ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,459 דיונים בפורום זה
-
הי אני מתכנן לקנות מחשב נייד ואני קצת מבולבל מכל המגוון שיש אז אני אשמח לקבל המלצות מהניסיון שלכם התקציב הוא די גמיש אבל הכיוון זה בסביבות 4-5K כמו שכתבתי אני מתכוון להתקין עליו לינוקס אז חשוב שתהיה לי אפשרות לקנות אותו בלי ווינדוס מותקן, וכמובן שלא יהיו בעיות עם ההתאמה של החומרה למערכת הפעלה * מטרות המחשב? סרטים ומוזיקה בעיקר, לא דברים כבדים יותר מדי * גודל המסך? אין לי דרישה ספציפית, בסביבות ה13-16 * משקל רצוי? גם לא קריטי אבל עדיף שיהיה קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? הרבה זיכרון, לפחות 500GB * כונן CD/DVD? צורב? רצוי כונן CD * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? שאני אוכל לקנות את המחשב בלי מערכת הפע…
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד והצרכים העיקריים שלי הם: הפקת מוזיקה, אני עובד עם תוכנות כמו fl studio וגם cubase למי שמכיר.(כרטיס קול אני קונה חיצוני) אבל אני גם עובד לפעמים עם תוכנות כמו sony vegas וגם photoshop. וגם אני רוצה שהמחשב יריץ משחקים כמו call of duty ו- battlefield, לא חשוב ממש שהמשחקים ירוצו על האיכות הכי טובה אבל גם לא על ההכי גרועה, אבל העיקר שהם יעבדו חלק ויראו טוב. וגם אני צריך שהמחשב יהיה עמיד שלא ישבר מסתם שטויות ויקבל שריטות מכל דבר. זה המחשבים שאני מתלבט לגביהם: http://www.buy2.co.il/Center/dailydeal/index/4a67f3ea-c5df-468c-bc71-d8f33c583b13 שהוא ממש טוב גם זול. אבל האחריות שלו היא לשנה אחת והכרטיס מסך שלו הוא רגיל. http://www.wallashops.co.il/a/ap.as…
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000-6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הרצת משחקים קיימים באיכות סבירה (לאו דווקא הגדרות גבוהות), תכני HD, שימוש משרדי (Office וכו'), AUTOCAD, וכל מה שסטודנט להנדסה בעתיד ישתמש בו. 3. האם יש צורך בציוד הקפי - ציוד היקפי מלא - מקלדת, עכבר, מסך, רמקולים. אין צורך במשהו מעבר לג'נרי חוץ מהרמקולים שיהיה נחמד אם יהיו יותר מג'נריים. כמו-כן אשמח לדיסק קשיח חיצוני (1TB) אם כי אפשרי שאקנה אותו בנפרד מאוחר יותר. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כולל הכל. 5. עד כמה חשוב השקט …
-
- 4 תגובות
- 637 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודות גרפיות ושימוש יומומים במחשב, גלישה, אופיס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). השימוש הוא עבור גרפקאית (אילוסטרייטור, פוטושופ, אינדיזיין,) - הרבה תוכנות רצות במקביל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל המסך 22" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים…
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המפרט הזה לגיימניג כבד הוא בסדר ? או שצריך לשפר מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Ivy Bridge Core i5 3470 Socket 1155 6MB 3.2Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪937 קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION FAN CONTROL - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪58 לוח אם: Gigabyte GA-P67-DS3-B3 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪305 מארז: Gigabyte GZ-G1 Black MidiTower ATX 2x 120 + 1x 80 MM FAN כמות: 1 - מחיר: ₪221 ספק כוח: Seasonic PSU 520W Active PFC 80+ Retail כמות: 1 - מחיר: ₪388 זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333 כמות: 1 - מחיר: ₪118 קשיח למחשב שולחני: Seagate 1…
-
- 3 תגובות
- 841 צפיות
-
-
מחפשת מחשב חזק שיוכל להתמודד בקלות ובמהירות עם עבודה במקביל על מספר תוכנות של אדובי. רשימת המכולת: 1. התקציב המקסימאלי - 6000 ש״ח ניתן לנצל את כל התקציב, ניתן לחרוג עד 1000 ש״ח במקרה הצורך 2. שימושי המחשב: עריכה גרפית ומולטימדיה, תכני HD תוכנות עיקריות: Photoshop Illustrator Indesign Flash Dreamweaver Premier pro לצורכי פרנסה 3. אין צורך בציוד היקפי 4. נדרש מפרט מלא 5. חשיבות השקט = 7 6. לא מתוכנן אוברקלוק (OC) 7. יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (win7) והרכבת המחשב בחנות 8. איזור מגורים - השרון 9. ללא בקשות מיוחדות 10. לא מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד, אך רצוי לשמור על אופק שדרוג המחשב תבורכו מיכל
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.tms.co.il/preview/spec/1bezq9jw 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה - פוטושופ לייטרום ו Vegas Pro 11 ומשחקים חזקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). התוכנות: פוטושופ - כבד לייטרום - כבד Vegas Pro - תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Diablo 3 , Battle Field 3 , GTA IV ועוד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לצ…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד 15.6" לעבודה בתוכנות 3D כגון 3DMAX/recvit/AutoCAD/skechup וכד'. לאחר בדיקה החלטתי לא לקנות מחשב עם כרטיס מסך quadro וסוגו גם בגלל המחירים וגם בגלל רמת העבודה שלי בתור סטודנט נכון לרגע, כך שלא נראה לי שארגיש הבדל משמעותי (שלא להזכיר הרצת משחקים). לאחר בדיקה חובבנית באינטרנט מצאתי 2 מחשבים שאני חושב שהכי מתאימים לצרכים שלי, שהם: -מנוע גרפי חזק -יכולת עבודה חלקה בתוכנות כבדות -רזולוציית מסך גבוהה -הרצת משחקים ברמה גבוהה המחשב במקום הראשון שלי נכון לרגע זה הוא דגם של HP (הכי טוב שמצאתי) אשמח לשמוע תגובות, כי אני מעוניין להיכנס לקבוצת רכישה : HP Pavilion DV6-6B19EJ הדגם השני שחשבתי עליו, של חברת DELL: XPS15Z הבעיה איתו שהוא…
-
- 4 תגובות
- 985 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, סרטים, משחקים בקטנה, עבודה שוטפת א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). עובד עם הרבה סביבות תכנות כבדות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: צריך להריץ משחקים בצורה סבירה, לא מתכוון לשחק עליו יותר מדי אבל צריך להיות סביר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אני מתכוון לרכוש למחשב הזה 3 מסכים של 1920*1080 או …
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
באי HWzone שלום, אני מחפש לרכוש נוטבוק (2-3.5 אלף, לפנאי, בעיקר סרטים, מוזיקה וקריאה). עברתי על מלא דגמים של כל מיני חברות וכל מיני מפיצים למיניהם. לא הצלחתי למצוא אפילו אחד שמאפשר לי לעשות קאסטומיזציה. מישהו אולי מכיר חברות שמאפשרות להזמין נוטבוק מותאם אישית? כלומר לבקש מראש להכניס יותר זיכרון, או כונן נוסף וכד' תודה רבה.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אך דא עקא! יש יותר מדי מבחר והדבר גורם לבלבול רציני... כ"כ הרבה דגמים, כ"כ הרבה חברות, טווח המחירים גם הוא מכאן ועד להודעה חדשה... נראה לי שרק בגלל זה לא קנינו עד כה. אני ככל הנראה מתחיל לימודים באוקטובר הקרוב, והדבר גרם לי להתעסק בכל הנושא שוב אבל כל המבחר הגדול הזה מקשה על החלטה על דגם ספציפי וככל שמנסים ללמוד את התחום עוד יותר זה גורם ליותר ויותר תסכול. ממש כמו ביצה טובענית אני צריך סיוע מחברי הפורום היקרים איך לברור מכל האוקינוס הזה, איך להיות סגור על דגם מסוים, מה הכי חשוב שבוחרים. שנהיה כבר מאחורי כל הברדק הזה!
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם !! לאחרונה קניתי מחשב מדגם HP Probook 4530s ממחסני חשמל,המחשב עלה בצורה רגילה ועד כה הכל היה בסדר אבל שמתי לב שהוא לא מתפקד כראוי, לדוגמה:USB 3.0 לא פעל בכלל גם אחרי התקנת הדרייברים הדרושים מאתר האינטרנט של HP ובאופן כללי לכל פעולה של המחשב לקח המון זמן לדוגמה: התקנת עדכוני מערכת מWINDOWS UPDATE לקח כ-24 שעות ! ויש לי אינטרנט מהיר אז לא נגרם בגלל זה. אז החזרתי אותו לחנות וקיבלתי זיכו מלא. הלכתי לראות את אותו דגם בחנות אחרת והיה הבדל שהוא יותר מתקדם מבחינת מפרט עשיר יותר. התייעצי עם המוכר בחנות לגבי התקלה שנגרמה לי בחנות שבו רכשתי את המחשב והוא אמר לי שכנראה היה מדובר בתקלה חריגה במיוחד ושאצלם זה לא יקרה. כמובן שאין לסמוך על מה שהם אומרים. אני מספר את כל …
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אודה לעזרה למפרט מחשב לדרישות הבאות: תקציב בסביבות 6000 שימושים: תכנות, פוטושופ קבצי RAW גדולים, VIRTUAL MACHINES, קידוד וידאו, מעט עריכת וידאו בסיסית. שקט: סביר - לא קריטי. מארז: נוח להרכבה, מקום לפחות 5 דיסקים + SSD. חשוב: פילטרים נוחים לניקוי למאוררים, USB3 * לא משחקים * OC אולי קל בהמשך. ללא ציוד היקפי. תודה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב נייד לאמא שלי השימוש של המחשב הוא משרדי ואני ישתמש במחשב לפעמים אז חשוב לי גם שיריץ משחקים בצורה סבירה.. התקציב כמו שכתוב למעלה 2500-3500 וזה הדברים החשובים שיהיו: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים) ,צפיה בסרטים * גודל המסך? 15.6 ומעלה * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) אם לא פוגע במפרט אז USB 3 * בלוטות? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB ומעלה * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אם לא פוגע במפרט עדיף שכן *…
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
אני מעוניינת לקנות מחשב נייד אמין טוב, אבל פשוט. המחשב הוא למטרת עבודה, תוכנות אשר עוסקות בחשבונאות, וורד וכו'. המסך צריך להיות די גדול, אך לא גדול מדי, לא notebook וכאלה. תודה רבה, נועה
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
המפרט הוא : http://www.tms.co.il/preview/spec/9yfw42ng המחשב לצורכי גיימינג כבדים אבל לא עד כדי כך לממש קצת עריכה גראפית עם התוכנה CINIMA 4D אשמח לחוות דעת 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו כך שבתקווה המחשב יחזיק לתקופה ארוכה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 אם זה ממש קריטי אז אפשר עוד טיפה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, טיפה ממש עריכה גראפית והחמשב יחובר למסך 1080P. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש ל…
-
- 7 תגובות
- 779 צפיות
-
-
ברוב טיפשותי נרדמתי עם המחשב (SAMSUNG RV520) במיטה מחובר לחשמל, והוא החליק לריצפה ונשבר לי השקע הטענה .... איפה אני מוצא מקום לתקן אמין וטוב את השקע בלי לקרוע את הכיס תודה !!
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
אהלן חברים, שוב ערכתי את הת'רד הזה - החלטתי שאני קונה מחשב חדש לגמרי ולא לוקח חלקים מהמחשב הישן. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GW2, וכל שאר הfpsים למיניהם -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 19', בעתיד כנראה ישודרג ל-23'. -לאילו הגדרות גרפיות מיוע…
-
- 8 תגובות
- 939 צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד ללימודים (שבסוף התבטלו) ועכשיו אין לי צורך בו יותר. המחשב הוא Asus N55SF, נקנה מחנות חצי חינם ברמת גן במחיר של כ5600 ש"ח ועדיין יש לו יותר משנתיים אחריות מלאה VIP. המפרט: מעבד: Intel® Core™ i7 2670QM ערכות שבבים: Intel® HM65 Express Chipset זכרון: 8GB DDR3 1333 MHz מסך: 15.6" Full HD (1920x1080) LED Backlight כרטיס מסך: NVIDIA® GeForce® GT 555M 2GB DDR3 VRAM כונן קשיח: 2.5" 750GB 7200RPM USB3, סאונד של Bang & Olufsen ICEpower, וינדאוס 7 מקורי, תיק נשיאה וכיסוי נצמד. http://il.asus.com/Notebooks/Multimedia_Entertainment/N55SF/#specifications אז מה המחיר שאני יכול לפרסם אותו ביד שנייה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? בלי מסך 4500 אבל אני רוצה עם מסך אמרו לי משהו של דל הוא עולה 837 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אני מעדיף שלא, 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד שכולל הכול מהכול א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). -- ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים חדשים שרק יצאו ועתידים לצאת, אני מעדיף שהמחשב לא יתיישן תוך שנה-שנתיים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).של המסף שתביאו ל…
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 and all this shit -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם…
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
המפרט: מארז thermaltake v4 vm30001w2z ספק כוח a.pfc naxn 82+ modular 750w enermax לוח אם z77a-g43 sata3 usb3 7.1 glan msi מעבד אינטל 3.2ghz 6mb core i5 1155 quad 3470 קירור מים למעבד a80 thermaltake זכרון ceon 8gb ddr3 1333mhz כרטיס מסך nvidia geforce 560gtx soc 1024mb-5 evga דיסק קשיח פנימי 2y 1tb sata3 7200 64mb wd כל זה ב 5000 שח. יש המלצות לשינויים כלשהם ? האם המחיר בסדר ? תודה :]
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום, המחשב הנייד שלי מסוג (Samsung 300E5Z(Pentium נפל לי כשהוא היה סגור מגובה של מטר בערך. מאז הנפילה הטאץ' פד לא עובד טוב, הכפתור השמאלי נלחץ לסירוגין, ניסיתי להוציא את הכפתור(מה שלא הלך לי טוב וכמעט שברתי אותו) לא עזר. מישהו יודע כמה זה אמור לעלות לי להחליף את הטאץ' פד או לתקן אותו? חשוב לציין שהכפתור הימני והמשטח עצמו עובדים טוב. אשמח שתביאו לי המלצה למעבדה טובה בירושלים. תודה לעוזרים, עומר.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, בעוד מספר שבועות אני טס לשיקגו ויש באפשרותי לקנות שם מחשב. רציתי את המלצתכם לקניית מחשב עד לתקציב 3700 ש"ח או כ- $900. *מטרות המחשב: עבודת משרדיות (אינטרנט ואופיס), הייתי רוצה שיריץ משחקים קלים (לא משהו רציני), כמו גם צפייה בסרטי HD *זמן סוללה: 3-4 שעות *יציאות: חשוב לפחות HDMI אחד, ושאר היציאות הסטנדרטיות (USB3 אינו קריטי אך USB2 כן) *גודל מסך 15.6" * בלוטות? רצוי - לא על זה תיפול עסקה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD רצוי בנפח של 750GB (גמיש) * כונן CD/DVD? צורב? כן - צורב DVD * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לפחות שנתיים אחריות ורצוי 3, כיוון שאהיה בחו"ל מספר חודשים - רצויה אחריות בינלאומית אך לא תפול על זה עסקה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אז אני מתחיל ללמוד שנה הבא ואני רוצה לרכוש מחשב נייד חדש. אני מוכרח לציין מראש שכרגע ממה שאני ראיתי באינטרנט אהבתי במיוחד שני דגמים, אולי תוכלו לעזור לי להחליט בין השניים\לתת משהו יותר טוב באותו אזור מחיר. הראשון הוא סדרה 9 של סמסונג (Ivy bridge כמובן) שהוא בהחלט עונה על ניידות וזמן סוללה ארוך השני הוא הZenbook Prime Z31E או משהו כזה (גם Ivy bridge) שניהם נראים לי מצויין, השאלה היא (במקרה ומדובר בשני אלה) האם קריטי לעבור לI7 או שI5 יספיק לי? מטרות המחשב? לדוגמה: לימודים + כתיבת קוד + כנראה תוכנות גראפיות לאיטים נדירות יותר (מה שאני באמת אצטרך מכונה יש לי בבית מחשב נייח ששום דבר לא מזיז לו..) * גודל המסך? אני תוהה בין ה13.3 לבין ה15.. אני עדיין לא בטוח מה יותר כדאי..…
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-