עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by arielman22,

מה אתם אומרים, מה יותר כדאי? (צורכי מולטימדיה - גרפיקה ועריכת וידיאו) דל: http://www.notebookclub.co.il/prod-ins-1520+120GB.htm (עם הרחבה ל 2 ג'יגה) אייסר: http://www.newpan.co.il/Index.asp?ArticleID=1646&CategoryID=343&Page=1 (עם הרחבה ל 3 שנים אחריות) שני המחשבים מגיעים בערך ל6600k

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by hck,

שלום חבר שלי מעוניין לרכוש מחשב חדש (ללא מסך) במחיר של כ4000 ש"ח. מכיון שהמחשב לא מיועד בבסיסו למשחקים (אינטרנט, אופיס ואולי קצת משחקים), הלכתי לכיוון של Intel + Geforce 5200, מה שמשאיר קצת יותר לשאר המפרט. ההתיעצות היא בעיקר לגבי לוח אם איכותי ומתקדם(915/925 או 865/875 ?), ולגבי זכרונות (DDR I או DDR II ?). כמו כן אבקש לצרף צורב DVD (הבנתי מחיפוש בפורום שNEC 3520A מומלץ ביותר) + כונן נוסף. כמובן שאם הלוח תומך בPCIE אז כרטיס מסך בהתאם (עם DVI). תודה!!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום, הגיע הזמן שלי גם לקנות מחשב נייד. מחפש משהו חזק עם מסך טוב, וסוללה שתחזיק את השעתיים עבודה בחוץ לפחות. 1. מה התקציב המקסימאלי? מקסימום 5K , אני יותר מכוון לאיזור ה4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל כל עוד עומד בדרישות ב) במידת הצורך . עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות בעיקר, צפייה בסרטים, עבודה עם טאבים מרובים וכלי תכנות כבדים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך בציוד נלווה 5.…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by zagreb,

המחשב נועד לאופיס,משחקים ואינטרנט.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by ROI-COHEN,

יש לי מחשב 1.8 לוח אם ומעבד שאינטל 384RDR וכרטיס מסך REDEHON 9200PRO 128וכבר נמאס לי מהביצועים שלו (אפילו לא יכול להפעיל סקייפ וקואנטר סטרייק 1.6 ביחד). ניסיתי לפרמט... בדקתי אלף פעם מה רץ לי ואם יש משהוא שלוקח משאבים בצורה מיוחדת. הבעיה כמו תמיד היא כסף אני לא מוכן להקשיע יותר מדי... השאלה שלי אם שווה בכלל לנסות ולהוסיף זיכרון למחשב או שזה מקרה אבוד ואני צריך מחשב חדש. אם אני צריך מחשב חדש אני אשמח למפרט זול במיוחד, מצדי להשתמש אפילו באותו מארז ולהחליף רק לוח אם, מעבד, זיכרון, וכרטיס מסך (אם צריך). עיקר השימוש במחשב היא למשחקים אבל והשאיפה היא להגיע עד רמה שHL2 עולה במחשב ושתוך כדי אני יוכל לשמוע מוזיקה או לדבר בסקייפ. יש לכם רעיונות ?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by YanR,

צריך את עזרתכם, אני רוצה להוסיף SSD לדגם הזה הבנתי שאפשר להחליף פשוט את ההארד דיסק בSSD, אבל אני רוצה שההארד דיסק ישאר בשביל האחסון אז מה האופציות שאתם יכולים להציע? הבנתי גם שיש SSD mSata שיש לו מקום מיוחד במחשב, השאלה היא האם יש מקום לmSata בדגם הזה? ומה ההבדלי הביצועים בין SSD רגיל לSSD mSata? המלצות על דגמים ספציפיים של 128G (תמורה/מחיר) וחנויות לקנות יתקבלו בברכה תודה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Yotam.B,

היי, אני בהתלבטות לגבי קניית מחשב חדש. ראיתי את המקבוקים החדשים והם מדהימים והייתי כבר קרוב לקנייה והגעתי למסקנה שלא אזדקק לזה אז החלטתי ללכת על מחשב PC באותו טווח המחירים - 5000 ש"ח. כשהתחלתי לחפש מחשב חדש די הייתי נעול על DELL כי איתם יש לי הרבה ניסיון והם אף פעם אף פעם לא איכזבו אותי ! אבל לפתע גיליתי גם את מחשבי ASUS ורציתי לשמוע ממכם קצת חוות דעת על המחשבים שלהם. ראיתי את הדגם המדהים הזה: http://ksp.co.il/?uin=19823 אני חושב שנותן תמורה די יפה למחיר שלו. אני מתכוון כנראה לקנות אותו באילת שם המחיר הוא: 5076 ש"ח. יתרון גדול ששמתי לב הוא שהוא מגיע עם 8 ג'יגה בסלוט אחד - זה אומר שבעתיד אם אזדקק אוכל להרחיב לו זיכרון על הסלוט השני גם. נכון? אבל שוב - אין לי בכלל נ…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by amir88,

היי, אני מחפש לקנות מחשבים ניידים לעובדים במשרד שלי. העובדים יעבדו כל היום עם מסך גדול מחובר אליו, עכבר ומקלדת אז רוב הזמן ישתמשו בנייד כמחשב שולחני. אבל הם גם יקחו את המחשב הביתה בסוף היום ויצטרכו לעבוד גם משם. העבודה היא עבודה שיווקית אז יצטרכו לגלוש ברשת ולהכין מסמכים ומצגות, לא יותר מזה אבל כמובן לא רוצה שזה יקרטע להם. התקציב הוא עד 4000 ש"ח כולל מערכת הפעלה, מעדיף win7. מה אתם ממליצים? תודה!! * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? 13 או 15 האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?אין דרישות מיוחדות * משקל רצוי? לא כבד מדי אבל לא צריך להיות ממש קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מי…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by frankish,

הגיע הזמן להחליף מחשב עבודה במשרד של אבא והייתי רוצה שתעזרו לי בבקשה. הוא לא עובד בתוכנות גרפיות או משהו כזה אלא בתוכנות לא כבדות במיוחד ושלא מצריכות כרטיס מסך בשמיים. חשבתי על celeron 2.4 עם 512 מגה זכרון וכרטיס מסך פשוט, משהו כמו gf mx 200 אפילו, לגבי לוח אין לי בכלל מושג. אני יודע שממליצים פה בדרך כלל על amd אבל למה לא סלרון? זה לא יספיק? אשמח אם תעזרו לי לבנות מפרט, תודה רבה

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by teddy85,

אני צריך תיק לנייד איזה סגנון הכי שומר על הנייד תיק גב תיק צד (סטודנטים) תיק מנהלים ואם יש המלצות על חברה ספציפית אז אני אשמח

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by talhill,

איזה כרטיס מסך יותר טוב לגיימינג Nvidia geforce 635m או radeon hd 7670m? לפי מה שהבנתי, ואולי אני טועה ה - Nvidia geforce 635m אמור להיות יותר טוב אבל לפי מה שראיתי ביוטיוב ה radeon hd 7670m הריץ משחקים יותר טוב ממנו כמו למשל battlefield 3 על ultra.תודה לעוזרים </blockquote>

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by KaPuT,

יש ברשותי כרטיס GTX 590 classified של EVGA כרטיס שעדיין נחשב יחסית חזק,כמה מחיר ריאלי נכון להיום אפשר לקבל עבורו?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. שלום, אני מחפש מפרט בעיקר לגיימינג, סרטי HD וקצת תכנות (רמת לימודי תואר ראשון בתוכנה) ללא שום ציוד היקפי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כ-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטי HD וקצת תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. NFS, CRYSIS 3, Far Cry 3, Civilization -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 מסך 24 אי…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. תגידו אם הגזמתי במשהו , אם אפשר לחסוך במשהו ולקבל אותו ביצועים או אם צריך משהו יותר טוב ויותר משתלם למחיר הזה. מעבד אינטל וכרטיס מסך נוידיה סיבה לכך בחיים לא עבדתי עם מעבד אי אמ די וכרטיס מסך אי טי האי ושמעתי שהם מתחממים יותר (יש לי בעיה עם מעלות גבוהות) המפרט הוא: Intel Core i5 760 Socket 1156 8MB 95W 2.8Ghz Tray, יחידות 1 ₪944 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2010 מאוור Cooler Master Hyper N520 Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪224 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1660 Gigabyte GA-H55M-USB3 H55 CHIPSET, יחידות 1 ₪607 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1507 Samsung 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪374 http://www.…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך (מעדיף סביבות 6500) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. אבל באמת שלא חייב את הצעקה האחרונה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה גרפית ולפעמים תלת מימד ועריכה מקצועיים (לרוב הסתפקתי בכלים שנדרשו למשחקים אז אין צורך בכרטיס יעודי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ - פרנסה תלת מימד (מאיה, מקס) - פרנסה אילוסטרייטור - פרנסה אינדיזיין - פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Stav155,

היי אז ככה מחפש נייד שהשימושים העיקריים שלו יהיו "משרדיים" (אופיס, גלישה, סרטים.. שימוש נוסף מעוניין כתחביב להתחיל ללמוד קצת עריכת סרטים ( לא משהו מטורף, רמה בסיסית.. חשבתי על היטפילם אקספרס ) הבנתי שהכרטיס מסך משחק פה תפקיד רק לא כל כך הבנתי כמה ולמה.. אין חשיבות למשקל. גודל מסך 15.6 או 17. מחשבים ששמתי עליהם עין: https://ksp.co.il/m/uin/74197?ref=select לא כתוב אם אפשר להרחיב פה זכרון? https://ksp.co.il/m/uin/75667?ref=select כנ"ל לגביי הזכרון רצוי עם מערכת הפעלה כלולה ושיהיה אפשר לשדרג זכרון ל16gb תודה לעוזרים כמובן

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום לכולם. הבנתי, שהמפרט שבניתי לא מוצלח כל כך, אז הייתי מעוניין שאתם תבנו לי מפרט. בכל מקרה, הצרכים שלי הם: 1) גיימר כבד באיכות הכי גבוהה 2)עורך סרטים\קליפים ועוד 3) שיחזיק הכי הרבה זמן מכל המחשבים האחרים (אני מעדיף לפחות 4 שנים, אם זה אפשרי) 4) שהיה כמה שיותר יפה, ויוכל להחזיק SLI וכרטיס פיזיקאי. 5) OC יהיה נחוץ כדי להחזיק אותו במשך השנים, אז שיתמוך בOC. אין צורך בשום ציוד היקפי. את זמן ההישרדות של המחשב יש ליכתוב בסוף. תודה למי שעוזר!!! אור כהן.

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by gshani,

שלום, ביקשו ממני לעזור בבניית מפרט למחשב משרדי חזק ללא שימושים מיוחדים אך כזה שיהיה רלוונטי בעוד שנתיים שלוש. אשמח את דעתכם על המפרט והאם יש הבדל גדול בינו לבין מפרט שיהיה מבוסס אינטל. בנוסף - האם הבנתי נכון ולוח האם שבחתרי תומך גם בUSB3 ? תודה

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Intel® Core 2 Duo Processor P8600 ( 2.40GHz 1GHz 3MB ) Operating system Genuine Windows Vista Home Premium Graphics NVIDIA GeForce G 105M 512MB 4 GB PC3-8500 DDR3 SDRAM 1066MHz 15.6 " HD Wide LED 1366x768 500GB 5400 זה הלנובו אבל בכללי חשבתי על הסוני, כעיקון אני צריך אותו שיהיה נייד אבל גם חזק לסרטים, דעתכם חשובה!!!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום לכולם, רכשתי כרטיס PNY 9800 GX2, ואני בונה סביבו מחשב לבן שלי. המחשב יהיה ללא OC, ואין כוונה לעשות SLI. אני רוצה להציג פה את השיקולים שלי, ולקבל חוות דעת על המפרט. קרעתי את התחת כדי להרכיב אותו. אני מקווה שהמפרט יעזור לאותם שהולכים על הכרטיס הזה. כדי לשמור על המיקוד לא הכנסתי פה בכלל רכיבים הקיפיים - רמקולים, עכבר וכו'. השיקול שלי הוא שהכנסתי פיל לבן - את הכרטיס הגרפי, ואני צריך להכין לו סביבה שהוא יחיה בה טוב - ספק חזק, מארז עם איוורור טוב. בכל שאר הדברים אני לא רוצה ללכת על מהירות אלא על יציבות. מעבד - אני רוצה להיות ב-mainstream. אני הולך על אינטל ולא על AMD כי הם מוליכי השוק. אני הולך על קוואד ולא על דואו, כי יהיה יותר חשוב ריבוי משימות מאשר האצה ספציפית למשחקים…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום חברים, אני רוצה לקנות מחשב, הנה מפרט שאני רוצה: Intel Pentium D 2.8 #915 GIGABITE - 965P-S3 Kingston 1024 mb DDR2 667Mhz Western Digital 250 GB SATA 2 16 mb חוץ מזה אני רוצה צורב DVD מארז וכרטיס מסך שעדיין לא חקרתי מספיק לגביהם... אשמח לביקורת לגבי חלקים שבחרתי וגם הצעות לגבי חלקים שעדיין לא, תודה וחג שמח

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by alon06100,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. gta4 sims3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23" 1920/1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך. 4. ה…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by KusHniR,

מעבדי ?AMD Athlon XP 2500+(512k 333) לוחות אם למעבדי ?AMD ABIT NF7 (nForce2)lan,usb2 זכרונות DDR 400 512MB A-DATA דיסקים קשיחים MAXTOR 80GB 7200/133 (8MB) כרטיסי מסך Sapphir (ATI) RADEON 9600Pro VIVO 128MB כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD? DVD Recorders NEC 2510A DVD±R Double Layer מארזים HEC Compucase CI-6A19 מחיר 3,570 שווה ? לא צריך 1.44 *כונן דיסקטים* ... חייב צורב DVD ... מיועד למשחקים !

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. היי חבר'ה, אני צריך את עזרתכם. אני מעוניין לקנות מחשב חדש שמטרתו העיקרית היא גיימינג רציני. המטרה שלי היא שהוא יוכל להריץ את כל המשחקים שיצאו עד עכשיו ושיהיה טוב גם לשנה-שנתיים הבאות, עם אפשרויות לשיפור. דוגמאות למשחקים יהיו הסטארקראפט החדש, דרגון אייג' אוריג'נס, דיסייפלס החדש, ועוד RTS/כמה פירסט פרסון שוטרים. המטרה היא להריץ את כולם בהגדרות הכי גבוהות. במחשב אני אשתמש בצורה כבדה. מתכנן להשאיר אותו דולק ימים... הרזולוציה הטבעית של המסך שלי היא 1280*1024 (זו ההכי גדולה, נראה לי שזו הכוונה), אבל מקריאה מחפפת הבנתי שככל הנראה אצטרך אחר. אשמח לקבל המלצות למסכים כי אני לא מבין בנושא בכלל. מעבר למסך אני צריך רמקולים טובים. ציוד הקפי שיש לי שיחסית חדש הוא צורב LG DVDX22 DL G…

25. Started by ruff stuff,

שלום. אני רוצה לרכוש מחשב נייד של קומפאק ואני רואה בנתוני המסך שהוא מסך led בדגמים אחרים יש מסכים של wxga יש הבדל בין שניהם? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים