עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by omrygal,

זה המפרט שאני מחפש: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים! א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:המשחקים החדשים ביותר -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרש…

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שניתן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימיניג לילד בן 12 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF3, Call Of Duty3, GTAV וכו' -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23-24 אינץ' HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהה ככול שניתן במסגרת התקציב 3. האם יש צורך בציוד הקפי (ל…

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  3. Started by Syrul,

היי חבר'ה. מישהו יודע אם המחשב הזה יחזור להיות זמין בארץ בתקופה הקרובה? אני רוצה לקנות אותו אבל לא הצלחתי למצוא בשום מקום.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Alonzo17,

שלום , אני הולך להזמין את המחשב עם המפרט הבא : מעבד - Core I5-3470 קירור למעבד - Zalman CNPS 7000 לוח אם - Gigabyte GA-H67MA-USB3-B3 זכרון - Kingston 2x4GB DDR3 כונן קשיח פנימי Intel 120GB 330 SSDSC2CT120A3K5 ספק כח - Antec High Current Gamer 520W HCG-520 מארז - Antec One Hundred כונן DVD LG כאשר המחשב מגיע ללא כרטיס מסך . אני שם את הכרטיס שיש לי כרגע מסוג כרטיס מסך Sapphire HD 6770 1GB GDDR5. השאלה שלי היא האם לא תהיה בעיה של התאמה בין הכרטיס למערכת החדשה . והאם אני אוכל להפעיל עליו directx 11 ? איזו מערכת הפעלה כדאי לי לשים על המחשב ? לתשובתכם אודה.

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  5. * מטרות המחשב? אינטרנט ,מסמכים,לא משהו היי-אנדי. * גודל המסך? 13-14 * משקל רצוי? לא קריטי כ"כ אבל יהיה נחמד שיהיה קל . * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 3 שעות . * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI , USB . * בלוטות? ראוי שיהיה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? סטנדרטי * כונן CD/DVD? צורב?לא קריטי עם הUSB של היום * כונן Bluray?כנ"ל * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?ראו פירוט מטה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא אז בנוגע למע' ההפעלה הלפטופ הקודם הלך (בגלל זה קונים חדש) כי נכנסו נמלים וכנראה דפקו את הלוח-אם המדבקה של הרישיון עדיין קיימת , אבל הקוד למטה חצי נמחק ואין לי דיק של ה WIN …

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  6. חפרתי קצת בפורום והתקשתי למצוא המלצה חד משמעית לתקציב העלוב שלי, אשמח לקבל עזרה. * מטרות המחשב? סטודנט להנדסת תעשיות מים (אין צורך בתוכנות גראפיות למיניהן) * גודל המסך? איזור ה 15 , חבל על העיניים ... * משקל רצוי : אני בחור חזק... * האם נדרש זמן סוללה ארוך חודש וחצי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? עדיף שיהיה HDMI * בלוטות כן * גודל מינימלי 500G * כונן CD/DVD * כונן Bluray לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה , לא יש לי כבר. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי, מה שנותן תמורה לכסף + שיהיה עמיד

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  7. כמה צריך לעלות קורס תיקון מחשבים ברמת רכיב, שהקורס כולל את כל סוגי התיקונים כולל הלחמת כרטיס מסך

• 5 תגובות
    • 977 צפיות
  8. Started by woodk1d,

הי אני צריך לקנות מעבד ולוח אם חדש בגלל שהלוח אם שלי מתחמם ונדפק לו הביוס אמרו לי שכבר עדיף לקנות לוח אם של אינטל ומעבד אינטל כי ה AMD הזה עושה הרבה צרות מה שיש לי עכשיו amd phenom 2 x4 955 3.2ghz Gigabyte MA78LMT-S2 Kingston 1x4GB DDR3 1333Mhz corsair cx500 GTX460 Thermaltake wingrs101 כנראה התקציב של המעבד יהיה 1000 שקל ולוח אם 350 שקל אולי אפילו פחות חשבתי על זה http://ksp.co.il/?uin=15488 ולוח אם http://ksp.co.il/?uin=12423 הלוח אם הזה מתאים למארז? ספק כוח וכל השאר נכון? והמעבד שהבאתי הוא טוב יותר ממה שיש לי עכשיו? זה טוב לגיימינג? תודה רבה לעוזרים אשמח לכמה שיותר, ואני קונה הכל מ KSP, אני זוכר פעם היה להם מעבדים כמו I5 760 שעלו ממש קצת היום אין

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  9. Started by moshemanov,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכי…

10. Started by yakir4u,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים סרטים ולימודים מול אופיס ובאנטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל סוגי המשחקים בהגדרות המקס' שניתן -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מקסימליות -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינינות עד גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מק…

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). --- ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - Crysis 3,באטלפילד 3 וכ'ו...בעיקרון משחקים חדשים,לא ספציפי. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוה שאפשר 3. האם יש …

• 4 תגובות
    • 715 צפיות
  12. היי! הנה המפרט, אני צריך לדעת אם כל החלקים מסתדרים ביחד ואין איזשהו צוואר בקבוק קריטי במפרט. זה בעיקרון מפרט שראיתי פה מלפני כמה ימים ושיניתי כמה דברים. [table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Ivy Bridge Core i5 3450 Socket 1155 6MB 3.1Ghz Tray[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td] 918₪ [/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]ZALMAN CNPS5X SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td] 129₪ [/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]Gigabyte GA-B75-D3V[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td] 4…

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by shaihood,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. שיריץ פחות או יותר על רזולוציה נורמלית את המשחקים האחרונים שיצאו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) 24 אינץ' 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין 5. עד כמה…

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  14. Started by alonx,

שלום לכם , אני מחפש מפרט בסיסי לאבא שלי כשהשימושים הם בעיקר אינטרנט , קצת אופיס , אולי צפיה בסרטונים וכד' המפרט שהוצע באתר פה בסביבות 1700 ש"ח נראה בהחלט מלבד אולי מעבד I3 שאני אוסיף. ב- KSP יש מפרט דומה עם מספר שינויים שאשמח אם תוכלו לאמר עד כמה זה משנה מול המפרט באתר מבחינת איכות לוח אם - Asus P8H61-M LX B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, VGA לעומת מה שאתם מציעים Gigabyte GA-B75M-D3H ספק כח - Golden Tiger 450W Real, 12cm Fan 24pin לעומת מה שאתם מציעים FSP 300W (60HCN) מארז - Knight-18 MIDI ATX Black With + 1X80MM Fan (Arctic Cooling) (No PSU) לעומת מה שאתם מציעים Coolermaster Elite 335 תודה מראש

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  15. Started by Sayoreti,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל :ם ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם חריגה קלה של עד 500 ~ ש"ח תהווה שיפור משמעותי בכרטיס מסך/ביצועים וכו' אז אין בעיה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים מודרנים למיניהם שעומדים לצאת ומשחקי רשת (DISHONORED AC3 GUILD WARS 2 BF3) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 1680x1050, …

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by swisaman,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח גג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים והרצת סטרימים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעקרון,כל המשחקים החדשים שיצאו ומשחקים שעומדים לצאת. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מקסימליות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוג…

• 2 תגובות
    • 498 צפיות
  17. מחפשת מחשב חזק שיוכל להתמודד בקלות ובמהירות עם עבודה במקביל על מספר תוכנות של אדובי. רשימת המכולת: 1. התקציב המקסימאלי - 6000 ש״ח ניתן לנצל את כל התקציב, ניתן לחרוג עד 1000 ש״ח במקרה הצורך 2. שימושי המחשב: עריכה גרפית ומולטימדיה, תכני HD תוכנות עיקריות: Photoshop Illustrator Indesign Flash Dreamweaver Premier pro לצורכי פרנסה 3. אין צורך בציוד היקפי 4. נדרש מפרט מלא 5. חשיבות השקט = 7 6. לא מתוכנן אוברקלוק (OC) 7. יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (win7) והרכבת המחשב בחנות 8. איזור מגורים - השרון 9. ללא בקשות מיוחדות 10. לא מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד, אך רצוי לשמור על אופק שדרוג המחשב תבורכו מיכל

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. המפרט הוא : http://www.tms.co.il/preview/spec/9yfw42ng המחשב לצורכי גיימינג כבדים אבל לא עד כדי כך לממש קצת עריכה גראפית עם התוכנה CINIMA 4D אשמח לחוות דעת 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו כך שבתקווה המחשב יחזיק לתקופה ארוכה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 אם זה ממש קריטי אז אפשר עוד טיפה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, טיפה ממש עריכה גראפית והחמשב יחובר למסך 1080P. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש ל…

• 7 תגובות
    • 756 צפיות
  19. הי חברים אני מחפש מפרט למחשב עד 5000 שח שישמש בעיקר לעבודה על אנימציה (די מימד - פלאש) וגם לעריכה ועבודה גרפית (פרמייר, אפטר אפקטס ופוטושופ). אין צורך בציוד היקפי אך יש צורך במערכת הפעלה. חשוב שהמארז יהיה מאוורר ושסביבת העבודה תהיה שקטה. אחרי מחקר קטן הגעתי למסקנה שלצרכיי עדיף שהמערכת תהיה מבוססת על - מעבד i7 3770 8 גיגה זיכרון (אני מקווה) שיספיקו בשלב הזה כרטיס מסך - אני מתלבט בין הgtx560 לgtx560 ti? שווה את ההפרש במחיר? (כ300 שח) אני מתלבט גם לגבי רכישת כונן ssd ( ה120 גיגה)..שווה להשקיע את הכסף? ימהיר לי את העבודה עצמה (לצורך העניין על קבצי פרמייר) או רק את הזמן שיקח להעלות/לשמור את התוכנה/הקובץ? אשמח להמלצות תודה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל הת…

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  20. שלום אשתי ואני מחפשים להחליף את המחשב הנייח הישן שלנו במחשב נייד ונשמח להמלצות. הסיבה העיקרית היא שהנייח כבר ממש ישן (בן 7 !) וגם חיסכון במקום של מסך ה-crt והמארז הגדול. המחשב לא אמור לזוז מהחדר בו יהיה, מקסימום גיחות קצרות לסלון. הוא אמור לעבוד 24 שעות בעיקר על מנת שאוכל לגשת אליו מרחוק ולבצע העברת קבצים. הייעוד של המחשב הן גלישה באינטרנט והורדות, עבודות אופיס למיניהן, צפייה בסטרימינג HD , השמעת מוזיקה (יש לנו רמקולים חיצוניים טובים שאפשר לחבר) וכו'. המחשב לא מיועד לשימוש במשחקים כבדים ביומיום, אבל זה לא אומר שצריך לשים בו את כרטיס המסך הכי פחות טוב בשוק * גודל המסך? 17 פלוס מינוס * משקל רצוי? לא כזה חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר…

• 5 תגובות
    • 626 צפיות
  21. שלום, אני יודע שזאת די התפרצות (לא קראתי כאן דיונים אחרים מהסיבה שאני מאוד לחוץ בזמן וזקוק למענה פרטני מידי) - יש לי שלושה ימים להגיש מפרט מחשב שעונה על הצרכים שלי ואין לי שום ידע כלשהו בחומרת מחשב, אודה למענה מהיר! - אני מעצב גרפי שמשתמש בתוכנות הבסיסיות (פוטושופ\ אילוסטרייטור) אבל בנוסף לזה אני עובד המון עם מאיה (Maya) תוכנת תלת מימד - בדומה ל- 3d max זאת אומרת שאני זקוק למפרט "חזק" לשימוש תלת מימדי במיוחד שיוכל להחזיק את התוכנה הכבדה שתעבוד במהירות ובצורה חלקה ובנוסף לא יקרוס תחת עומס של רינדור. הסכום שניתן לי להוציא הוא - 5200 ש"ח (אין צורך במסך) אם מישהו הבין מהו הצורך ויכול לעזור לי במפרט שבאמת יענה לי על הצרכים במידת המקסימום שאפשר בסכום הזה אני אודה לו מאו…

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  22. Started by פתח הדביר,

מה דעתכם עליו? http://www.buy2.co.il/Hashfela/DailyDeal/Index/cac67958-a071-474f-aa47-baffeff70fdd?referrer=mailchimp&utm_source=BUY2+Daily+Deal+-+Hashfela&utm_campaign=1d16810005-Buy2_-1_Hashfela_19_08_12&utm_medium=email

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  23. Started by Rengade,

היי לפני שנתיים קניתי את המחשב הנייד Sony VPC-F 116FX המחשב הגיע עם הבטחה שהסוללה (החזקה יחסית 5500W) תחזיק 3 שעות. בפועל זה פחות משעתיים.. אחרי שנתיים קיבולת הסוללה גם החלה לדאוך וכך גם הזמן שהמחשב יכול לפעול בלי אינפוזיה ישירה של חשמל לכן אני מחפש סוללה רזרבית גדולה, שתחליף את הסוללה הנוכחית. חיפוש בגוגל הראה לי שסוני מוכרת סוללה גדולה עבור המחשב שלי בדגם VPC - BPL21 - אך במחיר משוגע של 250$!!! חנויות רגילות מוכרות ב-200$! מישהו קנה פעם סוללה לסוני ומצא מחירים יותר שפויים? תודה מראש -אלעד

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  24. Started by bigi37,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי (אינטרנט, סרטים), משחקים קלים, תכנות, אולי קצת פוטושופ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FIFA, Football Manager -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280X1024, אולי אם אני אזכה בחידון של הזון זה ישתנה ;D -לאילו הגדרות גרפיות …

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  25. Started by amirn,

היי, אודה לעזרה למפרט מחשב לדרישות הבאות: תקציב בסביבות 6000 שימושים: תכנות, פוטושופ קבצי RAW גדולים, VIRTUAL MACHINES, קידוד וידאו, מעט עריכת וידאו בסיסית. שקט: סביר - לא קריטי. מארז: נוח להרכבה, מקום לפחות 5 דיסקים + SSD. חשוב: פילטרים נוחים לניקוי למאוררים, USB3 * לא משחקים * OC אולי קל בהמשך. ללא ציוד היקפי. תודה

• 12 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים