ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,351 דיונים בפורום זה
-
אהלן, מחפש מחשב זול למשחקים, חשוב לי שיוכל להריץ את רובם, לא קריטי שיהיה רזולוציה סופר גבוהה ופילטרים וכו'..אשמח לשמוע אם משהו מהפריטים מתנגש, כבר התבלבלתי לגמרי מכל השפע שיש בשוק.. Intel Pentium G850 2.9Ghz, s1155 3MB, DualCore, GPU Core, Tray לוח אם Asus P5G41T-M LX s775 C2Q 1333Mhz, Intel G41, DDR3 1333, VGA, PCI-E, HDAudio זיכרון למחשב Corsair 2x4GB DDR3 1333Mhz Value Dual Channel CL9-9-9-24 Gigabyte GT610 Silent 1GB DDR3 DVI HDMI PCI-E Western Digital Caviar Green 500GB IntelliPower, 64MB Sata III WD5000AZRX ספק כח Thermaltake Litepower 500W Active PFC 12cm Fan (Retail) מארז Thermaltake V3 BlacX Edition Middle Tower Series Black Case No…
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם,לאחותי (12) נשבר הלפטופ וכרגע אנחנו מחפשים לקנות לה מחשב נייח.. הייעוד של המחשב הוא מה שכל לפטופ פשוט מסוגל לתת-גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים. המטרה היא לחסוך כמה שיותר בתקציב ולשמור על מחשב שעובד בצורה נורמאלית ובסיסית. אני חיפשתי מחשב יד שנייה,ומצאתי כמה מחשבים פה ושם ב 700~ ,אבל עקב העובדה שאין אחריות ושצריך לעשות מבחני מאמץ וכו',דיי ירדנו מהרעיון.. אשמח לעצה מה דעתכם ,לחפש בכל זאת מחשב יד שנייה\לקנות את המחשב הכי זול ב 1400~.. אני רואה מפרטים ב KSP ב 1000 שקל +- http://ksp.co.il/?uin=15880 + צורב יוצא 1050..אני מעדיף לקנות מ KSP כי יש לי מתחת לבית חנות אם לקנות את המחשב הכי זול,אשמח למפרט..תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
אני רוצה ליצור עמדת מדיה סנטר שמריצה XBMC, והמפרט שבפוסט הזה נראה לי מאוד רלוונטי לצרכים שלי: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=539327.msg4601494#msg4601494 לנוחות אני אעתיק את רשימת הדרישות לכאן: 1 - הרצת 720P ו1080P 2 - הרצת XBMC (עדיין לא החלטתי איזו מערכת הפעלה להתקין - WIN7 או LINUX?) 3 - שקט בעל איוורור טוב - אני רוצה להכניס אותו למגרה עם חור איוורור למזנון בסלון 4 - שלט רחוק 5 - WIFI בתקן N - במקום זה חשוב לי שה-WIFI יתמוך בתקנים האחרונים. אם N עונה על הדרישה מה טוב. 6 - אין צורך בHD, אני מתכוון להריץ את מערכת ההפעלה מDOK, בהמשך אולי אעביר את הדיסק הפנימי 2.5" מהסטרימר 7 - אין צורך בתמיכה ב3D או בניגון בלוריי 8 - יש לי צורך ביציאת אודיו אופטית לחיבור לר…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אחי מעוניין לקנות מחשב למטרת משחקים בינוניים עד כבדים במחיר של עד 6500 ש"ח. יש לו כבר ציוד היקפי וגם מסך. הוא טוען שהוא חיפש באתר פה במפרטים המומלצים אך הוא לא ראה שינוי במפרטים בכמה החודשים האחרונים מה שגרם לי להרים גבה. אז כפי שנאמר, המחשב הוא למטרת גיימינג בלבד. הוא לא הולך לבצע אווברקלוקינג לשום רכיב והוא מקווה שהמחשב יהיה רלוונטי למשחקים חדשים ברזולוציה גבוהה לפחות לשנתיים שלוש הבאות. אין כאן ראייה לעתיד במובן שהוא ככל הנראה לא בונה על לשפר את המחשב במהלך השנים. לכן שיקולים של לוח אם מתקדם וכדומה צריכים להכנס לשיקול. בנוסף, ההתלבטות שלי היא האם לכלול SSD במפרט. אני אשמח לקבל ממכם מפרטים שמשקפים מקסימום ביצועים במינימום מחיר (שוב, עד 6500 ש"ח ללא ציוד היקפי וללא…
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
אהלן אנשים, אחרי שמת לי הלפטופ (HP COMPAQ) אחרי שנתיים וחצי החלטתי שאני קונה רק לפטופים עם אחריות של 3 שנים. השאלה שלי היא האם יש הבדל באחריות שהחברות נותנות? למשל ASUS כותבים :שלוש שנות אחריות בבית הלקוח (איסוף והחזרה) ע''י מעבדות IBM האם זה מכסה את כל התקלות שלא קשורות לנזקים שאני יכול לגרום למחשב(מסך שבור...) ? לDELL יש שם ממש טוב בעניין האחריות, זה נכון? ההתלבטות שלי היא בין החברות ASUS,DELL,SAMSUNG. השימושים שלי הם משרדיים בלבד,ללא משחקים. מה שחשוב לי הוא שהמחשב יחזיק מעמד עם הרבה תוכנות פתוחות וטאבים פתוחים בדפדפן, התוכנות הן VS,ECLIPSE,PHOTOSHOP בעקרון. מעדיף i5, 7200rpm ומסך 15". תקציב: בין 3500 ל4000 ש"ח, ע ההתלבטות בגדול היא בין הדגמים האלה: Asus K55A-SX235V h…
-
- 4 תגובות
- 938 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: תכנות , שיהיה מהיר וחזק ושיחזיק לפחות ל4 שנים בלי הרבה בעיות , בנוסף שיהיה אפשרות למשחקים כבדים * גודל המסך? 15.6 ומעלה * משקל רצוי? אין העדפה, משקל סטנדרטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? זמן סוללה של שלוש + * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) * בלוטות? עדיף * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 750 G , אין לי ידע על סוג * כונן CD/DVD? צורב ? שלושתן * כונן Bluray? אין העדפה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? רצוי * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? HP או DELL בנוסף משום מה אני די נעול על CORE I7 + 8GB , יכול להיות שאני טועהכי אני לא מבין גדול .. שאלה נוספת ואחרונה…
-
- 8 תגובות
- 668 צפיות
-
-
קיבלתי הצעה על המפרט הבא של חברת איי אם טכנולגיות ב1650 ש"ח במידה וארצה להוסיף widows 7 premium זה יעלה כ2120 ש"ח: http://www.imshops.co.il/pl_product~i32100~2~1.htm המחיר שווה? ורציתי לשאול האם שווה גם לקנות אותו יחד עם הwindows 7 primum. רציתי גם חוות דעת על המפרט הבא שיחד עם windows 7 premium יעלה 1820 ש"ח: http://www.imshops.co.il/pl_product~DCE6600~2~1.htm תודה לעוזרים. 1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? במידה ויש לכם מפרט יותר טוב להציע במסגרת המחיר אשמח לדעת. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד ל1750 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מי…
-
- 3 תגובות
- 481 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) לא מיועד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול …
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי, אני צריכה לקנות מחשב לתכנות בתקציב של עד אלפיים (ורצוי קרוב ל1500) חשוב לי שהוא יהיה מהיר מאוד, ורצוי גם שקט יחסית, וצריכה להריץ עליו גם מכונות וירטואליות. אני לא צריכה מערכת הפעלה, צורב או ציוד הקפי מצאתי את זה: https://www.ynetshops.co.il/Product/9241/ אבל אני לא בטוחה אם זה כדאי בגלל האיכות של המארז. אני אשמח אם למישהו יש המלצות תודה
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עד השקל האחרון ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בלי חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.- GTA V, BF3, AC2/3, MAFIA 2, MW -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 21 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום …
-
- 6 תגובות
- 860 צפיות
-
-
התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא חובה לחסוך אבל סבבה אם מתאפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים וצפיה בסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אני עובד עם VM (במקביל בד"כ) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. קרייסיס 3 ודומיו.... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 23 אינץ של דל כרגע - לא דוכר את הרזלוציה , אבל יש מצב שאני אשדרג את המסך -לאילו הגדרות…
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
היי, אני מתחיל ללמוד בקרוב(מדעי המחשב) והייתי רוצה לקנות מחשב נייד שישמש אותי כשאני לא בבית ובדרכים. * מטרות המחשב? השימושים של המחשב: עבודה משרדית, תכנות, צפייה בסרטים, עבודה על פוטושופ ולמרות שכרגע אין לי זמן למשחקים הייתי רוצה את האופציה לתמיכה במשחקים כבדים(כלומר כרטיס מסך סביר). * גודל המסך? 14-15 * משקל רצוי? לא יותר מ2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? עדיף... שיחזיק 3-5 שעות בעבודה משרדית\תכנות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כן, מעוניין בUSB3, HDMI וקורא כרטיסים בסיסי(יהיה נחמד אם יתמוך גם בCF, אבל אני לא חושב שקיים דבר כזה), אולי גם VGA או DISPLAYPORT אבל לא חובה. * בלוטות? מעדיף שכן, אבל לא סוף העולם אם לא יה…
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
היי חברים (: אני מחפש מחשב נייד/נטבוק שישמש בעיקר לעבודה בוורד (לא המון שעות), איכסון מדיה (תמונות, סרטונים, מוזיקה), גלישה באינטרנט ותוכנות קלות. חשוב לי שהוא יהיה עמיד, קל, לא גדול מדי, זמן סוללה גדול ושיהיו לו חיבורים לusb. התקציב שלי הוא בערך 2000 שקל אבל אני גמיש, אז אם יש משהו איכותי וברמה אחרת במחירים קצת יותר גבוהים אל תחששו להציע. אשמח מהר שתעזרו כי אני לא מבין בדברים האלה. תודה מראש..
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
אז ככה חשבתי על האסוס שיצא לפני חודש עם ה620m, עכשיו אני הבנתי שלא יהיה הרבה אבדל אם אני אחכה ארבע חודש כי זה עוד הזמן שיש לי בחול, מה לגביי בחירה של אססדי לחכות איתו? וזיכרון איזה כדיי לי בנפח של 8 גיגה הקניה תתבצע כנראה באמזון, איזה ביטוח כדיי לי לעשות אם בכלל? תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
כמה השילוש הבא וכרטיס מסך שווים ? AMD PHENOM II 955 4GB KINGSTONE DDR3 1333 SCYTHE MUGEN II GIGABYTE GA-790XT-USB3 SAPPHIRE HD5850
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך ובמידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר שינוע בין 3K - 3.6K , אם יש רכיבים עם יחס ביצועים/מחיר גבוה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכת תמונות, תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, סביבות עבודה למניהן של תכנות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל מיני משחקי FPS מהתקופה האחרונה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 מסך 20 אינצ' -לאילו הגדרות גרפ…
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום, אני גרפיקאי כבר 8 שנים. עובד בפוטושופ, אילוסטרייטור ואין דיזיין (לא בתלת מימד ווידאו) תמיד עבדתי עם מחשבי PC. אבל כולם תמיד אמרו לי שבמשרדי פרסום גדולים ומקצועיים עובדים רק עם מחשבי MAC "כי הם טובים יותר..." בלי נימוק נוסף. אז רציתי לדעת אם באמת יש הצדקה לדבר הזה. הרי אני יכול להכנס כל רגע לאתר של APPLE או IDIGITAL ISRAEL ולראות מה המפרט של הMAC שמוכרים כיום ולהרכיב אותו הדבר ב PC ואולי אפילו טוב יותר בפחות כסף. אני מודע לזה שהמסך מחשב שלהם ה - מסך 27" Thunderbolt מאוד איכותי וניתן לכיול צבעים מדוייק וכו'. אבל בואו נתעלם מיזה כרגע ורק נתרכז בביצועים הגרפים של התוכנות שציינתי בין ה PC לMAC. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה אני מחפש מחשב נייד לצורכי לימודים, הדרישות היו: עלות - סביבות 4000 ש"ח. שימוש - בעיקר לימודים - מסמכים, אופיס, אינטרנט וכו'. מסך - 13-14". כונן דיסקים - לא חובה. משקל - עדיפות לכמה שיותר קל. לגבי שאר הפרטים הייתי דיי גמיש. דיי נסגרתי על הדגם הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=823487 והייתי שמח לשמוע האם בעלות של סביבות 4000 ש"ח אני יכול למצוא מחשב נייד טוב יותר? או מומלץ יותר? המון תודה!
-
- 6 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום, מבקש עזרתכם בבניית מפרט למחשב אשר יהיה מסוגל להריץ פוטושופ. השימוש בפוטושופ הוא לעריכה בסיסית של תמונות שצולמו ולא בעבודה על קבצים ענקיים עם שכבות רבות. בנוסף המחשב ישמש כמחשב בייתי (אינטרנט, אופיס, וכו') העדפה למארז קומפקטי (כמו של סטרימר / מסופון או מארז שוכב) תודה
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
לפני כשבוע ביקשתי המלצה לנייד. חשבתי שוב על מה אני רוצה בעצם מהמחשב הנייד. המחשב מיועד למישהו שאמורה לכתוב עליו הרבה, העבודה צריכה להיות קלה ומהנה ולכן הדבר החשוב באמת הוא נוחות השימוש במחשב הנייד. נראה לי שלצורך נוחות שימוש צריך את המאפיינים הבאים: קל להפעלה, לא מתחמם, נוח לסחיבה לכן לא כבד, לא עבה, עובד בצורה חלקה, עובד זמן ממושך ללא הטענה, מסך טוב. לצורך זה נראה לי שלמחשב צריכים להיות המאפיינים הבאים: מסך מט עם בהירות וקונטרסט טובים (רוב השימוש אמנם יהיה בבית, אך נראה לי שבכל זאת סוג כזה נוח יותר לעיניים), מקלדת מוארת (היא תרצה לפעמים להקליד בחושך), מקלדת איכותית ועמידה, touchpad עם שני כפתורים, מעבד עם הסיומת 7 (לזמן עבודה ממושך ומניעת ההתחממות), גודל מסך 11.6 עד…
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב ? עריכה גראפית+ וידאו. משחקים, פורנו לעיתים רחוקות (כרגע יש חברה) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: תוכנות בשימוש תדיר : פוטושופ, פרימייר, וגאס, אפטר אפקסט ומדיי פעם בעוד תוכנות מהמאסטר קולקשיין של אדוב. לרוב גם עובד עם כמה מהן במקביל. המחשב מיועד לגיימינג לא כבד כמו שהייתי פעם, אבל חשוב לי FPS במשחקי רשת. אני משחק על מסך גדול. חשוב לציין שכבר יש לי כרטיס מסך 570 GTX וןאין צורך לכלול במפרט כרטיס מסך. …
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף שהמחיר יהיה בסביבות 3500-4000 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא יותר מ-600 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה גרפית, תכני HD ופיתוח תוכנה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, Eclipse, Visual Studio - פרנסה (כבד) בלנדר, 3DS Max - מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Team Fortress 2, Call of Duty... עדיף שיוכל להריץ משחקים חדשים כמו שצריך. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למח…
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום, יש לי קרוב משפחה חרדי,שמעוניין לקנות מחשב ניי פשוט לשימושים של אופיס,והדרישה המרכזית היא שלא יהיה חיבור לאינטרנט? יש אפשרות כזאת? תודה.
-
- 25 תגובות
- 7.3k צפיות
-
-
שלום! אני מתכוון לקנות מחשב גיימינג ב-KSP. לקחתי את אחד המפרטים המומלצים ושיניתי אותו מעט משום שלא כל הרכיבים נמצאים באתר האינטרנט של KSP. אני רק רוצה לוודא שהכל תואם ושאין צוואר בקבוק או חלקים מיותרים/חסרים. אין צורך בציוד הקפי או צורב DVD תקציב: 4,800 ומטה מעבד - Intel Core I5 3550 3.3 Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray מאוורר - Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 לוח אם - Gigabyte H77-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 1600, 2xPCI-e, VGA, DVI, HDMI זיכרון - Corsair 2x4GB DDR3 1333Mhz Value Dual Channel CL9-9-9-24 כרטיס מסך - Sapphire Radeon HD 7850 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E דיסק קשיח - Westren Digital Caviar Green 1TB IntelliPower, 64MB, SATA III WD10EARX ספק כוח …
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
מה שלומכם אנשים, אני מחפש מחשב נייד לדוד שלי (הוא כבן 40-45 והוא הסבת מקצוע ומתחיל ללמוד בקרוב, והוא צריך את המחשב ללימודים ולשימוש כללי - ישמש אחרי זה כמחשב לכל דבר) לצורך העניין - לא מתוכנן למשחקים. השאלון מעמוד החוקים: * מטרות המחשב? עבודה משרדית, ש"ב וכ"ו.. חשיבות עליונה אמינות וניידות * גודל המסך? 13.3-14 * משקל רצוי? בטווח הקל של גדלי מסך 13.3-14 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? זמן סוללה מספיק ארוך של לפחות 6-7 שעות מומלץ (אפילו יותר אם אפשרי) גודל מימלי של כונן: SSD בלבד, לפחות 128GB * כונן CD/DVD? צורב? ללא כונן אופטי בכלל - אולטרה בוק כמה שיותר דק * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אם אפשרי מעולה, אם לא …
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-