עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by SharkGever,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4200, חריגה 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 4500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, עבודה משרדית, סרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. battlefield 3 , crysis 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות uvu3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מ…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: STARCRAFT 2,DIABLO 3, RPG -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע יש לי מסך 19 אינץ ברזולוציה מקסימלית של 1024X1280. אני מתלבט אם שווה להוריד באיכות המחשב כדי להכניס לתקציב מסך? -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמ…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. שלום קהילה! אני מעוניין במפרט לגיימינג כבד עד 2500 ש"ח. בידיי יש כבר 2 סטיקים זכרונות HyperX 4GB DDR3-1600 וכרטיס מסך 570GTX DCII יש להשלים למחשב שיתאים לכ.מסך והזכרונות בתקציב הנתון, תודה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 רק אם באמת קריטי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. L4D2 Portal 2 GTA4 ונוספים... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המ…

• 9 תגובות
    • 862 צפיות
  4. Started by yotamavi,

היי חברים, מבקש המלצה למחשב נייד עם דרישה אחת עיקרית- מחשב שנחשב מומלץ עד 1-1.1 קילו. עם עדיפות למעבד i3/i5. במידה ולא קיים מחשב מומלץ עם הנתונים הנ"ל ארכוש כנראה טאבלט ASUS Transformer Infinity. תודה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Yossarian22,

שלום לכולם, באוקטובר אני מתחיל ללמוד באוניברסיטה, וצריך מחשב נייד שישמש אותי לתקופת הלימודים. הקריטריון הראשון במעלה בשבילי הינו הניידות - אני צריך מחשב שאני אלך איתו כל יום ולא ישבור לי את הגב, הדבר האחרון שאני רוצה הוא להתבאס מללכת איתו כל בוקר. אני לא צריך שטח אחסון יותר מדי גדול שכן יש לי מחשב נייח לסרטים ומשחקים אלא רק למסמכי וורד וקצת גלישה באינטרנט. חיפשתי קצת באינטרנט והדגם שהכי נראה לי עד כה הוא הASUS zenbook prime ux31a http://www.pc365.co.il/cat.aspx?cat_id=2765 במיוחד אהבתי שבדור השני הם שיפרו את כל הדברים שלא אהבתי בדגם הקודם - מקלדת משופרת, מסך מט ומסך יותר איכותי בכללי. על פניו הוא עומד בתקציב ואולי עד אוקטובר המחיר שלו עוד קצת ירד. הדקיקות שלו הדליקה אותי…

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. Started by liron.r,

היי, יש לי מחשב קשיש בן 4. E8400 3GB DDR2 800hrz READON HD 4850 קיבלתי בירושה מחשב מותג משרדי ThinkCentre M71e של LENOVO. מארז ולוח אם H61 של לנובו i3-2120 (קירור מקורי) 2GB DDR3 1333hrz Intel HD Graphics 1000 השדרוג הצנוע יחסית שאני מתכנן לו: READON HD 7770 ספק מותג 450W תוספת של 2-4GB לזיכרון 1000 שח בסה"כ. אמנם יש חריץ PCI-Ex16 אבל המארז קטן ולוח האם הוא micro-atx. ה7770 תופס שני סלוטים ואני לא בטוח שיהיה לו מקום שם. ניסיתי לדחוף את ה4850 (סלוט 1) והוא נכנס אך בקושי (מבחינת האורך). *אני מבקש לדעת אם מחשבים משרדיים מהסוג הזה מתאימים ומומלצים לשדרוג למחשב ביתי למשחקים ללא OC (כמובן בהתחשב באילוצים כלכליים). *תהיתי גם אם חנויות מאפשרות לבדוק אם חומרה מתאימה למארז (ממש לבו…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by benibenny,

שלום רב . הייתי לקבל חוות דעת על המחשב הנ"ל מהמבינים כאן , לגבי מחשב נייד דגם:http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=18710 האם המחשב הנ"ל יתן תמורה הוגנת למחיר? אני מתחיל ללמוד באוקטובר ואני מחפש מחשב לטווח ארוך שישרת אותי. אני רוצה מסך גדול, מעבד טוב, וכרטיס מסך טוב ,כדי להריץ משחקים טובים במחשב ולחבר לטלויזיה שלי וגם כמובן ללימודים. מוכן להשקיע עד 6000 ש"ח. לינקים לדגמים אחרים יתקבלו בברכה. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by Lich214,

http://ksp.co.il/?uin=16113 עם ההרחבה ל-4 Ram או http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=12858 לשימוש כללי (משחקים עד גבול הטעם הטוב [לא מצפה לביצועים מרשימים] אינטרנט סרטים וכדומה)

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  9. Started by tom892,

שלום לכולם, רציתי לדעת האם ספק כוח של Cooler Master 460W מתאים למחשב במפרט הבא: Intel Core i7 2600 Kingstone DDR3 1333 8GB RAM WD 1TB HDD Geforce GTX 560Ti 1GB אם לא, איזה בעיות עלולות להיות? תודה רבה :-)

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by Master Boo,

שלום, אני מעוניין במחשב קטן שיישב בסלון ויוריד ויריץ סדרות וסרטים. כולל 1080p. הוא יתחבר לרשת עם כבל. לא צריך ציוד היקפי בכלל. כמובן עדיפות לשקט כמה שאפשר. הרכבתי מפרט בTMS, אשמח לקבל פידבק (או מפרט אחר אם עשיתי שם שטויות) מעבד: Intel Dual Core G630 2.7GHZ for 1155 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪280 לוח אם: Gigabyte GA-H61N-USB3-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪444 מארז: Thermaltake Element Q 200W A.PFC Black כמות: 1 - מחיר: ₪309 זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333 כמות: 2 - מחיר: ₪118 קשיח למחשב שולחני: Seagate 1TB Sata2 Samsung SPINPOINT F3 Model 32MB - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪446 סה"כ: ₪1715 מתחרים בכל הצעה ומפרט בפורומים! המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שוו…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום ובוקר טוב אני נמצא בארץ הקניות הבלתי מוגבלות (ארה"ב) ועומד בפני החלטה אחת הקשות שעשיתי בחיי... לאחר מחקר מעמיק של השוק וירידה לפרטים מצאתי את עצמי עוד יותר מבולבל מכשהייתי בהתחלה... אני סטודנט שמחפש את הלפטופ הראשון שלו ! אני משתמש וותיק במחשבים ואוהב חומרה איכותית ומאמין כי זהו ענף שתמיד ישנה תמורה שווה לכסף! על מה לא הסתכלתי... SAMSUNG, ASUS, HP, DELL וכו וכו וכו... כמובן מיותר לציין את הMACBOOK שהודעה זו נרשמת בעזרתו... אז לאחר הקדמה זו אנא עזרו לי ! אני נואש מנבירה חסרת תחלית במרחבי אתרי הסיקורים... המליצו לי על מחשב טוב+ בכדי שאוכל לישון בשקט לפני שנת הלימודים הבאה, הבאה עלינו לטובה … * מטרות המחשב : עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים וכבדי…

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  12. Started by CoLDNs,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים קלים/אינטרנט/צפייה בסרטים/מוסיקה זכרון Ram- 8GB * גודל המסך? 15+ * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שיוכל לעבוד כ3 שעות בלי חיבור לחשמל... * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESAT/HDMI וכו.) VGA/USB/MICROFHON...... * בלוטות? לא חייב גודל מינימלי של כונן קשיח 500GB+(עדיף TB1) * כונן CD/DVD? צורב?DVD * כונן Bluray? לא יודע מה זה האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן ל3 שנים * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן Win 7/8 האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Asus/Hp/Acer/Dell/Msi תקצי…

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  13. Started by arel508,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - BF3 Skyrim ובלה בלה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפו…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by dex954,

שלום, באדיבותו הרבה של קיריל מTMS קיבלתי את המפרט הבא, מיועד לעבודה בCS6, סוליד, ואולי לשחק BF3 מדי פעם. http://www.tms.co.il/preview/spec/nsdw3v2l תודה

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  15. Started by גיק,

שלום, אחלה פורום ! יש ברשותי מחשב ישן. לוח האם מקולקל. יש כרטיס רשת אבל רק של 100. אני חושב שהספק עובד - easycool 300W atx-jps כתוב גם משהו עם SWITCHING אבל נראה לי סתם ספק פארש. המארז הוא בערך במימדים 18*40*40 (atx ?). יש מאוורר נוסף. עכשיו השאלה אם כדאי לקנות חלקים או לקנות מחשב מורכב. יש מעבד AMD חלש יחסית לימינו. מאוד הייתי מרוצה ממנו. אולי אפשר לעשות משהו עם המאוורר שלו. המחשב אצלי עובד קשה ועובד הרבה (לצרכי פרנסה). המון טאבים פתוחים. בד"כ של טקסט אבל גם שימוש בוידאו (בד"כ קצרים). והכל במקביל לתוכנת ג'אווה. המהירות לא קריטית עבורי. הכי חשוב שהמחשב ידע להתמודד עם הרבה דברים פתוחים. יש לי כרגע עוד מחשב I3 3 GHZ והאמת שאני מאוכזב לעתים קרובות, אם כי זה כמעט בטוח בגל…

• 0 תגובות
    • 457 צפיות
  16. שלום למבינים, אני מחפש לקנות מחשב לאשתי שיהיה מיועד לעריכת וידאו. היא עובדת בעיקר עם פרימייר 2 בתקווה להשתדרג ל-4 או יותר. אשמח מאוד להמלצות בתקציב הנוכחי- 7000 ש"ח. כמו גם דגשים לחיפוש מחשב שיוכל להתאים לצרכים האמורים. תודה אלעד

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. מטרות המחשב? משחקים , צפיה בסרטים, עבודה משרדית/תכנות * גודל המסך? לא משנה * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? עדיפות לזמן סוללה גבוהה -5-7 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI , USB3 * בלוטות? אפשרי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 750GB * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? אפשרי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? חושב לקנות בחו"ל אז מעדיף שתכלול אחריות בינלאומית גם לארץ * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא חשבתי על המחשב הבא מה דעתכם? ASUS G75VW-TS72 Gaming Notebook - 3rd generation Intel Core i7-3610QM 2.3GHz, 16GB DDR3, 750GB HDD, Blu-ray Player/DVDRW, 3GB NVIDIA GeForc…

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  18. Started by danana88,

שלום, אני מחפשת מחשב נייד למטרת לימודים, אינטרנט, שמיעת מוסיקה, אחסון תמונות וכו. מסך 14 או 13.3 מעבד I3 או I5 שלש שנות אחריות, זמן סוללה סביר, רמקולים סבירים. מחיר מתחת ל 3,500. לאחר סקר באינטרנט צימצמתי לשני דגמים: Dell N4050 I3 (סביבות 3,000 ש"ח) או Asus U31 SD I3 (סביבות 3,400 ש"ח). ההבדלים המרכזיים שמצאתי הם שב DELL גודל הדיסק הוא 640GB לעומת 320GB ב ASUS ושב ASUS יש כרטיס מסך שאין ב DELL. אשמח לשמוע חוות דעת לגבי שני המחשבים ומה יותר קריטי - גודל הדיסק או כרטיס המסך. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  19. Started by danielgeron,

אהלן מבקש הצעה למפרט למחשב טוב לסטודנט לאנימציה. הנה התשובות לשאלון שמפרט את הצורך למחשב: לגבי התקציב אין לי מספר מדויק, אני עדיין לא אנימטור בפיקסאר אז אני לא צריך את ההכי הכי טוב, אני צריך משהו טוב ויודע שזה לא זול ומעדיף להשקיע קצת יותר ולקבל תמורה מובטחת מאשר לחסוך וזה יהיה הימור. השימוש הוא לעריכה גרפית, וידאו , אפקטים ותלת מימד וזה מיועד לשימוש כבד כלומר כמעט כל יום לפחות ל3 שנים הקרובות. התוכנות הייעודיות הן פרמייר אביד אפטר ומאיה. חשוב שלמסך תהיה רזולוציה גבוהה יחסית ושיהיה רחב וחשוב שההגדרות הגרפיות יהיו גבוהות. ציוד היקפי- מקלדת ועכבר ואם יש גם הצעה למשטח גרפי. לגבי רעש אין צורך בשקט מוחלט, משהו בגבול הסביר יהיה טוב. אני זקוק למערכת הפעלה והרכבת המחשב בחנות ואין…

• 5 תגובות
    • 675 צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש״ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש״ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD, Battlefield, Diablo, Dirt וכו׳.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 אינץ׳, 1920x1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צ…

• 6 תגובות
    • 908 צפיות
  21. 1. התקציב: 4,000-5,000 2. שימושי המחשב: עריכת אודיו ווידאו. עבודה עם Cubase ועם Premiere CS6 3. צורך בציוד הקפי: אין צורך. 4. רכיב שאין צורך לכלול במפרט: כרטיס קול. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10? 5, לא משהו שאני רוצה להשקיע בו כרגע. 6. מערכת הפעלה: win7 64bit (אני אשיג, לא צריך לכלול במחיר) 7. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא, אזור המרכז\ השרון. 8. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? תמיכה בפיירווייר. היי אמיגוס, אני ממש לא מבין בענייני חומרה, ביררתי עם חברים בתחום ואלה כמה מרכיבים שאני רוצה לכלול: מעבד i7 16G RAM SSD 120G 1T Hard drive 64MB buffer האמת שאני אפילו לא בטוח אם אני יכול להכניס את כל זה בתקציב, ובמידה ולא- כמה עלי להוסיף כדי להכניס את כל החומרה…

• 3 תגובות
    • 961 צפיות
  22. Started by omerz90,

שלום, יש ברשותי מחשב נייד מסוג Samsung 300E5Z, הוספתי לו עוד 2 ג'יגה(במקור הוא בא עם 2 ועכשיו הוא עם 4) ופירמטתי אותו לווינדוס 7 64 ביט. אז ככה - המחשב עובד מצוין ולא עושה שום בעיות חוץ משאני בא לראות סרט(דרך pot player) הוא נכנס למצב שינה אחרי צפייה של דקה בערך. והגדרתי אותו שלא יכנס למצב שינה אף פעם. מישהו יודע איך אני פותר את הבעיה?

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  23. אהלן, אשמח אם תעזרו לי בבניית מפרט. המחשב הנוכחי שלי עוד מעט סוגר 6 שנים, וכבר מתחיל לקרטע לאיטו... קריסות נהיו דבר שבשגרה ואני מתמודד איתם בסבלנות, מתחמם יותר מדי, וגם לא מריץ חזק מספיק משחקים חדשים(העיסוק העיקרי שלי..) 1. מה התקציב המקסימאלי? לא מוגדר, התקציב מגיע מההורים(הא, ילד שמנת שכמותי.) ולא הגדרנו איזה שהוא גבול. רק לא בהגזמה - אין צורך לשלם 9000 שקל על מחשב שיוכל להריץ לי 500 עותקים של קרייסיס 60.(לא הגזמתי בכלל) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? חיסכון זה תמיד טוב, אבל לא על חשבון ביצועים. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?בעיקר משחקים, מוזיקה(כתיבה בעיקר…

• 4 תגובות
    • 736 צפיות
  24. Started by foryou,

שלום, במפרט המומלץ כאן http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=137863&section=293&target=משחקים יש 2 כ. מסך רציתי לשאול - למה עדיף לקנות ככה - 2 ולא 1. האם זה יותר טוב? האם לא עדיף 1 שיותר חזק? כמו כן - האם מפרט זה שקט / שקט מאד תודה, foryou

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  25. Started by dex954,

שלום, אני צריך מחשב לצרכי גרפיקה, ניגשתי לחנות בעיר מגוריי וקיבלתי את ההצעה שהייתי שמח לשמוע מה יש לכם לומר בנושא (קודם כל הסטיקי): 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודות גרפיות ושימוש יומומים במחשב, גלישה, אופיס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). השימוש הוא עבור גרפקאית (אילוסטרייטור, פוטושופ, אינדיזיין, סולידוורקס, אוטורקאד) - הרבה תוכנות רצות במקביל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן …

• 10 תגובות
    • 972 צפיות

דיונים חדשים בפורומים