ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,455 דיונים בפורום זה
-
היי, המועמדים הם: DELL INSPIRION N5010 ו-:TOSHIBA A500-1GH מה כדאי ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, הגיע הזמן שלי להשתדרג מהלפטופ המעפן שלי.. אני עורך סרטים ועובד עם תוכנות כמו פוטושופ, אפטר אפקטס, ופרימייר - וזאת הסיבה למעבר ללפטופ חדש, כי אני צריך מעבד טוב ושבעיקרון המחשב יסחוב. אין לי שום בעיה לגבי המשקל של הלפטופ = הוא מבחינתי כמו מחשב נייח לכל דבר, הוא יושב בשולחן עם חיבור למסך מחשב חיצוני, מוטען כל היום, ככה שזה לא שיקול... ראיתי את הדגם הזה בזאפ, והוא נשמע לי ממש טוב, גם מעבד i7, גם זיכרון גדול, וגם מסך גדול. השאלה - למה זה דגם ככ לא מפורסם שאני לא מוצא עליו כלום באינטרנט? האם משהו פה מוזר שאני לא שם לב אליו? או שזה פשוט הדרישות הספציפיות שלי שלא דומות לרוב המשתמשים? ואיך הוא לדעתכם? https://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=22111 תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? 14K~ האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? לא . 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש למטרה אחת : DCS 2.5 +VR 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך . 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? דיסקים קשיחים יש , ספק כוח מודולרי 750W יש. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב ! 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? כן . 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אני אתחיל מההתייעצות ואז ארשום את הדרישות מהמפרט. אני רוצה ש - Starcraft 2 ירוץ חלק ל-ג-מ-ר-י בהגדרות בינוניות +, על מסך 22 (1680X1050). עם המחשב הנוכחי שלי יש תקיעות קטנות שמונעות ממני לעשות MICRO ברמה גבוה, וזה מפריע מאד. בנוסף המחשב צריך להיות מסוגל להריץ תכני HD, ואני אשמח אם הוא יוכל להריץ משחקים חדשים בשנים הקרובות בצורה סבירה. המחשב הנוכחי שלי: AMD ATHLON 64X2 DUAL CORE 4400 2GB DDR RAM GIGABYTE 9800GT 1GB DDR אם ישנו שיפור קטן (עד 400 שח) שיגרום למחשב הנ"ל להריץ STARCRAFT 2 חלק לגמרי, זה עדיף. אם לא, אז להלן הפירוט לגבי מפרט למחשב חדש. אם אפשר להשתמש בכרטיס מסך הנוכחי, ככה שאני אוכל לשדרג כרטיס בעתיד - זה גם רצוי. 1. התקציב - כ - 2500 (כולל כרטיס מסך. …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך בבקשה המלצה למחשב נייד לשימוש ללימודי עיצוב גרפי. התוכנות שהולכות להיות בשימוש הן: Photoshop, Indesign, Illustrator. התקציב הוא בערך 3500 אבל אם אפשר פחות אז עדיף כי זה כבר לחוץ. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פתח הכל איפוס מעבדי ?AMD Athlon64 3800+ (S-939) X2 DUAL CORE לוחות אם למעבדי ?AMD ASUS A8N-E s939, PCI-E, GBE, nForce4 Ultra זכרונות DDR 400 1GB 400MHz Corsair (Value) CL2.5 (512X2) דיסקים קשיחים WESTERN DIGITAL 160GB SATA II 7200RPM 8MB כרטיסי מסך Sapphire (ATI) Radeon X550 256MB TV, DVI, PCI-E כרטיסי קול 5.1 channel audio-out S/PDIF צורבים DVD Recorders NEC 3550A DVD±RW x16 Dual Layer x8 Black ציוד רשתות On Board 1000 מארזים FRONTIER IMPRESS Black מקלדות 2 Lang. עכברים MOUSE PS2 + roll רמקולים 400 W מסכים None מחיר 4090 ¤ הוסף המחשב לסל הקניות הוסף חלקים לסל הקניות תוספת 350 ש"ח לכ. מסך GeForce 7600GS 256MB זהו המפרט הוא לקוח מאתר ksp נרא…
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, התקציב שלי הוא עד 4000 - מחפש משהו שיחזיק אותי לשלוש שנים הקרובות לפחות - הדרישות שלי די בסיסיות, חשוב לי המשקל (שלא יעלה על 2 קילו) וזמן הסוללה שיהיה במינימום של המינימום 4 שעות. מעבר לזה הכל מתקבל בברכה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה אני צריך מחשב להרצת סרטים וסדרות , בעיקרון קודי , טורנט , אינטרנט. צריך שהמחשב יהיה קטן ולא רועש . בעיקרון דיברתי עם חנות וזה המפרט שהיא הציעה לי. חוץ מהעניין שאני רוצה להחליף את ה-SDD לכונן קשיח 1TB אני מתלבט בנוגע למעבד. מה אתם חושבים ? Gigabyte BRIX 95BX3455-10 Intel Celeron J3455 2.30GHz 8GB RAM 240GB SSD Free Dos
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, 1. מה התקציב המקסימאלי? - 1000-1200 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200+- אם זה ייתן תוספת משמעותית, עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA, DOOM, CS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם י…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עבר עריכה מחשב נייח לעבודה בבית + גלישה באינטרנט שלום לכולם יש לי אפשרות לפי המלצות שלכם לקנות חלק מהמפרט בארה"ב , כל זאת בכדי שיוזיל את עלות הקניית+ הרכבת המחשב בארץ 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 3,000 ש"ח אפשרות לחריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה באקסל, חישובים מורכבים קבצים גדולים, סרטונים, גלישה באינטרנט, מוזיקה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא כרגע 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, גלישה באינטרנט. * גודל המסך? עדיף באזור ה14" * רזולוציית המסך? שיהיה אפשר לראות סרטים בHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? באזור ה2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כדאי שיחזיק מעל 4 שעות (אבל גם 3 זה בסדר) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth?לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא * כונן אופטי?לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? רצוי * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
רכישה בישראל - עד 3,500 ש"ח מטרות המחשב - עבודות משרדיות, משחקים קלים, צפיה בסרטים * גודל המסך - 15, מט * משקל רצוי - 2-2.7 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך - 3-4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - HDMI, USB3 * בלוטות - כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח - HDD 500GB * כונן CD/DVD? צורב - צורב * כונן Bluray - לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה - כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - DELL,ASUS תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום אני מעונין לקנות מחשב נייד, ואני מבקש המלצה מחברי הפורום מה כדאי לי. להלן הנקודות שיש לשים לב עליהן: 1. עיניי מתעייפות משימוש ממושך במחשב. איזה מסך יקל עליהן? 2. אינני משתמש בגרפיקה, אלא ביישומי excel ו- access . מה שאומר שאין צורך בחומרה מפוצצת, אבל אין לי כח למשהו זחלני. 3. התקציב הוא עד 3100. אודה לכל מי שיעזור לי ויאיר את עיניי [תרתי משמע]
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קודם כל זה רק למשחקים אני לא עושה overclock ודברים כאלו והנה מה שחשבתי עליו, אני לא ממש מבין : A-DATA 512MB DDR PC4000/500 x2 AMD Athlon 64 (3000+) - 512K Cache - RETAIL EPOX EP-8KDA3J (nForce3) - ATX Thermaltake Xaser III Lanfire - Aluminum Case GIGABYTE- GeforceFX 6800 128MB DDR (256bit) TV OUT DVI - RETAIL אממ אם אתם יכולים להשלים את המפרט ולתקן אותי אם טעיתי במשהו
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניה בארה"ב * מטרות המחשב? גלישה באינטרנט, תכנות וצפיה בסרטים * גודל המסך? 15.6 האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא חשוב . לפי המלצתכם ודעתכם האישית . * רזולוציית המסך? FHD 1920x1080 ... מאוד חשוב מסך איכותי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? מעדיף מקלדת טובה (כמו של ThinkPad למשל) * משקל רצוי? פחות משמעותי, רצוי לא יותר מדי כבד (מעל 3 ק"ג) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא משמעותי, סטנדרט * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB,HDMI * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא חשוב, עדיף SSD אם אפשר אבל אני יכול גם לקנות בנפרד ולהחליף * כונן אופטי? אין צורך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחרי…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אשמח לדעת בכמה למכור את המחשב הנ"ל :
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
3rd generation Intel® Core™ i3-3120M 4GB, Intel® HD 4000 Graphics (integrated 500GB קצת חבוט (אין שברים), אבל תקין לגמרי.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
איזה שילוב הכי משתלם? עם כרטיס מסך טוב... תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשב שצריך להריץ משחקים כבדים ביחד הם תוכנות ברקע וגם שהיה שקט או צריך לשרוד 3 שנים ולהריץ את המשחקים החדישים על רמת גרפיקה גבוהה המחיר המקסימלי (חריגה) או 8000 ש"ח (קניה ממקום הם אחריות טובה) המפרט שאני חשבתי עליו או Seagate 160GB NCQ 8MB 7200RPM SATA 615 ש"ח Sapphire ATI Radeon X800XL PCIe 256MB 2,180 ש"ח Zalman CNPS7700-AlCu 120MM Fan 235 ש"ח ANTEC Super LANBOY Aluminum Super Mini Tower Case 580 ש"ח LITE-ON DVD 16*48 Black 195 ש"ח NEC ND-3520A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X White Bulk 320 ש"ח ENERMAX EG425P-VE Ver.2.0 Noisetaker P Series 515 ש"ח הרכבת מחשב במעבדה 185 ש"ח DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D 920 ש"ח …
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם ההבדלים מינורים עדיף לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כללי + גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - פחות או יותר כל הריינג' משחקים האפשרי, מ-MMOים ל-RPGs לFPSים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - אני אשתמש ב-Dell ultrasharp 24 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש netbook בעיקר לגלישה אולי סרטים (לא חייב HD) בתקציב של עד 1600 ש"ח תודה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Intel® Core 2 Duo Processor P8600 ( 2.40GHz 1GHz 3MB ) Operating system Genuine Windows Vista Home Premium Graphics NVIDIA GeForce G 105M 512MB 4 GB PC3-8500 DDR3 SDRAM 1066MHz 15.6 " HD Wide LED 1366x768 500GB 5400 זה הלנובו אבל בכללי חשבתי על הסוני, כעיקון אני צריך אותו שיהיה נייד אבל גם חזק לסרטים, דעתכם חשובה!!!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב מיניאטורי שיכול להריץ WIN7 ולנגן YOUTUBE בטלויזיה (כמו סטיק אנדרואיד, אבל עם RJ45 ולא WIFI וכו'). מינימום כניסות ויציאות. נדרש רק RJ45, יציאת HDMI, יציאות USB למקלדת ועכבר (והתקנת WINDOWS) ומתח. האם קיים כזה בשוק ה PC. אם כן - אשמח ללינק לדגמים ומחירים. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני מנסה להרכיב מחשב טוב וזול ככל האפשר. מבוסס AMD כמובן.. אין צורך בציוד היקפי, אין צורך ב-HDD, לא יהיה OC והוא מיועד בעיקר לאינטרנט, הורדות כבדות 24/7 וזהו בעיקר.. מה דעתכם? מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il מעבד: AMD Phenom II X2 545 3.0Ghz 64Bit Dual Core AM2+/AM3 BOX כמות: 1 - מחיר: ₪485 לוח אם: Gigabite MA78LMT-S2 כמות: 1 - מחיר: ₪267 מארז: Thermaltake V3 Black Edition 3x120mm + Raidmax 400W (By Delta) 25A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ₪363 זיכרון: 2Gb DDR3 - 1333 KINGSTON(SINGLE STICK) I5/AM3 כמות: 1 - מחיר: ₪107 סה"כ: ₪1222 תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: ₪1198 http://tms.co.il/preview/spec/zk1b74d2 וזו אופציה שנ…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-