ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם צירפתי מפרט של המחשב שברשותי,שרכשתי לפני כשנתיים,אני משתמש במחשב להכל-מדיה סנטר ,ומהסיבה שאני חובב משחקי מחשב המשחקים החדשים קצת מקרטעים,במיוחד שאני מריץ על הגרפיקה הגבוהה- ultra ... ** רציתי לדעת מה ההמלצה הכי טובה לשדרוג במינימום עלויות -ז"א -רק לשדרג כ.מסך אם זה אפשרי..או גם זיכרון .. ועדיפות כמובן לכרטיס חזק ,בין הגרסאות האחרונות...בתקציב של 500-700 שח... ** והייתי שמח לקבל פידבק האם כדאי בכלל לשדרג את כל המחשב או שהוא בינתיים יכול לרוץ עוד שנה ככה.. תודה לעונים
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
I7 8gb Geforce 335 מצב חדש. בלי שריטות, תקלות. לא היה הרבה בשימוש. כמה שווה היום?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, כמו כל חצי שנה לאחר הופעת רעשי גסיסה חדשים מהמחשב שלי, אני מעוניין לקבל הצעה למפרט... דרישות: עדיף מחנויות נועה ו\או פנדס בחיפה. לוח- אני רוצה משהו עם סוקטים חדשים (שצפויים להשאר בשימוש עוד שנתיים +-). זה גם די מגדיר את סוג המעבד שאני לוקח ואת סוג הזכרונות... בנוסף, אני רוצה לוח שיאפשר לי לעשות OC בינוני יציב. אני גם מעדיף לוח בלי כרטיס מסך מובנה... לא צריך יציאות מיוחדות או אקסטרא... 6 USB (אם יש אופציה ל3.0 במחיר הגיוני אז עדיף) יספיקו... זיכרונות- 4 גיגה כבר הופך לסטרנדרט... מחברה איכותית ואמינה HD- כאן יש לי התנייה: במידה ואני מחבר שני HD בחיבור רגיל (לא איזה רייד ספציפי...בתור מאסטר וסלייב או משהו כזה)- אם הם יעבדו במקביל, אז יספיקו לי שניים של 160 גיגה …
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 5500 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? בכללי באמת הכל מהכל עם דגש לסרטים וסדרות ואח"כ למשחקים. יש לי מסך LG L204W (Digital) עם רזולוציה 1680 על 1050 בנוסף בעתיד המחשב הזה יתחבר גם לטלוזיה Samsung 37 FULL HD 530B אז אני אשמח שיהיה לכרטיס מסך את הפיצריים האופטימליים לשידור סרטים וסדרות בצורה הכי איכותית שיש. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 7-8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? בלי אוברקלוק אלא אם אתה חושבים שכדי לעשות לאחד הרכיבים כי זה שווה. 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? באזור השרון, אני מניח שRSM מקווה שזה מה שצריך כדי לקבל את התשובה האופטימלית למפרט שלי. כרגע יש לי מחשב בן 7-8 שנים פנטיום 4 2.6 עם גיגה וחצי ז…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבר שלי רוצה למכור נייד שלו אחרי שנה בשימוש המחשב הוא של חברת alienware מעבד T8100 geforce 8600M gt 120gb hd 1 giga איזה מחיר כדאי לו לדרוש עליו לא ידעתי כל כך מה להגיד לו? ואם מישהו יודע עם מעבדות שמטפלות במחשבי DELL בארץ יטפלו גם במחשבי ALIENWARE
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן עוד כמה שבועות אני טס לחו"ל ורציתי לדעת מה הפרוצדורה עם המחשב הנייד, אני חייב להכניס אותו למכונה? זה יזיק לו?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתכנן לקנות מחשב חדש ולמכור את המחשב הקיים רציתי לדעת בכמה אוכל למכור את המחשב הבא: p4 2.4GHZ northwood asus p4s8x micron 512X2 צורב DVD של NEC צורב רגיל של SONY NVIDIA FX5200 HD 80GB של מקסטור + 20GB של WD. נ.ב אם אפשר לרשום ליד כל חלק הערכת מחיר של כמה הוא שווה זה יהיה הרבה יותר טוב..תודה רבה!
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, קורא בפורומים הרבה, אך זו פעם ראשונה שפונה אליכם. אני מעוניין לשדרג את המחשב הנוכחי שלי בהשקעה של עד 2,500 ש"ח לכל היותר (בלי חריגות). המטרה היא ליהנות *יותר* ממשחקים דוגמת X3:Reunion, F.E.A.R, Guild Wars והמשחקים שיצאו בשנה הקרובה (מתעלם מ- DX10). מהתקציב אני לא יכול לחרוג. השאלה שלי היא במה כדאי להשקיע יותר - מעבד+זכרון+כרטיס מסך קצת יותר חזק, או להשקיע את כל הכסף בכרטיס מסך חזק + ספק כוח בהתאם? במה אני ארגיש יותר שיפור?? כמה שחרשתי את הפורומים, לא הצלחתי למצוא התייחסות ליחסי הגומלין מעבד/זיכרונות/כרטיס מסך ובאיזה מהם כדאי להשקיע בשדרוג לטובת משחקים. כרגע נראה לי שהכי חכם יהיה להשקיע בכרטיס מסך וספק, ולקנות אוורור טוב למעבד ולעשות OC (דבר שהידע שלי בו מועט ב…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעבד אינטל P4 3.0 Ghz S-775 2x2M Cache DUAL-CORE לוח אם ASUS P5WD2-E Premium s775, 975X, HDaudio, SATA2, GBL זכרון Corsair DDR II 667 2X512k כרטיסי מסך ASUS Radeon X1600 XT 256MB, TV, DVI, PCI-E דיסק קשיח WESTERN DIGITAL 200GB SATA II 7200RPM 8MB כונן - 1.44, FLOPPY כונן -DVD LG 16x 48x צורב DVD LG 4167B +x16 -x8 Dual x6 (EC) מארז Thermaltake Sviking VA4000BWS
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה בקניית חלקי מחשב אני רוצה לקנות חלקי מחשב מפלונטר (חנות שמוכרת חלקים יד שניה עם אחריות), קודם כול האם כדי לקנות מהם מבחינת אמינות ? האם החלקים איכותיים? אני מתלבט בין שני כרטיסים RADEON R9 280X GPU Rev 2.0 של ג'יגבייט ב 700. או Radeon R9 290 של Sapphire ב950 . דבר שני, כמה הבדל יש בין הדגמים השונים של הR9 280X, כי יש כאלא ב700 ויש ב1000, האם ההבדל הוא שווה את המחיר? דבר שלישי יש לי לוח אם מסוג gigabyte ultra durable GA-H81M-S2PV שיש בו PCIE 2.0 זה יפגע בביצועים? שווה לקנות חדש ואם כן, מה שווה לקנות? (משהו שיספיק כדי לתמוך במהירות) דבר רביעי יש לי מעבד מסוג INTEL CORE I5 4570 3.2GHZ הוא יעשה צוואר בקבוק? עוד משהו, יש לי 4 RAM צריך לקנות עוד? זה …
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, השבוע אקנה מחשב חדש שישמש אותי לתכנות עיצוב וגרפיקה (אוטוקאד, פוטושופ, ריינו וכ'ו) ונסגרתי כבר על רוב הפרטים.. אני מחפשת כרטיס מסך שיתאים למפרט הבא- http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=88114 זה שקיים במפרט ששלחתי נראה לי חזק מידיי.. אני פשוט לא ממש מבינה מה ההבדלים, הייתרונות והחסרונות בפועל בין כל אלה- http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=GV-N1060IXOC-3GD&cart=14760919061061334&lang=heb http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=GV-N960OC-4GD&cart=14760919061061334&lang=heb http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=GV-N960IXOC-4GD&cart=14760919061061334&lang=heb יש משהו כמו…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, אני צריך את עזרתכם בבחירת דגם מחשב נייד למישהי שמתחילה ללמוד תקשורת בקרוב. הנה התשובות לשאלות מהדביק: * מטרות המחשב? -תוכנות משרדיות (אופיס וכו'), אינטרנט, סרטים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? -מאט, 14 אינץ' (טיפה יותר או פחות לא קריטי). * רזולוציית המסך? -לא חשוב. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? -אין. * משקל רצוי? -עדיפות למשקל נמוך. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? -כן! כמה שיותר בתקציב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? -HDMI ו-VGA. * Bluetooth? -לא משנה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? -כונן מגנטי. הגודל לא משנה. * כונן אופטי? -לא משנה. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? -לא. * האם נדר…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך לקנות מחשב נייד לצורכי תכנות עכשיו ההתלבטות [h=1]המחשב הזה - http://ksp.co.il/?select=.268..271..132..159..1358..211..2174.&list=1&sort=2&glist=1&uin=27703&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0[/h] או מחשב עם מעבד דור חמישי i7-5500u מה עדיף למתכנת i5-4210h או i7-5500u ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים : cs:go, overwatch, assassin creed, gta v -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280X1024 בעקרון לא משנה, מה שאתם חושבים שהכי טוב. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניו…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם קהילה יקרה, אני מחפש לפטופ\אולטרבוק שיענה לצרכים הבאים: 16 GB זיכרון 1 טרה SSD גודל מסך 14 או 15.6, מסך מגע מקלדת מוארת והכי חשוב - שקט ביותר, עדיף בלי מאוורר בכלל. אני מאוד מאוד אוהב לנובו. מאוד מודה לכם על המלצות של לנובו, אבל לא חובה. תודה שוב - איתי
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברים שלום לכולם אני צריך יעוץ בקניה מסך מחשב השימוש שלי אתו הולך להיות לצורך מסך שני במחשב ( ברגע זה יש לי אחד ) אבל הוא יהיה המסך הראשי השימושים שלי עם המסך הם בעיקר לסימולטורים של מטוסים וכמובן גלישה באינטרנט לא יודע אם זה רלוונטי יש לי כרטיס מסך GeForce GTX 1070 התקציב שלי הוא בערך עד 1200 שח לא יותר ממה שאני ראיתי בחיפוש קצר זה 2 מסכים ואשמח לדעת מה אתם אומרים אליהם http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=911035 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=929055 ובכלל אשמח לדעת מה אתם אומרים על המסכים הקעורים של סמסונג טוב או לא ואם למשהו יש משהוא אחר שיכול להמליץ לי כמובן שגם אשמח לשמוע
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
מחפש מחשב נייח עד 4000 ש"ח כולל מסך+למשחקים חזקים דפדפתי בין אתרים ומצאתי הצעה מה דעתכם תרדו עד למטה לשדרוג שמציעים: http://www.imshops.co.il/Product.asp?Pid=e8400&Cat2Cat1ID=1&Cat2ID=0&aff=〈=HE מחכה לתגובתכם תודה
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מבקש חוות דעת על שני מפרטים,אחד מבוסס AMD והשני אינטל. מבוסס AMD: מעבדי AMD Phenom Quad-Core 9950 (Socket AM2+) לוחות אם למעבדי AMD GIGABYTE MA790X-DS4 AM2+, 790X, DDR2 1066, PCI-E, ATI CrossFireX זכרונות DDR III 1333Mhz - Life Time Warranty 2GB OCZ Special Ops Edition דיסקים קשיחים Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II כרטיסי מסך GIGABYTE 9500GT 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0 צורבים LG DVD±RW GH22NP20 x22 Beige IDE מארזים Chieftec Chieftec Aegis CH-05B-B-OP Midi-Tower (No PSU) ספקי כוח Hec 500TD-TF 500W 2x8cm fan 24pin מבוסס אינטל: מעבדי אינטל Core 2 Quad Q6600, 1066MHz, s775, 8MB לוחות אם למעבדי אינ…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי הצעת מחיר על המפרט הבא את הזיכרון אני מתכוון להגדיל ל512 אך חוץ מזה כל השאר כמו שרשמתי אשמח לשמוע את חוות דעתכם האא.. והמחשב לשימוש ביתי רגיל\סטודנטים. תודה ATX 300W Midi Tower ASUS P4P8X Main Board 800MHz Intel P4 3.0GHz 1MB Cache 800MHz 256MB DDR 400MHz PC3200 (samsung) 1.44 Floppy Drive 80GB SATA Hard Drive (Hitachi) LG CD-RW 52x32x52 GeForce FX5200 AGP 128MB + Tv out 10/100/1000 NIC On-Board Sound 6 channels on board Microsoft Keyboard Microsoft Optical Mouse LG Flatron 17'' (T710BH)
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
amd athlon xp 2600 512k 333fsb gigabite ga-7n400-l nforce2 ultra400 256mb samsung ddr pc3200/400 gigabite radon 9200te 128mb ddr כל השאר לא משנה כי כבר יש לי. מה אתם אומרים ? המחשב מיועד בעיקר לאינטרנט מוסיקה וסרטים . אם יש רעיונות לשינוים שיפורים ושישאר באזור 1500 ש"ח אז בכיף. תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, בבקשה עזרתכם בלהרכיב מפרט מחשב ללא ציוד היקפי. המחשב ישמש ל: השימושים הרגילים כמו אופיס, אינטרנט ללא הפסקה כמעט כולל הרבה שיחות ווידאו עם מחשבים אחרים (SKYPE, מסנג'ר וכו' - וצריך דחוף לשפר את רמת הוידאו שבקושי זז עכשיו), שמיעת מוסיקה, הורדת סרטים, וקצת משחקי מחשב. השימושים המקצועיים: סביבת פיתוח ויז'ואל סטודיו וכו'. תוכנות גרפיקה כמו פוטושופ, פריהנד, דרימויויר, פלאש וכו'. דרישות מיוחדות: שיהיה שקט מאד!!!! מצריך קירור טוב מכיוון שיעמוד בחדר יחסית חם וליד מחשב אחר. צריך יציאות FIREWIRE ואם אפשר....שיהיה יפה ואסטטי (ואם אפשר שחור) מקווה שכל זה אפשרי ואתם תוכלו לעזור.... תודה
-
- 24 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש לקנות מחשב נייד עבור עריכה גרפית (סרטים וכו...) תוכנת העריכה אמורה ליהיות פרימייר (כך שממה שאני מבין עדיף כרטיס מסך של nvidia) תקציב עד 3500 אם אפשר פחות. אני לא מבין כל כך במשחבים ניידים אז סליחה אם לא אענה על חלק מהדברים * גודל המסך? לא יודע מה הגדלים של מסכי המחשבים , מניח שהסטדנרט * משקל רצוי? לא יודע מה המשקלים של מחשבים ניידים , אבל שלא יהיה כבד. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? מניח סביבות 8-10 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) מניח ש hdmi * בלוטות? לא חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח? 400 + * כונן CD/DVD? צורב? צורב * כונן Bluray? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חובה/רצוי * האם בתקציב …
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הבנתי שלמחשב נייד יש מאוורר קטן בפנים וכן שניתן לקנות סטנד מתחתיו עם מאוורר נוסף , אבל עדיין יש בעיה כי הסטנד גבוה ולא תמיד נוח לכתיבה וכן הטמפ' והלחות גבוהים בקיץ (בחדר דרומי לפחות 30 מעלות למי שזוכר בקיץ ) כך שהאויר חם גם במצב של איוורור (וגם עם מאוורר נוסף בחדר שמכוון למחשב), האם יש פגיעה מתמשכת במחשב במצב כזה ואם כן אז לשקול מחשב נייח עם 3 מאווררים במארז או שאין הבדל בכלל?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין בעזרה בקבלת מפרט עד 6K ללא ציוד הקפי וללא הארד דיסק תודה מראש לעונים 1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים גם עריכה גרפית וסרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).photshop mattab ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.cod battlefield 3 rage -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1900X1200 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחש…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אשמח לעזרה בבנית מפרט מחשב חדש, בעיקר לעבודה גרפית אבל גם למשחקים וסרטים. הסתכלתי כאן הרבה בפורום וקצת הלכתי לאיבוד עם כמויות המידע. 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? גג עד 5500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב: בעיקר עבודה גרפית web photoshop, flash, painter 2D ובתקווה שבעתיד גם תוכנות 3D אני רוצה גם שהמחשב יוכל להריץ משחקים חדשים (ועתידיים לצאת) בצורה טובה. (אין צורך בגיימינג כבד) וגם שיכול להריץ תכני HD 3. האם יש צורך בציוד הקפי : עכבר, מקלדת, מארז, ומסך 22" 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש לי צורב 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5-6 ל…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-