עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by avihy,

אחותי מתחילה ללמוד הנדסת תוכנה ורצה לקנות מחשב נייד חזק שישמש אותה בלימודים. תקציב: 6,000 ש"ח * מטרות המחשב? לצורך לימודים, קצת סרטים. אין צורך במחשב למשחקים * גודל המסך? אין העדפה * משקל רצוי? עד 2 קילו * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? רצוי HDMI (לא חובה) * בלוטות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB HDD * כונן CD/DVD? צורב? חובה צורב DVD * כונן Bluray? לא חובה (רק אם אפשרי מבחינת משקל ומחיר) * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אין צורך * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אין צורך * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אין העדפה

2. אני רוצה לרכוש נייד לאחייניתי במחיר 2500 (גמיש במידה ומאוד כדאי). המטרה מוזיקה אופיס אינטרנט וגם משחק בפוטושופ (לא לצרכים מקצועיים) לפי המדריך שקראתי בפורום זה הבנתי שעדיף לא לייבא מחו"ל כי אני מחפש נייד זול. אם כך רציתי לדעת מה הדגמים הכי מומלצים כרגע? מצ"ב רשימת הדרישות: * מטרות המחשב? אינטרנט אופיס וגרפיקה דו מימדית (לא לצרכים מקצועיים) * גודל המסך? עדיף גדול בגלל נושא הגרפיקה. * משקל רצוי לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 320 ג"ב לא משנה המהירות אין צורך בSSD * כונן CD/DVD? צורב? כדאי אבל לא מחייב * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית …

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by JohnnyBravo,

המפרט שבחתימה.יש לו שנה וחצי אני חושב(מתי יצא הSB? אז חודש מאז שהוא יצא).הכרטיס מסך חדש,אין לו 1/2 שנה.כולל המסך. 5K יהיה הגיוני? SB i5 2500K 4 Ghz,OC ASrock P67 Pro 3 B3 Gigabyte 680GTX OC Nine Hundred II Noctua NH-D14 Samsung F3 1TB+WD 4TB Crucial/Micron M4 SSD 128GB SeaSonic 750W-SS750JS Crucial Rendiyion 8GB 1333Mhz DDR3 Asus 22"-MW221C Dell 27u11 Logitech Keyboard G15+G9x Mouse

• 1 תגובה
    • 851 צפיות
  4. שלום לכולם, תוספות ועריכות בצבע אדום אני מחפש 2 ניידים לאותם צרכים פחות או יותר, אבל לכל אחד הוגדר תקציב מעט שונה. אחד עד 3K והשני בסביבות 4K (שני אנשים שונים)... * מטרות המחשבים הם 90% עבודה משרדיות (אינטרנט ואופיס) והשאר צפיה בסרטים. * גודל המסך הרצוי הוא החל מ-15" בזול ו-17" ביקר. * המשקל לא מאוד קריטי. * מבחינת זמן עבודה - בזול אשמח ל-3 שעות עבודה, ביקר זה פחות משנה. * בשניהם צריכה להיות יציאת HDMI ו-eSATA, ביקר צריך גם USB3. * בלוטות' חובה בשניהם. * היקר צריך לתמוך ב-WIDI. * כונן HDD של לפחות 300 מגה בזול ולפחות 500 מגה ביקר. עדיף יותר אם נכנס בתקציב וכמובן שעדיף 7200. * צורבי DVD בשניהם. למרות שאם זה מוריד את ההיצע, יש נכונות לשקול צורבים חיצוניים. * כונן Bluray לא …

• 5 תגובות
    • 820 צפיות
  5. Started by Gwiz,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, קצת עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: Mw3 - BF3 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא! 4. האם יש רכיב שאין צור…

• 0 תגובות
    • 471 צפיות
  6. Started by BlindFaith,

שלום לכולם. הייתי רוצה לדעת אם קיימת חיה כזאת. בעיקרון, זאת הפונקציונליות שאני מחפש: 1. כונן דיסקים. 2. חיבור לטלוויזית HD והקרנת סרטים באיכות HD. 3. אחסון פנימי מספיק גדול (אני משער 1TB, אבל אולי מעט יותר קטן). 4. אפשרות חיבור לרשת ביתית. זה כל מה שאני צריך. אני מוכן להשתמש במערכת הפעלה מבוססת Linux אם זה אומר שהמחשב יצטרך פחות כוח ובכך יעלה פחות. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  7. Started by kuanjee,

שלום לכולם, אז ככה אף פעם לא קניתי נייד ולכן אני גם לא ממש מבין בזה. בשבוע האחרון נכנסתי קצת לנושא והחלטתי מה הכיוון שלי ולפי זה מצאתי כמה דברים. דבר ראשון אני אתן קצת מידע: תקציב: באיזור ה 5000 שקל. קונה: בארץ. מטרה: לימודים(סטודנט), סרטים, גלישה ומשחקים(גם חדשים). בגלל הנתונים האלו החלטתי ללכת על מסך של 13.3 ומשקל לא גדול מ2ק"ג. אז חיפשתי קצת וחקרתי מעט והגעתי למסקנה שאני הולך על חברת ASUS ומצאתי שלושה דגמים. הראשון: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=37173 מה שמבאס אותי שהמעבד הוא לא I7 אבל הוא I5אם 7200RPM וקצת פחות נורא זה שאין לו כונן אופטי חוץ מזה הוא קל מאוד ועם 740GB כונן קשיח וUSB3.בסה"כ נראה ממש טוב. מחיר :4881 השני:http://www.fre.co.il/pl_produ…

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  8. Started by nov321,

אחרי שעזרתם לי בפורום אני מתלבט בין 2 מחשבים , DELL- http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=20177 או HP שאחד המוכרים בBUG הציע לי , http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=20011 הבנתי שהDELL יותר טוב גם בכרטיס מסך וגם במעבד, אבל עד כמה ההבדלים ? ומה לקחת ? אני פשוט מתלהב מהBEATS תודה !

• 4 תגובות
    • 549 צפיות
  9. היי, לא סגור אם זה קשור לפורום הזה.. אבל הביאו לי מחשב של GATEWAY - ZX6971-UB20P http://us.gateway.com/gw/en/US/content/model/DO.GDGAA.002 זה הדגם לא הבנתי מהמפרט הנ"ל אם יש כרטיס מסך . ניסיתי להוריד גם AIDA32 או אוורסט אבל הם לא מזהים את רוב החומרה של המחשב.. מישהו אולי יודע? תודה!

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  10. Started by ome,

היי חבר'ה,אני מתחיל ללמוד באוקטובר ואני לא יודע איזה לפטופ לקנות. יש לי כבר מחשב נייח בבית שהוא דיי חזק ויכול להריץ משחקים. השימוש שלי בלפטופ הוא רק בשביל שימוש בסיסי ולא כבד: וורד, אקסל ואינטרנט (קיצר כל דבר חוץ ממשחקים כבדים). יש לי כמה התלבטויות:1. איזה סוג מחשב? Asus, HP, Dell? עקרונית לא אמור להיות הבדל גדול מידי בין החברות כי אני לא דורש משהו חזק. מה שכן חשוב לי זה שזה יהיה לפחות i3 (אפשר גם i5), לפחות 4GB זיכרון, קל משקל (נגיד 2,2.1 קילו במקרה הקיצוני) ורצוי מקלדת שמתקרבת למשהו ארגונומי (כלומר לא מקשים קשים)2. איזה גודל מסך מומלץ? 13.3,14?3. באיזה חנות כדאי לקנות? יש לזה חשיבות מעבר למחיר?התקציב שלי הוא עד משהו כמו 3,700 במקרה המאוד קיצוני.תודה רבה מראש,אורן

• 3 תגובות
    • 854 צפיות
  11. Started by izhak_ba,

אהלן, מחפש מחשב זול למשחקים, חשוב לי שיוכל להריץ את רובם, לא קריטי שיהיה רזולוציה סופר גבוהה ופילטרים וכו'..אשמח לשמוע אם משהו מהפריטים מתנגש, כבר התבלבלתי לגמרי מכל השפע שיש בשוק.. Intel Pentium G850 2.9Ghz, s1155 3MB, DualCore, GPU Core, Tray לוח אם Asus P5G41T-M LX s775 C2Q 1333Mhz, Intel G41, DDR3 1333, VGA, PCI-E, HDAudio זיכרון למחשב Corsair 2x4GB DDR3 1333Mhz Value Dual Channel CL9-9-9-24 Gigabyte GT610 Silent 1GB DDR3 DVI HDMI PCI-E Western Digital Caviar Green 500GB IntelliPower, 64MB Sata III WD5000AZRX ספק כח Thermaltake Litepower 500W Active PFC 12cm Fan (Retail) מארז Thermaltake V3 BlacX Edition Middle Tower Series Black Case No…

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. שלום לכולם,לאחותי (12) נשבר הלפטופ וכרגע אנחנו מחפשים לקנות לה מחשב נייח.. הייעוד של המחשב הוא מה שכל לפטופ פשוט מסוגל לתת-גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים. המטרה היא לחסוך כמה שיותר בתקציב ולשמור על מחשב שעובד בצורה נורמאלית ובסיסית. אני חיפשתי מחשב יד שנייה,ומצאתי כמה מחשבים פה ושם ב 700~ ,אבל עקב העובדה שאין אחריות ושצריך לעשות מבחני מאמץ וכו',דיי ירדנו מהרעיון.. אשמח לעצה מה דעתכם ,לחפש בכל זאת מחשב יד שנייה\לקנות את המחשב הכי זול ב 1400~.. אני רואה מפרטים ב KSP ב 1000 שקל +- http://ksp.co.il/?uin=15880 + צורב יוצא 1050..אני מעדיף לקנות מ KSP כי יש לי מתחת לבית חנות אם לקנות את המחשב הכי זול,אשמח למפרט..תודה מראש

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  13. אני רוצה ליצור עמדת מדיה סנטר שמריצה XBMC, והמפרט שבפוסט הזה נראה לי מאוד רלוונטי לצרכים שלי: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=539327.msg4601494#msg4601494 לנוחות אני אעתיק את רשימת הדרישות לכאן: 1 - הרצת 720P ו1080P 2 - הרצת XBMC (עדיין לא החלטתי איזו מערכת הפעלה להתקין - WIN7 או LINUX?) 3 - שקט בעל איוורור טוב - אני רוצה להכניס אותו למגרה עם חור איוורור למזנון בסלון 4 - שלט רחוק 5 - WIFI בתקן N - במקום זה חשוב לי שה-WIFI יתמוך בתקנים האחרונים. אם N עונה על הדרישה מה טוב. 6 - אין צורך בHD, אני מתכוון להריץ את מערכת ההפעלה מDOK, בהמשך אולי אעביר את הדיסק הפנימי 2.5" מהסטרימר 7 - אין צורך בתמיכה ב3D או בניגון בלוריי 8 - יש לי צורך ביציאת אודיו אופטית לחיבור לר…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. שלום, אחי מעוניין לקנות מחשב למטרת משחקים בינוניים עד כבדים במחיר של עד 6500 ש"ח. יש לו כבר ציוד היקפי וגם מסך. הוא טוען שהוא חיפש באתר פה במפרטים המומלצים אך הוא לא ראה שינוי במפרטים בכמה החודשים האחרונים מה שגרם לי להרים גבה. אז כפי שנאמר, המחשב הוא למטרת גיימינג בלבד. הוא לא הולך לבצע אווברקלוקינג לשום רכיב והוא מקווה שהמחשב יהיה רלוונטי למשחקים חדשים ברזולוציה גבוהה לפחות לשנתיים שלוש הבאות. אין כאן ראייה לעתיד במובן שהוא ככל הנראה לא בונה על לשפר את המחשב במהלך השנים. לכן שיקולים של לוח אם מתקדם וכדומה צריכים להכנס לשיקול. בנוסף, ההתלבטות שלי היא האם לכלול SSD במפרט. אני אשמח לקבל ממכם מפרטים שמשקפים מקסימום ביצועים במינימום מחיר (שוב, עד 6500 ש"ח ללא ציוד היקפי וללא…

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  15. אהלן אנשים, אחרי שמת לי הלפטופ (HP COMPAQ) אחרי שנתיים וחצי החלטתי שאני קונה רק לפטופים עם אחריות של 3 שנים. השאלה שלי היא האם יש הבדל באחריות שהחברות נותנות? למשל ASUS כותבים :שלוש שנות אחריות בבית הלקוח (איסוף והחזרה) ע''י מעבדות IBM האם זה מכסה את כל התקלות שלא קשורות לנזקים שאני יכול לגרום למחשב(מסך שבור...) ? לDELL יש שם ממש טוב בעניין האחריות, זה נכון? ההתלבטות שלי היא בין החברות ASUS,DELL,SAMSUNG. השימושים שלי הם משרדיים בלבד,ללא משחקים. מה שחשוב לי הוא שהמחשב יחזיק מעמד עם הרבה תוכנות פתוחות וטאבים פתוחים בדפדפן, התוכנות הן VS,ECLIPSE,PHOTOSHOP בעקרון. מעדיף i5, 7200rpm ומסך 15". תקציב: בין 3500 ל4000 ש"ח, ע ההתלבטות בגדול היא בין הדגמים האלה: Asus K55A-SX235V h…

• 4 תגובות
    • 940 צפיות
  16. Started by nov321,

* מטרות המחשב? לדוגמה: תכנות , שיהיה מהיר וחזק ושיחזיק לפחות ל4 שנים בלי הרבה בעיות , בנוסף שיהיה אפשרות למשחקים כבדים * גודל המסך? 15.6 ומעלה * משקל רצוי? אין העדפה, משקל סטנדרטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? זמן סוללה של שלוש + * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) * בלוטות? עדיף * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 750 G , אין לי ידע על סוג * כונן CD/DVD? צורב ? שלושתן * כונן Bluray? אין העדפה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? רצוי * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? HP או DELL בנוסף משום מה אני די נעול על CORE I7 + 8GB , יכול להיות שאני טועהכי אני לא מבין גדול .. שאלה נוספת ואחרונה…

17. Started by dan77660,

קיבלתי הצעה על המפרט הבא של חברת איי אם טכנולגיות ב1650 ש"ח במידה וארצה להוסיף widows 7 premium זה יעלה כ2120 ש"ח: http://www.imshops.co.il/pl_product~i32100~2~1.htm המחיר שווה? ורציתי לשאול האם שווה גם לקנות אותו יחד עם הwindows 7 primum. רציתי גם חוות דעת על המפרט הבא שיחד עם windows 7 premium יעלה 1820 ש"ח: http://www.imshops.co.il/pl_product~DCE6600~2~1.htm תודה לעוזרים. 1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? במידה ויש לכם מפרט יותר טוב להציע במסגרת המחיר אשמח לדעת. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד ל1750 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מי…

• 3 תגובות
    • 484 צפיות
  18. Started by shaihood,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) לא מיועד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול …

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by lkjhg,

הי, אני צריכה לקנות מחשב לתכנות בתקציב של עד אלפיים (ורצוי קרוב ל1500) חשוב לי שהוא יהיה מהיר מאוד, ורצוי גם שקט יחסית, וצריכה להריץ עליו גם מכונות וירטואליות. אני לא צריכה מערכת הפעלה, צורב או ציוד הקפי מצאתי את זה: https://www.ynetshops.co.il/Product/9241/ אבל אני לא בטוחה אם זה כדאי בגלל האיכות של המארז. אני אשמח אם למישהו יש המלצות תודה

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  20. Started by ZamaDerp,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עד השקל האחרון ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בלי חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.- GTA V, BF3, AC2/3, MAFIA 2, MW -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 21 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום …

• 6 תגובות
    • 864 צפיות
  21. התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא חובה לחסוך אבל סבבה אם מתאפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים וצפיה בסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אני עובד עם VM (במקביל בד"כ) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. קרייסיס 3 ודומיו.... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 23 אינץ של דל כרגע - לא דוכר את הרזלוציה , אבל יש מצב שאני אשדרג את המסך -לאילו הגדרות…

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  22. Started by eyaldar,

היי, אני מתחיל ללמוד בקרוב(מדעי המחשב) והייתי רוצה לקנות מחשב נייד שישמש אותי כשאני לא בבית ובדרכים. * מטרות המחשב? השימושים של המחשב: עבודה משרדית, תכנות, צפייה בסרטים, עבודה על פוטושופ ולמרות שכרגע אין לי זמן למשחקים הייתי רוצה את האופציה לתמיכה במשחקים כבדים(כלומר כרטיס מסך סביר). * גודל המסך? 14-15 * משקל רצוי? לא יותר מ2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? עדיף... שיחזיק 3-5 שעות בעבודה משרדית\תכנות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כן, מעוניין בUSB3, HDMI וקורא כרטיסים בסיסי(יהיה נחמד אם יתמוך גם בCF, אבל אני לא חושב שקיים דבר כזה), אולי גם VGA או DISPLAYPORT אבל לא חובה. * בלוטות? מעדיף שכן, אבל לא סוף העולם אם לא יה…

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  23. היי חברים (: אני מחפש מחשב נייד/נטבוק שישמש בעיקר לעבודה בוורד (לא המון שעות), איכסון מדיה (תמונות, סרטונים, מוזיקה), גלישה באינטרנט ותוכנות קלות. חשוב לי שהוא יהיה עמיד, קל, לא גדול מדי, זמן סוללה גדול ושיהיו לו חיבורים לusb. התקציב שלי הוא בערך 2000 שקל אבל אני גמיש, אז אם יש משהו איכותי וברמה אחרת במחירים קצת יותר גבוהים אל תחששו להציע. אשמח מהר שתעזרו כי אני לא מבין בדברים האלה. תודה מראש..

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  24. אז ככה חשבתי על האסוס שיצא לפני חודש עם ה620m, עכשיו אני הבנתי שלא יהיה הרבה אבדל אם אני אחכה ארבע חודש כי זה עוד הזמן שיש לי בחול, מה לגביי בחירה של אססדי לחכות איתו? וזיכרון איזה כדיי לי בנפח של 8 גיגה הקניה תתבצע כנראה באמזון, איזה ביטוח כדיי לי לעשות אם בכלל? תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  25. Started by swisaman,

כמה השילוש הבא וכרטיס מסך שווים ? AMD PHENOM II 955 4GB KINGSTONE DDR3 1333 SCYTHE MUGEN II GIGABYTE GA-790XT-USB3 SAPPHIRE HD5850

• 1 תגובה
    • 747 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.