עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by lgmtk,

נייד i5 עד 3000 שח מסך 17', יש חיה כזו? אז יש דבר כזה? או שזה כ"כ מחוץ לתחום בארץ? מחפש מחשב עם הנ"ל שיהיה מיועד לשימוש ביתי בלבד, לכל היותר משחקים CASUAL וצפיה בסרטי HD. אני רוצה I5 כדי שזה יחזיק מעמד כמה שיותר. המגבלה הכספית בעייתית. גר באיזור הדרום אם יש המלצה על חנות. תודה לכל עוזר.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום ! אני הרכבתי את המפרט האם יש פה משהו לשנות או שאתם ממליצים האם הכרטיס מסך מומלץ amd מעבד: 774 ₪ - Quad Core i5 7500 Kaby Lake 3.4Ghz S1151 קירור אוויר למעבד: 170 ₪ - CoolerMaster Hyper 212 LED TURBO DUAL (2x120mm) - Black-Red לוח אם: 420 ₪ - Asus B150 Pro Gaming/Aura RGB זכרון: 750 ₪ - 16GB (2x8G) Crucial DDR4 2400Mhz CL17 כרטיס מסך: 1182 ₪ - * אספקה לא סדירה * - ASUS ROG STRIX RX570 4GB GAMING D5 דיסק קשיח: 244 ₪ - SSD SanDisk PLUS 120G SATA III דיסק קשיח: 202 ₪ - Seagate 1T 3.5' Sata3 Barracuda 7200RPM 2 Years Warranty ספק כוח: 257 ₪ - * מבצע * - Antec 550W 80+ Bronze NE550M Modular מארז: 299 ₪ - CoolerMaster MasterBox 5 Bla…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by TheKiLLEr,

אני לא יודע אם זה קשור לפה, בכל זאת אתם יכולים להעביר.. אז ככה בכמה אני יכול למכור את המחשב שלי? intrel core 2 duo E6320 1.86GHZ 4MB BOX ‏P5G41C-M LX s775 C2Q 1333Mhz, Intel G41, DDR2 800/DDR3 1333, PCI-E, HDAudio‎ - חדש 2GB kingston DDR2 800MHZ ATI RADEON MSI HD4670 512MB כולל מאוורר Western Digital‎ 660GB LG DVD-RW ATX 500WAT

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. טוב אז למען האמת חיכיתי למכשיר הזה המון המון, ועכשיו סוף סוף הוא יצא רק באנגליה ב 15 לנובמבר ואתמול 11\22 הוא נחת לי בידיים! אני יתחיל בתיאור אחד מדהים! , במידה ותירצו לדעת פרטים אשמח לענות על שאלות.. הווינדוס 7 מאד נוח עם הטאץ , רק צריך להיתרגל ולהבין מי מה מו... האנדרואיד עובד מהר להחריד! עכשיו לשאלתי.. אני חובב אייפון ולא אנדרואיד... לכן צריך את עזרתכם איך אני מתקין ממשק ומקלדת בעברית באנדרואיד 1.6 ? כמו כן הבנתי שיצא אנדרואיד חדש למכשיר הזה ,מישהו מכיר? יודע מאיפה להוריד?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by SenDeR,

מפרט שיהיה אפשר להפיק את המיטב למחשב ב1.4K לשימוש משרדי. ללא OC, ללא ציוד משרדי. תודה.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום לחברי הפורום, אומנם המחשב כבר נרכש, אך לא מצאתי פורום מתאים יותר לשאלה זו. אם קיים כזה, אודה אם תפנו אותי אליו אני רוצה להתייעץ אתכם לגבי מפרט קיים. המחשב נרכש לפני מספר חודשים (תחת מגבלת תקציב) כדי לשמש כמחשב להרצת משחקים (על מסך 1080P, 144HZ). רציתי לשאול 2 שאלות: א) האם מבחינת רכיבי הליבה (מעבד, כרטיס מסך, זיכרון , לוח אם וספק) המחשב מאוזן (כלומר, אין רכיב "בעייתי " המהווה צוואר בקבוק)? ב) שאלת המשך- האם יש רכיב מסוים אותו ניתן לשדרג כדי להשיג שיפור ניכר בביצועים (תוך מתן דגש על יחס עלות/תועלת)? או שכל שדרוג של רכיב יצריך שדרוג רוחבי (בעצם, קניית מחשב חדש)? המפרט הוא: מע…

7. חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש, הוא רוצה רק את המחשב עצמו ב-5000 שקל, ללא ציוד היקפי כלשהו וללא מסך הוא רוצה 1024 מגה זיכרון פנימי המחשב מתוכנן להריץ בעיקר משחקים כבדים אם מישהו יכול לבנות מחשב שיענה על הדרישות שלו ויתן את התמורה הטובה ביותר לכסף אני אודה לו מאוד

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום לכולם. כבר כמה שנים שלא הייתי פעיל, אז סליחה מראש אם הכותרת איננה עניינית. בכל אופן, בן דוד שלי מגיע לביקור מארה"ב, אני מעוניין שיביא לי משם מחשב נייד מBest buy בטווח מחירים של 400-500$. גודל מסך של טווחי ה15-16 אינץ.. והשאלה שלי אם קיימת אפשרות שהמחשב יריץ משחקים חדשים (גם אם לא באיכות גבוה). המחשב בגדול לצרכי לימודים ופנאי.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום לכולם, רכשתי לאחרונה מחשב נייד לעבודה. המחשב הנייח שלי מת (הלך הלוח M). מדובר ב- Dual Core עם 4GB RAM כונן קשיח מכני של 500 GB (חברת Acer). מחפש לבנות מחשב נייח בכמה שיותר זול שישמש בעיקר למשחקים (אני לא בחור ששם הכל על Ultra, אבל המטרה שיריץ GTA V בהגדרות שיאפשרו ליהנות מהמשחק וגם משחקים דומים לשים הקרובות במידה וניתן). 1. תקציב: 2,000 ש"ח א) אנסה לחסוך כמה שיותר. חלקים יד שנייה אפשריים. ב) חריגה - 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב: משחקים חדשים כמו GTA V, אבל אין צורך להפעיל על ULTRA. הגדרות גבוהות-בינוניות יתקבלו בברכה. א) רזולוצייה: Full HD במסך 23'. 3. ציוד היקפי: אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט: לפי ההקדמה שנתתי, אני בטוח שתוכלו לענות על כך…

10. אורח אלי
    Started by אורח אלי,

שלום, אני מחפש נייד עם מסך יחסית גדול ושיהיה מסוגל להריץ מספק תוכנות גרפיות במקביל: 1. מה התקציב המקסימאלי? 10000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ ודומיו - כבד/פרנסה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינונ…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by r0ckY,

שלום, האם מישהו יכול לאמת סופית שאכן מעבד ATOM Z530 הם יותר גרועים ממעבדי280 ATOM N האם מישהו יכול לאמת את זה? תודה, כי אני רוצה לקנות נטבוק ולא יודע בידיוק איזה. התקציב שלי עד 2K

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי?4800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200-300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? נטו משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים שצפויים לצאת...מקס פיין 3, gta v, AC 3, בעיקר כל החזקים שאמורים לצאת -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 23 של דל 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Acrios,

מארז : atx CI-6a19 midi tower לוח אם : intel desktop board d875pbz (לא שמעתי עליו לפני כן אבל זה מה שהוצע לי...אנא חוו דעתכם עליו) מעבד : pentium 4 2.4GHz 800 MHz bus 512K cache, HT דיסק קשיח : WD 80 GB 7200 RPM 8MB cache כרטיס מסך : radeon 9800 pro 128 MB DDR DVI + TV OUT מסך : כנראה Hyundai 19" F910 מקלדת ועכבר מולטימדיה של מייקרוסופט כרטיס קול creative 4D (אוליאפשר לשלב לוח אם עם כרטיס קול מובנה שיהיה עדיף ? ) צורב : lite-on retail box 52x24x52 כרטיס רשת על הלוח intel 1000 המחיר המוצע לא כולל מע"מ : 1550$ צמוד לשער הדולר... מבקש הצעות לשיפורים אשר יורידו מהמחיר אך לא מהביצועים (אולי מעבר ל amd ?), אין צורך ברמקולים, או פד לעכבר תודה מראש, גיא.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום, בעיקרון אני שוקל לקנות מחשב בזמן הקרוב (יכול להמתין חודש חודשיים לעדכון מחירים) והייתי רוצה להתחיל להרגיש את השוק בצורה טובה יותר (אחרי משהו כמו 4 שנים שאני עוקב בצורה כללית) בעקרון אני מחפש מחשב בעל ביצועים שיספיקו למשחקים קיימים (יוצאים כיום) בעלי דרישות גבוההות, כל זה ללא OC מאחר ואני לא רוצה להכנס לתחום יותר מידי לעומק. בנוסף מאחר ואני מתכנן לעבוד במחשב עם matlab אני אצטרך זכרון של: 2 GB בתור תנאי הכרחי. נתחיל במפרט ל:1. מחשב כולל מסך LCD 17 ללא ציוד היקפי וכרטיס קול בסיסי. 2. מחשב ללא מסך (נשתמש ב crt החצי מת שלי) ללא ציוד היקפי. upgrade אפשר לותר על upgrading עתידי המחשב הנ"ל מתוכנן לתקופה של שנה - שנתיים.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום לכולם, אני מתכנן לרכוש מחשב בקרוב ואשמח לקבל את עצתכם בנושא. רציתי לרכוש את המחשב עוד מלפני זמן מה, וקיבלתי כבר מהפורום מפרט שנראה בהחלט אטרקטיבי, אך אשמח לשמוע אם במשך הזמן שעבר אם אפשר להרכיב מפרט איכותי יותר במחיר זהה. 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? כמובן יש עדיפות לחסור, אבל לא על חשבון איכות ואריכות ימי הרכיבים. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים בינוניים בכובד שלהם(GTA וworld of warcraft) רזולוציה 1680x1050, וסרטים על רזולוציה זהה. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. אהלן חברים, מחפש לקנות מחשב נייח חדש לגיימינג . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 ש"ח ומתאפשרת חריגה בהתאם לכדאיות. (עד 7000) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, RDR2 , CYBERPUNK ועוד... 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב במיוחד, אפשרי שקט ממוצע. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? …

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא. אם כן 150 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג , יוטיוב , סרטים. בעיקר גיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V. COD AW, BF HARDLINE, AC UNITY -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680*1050 - אשדרג מסך בעתיד. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אני מניח שגבוהות 3. האם יש צ…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by devek,

שלום מפרט המחשב שלי נכון להיום הוא מעבד : E6300 לוח אם: GA-965-P-S3 זיכרון: 2GB 667 MH כרטיס מסך : RADEON X1950 PRO אני רוצה לדעת איזה רכיבים אני אמור לשדרג בשביל לקבל תוצאות איכותיות הכוונה לפעיל על הגדרות אופטימליות משחקים כמו קרייסיס פאר קריי וכו' תודה מראש.

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by lt mor,

שלום. עדכון 25.10.07 ברצוני להרכיב לבד מחשב לפי המפרט הבא: א. דיסקים קשיחים וכונני DVD יעברו מהמחשב הקיים (שבשאיפה יהפוך לHTPC) ב. מערכת הפעלה ויסטה בתקציב נפרד (לפי הבנתי באיזור ה1000 ש"ח) ג. תשכחו מNVIDIA מה לעשות על טעם וריח - אי אפשר להתווכח. ד. מתוכנן OC. ה. חשוב שיהיה שקט. ו. מסך תקציב נפרד עד 2000 ש"ח ז. בשאיפה יצטרף כרטיס מסך נוסף לCROSSFIRE - אבל לא בקנייה הנוכחית. ח. קניתי כרטיס ATI X1950XT Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe Stepping G0 ASUS P5KR - חשוב לי הרבה יציאות USB + ולפחות 1 firewire OCZ DDR2 2048MB 800MHZ CL4 DDR2 2048MB 800MHZ CL4 וG.Skill G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL4 2 שני הראשונים באיזור 450 ש"ח והאחרון כ- 900 ש"ח. T…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by xxxtsxxx,

קיימים אתרים לקניית מחשב דרך TMS או KSP וכל שאר המקומות האלו שבהם מרכיבים מפרט לפי החלקים שאתה רוצה ויש אתרי "דילים" של מחשבים שכוללים מפרטים חזקים למדי, עם מעבדי i5 וi7 במהירויות של למעלה מ3GH זכרונות של 8 גיגה וטרה HD במחירים מצחיקים, עכשיו השאלה שלי היא מה הקאטצ'? הם נותנים אפשרות לשדרג לוח אם וספק... וזה יוצא משמעותית יותר זול מאתרי ההרכבה העצמית... אשמח לתשובה.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by mega1234,

אוקיי אז נראה שהמפרט הנוכחי שלי מהווה צוואר בקבוק גדול מידי בשביל באמת לנצל את הכרטיס(DIRT רץ זוועה), לכן אני מחפש מפרט שישלים את הכרטיס ושיכלול: 1. לוח אם - עדיף של ASUS ועדיף עם תמיכה ב4 התקני IDE 2. מעבד - אחד מהאינטלים. 3. זיכרונות - הבנתי שהיום כבר צריך ללכת על 2G. OC לא מתוכנן, ועדיף שהמפרט יהיה מKSP או GIBORNET שאלה חנויות שקרובות אליי. תודה רבה. **הספק הוחלף לFSP350 ונאמר לי שהוא יחזיק גם CONROE.

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אבא שלי מתכנן לקנות מחשב, הצרכים שלו מאוד בסיסיים, והכי חשוב שיהיו לו חיים קלים. כלומר, מחשב מהיר, עם מינימום בעיות, ובמידה ויש תקלה - ששירות הלקוחות יהיה מצוין. אז פרט למפרט אשמח להמלצה לחנות מחשבים באיזור מרכז תל אביב (דיזינגוף סנטר והסביבה). 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך, אם אפשר להוציא פחות. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח, אבל לא אמורה להיות סיבה לחרוג, נכון? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב מיועד לאבא שלי, זה אומר רק אינטרנט ועריכת מסמכים ב-Word ו-Excel. אני לא חושב שיש צורך בכרטיס מסך אפילו. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכ…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. Started by iMeash,

אהלן, יש לי 3 מפרטים שאני מתלבט בניהם. הבדלים קלים בין 2 מהם חוץ מאחד שכולל מכרטיס מסך טוב יותר וכך גם המחיר. בנוסף המחיר שמצויין עליו (7033) הוא לא מדוייק כי חסר שם אזניות מקלדת ועכבר ככה שהוא יגיע ל 7500. השימושים העיקריים זה גיימינג בינוני. להריץ משחקים כמו PUBG, COD, FAR CRY 5 ודומיהם (לא חובה להריץ על אולטרה אבל שיריץ משחקים גם עוד שנתיים שלוש בערך). אלו המפרטים + המחירים של כל אחד: וזה המפרט עם הכרטיס GTX 1070 תודה רבה לעוזרים.

24. Started by swampfrog,

סתכלו איזה מפרת הכנתי Antec SUPER LANBOY Aluminum 550 ש"ח Intel Pentium 4 2.8Ghz C 800Mhz 512K Box 1,195 ש"ח Asus P4P800 611 ש"ח Samsung 256MB DDR 400 Original x2 510 ש"ח Gigabyte 52x32x52 Retail CD-RW 239 ש"ח LG DVD 16x48 OEM 207 ש"ח WATT400 129 ש"ח LG 17 FLATRON F700B 902 ש"ח Microsoft® MultiMedia Keyboard OEM 87 ש"ח Microsoft Optical Mouse 2.0A 145 ש"ח Altec Lansing AVS300 (2.1) 290 ש"ח SAPPHIRE 9600XT 256 mb DDR TV OUT DVI 1,205 ש"ח סה"כ 6,071 ש"ח

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Sunshade,

מעבד C2D E6300 1222ש"ח קירור AC Freezer 7 pro -144ש"ח לוח Asus P5B 1072ש"ח כ.מסך Leadtek PX7600GS 611ש"ח זכרונות Twinmos 1GB 667Mhz 492ש"ח כ. קשיח Maxtor DiamondMax 10 160GB 382ש"ח צורב LG-H10A 204 ספק Thermaltake 420 PFC (TR2 W0061) 290ש"ח מארז Gigabyte Triton 346ש"ח המחשב מיועד לגרפיקה מקצועית, משחקים (ברמה סבירה) וכל השאר (Web,Mail...) תודה מראש

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים