עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 + קרור למעבד Thermaltake V1 ¤1663 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=Q660-V1 לוח אם ASUS P5K -PRO ¤730 כמות:1 http://skypc.co.il/pl_product~31111~10~0.htm כונן קשיח Seagate ST3250624AS 250GB SATA2 ¤370 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10832 זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 800MHz CL5 ¤444 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=TWIN2X2048-6400 כרטיס גרפי ASUS nVIDIA GeForce 8800GT 512MB Overclocked PCIe ¤1529 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=32132 מארז ללא ספק Tagan EL DIABLO 25 + 36 CM FAN ¤693 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=CA-TG10096 ספק כח Enermax Liberty 500W ¤545 כמות:1 http://skypc.co.il/…

• 22 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב ? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. ARMA,Battle field -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני גבוה(עד כמה שניתן בתקציב הנ"ל) 3. האם יש צורך בציוד הקפי : כן, רק למסך מינימום 22" 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=ש…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. MGS, Call of Duty, FIFA, Crysis, ... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). LCD 32" FULL HD (1920X1080) + LCD 19" HD READY (1366X768) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך ב…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אהלן, אני צריך המלצה למחשב, הנה הדרישות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 שקלים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אפשר לנצל את הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?+-10% 2. מה שימושי המחשב – שימוש ביתי רגיל, OFFICE, אינטרנט וכד' 3. האם יש צורך בציוד הקפי – בלי שום קשר לתקציב, אשמח להמלצה על סט של מקלדת ועכבר אלחוטיים. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? חשוב שלא יהיה רועש. 6. האם מתוכנן OC? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?הרכבת מחשב. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.איזור המרכז 9. האם יש בק…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. מעבד: Intel Core 2 Quad Q6700 2.66Ghz 8MB Conroe BOX כמות: 1 - מחיר: ¤1345 קירור למעבד: Thermaltake V1 כמות: 1 - מחיר: ¤243 לוח אם: Gigabyte GA-X48-DS4 כמות: 1 - מחיר: ¤1066 מארז: ANTEC P182 3x120MM Black כמות: 1 - מחיר: ¤749 קירור למארז: Scythe 120mm MINEBEA 1100RPM 42CFM / 18dBA כמות: 1 - מחיר: ¤80 ספק כוח: Corsair 650TX 52A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤592 זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPQ כמות: 2 - מחיר: ¤433 קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata II 32MB כמות: 1 - מחיר: ¤355 כרטיס מסך: Gigabyte Radeon 4870 512MB DDR5 Retail CF Kit - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤2615 כונן אופטי: LG GH20NS DVD-RW x20 Dual Layer Sata Blac…

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Sp_RuS,

כידוע, IBM מתחממים מאוד מאוד מאוד... :-\ הגעתי למצב שבמנוחה הטמפ אצלי 50~55, שזה גרוע. פירקתי אותו, צילמתי, ואז צילמתי את שלבי ההרכה חזרה, תראו: הסידי וההארד דיסק: בלאגן... מיליון ברגים, וכולם באורך שונה, אז כדי לא להתבלבל סידרתי אותם לפי הסדר איך שהם על המחשב. המחשב מורכב חזרה: אגב, בסוף לא מצאתי איך אני מפרק את הפלטה התחתונה, אז לקחתי מלא אוויר בראות, ועשיתי פפפוווו, ככה שיצא כל האבק... יצא בסדר... אגב הורדתי 13 מעלות! =) שזה מלא...

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. טוב, אז בעיקר רציתי לשאול על טיבם של כל מיני חברות כמו Titan ו Gigabyte שמציעות מחשבים נייד למכירה במכירים של עד 2500 שקל. האם שווה לסטודנט כמוני שהמחשב בשבילו הוא רק עבור לימודים ומיילים להשקיע יותר מזה? שנית, רציתי לשאול בקשר לtv out? האם מחשב נייד עם כרטיס מסך בסיסי שאני מניח שמציידים את המחשבים בקטגוריית המחיר הזו אשר יש לו יציאת tv-out יריץ סרטים על טלוויזית 25" אינץ? תודה, דורי.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. מעוניין במפרט שמשחקים ירוצו ברמה בינונית ואולי גבוהה אם אפשר. כמו כן מעדיף שסרטי HD ירוצו טוב...אפשרות לחריגה קטנה אם באמת נדרש.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. היי! אני מתכנן לקנות מחשב החודש, למשחקים, אינטרנט, הורדות, סרטים וכו', בתקציב של 5000 ש"ח. לפני שאני מקבל המלצות ומפרטים, ברצוני להבין קצת יותר באופן בסיסי, ואני אצטרך את עזרתכם במספר תשובות לשאלות שלי..: 1. 4 ליבות או 2 ליבות? - אני מתכנן לקנות מחשב ל4-5 שנים לפחות.. ראיתי פה הרבה המלצות ל2 ליבות מכיוון שרוב המשחקים לא עובדים עדיין עם 4 ליבות. והשאלה היא לכמה זמן זה ימשך. האם יכול לקרות מצב שעוד שנתיים המחשב שלי יצטרך 4 ליבות? אני צריך הסבר קצת יותר לעומק פה אם אפשר. 2. כאשר ממליצים לסוג מפרט כמו: משחקים או עבודה משרדית או תכנות נגיד, איפה ההבדלים הרציניים במפרטים? ואילו מפרטים שונים יש עוד חוץ מהדוגמאות שהבאתי? 3. אמנם זה לא קשור למפרטים אך לא רציתי לחלק את הדיון ל2, …

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום רב, אני צריך הצעה למפרט: * 3500 - 4000 שקל מקסימום * בלי מסך * כרטיס מסך לא יקר 300-400 שקל מקסימום כוון שאני מתכננן לקנות בעוד כחצי שנה אחד טוב במחיר הגיוני. * * למטרות משחקים אינרנט אודיו וידאו חוץ מזה יש לי כמה שאלות: 1. האם יש ירידה במחירים בזמן הקרוב - חודש הבא ז"א תחילת השנה החדשה 2. האם תהיה ירדיה משמעותית במחירים של כרטיסי המסך בעוד כחצי שנה 3. בכללי- איזה חברה יותר טובה בלוחות אם ? gigabyte / epox - אלה הלבטים שלי 4. איזה amd שוה בביצועים ל pentium IV 3 G 5. האן יש הבדל גדול בביצועים בן R 9200 ל R 9250 ? 6. תמצליצו לי כל אחד על החנות המועדפת עליו תודה רבה אנשים.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום ! אז ככה...אני עוזר לדוד שלי בבנית מחשב לילדה הקטנה שלו (בת5-6) , הוא רוצה משהו סביר בלי להוציא יותר מידי כסף אבל גם לא משהו שיתקע כל הזמן ויעשה בעיות.. אז המפרט שמצאתי לו כרגע : 1 AMD Sempron 2500+ 333FSB - RETAIL 496.17 ש"ח 1 .EPOX EP-8RDA3I Rev 2.1 (nforce2 ultra400) - ATX 433.59 ש"ח 1 Club3D GeForce4 MX440/4000 - 64mb DDR - TVOUT - RETAIL 277.14 ש"ח 1 WD 80GB-8MB JB -7200RPM ATA100 402.30 ש"ח 1 COMPUCASE CI-6a19 300w ATX SUPER MIDI (black) TOWER CASE 335.25 ש"ח 1 Genius Comfy KB-16M keyboard - ps2 58.11 ש"ח 1 Logitech Pilot Wheel Mouse Optical BLACK (oem) - ps2/usb 89.40 ש"ח 1 Genius SP- Q06S Queen shape Multimedia Speaker 40.23 ש"ח 1 .MA…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by The-Devil,

שלום לכולם! אני רוצה לבנות מחשב למשחקים ב5400 המחשב צריך להיות מבוסס AMD עם מסך אודה לתשובותיכם בעניין

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. AMD Athlon 64 (3000+) - 512 Cache [939 PIN]- RETAIL 2x 512MB TwinMos DDR PC3200/400 (TMD7608F8E50I) original C2.5 Gigabyte GA-K8NS Ultra-939 (nForce3 Ultra chipset Thermaltake BigWater 12cm Liquid Cooling System Thermaltake Purepower 460W Blue light - Active PFC - ATX 2.01 Leadtek - Geforce 6600GT 128MB DDR - DVI/TvOut - AGP - RETAIL Thermaltake Gaming Tower XaserV Series - WinGo V8000A WD 80GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA LITEON 52x 32x 52x CD-RW Drive - RETAIL מהזיגזגים. תגובות, הצעות לשיפור וכו', בנוסף, האם אפשר למשוך עם המעבד הזה עד 3.0Ghz?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. איזה שילוב הכי משתלם? עם כרטיס מסך טוב... תודה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by BRPOQNT,

הסתכלתי על מפרטים של המתחרה שלכם,FXP, ובכל המפרטים שלהם אין את הדבר ששמו קירור למעבד. בכלל.NEVER EVER. האם זה לא הכרחי ? למה לוחות אם של ASUS לא קיימים בשום מפרט ? זו אמורה להיות חברה ממש מוצלחת בתחום של לוחות אם או שאני לא מעודכן ? האם לכל הלוחות יש יציאת HDMI ? האם יש כמה סוגים של יציאה כזו ? האם חיבור למסכים גדולים מצריך יציאה מסוג אחר ? הביצועים של AMD ושל אינטל אולי זהים,פלוס מינוס,אבל מחשב שהיה לי עם AMD - השבב הלך פייפן לאחר 3.5 שנים. המחשב הנוכחי שלי,עם אינטל,חי וקיים מ 2011 ועד היום (מפרט שלכם ומאד מוצלח). קצת איטי,אבל 8 שנים והדבר היחיד שהתקלקל היה מאוורר שהחלפתי לפני שנה. ביצועים זה לא…

16. Started by HAMM-V,

בוקר טוב וגשום לכולם, הפורום הזה סייע לי מאוד בזמנו בקניית המחשב הנ''ל ואני מקוה שהוא יוכל לסייע לי גם כעת. בשנת 2014(!) קניתי מחשב סלוני אך ורק לצורך חיבור לטלויזיה וצפיה בסרטים - המפרט מצורף מטה - והכל היה אחלה עד שמתה לי הטלויזיה. רכשתי טלויזיה חדשה (סמסונג 55 4k) ומשום מה כל צפיה בסרט מלווה עכשיו במין גמגום ותקיעות קטנות. אני ממש לא מבין גדול בתחום אבל מקריאה הבנתי שזה יכול להיות מאוד שכרטיס המסך לא עומד בזה יותר . אשמח מאוד לעצתכם האם יש מה לשדרג במחשב או שצריך להחליף את הכל, כמו כן, אם לדעתכם כדאי לשדרג משהו ספציפי, כמו SSD וכו'. תודה רבה רבה מראש.

17. פרטים נוספים מותג DELL דגם 5000-5765, A12-9700, Microsoft Windows10 מהירות מעבד 2.50GHz GHz נפח זיכרון 4MB צבע כסוף …

18. Started by MM3M1,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין MW3 MW2 BF3 Flight Simulator 9 Flight Simulator X -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 19 או 20 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן,…

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by dror.eitan,

שלום רב לחברי הפורום, אני נעזר בפורום הנ"ל לא מעט, קורא המון ומשכיל מנסיונכם ומהידע שלכם ועל זה מגיעה לכם תודה רבה, אתם באמת עושים עבודה נפלאה. אני פונה אליכם כעת על-מנת לקבל המלצה למחשב נייד לשימוש בייתי +, לאחר שהנייד שלי ושל אישתי נגנב לא מזמן בפריצה שאירעה בביתנו. אני במקצועי מעצב תעשייתי, כך שאני רגיל למפרטים די בומבסטיים במחשבים, כאלה שמאפשרים עבודה רצינית מאד בתלת וברינדורים. על כן אני מתקשה למצוא מפרט למחשב הסלוני-הביתי שיניח את דעתי בצורה מספקת, כזה בו לא יהיה שימוש בתלת עליו אני מדבר אך אולי, אם אפשר במסגרת התקציב, פוטושופ קליל פה ושם לתמונות (אני גם מצלם). אז לענייננו בהתאם לשאלון: * מטרות המחשב? בייתי סטנדרטי-כל יישומי אופיס, גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים HD וה…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by משרק,

יש לי מחשב נייד הוא עובד כרגיל ולפעמים נתקע וצריך לכבות אותו מהלחצן כיבוי והדלקה וקורה לפעמים שגם הוא לא נדלק ישר אלה מנסה להדלק ונכבה ככה עושה כמה פעמים ואז מצליח להדלק מה יכולה להיות הבעיה? וירוס?חומרה?פרמוט?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אחותי משתמשת באופיס,אינטרנט, וסרטים ברזולוציה גבוהה בלבד. היום הייתי בבאג והמוכר המליץ לי לקחת את המחשב עם הכרטיס המשודרג למרות שהיא לא משחקת משחקי תלתמימד - בגלל שהוא טען שהכרטיס האינטגרלי של אינטל לא מספיק טוב ל FHD. לי זה לא נשמע הגיוני, אבל אני מבקש דעה מבעלי ידע. תודה. (המחשב יקנה מחר בצהריים לכן אני מבקש את עזרתכם). דגם רגיל http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspnazarta&uin=10694 דגם עם כרטיס מסך משודרג http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=talpiot&uin=10693 יש סיבה כלשהי לקחת את המחשב היקר יותר ? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. השגתי מעבד i7 860 במחיר טוב ועכשיו אני צריך לבנות לו "סביבת עבודה". זכרון אני אשיג 8GB במהירות 1600 וגם כרטיס גרפי יד שנייה. אשמח לשמוע את ההצעות שלכם לשאר החלקים. אני אומר לכל רכיב מה הדרישות שלי ואשמח שתוכלו להמליץ לי מניסיונכם. הרעיון לקיים את כל הדרישות במינימום מחיר (כמובן שאם לא ניתן למלא את כולן, על מה להתפשר לטעמכם). 1. לוח אם - ללא כרטיס גרפי מובנה. אם אין הבדל ביצועים לא אכפת לי H55 או P55 או כל מה שתואם את המעבד. אני לא צריך USB3 או SATA 3 יספיקו לי מה שהצ'יפסט מספק. אין לי גם צורך ביציאת מדפסת / יציאה סריאלית או חיבור ל- Floppy. מה שיותר זול ומקיים את זה יותר טוב. כמובן שיהיה משהו אמין. אני לא עושה OC מעבר ל- 10%, ככה שגם זה לא עניין. פשוט מחיר זול. 2. מארז - …

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by dor sas,

שלום 1. אני מעוניין לדעת האם יש עוד הבדלים בין asus g73jh a2 לבין asus g73jh rbbx05 (הדגם הזה מ bestbuy) ההבדלים ששמתי לב עליהם הם: א. דיסק קשיח (1000gb ל a2 ו500gb לrbbx05) ב. זיכרון ראם (8gb לa2 ו6gb לrbbx05) 2. האחריות של המחשבים תקפות בארץ? 3. מבחינה חיצונית (כלומר לא המפרט חח) המחשב נראה אותו הדבר? (נראה לי שכן אבל בכל זאת ) 4. האם ל דגם rbbx05 יש בעיות או משהו (למשל התחממות או משהו ) תודה לכם

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. היי אני מחפש מחשב נייד עם דיסק קשיח SSD, זכרון DDR3 3GB ומעלה. חשוב לי גם יציאת eSata ומסך 14.5 אינטש ומעלה. אני גמיש מבחינת שאר הפרמטרים כמו גודל הדיסק קשיח, משקל, כונן אופטי וכדומה. המחשב מיועד בעיקר לעבודה (תכנות). 5K-6K זה תקציב ריאלי? יש המלצות? תודה מראש מוש

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. אז ככה אני זקוק לשידרוג של המחשב(מעבד,זיכרון,כרטיס מסך,לוח אם,דיסק קשיח,ספק). וכל זה חייב להכנס לתקציב של 3600 שקל... אני מעוניין Dual Core ולוח אם שתומך בPcie-e וזיכרונות DDR2 דיסק קשיח 160 ג'יגה? יש מצב אתם מכינים מפרט כזה מחנות אחת?

• 27 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים