ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,361 דיונים בפורום זה
-
היי, מחפש מחשב נייד שיחליף את הAsus U35JC הנוכחי (אם מישהו סקרן: מתחמם מאוד, מרעיש, לא חזק באופן כללי), בעלות 4000-5000 ש"ח. דרישות: מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) בעיקר סטודנטיאלי רגיל (ללא תכנות), כנראה שגם קצת משחקים וסרטים. * גודל המסך? 13.3-14 * משקל רצוי? 1.5-2 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן. 6+ (הנוכחי מחזיק גם 8 שעות בשימוש עדין) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) HDMI, USB3 * בלוטות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? …
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אז ככה, מה המחשב הכי כדאי בשוק בישראל ברמה הזאת? (בדגש על יכולות 3D לתוכנות Autodesk למינהם ומשחקים :s05: בקיצור כרטיס מסך חשוב לי). 1) הראשון של ASUS מחיר : כ-5000 ש"ח דגם: Asus N55SL-S1021V מאיץ גרפי: NVIDIA® GeForce® GT 635M 2GB DDR3 VRAM מפרט: http://ksp.co.il/?uin=15046 2) דגם של HP, מחיר: כ-5500 דגם: HP Pavilion DV6-6B19EJ מאיץ גרפי: AMD Radeon HD 6770M 2 GB GDDR5 dedicated מפרט: http://ksp.co.il/?uin=14102 3) TOSHIBA, מחיר כ-5500 ש"ח דגם:Satellite P755-11Q מאיץ גרפי: NVIDIA® GeForce® GT 540M מפרט: http://www.g-tech.co.il/Product.asp?Pid=AMT-P755-11Q&Cat2Cat1ID=36&Cat2ID=63&aff=Zap〈=he משהו אולי מכיר את הדגמים הללו? אשמח לשמוע ביקורת (-: כרגע…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי להתחדש במחשב נייד חדש. לא עשיתי יותר מדי סקר שוק אבל עליתי על איזה מבצע והוא נרא לי טוב. המחשב המדובר זה מחשב נייד דגם Inspiron N5520 מעבד- Intel Core i7-3612 מסך- 15.6" High Definition (1366x768) WLED נפח איחסון- 1000GB Serial ATA זיכרון - 8GB DDR3 1600 כרטיס נסך- 1GB AMD Radeon HD 7670M מתנה- אנטי וירוס McAfee (מקפיי) ל-15 חודשים – בשווי 120 ש"ח דגם המחשב[/r] Inspiron 5520 מעבד Intel Core i7-3612 (up to 3.1 GHz) מסך 15.6in High Definition (1366X768) WLED with TrueLife צבע Moon Silver Switch Cover זיכרון 8192MB (2x4096) 1600MHz DDR3 נפח איחסון 1TB Serial ATA (5400RPM) כונן 8x DVD+/-RW Optical Drive סוללה Primary 6-cell 48W/HR LI-ION כר…
-
- 2 תגובות
- 872 צפיות
-
-
-
אני רוצה חוות דעת על שני המחשבים האלו,ואם לא חוות דעת אז איזה כדי לקחת?? http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8583 . http://ksp.co.il/?select=.268..271..139.&list=1&sort=2&glist=0&uin=14957&txt_search=&buy=&minprice=&maxprice= מבחינת המפרט הם דומים מאוד,השאלה איזה עיצוב וחברה עדיף.
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
היי, אני יודע שDELL לחלק מהניידים מביאם אחריות 3 שנים בבית הלקוח, האם יש גם חברות אחרות? תודה
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
רוצה להציג מפרט בסיס המיועד לגלישה בעיקר עם צפייה בשידורים ישירים באינטרנט. נתחיל מהשאלון 1. מה התקציב המקסימאלי? – עד 1500 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב ((\גלישה\צפייה בשידורים ישירים באינטרנט) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בעיקר גלישה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית), 19 אינטש ,רזולוציה 1024X1280). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב ( 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן נייד וציוד היקפי 5. עד כמה ח…
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
??? ??? ??? שלום לכולם, הDV6 גוסס. מחפש מחשב נייד עם מסך 15.6 , בעל מעבד חזק עיקר השימושים אינטרנט והרצת קבצי סרט ללא משחקים. אודה להמלצות מאתרים כמו tigerdirect.com , DELL וכו .. אמריקאים (הבנתי שזה יותר משתלם מאשר בארץ ויותר זול אפילו אחרי מע"מ) אודה לעזרה דחופה גיביתי את כל החומר והמחשב זה העבודה שלי על כן הנושא דחוף. כמו כן אם מישהו מכיר בעיות תאימות \בעיות יבוא של לפטופים ושאר הגבלות אשמח לאזהרה\המלצה תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום רב, אשמח למידע על המחשב המצורף: 300V5A-S07IL SAMSUNG דיי דחוף לי.. ייעוד המחשב מדיה סנטר וקצת משחקים. תודה רבה מראש עלות כ-3000 http://www.chayon.co.il/Product.aspx?OID=4370&catid=4321&CatalogName=SAMSUNG
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
שילמתי עבורו 3900 ש"ח מארז- VL80001W2Z V3 THERMALTAKE שחור ספק כח- A.PFC 550W FAN12 Ci-POWER CWT לוח אם- B75A-G43 SATA3 USB3 7.1 1GLAN MSI מעבד- אינטל 3.4GHz 8MB CORE I7 1155 QUAD 3770 מאוורר למארז- ARCTIC F12 AC 12CM זכרון- CEON 4GB DDR3 1333MHZ כ.מסך- Nvidia GeForce 210 1GB-3 GIGABYTE דיסק קשיח פנימי- 500GB S3 2Y 7200 16MB SEAGATE צורב- SATA SAMSUNG DVDX22 DL שחור SH-S222 תוכנת- 64BIT OEM WINDOWS 7 HOME PREMIUM HEB כר.רשת 1G LAN מובנה בלוח האם כ.קול 5.1 מובנה בלוח האם מאיץ גרפי INTEL GRAPHICS תודה מראש,שרון.
-
- 8 תגובות
- 636 צפיות
-
-
בעיקרון אני מעוניין במפרט גיימינג עד 4000 שקל פלוס מינוס הייתי בהרבה חנויות ובסוף קיבלתי מפרט שנראה לי הוגן במחיר סביר הבעיה היא שאני מתלבט לגבי הכרטיס מסך האם לחכות שירדו המחירים? להשאר עם gtx 560 ti? או בכלל לעבור ל7850 למרות שאני לא חובב מושבע שלהם. אודה לעזרתכם וביקורתכם.
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - אם אפשר לחסוך, עדיף ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - עבודה משרדית (תוכנות אופיס), אינטרנט ומעט מדיה (צריבה, itunes, סרטים וכו') 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. - אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? - 6, עדיף שיהיה רגוע... 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? - לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/א…
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-
-
ראיתי את המחשב הזה בynet: https://www.ynetshops.co.il/Product/9122/ רציתי לדעת דבר ראשון אם הוא משתלם מבחינת מחיר-ביצועים ודבר שני לגבי האחריות שלו, אם זאת סכנה לקנות מחשב נייד שהאחריות שלו היא לשנה בלבד? תודה רבה, דור.
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
שלום כשאני מעלה את המחשב הוא מעלה הודעת שגיאה אם ציפצוף: This product is covered by one or more of the following patents: US5, 307, 459, US5,434,872, US5, 732,094, US6,570, 884, US6,115,776, and US6,327,625 For Realtek RTL8101E/8102E(L)/8103E(L) PCI-E Ethernet Controller v1. 13 (081016) מה זה אומר תודה
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
<blockquote> האם כדאי לי לקנות אותו? מפרט המחשב: asus zenbook ux32vd r3001v קישור למפרט באתר אחר:http://www.ksp.co.il/?uin=16688 מחיר: 5280 שימושים: אינטרנט, משחקים על איכות נמוכה וחשוב לי שהוא קל ודק וגם עיצוב יפה הערות: תודה לעוזרים </blockquote>
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה המפרט שאני מחפש: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים! א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:המשחקים החדשים ביותר -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרש…
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שניתן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימיניג לילד בן 12 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF3, Call Of Duty3, GTAV וכו' -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23-24 אינץ' HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהה ככול שניתן במסגרת התקציב 3. האם יש צורך בציוד הקפי (ל…
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
היי חבר'ה. מישהו יודע אם המחשב הזה יחזור להיות זמין בארץ בתקופה הקרובה? אני רוצה לקנות אותו אבל לא הצלחתי למצוא בשום מקום.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום , אני הולך להזמין את המחשב עם המפרט הבא : מעבד - Core I5-3470 קירור למעבד - Zalman CNPS 7000 לוח אם - Gigabyte GA-H67MA-USB3-B3 זכרון - Kingston 2x4GB DDR3 כונן קשיח פנימי Intel 120GB 330 SSDSC2CT120A3K5 ספק כח - Antec High Current Gamer 520W HCG-520 מארז - Antec One Hundred כונן DVD LG כאשר המחשב מגיע ללא כרטיס מסך . אני שם את הכרטיס שיש לי כרגע מסוג כרטיס מסך Sapphire HD 6770 1GB GDDR5. השאלה שלי היא האם לא תהיה בעיה של התאמה בין הכרטיס למערכת החדשה . והאם אני אוכל להפעיל עליו directx 11 ? איזו מערכת הפעלה כדאי לי לשים על המחשב ? לתשובתכם אודה.
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? אינטרנט ,מסמכים,לא משהו היי-אנדי. * גודל המסך? 13-14 * משקל רצוי? לא קריטי כ"כ אבל יהיה נחמד שיהיה קל . * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 3 שעות . * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI , USB . * בלוטות? ראוי שיהיה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? סטנדרטי * כונן CD/DVD? צורב?לא קריטי עם הUSB של היום * כונן Bluray?כנ"ל * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?ראו פירוט מטה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא אז בנוגע למע' ההפעלה הלפטופ הקודם הלך (בגלל זה קונים חדש) כי נכנסו נמלים וכנראה דפקו את הלוח-אם המדבקה של הרישיון עדיין קיימת , אבל הקוד למטה חצי נמחק ואין לי דיק של ה WIN …
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
חפרתי קצת בפורום והתקשתי למצוא המלצה חד משמעית לתקציב העלוב שלי, אשמח לקבל עזרה. * מטרות המחשב? סטודנט להנדסת תעשיות מים (אין צורך בתוכנות גראפיות למיניהן) * גודל המסך? איזור ה 15 , חבל על העיניים ... * משקל רצוי : אני בחור חזק... * האם נדרש זמן סוללה ארוך חודש וחצי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? עדיף שיהיה HDMI * בלוטות כן * גודל מינימלי 500G * כונן CD/DVD * כונן Bluray לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה , לא יש לי כבר. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי, מה שנותן תמורה לכסף + שיהיה עמיד
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
כמה צריך לעלות קורס תיקון מחשבים ברמת רכיב, שהקורס כולל את כל סוגי התיקונים כולל הלחמת כרטיס מסך
-
- 5 תגובות
- 982 צפיות
-
-
הי אני צריך לקנות מעבד ולוח אם חדש בגלל שהלוח אם שלי מתחמם ונדפק לו הביוס אמרו לי שכבר עדיף לקנות לוח אם של אינטל ומעבד אינטל כי ה AMD הזה עושה הרבה צרות מה שיש לי עכשיו amd phenom 2 x4 955 3.2ghz Gigabyte MA78LMT-S2 Kingston 1x4GB DDR3 1333Mhz corsair cx500 GTX460 Thermaltake wingrs101 כנראה התקציב של המעבד יהיה 1000 שקל ולוח אם 350 שקל אולי אפילו פחות חשבתי על זה http://ksp.co.il/?uin=15488 ולוח אם http://ksp.co.il/?uin=12423 הלוח אם הזה מתאים למארז? ספק כוח וכל השאר נכון? והמעבד שהבאתי הוא טוב יותר ממה שיש לי עכשיו? זה טוב לגיימינג? תודה רבה לעוזרים אשמח לכמה שיותר, ואני קונה הכל מ KSP, אני זוכר פעם היה להם מעבדים כמו I5 760 שעלו ממש קצת היום אין
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכי…
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים סרטים ולימודים מול אופיס ובאנטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל סוגי המשחקים בהגדרות המקס' שניתן -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מקסימליות -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינינות עד גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מק…
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-