עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by vsTOwn,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחב 24/7,מולטיטאסקינג,הרוב זה שימוש כעבודה משרדית אך לעיתים נדירות משחקים קלים ועבודה גרפית ב PS. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא עולים לי שמות מרוב שלא שיחקתי שנים על מחשב...אבל במקרה הצורך אשחק בהגדרות נמוכות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280X1024 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות-בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (ל…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by EyalKing,

* תקציב כ-1500 ש"ח * מטרות המחשב? עבודות משרדיות * גודל המסך? גדול עד כמה שהתקציב מאפשר * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? כן, חשוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא נדרש * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250GB * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא נדרש * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות שאפשר לסמוך עליה, לא חייבת להיות בינלאומית * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה רבה לכם

• 4 תגובות
    • 745 צפיות
  3. Started by ilia121,

היי, אני מעוניין להרכיב מערכת לעיבוד תמונה: פוטושופ בעיקר, ועיבודים כבדים במטלב. חשוב לי מאוד השקט ולכן ארצה את עצתכם בעניין. ברשותי i7-3770k לוח אם Z77 וכונן Intel SSD 520, 180GB. אני מעוניין לקנות את הרכיבים הבאים: [table][tr][td][/td][td][/td][td][/td][td] [/td][td]G.Skill 4x4GB DDR3 1600Mhz Ripjaws Z Edition Quad Channel CL9-9-9-24 ‎[/td][/tr][tr][td] [/td][td] [/td][td][/td][td][/td][td][/td][td]‏Asus HD 6870 1GB GDDR5 DX11 2xDVI 2xDP PCI-E ‎[/td][td] [/td][/tr][tr][td] [/td][td] [/td][td][/td][td][/td][td][/td][td]‏Seagate 2TB Barracuda 7200RPM 64MB Sata III ST2000DM001‎[/td][td] [/td][/tr][tr][td] [/td][td] [/td][td][/td][td][/td][td][/td][td]‏Thermaltake Toughpowe…

• 7 תגובות
    • 940 צפיות
  4. מעבד: [..] INTEL 3770 : IVY BRIDGE, CORE I7, S1155, 3.4Ghz - TRAY ₪1500 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-Z77-D3H ₪678 זיכרון: [..] KINGSTON HYPER-X BLU 8GB (4GBX2) DDR3 1600MHz CL9 ₪286 כמות:2 כרטיס מסך: [..] GAINWARD GTX660TI "PHANTOM" 2GB GDDR5 - RETAIL ₪1746 מארז: [..] COOLERMASTER CM 690 II ADVANDCED (WHITE) w/o PSU - לרוכשי מחשב חדש! - כל הקודם זוכה ! - זמין במלאי ₪290 ספק כוח: [..] SEASONIC M12II 620W - MODULAR - זמין במלאי ₪463 קרור למעבד: [..] ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO REV.2 - זמין במלאי ₪140 דיסק קשיח: [..] SEAGATE 2TB SATA3 7200RPM - זמין במלאי ₪598 הרכבת מחשב: [..] הרכבת מחשב + בדיקות במעבדה של 24 שעות + חיווט ברמה גבוהה - בקניית מחשב מעל 5,500 ש"ח ₪0 מחיר סופי כולל…

• 6 תגובות
    • 735 צפיות
  5. Started by roy500,

שלום רב... ברשותי מחשב נייד TOSHIBA מדגם SATELLITE P845 S4200. חדש נקנה לפני כשבועיים בארה"ב. לאחר שהעברתי אליו את כל המידע והתוכנות מהמחשב הישן , נכנסתי לסקייפ כדי להתקשר ואחרי כל ההגדרות של הסאונד והוידיאו בלי בעיות , יום לאחר מכן המחשב לא זיהה את המצלמה, נכנסתי דרך האפליקציה של התוכנה במחשב שם נרשמה לי ההודעה- web camera initialization faield.please check your camera device and restart application or computer לפעמים היא כן עובדת ואז גם המחשב מזהה אותה ואפשר להיכנס להגדרות דרך האפליקציה, זה אחרי ששומעים מין צליל של חיבור כמו שמחברים התקן USB למשל למחשב, אם יש עוד פעם צליל שנשמע כמו ניתוק ההתקן אז גם המצלמה לא עובדת. יצרתי קשר עם התמיכה הטכנית של טושיבה בארץ, ניסינו …

• 9 תגובות
    • 3.5k צפיות
  6. Started by avichaisH,

שלום, מצאתי דיל לבאנדל של מעבד i7 3770s פלוס לוח אם DH77DF פלוס כונן SSD 180GB 520 series באלף חמש מאות שקל. מבדיקה קטנה שלי זה נראה לי מאוד זול, השאלה היא האם לדעתכם זה יכול להיות בסיס טוב למחשב גיימינג שאני רוצה לבנות? ובאותו נושא, איך הלוח אם הזה?

7. Started by nookii,

. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? רמקולים, עכבר, מקלדת ומסך לא דרושים במפרט 4. …

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  8. Started by Frequency,

טוב אז אני צריך רק מחשב (רק את ה"קופסא") לאדריכלית, עבודה בעיקר עם התוכנה אוטוקד. בהתחלה תיכננתי לקנות נייד (אפשר לראות את הדיון פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=539537.msg4603057#msg4603057) בסוף החלטתי ללכת על נייח. המסך שכנראה נשתמש בו עם המחשב הזה יהיה Dell U2311H (או 23" IPS FHD אחר) שאלה חשובה: מה דעתכם על המעבדים משולבי השבב הגראפי של AMD (יש להם אחד למשל עם HD6550 ו A8 X4 3850)? 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב בעיקר לעבודה עם התוכנה תוכנת AutoCad ושיתאים גם למידול תלת מימד ניתן לצפות בדרישות המערכת של התוכנה כאן: http://usa.autodesk.…

9. מעבד: Intel Ivy Bridge Core i5 3450 Socket 1155 6MB 3.1Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪918 קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION FAN CONTROL - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪58 לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪389 מארז: Gigabyte GZ-G1 PLUS Black MidiTower ATX 2x 120 + 1x 80 MM FAN כמות: 1 - מחיר: ₪289 ספק כוח: SeaSonic ET 500W 34A @ 12V Bulk כמות: 1 - מחיר: ₪360 זיכרון: 8Gb KINGSTON KIT ( 4G X2) Hyper-X BLUE - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪239 סה"כ: ₪2253 אני צריך עצה בקשר לאיזה כרטיס מסך להכניס , המחשב מיועד בעיקר למשחקים , תכני HD, גלישה וכו'. תקציב עד 3300 כללי ללא אפשרות חריגה. תודה רבה לכל העוזרים

10. Started by Dima323,

שלום מדובר במחשב Dell Inspiron 1520 עכשיו יש לו 2 סלוטים של 1GB כל אחת בתדר 667Mhz חשבתי להרחיב ל 4GB - יהיה שיפור ביצועים מורגש? חשבתי להחליף במשהו כזה: 1x4GB DDR3 1333Mhz \ 1600Mhz SODIMM יש בעיה שזה 1333Mhz\1600Mhz או שפשוט יעבוד לפי התדר המקסימלי שלוח אם תומך? איזה יצרן מהבאים עדיף: Kingston \ G.Skill \ Transcend \ Corsair

• 5 תגובות
    • 680 צפיות
  11. לאחר שהמסך שלי נדפק והחלפתי אותו והמסך שקניתי היה דפוק וגם אותו החלפתי ועכשיו הוא עובד כמו שצריך רק בעיה אחת קטנה לאחר כיבוי המחשב המסך נשאר מואר זאת אומרת מסך לבן רק כשאני מוציא את הסוללה המסך מתכבה = נהייה שחור איפה בידיוק הבעיה?מה הפתרון? מגעים?מסך עצמו?

• 0 תגובות
    • 907 צפיות
  12. Started by CyberBot,

http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=QSA0DIL&cfm=B44B41C13E21 לגלישה אופיס סרטים וEGALE? המחיר שווה אותו?

13. Started by ra_mit,

תקציב מקסימלי 4000, עדיף פחות. איזור ה-2000-3000 עדיף. (אבל מעדיפה להוסיף כסף אם זה אומר שאוכל להשתמש בו כמה שנים) שימושי המחשב: משחקים: heroes of might and agic 6, diablo 3, משחקי אסטרטגיה תוכנות: matlab, solidworks המסך הוא סמסונג 21" השקט חשוב, (6) אבל אשמח לפירוט לגבי ההפרש במחיר בין מחשב שקט ושקט מאוד. אני רוצה תמיכה ב-USB3 אני לא רוצה לשדרג בקרוב אבל אם זה לא משנה בהרבה את המחיר אשמח להשאיר אופציות לשדרוג בעתיד. ללא ציוד הקפי או מערכת הפעלה. אבל עם תמיכה ב- wifi

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  14. שלום רב! הגיעה העת לרכוש מחשב חדש. לאחר לבטים רבים, החלטתי לקנות מחשב נייח ולא מחשב נייד. אינני ''דובר''שפות תכנות, אני לא חובב משחקי וידאו מנווני מוח ולא מתמצא כלל בעריכה גרפית ועיצוב. המחשב משמש עבורי בעיקר ככלי כתיבה. אני מאוד אוהב לכתוב סיפורים. כרגע, אני כותב בעיקר נובלות ארוטיות הנשטחות על כעשרה עמודים אך הייתי רוצה לפתח את הכישרון הספרותי שלי ולהיות מסוגל לכתוב סיפורי מתח על חוקר משטרה קשה יום העומל על פרשיית רצח סבוכה או סוכן ביון חסר פחד אשר נשלח לחסל מוסלמים פאנטים. כמו כן, הייתי רוצה לכתוב דרמות העוסקות בחיי היומיום הלא פשוטים של האדם הממוצע בעולם המערבי ולנסות להציע דרכי חשיבה ורעיונות; פנטזיות מתוחכמות הטומנות בתוכן אלגוריה; אגדות המתרחשות במאות קודמות ועוד..…

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  15. Started by Nimesh,

שלום לכולם, לא מזמן כתבתי כאן הודעה בנוגע לקניית מחשב שהיה מיועד לחברתי. עתה אני מעוניין לרכוש אחד לעצמי לפי הפרטים הבאים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך במידת האפשר. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין לחרוג מהתקציב. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב גיימינג. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כמעט כל משחק שייצא בעתיד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המחיר צריך לכלול מסך, אז תגידו לי אתם. …

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תמיד טוב לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500+- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד, מידול ואנימציה בתלת מימד, עריכת וידיאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). BLENDER, PHOTOSHOP, AFTER EFFECTS, PREMIERE וזה בעיקר להתעסקות כיפית עכשיו.. הפוקוס המרכזי צריך להיות על גיימינג ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. SKYRIM, GUILDWARS2 בינתיים זה מה שעולה לי בראש, אבל יהיו עוד, חשוב שהוא יחזיק מעמד למשחקים הבאים -מהי הרזול…

17. Intel Ivy Bridge Core i5 3570K Socket 1155 8MB 3.4Ghz Tray , יחידות 1 ₪1189 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3752 Scythe Mugen 3 For Intel AMD SCMG3000, יחידות 1 ₪241 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3416 Kingston Hyper X Blu 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1600Mhz, יחידות 1 ₪338 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3226 SeaGate Barracuda 2TB ST2000DM001 64MB Sata3 7200rpm, יחידות 1 ₪651 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3623 GigaByte GeForce GTX670 2GB GDDR5 256Bit GV-N670OC-2GD לרוכשי מחשב מעל 4500 ש"ח, יחידות 1 ₪2383 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3937 צורב Sony / Nec AD-7280S SATA x 24 Black, יחידות 1 ₪116 http://www.rsm.co.il…

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  18. שלום רב , הגיע הזמן להחליף את המחשב נייד שלי באחד חדש, האמת שאני לא כל כך מבין בתחום קראתי קצת פוסטים בפורום והייתי רוצה להעזר בכם על מנת למצוא מחשב נייד שיתאים לי * מטרות המחשב: לימודים (הנדסת מכונות ) - הרצת תוכנות כבדות כמו מאלטאב, צפייה בסרטים hd (וחיבור לטלוויזיה), קצת משחקים. * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? סטנדרטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4-5 שעות (סטנדרטי) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI לחבר לטלוויזיה * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 500GB * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא כל כך יודע מזה, ניסיתי לקרוא, זה נחוץ לדעתכם? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לפחות 3 שנים אחריות- לא חייב בינלאומי * האם בתקציב …

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by santakelev,

שלום, החלטתי לקנות להורים שלי מחשב נייד. הם די מבוגרים ולא ממש רגילים למחשב, ככה שהייעוד המרכזי שלו יהיה שיחות בסקייפ (צריך מצלמה מובנית) וגלישה באינטרנט, יוטיוב. כפי שכתבתי בכותרת התקציב הוא עד 2K. אשמח להצעות. תודה!

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  20. Started by פתח הדביר,

מחשב נייד מוחדש מבית Lenovo, מדגם G555, עם מסך LED 15.6'' HD, מעבד ליבה כפולה AMD ATHLON 2 M320 במהירות 2.1GHz, זיכרון בנפח 2GB, דיסק קשיח של 160GB, כרטיס מסך איכותי Radeon HD 4200, מצלמת רשת עם מיקרופון מובנה, סוללת ליתיום 6 תאים לזמן עבודה ממושך, זוג רמקולים מובנים, ועוד. http://www.buy2.co.il/Hashfela/DailyDeal/Index/cfdca238-f6b5-4db8-bbe9-6137e2b04d82?referrer=mailchimp&utm_source=BUY2+Daily+Deal+-+Hashfela&utm_campaign=694be28fd7-Buy2_-1_Hashfela_15_08_12&utm_medium=email

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  21. התקציב הינו 3000 ש"ח וישנה אפשרות לחרוב בעד 500 שקלים. המחשב מיועד בעיקר למשחקים (אך לא גיימינג),פנאי וכן הרצה של סרטי HD. הרזולוציה שהמחשב יריץ תהיה 1920X1080 אולי יותר אם יתאפשר. הבניה היא של מחשב שלם חוץ מהציוד ההיקפי. השקט אינו קריטי ממש (5/10). לא מתוכנן אוברקלוק בכלל, ואין צורך לכלול מערכת הפעלה. מה שחשוב שלמחשב,בין היתר, יהיה קירור טוב בגלל שהוא בקומת גג ששם כל הזמן חם, גם בחורף. שירכיבו לי אותו בבקשה, אני גר בערד אז אם אפשר שישלחו אותו בדואר או משהו. USB3 ,ESATA וכל השאר שיכללו בלוח האם אלא אם כן זה מייקר את הלוח ממש. אני רק אבקש שהתקציב יכלול הארד דיסק של 750 גיגה. המחשב לא מתוכנן לשדרוג לכן התקציב הזה צריך להספיק למחשב ממוצע שישאר לאורך זמן במידת האפשר.…

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  22. Started by lilo007,

שלום אני רוצה לקנות מחשב לאחיינים שלי בגילאים 5 ו 7. המטרה של המחשב היא אינטרנט, משחקים קלים ובנוניים (אולי אפילו פיפ"א), צפיה בסרטונים וסרטים באיכות רגילה 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, משחקים קלים ובנוניים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). יכול להיות עבודות בOFFICE בעתיד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן…

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  23. Started by test_wonder,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקי מחשב ,תוכנות תיכנות KEILL ,VISUAL studio אוופיס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב- 1680X1050 22 inch . -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך. 4. האם יש…

• 2 תגובות
    • 865 צפיות
  24. Started by sollito,

שלום לכולם, אני מחפש מחשב לגרפיקה בעיקר תלת מימד , התקציב קצת נמוך , אבל בהתחשב שהמחשב הנוכחי שלי (toshiba satellite l300) הוא dual core בן 4 והוא מצליח להחזיק את התוכנות (קצת איטי) * מטרות המחשב? גרפיקה, תלת מימד solidworks, 3dmax, rhino דו מימד פוטושופ וחבריהם... * גודל המסך? 17 * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 20 דקות חובה (לשירותים) כל דקה נוספת ברכה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) לא * בלוטות? לא חשוב * גודל מינימלי של כונן קשיח ? מעדיף מעל 500 (מהיר, 7200) * כונן CD/DVD? צורב? מישהו עוד משתמש בכאלה? לא חבל על המקום? בכל מקרה אני יקבל אחד הא? * כונן Bluray? לא …

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by shaulzon,

שלום לכולם !! לאחרונה קניתי מחשב מדגם HP Probook 4530s ממחסני חשמל,המחשב עלה בצורה רגילה ועד כה הכל היה בסדר אבל שמתי לב שהוא לא מתפקד כראוי, לדוגמה:USB 3.0 לא פעל בכלל גם אחרי התקנת הדרייברים הדרושים מאתר האינטרנט של HP ובאופן כללי לכל פעולה של המחשב לקח המון זמן לדוגמה: התקנת עדכוני מערכת מWINDOWS UPDATE לקח כ-24 שעות ! ויש לי אינטרנט מהיר אז לא נגרם בגלל זה. אז החזרתי אותו לחנות וקיבלתי זיכו מלא. הלכתי לראות את אותו דגם בחנות אחרת והיה הבדל שהוא יותר מתקדם מבחינת מפרט עשיר יותר. התייעצי עם המוכר בחנות לגבי התקלה שנגרמה לי בחנות שבו רכשתי את המחשב והוא אמר לי שכנראה היה מדובר בתקלה חריגה במיוחד ושאצלם זה לא יקרה. כמובן שאין לסמוך על מה שהם אומרים. אני מספר את כל …

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים