עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by AMD-ALI-G,

אני אודה לכם אם תתנו לי תקציב לAMD64 שיתקתק אינטרנט ומשחקים בנוניים ויחזיק הרבה מאוד זמן אבל אני מבקש מארז יפה פלוס ספק עד 800 שח, יש צורך בכונן dvd פלוס צורב DVD וזיכרון ג'יגה, אני יעשה אובקלוק צריך רק 80 ג'יגה. אין צורך במסך, עכבר,רמקולים ומקלדת. יש להמנע מKSP ולהשתעשע עם החלקים.

• 8 תגובות
    • 875 צפיות
  2. Started by BoRiS.K,

הראשונה בקשר למארז :אני רוצה מארז עם ספק כח טוב שיחזיק את הGEFORCE 6800 GT שיש לי תתנו לי הצעות (בלי הגזמה עד 400 שח ) חשבתי על זה אבל אני לא יודע כלום על הספק שלו!! http://www.com4u.co.il/Product.asp?Pid=300111203&Cat2Cat1ID=23&Cat2ID=177# כל ההצעות שתתנו לי תתנו לי מהחנות http://www.com4u.co.il/ השאלה השנייה בקשר ללוח אם איזה לוח שווה לי ליקנות במחיר עד 600 (יכולים קצת לחרוג מהמחיר) מאותו חנות!!!

• 8 תגובות
    • 980 צפיות
  3. לוח אם EPOX EP-8KDA3J מעבד AMD Athlon 64 3000 BOX זיכרון 512 DDR כרטיס מסך ALBATRON מדגם GeForce 6800GT 256MB דיסק קשיח WD 80GB 7200 RPm 8MB Buffer Serial ATA מסך LG "17 F700B 0.24 מה אתם אומרים עכשיו???

• 8 תגובות
    • 889 צפיות
  4. Started by lox,

hi i want to buy a mew pc but i dont sure about the parts so i have 1000-1500 american dolars to spend on a pc that can hold realy havy games internet and multi aplications i dont need nothing eccept the pc himself im buying the pc in canada so give me advices about some good chep store there tnx and bye

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by Sai,

אמממ מחשב שיהיה מבוסס על מעבד AMD ללא הראד דיסק תודה.. ב3500 שקל ...

• 8 תגובות
    • 896 צפיות
  6. היי, אני צריך מפרט בכ3000 שקלים (צריך לצאת 4000~ עם מערכת הפעלה ומסך), המפרט בנוי בעיקר לעבודה משרדית אבל גם למשחקים, גם הם לא כבדים, משחקי ספורט למיניהם. חשוב לשמור על סטנדרטים במפרט כמו דואל צ'נל, צ'יפסט חדש ולא לערב כרטיסי מסך מסדרת הFX. לא משנה למפרט אינטל או אמד, שניהם יתקבלו בברכה כל עוד יעמדו בתקציב ובסטנדרטים הנ"ל... והכי חשוב, תודה רבה!!!

• 8 תגובות
    • 759 צפיות
  7. טוב אז ככה התקציב המקורי מההורים הוא 3100 ש"ח (ואל תשאלו למה דווקא 3100 ככה זה ) יש עוד 1000 ש"ח שאני מוסיף מכספי מה שנותן 4100 ש"ח. אני בעיקר גיימר (אם יש לי את האמצעים ) ובנוסף גולש הרבה באינרנט (פורומים etc.) ובשנה הקרובה (י"ב) יש לי גם איזה פרוייקט תיכנות 5 יח"ל אם זה משנה לצרכים שלי מהמחשב הרכבתי לי אם כך מפרט אשר נראה כך: אתם יכולים לשים לב שיש חריגה קצת מהתקציב וזה בגלל שהחלטתי להוסיף עוד מכספי וללכת על ג'יגה זיכרון. אני מתכנן להגיע עם המפרט הזה ל-3200+. אני לא צריך צורב ולא צריך SATA כי ה-HD הזה לא ילך אלי בכל מקרה אני אשתמש ב-WD120 שיש לי כרגע. אין כרגע קירור נוסף כי עוד לא החלטתי על מה ללכת, אבל זה לא משנה כרגע. עכשיו, לאחר שהשינוי במחירי ה-A64 הגיע ג…

• 8 תגובות
    • 972 צפיות
  8. Started by dani,

Athlon 64 3200+ (S-754) 1330 1 1330 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512MB A-DATA 450 1 450 כרטיסי מסך? MSI Price Units Total RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB 1290 1 1290 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 80 GB 7200 ATA-100 (8MB) 440 1 440 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Price Units Total Teac/SONY 1.44 40 1 40 מארזים? Price Units Total ATX MIDI PFC, usb 160 1 160 רמקולים? Price Units Total CREATIVE SBS 370 sub + 2sp 200 1 200 ואני קונה את הלוח אם הזה http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=1045 מסך עכבר ומקלדת במקום אחר אבל איך המפרט בכללי? דרך אגב זה מפרט למשחקים

• 8 תגובות
    • 883 צפיות
  9. Started by slim_shady,

...

• 8 תגובות
    • 993 צפיות
  10. Started by ben007,

שלומות אחים שלי גנבו לי ת'ארנק ( אווווו :-[ ) ואין לי כסף למחשב חדש בעעע אז אני מסתפק בשידרוג :-\ יש לי P.4 ( 512cash) עם 256 SDR ממש ממש חרא ועם לוח אם של ECS ( חרא ) סוקט 478 ( טוב..אני לא צריך לדבר ) צ'יפסט של VIA ( אני חייב... חרא!!! ) אז מה אני בעצם צריך? לוח אם, זיכרון, כרטיס מסך, היטסינק, מאוררים ושלא יהיה יקר בבקשה...( 2000+-) אני לא משחק הרבה והמחשב מיועד בעיקר לעבודה כללית. תודה רבה לעוזרים!!!

• 8 תגובות
    • 983 צפיות
  11. שלום אני צריך מחשב שיוכל להריץ גם משחקים. התקציב שלי הוא 2500-3000 ש"ח.. אני צריך מעבד, לוח אם, זיכרון פנימי, HDD, כרטיס מסך, מארז וספק. אין לי בהכרח צורך להשקיע במחשב הכי חזק שיש ואני גם לא רוצה לשים יותר מידי דגש\להוציא את רוב הכסף על כרטיס מסך. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 821 צפיות
  12. Started by topgun,

שלום אני מעוניין לקנות מחשב לעבודה ביתית (אינטרנט, קצת אופיס, P2P וכו'). כרגע המחשב שעונה על הצרכים האלה הוא P2 233, 64M SDRAM, HDD 4G. אני מעוניין לרכוש את הרכיבים הבאים: -מעבד -לוח אם (אפשרי עם כ. מסך וקול onboard; לפחות 2 חיבורי USB 2.0) -זיכרון -הארדיסק -מקלדת -עכבר (אופטי, חוטי) -מארז+ספק תואם (ג'נרי) פרטים נוספים: אין צורך בהרכבה; אחריות (החלפה). על המחשב להריץ WIN XP, יישומי אינטרנט ואופיס וכו' (ר' למעלה) באופן חלק, ומשחקים "פשוטים" (לא DOOM 3 או FC...). מחיר: כמה שיותר נמוך יותר טוב... כמה שיותר קרוב ל-1000... תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 955 צפיות
  13. שלום רב, קוראים לי עמית. אני רוצה לקנות מחשב חדש איפשהו בסביבות אמצע ספטמבר(החודש הבא), ואמרו לי שכאן זה המקום לשאול ולהציג את כל ההתלבטויות ולקבל תשובה מקצועית. הצצתי בעמוד המפרטים, אבל לפי התאריך, הפעם האחרונה שהם עודכנו הייתה די מזמן. אז לכיוון כללי של המפרט שאני רוצה: התקציב: בין ה6,000 שקל ל7,000 שקל. יעוד: משחקים. והכבדים שבהם - דום 3, האלף לייף 2 שיצא בקרוב, ובכללי, משהו שיריץ את כל המשחקים שיצאו באזור השלוש השנים הקרובות(אמנם בעתיד לא באותה רמה). אני לא מתכוון לעשות מודינג, אוברקלוקינג או כל מיני טובין שכאלה - כי פשוט אני יודע שאני אשרוף את המחשב וגם בקרוב לא יהיה לי זמן להתעסק בזה(נראה מישהו מכם חוזר מת אחרי שבוע בצבא, סוף סוף הוא רואה את הבית ל48 שעות, ובזמן שהו…

14. היי חבר'ה!!! מה קורה?! טוב אני צריך מפרט כולל הכל ב-4000 שקל. אני משחק בעיקר קאונטר סטרייק, GTA סאן אנדראס לכשיצא, וזהו בערך. אני צריך עכבר מדוייק, בלי צורב דיוידי.

• 8 תגובות
    • 810 צפיות
  15. Started by BoRiS.K,

מה אתם אומרים על המחשב ועל הלוח אם שמעתי שהוא טוב (אתם יכולים להסביר לי למה הוא טוב) מעבד AMD Athlon 64 3000 BOX לוח אם מדגם EP-8KDA3J מבית EPOX זכרון 512MB DDR 400MHZ (אני מוסיף עוד סטיק של 512) דיסק קשיח WD 80GB 7200 RPm 8MB Buffer Serial ATA צורב מחברת SONY במהירות 52X32X52 אריזת BULK כרטיס מסך מבית ALBATRON מדגם GeForce 6800GT 256MB ספק כוח למארז Thermaltake TT420AD 420 WATT 2 FAN מה אתם אומרים???

• 8 תגובות
    • 861 צפיות
  16. שלום היום שוטטתי בין חנויות המחשבים השונות בחיפוש אחר מחשב המיועד למשחקים בלבד. החוויה היתה קשה לכן אני פונה אליכם בתחינה לעזרה. הדרישות שלי הם פשוטות: הכי טוב שיש היום בעולם. לא מעניין אותי מחיר. (אני זקוק למארז בלבד- לא כולל מסך ותוספות חיצוניות) ממה שהבנתי אני זקוק למעבד עם PCI EXTREME? לא יודע מה זה אבל זה חזר מספר פעמים. כמו כן לא ברור לי מה כרטיס המסך הכי טוב של ATI או NVIDIA והאם הם עובדים עם PCI EXTREME. כמו כן מה לגבי DDR2? הכרחי? חשוב? עוזר? כמה זיכרון? באחת החנויות הציעו לי גם כונן של WD במהירות של 10000RPM? האם זה משנה משהו בביצועים בכל חנות קיבלתי תשובה אחרת (כנראה בהתאם למלאי שלהם) אבקש תשובות אוביקטיביות והמלצות על מקום קניה בבקשה תעזרו לצרכן המבולב…

• 8 תגובות
    • 879 צפיות
  17. שלום, כרגע יש לי מחשב לנובו Ideapad 720s צריך מחשב(לא לעצמי) שבנוי באותו סגנון - כלומר דק, בנוי משלדת אלומיניום וקל ככל האפשר(עדיפות 1.5 ק"ג ופחות) כי ישמש סטודנטית ל4 השנים הקרובות. לצערי בשום אתר אין חיפוש נורמלי לפי הפרמטרים שאני רוצה עוד דברים שחשובים: זיכרון ראם - 16 GB כרטיס מסך - הIRIS של אינטל מספיק או MX פשוטים, בעיקר כדי להריץ סרטים 4K בצורה חלקה סוללה - לא פחות מ50 W/h מסך - רק 14 אינץ! FHD לגמרי מספיק, בהירות במינימום 250 NITS, עדיפות ל300 ומעלה אין הגבלה לחברה מסויימת רק לא ASUS או TOSHIBA/יצרן סיני עלום שם הקנייה תתבצע כנראה רק ספטמבר ואולי באילת אז אפשר לשקול חריגות קטנות.

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by PandaCore,

שלום, צריך את עזרתכם. 1.מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6800 ש"ח, אפשר חריגה עד 7000 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר משחקים, ועבודה משרדית. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) צריך הכל. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין העדפה או הגבלה, אין צורך באורות. 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לצ…

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by GiborGadol,

שלום לכולם, אשמח לאישור המפרט שבניתי באייבורי... מבחינת תאימות החלקים , והאם המאוורר + ספק הכוח מתאימים למפרט הזה לא מתוכנן OC אני מבין שזה מחשב חזק מאוד ...מעוניין לקבל תשובה לגבי החלקים הספציפיים האלו שהכל יעבוד טוב ביחד, אלו הדרישות של בן משפחה והוא לא מעוניין בשינויים לפה או לשם...אלא אם כן יש בעיית תאימות כמובן... מעבד Intel® Core™ i7-10700 Comet Lake Box מאוורר למעבד Arctic Alpine 12 CO לוח אם Asus Prime B460M-K mATX זכרון למחשב HyperX Fury 2x8GB DDR4 3200MHz HX432C16FB3K2/16 DIMM כונן SanDisk SSD PLUS 2TB SDSSDA-2T00 SATA III SSD ספק כח אקטיבי Seasonic S12III 80+ Bronze 500W …

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? סדר גודל של 7000 ש"ח. ניתן לחרוג עד 8000 ש"ח אם יש הצדקה. ניתן גם להשתמש בפחות מ-7000 ש"ח אם אין צורך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודות גרפיקה עם תוכנות ה 3DMAX תוכנה לבנייה ורינדור תלת מימדי, פוטושופ, אינדיזיין, אוטוקד וכדומה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מקלדת ועככר בלבד 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשיבות בינונית 6. האם ישנה הגבלה …

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by m-luggy,

אני מחפש CPU עם מעבד גרפי פנימי ולוח אם עם 2 יציאות (עדיף HDMI אבל אפשר גם DP, DVI) לחיבור לשני מסכים ללא כרטיס מסך נוסף. בגדול אני משדרג מארז אינטרנט/יוטיוב ישן - מעיף כל דבר שיושב על הלוח אם כולל כרטיס מסך ישן שעושה לי צרות. משתמש במארז, דיסקים קשיחים וספק כח. לא מעוניין בכרטיס מסך בכלל - לא משחק/לא עורך וידאו. מישהו מכיר ויכול להמליץ?

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. שלום, יש לי מעבד i5 4460 שמאבד מערכו משבוע לשבוע, הכרטיס מסך שלי הוא GTX 1060 6GB. אני משחק בעיקר Apex Legends והמשחק לא רץ כמו פעם, המעבד במאמץ של 90% - 100% והמשחק מקרטע, שלא נדבר אם אני מנסה לעשות סטרימינג. (המשחק על הגדרות נמוכות) התקציב שלי מאוד דל, לכן אני שוקל לרכוש את Ryzen 3 3300X ולוח אם תואם, מצאתי באתר הזה את המעבד במחיר מאוד נח : https://www.yahavpc.co.il/product/4837/מעבד-חברת-amd-דגם-ryzen-3-3300x-3.8ghz-4.3ghz-16mb-cache-am4-box-with-wraith-stealth ובנוסף חשבתי לרכוש גם הלוח אם הזה: https://www.yahavpc.co.il/product/2573/לוח-אם-חברת-asrock-דגם-ab320m-hdv-am4-ddr4-vga-dvi-hdmi האם החומרה ראויה לצרכים? אנ…

23. הי חברים בניתי מפרט לאחיין שלי ומבקש את חוות דעתכם, התקציב הוא 3500 שח פלוס מינוס בלי מסך וציוד היקפי. Intel Core i5 9400F / 1151 Tray C9400FT ₪ 676 ₪ 676 Corsair DDR 4 16G (8Gx2) 3000 CL16 VENGEANCE LPX White CMK16GX4M2D3000C16W CMK16GX4M2D3000C16W ₪ 342 ₪ 342 Kingston SSD 480GB A400 7mm 2.5" SATA III SA400S37-480G …

24. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000, אפשר קצת לחרוג, לא יודע אם יש צורך, אשמח לייעוץ. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר עבודה משרדית, גלישה, מעט משחקים (הילדים אצלי משחקים מיינקראפט, לא הרבה מעבר, אבל הם גדלים והדרישות בהתאם...), מריץ עליו שרת PLEX, הורדות מהאינטרנט, ומעט עריכת וידאו (תוכנה בסיסית, movavi). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן - מקלדת ועכבר אלחוטיים (לא צריך משהו מהודר), רמקולים פשוטים ומסך. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) …

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by itay na,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 באילת 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תכנות בעיקר, הרצת סביבות פיתוח שלא אמורות לגזול משאבים יקרים מידי, פתיחת הרבה טאבים(ועבודה בשני מסכים) בו זמנית. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב(!) 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אני מעדיף 15.6, משקל לא הכי קריטי לי שיהיה קל, אין צורך באורות 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.