ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,361 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - 4500 שקלים אפשר לחרוג אבל בקצת 100 200 שקלים 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? - פיתוח ומשחקים אולי גם data 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? - לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש ssd ישן שאני רוצה להעביר חשוב שיהיה לו מקום 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? - לא מאוד 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? - אין בעית גודל רצוי מארז בלי אורות ולא נוצצ מדי עדיף לבן אבל זה לא באמת חשוב 7. האם …
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום. המחשב של סבתא שלי נכון להיום כבר בן בערך 14 שנים ולא עובד טוב. גם וינדוס 7 שכבר לא נתמך. אנחנו רוצים להחליף לה למחשב חדש, אפשר גם לרכוש באמאזון. משהו ממש פשוט עם וינדוס 11 , שיהיה כבר רלוונטי ל10 שנים הבאות וכמובן שלא יהיו לו בעיות (יכול להיות ש10 לא יהיה רלוונטי עוד כמה שנים). עם ווינדוס. ותמיכה בשפות, כנראה נחליף לה לרוסית. (אבל זה כבר משהו שניתן לעשות בווינדוס, רק רציתי לציין ליתר בטחון) עד 1000 ש"ח עם המשלוח (אפשרי גם בפחות). כל השימושים שלה זה גלישה באינטרנט,יוטיוב, שיחות סקייפ, בדיקת מיילים ומשחק סוליטר. חשבתי על מחשבי מיני שראיתי שהם לא ייקרים אבל אני לא מבין בזה ואם זה שווה את זה. אשמח להמלצה למה כדאי. תודה מ…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייח לעבודה עם תוכנות תלת מימד (כרגע Autodesk Inventor). קיבלתי הצעה למחשב של HP ב8,500₪ ואני רוצה לדעת האם הוא טוב? והאם בסכום הזה שווה לקחת אותו או להרכיב מחשב לבד? מחשב HP: https://www.hp.com/il-he/products/workstations/product-details/2101824319 טופס: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8,500 עדיף ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה עם תוכנות תלת מימד (Solidworks, Inventor) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? …
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
- 4 followers
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לבנות תחנת עבודה מקצועית. ברוב הזמן התחנה תעשה שימוש לעבודות משרדיות כולל חישובי טבלאות גדולות, גרפיקה (דו-מימדית), עיבוד מסמכים - בעיקר חישובים סביב טבלאות גדולות באקסל. בחלק מהזמן תחובר לתחנה כרטיס גרפי אימתני לצורך חישובי deep learning. הכוונה לכרטיס מסוג NVIDIA 6000 ADA ודומיו. כך, שהתחנה צריכה לדעת לתמוך בחישובים על ידי GPU רציני (לחלק מהזמן) וברוב הזמן להיות "רגילה" יחסית. קצת כמו קלארק קנט... זו ההמלצה שקיבלתי מהחברה שאנחנו עובדים איתה. אשמח לשמוע את דעתכם. סיכום בשאלון: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 8000 ש"ח, יש אפשרות לחרי…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכל התותחים! יש ברשותי מחשב נייד בן 4 שנים עם 16 ג'יגה ראם ומעבד Intel(R) Core(TM) i7-8550U CPU @ 1.80GHz , בלי כרטיס מסך עם זיכרון עליו, הבעיה כשאני עובד עם הרבה חלונות פתוחים (בעיקר חלונות של גוגל כרום), אז הוא נתקע לפעמים וחושב הרבה זמן ואני גם עובד עם תוכנת עריכת וידיאו כמו CAMTASIA שאני מסתדר איתה אבל היא עובדת יחסית לאט או נתקעת קצת והיה יכול להיות הרבה יותר כיף אם היא הייתה עובדת יותר טוב. אני רוצה לעבוד גם עם תוכנת עריכת וידיאו CAPCUT (הגירסא השולחנית) אבל היא בכלל לא נפתחת לי, ביררתי וזה כנראה בגלל שהחומרה שלי לא מספיק חזקה בשבילה. אני לא משתמש במחשב בשביל משחקים, אולי כן בעתיד אבל לא קריטי אם לא. חשוב לי שהמחשב יעבוד חלק ומהר הרבה יותר בלי תקיעות. …
-
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מעוניין להשמיש מחשב נייח ישן שיושב אצלי בבית כדי להריץ עליו משחקים קלים בסגנון Overwatch 2 או Diablo 4. כרגע כאשר מריצים את המשחקים הללו יש הרבה לאגים ברמת המחשב ולא רשת (תקיעות במשחק). בנוסף המחשב אינו תומך בוינדוס 11 בגלל שהחומרה הקיימת מיושנת מדי. להלן המפרט הנוכחי, אשמח לדעת מה כדאי לי לשדרג במסגרת התקציב: CPU- Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray Fan- Scythe MUGEN 3 REV B MB- Gigabyte GA-Z87X-D3H for 1150 GPU- Gigabyte 2047MB NVIDIA GeForce GTX 1060 6GB PSU- FSP AURUM 92+ 650W Platinum PT-650M Case- Fractal Design Define R4 Black Pearl RAM- Crucial 4GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 Monitor - 27" 1920x1080 …
-
- 8 תגובות
- 856 צפיות
- 3 followers
-
-
היי אני צריכה מחשב שישמש בעיקר לתכנות (בתוכנת vscode portable) ועריכת מסמכים (אונליין), פגישות זום, ומידי פעם צפייה בתכני HD ביוטיוב. לא יהיה גיימינג או עריכת וידאו\תמונה. הדברים שחשובים לי: הכי חשוב: כמה שיותר קל מבחינת המשקל. עדיף 1.3 ק"ג מאשר 1.7 ק"ג למשל כי הפעמים היחידות שאני אעשה בו שימוש זה כשאני מחוץ לבית. (בשביל כל שימוש אחר אני אשתמש במחשב הנייח). גודל מסך 14 אינצ' עד 15.6 אינצ', לא גדול יותר. מסך קטן יותר - אפשר. כדאי שהדיסק לא יהיה emmc, והדיסק לא צריך להיות גדול כי לא יהיו בו תכנים כי הכל יהיה בענן, וכל התוכניות שיהיו בו יהיו פורטביליות (עם הלנצ’ר של portableapps) ולא מותקנות במחשב עצמו. לגבי תוכנות (אופיס ואחרים): צריך מערכת הפעלה וינדוס. לא צריך PRO. ל…
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000, אבל קונים באילת 2. מה שימושי המחשב? אקסל, word, אינטרנט, מדי פעם פוטושופ לעריכת תמונות בסיסית 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב? עכבר 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? 15 זה הגודל המקסימלי 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רוצים מערכת הפעלה ורוצים office. את הפוטושופ אין צורך לכלול במחיר 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא אך יש אפשרות לקנות אותו באילת (פבר…
-
- 8 תגובות
- 684 צפיות
- 3 followers
-
-
היי חברים, הרכבתי מפרט למחשב חדש לצורך גיימינג בעלות של 8,356₪, ואשמח לשמוע את דעתכם והמלצות לשיפורים במידת הצורך. תודה מראש! https://ksp.co.il/t/0lV8Ey מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i7 14700F 2.1GHz 33MB Cache s1700 - Box קירור למעבד: קירור נוזלי למעבד Corsair NAUTILUS 240 RS ARGB 240mm - צבע שחור לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם ASUS PRIME B760M-A-CSM Intel LGA1700 B760 DDR5 זכרונות: זכרון למחשב Kingston FURY BEAST 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Asus TUF Gaming RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X OC Edition - צבע לבן כונני SSD: כונן Samsung 980 M.2 NVMe 1TB SSD MZ-V8V1T0BW ספקי כוח: ספק כוח מודולרי Corsair RM850x 850W Gold 14cm Fan Fully Modular ATX …
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
- 2 followers
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? ייקנה באילת, תקציב באילת 5000 ש"ח (כלומר מחיר רגיל בערך 6,000 ש"ח), מתאפשרת חריגה (באיזור 1000 ש"ח חריגה, עדיף לא להשתמש בה) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? לימודים (לימודי משפטים - המון לקרוא ולכתוב), מולטי-טסקינג + גלישת אינטרנט כבדה (ריבוי טאבים), עבודה משרדית, ולמידה + שימוש בכלי ועזרי AI. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? כן, בין 15.6 אינץ' ל16.3 אינץ', ושלא יהיה "מחשב גיימינג" עם הרבה אורות וצבעים 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מו…
-
-
- 8 תגובות
- 2.6k צפיות
- 4 followers
-
-
לפי חלק מהפוסטים שקראתי היה רשום שעדיף לחכות ולא כדאי לקנות מחשב נייד עכשיו. רציתי לדעת מתי יוצאים הדגמים החדשים של הניידים ומה יהיה ההבדל ביניהם לבין אלו שקיימים עכשיו
-
- 8 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מעוניים לרכוש מחשב שיהיה מרכז הבית. אשתמש בו כמדיה סנטר (מחובר למגבר וטלוויזיה) וגם למשחקים (כולל לשחק ב VR) 1. מה התקציב המקסימאלי? מקסימום 7K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כמדיה סנטר (מחובר למגבר וטלוויזיה) וגם למשחקים (כולל אופציה לשחק ב VR) 3. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? רמת שקט = 7-8 4. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא להלן מפרט שבניתי דרך פלונטר(אני רוצה לוודא שכל החלקין מתאימים ואין בעיות תאימות): מעבדים - Intel Socket LGA1151 CM8067702868012 - Intel - i5-7500 Kaby Lake Quad core CPU - 3.4 GHz - Max Turbo Frequency …
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לשפר את המחשב שלי בתקציב של 2000 - 2500 שקל .דרישה : המחשב צריך להתאים למשחקים החדשים שיוצאים להריץ אותם בצורה טובה . שיפור : חשבתי על קניית SSD + מעבד חדש + זכרון ראם . אבקש המלצתכם כיצד לשפר את המחשב שיתאים לדרישות שלי .המפרט היום : לוח אם : gigabyte ga - h61m-d2p-b3מעבד : i5-2500 CPU @ 3.30GHzכרטיס מסך : AMD Radeon R9 200 Series 3Gזיכרון ראם : (8G ) - שני כרטיסים של 4Gספק: gx 750w תודה לממליצים
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית קלה פוטושופ אוטוקאד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).פוטושופ אוטוקאד שימוש תדיר -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתעניין לרכוש מסך כבר כמה חודשים ולא מצליח להחליט, השימוש במסך יהיה לצורכי FPS GAMES כמו PUBG / OVERWATCH רציתי מסך 27 אינץ' לקבל חוויית משחק גבוהה יותר 1440p לפחות.. עם מינימום 144HZ אבל ראיתי מלא גיימרים וסטרימרים עם 24 אינץ' על 1080p.. תודה על העזרה מראש! מפרט טכני נייח: Corsair 780T I7-7700K OVERCLOCKED 4.9 32GB 3000mhz corsair dominator Asus z270 maximus ix code NVIDIA 1080TI OC ROG SWIFT 11G Seasonic Platinum-860 860W Samsung EVO 840 128GB
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אשמח לעזרתכם בהתלבטות בין 2 מחשבים ניידים למטרת תיכנות ושימוש כללי https://ksp.co.il/?uin=38003 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=27363 איזה מהם עדיף? במידה ויש לכם המלצה למחשבים אחרים בטווח מחיר הזה אשמח להמלצות
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מברר בשביל חברה, מתחילה ללמוד בקרוב והיא זקוקה למחשב נייד חדש. הרכישה תתבצע מהעיר אילת, מדובר בתקציב מקסימלי עם עדיפות לחסכון. רשמתי בסוף השאלון בקשות מיוחדות ודוגמאות למחשבים אפשריים. אם יש לכם המלצות אחרות בפחות כסף, אשמח לשמוע. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיפות לחסוך במידת האפשר! ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג! 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אופיס, סרטים וסדרות HD\4K, אינטרנט. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 …
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן 1. מה התקציב המקסימאלי?: בערך 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? : אפשר לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?: כמעט ולא ניתן, אלא אם כן בעוד 100-200 שח יהיה הפרש משמעותי בביצועים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?: משחקים, סרטים, סדרות ותכנות (דורש לפחות 8 גיגה ראם) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).: Android studio, webstrom ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.: GTA למשל, הרימייק של DOOM ועוד חדשים שיצאו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך ש…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעונין לרכוש מחשב גיימניג HIGH END , שהמסך עליו יובסס המפרט הוא ASUS rog p348q - רזולוציה של 3440X1440 - חשוב שהמחשב יהיה מבוסס אינטל + NVIDIA ויאפשר הגדרות מקסימליות במשחקי FPS - מעונין במארז איכותי, שקט וחסין לאבק עד כמה שאפשר - הוספתי 4 מאווררים AF של CORSAIR למארז - שיחליפו את הקיימים שמגיעים עם המארז (2 מקדימה, 1 למעלה, 1 מאחורה). - בניתי את המפרט הבא (כולל המסך): http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=122633 אשמח לשמוע הערות\הצעות נוספות מעבדים - Intel Socket LGA1151v2 BX80684I78700K - Intel - i7-8700K Coffee Lake Six cores CPU - 3.7 GHz - Max Turbo Frequency 4.7 GHz - Inte…
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400-500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ,סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:. יעד עיקרי גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.COD , GTA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 22inc -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכ…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני לקראת הסוף של קניית החלקים לשדרוג המחשב שלי. המחשב שלי הולך להיות כזה בסיום: מעבד: i9-7920x או ה7940. אני עוד לא בטוח מי מביניהם(זה החלק היחיד שעוד לא קניתי כי אין לי כרגע כסף) לוח אם:X299 TAICHI XE כרטיס מסך:TITAN XP 2017 זיכרון:64 GB ספק כח:EVGA 1050 מסך: viewsonic VP2780-4K אלה הם הרכיבים המשמעותיים. אם אתם רוצים לדעת על עוד רכיבים,אני אכתוב.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
היי! אז ככה, חיכיתי קצת שיצאו בשוק יותר מחשבי אינטל דור 8 ואני מתלבט כרגע בין 2 אופציות עיקריות. האחת היא לקנות XPS 13 DELL מחול (דרך אגב, האחריות של דל היא בינלאומית או לא?) או לקנות DELL Inspiron 5379 (לינק למפרט עם מעבד i7 דור 8, 8GB RAM,256GB SSD ומסך מגע IPS) בארץ? אם יש לכם אופציה יותר טובה אשמח לשמוע! רוצה לקנות ממש בימים הקרובים. והינה השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סטודנט, סרטי FHD. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא…
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני קונה בזמן הקרוב מחשב חדש, אני מתלבט בעיקר בין המעבד החדש (Ryzen) של AMD לבין המעבד i5 8400 של אינטל... בניתי 2 מפרטים שונים, אשמח לשמוע את דעתכם ובכלליות מה אתם ממליצים בקשר להתלבטות שציינתי למעלה. תקציב: 4-5K שימוש: גיימינג בעיקר, לדוגמא Overwatch, Total War, Far Cry אין צורך בציוד היקפי, שיהיה שקט כמה שאפשר, לא מתוכנן אוברקלוק. מפרט 1 Intel דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 8400 2.8Ghz 9MB Cache s1151v2 - Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus ROG STRIX Z370-F GA…
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. PUBG ו OVERWATCH -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות עד בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ו…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחשב נייד ולכן חלק גדול לא רלוונטי, אבל עדיין מילאתי את השאלון בהמלצת askme. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס בסיסי, אפשרות לפוטושופ קל (מקווה שזה לא מקפיץ את המחיר מאוד) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. --------------------- -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם …
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-