ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
במחשב ישן שלי הפסיק לעבוד לוח אם ונשארו חלקים שהיתי רוצה למקור. יש לי כרטיס מסך AGP GeForce FX 5900XT של GigaByte יש לי גם סטיק של זכרון של TVDR1024M400 1GB DDR400 Team וגם נשאר לי מעבד AMD Athlon 64 3000+ 2 GHz שכולל גם גוף קירור בסיסי ומאורר כמה כסף אני יכול לבקש על חלקים האלה?
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שניתן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימיניג לילד בן 12 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF3, Call Of Duty3, GTAV וכו' -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23-24 אינץ' HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהה ככול שניתן במסגרת התקציב 3. האם יש צורך בציוד הקפי (ל…
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
היי לכולם הכותרת אומרת את הרוב, עכשיו רק אפרט קצת ברצוני מחשב שישמש לגיבוי של חומר שיש לי על הארד-דיסקים ניידים (למעשה הארד-דיסקים יהיו גיבוי שלו, אבל same-same). מדובר על כמות מידע של 4-6 טרה עם צפי לעוד. ז"א, אני מאוד רוצה וצריך מחשב שהנפח אחסון בו יהיה 6+ טרה (אולי אפילו 8-9..תלוי בעלות) לא פוסל להתחיל עם 4-6 ובהמשך להוסיף עוד, אבל צריך לקחת את זה בחשבון כבר בשלב זה. מעבר לכך, המחשב ישמש, כאשר יפעל, לשימושים משרדיים בלבד (שזה בעיקר - צפייה בסרטים/סדרות, מוזיקה וכולי) מבחינת תקציב השאיפה היא לכמה שפחות. שורה תחתונה, הוא לגיבוי. לא רוצה שירעיש יותר מדי (שיהיה סטדנרטי, לא ג'נרי), ולא צריך ביצועים מטורפים. ברור שלא מדובר על גימינג או תוכנות כבדות אחרות. בגדול התקציב הוא עד…
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
סוף סוף מצאתי לי ולחבר מחשב נייד ThinkPad X1 Carbon Ultrabook אבל הבעיה שאין לו הרבה חיבורים ואין לו HDMI או VGA שקיריטי לנו מאוד !! הבנתי שיש במחשב mini display מה זה היציאה הזו ?? האם היא גם מספקת סאונד חיפשתי קצת באינטרנט וראיתי שיש מתאמים מה שמעיין האם הוא מספק סאונד והאם איכות התמונה תהיה ב HD????
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 שקלים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל, כמובן שלחסוך זה טוב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בלי חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושי המחשב הם פיתוח בסביבות ECLIPSE וVISUAL STUDIO אבל בעיקר משחקים, משחקים לדוגמא: BF3, PROTOTYPE 2 CRYSIS 2 שואף לביצועים מקסימליים ב1080P 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? …
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. שיריץ פחות או יותר על רזולוציה נורמלית את המשחקים האחרונים שיצאו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) 24 אינץ' 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין 5. עד כמה…
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - אם אפשר לחסוך, עדיף ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - עבודה משרדית (תוכנות אופיס), אינטרנט ומעט מדיה (צריבה, itunes, סרטים וכו') 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. - אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? - 6, עדיף שיהיה רגוע... 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? - לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/א…
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחב 24/7,מולטיטאסקינג,הרוב זה שימוש כעבודה משרדית אך לעיתים נדירות משחקים קלים ועבודה גרפית ב PS. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא עולים לי שמות מרוב שלא שיחקתי שנים על מחשב...אבל במקרה הצורך אשחק בהגדרות נמוכות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280X1024 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות-בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (ל…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשרי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גראפית, המרת קבצי RAW ל-JPEG ב-Batch, ווירטואליזציה, גלישה באינטרנט, Office וצפייה בסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש חובבני - כנראה בתוכנות עריכה Nikon Capture NX2, DXO OPtics ואולי גם Photoshop Elements (לא CS) ווירטואליזציה על תשתית חינמית של Microsoft או Vmware. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - לא מיועד לגיימינג. …
-
- 5 תגובות
- 819 צפיות
-
-
כמה צריך לעלות קורס תיקון מחשבים ברמת רכיב, שהקורס כולל את כל סוגי התיקונים כולל הלחמת כרטיס מסך
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אז הרכבתי מחשב מכל מיני חלקים ישנים בניסיון ליצור מעין "media center" החלקים הם: מעבד intel core 2 duo e7500 לוח אם msi g41tm-p33 (ms-7592) שני כרטיסי זיכרון כל אחד 2 gb די די אר 2 של ceon ומאיץ גרפי של nvidia geforce 6200 turbocache חוץ מזה הוספתי 2 הרד דיסקים אחד של 80 gb שעליו מותקנת מערכת הפעלה של windows 7 ועוד הרד דיסק של 500 gb ברצוני לשנות את את המאיץ גרפי למאיץ עם יציאת hdmi, על איזה מאיץ אתם ממליצים ? , עדיף כמה שיותר זול (כמו כל שאר המחשב הזה) האם יש עוד שינויים שמומלצים לדעתכם ? תודה עמרי
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכי…
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000,כולל מסך. אני מעוניין גם במסך 24 או 23 אינץ' עד 1400 ככה שאשמח לקישור למסך גם כן א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא הרבה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD, מוזיקה, משחקים פה ושם א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24\23 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינונ…
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אוקיי אז ההתלבטות שלי זה בין שני מפרטים למחשב ליצירת מוזיקה וגיימינג. כרטיס קול חיצוני ברשותי אז לא הכנסתי אותו למפרט. אני מאוד לחוץ על זה המחשב הנוכחי שלי כבר לא עובד ואני מתכנן לקנות את המחשב מחר אז בבקשה תודה רבה </blockquote> 1. מה התקציב המקסימאלי? 3200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין אפשרות לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ויצירת מוזיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות מוזיקה CUBASE ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו ע…
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
לבאג יש הצעה לקנות Samsung NP535u3c-A01 המבוסס על המעבד AMD A6-4455M. החבילה כוללת מקרוסופט אופיס מלא, נורטון אינטרנט סקיוריטי, עכבר מיקרוסופט אלחוטי, תיק נשיאה ואחריות 3 שנים בבית הלקוח - במחיר 3,780 ש"ח. החלופה היא לרכוש נייד אחר מבוסס אינטל i3 כמו dell 5423 הכולל אנטי וירוס בלבד ואחריות שנה בבית הלקוח - במחיר 3,545 ש"ח. מה דעתכם?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לימודים בעיקר... גלישה מרובה באינטרנט... לצערי התקציב ירד ל-2500 שקל... * גודל המסך? לא יותר מ15 עדיפות ל-14 13.3... שלא יהיה 15.6 גם כן... * משקל רצוי? לא משנה כל כך * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 3 שעות+- * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) HDMI USB3 * בלוטות? רצוי שכן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? (HDD, SSD , או שילוב - דורש mSata) כונן HDD בנפח מינימלי של 250 GB * כונן CD/DVD? צורב? עדיף שכן לא חובה * כונן Bluray? עדיף גם כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? משהו מוכר...
-
- 4 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום מדובר במחשב Dell Inspiron 1520 עכשיו יש לו 2 סלוטים של 1GB כל אחת בתדר 667Mhz חשבתי להרחיב ל 4GB - יהיה שיפור ביצועים מורגש? חשבתי להחליף במשהו כזה: 1x4GB DDR3 1333Mhz \ 1600Mhz SODIMM יש בעיה שזה 1333Mhz\1600Mhz או שפשוט יעבוד לפי התדר המקסימלי שלוח אם תומך? איזה יצרן מהבאים עדיף: Kingston \ G.Skill \ Transcend \ Corsair
-
- 5 תגובות
- 727 צפיות
-
-
לאחר שהמסך שלי נדפק והחלפתי אותו והמסך שקניתי היה דפוק וגם אותו החלפתי ועכשיו הוא עובד כמו שצריך רק בעיה אחת קטנה לאחר כיבוי המחשב המסך נשאר מואר זאת אומרת מסך לבן רק כשאני מוציא את הסוללה המסך מתכבה = נהייה שחור איפה בידיוק הבעיה?מה הפתרון? מגעים?מסך עצמו?
-
- 0 תגובות
- 948 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך (עדיפות גבוהה מאד לחסכון) ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) אני רוצה מסך גדול יחסית (23" - 24") בעל יכולות FHD - משמע , שיוכל להריץ סרטים באיכות 1080p, ובעל פאנל איכותי (עדיפות לייצור מקורי ולא מדבקה) -לאילו הגדרות גרפי…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תקציב מקסימלי 4000, עדיף פחות. איזור ה-2000-3000 עדיף. (אבל מעדיפה להוסיף כסף אם זה אומר שאוכל להשתמש בו כמה שנים) שימושי המחשב: משחקים: heroes of might and agic 6, diablo 3, משחקי אסטרטגיה תוכנות: matlab, solidworks המסך הוא סמסונג 21" השקט חשוב, (6) אבל אשמח לפירוט לגבי ההפרש במחיר בין מחשב שקט ושקט מאוד. אני רוצה תמיכה ב-USB3 אני לא רוצה לשדרג בקרוב אבל אם זה לא משנה בהרבה את המחיר אשמח להשאיר אופציות לשדרוג בעתיד. ללא ציוד הקפי או מערכת הפעלה. אבל עם תמיכה ב- wifi
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום רב! הגיעה העת לרכוש מחשב חדש. לאחר לבטים רבים, החלטתי לקנות מחשב נייח ולא מחשב נייד. אינני ''דובר''שפות תכנות, אני לא חובב משחקי וידאו מנווני מוח ולא מתמצא כלל בעריכה גרפית ועיצוב. המחשב משמש עבורי בעיקר ככלי כתיבה. אני מאוד אוהב לכתוב סיפורים. כרגע, אני כותב בעיקר נובלות ארוטיות הנשטחות על כעשרה עמודים אך הייתי רוצה לפתח את הכישרון הספרותי שלי ולהיות מסוגל לכתוב סיפורי מתח על חוקר משטרה קשה יום העומל על פרשיית רצח סבוכה או סוכן ביון חסר פחד אשר נשלח לחסל מוסלמים פאנטים. כמו כן, הייתי רוצה לכתוב דרמות העוסקות בחיי היומיום הלא פשוטים של האדם הממוצע בעולם המערבי ולנסות להציע דרכי חשיבה ורעיונות; פנטזיות מתוחכמות הטומנות בתוכן אלגוריה; אגדות המתרחשות במאות קודמות ועוד..…
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום לכולם, לא מזמן כתבתי כאן הודעה בנוגע לקניית מחשב שהיה מיועד לחברתי. עתה אני מעוניין לרכוש אחד לעצמי לפי הפרטים הבאים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך במידת האפשר. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין לחרוג מהתקציב. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב גיימינג. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כמעט כל משחק שייצא בעתיד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המחיר צריך לכלול מסך, אז תגידו לי אתם. …
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודה משרדית, סרטים * גודל המסך? אין חשיבות * משקל רצוי? אין חשיבות * האם נדרש זמן סוללה ארוך אין חשיבות לזמן סוללה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) אין חשיבות * בלוטות? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 320GB * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא הדגש הוא על המחיר, המחשב חייב להיות כמה שיותר זול ופשוט, עדיפות לחנויות באזור הצפון
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
Intel Ivy Bridge Core i5 3570K Socket 1155 8MB 3.4Ghz Tray , יחידות 1 ₪1189 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3752 Scythe Mugen 3 For Intel AMD SCMG3000, יחידות 1 ₪241 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3416 Kingston Hyper X Blu 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1600Mhz, יחידות 1 ₪338 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3226 SeaGate Barracuda 2TB ST2000DM001 64MB Sata3 7200rpm, יחידות 1 ₪651 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3623 GigaByte GeForce GTX670 2GB GDDR5 256Bit GV-N670OC-2GD לרוכשי מחשב מעל 4500 ש"ח, יחידות 1 ₪2383 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3937 צורב Sony / Nec AD-7280S SATA x 24 Black, יחידות 1 ₪116 http://www.rsm.co.il…
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? רמקולים, עכבר, מקלדת ומסך לא דרושים במפרט 4. …
-
- 5 תגובות
- 735 צפיות
-