ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
שלום חברה, אני זקוק למחשב חדש ואשמח לחוות דעתכם על המפרט הבא i3 3220 3mb cache 8gb ram ddr3 kingstone לוח אם: b75 gigabyte ספק 450W מארז סטנדרטי של אייבורי ללא דיסקים קשיחים וללא כרטיס מסך (יש לי כבר) כל זאת ב2000 שח. האם כדאי? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
היי חברים אני צריך חוות דעת לגבי מחשב Dell - N411z בעיקר לעבודה שותפת יום יום מעל 8 שעות עבודה בממוצע 4 שעות ללא טעינה עבודה עם מסמכים ותוכנות עריכת מוסיקה כגון Ableton / Traktor http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=11226 דעות , המלצות ? עזרה? התקציב הוא עד 3000 ש"ח . תודה.
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים וגלישה באתרי וידאו (לא רק פורנו) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Fallout NV, Skyrim, mount&blade -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך "22 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? אם כן, ניתן לר…
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
בס"ד מחפש להרכיב למשפחה שלי מחשב שישמש לצרכים יומיומיים בעיקר (של גלישה, הורדות ואופיס) ומדי פעם גם לעריכת סרטים בתוכנות כמו Adobe Premiere ו Sony Vegas. אני לא סגור על עד כמה הכרטיס הגרפי נחוץ אבל ראיתי שהמחשבים מבוססי אינטל יוצאים הרבה יותר יקר (לא רק בגלל המעבד, אלא בגלל שצריך בשביל כרטיס מסך נורמלי להוסיף סכום לא מבוטל ביחס למסגרת התקציב) לעומת מעבדי AMD שכוללים גם יחידת עיבוד גרפי חזקה (בסוקט FM1). אני חושש בגלל שאנשים אמרו לי שAMD מתחממים מהר וזה פוגע בביצועיהם אבל לא יודע עד כמה ה"שמועה" הזאת נכונה ועדכנית. במפרט שהרכבתי יצאתי מנקודות הנחה: א. שהמעבד לא הולך לעבור OC אי פעם ב. מכיוון שהמעבד לא הולך לעבור OC אז המאוורר שמגיע עם המעבד יספיק (הרעש פחות משנה במקרה הזה)…
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אהלן חברה, אני קונה מחר מחשב חדש לאחי, המחשב מיועד לגיימינג בעיקר אחי אוהב שהרבה דברים פתוחים ברקע וFPS גבוה אני רוצה גם חלון לשדרוגים עתדיים כמו תוספת של עוד זכרון + שדרוג של הכרטיס מסך זה מפרט שבניתי בTMS כולל מסך 1920X1080 לא מכיר בדיוק את מארז הזה ככה שהמלצות התקבלו בברכה, אני צריך מארז שגם הכרטיסים הכי גדולים יוכלו להיכנס בו גם לגבי הלוח אם אני לא סגור אבל OC כניראה שלא יהיה (התדר הקיים עם הבוסט של אינטל יספיקו). המלצות ללוח אם + מארז + אולי לרדת בקירור למשהו יותר זול התקבלו בברכה. תודה מראש מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Ivy Bridge Core i5 3570 Socket 1155 6MB 3.4Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1036 קירור למעבד: ZA…
-
- 8 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה אני מחפש מחשב נייד לצורכי לימודים, הדרישות היו: עלות - סביבות 4000 ש"ח. שימוש - בעיקר לימודים - מסמכים, אופיס, אינטרנט וכו'. מסך - 13-14". כונן דיסקים - לא חובה. משקל - עדיפות לכמה שיותר קל. לגבי שאר הפרטים הייתי דיי גמיש. דיי נסגרתי על הדגם הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=823487 והייתי שמח לשמוע האם בעלות של סביבות 4000 ש"ח אני יכול למצוא מחשב נייד טוב יותר? או מומלץ יותר? המון תודה!
-
- 6 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום חברים, אני צריך עזרה בהרכבת מפרט עבור אמא שלי לצורך עבודה בתקציב של כ-3500 ש"ח. המפרט כולל הכל ואמור להיות לשימושים פשוטים יחסית. עדיפות לרכיבים איכותיים ביניהם מארז, ספק כוח וגוף קירור. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך, אך אם שדרוג ספציפי שווה את הכסף ניתן לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושים משרדיים פשוטים, תוכנות אופיס וגלישה באינטרנט, סרטים ברזולוציית 1080p. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, י…
-
- 7 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב ניייד, כבר אני יודע איזה מעבד וכמה זיכרון פנימי אבל אין לי שמץ של מושג על איזה כרטיס מסך ללכת? אני צריך שמישהו יתן לי גבול מינימלי- מה לא לקחת התקציב של כל המחשב עד 4K והייתי רוצה מאיץ גרפי לא בשמים ולא משהו מפלצתי לגיימרים אלא אחד שעושה את העבודה וסה"כ סבבה ומסוגל להריץ משחקים עם דרישות בינוניות-גבוהות. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
הנתונים למעלה - הכרטיס מסך בגירסאת ה OVER CLOCK של גיגה בייט הזכרונות של Corsair, לא זוכר דגם ספציפי, אבל אינ זוכר שהם היו יקרים מאוד (כנראה תזמונים נמוכים =] ) למעבד יש קירור מאסיבי גדול (ממש גדול) שעלה לי מעל 200 ש"ח.. מוכר ללא מארז וציוד אחר. אך ורק השילוש + כרטיס מסך. כמה נראה לכם יהיה פייר לבקש? תודה.
-
- 0 תגובות
- 834 צפיות
-
-
השתגעתי כבר.. היתי בחנות, סגרתי על המפרט : I5 3.4 gb Ivy bridge - זה עם ה"K" בדגם - מכפלה פתוחה. לוח אם GB Z77 זכרונות.. ועכשיו נותר לי כרטיס מסך. ההתלבטות שלי היא : Ati 7870 Ati 7950 nVidia 600Ti מה אתם אומרים ?? אני משחק בעיקר ב Guild wars 2 \ Battle field 3 \ WOW נכון לעכשיו... בעתיד מאמין שאשאר עם FPS games/ נ.ב - ספק כח Crossair true power 550w תודה. עריכה : נראה לי יותר מתאים הפורום לכרטיסי מסך מאשר מפרטי מחשב. אם אפשר נא להעביר.
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב חזק לעבודה לאחר הרבה חיפושים הגעתי ל- vostro 3360 עם המפרט הזה http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=999999912530&Cat2Cat1ID=39&Cat2ID=89&aff=Zap〈=he בחוות דעת שפורסמו ברשת ראיתי שהבעיה העיקרית בדגם הזה זה סוללה חלשה יחסית (לא אמור להוות בעיה) ויש אומרים גם מקלדת בעייתית שזה כבר בעיה גדולה יותר למישהו יש את הדגם ויכול לתת לי חוות דעת ספציפית ראיתי גם את ה-Lenovo E330 http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=999999912605&Cat2Cat1ID=39&Cat2ID=89&aff=Zap〈=he (הדגם הזה אמור לכלול גם מודם סלולרי אבל יש דגם זהה בלי המודם הסלולרי ועם דיסק של 500GB ב-300 ₪ פחות) לי באופן אישי יש חוויה שלילית עם לנובו אז אני לא כל כך נלהב בכל מקרה אני מח…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחשב נייד ללימודים ושימוש כללי, צריך להחזיק זמן בלי טעינה, מסך 15.6 שלא יהיה גדול מידי ולא כבד מידי. סביבות ה2,000- שקל. תודה! * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? שלא יהיה כבד, מחשב ללימודים אחרי הכל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר, אין העדפה לכמות זמן ספציפית פשוט שתהיה סוללה חזקה שתחזיק מעמד. שוב: מחשב ללימודים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) HDMI סטנדרטי * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? (HDD, SSD , או שילוב - דורש mSata) לא משהו מטורף, גודל דיסק מינימום 500GB כמובן שמומלץ יותר אבל גם 500 זה בס…
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
חברה אני זקוק לעזרתכם.היום קיבלתי את הנייד HP pro book 4530s אשר רכשתי במבצע 2,100 ש"ח (שרות אלקטרה- שנה 1). משום מה אני לא כל כך שלם עם הקנייה הזאת בגלל : א- המחשב הגיע עם מע" הפעלה באנגלית כאשר לתומי חשבתי מראש שניתן לבחור באנגלית או עברית מפני שבמפרט היה רשום English (hebrew enabled העניין הובהר לי בחנות אך בכל זאת החלטתי לקחת אותו ברגשות מעורבים.כי בכל זאת הייתי מעדיף שזה יהיה בעברית . ב- מה שיותר מפריע לי זה שהשרות הוא של אלקטרה ולא של HP ישראל (בדף המוצר היה רשום באחריות היבואן ולא צויין מי זה ) לא יודע למה אבל אני מריח שתהיה לי בעיה איתם בהמשך במידה ואזדקק לשרות\ תמיכה שלהם. האם לניידים של HP יש שרות גם של אלקטרה וגם של hp ישראל , ומה עדיף ? והאם חששותיי מוגזמים…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברצוני לקנות את המחשב הבא ויש לי כמה שאלות. http://ksp.co.il/?select=.268..271..1358..211.&list=1&sort=3&glist=1&uin=16793&txt_search=&buy=&minprice=&maxprice= האם הרזולוציה של המסך (1366x768) לא קטנה מדי בשביל 15.6 אינץ'? לכמה זמן מספיקה הסוללה שלו? איך הכרטיס מסך שלו בהרצת משחקים? המחשב מיועד ללימודים ולשימושים כלליים.
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד לשימוש עיקרי בפוטושופ. מסך 15.6" (למרות שאם יש 13" בתקציב גם אפשר) הארד דיסק של 500 GB לפחות. WIDOWS 7, ו 4 GB זכרון (לפחות) תודה!
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אם מישהו מכיר סקירה מקצועית אשמח לקבל הפניה
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום חברה שלי מחפש לקנות מחשב נייד כדי להחליף את הנייח שיש לה בחדר הטווח מחירים זה עד 6000 שקל בנתיים היא סגורה על http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=825843 בגלל שהוא יפה... עכשיו אני מנסה לשכנע אותה לקנות משו אחר במחיר הזה שיהיה פחות יפה אבל עם חומרה הרבה יותר טובה אז ניסיתי לחפש קצת מה כדי אבל פשוט טבעתי יש כל כך הרבה דגמים שפשוט אני לא מצליח לא מבין איך אפשר להתמצא בניידים האלה במיוחד שאני עכשיו בצבא ואין לי הרבה זמן מה שהיא מחפשת במחשב זה מסך בערך 14-16" ושיהיה כרטיס מסך גם כמה שיותר טוב למשחקים כמו LEFT4DEAD.. בעתיד אולי משחקים אחרים.. תודה רבה על העזרה !
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
כרטיס מסך Sapphire HD 6450 1GB DDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E מעבד Intel Pentium G630, 2.7Ghz, s1155, 3MB, DualCore, GPU Core, Tray לוח אם Asus P8H61-M LX B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, VGA זכרונות G.Skill 1x2GB DDR3 1333Mhz CL9 עכשיו השאלה שלי עם החלקים האלה יריצו לי חלק משחקים כמו קונטר סטרייק global offensive וכדומה?
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
עריכה: בשביל מכירה של סוסים יש tradezone. הפורום לא נועד לזה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. יש לי לפטופ מארה"ב. אני משתמש בו בארץ עם מתאם מאעפן, רופף ומפחיד. הייתי רוצה לרכוש כבל אשר מתחבר לשנאי, ובסופו כניסה לשקע ישראלי. מהשנאי יוצאים 3 פינים. אתם בטח כבר מבינים בדיוק על איזה כבל אני מדבר. אשמח לשמוע איך בדיוק קוראים לכבל הזה, והיכן ניתן לרכוש אותו (כמובן, בזול תמיד עדיף). תודה מראש!!!
-
- 4 תגובות
- 567 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6-8K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל עד כ 8K ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 8.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת אודיו. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: ניתן להתעלם מנושא כרטיס המסך משום שיש כרטיס מסך יעודי שנקנה כבר -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לד…
-
- 4 תגובות
- 853 צפיות
-
-
היי אנשים, כרגע אני עם : E8400 Ep43 DS3L - לא תומך ב I5\I7 HD4870 4gb 3000 ש"ח לגרום למחשב הזה להפעיל את BF3\BF4 (כשיצא) וגם כעת את GW2.. אין צורך בשום חלק מלבד החלקים שציינתי למעלה. נ.ב - (ספק כח : Corsair 550w) תודה!
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום, מבקש עזרתכם בבניית מפרט למחשב אשר יהיה מסוגל להריץ פוטושופ. השימוש בפוטושופ הוא לעריכה בסיסית של תמונות שצולמו ולא בעבודה על קבצים ענקיים עם שכבות רבות. בנוסף המחשב ישמש כמחשב בייתי (אינטרנט, אופיס, וכו') העדפה למארז קומפקטי (כמו של סטרימר / מסופון או מארז שוכב) תודה
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום חברים, אני צריך לפטופ יצוגי שיראה יפה, אולטרה בוק 13.3 אינץ' שיהיה קל ויחזיק לי 3 שנים.(הלפטופ מיועד לשימוש יומיומי בבית כשהוא מחובר לחשמל, ולפעמים לפגישות עיסקיות). שימוש: 90 אחוז מהזמן אינטרנט ותוכנות אופיס(שימוש כבד עם הרבה חלונות במקביל). 10% אחוז מהזמן תוכנת עריכת וידאו premier, והמרת קבצתי וידאו (מכיוון שאני עושה את זה לעטים רחוקות אני מוכן לחכות כמה דקות יותר במקום להוסיף אלפי שקלים לשיפור הביצועים). תקציב: הכי זול שיעמוד בדרישות. ראיתי המון דגמים החל מ4750 של סמסונג (הכי זול שמצאתי) http://www.fre.co.il/pl_product~1938~39~89.htm ועד הזנבוקים של ASUS. אני גמיש בתקציב אבל רוצה לקבל תמורה הכי טובה עבור התשלום. (לשלם עוד 1000 שקל בשביל 10 אחוז שיפור בביצועי …
-
- 4 תגובות
- 976 צפיות
-
-
זה לא בדיוק מפרט מחשב אבל לא מצאתי פורום יותר מתאים. מה דעתכם על הקופון הזה? מדובר על Dell Inspiron One 2320 עם i5 במחיר של 3500 ש"ח. המפרט המלא: Microprocessor Intel® CoreTM i5-2500 Processor Operating System Genuine Windows 7 ® Home Premium (64-bit) Memory 6GB Video Graphics Integrated Intel® HD Graphics Hard Drive 1TB SATA II (7,200RPM) Multimedia Drive DVD/RW (Plays and creates CDs/DVDs) Media Card Reader 8-in-1 memory Media Card Reader Display 23” Multi-Touch Display with Webcam Fax/Data Modem HDMI® Network None Wireless Connectivity 10/100/1000 Gigabit Ethernet, 802.11b/g/n Wireless LAN Sound Integrated JBL® Speakers Keyboard Dell Wireless Keyboard & Mouse Web…
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-