ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,464 דיונים בפורום זה
-
אחרי שה-P3 אצל ההורים שלי לא סוחב את סימס 2, זה הזמן להחליף אותון. בכל מקרה אני רוצה דיסק חדש של 120 גיגה ו512 מגה זיכרון, עדיף כמובן להתבסס על AMD. לא צריך מסך, עכבר, מקלדת. צריך כרטיס מסך סביר - לא נראה לי שיש טעם להשקיע 1000 ש"ח על כרטיס מסך לאחיות שלי שכמעט לא משחקות, אבל רצוי שהוא כן יוכל לסחוב משחקים (זה בעיה בימינו). שימושים? אינטרנט, סימס2, קצת עיבוד תמונה. תודה
-
- 5 תגובות
- 938 צפיות
-
-
מה ההבדל בין משפחת ה- P שהיא נראה לי לניידים לבין ה T הרגילה??
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימלי? 2500 שקל. מה הם מטרות/שימושי המחשב? משחקים כבדים. האם יש צורך בציוד היקפי? לא. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב? כונן דיסקים וכונן קשיח. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? לא צריך סופר שקט, אבל גם לא טרקטור. נגיד 5. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות? יש צורך בהרכבה בחנות, אין צורך במערכת הפעלה. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? KSP.
-
- 5 תגובות
- 691 צפיות
-
-
היי :-) אני שוקל לקנות את המחשב הבא והייתי רוצה ייעוץ אם כדאי: http://ksp.co.il/?uin=20559 השאלה לא האם זה יתאים לצרכים שלי מבחינת חומרה (כי אני אכן מחפש מעבד מצוין, SSD והרבה זיכרון), אלא האם יש איזשהו קאץ' שעיניכם המנוסות רואות ואני לא , וגם - האם לדעתכם כדאי לחכות עוד כמה חודשים שיצאו דברים יותר חדשים או לדוגמא שהסטנדרט לזיכרון יהיה יותר מ-8 ג'יגה? תודה רבה!!
-
- 4 תגובות
- 905 צפיות
-
-
הנה המפרט הקיים וכמה הערות/שאלות: 1. Intel core i5 3470 / 1555 2. Zalman CNPS-7000V-AL 3. Gigabyte GA-B75M-D3H 4. Seasonic 500W 5. Hynix 4GB DDR3 1600 (שני סטיקים של 4 = סה"כ 8 GB) 6. SSD Samsung evo 960 7. Sapphire ATI 7950 3g 8. Fractal Design Define R3 9. Dell U2412M מסך 24 אינץ' FULL HD אני לא גיימר מקצועי, אין לי "עין" שיש לאחרים שמחפשים את הכי טוב, ובהחלט עד היום הסתפקתי בחלק מהמשחקים הכבדים ביותר בהגדרות HIGH בלבד (לא ULTRA ולא MAX). אני מרגיש שהמפרט הקיים עושה את זה עד היום ולא מאכזב, אבל אני חושב קדימה ורוצה להיפתח לאפשרות של 4K, וגם ליהנות מהיכולת להציג גרפיקה באיכות גבוהה ומקסימלית אם כבר אני מח…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איזה נייד מומלץ עד ל 6000 שקל ? האם יש ניידים עם 2 כרטיסים במחיר זה או שצריך לעלות במחיר ? השימושים לנייד הם גלישה, משחקים (עד כמה שאפשר, גם חדשים), תכנות, אופיס ושאר הירקות. עדיפות שיהיה נייד (13-15") אבל לא יותר מדי על חשבון ביצועים. אם אפשר המלצה גם ל matte וגם ל glossy.
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום לכולם, עברתי על כל הפוסטים האחרונים בפורום המפרטים לקבל מושג ואני צריך המלצות להשלמה/שינוי של המפרט המפורט בהמשך. ראשית הצרכים: 1. אני מעדיף שלא לעבור את ה4.5K 2. המחשב ישמש בעיקר להתעסקות עם תוכנות גרפיות. לרוב של ADOBE כדוגמת פוטושופ ואילוסטרייטור, הכי קרוב ל3D יהיה שימוש לא כבד ב-AFTER EFFECT כמו כן, הוא יחובר בעתיד לLCD42 FULL HD על מנת שאוכל לצפות בסרטים וסדרות על הטלויזיה, אבל זהו שימוש משני. 3. אני משתמש בסמסונג T220. הוא מספק אותי כרגע אבל אני יכול לשדרג למסך יותר איכותי (22-24 עם פאנל יותר איכותי) מחוץ לתקציב במידה ותהיה סיבה מספקת. שאר הציוד ההיקפי קיים ואין צורך בחדשים. 4. רכיב נוסף - צורב DVD סטנדרטי 5. אני זקוק למפרט מלא - קופסה מלאה 6. השקט…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אחרי שהסתדרתי עם התקציב אני אמשח אם תתנו לי המלצה על מפרט. 1. מה התקציב המקסימאלי?4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם אפשר לחסוך טיפה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג אבל אם אפשר חריגה לא רצינית לציין מדוע כדאי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:משחקים עתידיים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF3,ACR ... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1024 וגודל 22 אינצ -לאילו הגד…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש מסוג lenovo g510 והתקנתי ווינדוס 7 בעצמי והורדתי דרייברים בעצמי ..הכל הלך חלק חוץ מהדרייבר של המצלמה שבסוף ההתקנה שלו מופיע לי ההודעה הבאה no appropriate driver to be installed. מה שקורה שהמצלמה כן עובדת אבל בצבעים ממש גרועים ורואים ממש חשוך אני דיי בטוחה שזה בגלל זה.. בבקשה שמישו ייתן לי תשבה לזה בדקתי בכל האינטרנט ולא הצלחתי להבין מה לעשות. תודה רבה מראש, עמת לוי(:
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אבקש המלצה למחשב נייד למורה - גלישה, עיבוד תמלילים , מצגות הקרנת סרטים וזהו. חשוב! - * מימדים ומשקל צנועים (הולך ברגל או באופניים לבית הספר) * זריז ואמין * מחיר עד 3000 (עדיף קצת פחות) פחות חשוב - * חיי סוללה * גודל ואיכות מסך *גימיקים תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לרכוש נייד מיד שנייה, לשם כך אני זקוק לתכנה (עדיף חינמית) שתתן לי תמונת מצב של החומרה. נתונים כמו: טמפ' מעבד, מהירות הארד דיסק , סיבובי מאוורר וכל מידע נוסף. תודה
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
שלום אני מבקש עזרה בשביל חבר הוא רוצה לקנות מחשב גיימינג עד 4000 שקל דרך ksp או ivory מאילת מבחינתו לא משנה האם המחשב יהיה מבוסס amd או intel ואין צורך במערכת הפעלה/ציוד הקפי עכשיו גם שמעתי שיש tms באילת אז זה גם אופציה תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
היי לכולם, אבקש עזרה בבחירת מחשב נייד למטרות עבודה עם אוטוקאד וסקצ'אפ. לא מעוניין בתחליף שולחני אלא במחשב בעל משקל ונפח קטן יותר.. תקציב: 10000~ ש"ח חושב על המק, אבל פתוח לשמוע דעתכם. תודה מראש, גלי.
-
- 10 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
מפרט לFHD ממסך 37 אינץ שתומך בהעברת הפורמטים החדשים. 1- מעבד: Intel Core 2 Duo E7500 בהספק 65 וואט 530 ש"ח קירור חלופי למעבד: ThermalTake Golden Orb II 145 ש"ח לוח אם: Gigabyte GA-G31M-ES2L) 260 ש"ח זכרון: 2x2GB OCZ DDR III 1333 MHz CL 9-9-9-20 כרטיס מסך: Sapphire ATI 5770 820 שח דיסק קשיח: Samsung 1TB HD103UJ 430 ש"ח כונן אופטי: LG GH22NP20 x22 Black 115 ש"ח מארז+ספק: Antec NSK2480 1. 2. . מעבד: Intel Core 2 Duo E7500 בהספק 65 וואט 530 ש"ח קירור חלופי למעבד: ThermalTake Golden Orb II 145 ש"ח לוח אם: Gigabyte GA-G31M-ES2L, לוח אם מבוסס אינטל G31 (כרטיס מסך מובנה פשוט ללא פענוח חומרה) 260 ש"ח זכרון: G.Skill DDR2 1GB 800Mhz CL5 x 2 190 ש"ח כרטי…
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
אשמח אם תוכלו להמליץ לי על דגמים. התקציב - 3500 אבל גמיש. שימושים: בעיקר גלישה ועבודה על תוכנות כמו אופיס. לפעמים צפיה בסרטים. חשוב לי שיהיה מחשב חזק שיוכל להחזיק הרבה משימות בו זמנית. גודל המסך: 14" משקל: רצוי שיהיה די קל כי אני הולך להסתובב איתו הרבה זמן סוללה: שיחזיק לפחות 3 שעות בלוטות' וצורב DVD: רצוי אך לא חובה לא צריך יציאות מיוחדות HD: לפחות 500GB תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לשפר את המחשב שלי,המחשב נקנה השבוע (כאשר הכרטיס מסך נקנה כבר לפני חודשיים ). השימושים הם ALL AROUND, משחקים צפייה בתכן HD ואנימציה (MAYA). מעבד: Core 2 Quad Q6600, 1066MHz, s775, 8MB קירור: Zalman CNPS8000 לוח אם GIGABYTE X38-DQ6 s775 C2Q 1333Mhz, Intel X38, DDR2 1066, 2xPCI-E זכרונות DDR II 800Mhz 2x1GB OCZ Reaper HPC Edition כפול 2 סה"כ 4 GB כרטיס מסך ASUS 8800GTS 640MB GDDR3, HDTV, 2xDVI, PCI-E כרטיס קול Creative Audigy SE 7.1 (PCI) דיסקים קשיחים Western Digital 80GB 7200RPM, 8MB, SATA מערכת הפעלה בלבד 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II שלוש חתיכות סה"כ 1.5 טרה צורב Optiarc AD-7173S DVD±RW x18, DL x8 Labelflash Black Sata רשת D-Lin…
-
- 11 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום רב, מצאתי בNBR לינק שמרכז את המבצעים הבולטים פחות או יותר ברשתות השיווק על ניידים. http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=5378 בהצלחה,
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום לכולם, ביקשתי פה לא מזמן חוות דעת על מחשב מ-HP, אבל מצאתי מחשב מעניין בקוסקו (רשת גדולה מאוד בארה"ב וקנדה). המחשב מיועד למשחקים\שימוש יומיומי (כאשר חשוב לי שהמחשב יעבוד מהר, ויאפשר מולטיטאסקינג גבוה). בשביל 850$ - מעבד- 2nd generation Intel® Core™ i7-2630QM Processor 2.00GHz with Turbo Boost Technology up to 2.90GHz מערכת הפעלה - Windows 7 Home Premium מסך - 15.6" diagonal High-Definition HP BrightView LED Display (1366 x 768) RAM - 8GB DDR3 דיסק קשיח - 750GB (5400RPM) SATA with HP ProtectSmart Hard Drive Protection סוללה -Up to 5.75 hours - 6-Cell 55WHr Lithium-Ion Battery כרטיס מסך - Radeon 6770M רמקולים - Beats Audio (אמור להיות איכותי). הבעיות שאני מצאת…
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
ערב טוב, אני מעוניין לקנות מחשב ב4,500 ש"ח שמיועד בעיקר למשחקים כבדים ומהירות בעבודה היומיומית שלי במחשב שזה כולל תוכנות שיתוף וגלישה באינטרנט באותו זמן. אני צריך שהוא יריץ משחקים בינוניים עד כבדים ב2-3 שנים הקרובות לא על HIGH כי אני יודע שזה לא מספיק תקציב כזה בשביל להפעיל משחקים כבדים על HIGH אבל MED או LOW למשחקים של עוד 2-3 שנים וHIGH למשחקים של היום. חשוב מאוד שהמעבד יהיה של אינטל והלוח אם יהיה תואם, יש עדיפות לכפול ליבה. כרטיס מסך שיהיה MIDEND או אפילו HIGHEND משהו טוב שיחזיק עם TV-OUT רצוי NVIDIA אבל לא חובה, אם זה מתאים לשאר המפרט אז אפשר ATI. אני צריך מקלדת עכבר צורב דיווידי פשוטים (!) ומסך LCD 17' אינטש' גם דיי פשוט לא משהו עם HD ושהמסך לא יעלה על 1000 ש"ח…
-
- 6 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין במפרט למחשב שישומש לאופיס ואינטרנט בעיקר. אין צורך בכרטיס מסך, אני לוקח כרטיס מסך GeForce 6800GS שקיים אצלי כבר (PCI-E). בקשה מיוחדת: כולל מסך דק "19. דיי גמיש במחיר. חשוב שהמחשב יחזיק מעמד בערך 5 שנים לעבודות אופיס ואינטרנט ותוכנות לא כבדות במיוחד. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 499 צפיות
-
-
שלום... אתמול קניתי מחשב ורציתי לדעת מה אתם אומרים עליו, והאם הוא יהיה מסוגל להריץ משחקים כמו cod4 ברמה גבוהה: זכרון 2GB DDR2 800MHZ CEON כרטיס רשת 1G LAN OB לוח אם G31M3-F V2 1GLAN MSI דיסק קשיח 320GB 16MB SATA2 SEAGATE כרטיס מסך DVI HDCP/HDMI 9500GT 512MB PCIE מעבד אינטל Q6600 CORE2 QUAD כרטיס קול (8 ערוצים) OB 7.1 מארז רגיל שחור (USB קידמי) ומשום מה לא רשום לי במפרט "ספק כוח". זה חלק קריטי במחשב? בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
-
מחפש מפרט טוב שיחזזיק כמה שנים , בעיקר למוסיקה , סרטי HD , עבודה שוטפת עם הרבה טאבים וקצת עריכת מוסיקה (ableton live) אני לא חושב שאני אשחק כלכך במשחקים , אבל עדיף שהמחשב יוכל להריץ כמה משחקים (לא על גרפיקה high ) התחלתי לבנות , אשמח לכיוון והצעות חשבתי על המעבד הזה: Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB Tray קירור? לוח אם מומלץ? זכרון שיהיה 4 גיג דיסק קשיח 500 גיג עדיפות לWD כרטיס מסך מומלץ? מארז וספק כח שקטים אני צריך (!) תודה לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 740 צפיות
-
-
מיועד בעיקר למשחקים ואינטרנט, שיהיה שקט אבל אם אפשר שלא יבוא על חשבון רכיבים אחרים, וחשוב שתהיה אופציית שדרוג בעתיד (ז"א, תמיכה בכל עניין ה-SATA3, USB 3.0, DDR3 וכל זה), עלה לי בראש לוח אם GA-P55A-UD3 של Gigabye , אני פשוט נתקל בו הרבה פה. מתכנן לעבוד על מסך 22" בתודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום לא רק בגלל משחק 1 אלה בגלל אופי שדרוגי לעתיד אני רוצה לדעת מה דעתכם על השינוי מ GA-P55-UD3L-TPM ו I7-880 ל G1.Sniper B5 ו I7-4770K במחיר 501 ו 1,498 למעבד נשאר עם GeForce GTX 660 Ti ו 16GB RAM DDR3 SSD INTEL 64GB HDD Seagate 2TB 64MB CACHE מארז HuntKey ספק 620W שקל עודף מ2K מהאתר http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3495#sp ו http://ark.intel.com/products/48500/Intel-Core-i7-880-Processor-8M-Cache-3_06-GHz לאתר http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4594#sp ו http://ark.intel.com/products/75123 שורה תחתונה חוץ מ J רייד שאין אני לא רואה חסרונות
-
- 0 תגובות
- 956 צפיות
-