עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Logitech Z-640 (5.1) 787 ש"ח IIYAMA 17'VISION MASTER PRO 1413 1,140 ש"ח AMD ATHLON XP 2500 ORIGINAL BOX 592 ש"ח Gigabyte GA-7N400-L nForce2 Ultra400 491 ש"ח GEIL 512 PC3200 400MHz DDR SDRAM 518 ש"ח WD 80GB 7200RPM 8 MB special version שלוש שנים אחריות נשלח תוך 24 שעות - קירור לכונן קשיח : ללא מאוורר 497 ש"ח GIGACUBE Radeon9600 Pro 128MB DDR Game Buster VIVO 1,140 ש"ח LITE ON 52X32X52 RETAIL 238 ש"ח BENQ DVD-ROM 16x48 RETAIL 254 ש"ח Compucase Midi Tower CI 6A19 304 ש"ח Mitsumi floppy 1.44 51 ש"ח סה"כ 6,012 ש"ח איך הרמקולים ביחס לתקציב של 800 שקל מסך…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by X-It,

http://tms.co.il/preview/spec/b3s4kxha מה דעתכם לגבי מפרט זה?! המחשב הוא לטווח ארוך של 4-5 שנים... מיועד בעיקר למשחקים,סרטים ושימושים בסיסיים כמו גלישה באינטרנט וכדומה....

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום חברים, הגעתי למסקנה שאני צריכה מחשב נייח, חזק ואמין אחרי שנים של לפטופים. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3,000. מעדיפה לא להגיע לסכום כזה, אבל אם זה הכי זול שאפשר למצוא לדרישות שלי, אשקיע. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים, הורדת סרטים, סדרות, ספרים וגלישה סטנדרטית. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן, כל הפריטים שצויינו 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שיהיה סביר. מחשב ביתי בסופו של דבר. לא צריכה את המח…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום לכולם, אני מתכנן לקנות מחשב בחודש מרץ הקרוב קראתי באתר שאינטל הכריזה על דור חמישי למעבדים לפי מה שבדקתי באינטרנט הדור החדש לא תואם את התושבת האחרונה 2011-3 התכנון שלי לקנות מעבד 5820k ויחד עם זו לוח אם תואם את התושבת 2011-3, חשוב לצייין שהלוחות אם כרגע במחירים מעל 1200 שקלים לתשובת החדשה השאלה היא כזאת, האם חכם לקנות בחודשים הקרובים מחשב עם לוח אם יקר שמתאים לתושבת האחרונה ? שבעתיד הקרוב המעבדים החדשים יצאו עם תושבת קודמת ( כמו שהבנתי נכון ) בבקשה אני יודע שאי אפשר לחכות לטכנולוגיה הבאה כי בכל פעם יוצא משהו חדש יותר השאלה שלי מתמקדת לפרק הזמן הנוכחי ולגבי העניין התושבות עם הדור החדש. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. Started by wArezm0n,

היי, ככל הנראה כיום אני ארכוש את השילוש מאחר ולא קיבלתי תשובה בפורום האחר אני שואל פה. דרישה:שילוש (מעבד,ראם ולוח) למטרת עיבודים גרפיים(Photoshop,AutoCAD), צפייה בסרטי HD ושימוש עם Front End כמו XBMC,ושימוש למטרת הקלטות (אולפן בייתי),הפקת למוזיקה,מיקסינג וטראקינג עם תוכנות כגון קיובייס ופרו-טולס (ברקע ירוצו הרבה טאבים פתוחים של דפי אינטרנט) בקיצור ולעניין מדובר במולטי טאסקינג מסיבי חשוב לציין שפעולת הקלטה ועריכה גרפית לא ייעשו בו-זמנית אך ייתכן ותהיה צפייה בתוכן HD תוך כדי עריכה גרפית,או תוך כדי הקלטה. *חשוב שהמערכת תהיה שקטה עקב נושא ההקלטות! (המארז שקיים כרגע שקט מאוד לכן חשוב שהמעבד והלוח יהיו שקטים) *המערכת תהייה פעילה כמעט כל הזמן לפעמים ללא כיבוי של 3-4 ימים לכן חשו…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. מחשב נייח/נייד תקציב: 3500 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: 1000 מתי מתוכננת הרכישה: עד 23/8/15 מהארץ או מחו"ל: (האם אתם מוכנים לייבא את המחשב? אם מחו"ל-איזו ארץ?) בעיקרון מתכנן לקנות בארץ. אני נמצא בניו יורק ובניו ג'רזי בינואר הקרוב ובשיקגו עוד שנה. אני מוכן לייבא את המחשב משם אם ידוע לכם שהמחשבים שם זולים יותר. האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: (חנות מועדפת שתרצו לקנות ממנה) אין יד ראשונה\שניה: (לקנות אחד חדש או משומש) חדש זמן אחריות רצוי: (כמה זמן אחריות והאם רצוי אחריות בינלאומית או לא) כמה שיותר זמן אחריות, לא חשוב לי בינלאומי אבל אני לא אתנגד חברת המחשב הניד המועדפת: (חברה מסויימת שתרצו שהמחשב יהיה שלה) לא משנה לי כל עוד ביצועי המחשב ממצי…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by mrish,

המקרה שהיה כך היה: השארתי את המחשב עובד על בטריה עש שנגמרה ממש (המחשב ממש נכבה). מאז , הבטריה נטענת רק עד 20% בערך חצי שעה. למרות שאני רואה במוניטור שהיא לא טעונה עד הסוף , הבטריה לא נטענת ל 100%. לפני המקרה הזה אגב לא הייתה בעיה. הייתי עובד על בטריה (לא עד הסוף) מטעין בשעת הצורך וזה היה נטען עד הסוף. המחשב , אם זה משנה , DELL Inspiron 1525

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by mrsahar,

המפרט: מעבד: Intel Core i3-540, 3.06GHz מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium בעברית, אנגלית או רוסית זיכרון: 8GB DDR3 דיסק קשיח: 1TB כונן: צורב DVD כרטיס מסך: Nvidia GeForce GT320 1GB http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8412&perur= האם הוא טוב ל GAMING ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Posford,

שלום. אני מחפש המלצה למחשב נייד של DELL עד 4K. רציתי לדעת בתור סטודנט איזה סוגי מחשבי ניידים נוח לסחוב בתיק? כמה אינץ'? המחשב מיועד ללימודים, אופיס, אינטרנט, מוזיקה, סרטים, משחקים. תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום לכולם! אני רוצה לבנות מחשב שיהיה למשחקים ולסרטים וסדרות שאני יחבר עם כבל לטלוויזיה(לחסוך סטרימר) ושיוכל להתמודד עם משחקים כמו FIFA 12 NBA ,GTA וכאלה אני מוריד סרטים וסדרות בכמות עצומה ואני צריך שהמחשב הזה ירכז את כל ההורדות+הסרטים+הזרמת תוכן לסטרימר של YES וצפייה במקביל של תוכן על ידי כבל לטלוויזיה וגם אפשרות לשחק במקביל בלי שום גמגומים למינהם תודה מראש. 1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 500 לא יותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?תכני HD ,משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כ…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. shalom ani ahshav be U.S.A vekol hainyan aim liknot bnewegg kvar lo tov biglal kol hketa shel hhahrayot hhorim doagim =\ az hem rochim lkinot li at ze b-pandas tagido li aih hmifrat hze lmishakim hazakim aval mmas hazakim kmo far cry condition zero vekol hmishakim hhadashim.. az hine hmifrat tagido ma dathem 1 AMD ATHLON 64 3200+ OEM 1,757 ש"ח 1 Thermaltake Venus 12 CPU Cooler for AMD Opteron / Athlon-64 170 ש"ח 1 EPoX EP-8HDA3+ VIA K8T800 754-pin 709 ש"ח 1 OCZ 1GB (512X 2) EL DDR PC3200 400mhzPlatinum Edition 1,790 ש"ח 1 Samsung 120GB 7200 RPM SATA 150 645 ש"ח 1 MSI 9800 PRO 128MB 1,390 ש"ח 1 LITE-ON DVD 16*48 Retail Black 223 ש"ח 1 MITSUMI 3.…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by קוזמו,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעט בשביל תוספת ביצועים גדולה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בלבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כל משחק, החל מפיפא עד ל-BF ו-COD הכי חדשים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P, מסך מקרן של 100" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות שאפשר 3. האם יש צורך בציוד …

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. המחשב מיודע לשימוש ביתי רגיל..אופיס+אנטרנט ומשחקי מחשב פשוטים לילדים קטנים... מעבד AM2 3800 X2 DUAL CORE 64BIT אפשרות 90ש"ח-DUAL CORE AM2 תוספת ל 4200 לוח אם MSI K9N NEO FULL ATX FULL ATX 550 NVIDIA יתרון חשוב - צ'יפסט או אפשרות ללוח ASUS M2V CHIPSET VIA K8T890 במקום לוח MSI בפחות 145 ש"ח דיסק קשיח 250GB SATA2 7200 RPM 16MB (WD,MAXTOR,HITACHI) זיכרון פנימי 1024MB DUAL DDR II 667MHz X2 CEON ניתן להרחבה ולשדרג ל DDRII 800MHZ כונן אופטי צורבLG/NEC/SONY X 18 DVD Dual layer כרטיס מסך בנפרד מלוח האם Nvidia GeForce 7300GS UPTO 512MB מסך דק "19 SAMSUNG 931B 5MS +DVI מארז 400 וואט רמקולים+מקלדת+עכבר... המחיר הוא 3,500 שקל. ההצעה היא שוב…

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Michael999,

* מטרות המחשב?גלישה,משחקים (ביניוני-עד פיפא),צפייה בסרטים,סדרות ואופיס. * גודל המסך? 15.6" אם קיים דגם ממש טוב אז אין בעיה עד 14" * משקל רצוי? לא קריטי - מצידי עד 4 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? לא דרוש זמן ארוך - כל עוד יש שלוש וחצי שעות עבודה (העבודה מופיעה למעלה) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לפחות שלוש יציאות USB עם תמיכה בUSB 3,חיבור לאוזניות/רמקולים,ESATA,VGA,HDMI * בלוטות?אין צורך מיוחד אבל אשמח אם יהיה * גודל מינימלי של כונן קשיח ? מעדיף 1TB - אם קיימת אופציה ליותר אשמח - מצד שני אם קיים נייד מוצלח עם 750 אשמח להתפשר. * כונן CD/DVD? צורב? DVD צורב * כונן Bluray?לא - אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?בשביל מה זה טוב ? (לא מת…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by mrwegle,

היי מה אתם חושבים על מפרט הזה? מחשב בישבל מסחקים. תקציב שלי 2700ש''ח. עולי עדיף לקחת מהבד של intel? זה מפרט מ IQPC.co.ilאם אתם נותנים מפרט אחר בבקשה מאתר זה. AMD ATHLON II X3 435 AM3 (2.9GHz) - BOX אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪514 לוח אם: GIGABYTE GA-MA770-US3 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪396 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5S-2GBNT אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪244 כרטיס מסך: SAPPHIRE HD5750 1GB GDDR5 - RETAIL אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪794 מארז: RAIDMAX APEX w/o PSU מחיר: ₪164 ספק כוח: HEC 400VN - BULK אחריות: שנה. מחיר: ₪202 דיסק קשיח: WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪278 הרכבת מחשב: הרכבת מ…

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Shahar_L,

שלום, אשמח להמלצות לנייד במפרט הבא: מטרות המחשב: ArcGIS Dektop, אופיס, עיבוד תמונות לווין, עריכה דו ותלת מימדית * גודל המסך: לפחות 17 אינצ'. בהיר/מט - לא משנה. * רזולוציית המסך: 1080*1920, FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: מקלדת הכוללת numpad * משקל רצוי: לא קריטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך: לא בהכרח. רוב הזמן יהיה מחובר למקור כוח. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI, VGA, USB 3.0 * Bluetooth: כן - סטנדרטי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: לפחות 1TB. אם ההבדל בין 7200RPM ל-5400RPM באמת מורגש (מתוכננים קבצים של כמה עשרות ג'יגה) אז 7200RPM. * כונן אופטי: מעדיף שכן. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית : כן * האם בתקציב צריך להיכנס …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: משחקים בסגנון witcher 3, dark souls3 אולי קצת PUBG אבל הוא לא העיקר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) מכיוון שמחפש לקנות גם מסך אז מחכה להצעות, מתכנן רזולוציה של 1980X1080 או יותר - פתוח להצעות -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות - גבוהות 3. האם יש …

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by NadavP,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך אבל לא אם זה יעלה לי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 4000 ש"ח אם זה ממש שווה את זה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 4, Watchdogs וכו'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש לי כבר מסך Dell U2414, רזולוציה 1920x1080. -לאילו הגדרות גרפיות מי…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Murmur,

שלום, אני מחפש מחשב 15" לשימושים אופיס ואינטרנט פשוטים (בעיקר כתיבה בוורד), עם מסך מאט. חשבתי על Dell Vostro, ואני למעשה מתלבט בין השניים האלה: Vostro 500 עם ליבה יחידה ופלטפורמה ישנה http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-500.htm Vostro 1510 עם ליבה כפולה ומונטבינה http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1510.htm ההבדל במחיר הוא 1100 שקל לטובת החד ליבתי. אשמח לעצתכם באשר לשאלה האם שווה לי ההפרש במחיר: א. משיקולי ביצועים לשימושים שהזכרתי ב. משיקולי איכות ותמורה לכסף - האם איכות ההרכבה שונה, המסך, או כל עניין חשוב אחר. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. אני עומד לבקר בארה"ב בקרוב, ואני צריך לקנות מחשב נייד. התקציב עומד על 1K, לשימושים משרדיים בלבד, ללא גרפיקה כבדה. הגודל שמתאים לי זה בין 13 ל 15 אינטש- עדיף 14. אני מעוניין במחשב אמין וסולידי, בלי גימיקים מיותרים שיחזיק מעמד כמה שיותר. 70% מהזמן המחשב יהיה נייח. ++ הכי חשוב - שלא יהיה לו את המסכים המבריקים הללו שקשה לראות בהם שיש או חזק ++ צמצמתי את תוצאות החיפוש שלי לשלושת אלו: אשמח לדעת מי מהם הכי ממולץ וגם אם יש חברות אחרות שיותר טובות זה יכול לעזור. בתודה מראש, אורי. Toshiba Satellite Pro® : S300M : S300M-EZ2421 Intel® Core2 Duo Processor T5870 Genuine Windows® XP Professional (SP3) with Recovery Media for Windows Vista Business (32-bit, SP1) 3GB PC2-6400 DDR2 80…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. היי , אני צריך מחשב ב3000 עם חריגה עד 3500 שח מטרת המחשב : חוץ מאינטרנט אז כלי פיתוח (visual studio וכ'ו) ותכניות אחרות(אני סטודנט למדעי המחשב). עריכת סרטים (חובבן לא צריך להגזים אבל שתיהיה יכולת לעשות זאת בזמן סביר היום ב 600 שלי זה לא מעשי...צריך גם כניסת fire wire בשביל זה) לגבי משחקים אז אני ממש לא צריך משהו מטורף וניתן אולי לחסוך כאן אבל אני ישמח אם לפחות המשחקים הסטנדרטיים (fifa,nba ...)יירוצו טוב. חוץ מזה צורב DVD . לא צריך מסך , מקלדת,עכבר,כונן דיסקטים . אני מעריך שבסכום זה אפשר לארגן מעבד 3000 עם 512 זיכרון או 2800 עם 1024. בכל אופן תנו לי מפרטים והמלצות. תודה מראש לכל מי שמגיב.

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום, הייתי שמח אם תעזרו לי בבניית מפרט שהייעוד שלו בעיקר לתכנות, הורדות ואינטנרט. צריך חומרה חזקה לפיתוח ישומים חזקים + מוכנות לויסטה. (פחות השקעה על כ.מסך יותר על ביצועים). תודה רבה!!!

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Seasonic,

CPU: Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHZ s775 CPU Cooling: Artic Cooling Freezer 7 Pro Motherboard: GIGABYTE GA EP43-DS3L Memory: G.skill 4096MB 800MHZ CL 4-4-4-12 PI Black GPU: GAINWARD GTX260 "GOLDEN SAMPLE" 896MB GDDR3 HDD: Westrem Digital 320GB 16MB SATA2 7200PRM DVD RW: Samsung SH-233B X22 Sata Black CASE: NZXT TEMPEST "AirFlow King" + 6 FANS PSU: Seasonic M12II 500W BRONZE - MODULAR

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אורח אלי
    Started by אורח אלי,

שלום, אני מחפש נייד עם מסך יחסית גדול ושיהיה מסוגל להריץ מספק תוכנות גרפיות במקביל: 1. מה התקציב המקסימאלי? 10000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ ודומיו - כבד/פרנסה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינונ…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. HP Pavilion dv6-6040ej LH777EA http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=9955 רוצה לקנות מה אומרים?? קצת משחקים סימס 3 אינטרנט סרטים וכו' וגם שיהיה טוב מבחינה שאני ידע שזה יכול להחזיק כמה שנים.. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים