עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by bizo26,

צהריים טובים לכולם. היום השלמתי קנייה של מחשב שאני בניתי את המפרט שלו , ואני אשמח לקבל חוות דעת ממכם , מה אתם חושבים עליו . קניתי את המחשב מ-KSP , בגדול עלות המחשב היא 8000 שקל , אבל בגלל שנסעתי לאילת וקניתי את הרכיבים מהחנות באילת ( ללא מע"מ ) זה יצא לי 7000 ש"ח . המפרט עצמו : מעבד - Intel Core i7 3770K 3.5Ghz s1155 8MB, GPU Core, Tray לוח אם - Gigabyte Z77X-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z77, DDR3 1600, 3xPCI-E, VGA, DVI, HDMI מאוורר למעבד - Arctic Freezer 13 Pro זיכרון - Kingston 4x4GB DDR3 1600Mhz HyperX Blu Dual Channel CL9-9-9-27 כרטיס מסך - Asus GTX670 DCII 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E הארד דיסק - Western Digital Caviar Blue 500GB 7200RPM, 16MB, SATA III WD5…

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by Linga,

המפרט הוא לא לי,אלא לקרוב. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3650 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך, אבל לא על חשבון דברים קריטיים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).פוטושופ,אילוסטרייטר,ActionScript-בקיצור כל תוכנות עיצוב הגרפי [לא עריכת וידיאו] ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: בינוני -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. סקיירים,SC2,דיאבלו3,DRAGON AGE -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מסך חדש בגודל 21-22 אינץ' מקסימום,רזולצייה- 1080X1920 שייקנה בנפרד.. -ל…

• 5 תגובות
    • 752 צפיות
  3. מעבד E2140 מחיר - 150 ש"ח לוחות אם יש 2 ASUS P5B DELUXE מחיר 230 ש"ח GIGABYTE P43 ES3G מחיר 330 ש"ח (עדין באחריות) זכרונות 1GBX2 של OCZ DDR2 PC2-8500 מחיר 350 ש"ח אחריות לכל החיים של OCZ העולמית. 2GBX2 Corsair XMS2 DDR2 PC6400 מחיר 390 ש"ח אחריות לכל החיים על ידי קורסייר העולמית. כרטיס מסך XFX 4870 עדין באחריות מחיר 450 ש"ח (כרטיס מסך 256 ביט) קריר למעבד Tuniq Tower 120 מחיר -120 ש"ח מארז COOLER MASTER HF922 מחיר 450 ש"ח צורב DVD NEC מחיר 50 ש"ח ספק כח (חדש בן פחות מחודשיים מן הסתם עדין באחריות) CORSAIR TX650M מחיר 550 ש"ח (אחריות 5 שנים) כרטיס קול חדש בן כ 3 חודשים ASUS XONAR D1 מחיר 300 ש"ח (לא בטוח שאני רוצה למכור אותו) מחיר מיוחד לכל החבילה כלל 2 הלוחות אם (שיה…

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. Started by ekorein,

שלום לכולם, שמי אור ואני מעוניין לרכוש מחשב חזק שיוכל לענות על הצרכים שלי. שלוש תוכנות שחשוב לי שיעבדו עליו בצורה חלקה ללא גמגומים ורינדורים הם: פרימייר אוויד אפטר אפקטס לצערי אני לא מומחה גדול ברכיבים ומפרטים, יש לי ידע בסיסי אבל אני לא מכיר גירסאות של כל רכיב או מה עדיף ומה יותר טוב בין חברה כזו או אחרת. המטרה שלי היא לעבוד על מספר פרוייקטים שונים בו זמנית, מה שאומר שאני אצטרך המון מקום, אני צריך שהמחשב יעבוד חזק וטוב ולכן אצטרך זכרון פנימי גבוהה (8 מספיק או שצריך 16?) רוצה כמה שפחות להתעסק עם זמן רינדור, צריך כרטיס מסך חזק שיתמודד טוב עם HD (קוואדרו או ג'י פורס?) אצטרך כנראה ממיר אנאלוגי - דיגיטלי (כגון מטרוקס) וגם אני מתלבט האם לרכוש כרטיס firewire או שכבר פחות צריך א…

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  5. Started by yaloner,

צריך לקנות בקרוב שני מחשבים, כנראה שהמפרטים שיתאימו יהיו "ביתי מקסימלי" ו-"רב תכליתי מקסימלי". ראיתי שהמפרטים נכתבו לפני חודש. האם השתנה משהו בחודש האחרון שכדאי לשים אליו לב?

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  6. Started by nimrod149,

* מטרות המחשב? צפייה בסרטים, אינטרנט ושימושים בסיסיים * גודל המסך? 15.6-14 * משקל רצוי? עדיף עד 2.5 * האם נדרש זמן סוללה? כמה שיותר ארוך (4 שעות לפחות) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 320 GB * כונן CD/DVD? צורב? כן, ושיתמוך בDL * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חברות מוכרות (DELL, ASUS, LENOVO) מעדיף מעבד INTEL I5 חשבתי על המחשב הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=804651 אבל אם יש מחשב יותר טוב בתקציב או מחשב עם מפרט דומה במחיר נמוך יותר אז תגידו לי (:

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  7. Started by yakirsh4,

מישהו מציע לי לקנות ממנו מחשב של ibm מדגם x61 במחיר של 1000 שקל ויש לי שתי שאלות בנושא 1.הוא אומר שיש במחשב מעבד כפול ליבה 1.6GHZ ומחיפוש מהיר באינטרנט אמור להיות לו מעבד 2.0GHZ (לא יצא לי לראות את המחשב ככה שאני לא יכול לבדוק את זה) מצב שכזה הגיוני או שאני יתחיל לחשוד? 2.זה שווה לקנות את המחשב במחיר הזה כי ראיתי שחדש עולה בסביבות ה6000 בארץ מה שגם קצת מעלה חשדות

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by anilolo,

אני צריך בבקשה המלצה למחשב לאחותי שבקרוב תיהיה סטונדנטית * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס),ולדברים שסטודנטים צריכים. * גודל המסך? 15.6. * משקל רצוי? כמה שיותר קל בסביבות המחיר וגודל מסך. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320GB. * כונן CD/DVD? צורב? כונן כן צורב לא חושב. * כונן Bluray? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אני יכול להתקין לבד windows 7. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא.

• 5 תגובות
    • 679 צפיות
  9. Started by m4x,

היי, חבר מעוניין לרכוש את המחשב הזה עבור אבא שלו - AMD ATHLON 3000+ 2GB זיכרון דיסק 80GB כרטיס מסך GF6200 מערכת הפעלה WIN XP ברישיון מארז+צורב כמובן. לא מחפש להתעשר, הוא לא רוצה לקחת בלי כסף ...

• 3 תגובות
    • 962 צפיות
  10. Started by owen10,

שלום לכולם... אני רוצה לבנות לי מחשב חדש, ואני רוצה להוזיל עלויות בכך שאני אקנה חלקים בארה"ב חשבתי לקנות כרטיס מסך וזיכרונות, מישהו יכול לעזור לי להמליץ לי, ואולי גם לקנות עוד איזה חלקים אני רוצה לבנות מחשב למשחקים, בתקציב של 4K כולל החלקים מחו"ל אז איזה כרטיס מסך כדאי לקנות? נראה לי בתקציב של 300-400 דולר תודה רבה!

11. Started by boazmo,

שלום, האם יש הבדלים בין החברות השונות?

• 5 תגובות
    • 627 צפיות
  12. Started by IPIP,

אני ממש לא מבין בכל העסק הזה של מחשב נייד , אני צריך מחשב נייד לאינטרנט וסרטים 1080p עם מערכת הפעלה WIN 7 . * גודל המסך? כמה שיותר גדול * משקל רצוי? לא משנה , רק שלא יהיה כבד מדי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אני לא מבין בזה , שיהיה כמה שיותר ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 GB * כונן CD/DVD? צורב? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חברה איכותית ואמינה

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by GuyPago,

היי זה המפרט http://www.tms.co.il/preview/spec/rzldab4w על המארז אני לא סגור, אם יש המלצות על מארז טוב יותר במחיר דומה (מומלץ פחות) אני אשמח. בכלל אשמח לחוות דעת על המפרט עצמו יש ברשותי כבר כרטיס מסך GTX 680 וספק 650W של corsair מטרה-גיימינג כבד תודה לעוזרים

14. Started by ptX,

שלום פורום, קניתי את הN55SF שהתגלה כמחשב מעולה ביחס למחיר, אני משתמש בו בעיקר למשחקי מחשב כבדים. עכשיו הבעיה שהמחשב מתחמם מאוד ואני צריך משטח קירור, אני לא רוצה לבזבז עוד כסף מיותר, אני יודע שמשטחי קירור טובים עולים בסביבות ה500 ש"ח וזה הרבה, אני מוכן להסתפק במשהו זול יותר אם יש פה חוו"ד טובה עליו, אם יש. אם תגידו שלא שווה להסתכל בכלל לכיוון של משטחי קירור זולים אז אני אתחשב גם בזה כמובן. צריך משהו שיהיה מקרר חזק, וגם שקט והכי חשוב - אמין ואפקטיבי. לא חייב להיות המשטח הכי קל, תודה.

• 10 תגובות
    • 3k צפיות
  15. Started by chenny5,

היי, אני מחפשת המלצה למחשב נייד שיתאים גם לשימוש בייתי וגם ללימודים ויחזיק לכמה שנים. 13-14 אינטש, משקל של עד 2 קילו (אבל עדיף פחות), ועיצוב נח ועמיד. (כולל מצלמת אינטרנט, אפשרות לחיבור לאינטרנט wifi ובחיבור ומערכת הפעלה טובה). בטרייה שמחזיקה לפחות 4 שעות ושיהיה שייך לחברה אמינה עם אחריות ל- 3 שנים. השימוש הוא בעיקר לכתיבת מסמכי וורד ואקסל, אינטרנט וסרטים, והתקציב הוא עד 3500 (אני מוכנה להוסיף קצת אם יש לכם הצעה ממש טובה) תודה מראש! חן

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  16. שלום לכולם אני מחפש מחשב נייד להזמין מחו"ל (או איפה שיהיה הכי משתלם לקנות) עד 1100 דולר (לא כולל משלוח וכו', מחשב נטו). אני מעוניין במחשב קל ונייד, עם חיי בטרייה כמה שיותר טובים, עם עדיפות לאולטרה בוק. מעדיף i7, אפשרי גם i5 עם 8 GB. הארדיסק לפחות 500GB 7200RPM. גודל מסך אני מעדיף 14-15. כרטיס מסך סביר, שיוכל להריץ משחקים ברמה סבירה (GT525 1GB לדוגמא). אחריות בארץ פחות קריטי, אבל אשמח אם תהיה. שימושים יהיו של מחשב ביתי, קצת מהכל (סרטים HD, משחקים, אינטרנט, עבודות וכו') המחשב ישמש אותי ל4 שנים הקרובות לפחות. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  17. אהלן, אני אסביר בקצרה מה המצב שלי ומהן הדרישות ואחר כך יהיה פירוט של "10 השאלות" שצריך לצטט. הכרטיס מסך הישן שלי 8500GT הפסיק לתפקד, המאוורר שלו לא קיבל פקודה להסתובב והוא היה מגיע ל90 מעלות בלי עומס מיוחד, במקביל גם הלוח אם שלי שבק חיים כמה ימים לאחר מכן, אחרי ניסיונות של חיבור של רכיבי ליבה אחד אחרי השני והקשבה לצפצופים שלפני הביוס הפנמתי שהלך המחשב, בזמנו הייתי ממש בעניינים קניתי את החלקים לבד וגם בניתי את המחשב פיסית בעצמי דברים שיש לי שנראה לי שרלוונטי שישארו ואין צורך לקנות: -צורב DVD של LG, עובד תקין ולא פתחתי אותו מ2011 -ספק כוח 500W בן 3 חודשים של CWT -עכבר ומקלדת שמתאימים לגיימינג כולל ג'ויסטיק - מסך מחשב 19 אינץ' -עריכה: החלפה למסך led של 23 אינץ - מאוורר 120MM…

18. Started by BorisL,

שלום רב, יש לי מחשב נייד hp probook 4330s עם כרטיס רשת atheros ar9285 אשר מוגבל ל 150mbps. אני רוצה לשדרג לכרטיס 300mbps עם קליטה טובה יותר. האם זה אפשר, איפה קונים כזה? אני לא מתכוון לכרטיס חיצוני אלא כרטיס קטן שמחליפים בתוך המחשב הנייד.

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  19. Started by reuven61,

ערכתי ע"פ הוראת המנהלים שלא יהיו שתי אשכולות. אעדיף לא לנצל את כל התקציב. יש לי כבר ספק סיסוניק 430W וכרטיס מסך שפירא 6450 1G אני לוקח מהמחשב הישן כונן אופטי והרד דיסק SATA2 שקט חשוב לי אבל לא קריטי. אשמח ליכולת שדרוג עתידית. אני משחק טיפה בNBA ויותר משתמש במכונות וירטואליות. תודה רבה לעוזרים תודה לכל העוזרים

• 7 תגובות
    • 851 צפיות
  20. אהלן, אני מחפש מחשב AIO, עם מסך מגע שניתן לתלות על הקיר. המחשב אמור להיות מספיק חזק להריץ 1080P מסטרימינג.. אשמח אם תעזרו לי כי אני קצת אבוד עם זה..

21. Started by doron_93,

אשמח להמלצה למחשב נייד עד 3000 שקל. בעיקר לסרטים מוזיקה אולי משחקים קלים ועבודה באופיס ותוכנות שרטוט. * מטרות המחשב? בעיקר לצפייה בסרטים וסדרות וגלישה באינטרנט ומוזיקה אולי משחקים קלים ועבודה באופיס ותוכנות שרטוט * משקל רצוי? לא יותר מ3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שהסוללה תוכל להחזיק לפחות שעתיים-שלוש אם אפשר עדיף יותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? רצוי * גודל מינימלי של כונן קשיח 320 * כונן CD/DVD? צורב? צריך צורב, אני לא מתמצא בסוגים * כונן Bluray? לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חובה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  22. שלום אני צריך המלצה למחשב נייד לסטודנטית -העדיפות היא למחשב שלא יהיה כבד(יהיה בתנועה רוב היום) - מסך 13.3 -שיהיה לו זמן סוללה ארוך -המחשב יהיה למטרות למידה עבודה ואינטרנט חשוב שיהיה נח לתפעול ויהיה בעל כונן קשיח של לפחות 320 -המחשב יהיה לשימוש ב5 שנים הקרובות ככה שחשוב שיהיה של חברה אמינה עם אחריות. -אין צורך בכונן cd או bluray -אין צורך ביציאות מיוחדות מלבד vga או hdmi -חשוב שיכלול בתוכו ווינדוס עם רשיון ועם וופיס מלא ולא נסיוני. -התקציב כמו שרשמתי עד 6000 תודה רבה דניאל

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  23. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: STARCRAFT 2,DIABLO 3, RPG -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע יש לי מסך 19 אינץ ברזולוציה מקסימלית של 1024X1280. אני מתלבט אם שווה להוריד באיכות המחשב כדי להכניס לתקציב מסך? -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמ…

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  24. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר להשתמש בהכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק עם משתלם עד 100-150 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. A.V.A SF2 COD4 BATTLEFIELD LOL -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני צריך גם מסך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות [לא צריך תמחשב הכי טוב בעולם אבל משהו סבבה לפחות] 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם ה…

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  25. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. STARCRAFT 2, DIABLO 3,RPG -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש לי כרגע מסך 19 אינץ עם רזולציה מקסימלית 1024X1280. אני מתלבט אם לקנות מסך חדש על חשבון התקציב. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהו…

• 0 תגובות
    • 712 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.