עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by odedken,

מחשב לפטופ מצוין עם כרטיס מסך חזק:תקציב: עד סביבות 6000-6500 מדינה: ישראל מטרות המחשב: עבודה משרדית כסטודנט (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים וכבדים, צפיה בסרטים גודל המסך: 13 - 17 אינץ זמן סוללה סטנדרטי יציאות: כל היציאות הסטדנרטיות למחשב חדש כולל HDMI בלוטות: אפשרי תלוי במחיר (עדיפות אחרונה) כונן: CD DVD כולל צורב כונן BLUERAY כולל לא נדרשת אחריות בינלאומית המחשב יקנה בארץ בתקציב יש להכניס התקנת מערכת הפעלה WIN 7 המחשבים של DELL מרשימים אך לא מחייב מסך מאט (בDELL קיים גם ב VOSOTRO וגם ב INSPIRION) תודה מראש, עודד

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by moran679,

שלום אני צריך המלצה למחשב נייד לקניה באייבי או אמאזון ולשלוח בתוך ארה״ב עד 3000 ש״ח משקל לא כזה חשוב ,עדיף אחריות בינלאומית אך לא חובה ,מעדיף טושיבה עם העכבר האדום במקלדת שימושים: גלישה, אופיס, תכנות אתרים ואפליקציות, קצת גרפיקה, vmware מסך 17 אינץ׳ לפחות, Bluetooth, wifi, כונן dvd תודה

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by avidorgil,

שלום!! אמרו לי שפה נמצאים המומחים הטובים ביותר לנושא, אז מבקשת עזרה במציאת מחשב נייד הוא מיועד לעבודה בתוכנות הגרפיות, תוכנות אנימציה, ותוכנות עריכת וידאו. התוכנות שהוא ייאלץ לסחוב בהצלחה: כל חבילת אדובי לרבות פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדיזיין ופלאש, וחשוב ביותר: אפטר אפקטס הכבדה במיוחד. בנוסף, תוכנת אנימציה תלת מימד "מאיה", תוכנת "טי וי פיינט", ותוכנת "פרימייר" לעריכת וידאו. בקיצור הוא חייב להיות תותח על. גודל המסך - חשבתי על סביבות ה15 - 17 אינץ', אבל זה לא כל כך קריטי. צריך להיות מסך טוב לשעות עבודה ממושכות וכרטיס מסך מצוין משקל רצוי - כמה שיותר קל כי הוא זז איתי ללימודים האם נדרש זמן סוללה ארוך - בכלל לא *כונן CD/DVD שצורב - צריך * האם בתקציב צרי…

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. שלום לכולם, אני רוצה לקנות לעצמי מחשב משחקים, התקציב שלי קצת מוגבל (עד 3k לא כולל מסך) ובגלל זה אני יודע שאני לא באמת יכול להשיג את החומרה הכי חדשה או הכי טובה... עשיתי קצת מחקר והגעתי למפרט הבא: 1. מעבד: i3-2120 2. לוח אם: Gigabyte H77-D3H (הסיבה היחיד שאני קונה לוח קצת יקר יותר זה כי יש לו אופציה של חיבור רמקולים 5.1) 3. כרטיס גרפי: Sapphire AMD Radeon HD 6670 1GB GDDR5 4. כונן קשיח: Hitachi 500GB (7200 RPM) 5. זכרון: Kingston 4GB 1333 MHz 6. מארז + ספק: Antec Sonata III (+ספק של 500W) כל המפרט הזה יעלה לי בערך 2700 שקל (בדקתי מחירים רק בKSP בשביל לקבל איזה benchmark בסיסי) אני אשמח לקבל קצת הערות או המלצות נוספות... המגבלות שלי הם שהמחשב כנראה יהיה בסלון ובגלל זה בחרת…

5. Started by santakelev,

שלום, החלטתי לקנות להורים שלי מחשב נייד. הם די מבוגרים ולא ממש רגילים למחשב, ככה שהייעוד המרכזי שלו יהיה שיחות בסקייפ (צריך מצלמה מובנית) וגלישה באינטרנט, יוטיוב. כפי שכתבתי בכותרת התקציב הוא עד 2K. אשמח להצעות. תודה!

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  6. Started by WildNight,

מעבד: Q6600 ספק: Corsair VX450W לוח אם: Gigabyte P35C-DS3 זכרונות: Kingston 1333MHz DDR3 4GB x 2 CL9 (כמה חודשים בשימוש) הארדיסקים: WD 250GB 7200RPM ו Seagate 500GB 7200RPM מארז: Thermaltake Soprano DX כרטיס מסך: Twintech 9800 GT XT OC Edition

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תמיד טוב לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500+- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד, מידול ואנימציה בתלת מימד, עריכת וידיאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). BLENDER, PHOTOSHOP, AFTER EFFECTS, PREMIERE וזה בעיקר להתעסקות כיפית עכשיו.. הפוקוס המרכזי צריך להיות על גיימינג ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. SKYRIM, GUILDWARS2 בינתיים זה מה שעולה לי בראש, אבל יהיו עוד, חשוב שהוא יחזיק מעמד למשחקים הבאים -מהי הרזול…

8. Started by hedi120,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לא לעבור יותר מדי את 4100 ש"ח ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח נוספים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). photoshop , sony vegas השימוש הוא בעיקר חובבני. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, SC2, diablo 3, tf2, call of duty, ac3 bioshock infinty ועוד משחקים חדשים שיצאו בעתיד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 21 - 23 אי…

9. Started by Syrul,

היי חבר'ה. מישהו יודע אם המחשב הזה יחזור להיות זמין בארץ בתקופה הקרובה? אני רוצה לקנות אותו אבל לא הצלחתי למצוא בשום מקום.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. התקציב הינו 3000 ש"ח וישנה אפשרות לחרוב בעד 500 שקלים. המחשב מיועד בעיקר למשחקים (אך לא גיימינג),פנאי וכן הרצה של סרטי HD. הרזולוציה שהמחשב יריץ תהיה 1920X1080 אולי יותר אם יתאפשר. הבניה היא של מחשב שלם חוץ מהציוד ההיקפי. השקט אינו קריטי ממש (5/10). לא מתוכנן אוברקלוק בכלל, ואין צורך לכלול מערכת הפעלה. מה שחשוב שלמחשב,בין היתר, יהיה קירור טוב בגלל שהוא בקומת גג ששם כל הזמן חם, גם בחורף. שירכיבו לי אותו בבקשה, אני גר בערד אז אם אפשר שישלחו אותו בדואר או משהו. USB3 ,ESATA וכל השאר שיכללו בלוח האם אלא אם כן זה מייקר את הלוח ממש. אני רק אבקש שהתקציב יכלול הארד דיסק של 750 גיגה. המחשב לא מתוכנן לשדרוג לכן התקציב הזה צריך להספיק למחשב ממוצע שישאר לאורך זמן במידת האפשר.…

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  11. מעבד: Intel Ivy Bridge Core i5 3450 Socket 1155 6MB 3.1Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪918 קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION FAN CONTROL - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪58 לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪389 מארז: Gigabyte GZ-G1 PLUS Black MidiTower ATX 2x 120 + 1x 80 MM FAN כמות: 1 - מחיר: ₪289 ספק כוח: SeaSonic ET 500W 34A @ 12V Bulk כמות: 1 - מחיר: ₪360 זיכרון: 8Gb KINGSTON KIT ( 4G X2) Hyper-X BLUE - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪239 סה"כ: ₪2253 אני צריך עצה בקשר לאיזה כרטיס מסך להכניס , המחשב מיועד בעיקר למשחקים , תכני HD, גלישה וכו'. תקציב עד 3300 כללי ללא אפשרות חריגה. תודה רבה לכל העוזרים

12. Started by פתח הדביר,

מחשב נייד מוחדש מבית Lenovo, מדגם G555, עם מסך LED 15.6'' HD, מעבד ליבה כפולה AMD ATHLON 2 M320 במהירות 2.1GHz, זיכרון בנפח 2GB, דיסק קשיח של 160GB, כרטיס מסך איכותי Radeon HD 4200, מצלמת רשת עם מיקרופון מובנה, סוללת ליתיום 6 תאים לזמן עבודה ממושך, זוג רמקולים מובנים, ועוד. http://www.buy2.co.il/Hashfela/DailyDeal/Index/cfdca238-f6b5-4db8-bbe9-6137e2b04d82?referrer=mailchimp&utm_source=BUY2+Daily+Deal+-+Hashfela&utm_campaign=694be28fd7-Buy2_-1_Hashfela_15_08_12&utm_medium=email

• 1 תגובה
    • 804 צפיות
  13. Started by k22,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3100 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים , עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ולימודים (אני מתחיל ללמוד מהנדס תוכנה) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר /כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 and all this shit -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/ גבוהות )? 3. האם י…

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  14. Started by CyberBot,

http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=QSA0DIL&cfm=B44B41C13E21 לגלישה אופיס סרטים וEGALE? המחיר שווה אותו?

15. Started by maoros,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), * גודל המסך? 15 * משקל רצוי? לא קריטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) לא. * בלוטות? כן. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? (HDD, SSD , או שילוב - דורש mSata) לפחות 150GB. * כונן CD/DVD? צורב? צורב * כונן Bluray? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. תודה רבה !!

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  16. Started by approx,

מעבד: e2180 לוח אם: dfidkp35 זיכרונות: osz ddr2 800MHZ 2gb ומאוורר למעבד ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by naortal,

שלום אז ככה מחפש מחשב נייד לעבודה פגישות וכו ...המחשב חייב להיות קל ובעיקר מרשים ויפה !!!!! * מטרות המחשב-לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים), צפיה בסרטים * גודל המסך?14 ומעלה * משקל רצוי?עד 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? רצוי ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות?כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? חייב שהיה כונן SSD מעל 80G * כונן CD/DVD? צורב?לא מעניין * כונן Bluray?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? LENOVO DELL HP וחברות חזקות בתחום

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  18. Started by ran7,

אהלן, אני מעוניין לקנות מחדש נייד חדש. הצרכים שלי הם בעיקר ללימודים. אני לא משחק משחקים בכלל, אבל כן רוצה לראות וידאו, גם ב-HD (למרות שממה שמצאתי יהיה מדובר ב-720p ולא ב-1080 כי כדי לקנות מסך של 1080 צריך לעלות את הסכום מעל 4.5K). הסתכלתי בעיקר על ה-vostro 3560 ו-3460. רוב החנויות מציעות, בתוספת של כ-300 ש"ח, כרטיסי מסך חיצוניים דוגמת: nVidia GeForce GT 630M 1GB AMD radeon HD 7670M 1GB במקום כרטיס מוסך מובנה של intel. האם קניית כרטיס מסך חיצוני בלי לשחק משחקים היא בזבוז מוחלט? האם לא ניתן לשחק משחקים עם הכרטיס המובנה של intel? אם אני אכן קונה כרטיס מסך חיצוני, האם כרטיסים כאלו מספיק חזקים כדי לשחק משחקים?

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  19. Started by Rust,

שלום, מחפש המלצה עבור מפרט למחשב מולטימדיה עם הדרישות הבאות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא חובה לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא רלוונטי 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן 7. האם האם יש צורך …

• 4 תגובות
    • 761 צפיות
  20. היי, אני מחפש תוכנה פשוטה שתייצר לי דו"ח של איזה מפרט חומרה יש במחשב שלי. ה-Device Manager של ווינדוס לא הכי ברור לי, למשל לא הצלחתי למצוא בעזרתו את פרטי לוח האם שלי. תודה מראש לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. היי , אשמח אם תוכלו לייעץ לי לגבי מפרט למחשב "מעבדה". הצרכים שלי הם אך ורק לימודיים, תיכנות, ובעיקר החשוב לי מכל שימוש נרחב בוירטואליזציה Vmware Workstation . מכיוון שמכונות וירטואליות טוחנות את הדיסק,מעבד וזיכרון אשקיע בהם,אשתמש בדיסק SSD למערכת ההפעלה ולמכונות (למרות שמצד שני אני חושב שמערכת ההפעלה ניטענת ברובה לזיכרון ה RAM ומבצעת דיפדוף ב hd אבל נעזוב את זה לרגע..) תקציב 4000: להלן המפרט ASUS - Motherboards- ASUS P8Z77-M מעבד דור שלישי i7-3770 זוג זיכרונות 8G של Kingston דגם KVR16N11/8 8GB תדר של 1600Mhz *כרטיס מסך משולב בלוח (אין לי עניין במשחקים) הארד דיסקים: 1. SSD - של OCZ דגם VTX4-25SAT3-128G עליו תותקן מ"ה במחיצה של 40G והשאר למכונות וירטואליות. 2. HDD -בשביל …

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by sera,

שלום לכולם, שמי שרה ואני מחפשת מחשב נייד לטובת עריכה גרפית דו ממדית. * מטרות המחשב? עריכה גרפית דו מימדית וסרטים - PHOTOSHOP, ILLUSTRATOR, IN DESIGN * גודל המסך? 14-15.6 * משקל רצוי? עד 3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? מאחר ומדובר במחשב עבור מעצב גרפי יש חשיבות מסוימת לעיצוב נאה של המחשב. זו הפעם השלישית בשלוש שנים שאני מחפשת מחשב ני…

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  23. Started by lilo007,

שלום אני רוצה לקנות מחשב לאחיינים שלי בגילאים 5 ו 7. המטרה של המחשב היא אינטרנט, משחקים קלים ובנוניים (אולי אפילו פיפ"א), צפיה בסרטונים וסרטים באיכות רגילה 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, משחקים קלים ובנוניים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). יכול להיות עבודות בOFFICE בעתיד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן…

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  24. Started by test_wonder,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקי מחשב ,תוכנות תיכנות KEILL ,VISUAL studio אוופיס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב- 1680X1050 22 inch . -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך. 4. האם יש…

• 2 תגובות
    • 898 צפיות
  25. מעבד: [..] INTEL 3770 : IVY BRIDGE, CORE I7, S1155, 3.4Ghz - TRAY ₪1500 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-Z77-D3H ₪678 זיכרון: [..] KINGSTON HYPER-X BLU 8GB (4GBX2) DDR3 1600MHz CL9 ₪286 כמות:2 כרטיס מסך: [..] GAINWARD GTX660TI "PHANTOM" 2GB GDDR5 - RETAIL ₪1746 מארז: [..] COOLERMASTER CM 690 II ADVANDCED (WHITE) w/o PSU - לרוכשי מחשב חדש! - כל הקודם זוכה ! - זמין במלאי ₪290 ספק כוח: [..] SEASONIC M12II 620W - MODULAR - זמין במלאי ₪463 קרור למעבד: [..] ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO REV.2 - זמין במלאי ₪140 דיסק קשיח: [..] SEAGATE 2TB SATA3 7200RPM - זמין במלאי ₪598 הרכבת מחשב: [..] הרכבת מחשב + בדיקות במעבדה של 24 שעות + חיווט ברמה גבוהה - בקניית מחשב מעל 5,500 ש"ח ₪0 מחיר סופי כולל…

• 6 תגובות
    • 796 צפיות

דיונים חדשים בפורומים