ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,461 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מתכנן לקנות מחשב נייד ו"שמתי עין" על המחשב הנ"ל: http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/1090713-1116641-1540303-1540303-1540303-79744956-80450090.html המפרט שלו נהדר מבחינתי ובעצם הדבר היחידי שמפריע לי זה העובדה שהמסך שלו מבריק. הלכתי לחנות (BigBox) וראיתי במו עיניי מחשב דומה עם המסך המדובר ולא יכולתי שלא לשים לב לסינוור הרב הנובע מהעובדה שהמסך הוא מבריק ובעצם מתפקד ממש כמו מראה.. נאמר לי בחנות שכל המחשבים הניידים מגיעים כיום עם מסך מבריק (אפילו סדרת המחשבים של Lenovo עם המסך ה"מט" כבר לא משווקת יותר). ולכן אני פונה אליכם - האם ישנו מחשב דומה עם מסך שאינו מבריק ("מט")? כמו כן כל הערה בנוגע ללפטופ הזה תתקבל בברכה תודה. נ.ב. אני שוקל לשדרג א…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המפרט אמור להיות למשחקים, וכל העבודה הרגילה שמסביב. מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 -=Stepping G0=- Box ¤1461 http://skypc.co.il/product.asp?pid=Q660-G0 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤578 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤358 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 800MHz CL4 ¤505 http://skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ2P800R22GK כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce 8800GT 512MB PCIe ¤1533 http://skypc.co.il/product.asp?pid=37341 צורב LG GSA-H62N X18 DVD ¤170 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-H62N מארז ללא ספק NZXT Apollo ¤412 http://skypc.co.il/product.asp?pid=NZApolloB ספק כח Co…
-
- 8 תגובות
- 589 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 באילת 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תכנות בעיקר, הרצת סביבות פיתוח שלא אמורות לגזול משאבים יקרים מידי, פתיחת הרבה טאבים(ועבודה בשני מסכים) בו זמנית. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב(!) 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אני מעדיף 15.6, משקל לא הכי קריטי לי שיהיה קל, אין צורך באורות 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי עלה צורך במחשב חדש, המחשב יהיה לשימוש בסביבת אופיס ואינטרנט 1. הדרישות הן מאוד פשוטות - א. מסך טאץ' (כ 15") ב. הוא צריך להיות מהיר. לא גיימינג מהיר אבל אחד שמהירות התגובה והעבודה עליו תחשב חלקה גם בשביל אדם צעיר. (יש ניסיון לא נעים עם מחשב שהוזמן לאבא שלי לפני כמה שנים, עם אותה מטרה - סביבת אופיס ואינטרנט - והתסכול לעבוד עליו הוא כל כך גדול שכיום הוא מעלה אבק..) שאלה נוספת היא האם שווה להזמין אותו מאמזאון או פה בארץ? יש לי ניסיון עם קניית מחשב גם פה בארץ וגם באמאזון ושניהם סבבה.. תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחשב לשימוש כללי (אני משתמש כבד במחשב) וגם למשחקים מידי פעם. מאוורר AR 775Heat-Pipe מעבד e6550 2.33 1333FSB ספק כח: 12CFM 450W RAL EZ COOL HD: WD 320GB Sata2 16MB כרטיס מסך: NX8600GTS 256 DDR3 msi pcie זכרון: PLT 2GB KIT DDR2 OCZ לוח אם: MSI P35 NEO צורב DVD סמסונג כל זה ב 3370 ללא מסך. איך נשמע לכם?
-
- 8 תגובות
- 773 צפיות
-
-
המפרט המקורי שבחנתי לקנייה היה: מעבד E6300 לוח ג'יגהבייט GA-965P-S3 Rev3.3 כ. מסך Leadtek PX8800GTS מחיר 1844 ש"ח. דיסק WD 250GB 16MB SATA2 מארז Thermaltake Soprano ספק ENERMAX Liberty 400W מע' הפעלה Vista Home Premium 64Bit התקציב הוא כ 6000 ש"ח, והמחשב מיועד למשחקים ועריכת וידאו בייתי.לא יהיה OC. לאחר שעיינתי בפורום הגרפיקה, ברשימת הכרטיסים המומלצים, חשבתי אולי,מכיוון שאני לא כזה גיימר "כבד", ל "הוריד" את רמת כרטיס המסך ולקנות כרטיס ATI Radeon X1950XT ובהפרש המחיר לקנות כרטיס לכידת וידאו Pinnacle 500pci 1.מה דעתכם 2.האם כדאי/רצוי להוסיף קרור למעבד, ואם כן איזה ? תודה לכולם
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן 1. מה התקציב המקסימאלי- 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך-כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - תכני HD,עבודה משרדית,Photoshop אין צורך בגיימינג/תוכנות ספציפיות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת הפעלה/אופיס/הרכבה. 8. האם ישנה ה…
-
- 8 תגובות
- 935 צפיות
-
-
אז ככה...הרבה זמן לא התעסקתי בכל הדברים האלה..צריך את העצה שלכם... מעבד אינטל E6500 ליבה כפולה 2.93 GHZ 550 שח זיכרון 2GB KINGSTONE DDR2 800 זיכרון 2GB KINGSTONE DDR2 800 (בכוונה כתבתי את זה פעמיים...) 290*2=580 שח לוח אם ASUS G41 P5QPL 460 שח צורב DVD SONY NEC X22 SATA 150 שח כ.מסך SAPHIRE ATI DDR3 4670 1024M 580 שח דיסק קשיח SAMSUNG SATA 500 GB 380 שח מארז 3 מאוררים מפואר+תאורה ספק 500W 250 שח מסך BENQ W24 דגם G2410HD 1150 שח -250 הנחה 3850 סה"כ זאת האופציה הראשונה... יש עוד אופציה... שבמקום הכרטיס מסך ההוא יהיה לי את הGforce 9800 שעולה 680 (מאה שקל יותר) מארז EZcool h550D שעולה 450 (200 שקל יותר) ויש את האפשרות היותר פשוטה, שהיא.. מעבד Intel E…
-
- 8 תגובות
- 846 צפיות
-
-
יש לי עכשיו מחשב Intel P4 1.7 לוח אם גרוע ECS P4S5MG זיכרון DDR - SDRam 256 M Frequency 66.4 Mhz FSB:DRAM = 3:2 כרטיס מסך OB מעפאן שלא מסוגל להריץ שום משחק... בקיצור המחשב על הפנים... רציתי לקנות מחשב חדש ורציתי שתעזרו לי בנושא.. חשבתי על המפרט הבא.. AMD Athlon 64 S939 3000 BOX GA-K8NS9 nForce 3 Ultra - Socket 939 TwinMos 512MB PC 3200 DDR 400 -2Slots Gigabyte RADEON 9600Pro 128 Mb Western Digital 160Gb 8Mb זה עולה בסביבות ה 3000 שקל... תגידו לי אם שווה בכלל לשדרג את המחשב והאם בסכום כסף כזה אפשר לקבל מפרט טוב יותר.. תודה על העזרה...
-
- 8 תגובות
- 819 צפיות
-
-
אני צריך מפרט עד 4200-4400 עם הדרישות שכתבתי ורצוי מסך LCD
-
- 8 תגובות
- 830 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המפרט הבא? (מצורף מהאתר של KSP) יצא לי 3060 שקל, בקיי.אס.פי שווה? מישהו פה ממליץ על החנות שלהם בראשון לציון? או על חנות אחרת בראשון לציון או בסביבה? אוקצור הוספתי תמפרט בתמונה... תודה מראש לכל העוזרים... [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי את המחשב נייד במבצע של אורנג' (PVAILION DV6 1110EJ CPU T4200) ולאחר כמה בדיקות הבנתי שזה משתלם לשדרג המעבד לסדרה 8\9. אפשר לקנות מעבד ב200 דולר בEBAY. השאלה שלי היא איך אני מגלה לאיזה מעבד ניתן לשדרג ? עברתי על כל המסמכים שקיבלתי מHP , ועל כל האתר שלהם ואין שום אזכור לגביי הלוח, לגביי אפשרויות שדרוג של מעבד וכו. יש למישהוא מושג איך\איפה אני אוכל לקבל מידע מהימן מהסוג הזה ? תודה רבה לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב? 4200 (משהו כמו 700 למסך 3500 למחשב שחקו בזה איך שבא לכם ) 2. מטרות המחשב? מישחקים כבדים והורדות 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כונן פלופי (שמיהו עדיין מישתמש בזה ?) 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? עיצוב לא חושוב לי קירור כן מאווד האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא ולא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?מישחקים כבדים ובאיכות גבוה 9. האם חשוב שקט? לא בכלל לא 10. האם מתוכנן OC? לא 11. במפרט למשחקים הגדרות כמה שיותר גבוהות ומשחקים כבדים כ…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה אתם אומרים? לא צריך: מסך, 1.44, צורב, DVD ... יש לי כבר את כולם. המפרט: AMD ATHLON 64 3000+ BOX `1360 *שאלה: המאורר שבא עם המעבד מספיק אם אני לא אעשה OC? GIGABYTE GA-K8NS nForce3 250 `581 OCZ 1GB (2x512) EL DDR PC3200 400mhz PLATINUM EDITION `1820 SAPPHIRE RADEON X800 PRO 256MB GDDR3 TVOUT DVI RETAIL `2790 WD 80GB 7200rpm 8MB S-ATA `450 אני לא צריך יותר מ80 GB. COMPUCASE super Midi Tower CI-6A21 400w LDT - Black & Blue `470 סה"כ: 7470 ש"ח ! אגב: אני מתכנן לקנות בסביבות ספטמבר אבל המפרט הזה יהיה שלד, אם לא המפרט עצמו, של המפרט הסופי בהחלט שאקנה בספטמבר. בנוסף אני בונה על ירידת מחירים של מעבדי ה A64 כך שזה יחסוך לי כמה מאות שקלים בסך הכל... שאלות לגבי המפרט: - המחשב …
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב. אני צריך לקנות בהקדם מחשב שישמש אותי לאינטרנט ,שימוש משרדי פשוט, אחסנת תמונות והפיצ'ר היחיד שלדעתי מיוחד - הוא להעביר סרטים מהוידאו - לערוך ולצרוב אותם.אין צורך במסך. כמובן חשובה לי מאוד הupgradability ואני מוכן להתפשר בביצועים "עכשווים". אני מתכוון לקנות ב KSP. ראיתי את המפרט הבא בבערך 2000- מה דעתכם? תודה רבה רבה. מעבדי אינטל Pentium D 2.66Ghz, s775, 2x1MB, DualCore לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE 8VM800PMD-775 s775, DDR2, AGP זכרונות DDR II 533 1GB (512MBx2) דיסקים קשיחים Maxtor 160GB 8MB, SATA II כרטיסי מסך 64MB Shared DDR כרטיסי קול 5.1 Channel Audio צורבים DVD Recorders LG DVD±RW GSA-H10AB x16 DL x8 ציוד רשתות On Board 10/100 מארזים HJA-70…
-
- 8 תגובות
- 688 צפיות
-
-
היי, מחפש מחשב מהיר, קל פיזית ויעיל כ14 אינטש למטרות לימודים (אופיס, גלישה), צפייה מרובה בסדרות וסרטים ושיוכל להריץ משחקים לא כבדים. גיימינג לא שימוש עיקרי, אבל כמובן שנחמד ותהיה אופציה כזו. העדיפות היא לקנות את המחשב באילת, אם ידוע לכם על אתר שמוכר מחשב בסגנון של שני אלו בקישור למטה במחירים כוללי מע"מ אז כמובן שזה לוקח. https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=27113 https://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=28492&iszap=1 במקרה ויש לכם המלצה על דגם אחר: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3800 ש"ח במקסימום אחרי הורדה של מע"מ אם ניתן לרכוש את המחשב באילת (יוצא בערך 4400 לפני מע"מ) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: מש…
-
- 8 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין במפרט מחשב מבוסס מעבד Ryzen 3900x עם 64 גי'גה זיכרון. אני פחות מעורה איזה קירור מומלץ (האם המלצתכם לקירור מים?), איזה זכרון, איזה לוח אם וכו' ולכן אבקש את סיועכם. אני מבקש שהמפרט יהיה ב- TMS או Ivory (אשמח להמלצה שלכם מי מרכיב באופן איכותי יותר). כרטיס מסך כרגע לא חשוב, אני אוסיף בצורה ידנית (אני אוסיף את ה- GTX 2080TI עם 11 גי'הג זכרון). כלומר לא נכלל בתקציב לעיל (אם מישהו מצליח, נהדר!) מה שחשוב לי זה אמינות של מחשב שיוכל לרוץ לאורך זמן גם על חשבון אי אלו אחוזים בודדים של ביצועים. אני נותן עדיפות למארז קומפקטי (עדיפות עם חלון צד, אין צורך באורות וכו') אך שיכול להכיל לפחות 3 כוננים קשיחים בגודל 3.5 אינטש. אשמח אפ…
-
- 8 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה ממכם למפרט משחקים ב 3000 ש"ח ללא ציוד היקפי, ניתן לעשות OC אני יודע שהתקציב שלי ממש נמוך אבל תציעו לי את הדברים הכי טוב שאני יכול לקבל... אם בא לכם אז תריצו חיפוש בזאפ ותבנו לפי המחירים שם. תודה
-
- 8 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום צריך מפרט לסטודנטית שישמש בעיקר לעיבוד תמלילים, וידאו, אינטרנט ושימושים כלליים (ללא משחקים) יחובר למסך LCD בDVI ובנוסף לLCD בHDMI חשבתי על בסיס בסגנון מעבד E6300 לוח P43 כרטיס מסך 4550 (מעוניין בכרטיס ולא במובנה) 4GB זכרון במהירות 800 אבל אני פתוח להצעות (אולי בכלל AMD?) המחשב כמובן יעבוד עם WINDOWS 7 תודה. פרטים ששכחתי: חשוב לציין:המחשב יורכב על ידי ואני מעוניין במפרט מחנות באזור הצפון עם עדיפות גבוהה לKSP
-
- 8 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום רב מבקש הצעה למפרט לתלמיד אשר משתמש באינטרנט הורדות וקצת משחקים לא כבדים מעבד לא משנה אינטל או AMD אלא רק מחיר מול תועלת OC אולי בשביל הכיף לנסות ולעשות מסך 19" 1440*900 קיים תקציב עד 3500 ש"ח עדיף פחות כפול ליבה או מרובע וגם איזו תושבת עדיפה I5 נראה לי מייקר את כל הפלטפורמה ב-1000 +- אז נראה לי לא משתלם אשמח להצעות
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסוך ולחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש. אין תוכנה ספציפית. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, MW3, Crysis 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין. 5. עד כמה חשוב ה…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, אני צריך מחשב ניד לילדים, בעיקר לסרטים, קצת אופיס ואולי גם רמה נמוכה של תיכנות (לימוד אונליין של קורסים ראשוניים בתכנות) וראיתי שיש באושר עד איזה מבצע של פרטנר (מצ"ב צילום). אשמח אם תגידו לי האם זה מחשב סביר והמחיר מתאים. תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 904 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב חדש סוף סוף. מלבד מפרט שלם, אשמח אם תוכלו לציין גם טווח מחירים סביר לכל רכיב. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500~4000. מעדיף לחסוך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים: המשחקים העיקריים שאני מעוניין לשחק בהם הם Spiderman: Web of Shadows וSonic Generation. למרות זאת אני רוצה שתיהיה לי אפשרות להריץ ברמה סבירה משחקים מודרנים במידה ואהיה מעוניין בהם (כגון משחקים עם דרישות כמו של Watch Dogs). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6~8 כל עוד זה עומד בתקציב. 6. האם מת…
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 אפשרות לחריגה של כ500 או 600 שקל במידת הצורך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים ולימודים (משחקים ספציפיים - RUST) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא מאוד, אני רוצה שהביצועים של המחשב יהיו בחשיבות הכי גבוהה 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מער…
-
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן. אימי החליטה שהיא צריכה מחשב משלה בבית, עקב התנתקותינו מהוט. היא עובדת עם פוטושופ, פריהנד, אילוסטרייטר וכו'. הנייד יהיה בבית רוב הזמן, ולכן המשקל לא חשוב וכך גם זמן הסוללה. רצוי מסך 15"+\- ושיריץ את התוכנות הרשומות המוזכרות למעלה ללא בעיה. אם יפעלו במחשב סרטים בהבחנה גבוהה\משחקים לא כבדים- מה טוב(יכול להתחבר לTV מדי פעם). מערכת הפעלה מובנית- עדיף שלא תהיה. התקציב הוא עד 3000 ש"ח. אשמח אם תענו במהרה- המחשב הולך להקנות השבוע, ככל הנראה. תודה, דניאל.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-