עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אהלן..אני צריך לבחור מחשב מאופיס דיפו.. בהתחלה חשבתי על לקנות נטבוק..אבל הבנתי שנטבוק טוב עולה מעל 2000 ש"ח.. ראיתי בקטלוג של אופיס דיפו שיש להם גם מחשבים ניידים בערך ב-2500 ש"ח לדוגמה: Lenovo, G550 2958-6LG Lenovo, G550 2958-9AG Compaq , Presaio CQ61-220ej Lenovo, N500 4233-72G Lenovo ,G550 2958-RDG אלה נעים בין 2500-2700 ש"ח באופיס דיפו ויש להם מסך 15.6 אינץ' עכשיו השאלה שלי היא אם אני כבר מוציא מעל 2000 לא עדיף לקנות לפטופ על נטבוק? אני יודע שללפטופים מעבד יותר חזק ואפשר להריץ עליהם משחקים טובים וחדשים כמו במחשב רגיל וגם לראות עליהם סרטים באיכות HD (מה שאי אפשר בנטבוקים). מבחינת אינטרנט הם אותו דבר כמו הנטבוקים או שונים? כלומר אפשר להתחבר לאינטרנט רק אם יש אינטרנט…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by vitzmuni,

שלום לכולם, יש לי מחשב מסוג: HP PROBOOK 4510s Model NX429EA ולוח האם שלי "הלך" לדברי טכנאי המעבדה. ניסיתי וניסיתי והתייאשתי ולכן אשמח לקבל עזרה והכוונה לגבי: 1.איזה לוח אם בדיוק אני אמור לקנות. 2. אשמח לקבל המלצה לגבי אתר אשר מבצע משלוחים לארץ ללוח האם הנוכחי. (חיפשתי באיביי ולא מצאתי אחד שנשלח לישראל) המון המון תודה לעוזרים. יניב.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום, אני מעונין לרכוש מחשב נייד עד 4K שקל. המחשב אמור לשמש לגלישה באינטרנט/אופיס ואולי להפעיל משחק או שניים אבל זו לא מטרתו. רציתי לשאול אתכם האם כדאי לחכות לירידת מחירים אחרי נפילת הבורסות או שלא יהיה שינוי מהותי. כרגע אני לא צריך את המחשב בדחיפות אבל הייתי מעוניין כבר לרכוש אחד. אגב, מה אתם אומרים על המפרט הבא: ‎RD510-K.AD24E T5800 2.0GHz - Free dos‎ ‎Model‎ ‎RD510-K.AD24E‎ ‎ CPU‎ ‎Intel® CoreTM 2 Duo Processor T5800, 2.0GHz,2MB L2 Cache,800MHz FSB‎ ‎ Memory‎ ‎4GB DDR2 (800MHz,Dual Channel Support, Up to 4GB)(2slots)‎ ‎ HD‎ ‎250GB (SATA) 5400rpm ‎ ‎ Display‎ ‎15.4'' WXGA(1280x800) *Fine Bright Technology‎ ‎ GPU‎ ‎NVIDIA® GeForce® 9300M GS (DDR2 256MB VRAM, *Turb…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום, הגיע הזמן שלי גם לקנות מחשב נייד. מחפש משהו חזק עם מסך טוב, וסוללה שתחזיק את השעתיים עבודה בחוץ לפחות. 1. מה התקציב המקסימאלי? מקסימום 5K , אני יותר מכוון לאיזור ה4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל כל עוד עומד בדרישות ב) במידת הצורך . עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות בעיקר, צפייה בסרטים, עבודה עם טאבים מרובים וכלי תכנות כבדים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך בציוד נלווה 5.…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. היי! אני מתכנן לקנות מחשב החודש, למשחקים, אינטרנט, הורדות, סרטים וכו', בתקציב של 5000 ש"ח. לפני שאני מקבל המלצות ומפרטים, ברצוני להבין קצת יותר באופן בסיסי, ואני אצטרך את עזרתכם במספר תשובות לשאלות שלי..: 1. 4 ליבות או 2 ליבות? - אני מתכנן לקנות מחשב ל4-5 שנים לפחות.. ראיתי פה הרבה המלצות ל2 ליבות מכיוון שרוב המשחקים לא עובדים עדיין עם 4 ליבות. והשאלה היא לכמה זמן זה ימשך. האם יכול לקרות מצב שעוד שנתיים המחשב שלי יצטרך 4 ליבות? אני צריך הסבר קצת יותר לעומק פה אם אפשר. 2. כאשר ממליצים לסוג מפרט כמו: משחקים או עבודה משרדית או תכנות נגיד, איפה ההבדלים הרציניים במפרטים? ואילו מפרטים שונים יש עוד חוץ מהדוגמאות שהבאתי? 3. אמנם זה לא קשור למפרטים אך לא רציתי לחלק את הדיון ל2, …

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by ronfer054,

אהלן חברה, 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.8 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם אפשר, לא כזה קריטי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? החריגה הסופית היא 4K לא לעבור בבקשה ! 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים: leagur of legends, GTA V, call of duty, farcry4 וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים: leagur of legends, GTA V, call of duty, farcry4 וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920:1080…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Idanbs,

פריטים שחשובים לי במחשב: מעבד חזק כמה שאפשר במסגרת התקציב. כרטיס מסך הכי חזק שאפשר גם במסגרת התקציב. ספק שיכול להחזיק את כל המחשב בלי בעייה וגם שלא יהיה לא בעייה גם אם בעתיד אני אוסיף עוד משהו שצורך חשמל. זכרון 2G. אם אפשר להכניס את כל זה במפרט זה יהיה סבבה. תודה מראש לכל מי שיעזור.

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Seasonic,

CPU: Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHZ s775 CPU Cooling: Artic Cooling Freezer 7 Pro Motherboard: GIGABYTE GA EP43-DS3L Memory: G.skill 4096MB 800MHZ CL 4-4-4-12 PI Black GPU: GAINWARD GTX260 "GOLDEN SAMPLE" 896MB GDDR3 HDD: Westrem Digital 320GB 16MB SATA2 7200PRM DVD RW: Samsung SH-233B X22 Sata Black CASE: NZXT TEMPEST "AirFlow King" + 6 FANS PSU: Seasonic M12II 500W BRONZE - MODULAR

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by yotam.m,

רציתי לדעת אם יש מישהו שיכול להעריך לי את המפרט הבא... p4 2.4 northwood INTEL D850EMD או משהו דומה לא בטוח שזה הסוג המדוייק של הלוח אבל הוא של אינטל 256MB RDRAM GEFORCE 4 MX400 צורב+סידירום H.D 60GB כרטיס קול כמובן מובנה על הלוח.

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by David Ell,

היי, אני פותח את האשכול הזה בשביל חבר שאין לו משתמש: 1. מה התקציב המקסימאלי?** 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?** נסה לחסוך אבל לא יותר מדי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?** 5000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, עריכה גראפית (אולי גם עריכת סרטונים), מידול 3D ותכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Photoshop (כל יום), Adobe Premiere (לעיתים קרובות) - Blender (מדי שבוע אני נכנס כ-10 פעמים) - Adobe After Effects (מדי פעם - אתחיל להשתמש יותר עם מחשב חזק יותר ממה שיש לי עכשיו) - Visual C# 2010 (משתמש בזה הרבה) ב) במידה והמחשב מיוע…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by j,

היי יש לי אפשרותלהביא מחשב של לנובו,דגם T61, ב1000$ או לחילופין מחשב אחר בארץ או מארה"ב... כמה שאלות: מה קורה מבחינת אחריות למחשב שאני מביא מחו"ל האם יש חברות שתומכות באחריות גם בארץ?? או הצעה אחרת מארצנו הקטנה.. המחשב מיועד לצרכים סטנדרטיים של סטודנט ולראות סרטים: נראה לי שחשוב שיהיה 2GB וכרטיס מסךנורמלי בשביל להחזיק את הויסטה.. תודה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by shahar0592,

אני כניראה קונה אותו מחרתיים באילת, ורציתי לדעת אם הוא שווה את הכסף (4436 שקל לגירסת ה-I5 עם הSSD)? הגלל שאני מתחיל לימודים אני מחפש מחשב עם זמן סוללה סביר אבל זה יהיה גם המחשב המרכזי שלי (ה"נייח" שלי) לכן חשוב לי כרטיס מסך בינוני לפחות להרצת משחקים כמו LOL או NFS . והפיצ'אר החשוב לי מכולם הוא טאץ כי הנוכות של טאץ' מורגשת בעיקר בווינדוס 8/10.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by dudu26,

** בעיקר תוכנות אדובי וקצת תכנות. רק 2D. ** אני מתכנן לחבר 2 מסכים ב- DVI. ** חשוב שיהיה שקט ומהיר במיוחד. ** להלן התשובות: מה התקציב המקסימאלי? - 5000 בלי מסך. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה גרפית עם תוכנות אדובי בעיקר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - לא ממש. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. - לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפר…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Anonymics,

שלום לכולם רציתי שתעזרו לי בבחירת מחשב נייד.. בעיקרון זה מחשב שאני ישתמש בו בבית ספר אבל גם בבית... הוא צריך להיות מעוצב יפה זה מאוד חשוב לי שהמסך שלו יהיה יותר גדול מ-12 אינצ' התקציב שלי הוא בערך 2800 אני לא מצאתי משו שמתאים לי בנתיים אם אתם מוצאים אני מאוד יעריך את זה.. תודה!

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום, אני אנימטור וגרפיקאי ומתחיל ללמוד בקרוב תלת מימד וקומפוזיטינג. אני צריך שעם המחשב אוכל לעבוד בכול השלבים והתהליכים של עבודה בתלת מימד: מידול, אנימציה, רינדור וכו', כמו כן צריך להתאים לקומפוזיטינג עריכה וגם להמשיך עם אנימצית דו וגרפיקה. תוכנות לדוגמה שאעבוד איתם: תוכנות adobe, autodesk ואני יודע שיהיו בעתיד עוד תוכנות. 1. תקציב מקסימלי 4K. אפשר ורצוי לנסות לחסוך. אם אין ברירה אפשר לחרוג מהתקציב. השקט חשוב בסולם 8 צריך לכלול מערכת הפעלה windows ואופיס הגירסה לא משנה לי. צריך להרכיב את המחשב בחנות. לא משנה לי איזה חנות. אני גר בתל אביב אך לומד בירושלים ויכול לאסוף גם משם אם צריך. יש מסך גודל HI221 רזולוציה מקסימלית 1050X1680 אך צריך מסך נוסף לעבודה בתלת מימד. יש צו…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום... אני רוצה בבקשה סיוע למפרט מחשב עד 3000 ש"ח [ניתן לחרוג ב 200 300 שקל]. המפרט לא צריך לכלול ציוד היקפי. [רק כרטיס מסך, מעבד, לוח אם, זיכרון פנימי, דיסק קשיח, ספק]. אני חשבתי על המפרט הזה... חסר לי פה ספק ודיסק קשיח... אני גם לא יודע אם הציוד חורג מהתקציב או לא. תקנו ושפרו לפי שיקולכם: מעבד: Core i5 650, 3.20GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray לוח אם : P7H55D-M EVO s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 1333, PCI-E, VGA, HDMI זיכרון פנימי : 2x2GB Kingston HyperX Dual Channel CL9 כרטיס מסך : HD 5770 512MB GDDR5 DX11 DVI HDMI VGA PCI-E תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by khsur1,

שלום הזמנתי את המפרט הבא Core i5 4690k מעבד Z97-A לוח אם Gtx770 supercloack acx cooler 2g evga כרטיס מסך 8 גיגה ראם זיכרון ללא כונן ssd יש להדגיש ( לא רואה את התועלת בו..) - האם בהתאם לנתונים האלו אני יצליח להריץ את arma 3 על הכי גבוה ללא קירטועים וכדומה ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by GuyMiz,

אהלן. אני בהמשך השבוע הולך לקנות לפטופ חדש, ואני מתלבט בין שני הדגמים הבאים: 1: http://pc365.co.il/product.aspx?p_id=24317 2: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12978 (יש לציין ששימושי המחשב יהיו מולטימדיה; סרטים, משחקים בינוניים..) כאשר ברור לי שהמחשב השני יותר טוב מבחינת כרטיס מסך, אבל השאלה שלי היא כזאת-האם לא עדיף לקחת את ה Z510 הזול יותר ולהשקיע את ההפרש בהוספה של 128GB SSD למחשב? ושאלה נוספת, האם כונני SSD כדאי להזמין מאתרים בחו"ל דוגמת EBAY?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by avivboker,

מחפש מחשב נייד ב סביבות 1500 הכי חזק שאפשר למצא במחיר כזה המחשב לסטודנט ככה שהוא לא דורש משהו מיוחד רק שיעבוד חלק למשך שלוש שנים יש הרבה זבל שמוכרים במחירים האלה לכן שואל כאן תודה

20. שלום ! אז ככה...אני עוזר לדוד שלי בבנית מחשב לילדה הקטנה שלו (בת5-6) , הוא רוצה משהו סביר בלי להוציא יותר מידי כסף אבל גם לא משהו שיתקע כל הזמן ויעשה בעיות.. אז המפרט שמצאתי לו כרגע : 1 AMD Sempron 2500+ 333FSB - RETAIL 496.17 ש"ח 1 .EPOX EP-8RDA3I Rev 2.1 (nforce2 ultra400) - ATX 433.59 ש"ח 1 Club3D GeForce4 MX440/4000 - 64mb DDR - TVOUT - RETAIL 277.14 ש"ח 1 WD 80GB-8MB JB -7200RPM ATA100 402.30 ש"ח 1 COMPUCASE CI-6a19 300w ATX SUPER MIDI (black) TOWER CASE 335.25 ש"ח 1 Genius Comfy KB-16M keyboard - ps2 58.11 ש"ח 1 Logitech Pilot Wheel Mouse Optical BLACK (oem) - ps2/usb 89.40 ש"ח 1 Genius SP- Q06S Queen shape Multimedia Speaker 40.23 ש"ח 1 .MA…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Sunshade,

מעבד C2D E6300 1222ש"ח קירור AC Freezer 7 pro -144ש"ח לוח Asus P5B 1072ש"ח כ.מסך Leadtek PX7600GS 611ש"ח זכרונות Twinmos 1GB 667Mhz 492ש"ח כ. קשיח Maxtor DiamondMax 10 160GB 382ש"ח צורב LG-H10A 204 ספק Thermaltake 420 PFC (TR2 W0061) 290ש"ח מארז Gigabyte Triton 346ש"ח המחשב מיועד לגרפיקה מקצועית, משחקים (ברמה סבירה) וכל השאר (Web,Mail...) תודה מראש

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום רב. אני מעוניין לקנות / לבנות מחשב שיהיה מספיק חזק הן לתוכנות והן למשחקי מחשב. התוכנות גרפיקה שאני משתמש בהם עיקרן 2D, כולל אפטראפקטס שזו תוכנה מאוד כבדה. משחקי מחשב - אני לא מחפש את הצעקה האחרונה בכרטיסי המסך. אני פשוט רוצה מחשב שיהיה מספיק טוב ומכובד להפעיל את כל המשחקים היום על ביצועים טובים ושהוא יהיה עמיד מספיק בפני תוכנות Adobe. בנוסף אני רוצה,אם אפשר לצרף, שיהיה מסך למחשב וצורב. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך איפה שאפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב: גרפי ומשחקי מחשב. גרפיקה חבילת adobe בדגש על אפטראפקטס (אומנם 2D). משחקים - רוצה שהמחשב יהיה גיימינג ברמות בינוני גבוה. כלומר, שכל המ…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום למומחים. דרוש מחשב נייד חזק להרצת מודלים סטטיסטים כבדים שיוכל לעבוד גם בנסיעות. תקציב 8000 ש״ח תקציב מאוד גמיש כדי לקבל את השילוב הטוב ביותר בין משקל לכוח חישוב. הפרמטרים החשובים הם משקל נמוך (כולל המטען), זמן סוללה ארוך וכוח מחשוב+זיכרון. משקל מתחת ל 2 קילו ועדיף מתחת ל 1.5 קילו. נדרש כוח מחשוב חזק + הרבה זיכרון ושמערכת ההפעלה תהיה על דיסק ssd (120gb כנראה יספיק, 250 עדיף, 512 עוד יותר טוב). נצטרך דיסק החיצוני שצריך להיות כמה טרות (כמה שיותר, יותר טוב). על גרפיקה אפשר להתפשר (ואף רצוי לטובת משקל וכוח עיבוד). בנוסף מערכת הפעלה windows באנגלית. חשוב שהנייד יהיה יציב, אמין ויחזיק מעמד. גודל המסך 12+ (אפשר גם 14 אבל שישאר מתחת ל 2 קי…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by X-BLADE,

אני צריך מפרט למשחקים כבדים מאוד אז החלטתי שהמפרט יכלול מסך CRT וכרטיס מסך 7900GT ולפחות ג'יגה זכרון. ובלי SLI בלי מקלדת עכבר ורמקולים ושיהיה לינק לחנות. תודה גיל.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום לכולם!!!! אני גיימר כבד שאוהב לשחק משחקים על הפרטים הכי גבוהים הבעיה שהתקציב שלי לא הכי גבוה בעולם כדי לקנות כרטיסי מסך מהדור החדש כגון להוציא 2500 שקל על GEFORECE 6800 GT... אבל בניגוד להרבה בנצ'מרקים שאתרי חומרה מרצים על רזולוציות גבוהותאני משחק על רזולוציה של 1024 על 768 אשר נחשבת לנמוכה יחסית... לכן אני לא יודע לעמוד האם המשחב הבא שהזמנתי מזיג- זאג יריץ לי על הרזולוציה הנ"ל את המשחקים על פרטים מלאים וחלק... כי בנתיים המשחב שלי ממש ישן ומקרטע. הנה המפרט: AMD 64 3000+ EPOX 8KDAJ 1024 TWINMOSS PC3200 400 MHZ SAPPHIRE 9800 PRO ( שוב אין כסף ליותר יקר אבל האם ב 1024 על 768 הוא בסדר? ) WD 80 GB SATA POLO 3 IN 1 TT COOLER CHIFTECH TOWER CASE W0035 TT 410W SILENT בבקשה …

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.