ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,379 דיונים בפורום זה
-
היי. יש לי את המחשב די הרבה זמן וחשבתי אולי לשדרג אותו קצת במידה וזה אפשרי וכדאי. צריך את עזרתכם מעבד Intel Core 2 Duo E7400 @ 2800MHz לוח אם . Gigabyte EP45C-DS3 זיכרון . 4096MB (2 x 2048 DDR2-SDRAM ) כרטיס מסך . NVIDIA GeForce GTX 260 דיסק קשיח . Hitachi HDP725050GLA360 ATA Device (500GB) כונן . :Toshiba-Samsung CDDVDW SH-S223F אשמח לכל תגובה ודעתכם האישית .. תודה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עריכה: אם אפשר טיפה לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? X 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). תגידו לי אתם -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם יש מה לשפר בו ? כגון קירור וכדומה ? והמחשה נקנה למשחקים וכן לתוכנות וכן להמרת סרטי DVD תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום צריך המלצה למחשב עבור חברה עד 1200-1400 שקל ללא מסך (צריך מקלדת ועכבר) עדיף מבוסס אינטל. הדרישות היחידות שתוכל לגלוש באינטרנט ולראות סרטים שיהיה מאיזור קריות\חיפה תודה.
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי הרבה כאב ראש ושוטטות באתרי מחשבים הגעתי למוצר המוגמר מבחינת הידע שלי אני רוצה באמת שתתנו את חוות הדעת שלכם ואם צריך שיפור של איזשהו חלק שתפו אותי כדאי שאני יוכל לשנות תודה רבה לכל העוזרים היום אני חייב להחליט ולקנות את המחשב זו מתנה לאחי בבקשה תעזרו לי!!! 1. מה התקציב המקסימאלי? 6300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לחסוך אם לא פוגע משמעותית בביצועי המחשב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?בעיקר משחקים וגם צפייה בתכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, י…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Foxconn Diabolic Gaming Case 400W Blue With Lights 1 509 ¤ NEC ND-3520AW 16/16/24//48/16/48 Bulk DVD±R/RW 1 379 ¤ AMD Athlon 64 3200 Socket 939 BOX 1 1299 ¤ LG 16/48 Bulk DVD-ROM 1 145 ¤ Western Digital 160GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD 1 549 ¤ Gigaybyte GA-K8NF-9 nForce4 Socket 939 Motherboard 1 699 ¤ A-Data 256 MB DDR-II DDR 533 Memory 2 838 ¤ Thermaltake 410W 120mm Fan PFC Power Supply 1 349 ¤ Sapphire Radeon X800XL PCI-e 256MB Retail Video Card 1 2299 ¤ סה''כ: 10 7066 ¤ הצעות שיפורים יעזרו בהחלט ..
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני אשמח לקבל מפרט ב 3500 ש"ח. המחשב מיועד לשימושים כלליים כמו אינטרנט ולמשחקים. ללא ציוד היקפי עדיפות לחנות שהיא יחסית במרכז תודה
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקים קלים לרוב, אבל גם כבדים לעתיד. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא יודע בנתיים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל 24 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלד…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה... אני מתכנן בקרוב לחדש קצת את המחשב (לוח אם+סטיק זיכרון של 512+HD משני - בנוסף לWD80 8MB CACHE שיש לי כרגע + מסך 17" LCD - בתקציב כולל של ~5500 ש"ח)... ו אני צריך קצת להחליט על איזה כיוון אני הולך... וכמו שכתבתי בטופיק - השאלה הראשונה שלי היא בעצם.. מה עדיף, AMD 2600, או AMD 2500 עם ליבת הבארטון....?אני בטוח שהקאש הגדול יותר מוסיף משמעותית, אבל האם הוא מתעלה בביצועים על ה2600 עם מהירות שעון גדולה יותר? הפרש המחירים ביניהם לא כל כך גדול (ה2500 בארטון יותר זול)... אז השיקול הוא פחות כספי, ויותר מבחינת ביצועים. ועוד כמה שאלות...: * אני לא כל כך יודע לאיזה "רמת כניסה" של לוח אם לגשת... אני די נעול על זה שאני רוצה צ'יפסט nforce2, אבל אני לא כל כך סגור עד כמה "להת…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה הדגם http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=717246 שמתי עיני על המחשב הנ"ל ואשמח אם תביעו דעה על המחשב, בעיות יתרונות וכו', כל מה שאתם יודעים אם מישו מכיר דגם דומה במחיר ובמאפיינים אשמח אם הוא יציע כאן תודה לעוזרים!! ושיהיה אחלה שבוע!!
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני לדעת האם כדאי לעבור לדור החדש של אינטל או בכלל לעבור לראשונה לAMD או בכלל להישאר עם מה שיש. זה מחשב שלי: MSI Creator 32 PS321URV Intel Core i9-13900K ADATA XPG Levante 360 AIO Gigabyte Z790 AERO G Vengeance RGB 64GB DDR5 5600Mhz (ראיתי שלוחות האם החדשות בכלל תומכים ב6400 צפונה, החשש שלי שזה ידרוש גם שדרוג זיכרון..). Samsung 990 Pro 2TB Samsung 980 Pro 2TB Samsung SSD 840 EVO 1TB Creative AE-5 Plus Nvidia 3080Ti PSU ROG THOR 850W מדובר על הרפתקה כלכלית לא קטנה ואין כל כך את מי לשאול האם כדאי על סמך מה שכולם אומרים שהמעבדים חלשים יותר.. …
-
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
אני מחפש נייד לחברה סטודנטית לרפואה. השימוש העיקרי יהיה כתיבה וגלישה באינטרנט. הדרישות הבסיסיות: מסך 13" זמן סוללה ארוך (לפחות 6 שעות) מקלדת נוחה להקלדה ממושכת. (כן אני יודע שהכי טוב לנסות בפועל אבל הכוונה היא שלא יהיו מקרים שהלוח טאץ' נלחץ בטעות בזמן הקלדה...) כונן DVD (אלא אם יש אופציה ממש טובה שמצדיקה כונן חיצוני...) חשוב שיהיה קל ונוח לשאת כפי שמצופה ממחשב בגודל הזה... מחיר סביבות 4500ש"ח ואם אפשר אז שיהיה אסתטי =] אני מקווה להזמין אותו בשבוע הקרוב, אשמח לקבל המלצות. תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי כולם, נצרף קודם את השאלון ואז נוסיף עוד הערות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 6000 ש"ח סה"כ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סטודנט לחשבונאות - כלומר לא מתכנת או גיימר, כתיבת עבודות, שימוש בעיקר באופיס ובאינטרנט. רוצה מחשב שיחזיק כל התואר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא רלוונטי -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי, קניתי לפני 3 שבועות מחשב Asus Zenbook UX301LA. כבר בתחילת השימוש שמתי לב, שלאחר כמה דקות מפתיחת המחשב (או לפעמים מיד עם פתיחת המחשב) הוא מתחיל להרעיש והוא לא מפסיק עם הרעש. בנוסף שמתי לב לתופעה מוזרה, המחשב כביכול מנצל 100% מהמעבד שלו בלי סיבה כיכול, להלן תמונות: http://oi61.tinypic.com/s2br49.jpg http://oi60.tinypic.com/219854x.jpg האם זה בעיה אמיתית? איך מסדרים אותה אם כן והאם זה קשור לרעש שיוצא מהמחשב רוב הזמן? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
INTEL CORE 2 QUAD Q8300 2.5GHZ 4 MB CACHE S775 1333MHZ ASUS P5QPL-AM 775 C2Q 1333 MHZ INTEL G41 DDR2 800 PCI-E HD AUDIO KINGSTON VALUERAM 2GB DDR II 800 ZOTAC GT 240 1GB GDDR3 DX10.1 DVI HDMI PCI-E ZT 20402-10L WESTREN DIGITAL CAVIAR BLUE 500GB 16MB 7200RPM SATA II WD5000A LG GH22NS DVD RW X22 BLACK SATA CASE MIDI ATX HJA 241 BLACK NO PSU ZALMAN 120 MM SILENT CASE FAN ZM-F3 ZALMAN 80MM SILENT CASE FAN ZM F1 SEASONIC 500W ACTIVE PFC80+12CM FAN PSU SS-500 ET OEM LCD LG W2053TQ 20 INCH 2MS DVI WIDESCREEN BLACK
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום,אני צלמת ואני זקוקה למחשב מתאים עבורי. רוב השימוש שלי במחשב הוא עם photoshop ו-lightroom ולעיתים רחוקות premier.אני זקוקה למחשב יציב, שלא יתקע ושיעבוד מהר עם התוכנות שלי.התקציב שלי עבור מחשב (ללא מסך) הוא 5000 ש״ח.להלן פרטים נוספים:1. התקציב המקסימלי הוא 5000 ש״ח ואני מוכנהלהשתמש בכל התקציב, העיקר שהמחשב יהיה טוב. אין באפשרותי לחרוג מתקציב זה.2. אני צלמת ולכן רוב השימושים במחשב יהיו לעריכת תמונות ועבודה עם photoshop ו-lightroom. לעיתים עריכת וידאו (premier). כמובן שגם אינטרנט, עריכת מסמכים וכ״ו. כמובן שהשימוש במחשב יהיה תדיר מכיוון שזוהי עבודתי.3. אני זקוקה גם למסך טוב אך המחיר שלו לא כלול ב-5000 ש״ח. איני יודעת מה מחירם של מסכים טובים ולכן אשמח להמלצות.4. אני זקוקה …
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המחשב הבא: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=TZ423339G2 הדרישות מן המחשב הינן גלישה באינטרנט טובה, עבודה בעיקר עם אופיס אולי במקרה הכי מולטימדי לראות סרט.... אם יש לכם המלצות על ניידים אחרים אשמח לשמוע
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עיבוד תמונות קבצי RAW של DSLR / עיבוד וידאו של גופרו 6 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לייטרום CC , לפעמים נעזר בפוטושופ לטיפול בתמונות, עריכת גופרו (PowerDirector או Quick של גופרו) יתכן שמידי פעם סרטון קצר של 4K -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמ…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
בן שנה ~ מעבד i5 3570K לוח Z77X UD3 8GB RAM כרטיס מסך 7950 sapphire Antec 620W gamer fractal Design ARC Mid XSPC 240 RAYSTORM WD-1T + WD 350GB אני מעוניין למכור אותו ללא פירוק לחלקים... רעיון כמה שווה..?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
השגתי מעבד i7 860 במחיר טוב ועכשיו אני צריך לבנות לו "סביבת עבודה". זכרון אני אשיג 8GB במהירות 1600 וגם כרטיס גרפי יד שנייה. אשמח לשמוע את ההצעות שלכם לשאר החלקים. אני אומר לכל רכיב מה הדרישות שלי ואשמח שתוכלו להמליץ לי מניסיונכם. הרעיון לקיים את כל הדרישות במינימום מחיר (כמובן שאם לא ניתן למלא את כולן, על מה להתפשר לטעמכם). 1. לוח אם - ללא כרטיס גרפי מובנה. אם אין הבדל ביצועים לא אכפת לי H55 או P55 או כל מה שתואם את המעבד. אני לא צריך USB3 או SATA 3 יספיקו לי מה שהצ'יפסט מספק. אין לי גם צורך ביציאת מדפסת / יציאה סריאלית או חיבור ל- Floppy. מה שיותר זול ומקיים את זה יותר טוב. כמובן שיהיה משהו אמין. אני לא עושה OC מעבר ל- 10%, ככה שגם זה לא עניין. פשוט מחיר זול. 2. מארז - …
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
[TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 20%]קטגוריות[/TD] [TD=width: 35%]מוצרים[/TD] [TD=width: 10%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 10%, align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]מעבד[/TD] [TD=width: 35%]Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪911[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]קירור למעבד[/TD] [TD=width: 35%]Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪126[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]לוח אם[/TD] [TD=width: 35%]Gigabyte GA-H87M-HD3 for 1150[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪4…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עוד מעט מתחיל תואר ראשון במדעי המחשב ורציתי לקנות לתואר מחשב טוב ועמיד שיחזיק לי לפחות 3 שנים ואולי יותר ובגלל זה התקציב הגדול * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, ד?) לימודים * גודל המסך? 14-15 אינץ' עדיפות למאט * רזולוציית המסך?FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? עדיפות למקלדת הכי נוחה, מוארת, אם מתאפשר עדיף אפילו שיהיה את הפטמה שיש בלנובו THINKPAD * משקל רצוי? גג 1.5 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוךחשוב לי מאוד זמן עבודה ארוך ז"א בין 6-9 שעות בעבודה רגילה.. של גלישה קצת תכנות ואולי סרט או שניים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות USB3 לפחות 2 יציאות * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח 128/256 SSD * כונן אופטי? אין צורך *…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
* מטרות המחשב- אופיס, אינטרנט, סרטים, מעט פוטושופ בסיסי. חשוב לי שאפשר יהיה לפתוח הרבה קבצי אופיס (כולל מצגות עם הרבה תמונות) +PDF+דפדפן במקביל מבלי שייתקע * גודל המסך- 13.3" * משקל רצוי- מתחת ל2 ק"ג (בעקרון כמה שפחות) * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) יכולה להסתפק ב 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) צריכה לחבר אותו למקרנים שיש באוניברסיטה (לא יודעת באיזו יציאה מדובר, מניחה שזה די סטנדרטי) * בלוטות- לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח- לא משנה * צורב DVD- רצוי, לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית - כן בעקרון כרגע אני מתלבטת בין שני המחשבים האלה: http://us.toshiba.com/computers/laptops/portege/R700/R705-P35 (קיים ב be…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000, כן אבל רצוי שלא 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? 15 אינצ' 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המח…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-