ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
מחר יוזמן מאייבורי מחשבים וזיגזג... (יש כמה חלקים מזיגזג :} ) AMD 64 3000+ MSI MSI K8N Neo Platinum OCZ 400Mhz 512 (256x2) WD 120GB S-ATA MSI Radeon 9800pro 128mb (256bit) MSI DVD X16 MSI CDRW 52X32X52 ZIGZAG zSILVER COBRA Thermaltake - Silent Purepower 420W (W0008) - Active PFC LG Flatron F700P TOTAL- 6600 מה דעתכם אין פה הרבה מקום לשינוי
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך נייד לצורך לימודים ושימוש כמחשב עיקרי שלי, ולכן בא לי שהוא יחזיק לי הרבה זמן ויהיה איכותי, התחלתי לעשות מחקר על הדגמים השונים והסדרות והיצרנים השונים אך קצת טבעתי בכל שטף המידע והסוגים והמבחר אז אשמח מאוד לעזרה בגדול בגדול אני לא מחפש גודל ספציפי, יכול לזרום על 13.3 או על 14.4 ואפילו 15.6 למרות שמעדיף שלא, מה שכן חשוב לי מאוד כדי שהמחשב יחזיק לי הרבה זמן ויהיה רלוונטי זה - כונן SSD (הייתי אומר לפחות 128GB אבל אם מישהו חושב אחרת אשמח לשמוע) מעבד I5\I7 משקל נמוך מ1.7 ק"ג מחשב דק (לא ספציפי פה אבל בין 15-25 מ"מ ככה נראה לי) עדיף כמובן סוללה טובה וזהו בגדול אני מאמין שרוב המחשבים שיענו על הדרישות הבאות יבואו עם כמות מכובדת של RAM בכל מקרה אז א…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברים שלום לכולם אני צריך יעוץ בקניה מסך מחשב השימוש שלי אתו הולך להיות לצורך מסך שני במחשב ( ברגע זה יש לי אחד ) אבל הוא יהיה המסך הראשי השימושים שלי עם המסך הם בעיקר לסימולטורים של מטוסים וכמובן גלישה באינטרנט לא יודע אם זה רלוונטי יש לי כרטיס מסך GeForce GTX 1070 התקציב שלי הוא בערך עד 1200 שח לא יותר ממה שאני ראיתי בחיפוש קצר זה 2 מסכים ואשמח לדעת מה אתם אומרים אליהם http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=911035 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=929055 ובכלל אשמח לדעת מה אתם אומרים על המסכים הקעורים של סמסונג טוב או לא ואם למשהו יש משהוא אחר שיכול להמליץ לי כמובן שגם אשמח לשמוע
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, הנה אני שוב אחריי 3 שנים קונה מחשב חדש, המחשב הישן נמסר לבן משפחה וגם היה לו תקלה עם הכרטיס מסך בגלל הספק כח. אניווי לענייננו : יש לי מסך 21.5 אינץ' Samsung T2250 Syncmaster בשולחן העבודה ובמשחקים אני עובד על רזולוציה מקסימלית 1900X1000 או 1900X1200 לא זוכר בדיוק. עכבר, מקלדת, רמקולים וכדומה אני לא צריך. נטו מחשב ! העדפות : מעבד - אינני בטוח, אבל INTEL נחשבים טובים,שקטים, וקרירים נכון ? כרטיס מסך - אני חושב שצריך אחד חזק לרזולוציה שאני משתמש בה מארז - לא משנה איזה ספק כח שיהיה מסוגל להחזיק את כרטיס המסך ואת שאר החומרה. ( אבל לא אחד שיכול להשרף בגלל שיותר מדי 'חם' לו ויגרום לרסטרטים וכיבויים של המחשב) דיסק קשיח - לא צריך להגזים עם, הסדרתי יפה עד היום עם 320GB …
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש לקנות מחשב מקצועי לאולפן הקלטות כולל תוכנות ואביזרים נילווים התקציב עד 11000 ש"ח תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, ככל הנראה כיום אני ארכוש את השילוש מאחר ולא קיבלתי תשובה בפורום האחר אני שואל פה. דרישה:שילוש (מעבד,ראם ולוח) למטרת עיבודים גרפיים(Photoshop,AutoCAD), צפייה בסרטי HD ושימוש עם Front End כמו XBMC,ושימוש למטרת הקלטות (אולפן בייתי),הפקת למוזיקה,מיקסינג וטראקינג עם תוכנות כגון קיובייס ופרו-טולס (ברקע ירוצו הרבה טאבים פתוחים של דפי אינטרנט) בקיצור ולעניין מדובר במולטי טאסקינג מסיבי חשוב לציין שפעולת הקלטה ועריכה גרפית לא ייעשו בו-זמנית אך ייתכן ותהיה צפייה בתוכן HD תוך כדי עריכה גרפית,או תוך כדי הקלטה. *חשוב שהמערכת תהיה שקטה עקב נושא ההקלטות! (המארז שקיים כרגע שקט מאוד לכן חשוב שהמעבד והלוח יהיו שקטים) *המערכת תהייה פעילה כמעט כל הזמן לפעמים ללא כיבוי של 3-4 ימים לכן חשו…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם שמי לרדו ואני מחפש מחשב חדש. אני עובד בעיקר על תוכנות שרטוט ושיטוט באינטרנט, אבל גם מנצל את המחשב לראיית סרטים ומשחקים. חשבתי על סט-אפ מבוסס על P4 במהירות 800FSB ודואל DDR. אפשר לקבל המלצות על כרטיסי נסך זכרונות לוח אם וכו...? בתודה מראש לרדו
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עיצוב, עריכה גרפית, עריכת וידאו (לא עיקרי) משחקים וכמה שיותר ובניית תוכנות...... יש פה שתיים אחד עם הכנה לסלי והשני לא אני רוצה שעם את חושבים שאפשר להשיג משהו אחר יותר טוב..... דברו...... אני לא חובב של AMD אז לא נראה לי שאני יקנה אחד אבל ........................ אני פתוח להצעות...................... הראשון....... ASUS NVIDIA® nForce4 SLI Intel® Edition P5N32-SLI Deluxe Intel® Pentium® D processor 920 2x2MB L2 3.20 GHz 800 MHz 65 nm, LGA775 - 1760 הורדתי OCZ DDR2 PC2-5400 667MHZ Gold 1024MB Dual Channel 2GB - 830 גיגה 2 בסה"כ WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII - 750 Gigabyte nVIDIA GeForce 7800GTX 512MB - 4550 לא אשים את ה7800 אבל מה עם זה למשל ASUS EN7900GTX/…
-
- 26 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב מיודע לשימוש ביתי רגיל..אופיס+אנטרנט ומשחקי מחשב פשוטים לילדים קטנים... מעבד AM2 3800 X2 DUAL CORE 64BIT אפשרות 90ש"ח-DUAL CORE AM2 תוספת ל 4200 לוח אם MSI K9N NEO FULL ATX FULL ATX 550 NVIDIA יתרון חשוב - צ'יפסט או אפשרות ללוח ASUS M2V CHIPSET VIA K8T890 במקום לוח MSI בפחות 145 ש"ח דיסק קשיח 250GB SATA2 7200 RPM 16MB (WD,MAXTOR,HITACHI) זיכרון פנימי 1024MB DUAL DDR II 667MHz X2 CEON ניתן להרחבה ולשדרג ל DDRII 800MHZ כונן אופטי צורבLG/NEC/SONY X 18 DVD Dual layer כרטיס מסך בנפרד מלוח האם Nvidia GeForce 7300GS UPTO 512MB מסך דק "19 SAMSUNG 931B 5MS +DVI מארז 400 וואט רמקולים+מקלדת+עכבר... המחיר הוא 3,500 שקל. ההצעה היא שוב…
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Hello everybody, I need a new laptop and I hope you can offer some advice. The main requirement is that Im running mathematical applications that need lots of CPU+RAM power, but not too much demanding on graphics, although good graphics capabilities would be nice. This is the main thing. I also need the laptop to be portable, but I dont want a small screen so I want a screen of 12-14 inches, but lightweight. This is important I need the laptop to have a good battery time at least 4 hours while working hard. I want the keyboard to be good and a good touchpad. I dont care about design/looks, and I can afford an expensive laptop, although it would be nice to save a l…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKVY381EA 3600 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKL50513E 4000 שימושים: גיימינג כמו 2+gta iv Call Of Duty 5 Crysis Warhead Assassin's Creed1 על HIGH+-
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
* מטרות המחשב- אופיס, אינטרנט, סרטים, מעט פוטושופ בסיסי. חשוב לי שאפשר יהיה לפתוח הרבה קבצי אופיס (כולל מצגות עם הרבה תמונות) +PDF+דפדפן במקביל מבלי שייתקע * גודל המסך- 13.3" * משקל רצוי- מתחת ל2 ק"ג (בעקרון כמה שפחות) * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) יכולה להסתפק ב 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) צריכה לחבר אותו למקרנים שיש באוניברסיטה (לא יודעת באיזו יציאה מדובר, מניחה שזה די סטנדרטי) * בלוטות- לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח- לא משנה * צורב DVD- רצוי, לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית - כן בעקרון כרגע אני מתלבטת בין שני המחשבים האלה: http://us.toshiba.com/computers/laptops/portege/R700/R705-P35 (קיים ב be…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברים , בגלל הבלאק פריידי ובגלל שאין לי מחשב חחחח , מחפש לקנות מחשב נייח לא בומבסטי ולא של גיימרים ישלי תקציב עד 3.5 אלף שקל אבל אסתפק במחשב עד 3 אלף ואפילו פחות מה שתצליחו להמליץ עליו אשמח אם תוכלו להמליץ על מפרט טוב , המשחק היחיד שאני אשחק בו שידרוש משהו חזק מהמחשב זה פיפא 17 , אז אשמח אם תעזרו
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מה אפשר להוריד במפרט הזה כדי להוריד אפילו 100 שקל? בלי לגעת בספק [ אלא אם כן יש לכם ספק כח אחר במחיר נמוך יותר מהספק שבחרתי, ועם יכולות שוות פחות או יותר... חשוב שיהיה לו תמיכה במתח לPCI-E .... וחשוב שהוא יהיה מעל 400W ]. תודה מראש לעוזרים :]
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מפרט מלא Q6700 GTS250 512MB של PoV לוח אם P43-DS-3l של GB ספק 430W seasonic מארז one hundred Antec דיסק קשיח 320GB של WD Caviar Blue קירור למעבד Mugen 2 כונן אופטי של LG המארז והספק בני שנה וחצי / שנה ושאר המחשב בן 3.5 שנים
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
המפרט הוא ככה: (בעיקר למשחקים כבדים ולOC למעבד ולכרטיס מסך) מעבד - AMD Athlon 64 3000+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 - BOX (E6) מחיר - 850-900 (המלצות חנויות?...) מארז - Sunbeam Transformer BLACK מחיר- 400 ש''ח (noacomp) ספק -FSP 350W מחיר - 260 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4014 - זה מתאים לAMD? זכרונות - המלצות ל512X2 שיתאים למשחקים והזכרונות לא יעברו OC...(בערך 600 שקל שיהיה אם זה תקציב נכון לזכורונת..) לוח אם - המלצה ללוח אם בסביבות 900+- לOC - למעבד (המצוין למעלה) ולכרטיס מסך כרטיס מסך - סביבות ה1500+- אני אלך או עלX800GTO2 או על הסדרה שתצא X1600 תלוי לבנצ'ים שיצאו מחר... אז כרטיס מסך מחר תגידו לי מה עדיף שאלות: 1. מעבד - אני רו…
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי. אני צריך מפרט למחשב. התקציב: 3000, עדיף לנסות ולחסוך קצת (במידה ואפשר). אני לא צריך את המחשב לשימושים רבים - בעיקרון אני צריך אותו לפיפא 15 ולאינטרנט. התוכנה שאני בעיקר משתמש בה היא פוטושופ CS5 (אבל אני לא מבצע בו עבודות גרפיות מושקעות, בעיקר רק לשם שינוי תמונות ולוגואים פעם בכמה זמן). אין צורך במקלדת, עכבר וכדומה. השקט די חשוב לי, מה גם שאני מעדיף שהמחשב יכלול מאוורר שישמור עליו מהתחממות. אין צורך במערכת הפעלה. אני לא מחפש לקנות מחנות ספציפית, פשוט מהחנות שתיתן את ההצעה המתאימה ביותר. אני מתכנן לקנות אותו בשבועות הקרובים. אני צריך שיהיה כניסה לרמקולים, וכמה כניסות USB. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפשת לפטופ חדש - מסך בגוד 13 , קד וקל כרגע יש לי ASUS VivoBook S301LA הוא היה דיי סבבה , ועדיין דיי סבבה אבל אולי הגיעה הזמן להחליף 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?סביב 6000 שקל עדיפות לקטן דק וקל 2. מה שימושי המחשב : כלי העבודה הראשי שלי, יותר אינטנרט , אופייס - בעיקר מסמכים , לראות קצת סרטונים , לאחרונה גם להריץ תוכנות יותר כבדות כמו למשל תוכנות של אוטודסק , תוכנות סטטיסטיקה ועיבוד תמונה , לא ברמה גבוה מידי משהו בסיסי 3. האם יש צורך בציוד הקפי - כונן דיסקים חיצוני 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? כנראה שלא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שקט וקל - לנסיעה בתיק ממקום למקום במהלך ה…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום.... אם מישהו יכול לעזור לי בהרכבת מפרט מחשב חזק לצורכי גרפיקה.... תקציב 5000 פלוס מינוס עתיד להיות על המחשב תוכנות גרפיות כמו פוטושופ ייתכן שגם תוכנה לתלת מימד תכנות שרטוט כמו SOLIDWORKS/ AUTOCAD ותוכנה לעריכת וידאו כניראה AVID הערות כרטיס מסך חזק שתומך בשני מסכים וחלקים שתומכים בתוכנות שציינתי , כלומר קראתי שיש חברות או סוגים שונים של כרטיסים וכו שלא עובדים טוב עם AVID או פוטושופ ובנוסף המלצה למסך מתאים לא כלול בתקציב זה דיי דחוף... אודה על כל עזרה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה הנסיון הראשון שלי עם ניידים אז אני די NOVICE בזה. אני אוהב לשחק במשחקים, אבל אני לא אשלם 2000$ בשביל זה... תודה על העזרה מראש. 1. מה התקציב? 1000$~ 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) 3. גודל המסך? לא סגור על זה, אבל שיתאים למשחקים. סרטים אני מעדיף לראות בטלויזיה ולכן אני צריך יציאה לטלויזיה 4. משקל רצוי? אני הולך לשאת אותו די הרבה כי אני סטודנט אבל לא צריך אולטרה קל, רק שיהיה סביר 5. האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא משהו שיצריך תשלום נוסף גבוה 6. יציאות מיוחדות? יציאה לטלויזיה ולמערכת (אודיו AUX רגיל יספיק לדעתי). 7. בלוטות? שוב, רק אם לא מצריך תוספת, יש לי מתאם שאני ממי…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני עומד לקנות את זה: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?item=N82E16834220046 מה אתם אומרים? מישהו שמע עליו ביקורת רעה או שיש לו נסיון עם הניידים של ASUS?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה מחשב חדש כי שלי כל כך ישן שאפילו שולה מוקשים מתקשה לרוץ... בסך הכל כבר כמה שנים שאני די מנותק מהתחביב הישן של הגיימינג ורוצה לחזור. עכשיו הגיע הזמן לחזור לתחביב הישן והנהדר הזה. אשמח לכל עזרה שתוכלו להציע לי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בסך הכל יש לי גג כמה שעות להשקיע בשבוע אבל אני עדיין רוצה להנות מהן ומוכן להשקיע ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחק…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב חדש, שישמש בעיקר לצפייה בסרטים, משחקים, ואינטרנט, אחד שיחזיק הרבה מאוד זמן (כמה שנים טובות) ולא למטרות OC וכמובן שיבוא עם מסך גדול ואיכותי וציוד היקפי. ערכתי חיפוש בפורום והסתכלתי במפרטים שבאתר ועדיין נותרתי עם שאלות ללא מענה וללא מפרט מעניין, הבעייה המרכזית היא שאני לא יודע איזו מערכת לקנות - מבוססת AMD או מבוססת אינטל ושאני לא מבין גדול בחומרה. אני צריך את המערכת שתיתן לי את יחס הביצועים/מחיר הטוב ביותר, שתהיה אמינה וחזקה (עם ספק טוב וקירור טוב אם מדובר במעבד של AMD) ושכמובן תריץ משחקים בכבוד ובגאווה גם במהלך השנים הבאות, בלי להשקיע בחלקים מופרזים, יקרים ולא כדאיים. יחד עם מפרטים כדאיים תרשמו מדוע בחרתם בכל חלק אם אפשר, אני לא מומחה גדול בחומרה…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. הסיפור הוא ארוך, אבל אני אנסה לקצר. קניתי מחשב לפני חודש, בשעה טובה, אחרי הרבה התלבטויות, מחשב ASUS מסדרת Vivobook S 14 Flip OLED TP3402VA, במפרט מעבד I5-13500H. קישור לזאפ: https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=1202110&q=vivobook s14 tp3402va-kn051 לאחר שבועיים המחשב התקלקל, סיפור ארוך ולא מעניין כ"כ. לא בהכרח קשור לאמינות של ASUS. החברה זכתה אותי במחשב חדש אצל המוכר, שאמר לי שנגמר לו במלאי ללא צפי לחידוש. הברירה שנשארה לי היא כזו, או להמתין כשבועיים שלושה ולקנות את אותו מחשב ממנו רק עם מעבד I7-13700H, (שזה בעצם המחשב הזה: https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=1193875&q=vivobook s 14 flip oled tp3402va-kn057)…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
תקציב : 580 דולר, לנצל את כל התקציב, לא לחסוך. אין חריגה. שימוש : גיימינג, אני רוצה שהמחשב הזה יכיל Radeon HD 7870 2 GB ומעבד בעל 4 ליבות ומעל 3.0Ghz. אני מתכנן את השימוש במחשב על פי המשחק BF4 שקט חשוב לי שיהיה, גם אני רוצה מארז קטן וקומפקטי, ITX. רזולוציה לא משנה, אם כן אז בין 21 אינץ ל23 אינץ. OC כן מתוכנן. מערכת הפעלה לא צריך אני מזמין הכל מ - ebay, amazon, newegg, אז זה לא לפי המחירים של הארץ. אני רוצה SSD אחד וזיכרון של מעל TB1. כן אני רוצה לשמור את המחשב לשדרוג באופק. הכל פה על פי השאלות של הטופס, פשוט בלי הטופס.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-