה: 1) לוח אם 2) מארז 3) ספק 4) קירור מחיר גג הוא 6500 שקל כך שיש לכם עוד כמעט 1400 שקל בשביל להכניס מארז יפה ואיכותי עם ספק חזק והכי חשוב קירור טוב כי המחשב הנוכחי שלי מתחמם מאד ואני שונא את זה. עוד דבר חשוב, הפריטים חייב…

• 22 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Kitt0s,

אשמח אם תוכלו לסייע לי בהרכבת מפרט למחשב שישמש כ-NAS התקציב: 2-2.5 (כפי הנראה מ-KSP) הרכיבים: לוח אם זכרון מעבד (+ מאורר אם צריך) ספק מארז (אין בעיה של מקום, לכן כמה שיותר סלוטים לHD זה מעולה - 6+) התוכנית היא להריץ לינוקס וNAS4FREE.. כרגע אין תכנון לשרידות למרות שאני לא שולל בעתיד.. אני לא כל כך בקיא באספקטים של צריכות חשמל של הרכיבים השונים לכן אשמח לעצתכם צודה מראש לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך (מעדיף סביבות 6500) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. אבל באמת שלא חייב את הצעקה האחרונה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה גרפית ולפעמים תלת מימד ועריכה מקצועיים (לרוב הסתפקתי בכלים שנדרשו למשחקים אז אין צורך בכרטיס יעודי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ - פרנסה תלת מימד (מאיה, מקס) - פרנסה אילוסטרייטור - פרנסה אינדיזיין - פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. הנה המפרט: pentium 3 600 mhz לוח אם של חברת - pc partner לא ידוע הדגם. 450 MB SDRAM 20 GB MAXTOR 5400 RPM GEFORCE 2 MX 400 64 MB מסך: AlphaScan 712 sampo דווקא מסך נחמד שירת אותי 4 שנים בלי בעיות כיום אני מעריך שהוא שווה 300+- בהתחשב שהוא יד שניה. מארז רגיל עם ספק 300WATT{ג'נרי}. יש לי את המחשב 4 שנים וזה שאני הולך למכור לו יודע!!!

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. היי כדאי? צחיר-400$ משלוח לארץ-51$ מעמ 81$ מחיר כולל-532$ http://www.bestbuy.com/site/asus-15-6-laptop-amd-a10-series-8gb-memory-1tb-hard-drive-gray/4882013.p?id=1219644187138&skuId=4882013 מה אומרים? תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום לכולם. חבר שלי שזה עתה השתחרר לא מזמן, והוא מעוניין במחשב חדש. הוא משחק במחשב, לפחות הוא שיחק המון לפני הצבא, והוא מתכוון להרים את הכפפה שוב. אבל, משחקים הם לא הדבר היחיד שהוא עוסק בו, והוא רוצה מחשב חזק באופן כללי. הוא לא צריך דיסק קשיח / כוננים אופטיים. התקציב לא כולל ציוד היקפי / מסך. הרעיון הראשוני היה לקנות כפול ליבה athlon x2 3800+, עם זכרונות פשוטים של TWINMOS, לוח אם NFORCE 4 SLI ו6800GT בודד עם כוונה להוסיף אחד. זה קצת מתח את גבולות התקציב, והחלטנו לשנות ל-3200+ עם זכרונות ולוח שמתאימים ל-OC, שוב על לוח SLI ו6800GT עם כוונה להוסיף עוד אחד. אז הוא נזכר להגיד לי שהמסך שלו מחורבן. החלטתי שהוא יוותר על SLI, יוותר על כפול ליבה, וייקח את המפרט הבא: № Code …

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום למומחים. דרוש מחשב נייד חזק להרצת מודלים סטטיסטים כבדים שיוכל לעבוד גם בנסיעות. תקציב 8000 ש״ח תקציב מאוד גמיש כדי לקבל את השילוב הטוב ביותר בין משקל לכוח חישוב. הפרמטרים החשובים הם משקל נמוך (כולל המטען), זמן סוללה ארוך וכוח מחשוב+זיכרון. משקל מתחת ל 2 קילו ועדיף מתחת ל 1.5 קילו. נדרש כוח מחשוב חזק + הרבה זיכרון ושמערכת ההפעלה תהיה על דיסק ssd (120gb כנראה יספיק, 250 עדיף, 512 עוד יותר טוב). נצטרך דיסק החיצוני שצריך להיות כמה טרות (כמה שיותר, יותר טוב). על גרפיקה אפשר להתפשר (ואף רצוי לטובת משקל וכוח עיבוד). בנוסף מערכת הפעלה windows באנגלית. חשוב שהנייד יהיה יציב, אמין ויחזיק מעמד. גודל המסך 12+ (אפשר גם 14 אבל שישאר מתחת ל 2 קי…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימלי?4100 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל כמה שפחות אבל להוציא כמה שיותר טוב ! גם אם זה אומר להשתמש בהכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אין אין אין אפשרות 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ?עבודה משרדית, תכני HD, משחקים,וגראפיקה א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. PHOTOSHOP .MSN . משחקים כבדים למיניהם ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). אממ רק פוטושופ וזה םא זאת הכוונה ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? אני קונה את המסך T260HD והרזולוצייה המקסימלית היא 1920x1200 * באיזה סוג משחקים תשחקו?CRYSIS , GTA IV , COD וע…

13. Started by oRBenDavid,

טוב אז זה המפרט שבניתי: Intel Core 2 Duo E6750 2.66GHz, 1333FSB, 4MB Box - 1,140 ASUS P5B-V INTEL 965G LGA 775 - 814 G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 5-5-5-15 F2-6400CL5D-2GBNQ - 595 Western Digital 250GB 3.5 7200Rpm 8Mb Buffer SATA II WD2500JS - 367 Leadtek nVidia WinFast PX8600 GT TDH Extreme 256MB PCIe - 841 Frontier Gladiator 500Watt - 238 סה"כ 3,995 ש"ח אני לא כזה מבין במחשבים אז בן דוד שלי עזר לי .. וכמו שאתם רואים אין צורב DVD אז תגידו לי איזה כדאי כי אין לי מושג אם יש הבדל בין כל החברות.. ואם צריך לשנות משהו אפילו הכי קטן כמו חברה בבקשה תגידו.. ופנדה חנות טובה/זולה? יש חנות יותר טובה/זולה? תודה [br]פורסם בתאריך: 25.08.2007 בשעה …

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by הדוד משה,

* תקציב? עד 2000 עם אפשרות לחרוג עד 300, רצוי לחסוך. * מטרות המחשב? אופיס, אינטרנט וצפיה בסדרות, שום דבר מעבר. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? רצוי מסך 15 או 15.6, לא חשוב מבריק או מט. * רזולוציית המסך? לא קריטי, רזולוציה טובה יותר תתקבל בברכה תמיד, אבל אני חושב שאפילו 720X1280 יספיק. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? משקל נמוך זה תמיד יתרון, אך היות והמחשב לא יצא כנראה מהבית, גם מחשב כבד הוא לא שובר-עסקה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא, אף שכן רצוי מאוד שהסוללה תהיה יותר גדולה מ-4 תאים. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * Bluetooth? לא קריטי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אין צורך ב-SSD, אם נכנס בתקציב זה נחמד, אבל בעקרון אין טעם. ק…

15. אהלן אנשים אחרי חיפושים רבים בפורום הזה ובכלל באינטרנט הרכבתי לעצמי את המפרט הזה ורציתי לדעת אם הוא מספיק טוב או שיש מה לשפר אשמח להצעות מפרט זה הורכב ב - www.startpc.co.il - סטארט מחשבים 880 ₪ - Intel Quad Core i5 4570 3.2Ghz S1150 390 ₪ - * מבצע * - Gigabyte GA-B85M-D3H S1150 330 ₪ - 8GB Crucial DDR3 1600Mhz 1550 ₪ - * מבצע * - Sapphire R9 280X 3G DDR5 OC Vapor-X 499 ₪ - * מבצע * - SSD Samsung 840 EVO 120GB SATA III 310 ₪ - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty 799 ₪ - Fractal Design Define R4 Black + FSP Raider 650W BUNDLE 130 ₪ - Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 850 ₪ - DELL 23'' U2312HM ULTRA Sharp IPS , PIVOT מחיר סופי: 5738 ₪ לאשר…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by shlomy kaufman,

שלום רב, אשתי מעצבת פנים וצריכה מחשב נייד לעבודה שלה ומול לקוחות. הדרישות הן בעיקר אוטוקאד אבל בעתיד ייתכן ויידרש קצת יותר, ללא רינדור. ראיתי כמה מפרטים של לנובו אבל כולם סידרה 330 שקצת הפחידו אותי שזו הרמה הכי נמוכה שלהם. אודה לכם להמלצה על מחשב אמין עם מפרט מספיק חזק לשנים הקרובות כשהדגש הוא על יופי ולא מחשב שנראה תעשייתי. תודה 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 חריגה קלה אפשרית 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש עבור עיצוב פנים, אוטוקאד בסיסי דו ממד, ייתכן שימוש בסקצ'אפ בעתיד ללא רינדור. קצת עריכת תמונות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמ…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by miki16,

קניתי מחשב חדש מ ksp רוצה חוות דעת amd 3800+ (s-939) x2 dual core A8N-E s939, PCI-E, GBE, nForce4 Ultra של asus 512mb 400mhz twinmos x2 GIL forsa 7800GT 256MB Dual DVI, VIVO samsung 80GB SATA 2 Thrmaltake Golden Orb 2 HEC Compucase CI-69U6 400W אנא תנו חוות דעת המחשב אמור להגיע עוד שבוע וחצי בערך והוא עלה לי 6200ש"ח אה ואם משהו יודע כמה מאוררים סך הכל יש שיגיד לי שאני יהיה בטוח..

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום, אני מעוניין במחשב לפינת מחשב בבית, בעיקר לשימוש באינטרנט ואופיס, ושימוש מעט כבד יותר. ראיתי את המפרט הזה של מחשב משומש בן בערך 3 שנים, האם הוא מתאים לצרכים שלי? במידה וכן כמה הוא שווה? מעבר לזה הוא כולל שני מאווררים 3000RPM מקדימה ומאחורה וכולל מארז ג'נרי, אשמח לתשובה. מעבד Q8300 2.5ghz זכרונות 8GB ddr2 800mhz של hynix2 כרטיסי מסך 5770 sapphire (שני כרטיסים) ספק כוח של thermaltech toughpower 650W לוח אם asus p5q pro turbo כונן קשיח 320Gb של seagate ועוד כונן של SAMSUNG של 80GB

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום לכם קהילה יקרה, אני מחפש לפטופ\אולטרבוק שיענה לצרכים הבאים: 16 GB זיכרון 1 טרה SSD גודל מסך 14 או 15.6, מסך מגע מקלדת מוארת והכי חשוב - שקט ביותר, עדיף בלי מאוורר בכלל. אני מאוד מאוד אוהב לנובו. מאוד מודה לכם על המלצות של לנובו, אבל לא חובה. תודה שוב - איתי

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום אשמח לעזרה בהרכבת מפרט למחשב ששימושו יהיה מדיה-סנטר, תכני HD, חובה יציאת HDMI, דבר נוסף שרציתי לדעת - HDMI מעביר תמיכה בסאונד 5.1? בכל מקרה, אם יש לי רסיבר ישן שאליו מחוברים מערכת רמקולים ואין לו חיבור HDMI - אין אני יכול לחבר לטלויזיה גם את הכבל HDMI וגם לקבל סאונד מהריסיבר שמחובר למערכת רמוקלים וסאב (5.1). האם זה דורש ממני להתקין כרטיס קול 5.1 ערוצים ולחבר אותו ידנית לריסבר? תודה! רן

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום, אני מעוניינת לקנות מחשב נייד, תחליף לשולחני. מעוניינת שאכן יהיה נייד ואוכל לקחת אותו איתי - על כן משקל רצוי עד 2 ק"ג, וכמה שפחות יותר טוב, ומבחינת גודל רצוי ''13.3 עד ''14. * מטרות המחשב? - עבודות משרדיות, צפיה בסרטים * גודל המסך? ''13.3 עד ''14 * משקל רצוי? עד 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו)? לא * בלוטות? * גודל מינימלי של כונן קשיח? * כונן CD/DVD? צורב? עדיף כונן, לא חובה * כונן Bluray? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?אחריות ל-3 שנים חובה (מפחדת מתקלות) * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? רצוי * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? מתלבטת בין מספר דגמים: ‎Lenovo ThinkPad…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום רב, אשמח לשמוע את המלצותיכם. אני מעוניין לקנות מחשב נייד לשימוש ביתי. ה Dell Vostro 1320 שלי כבר משרת אותי נאמנה חמש שנים אך הוא מאוד מקרטע. אגב: מישהו יודע להסביר לי איך זה שהמחשב שלי ייוצר לפני שש שנים ולא קניתי אותו במחיר יקר, ועדיין כשאני מסתכל על מהירות המעבד הוא נראה מהיר יותר מרוב המחשבים כיום בשוק? מה כאן אני מפספס? ומדוע המחשבים העסקיים כיום באים במהירויות נמוכות? הקונפיגורציה: רוב המוחלט של השימוש במחשב ייעשה בבית אמנם, מחובר למסך חיצוני ומקלדת ועכבר חיצוניים. ובכל זאת, עדיין אני מעדיף נייד - מן שריטה אסתטית שכזו. מוכן להשקיע בזה את הסכום שיתווסף על קניית נייח. כמו כן, יש סיכוי סביר שאשתמש בו בעתיד גם בחוץ. פירוט נוסף: * מטרות המחשב? בעיקר: - עבודה משרדית -…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by parsi1,

היי, אשמח לקבל את דעתכם על המפרט שבניתי: [TABLE=width: 419] [TR] [TD]מעבד[/TD] [TD]Intel Core i7 4790 Box[/TD] [/TR] [TR] [TD]מאוורר למעבד[/TD] [TD]Arctic Freezer i30[/TD] [/TR] [TR] [TD]לוח אם[/TD] [TD]Gigabyte GA-H81M-S2PV[/TD] [/TR] [TR] [TD]זכרון[/TD] [TD]Kingston KVR16N11/8[/TD] [/TR] [TR] [TD]כרטיס מסך[/TD] [TD]Gigabyte GeForce GTX 660 GV-N660OC-2GD[/TD] [/TR] [TR] [TD]דיסק קשיח SSD[/TD] [TD]Seagate 4000GB ST4000DX001[/TD] [/TR] [TR] [TD]צורב DVD[/TD] [TD]LG GH24NS /SUMSUNG 224/ASUS 24D3ST[/TD] [/TR] [TR] [TD]ספק כוח[/TD] [TD]ספק כח למחשב SeaSonic SS-500BT[/TD] [/TR] [TR] [TD]מארז[/TD] [TD]CoolerMaster CM Storm Scout[/TD] [/TR] [TR] [TD]מאוורר למארז[/TD] [TD]Zalman …

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. Started by xMoYaL,

אז ככה , אני מתכנן לקנות בשבוע הקרוב מחשב נייד , עד 4000 שקל , אם באמת יש צורך אז יש אפשרות לחרוג בעוד 500 שקל אם זה באמת יעשה שינוי עצום של המחשב שבאמת שווה להשקיע עוד 500 שקל . עכשיו , מתחת לבית שלי יש חברת KSP , והבנתי שהם חברה ממש זולה , ככה שדיי עדיף שזה יהיה משם , אלא אם כן שוב , יש איזה מציאה בחברה אחרת שלא כדאי לפספס. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודות משרדיות כן , משחקים גם כן , בעיקר שיוכל להריץ אותם בצורה חלקה ובלי בעיות , אין לי בעיה שגם זה יהיה באיכות הנמוכה ביותר למשחקים הכבדים שיש ... אבל מקווה שבסכום הזה זה יוכל להריץ באיכות טובה את רוב …

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום חברים -אני יוצר בקשה למפרט עבורי לאחר שראיתי כמה דיונים בנושא בערך באותו תקציב אך לא התחברתי לאף מפרט עדיין באופן שמדבר אלי. אני מכיר את הדילמה "שני כרטיסי מסך חלשים מול אחד חזק" ולגבי זה שואל-רק אם ניתן (אין לי מושג) האם ניתן יהיה לבנות לוח אם התומך בCROSS אך להציב שם כרטיס חזק (GTX570 לדוגמא) בודד במטרה להוסיף את השני בשלב מאוחר יותר? 1. מה התקציב המקסימאלי? -5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקלים (5.5K) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים נטו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). …

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים