עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by adirnasri,

לחברים מבינינו שמבינים במחשבים אני רוצה לקנות את המחשב הזה MacBook Pro 13" 2.9 GHz http://store.idigital.co.il/mac/macbookpro/md102hb ואני רוצה לדעת אם זה מחשב חזק כמו שזה נשמע והוא יריץ לי למשל משחקים כבדים נגיד במחשב הנוכחי שלי המחשב CRYSIS 2 לא זז בכלל ובמחשב הנייח הוא גם בקושי זז.... במחשב מהסוג הזה נראה לכם שהמחשב יסחב את המשחק הזה? בכללי זה מחשב חזק זה בטוח השאלה כמה חזק וכמה הוא יתאים לי. חוץ מהצרכים הבסיסיים שזה עבודות וכאלה שעל זה אין מה לדבר כמובן אז אני מדבר על דברים אחרים לגמרי... אשמח לעזרה תודה ושבת שלום

• 19 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. שלום, אני מחפש לאבי מחשב טוב (ללא ציוד היקפי ומסך) לשימוש משרדי, כולל משחקים כדוגמת sims, fifa וכו' ברור שרצוי מחשב זול, אבל אני מעדיף מחשב טוב (אפילו מעט יותר ממה שהוא צריך) שישמש אותו למספר שנים בלי בעיות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, משחקים כדוגמת פיפ"א, עריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מחשב עיקרי בבית, משתמש מספר שעות ביום ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקים קלים -אילו משחקים…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. האם אפשר לקנות מחשב עד 3.5K שיריץ BF3 הגדרות מקסימליות בצורה חלקה לגמרי?

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  4. Started by tubleron,

שלום אני בעיקרון סטודנט אבל אני משמתמש המון במחשב עובד המון עם office, visual studio כשיש זמן אני גם משחק המחשב בעיקרון מחובר ל-LCD 32 רצוי שיהיה כרטיס מסך טוב אבל לא מהמטורפים בשוק. אני מחפש מחשב שיעבוד בביצועים נורמלים לא רועש מידי והכי חשוב לי שיהיה לו כונן SSD של לפחות 60 GB שעליו אני מלביש את המערכת הפעלה איו לי צורך בכל האביזרים הנלווים אלא רק את המחשב אני ישמח לקבל המלצות והכוונה התקציב: 3000-3500 שקל אם יש משהו בסגנון הזה אני ישמח

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  5. שלום, יש לי את המפרט בחתימה. קיניתי לפני שבוע את ה-GTX670 כדי לשחק Battlefield 3 ב-60 FPS. בפועל אני מקבל בין 25 ל- 40 FPS. אני מניח שזה בגלל המעבד שלי... (אלא אם יש לכם רעיון אחר) האם יהיה מספיק לשדרג ל Core2Quad Q9550 2.83Ghz או שאני חייב לקנות איזה i5 מהדור החדש ולוח מתאים, וזיכרון? קחו בחשבון שלשדרג את המעבד בלבד זה 500 שח בערך. ולהחליף הכל זה 2000 ש"ח בערך... האם יש פתרון אחר שאתם מכירים להשגת 60FPS במשחק הנל? תודה. נ.ב - רזולוציה 1680x1050 והגדרות HIGH.

• 4 תגובות
    • 838 צפיות
  6. קודם כל תודה רבה לעוזרים, אני רוצה לקנות מחשב בשבוע הקרוב. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים, תכני HD ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:diablo 3 , world of warcraft -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) בהתאם למסך שתציעו לי =} -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/…

• 7 תגובות
    • 936 צפיות
  7. Started by 4xtos,

יש לי LG X130 L.A7W1E בן שלוש שנים, הבטרייה שלו מתה ונראה שההארד דיסק בדרך למות(המחשב עובד מאוד לאט למרות פרמוט) מה אפשר לעשות? אפשר לתקן לבד?

• 1 תגובה
    • 828 צפיות
  8. Started by daromay,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג קל (מיינקרפט וטיפה יותר כבד) עבודה משרדית,תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא ידוע כרגע עדיין לא נקנה מסך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, ע…

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  9. Started by arel508,

מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 - 200 שקל אם זה נחוץ וכדאי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 ובלה בלה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לר…

• 8 תגובות
    • 910 צפיות
  10. Started by poki366,

מה דעתכם על המפרט הזה?: מחיר כולל 3789 ש"ח, אפשר להתגמש עד 500 ש"ח. האם יש לאן לשפר? והאם לוח האם הזה יתאים כי לפי מה שהבנתי המארז יכול לקבל mini-itx , micro - atx.

• 4 תגובות
    • 608 צפיות
  11. שלום , ברשותי מחשב שברצוני לשדרג ( מתוך החשק להתחדש ורצון להתחזק ) אני עובד על פוטושופ / אילוסטרייטור / סקאצאפ / אוטוקד / ריינו ישנן 2 דילמות עיקריות : 1. האם אני ארגיש הבדל משמעותי 2. האם המפרט שבחרתי הוא הנכון ביותר אז כרגע אני עובד עם INTEL Q9650 8 GB RAM GEFORCE 460 איזה 2 הרד דיסקים רגילים ( 0.5TB + 1TB ) CORSAIR 450W אלו הדברים בגדול Intel Ivy Bridge Core i7 3770 Socket 1155 8MB 3.4Ghz Tray, יחידות 1 ₪1569 GlacialTech F101 PWM For 1155/1156/1366, יחידות 1 ₪137 Gigabyte GA-Z68X-UD4 Z68 CHIPSET, יחידות 1 ₪599 Corsair 8GB Kit (4GBx2) DDR3 CMZ8GX3M2A1600C9 1600Mhz CL9, יחידות 2 ₪668 Westren Digital 1TB 32MB Sata3 7200rpm WD10EALX Caviar Blue, יחידות 1 ₪494 Crucial SS…

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  12. שלום, אני מעוניין במפרט מחשב למטרת משחקים ,עבודות תכנות ותכני HD. כולל מסך HD וסט אלחוטי (עכבר ומקלדת) כמו כן רצוי שהמחשב יתמוך בתכנים לטווח הארוך של שנים ולא יהיה צורך להחליף רכיבים עוד שנתיים אני כנראה רוכש את המחשב באילת (כלומר ללא מע"מ ) אז עדיף מפרט של רכיבים אשר קיימים בסניף KSP שם או חנות אחרת אם אתם מכירים כי אני לא. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצללל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? +-0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים , תכנות, תכני HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כולם -מהי הרזולוציה הטבעית (מק…

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  13. Started by davidt99,

שלום, ברצוני לקנות מחשב שיענה על הצרכים הבאים הבאים: מטרות המחשב: ישמש כתחליף למחשב שולחני, משחקים קלים, גלישה ואופיס גודל המסך: 15.6 משקל רצוי: סטנדרטי האם נדרש זמן סוללה ארוך: סטנדרטי, משהו כמו 3-4 שעות האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI ו-USB3 בלוטות: לא חובה גודל מינימלי של כונן קשיח: 500GB כונן CD/DVD? צורב: כונן DVD כונן Bluray: ממש לא האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: כן האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  14. Started by tubleron,

אני מעוניין לקנות מחשב נייח לשימוש של הלימודים שכוללים עבודה עם תוכנות office, visual studiO,וכל השאר אני לא איזה גיימר מטורף אבל משחק מידי פעם המחשב שלי מחובר ל-LCD 32 של פנאסוניק ככה שרצוי שיהיה כרטיס מסך סביר הייתי רוצה שתביעו את דעתכם על המחשב הבא והאם ניתן להוזיל אותו או אם ישנם דברים שהם לא נחוצים במפרט. מחיר: 3645

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  15. Started by ilanasd,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5K 2. מה שימושי המחשב (גיימינג כבר כול המשחקים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. ARMA II, BF3, BORDERLANDS 2, PROTOTYPE2, COD MW3\BO\BO2, אולי ARMA3, וכו'. משחקים חדשים ודי כבדים... מריץ גם GARRY'S MOD לפעמים שזה משחק שדורש לא מעט כוח עיבוד מהמחשב(אבל אני בספק אם הוא כבד לו יותר מהאחרים) מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: לאאא מקלדת , עכבר , רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך, הציוד ההיקיפי שלי לגיטימי לגמרי. אולי מסך חדש יכול להיות טוב…

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימאלי?2800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 סה"כ 3100 מקסימום 2. מה שימושי המחשב ?משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב?? משחקים הכי חדשים שיצאו ושיצאו בעתיד כמו האלף לייף 2 והמשכיו בקרוב האלף לייף 3 שהולך לצאת מאפיה החדש באטרפלי החדש מאקס פיין 3 החדש fifa 2012 דום 3 ו הרביעי שיצא The Amazing Spider-Man Ghost Recon: Future Soldier Alan Wake’s American Nightmare Binary Domain Steelseries Sensei Mass Effect 3 בקיצור כל המשחקים החדשים והכבדים שיצאו השנה ובשנים האחרונות ושיצאו בעתיד  -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לצ…

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  17. לפני הטופס, תקראו ותבינו : מביאים לי מעבד אינטל מסוקט 1155 - I5 כלשהו. עכשיו, התקציב שאני רושם לא יהיה כולל מעבד כי כבר יש לי בחינם (הוא כבר מחכה לי..). אז אני מבקש שתתנו לי רק חלקים שיתאימו לאותו מעבד. (המעבד יגיע בלי מאוורר אז להוסיף בבקשה). תודה 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 +- (מעדיף לא לעבור 2500). א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך - עד 2500. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אולי (באמת אולי - 50 שקלים). 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר, מוזיקה (עכשיו, אני מעדיף שתהיה לי אופציה לעתיד להוסיף כרטיס קול פנימי על PCI-E או משהו..) א) במידה והמחשב מיועד לתוכ…

• 7 תגובות
    • 874 צפיות
  18. שלום אנשים, אני מתחיל ללמוד הנדסת תוכנה באוקטובר הקרובת וקצת מחוץ לעניינים של מחשבים ניידים בזמן האחרון... רציתי לדעת מה ההמלצות שלכם למחשב נייד שיהיה טוב לתקופת הלימודים בתקציב של עד 4,000 שקל (שימוש עיקרי כנראה יהיה גלישה באינטרנט, כתיבת קצת קוד וקימפול, ואולי אני אראה איתו איזה סרט מדי פעם. חשוב לי גם שהסוללה שלו תחזיק יותר מאיזה 3 שעות כמו שכבר היה לי עם מחשבים ניידים שקניתי) * מטרות המחשב: לימודים (הנדסת תוכנה ) - תכנות וקימפול, צפייה בסרטים (חיבור לטלוויזיה) * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? סטנדרטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כדאי שיהיה זמן סוללה יחסית ארוך אם אפשרי 5 עד 6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI כדאי VGA או יציאת SVIDEO אם זה עדיין אפשרי במחשבים של ה…

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. קצת מהכל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש …

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  20. Started by divina,

מקט קטגוריה פריט כמות 23960 מעבד אינטל Intel Core i7 3770 3.4Ghz s1155 8MB, GPU Core, Tray 1 23000 מאוורר למעבד מאורר למעבד Noctua NH-D14 SE2011 CPU Cooler 1 23699 לוחות אם למעבדי אינטל לוח אם Gigabyte Z77MX-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z77, DDR3 1600, 3xPCI-E, VGA, DVI, HDMI 1 22805 זכרונות זיכרון למחשב Corsair 2x4GB DDR3 1600Mhz Vengeance White LP Edition CL9-9-9-24 1 23956 כונני SSD Intel 120GB SSD 330 Series Sata III 2.5'' SSDSC2CT120A3K5 Retail 1 (כרטיס קול, מסך וכן כונן דאטה של 1 טרה יש לי ואוסיף לאחר הקנייה

• 8 תגובות
    • 662 צפיות
  21. שלום! אתמול נשרף לי המסך במחשב הנייח ואני חייב את המחשב.. השאלה שלי כזאת, המחשב נייד עובד והכול טוב.. העברתי כבל מסך מהמחשב נייח לנייד ומפה אני לא יודע מה לעשות, לאיזה תוכנות לגשת? מה לשנות בלוח בקרה? תודה מראש לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 7.6k צפיות
  22. Started by joelittle,

שלום רב , - במחשב הנייח שלי יש לי כרטיס מסך GTX460 . איזה כרטיס מסך של מחשב נייד יכול לתת לי ביצועים הדומים לכרטיס מסך זה ? האם יש לוח שוואות לביצועים של כרטיסים ניידים.נייחים שהייתם יכולים להמליץ לי עליו ? כמו כן , האם יש מחשב נייד לגיימינג שניתן לרכוש היום בארץ שתוכלו להמליץ לי ? תודה מראש , ג'ו

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  23. * מטרות המחשב - לעבודה עם פוטושופ + משחקים * גודל המסך - עד 14" * משקל רצוי - לא חשוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - HDMI * גודל מינימלי של כונן קשיח - לא חשוב * כונן CD/DVD? צורב - לא חשוב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - לא תודה רבה

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  24. Started by 0xIDE,

שלום, אני צריך מפרט עבור מחשב נייד שמיועד לעבודה בעיקר עם תוכנת AutoCad ושיתאים גם למידול תלת מימד ניתן לצפות בדרישות המערכת של התוכנה כאן: http://usa.autodesk.com/autocad/system-requirements/ (יש לשים לב ל-Additional Requirements for 3D Modeling!) רצוי מסך בגודל 15.6" או יותר ומשקל סביר לנשיאה, אבל לא לחוץ שיהיה כ"כ קל הסוללה צריכה להיות סבירה, רק שלא תידרש הטענה בתיכפות יותר מידי גבוהה התקציב הוא כ-4K אם צריך יותר אז.. :\ תגידו עריכה: תודה

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  25. שלום לכולם. אני רוצה לצורך לימוד לשדרג את המחשב שלי כאשר כרגע יש לי מעבד dual core 2.8 אז אני רוצה להחליף מעבד, לוח אם וזיכרון. שקלתי מעבד i3 עם 8 גי'גה זכרון, אני מחפש המלצה תכלס על מעבד ולוח אם והתקציב לשלושת הדברים הוא בערך 1300 שקל...

• 7 תגובות
    • 744 צפיות

דיונים חדשים בפורומים