ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,344 דיונים בפורום זה
-
Thinkpad Edge E430-3254-GLU Vostro 3460 inspiron 14Z 5423 Latitude E5430 ideapad U310 UltraBook 4375 כולם 14 אינץ' i5-3210M עם מעבד , פרט לאחרון שהוא 13.3 שנמצא ברשימה בגלל המחיר המפתה שלו וגם מעבד 3317. אז....את מי לקחת??
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום , מחפש המלצה למחשב כמו שמצויין : מטרה: משרדי , סרטים אינטרנט סוללה חזקה אולי משחקים אבל לא חובה . 14 עד 15.6 אינטצ' עד 2.5 קילו זמן סוללה ארוך חשוב יציאת HDMI רק אחריות 3 שנים
-
- 5 תגובות
- 861 צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג את המחשב (מעבד, לוח אם וזיכרונות). אני מתלבט אם עדיף לי: מעבד i7 s2011 עם צ'יפסט x79 או מעבד i7 s1155 עם צ'יפסט z77 אני מעוניין בלוח של asus. אשמח להכוונה גם בנוגע לזיכרונות. השימושים שלי הם בניית אתרים, משחקים ויצירת מוזיקה בקיובייס. תודה.
-
- 4 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום, (אני מקווה שאני בפורום הנכון ואם לא אז כוונו אותי בבקשה) רציתי לדעת אם GTX680 יוכל לעבוד של ספק 550W? הספק המדובר הוא : Antec Basiq 550W Active PFC 12cm PSU VP550P (Retail)
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום, אני מבקש מפרט מחשב ל-HD וגיימינג עד 5000 ש"ח (כולל מסך) באזור קריות. קיבלתי בעבר מפרט שהבאתם לי של TMS אבללאחר ששקלתי מחיר לעומת העובדה שאין להם סניף באזור חיפה-קריות החלטתי שאני מעדיף לא להסתכן. אם אפשר להביא לי הצעה מחנות שיש לה מעבדת שרות בקריות (אפשר גם חיפה) אודה לכם מאוד. הנה הדרישות של המפרט: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מקסימום עוד 500 שקל, אם ההבדל בביצועים יהיה כדאי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עבור תכני HD אך גם משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש …
-
- 6 תגובות
- 900 צפיות
-
-
תקציב: רצוי עד 4000 ש"ח, אופציה לחריגה קלה (200-300) שימושים: עריכת וידאו / עריכת תלת מימד / מקווה לחזור לגיימינג - אז אם אפשר שיעבוד בצורה סבירה (לא מדליק אותי ULTRA HIGH) תוכנות עיקריות: 3Dmax, Zbrush, Premiere/Vegas, Photosop, Visual Studio עבודה כללית: * סצינות תלת מימד, כולל אנימציה. עד היום היו לי זמני רינדור דיי ארוכים שפשוט גרמו לי להפיל את האיכות. * עריכת וידאו לסרטונים קצרים - בינוניים, אני מתכוון ללמוד AF ביום מן הימים אז שיוכל להתמודד עם זה. * שיסתדר סבבה עם פנורמות רציניות בפוטושופ (הפנורמה האחרונה הייתה 12000X2300). * אשמח אם מישהו פה עם ניסיון בנוגע לזיכרון הפנימי - האם 16GB יתן לי הבדל משמעותי בתלת מימד מול 8GB? שימושים מיוחדים: לא נראה לי שאבצע אוברקלוק,…
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראלמעבד:AMD Phenom 2 965 3.4Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition TRAY - בקניית מחשב חדש בלבדכמות: 1 - מחיר: ₪499קירור למעבד:Thermaltake DuOrb For CPUכמות: 1 - מחיר: ₪141לוח אם:Gigabyte GA-78LMT-S2Pכמות: 1 - מחיר: ₪298מארז:SilverStone Redline 1 USB 3.0 + Seasonic 430W - בקניית מחשב חדש בלבדכמות: 1 - מחיר: ₪455זיכרון:Corsair 4GB Single Stick Values Select Retail DDR3-1333כמות: 1 - מחיר: ₪116קשיח למחשב שולחני:Seagate 1TB, 3.5", SATA3, Barracuda 7200.14כמות: 1 - מחיר: ₪453כרטיס מסך:Sapphire ATI 6970 2GB GDDR5 PCI-E HDMI Retail - בקניית מחשב חדש בלבדכמות: 1 - מחיר: ₪999כונן אופטי:SONY NEC DVDRW DVR …
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד דל סטודיו, נקנה לפני כשנתיים. המחשב בזמן האחרון התחיל להתקע מידי פעם עד שיום אחד הפסיק לגמרי לתפקד. לקחתי אותו למעבדה לבדיקה, ושם אמרו לי שהלך ההארדיסק והראו לי בניתוח של המחשב(כשהמחשב עולה ועושים לו טסט) שאכן רשום שיש בעיה בהארדיסק. קניתי הארדיסק והחלפתי בעצמי,(במעבדה רצו 750 שקל, 600 על הארדיסק של 320 ג'יגה, ו-150 על עבודה, קניתי הארדיסק של 500 ג'יגה של hitachi ב-400 שקל, וההחלפה לקחה 5 דקות) התקנתי עליו ווינדוס והמחשב חזר לתפקד. כעת שוב המחשב מתחיל להתקע (כשבועיים בלבד לאחר החלפת ההארדיסק). זה קורה בזמן אקראי, בערך אחרי כחצי שעה, לפעמים יותר לפעמים פחות, פשוט הוא מפסיק להגיב, אם זה בזמן גלישה באינטרנט, או צפייה בתמונות וכו'. הברירה היחידה זה לכבות…
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
היי, התחלתי לקרוא פה כל מני המלצות אבל שום דבר לא היה חד משמעי ולא בדיוק מה שאני צריך.. אז ככה: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, תמונות וקצת פוטושופ * גודל המסך? לא משנה כל כך, הבנתי ש13 מספיק וגם לא זולל סוללה. * משקל רצוי? לא כל כך משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לפחות 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI ואם אפשר אז גם USB3 * בלוטות? יהיה נחמד לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? לפחות 320G * כונן CD/DVD? צורב? עדיף שכן, לא חובה * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות: עדיף 3 * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף * האם יש לכם העדפה …
-
- 4 תגובות
- 897 צפיות
-
-
היינה מפרט שחבר שלי בנה לי למחשב גיימינג של עד 4500, אני עכשיו רוצה לקבל חוות דעת ואם אפשר לדעת מה אפשר לשפר: http://www.tms.co.il/preview/spec/acsmd43n 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי מחשב ותכני hd כמו סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Bf3, crysis 2, gta, nfs, mw3 , cs:go -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר …
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גרפיקה תלת 3D א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). revit, 3ds max, autocad, photoshop, אופן השימוש: כבד/פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא מיועד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).הרזולוצייה אני לא יודע, גודל מסך רצוי 24 ומעלה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניו…
-
- 7 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מפרט עבור מחשב שישמש בעיקר לאנליזה של רישומים אלקטרופיזיולוגים, וסימולציות (לא מאוד מאוד תובעניות) של רשתות נוירונים. את המחשב יש לבסס על i7-3770 ו 8ג'יגה ראם השאלון: . מה התקציב המקסימאלי? גמיש, כל עוד יחס עלות\תועלת משתלם 2. מה שימושי המחשב? אנליזה של רישומים אלקטרופיזיולוגים, סימולציות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מאטלב\(פייטון?), אופיס, תכונות נוספות לעיבוד סטטיסטי, אולי פוטושופ בהמשך ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (dell u2312HM). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות…
-
- 7 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום לכולם, 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים מכל הז'אנרים, אבל בעיקר RPG'S של בת'סדה (SKYRIM, FALLOUT 3, NV) כבדים במודים. אני יודע שSKYRIM למשל, מכביד על המעבד, בפרט עם עומס מודים, אז יתכן שזה אומר שהמעבד צריך להיות חזק. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב …
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אני מרבה מאוד במשימות ועורך בפוטושופ וגם משתמש לגיימינג ולכן לקחתי I7. האם המפרט הזה טוב ? [table][tr][td]24014[/r][/t]מעבד אינטלIntel Core i7 3770K 3.5Ghz s1155 8MB, GPU Core, Tray1[table][tr][td]21740[/t]מאוורר למעבדZalman SZ CC92HS CPU Cooler 1[table][tr][td]24810[/t]לוחות אם למעבדי אינטלAsus P8Z77-M LGA1155 Core i3/i5/i7, Intel Z77, DDR3 XMP, 2xPCI-E, VGA, HDMI, DVI1[table][tr][td]21586[/t]זכרונותCorsair 2x4GB DDR3 1600Mhz Vengeance Blue Dual Channel CL9-9-9-24 1[table][tr][td]23737[/t]כרטיסי מסךSapphire HD 7870 GHZ Edition OC 2GB GDDR5 DX11 DVI HDMI 2xMiniDP PCI-E1[table][tr][td]23805[/t]דיסקים קשיחיםSeagate 2TB Barracuda 7200RPM 64MB Sata III ST2000DM…
-
- 3 תגובות
- 514 צפיות
-
-
היי אני הולך ללמוד השנה בב"ש מדעי המחשב. מצד אחד רוב הצרכים שלי יהיו בסיסיים כמו כל סטודנט למדעי המחשב..מצד שני, אני רוצה שהמחשב יהיה חזק, כיוון שלא יהיה לי עוד מחשב בדירה..למשקל גם יש חשיבות, כיוון שכנראה אקח את המחשב איתי לאונ' או כשאחזור הביתה למרכז..אבל יכול להיות שאתפשר על המשקל אם אראה שהמחיר נהיה מאוד גבוה עם משקל נמוך והמפרט שאני רוצה... * מטרות המחשב? לדוגמה: תכנות, עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), לפעמים משחקים (משחקי ספורט למיניהם), צפיה בסרטים * גודל המסך?עדיפות ל13.3 כי אני מתכנן לקנות מסך רגיל ולחבר אליו. אבל אם יהיה 15.6 במשקל נורמלי גם טוב, כי ראיתי שרוב הדגמים של ה13.3 עם מפרט טוב, יקרים יותר משמעותית. * משקל רצוי- אני מאמין שעד 2 קילו…
-
- 7 תגובות
- 906 צפיות
-
-
היי, ברצוני לקבל מפרט מחשב לצורכי אולפן מוזיקה מקצועי. התקציב שעומד לרשותי הוא 10K עם אפשרות של חריגה קטנה (1.5K-2.5K) במידת הצורך. המחשב מיועד בעיקר לעבודה על VST INSTRUMENTS & VST EFFECTS (פלאגינים כבדים של WAVES,NI,EWQL ועוד...), אך גם להקלטת שירה. כרטיס הקול שלי הוא (FOUCSRITE SAFFIRE 56 (FIREWIRE, והתוכנה איתה אני עובד היא CUBASE 5. מבחינת דיסקים קשיחים, אני מעונין ב 6 TB, כאשר החלוקה שלי היא כזו (כמובן שאם יש הצעת חלוקה אחרת שטובה יותר מבחינת ביצועים/כסף אשמח לשמוע) : * SSD 120GB עבור מערכת ההפעלה ותוכנת הCUBASE * 3 TB לVST (פלאגינים ואפקטים) * 3 TB לפרויקטים (קבצי אודיו וCUBASE) מבחינת זיכרון אני מעונין ב - 16GB, כמובן שהם צריכים להיות מהירים (בהתאם לתקציב כמוב…
-
- 5 תגובות
- 956 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, קצת עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: Mw3 - BF3 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת , עכבר , רמקולים ועוד)? לא! 4…
-
- 13 תגובות
- 898 צפיות
-
-
אשמח לחוות דעת על המפרט מחשב שבניתי מיועד לגיימינג חזק ואני מצפה ממנו להחזיק לעוד הרבה שנים רזולוצית מסך FULL HD. מנסה לא לחרוג מדי מ-5 אלף. בלי ציוד היקפי או תוכנות. צפוי OC קטן עד בינוני למעבד. מספיק קירור? מספיק W? מארז בסדר? בנתיים אני די סגור על זה אך אשמח לכל תגובה. תודה! :-* מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מעבד: Intel Ivy Bridge Core i5 3570K Socket 1155 6MB 3.4Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1140 קירור למעבד: Thermalright Ultra 120 Xtreme S1156 120mm Retail כמות: 1 - מחיר: ₪203 לוח אם: Gigabyte GA-Z77MX-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪689 מארז: Thermaltake V6 BlackX edition 2X 120mm + BlackX HD dock כמות: 1 - מחיר: ₪379 ספק כוח: THERMALTAKE Litepower 600W כמות: 1 - מחיר: ₪346 ז…
-
- 7 תגובות
- 724 צפיות
-
-
מה התקציב? עד 2500 שחהאם במידת הצורך יש מקום לחריגה? לא 2. מהו היעוד של המחשב? אינטרנט, אופיס, mp3 , יוטיוב וכו'.. [אם המחשב מיועד לתוכנה מקצועית כלשהי יש לציין את שם התוכנה ואת הגרסה למשל: Photoshop, - משתמשת לא לעיתים קרובות בפוטושופ. פעם בשבוע ממוצע.. 3. האם יש לכלול גם ציוד היקפי בתקציב כגון מקלדת\עכבר\רמקולים? לא [אם לא יש לציין לפחות מה המסך הקיים, דגם\גודל\רזולוציה. מסך 15" 4. האם יש צורך בחומרה לא סטנדרטית במחשב או יציאה מיוחדת? אם כן, מה?לא 5. האם יבוצע OC (המהרה) למעבד?לא 6. האם יש צורך לכלול תוכנה בתקציב כגון מערכת הפעלה, חבילת אופיס, אנטי וירוס? לא 7. האם יש העדפה לחנות\רשת מסויימת? האם יש העדפה לחנות מאיזור כלשהו? חולון/תא/רמת גן 8. האם יש ה…
-
- 5 תגובות
- 794 צפיות
-
-
היי, אני מחפש לפטופ שיהיה מסוגל להריץ משחקים חדשים, גדול מסך 14 אינץ' (אפשר גם 15). האם ניתן להשיג בלא יותר מ4000 ש"ח?
-
- 8 תגובות
- 804 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1.6 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח (מעדיף לחרוג כמה שפחות) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, מוזיקה באיכות גבוהה (שני רמקולים בלבד) , תכני HD, פוטושופ ואולי מעט עריכת ווידאו ברמה נמוכה (בלי התעסקות באפקטים גרפיים וכו') 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5, מוכן לחסוך בפרמטר הזה 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכ…
-
- 2 תגובות
- 502 צפיות
-
-
שלום חברים, אני צריך עזרה בהרכבת מפרט עבור אמא שלי לצורך עבודה בתקציב של כ-3500 ש"ח. המפרט כולל הכל ואמור להיות לשימושים פשוטים יחסית. עדיפות לרכיבים איכותיים ביניהם מארז, ספק כוח וגוף קירור. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך, אך אם שדרוג ספציפי שווה את הכסף ניתן לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושים משרדיים פשוטים, תוכנות אופיס וגלישה באינטרנט, סרטים ברזולוציית 1080p. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, י…
-
- 7 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום אז ככה,בסה"כ המחשב מספיק לי אבל בסרטי hd אני מרגיש שהוא ייצטרך שדרוג בקרוב האם שווה לי כבר לקנות מחשב חדש ? (למשל דוגמת המחשב עם מעבד i3 של אייבורי:http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5020 שיעלה לי ללא הארד דיסק וצורב(שאני אעביר מהמחשב הנוכחי שלי ) כ1200 ש"ח) או שאולי רק לשדרג כרטיס מסך ? ואם כן לכמה עוד שנים הוא יישרוד לאחר השדרוג לצרכי אופיס וסרטי full hd ?? והאם המחשב הנ"ל מאייבורי יספיק לי לצרכים בסיסיים של אופיס וסרטי full hd נניח ל4 שנים הקרובות ?? המפרט שלי כרגע : לוח אם : msi g31m3 מעבד : E2200 intel מארז : פשוט של אייבורי ספק : ezcool - מאייבורי -ספק זול של 300 וואט לא אמיתיים אני מניח זכרון : 3gb 800mhz ddr2 כ.מסך : geforce 8400 gs תודה רבה מ…
-
- 6 תגובות
- 803 צפיות
-
-
בניתי את המפרט הזה: אני צריך להחליף לוח אם כי הוא לא יכול לעבוד ללא כרטיס מסך. אני בכוונה לקחתי ספק כוח חזק וטוב כי אני אולי יקנה עוד שנה כרטיס מסך בינוני(כ 700-800 שקלים) המחשב מיועד להכל,משחקים(כרגע ללא כרטיס מסך - משחקים בינוניים שלא תיהיה בעיה לליבת עיבוד במעבד לעמוד בהם),עבודה משרדית, ועוד...אני מכוונה בניתי מחשב טוב כי אני רוצה שהוא יחזיק לי לכמה שנים טובות בבית ולא יתקע, ויריץ תוכנות והכל חלק... אין צורך באובר קלוק, או ציוד נלווה...אולי אני יקנה את הU2312 של דל...אבל אל תכללו את זה במפרט. אני רוצה שהתקציב לא יעבור את המחיר הזה כמה שאפשר אפילו לחסוך... http://www.tms.co.il/preview/spec/8xjsmug2 בבקשה תתנו לי הצעות לשיפורים כי אני מתכוון לקנות את המחשב השבוע. תודה …
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3000 שקלים חדשים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל עד השקל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?בסביבות ה300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.בעיקרון כל משחק חדש שיש בשוק, לצורך העניין משחק שבטוח ישוחק הוא guild wars 2. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).כרגע מסך 17 אינץ', בלי שדרוג בזמן הקרוב. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינונ…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-