עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by psybrain,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) העבודה תהיה בנייד : גלישה יום יומית, סרטים HD, משחקים ממש בקטנה כמו FIFA .. לא ממש אני הולך לשחק עליו משחקים ובטח לא כבדים.. CUBASE פה ושם .. מוזיקה , והורדות .. אפשר להגיד נייד מולטימדיה. * גודל המסך? רק 15.6 * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא חשוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? לא חשוב * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD * כונן Bluray? לא חשוב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חשוב אבל תמיד טוב שיהיה * האם בתקציב צריך …

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. אהלן, הגיע הזמן שלי להשתדרג מהלפטופ המעפן שלי.. אני עורך סרטים ועובד עם תוכנות כמו פוטושופ, אפטר אפקטס, ופרימייר - וזאת הסיבה למעבר ללפטופ חדש, כי אני צריך מעבד טוב ושבעיקרון המחשב יסחוב. אין לי שום בעיה לגבי המשקל של הלפטופ = הוא מבחינתי כמו מחשב נייח לכל דבר, הוא יושב בשולחן עם חיבור למסך מחשב חיצוני, מוטען כל היום, ככה שזה לא שיקול... ראיתי את הדגם הזה בזאפ, והוא נשמע לי ממש טוב, גם מעבד i7, גם זיכרון גדול, וגם מסך גדול. השאלה - למה זה דגם ככ לא מפורסם שאני לא מוצא עליו כלום באינטרנט? האם משהו פה מוזר שאני לא שם לב אליו? או שזה פשוט הדרישות הספציפיות שלי שלא דומות לרוב המשתמשים? ואיך הוא לדעתכם? https://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=22111 תודה!

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום. השימוש העיקרי של המחשב יהיה עבודה משרדים (מסמכים וורד אקסל וכל זה) אני אני מעוניין שתיהיה גם אפשרות לשחק בו משחקים דיי ישנים סתם אני אתן דוגמא heros 3 warcraft 3 ומשחקים מסוג זה. וגם אני ארצה לראות בו סרטים אני אשמח לקבל ממכם המלצות [=

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. הי לכולם אני מחפש מחשב נייד קטן מאד, בגודל 9". אני צריך שזה יהיה בתצורה של מחשב נייד באמת, ולא בתצורה של טאבלט שמגיע עם מקלדת שמתחברת אליו.. אני גמיש מבחינת המעבד, זה יכול להיות מעבד רגיל (core i), או מעבד Atom - שניהם בסדר.. האם עדיין מייצרים מחשבים ניידים קטנים כאלה?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. זה מחשב לא למשחקים ובלי כרטיס מסך כי אני אוסיף כרטיס זול כלשהו. סה"כ עד 500 דולר! כמות. מוצרים סה"כ 1 Simbadda C850 400W Case ש"ח236 1 Tsunami Virgo bLUE for P4 350W ש"ח 210 1 MSI K7N2 Delta-L Nforce 2 ש"ח501 1 AMD ATHLON XP 2500 ש"ח527 1 גוף קירור + מאוורר למעבד : Spire falconRock II + ש"ח75 1 WD 40GB 7200RPM 8 MB Cache special ש"ח392 1 KingMax SuperRam 256MB DDR 400 PC3200 ש"ח266 הערות ושאלות: 1. יש כאן …

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by -twelve,

כרגע יש לי מחשב מלפני שלוש שנים חחח. בקיצור אבא שלי בא אליי היום ביציאה שאני יתן לו מפרט שאני רוצה בלי יותר מידי הגזמות והוא כנראה יקנה לי. עכשיו אני צריך בזה עזרה מימכם במיוחד מאלה שממש מבינים! אני צריך מחשב שיחזיק לי לפחות 3 3 וחצי שנים אוקי? אז ככה קודם כול יש לי כמה דרישות שחשבות לי... המעבד חייב להיות AMD עכשיו נראה לי שמעל 3800 זה קצת יקר אז כנראה 3800 (אלא אם כן אין הבדל גדול בינ ו לבין ה 4000). SLI חשוב לעתיד. תכלו להסביר לי על זה קצת יותר למשל איזה 2 כרטיסים אני יכול לשלב ביחד ואילו לא? ג'יפורס 7800 FX 512 אחד למה 2 זה כבר יותר מידי מארז שיהיה יפה וחזק לא ג'נרי! אני גם צריך ציוד הקפי כמו עכבר ואוזניות ופאד טוב אבל לא יקר! אני לא יוציא כסף על בד! אוזניות …

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by shisho8,

אהלן אנשים אני מתכנן לקנות את המחשב מהאתר www.iqpc.co.il ואין שם את המארז שמופיע במפרט . אם אפשר לבחור לי מארז אחר סולידי שייכנס בתקציב . מעבדים Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz Conroe BOX E6750B ¤ 1114 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 599 1 מארזים Compucase HEC 6A19 400TRT Black ¤ 414 1 זיכרונות Corsair 2GB Kit Value Select DDR2-667 (2x1GB) C2GG667KB ¤ 398 1 קשיחים למחשבים שולחניים WD 250GB SATA II 16MB WD2500KS ¤ 403 1 כרטיסי מסך Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 DualDVI Retail - זמין במלאי ¤ 1499 1 צורבים LG H62NK DVD-RW Dual Layer Sata Black ¤ 180 1 מסכים LG 19" LCD L1953TR 2MS 1:2000 DVI ¤ 1363 1 תודה לעוזרים

• 29 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by jioht games,

יש לי מפרט של מחשב גימינג לי אין ידע רב בנושא מישהו יכול לעזור לי לנסות לשפר את המחשב שהיה יותר מהיר יש לי דיסק קשיח רבע טרה cmd שאני יוסיף למחשב בנוסף אני יכול לחרוג מהתקציב ב500 ש"ח בבקשה תעזרו לי אין לי הרבה ידע במחשבים ואני צריך עזרה תודה רבה למי שיעזור לי מראש

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. לפני זמן מה נהרס לי המסך [שבר פנימי] סתם כתוספת מידע: הזמנתי מסך חדש מחנות RSM הגיע לאחר שבועיים המחיר היה מפתיע 200 ש"ח לעומת שאר חנויות באיזור שלי 300-400 ש"ח ובאיביי מצאתי ב240 ש"ח סוף מידע מיותר" בכל מקרה אחרי שקיבלתי את המסך וחיברתי אותו כמו שצריך סגרתי את ההברגה הדלקתי את המחשב נורית החיווי דולקת אבל אין תצוגה. פתאום שמעתי את "הנגינה" של ווינדוס [ווינדוס 7 סטארטר] שהוא עולה אבל התצוגה עדיין לא השתנתה מסך שחור! כשהדלקתי את הנורת שולחן פתאום ראיתי שיש תצוגה אבל הבהירות כ"כ נמוכה שלא רואים כלום אז חיברתי את המחשב בRGB למסך של מחשב נייח הייתה תצוגה רגילה בהירות מצויינת כשנגעתי בבהירות אם זה להוריד אותה ואם זה לעלות אותה שום דבר לא השתנה...נכנסתי לאתר הראשי של asus להור…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. היום הזמנתי את המפרט הבא מעבד: pentium d 945 3.4 Ghz DUALCORE לוח אם: ABIT A W8-Max chipset intel 955X זכרון: Corsair DDR2 667 512MBX2 כ.מסך: eVGA 7600GS 256MB הארדיסק: WD 250GB (16MB) 7200RPM SATAII מארז + ספק: Compucase 6A21 בא עם מאוורר אחד והוספתי עוד מאוורר 12CM ספק- Spire rocketeerII 400W Silent PSU 24 PIN כמובן גם צורב דיוידי סידירום ופלופי אבל זה כבר לא ממש מעניין עכשנייו בכללי איך המפרט? אני יודע שהכרטיס מסך הוא בינוני אבל אני לא גיימר אז התפשרתי עליו על חשבון חלקים אחרים השאלה שלי היא רק האם הספק של 400 וואט יחזיק את המחשב כמו שצריך + אופציות לשדרוגים עתידיים או שכדאי לי להחליף ל 500 וואט? בחנות אמרו לי שיספיק אבל חלק הכניסו אותי לסרטים בקשר לזה ש 400 וואט זה לא…

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. היי, המחשב לא נטען ונראה שהשנאי לא מוציא מתח נטבוק לנובו S12 ראיתי רק שנאים מקוריים ב-200 ש"ח, האם יש אופציות יותר זולות (בארץ)? תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. Started by A1eX,

כולל מסך דק וללא ציוד הקפי. המפרט מיועד לשימוש כללי שזה אומר - עבודות, מוסיקה, קצת משחקים (לא כבדים) ואינטרנט. בדגש על: צורב DVD, זיכרון 1GB, כ. קול חיצוני (הכוונה ללא מובנה ללוח).

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by ShRicKi,

שלום. יש לי מחשב נייד מסוג MSI EX620 אני משתמש בו רגיל כשאני מדליק אותו. הכל טוב סבבה עובד חלק לא נתקע. אחרי שעה שעה וחצי בערך. המחשב מתחיל להיתקע והכל פועל ממש לאט. פעם זה לא היה ככה!. ואחרי זה הוא מתכבה פתאום. לא עושה ריסט פשוט מתכבה. ואז כשאני מדליק אותו הוא שוב נתקע ועובד לאט. יכול להיות שזאת בעית התחממות? ואם כן מה אני עושה? מישהו יודע מזה יכול להיות? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. בס"ד שלום! אני מחפש מחשב עבור החותן שלי. הוא מסתובב בין לקוחות ורוצה לשמור פרטים על כל לקוח. בעיקר שימושי אופיס ואינטרנט. מסך 15' מט. אחריות ארוכה. מעוניין להוציא עד 3000 ש"ח כולל הכל (מחשב, windows, office). אם אפשר בפחות - עדיף ורצוי! נראה לי שעדיף מקלדת מלאה. אשמח לשמוע הצעות. תודה מראש.

15. Started by mosheva,

שלום, המסך שלי כל כמה שניות קופץ עשיתי חיפוש בגוגל וללא מצאתי פיתרון לבעיה... מצאתי באתר של HP את המידע הבא: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?lc=en&dlc=en&cc=us&docname=c01881110&product=4041668〈=en#N667 האם זה אומר שאני צריך להחליף מסך? במידה וכן האם מישהו מכיר מקום זול לקניית מסך...? (אני ירכיב את המסך...) תודה!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by miki16,

קניתי מחשב חדש מ ksp רוצה חוות דעת amd 3800+ (s-939) x2 dual core A8N-E s939, PCI-E, GBE, nForce4 Ultra של asus 512mb 400mhz twinmos x2 GIL forsa 7800GT 256MB Dual DVI, VIVO samsung 80GB SATA 2 Thrmaltake Golden Orb 2 HEC Compucase CI-69U6 400W אנא תנו חוות דעת המחשב אמור להגיע עוד שבוע וחצי בערך והוא עלה לי 6200ש"ח אה ואם משהו יודע כמה מאוררים סך הכל יש שיגיד לי שאני יהיה בטוח..

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by parker,

1. מה התקציב המקסימלי? 4300 2. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל 3. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 4. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים, תכני HD ואינטרנט 5. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך בלבד 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? אין חשיבות לרמת רעש 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא יתבצע אוברקלוק כלל 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת הפעלה, יש צורך בהרכבה 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספצ…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. הרגע קיבלתי אישור מאמא שלי שהיא מוכנה להוציא לי 6000 שקל על המחשב .. ואני לא יודע איזה מחשב אני רוצה ... צריך את העזרה שלכם... המחשב מיועד לסרטים מוזיקה ולמשחקים... במחשב אני צריך שיהיה מסך דק (17 או 19), צורב די וי די, רמקולים (2.1 או אפילו רגילים), וכל השאר יאללה תנו בהצעות ... תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. המחשב הראשון ‏Dell Inspiron N5110 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv&uin=13838 המחשב השני ‏Asus K53SV-SX129V‎ ולהוסיף לו 4 ג'יגה זיכרון http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv&uin=13809 גודל מסך רצוי 15.6 השימושים העיקריים שלי הם אינטרנט, מוזיקה, סרטים ומעט משחקים לפעמים גם כבדים. תקציב עד 4500 ש"ח. האם שווה להוסיף כסף ולקחת את המחשב הנ"ל ‏ Asus N55SF-S1188V + SonicMaster Subwoofe ואם כן האם ההבדלים משמעותיים ובמה. http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv&uin=13689 אם יש למישהו רעיון למחשב טוב יותר אשמח לשמוע, תודה רבה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by KF,

מה אתם אומרים על המפרט הבא? מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤945 קירור למעבד: Thermalright Ultra 120 Xtreme כמות: 1 - מחיר: ¤319 לוח אם: Gigabyte GA-EP35-DS3 כמות: 1 - מחיר: ¤559 קירור למארז: Scythe 120mm MINEBEA 1600RPM 63.7CFM כמות: 1 - מחיר: ¤86 זיכרון: OCZ 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) Reaper CL3 כמות: 1 - מחיר: ¤426 קשיח למחשב שולחני: WD 250GB SATA II 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤303 כרטיס מסך: Gigabyte 8800GTS G92 512MB DDR3 Retail - זמין במלאי כמות: 1 - מחיר: ¤1270 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב 3000שח ומעלה כולל בדיקות כמות: 1 - מחיר: ¤5 סה"כ: ¤3913 המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 2 תשלומים שווים. תשלום מזומן (צ'ק…

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר אינטרנט ואופיס. יחובר גם לממיר עידן פלוס USB. שימוש מזדמן ב- Flash, Eclipse. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמק…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by בונבון ניירה,

שלום חברים. התחלתי לבנות מחשב לילד ויקבלתי חום מהמחירים של הכרטיסי מסך! (3070 עולה באיזור ה5000) פתאום קלטתי את המחשב הזה Asus ROG Strix GT35 G35CG-1170KF0400 שהוא מגיע עם I7 11770\3070 8GBRTX/16GB/TB SSD/750W/Z590 וכל הטוב הזה ב8200 שח האם לא שווה כבר ללכת על מחשב מותג מוכן? שהרכבתי לבד עם המפרט הנל הגעתי למחיר יותר יקר משמעותית. נ.ב הצלחתי לתפוס כרטיס sapphire xt 6700 nitro 12gb C בחיסול . לא יודע אם להתלבש על זה ולהרכיב מפרט או ללכת על מחשב מותג הנ"ל.

23. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב מירבי 4K 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? אופיס, אינטרנט. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין צורך בדיסקים קשיחים, SSD, כונן דיסקים, מארז-Fractal Design Define R5 Blackout . 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? . 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרס…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by hck,

שלום חבר שלי מעוניין לרכוש מחשב חדש (ללא מסך) במחיר של כ4000 ש"ח. מכיון שהמחשב לא מיועד בבסיסו למשחקים (אינטרנט, אופיס ואולי קצת משחקים), הלכתי לכיוון של Intel + Geforce 5200, מה שמשאיר קצת יותר לשאר המפרט. ההתיעצות היא בעיקר לגבי לוח אם איכותי ומתקדם(915/925 או 865/875 ?), ולגבי זכרונות (DDR I או DDR II ?). כמו כן אבקש לצרף צורב DVD (הבנתי מחיפוש בפורום שNEC 3520A מומלץ ביותר) + כונן נוסף. כמובן שאם הלוח תומך בPCIE אז כרטיס מסך בהתאם (עם DVI). תודה!!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. AMD Athlon 64 3200 (939-pin) Box Venice Gigabyte GA-K8NF-9 nVIDIA nForce4 4X Socket 939 Kingston 1024MB PC4200 DDR2 533 Value Western Digital 160GB SATA II JS 8MB 7200RPM Club3D Radeon X800RX 256Mb PCI-E NEC CD-RW 52X32X52 Bulk ND-9500 NEC ND-3540A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X White Bulk Mitsumi floppy 1.44 Thermaltke SViking VA4000 Black Akasa Power splitter Blue UV coated AK-PY-BLUV Akasa Stainless steel screws AK-CH-S1 Mag 17 CRT 770 FS

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים