עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם! יש לי תקציב של 3400 ש"ח. לא ניתן לחרוג ממנו. מבקש להרכיב מחשב לעריכת וידאו, עובד עם פרימייר פרו cs4 בתקווה לעבוד בעתיד עם 5. יש לי כבר כרטיס מסך :MSI N250GTS TwinFrozr 1G OC GeForce GTS 250 1GB 256-bit GDDR3 PCI Express 2.0 x16 HDCP Ready . בנוסף אין לי צורך במסך ובציוד היקפי. חשוב לי שיהיה intel ולא AMD. מבקש עזרתכם בהרכבת מפרט. תודה רבה,

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום לכם חברי המקצוענים !!! אני קונה מחשב חדש עבור משחקים כבדים, השאלה שלי מהנסיון שלכם מה יותר טוב? אני מתלבט בין 2 הצעות האלה אנא עזרו לי, תודה מראש... מבוסס על ATI: CPU: Intel Core 2 Duo E8400 3GHz 1333MHz 6MB + OCZ OCZ Vendetta CPU Cooler MB: ASUS RAMPAGE FORMULA X48 SOCKET 775 INTEL FSB1600 MEMORY: Geil DDR2 4096MB 1066MHZ CL5 Black Dragon Dual Channel Kit GPU: GeCube Radeon HD4870 512MB DDR5 PCIe HD: Samsung 640GB HD642JJ HDD - SATA II 7200rpm 16MB CD: ASUS-2014S1T DVD-RW SATA X20 BOX: NZXT Tempest + NZXT PP600W PSU LCD: Samsung 226BW LCD 22'' Wide 2ms OS: Microsoft OEM Vista Home Premium HEB/ENG 32BIT סה"כ מחיר: ¤ 7,810.00 מבוסס על NVIDIA: C…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by miniman,

שלום לכם יש ברשותי מחשב ישן ביותר שממש מתאים לחובבי הנוסטלגיה כמה ניתן לתמחר אותו . מעבד intel 286 WD 40GB כונן 1.2MB כונן 1.44MB כונן דיסקים מהירות X2 קריאה בלבד המחשב מכיל חלונות 3.1 חוקי למהדרין תוכנת גליון אלקטרוני Quatro חוקית למהדרין המחשב תקין לחלוטין מסך מחשב חברת Adi מסוג VGA CRT לא שטוח ולא דק כמה ניתן לתמחר מחשב כזה . אני יודע שיש למחשב כזה ערך אספני רב , אשמח לעזרה בנושא יום נפלא מיכאל

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Born2Kill,

היי חברים, קצת מבולבל... מעוניין לקנות את הדגם הזה בהמשך אבל אין לי מושג אם הוא תומך ב-144Hrz. אשמח שמישהו יעשה לי סדר. :)

5. שלום לכולם. קיבלתי שתי הצעות לנייד של חברת DELL שנראה לי מתאים לצרכים שלי. ההבדל בין ההצעות הוא שאחד זה יבוא רגיל של היבואן והשני זה יבוא מקביל. בראשון יש לי אחריות יבואן ל3 שנים בעוד בשני יש לי אחריות יבואן לשנה אחת ועוד שנתיים אחריות במעבדה (בכסף) זה ההבדל היחיד (מבחינתי) ביניהם וההבדל הוא 500 שח. ממה שהבנתי יבוא מקביל זה הרבה פעמים מחשבים שבארצות הברית החזירו (כי שם אפשר להחזיר נייד בתוך שבועיים) והוא למעשה כבר פתוח לעומת מחשב חדש מהקופסא - זה נכון??? האם שווה להוציא את העוד 500 בשביל אחריות יבואן? כי אם כן זה מחזיר לי לתמונה כל מיני מחשבים אחרים שפשוט היו יקרים יותר מההצעה השניה כי לא חשבתי שיכול להיות הבדל. תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by לוינשטיין,

אני מתעניין בthinkpad, אבל קצת מבולבל. אני מתלבט בין הסדרות SL, R ואולי להשקיע ב-T הצרכים שלי הם ללימודים. צריך מחשב חזק ואמין שיחזיק כמה שיותר שנים. לא מעניין אותי גרפיקה או משחקים. האם SL יספיק לי או שכדאי להשקיע ב-R? האם R יספיק או להשקיע ב-T? וגם - איזה מסך כדאי 14 או 15? מצד אחד לא בא לי להסתכל כל הזמן על מסך קטן, ומצד שני אני אהיה כל היום בדרכים... מה לקחת? האם יש הבדל משמעותי בנוחות בין מסך קטן לגדול? תודה לכל מי שעונה...

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום לכולם, במחשב של חבר dell xps 14 עם כרטיס מובנה m630 המשחק bf3 רץ בקושי על 20 פריימים. אחרי הרבה זמן של חיפושים וניסויים הבנתי שאני צריך לצפות לפחות ל40 בהגדרות נמוכות. ניסיתי הכל הורדתי רזולוציה, הגדרות הכל, אני כבר רואה ראשים מרובעים לשחקנים מרוב שהורדתי רזולוציה ועדין אין שום שיפור. לעומת זאת אותן הגדרות במחשב של חבר אחר, עם i3 עם כרטיס מסך מובנה המשחק רץ חלק על 40. המחשב עם מעבד i7 - 3517U 8 GB זיכרון ווינדוס 8.1 תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by psybrain,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) העבודה תהיה בנייד : גלישה יום יומית, סרטים HD, משחקים ממש בקטנה כמו FIFA .. לא ממש אני הולך לשחק עליו משחקים ובטח לא כבדים.. CUBASE פה ושם .. מוזיקה , והורדות .. אפשר להגיד נייד מולטימדיה. * גודל המסך? רק 15.6 * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא חשוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? לא חשוב * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD * כונן Bluray? לא חשוב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חשוב אבל תמיד טוב שיהיה * האם בתקציב צריך …

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום, הינה מפרט במחשב שאני מתכנן לקנות בימים הקרובים, האם שילוב החלקים טוב ויוצר שימוש ממשי בכל יכולות המחשב? ועוד ... אבקש חוות דעת נוספת ממכם בנושא, תודה INTEL CORE 2 QUAD S775 2.66GHz Q9450 + Arctic-Cooling Freezer 7 Pro ¤1890 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1151 Pine - XFX nForce 780i 3-Way SLI Intel Motherboard ¤1250 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1139 G.Skill DDR2 4096MB 1000MHZ 2GX2 Dual Channel Kit CL5 ¤555 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=956 Pine- XFX GeForce 9800 GTX 512MB X3 ¤1650 X3 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1135 THERMALTAKE ARMOR BLACK + Window ¤914 http://www.foxpc.co.il/p…

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימלי? 5500 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? בכללי באמת הכל מהכל עם דגש לסרטים וסדרות ואח"כ למשחקים. יש לי מסך LG L204W (Digital) עם רזולוציה 1680 על 1050 בנוסף בעתיד המחשב הזה יתחבר גם לטלוזיה Samsung 37 FULL HD 530B אז אני אשמח שיהיה לכרטיס מסך את הפיצריים האופטימליים לשידור סרטים וסדרות בצורה הכי איכותית שיש. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 7-8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? בלי אוברקלוק אלא אם אתה חושבים שכדי לעשות לאחד הרכיבים כי זה שווה. 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? באזור השרון, אני מניח שRSM מקווה שזה מה שצריך כדי לקבל את התשובה האופטימלית למפרט שלי. כרגע יש לי מחשב בן 7-8 שנים פנטיום 4 2.6 עם גיגה וחצי ז…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by xxxtsxxx,

קיימים אתרים לקניית מחשב דרך TMS או KSP וכל שאר המקומות האלו שבהם מרכיבים מפרט לפי החלקים שאתה רוצה ויש אתרי "דילים" של מחשבים שכוללים מפרטים חזקים למדי, עם מעבדי i5 וi7 במהירויות של למעלה מ3GH זכרונות של 8 גיגה וטרה HD במחירים מצחיקים, עכשיו השאלה שלי היא מה הקאטצ'? הם נותנים אפשרות לשדרג לוח אם וספק... וזה יוצא משמעותית יותר זול מאתרי ההרכבה העצמית... אשמח לתשובה.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by lironori,

ברצוני לקבל חוו"ד על מפרט למחשב : המחשב רב תכליתי אך בעיקר מיועד למשחקים עם דרישות מערכת גבוהות , חשוב לי ביצועים, מהירות ושהמחשב לא ירעיש את המחשב הקודם קניתי לפני כ-7 שנים המחשב היה חזק במיוחד והחזיק המון זמן מעמד עד לפני כשנה עדיין הספיק לדרישות מערכת, מלבד שדרוג של כרטיס מסך הוספת זכרונות והחלפת ספק כח לא נגעתי בו, חשוב לי גם שלמחשב הנוכחי תהייה תוחלת חיים די ארוכה. Gigabyte ga-58a-udr3 Intel core i7 950 3.06ghz 8mb Arctic cooling freezer pro rev.2 cpu fan Gigabyte gtx460 1gb ddr5 Western digital caviar black 1tb 64mb 7200rpm Kingston hyper x 3x2gb ddr3 1600mhz Coolermaster cm690 ii plus black atx Chieftec 650w modular psu 14cmfun 24pin Asus drw-22b2s dvd+rw סך תשלום…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. היי חברים אודה לעזרתכם, יש לי מחשב נייח שנקנה לא מזמן במיוחד לעבודה על תוכנות 3D כמו REVIT, LUMION, 3DSMAX, SKETCHUP ועריכה כמו פוטושופ ואילוסטרייטור, להלן המפרט : לוח אם: Asus z370-p מעבד: intel core i7-8700K 3.7 ghz זכרון: GB16 DDR4 דיסק קשיח: KINGSTONE 250 GB SSD Hdd-WD 1tb כרטיס מסך: NVIDIA GEFORCE GTX 1070 ti אני מחפש מחשב נייד שיוכל לתמוך כלפטופ משני כשאני מחוץ לבית (לא לרינדורים אבל לעבודה שוטפת על תוכנות)., אני יודע שהתקציב לנייד לא גבוה אבל אין לי בעיה להוריד במעבד או זיכרון אם אינם חשובים לייעוד המחשב. אלו מחשבים שחשבתי שאולי יתאימו: 1. \h…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by argo8866,

Intel Core i7 920 Intel Desktop Board DX58SO G.SKILL 3GB DDR3 Sapphire HD5450 Samsung 500GB Spinpoint F3 Seasonic SS-500ET CoolerMaster CM 690 תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by shay_999,

שלום לכולכם, כמו שאתם רואים אני חדש פה... ואני שתמליצו לי על מחשב בתקציב של 7000, אם ציוד הקפי, ובלי מסך! המחשב מיועד למשחקים כבדים ואינטרנט.. תודה מראש!! *לא עושה בו OC. בקשה תביאו לי מפרט עד יום שבת בלילה מקסימום כי ביום ראשון אני כבר קונה..

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. אבא שלי מתכנן לקנות מחשב, הצרכים שלו מאוד בסיסיים, והכי חשוב שיהיו לו חיים קלים. כלומר, מחשב מהיר, עם מינימום בעיות, ובמידה ויש תקלה - ששירות הלקוחות יהיה מצוין. אז פרט למפרט אשמח להמלצה לחנות מחשבים באיזור מרכז תל אביב (דיזינגוף סנטר והסביבה). 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך, אם אפשר להוציא פחות. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח, אבל לא אמורה להיות סיבה לחרוג, נכון? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב מיועד לאבא שלי, זה אומר רק אינטרנט ועריכת מסמכים ב-Word ו-Excel. אני לא חושב שיש צורך בכרטיס מסך אפילו. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכ…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. Started by idanmal,

שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים... רציתי לדעת כמה שווה המעבד שלי i5 3570k בן כמעט חצי שנה ועם אחריות לעוד שנתיים וחצי.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? gaming א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). BATTLEFIELD 4 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מסך מחוץ לתקציב לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 רעש אינו קריטי מבחינתי העיקר שיהיה קרור טוב לרכיבים.(8 =)? רעש אינו מפריע אך קרור איכותי לרכיבים זה must 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל,…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. סיימתי לחכות למחשב אני מזמין מחר אחרי שבועות של שיטוט בפורום גיבשתי דעה סופית.. מעבדי אינטל? כמות מחיר סה"כ Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 1 1050 1050 לוחות אם למעבדי אינטל? GIGABYTE כמות מחיר סה"כ 945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E 1 560 560 זכרונות? DDR II 667 כמות מחיר סה"כ 1GB TwinMOS 1 580 580 כרטיסי מסך? Powercolor כמות מחיר סה"כ X1950 Pro Extreme 256MB, GDDRIII, 2xDVI, VIVO, PCI-E 1 1200 1200 דיסקים קשיחים? Western Digital כמות מחיר סה"כ 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 1 390 390 צורבים? DVD Recorders כמות מחיר סה"כ LG DVD±RW GSA-H22NB x18, DL x8 1 180 180 מארזים? כמות מחיר סה"כ HEC Compucase CI-6A21 Beige and Blue (No PSU) …

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by mushi,

מה המצב... אני רוצה לקנות מחשב נייד. אני מתלבט בין LG שמהירת החומרה שלו 667 MHz לבין SONY שמהיות תהחומרה שלו 533 MHz שני המחשבים הם (CORE DUO T200 (2GH עם כרטיסי מסך טובים. הדגם של LG הוא S1 והדגם של SONY הוא או AR או FE. תודה לעוזרים..

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. נוכחי: e6300 1.86ghz @ 3200 Asus p5b-deluxe 1gb - G.skill PK radeon x1950xt Hec-500w WD 120gb case: ammo553 בעקרון אני מתכנן להשאיר רק את הלוח והמארז.. והכיוון לשדרג ל: intel q9550 הלוח אם נשאר p5b-deluxe 4gb DDR2 2x2 - Gskill PQ ATI Radeon 5770 x2 בקרוס פייר .. ה 5850 כמעט זהה בחיר של שני של שניהם הבדל של איזה 15דולר Westren Digital 1TB black caivar 7200rpm 32mb sata 3.0Gb/s 3.5 P/S : CORSAIR CMPSU-750TX 750W ATX12V / EPS12V SLI Ready CrossFire Ready 80 PLUS השאלה שלי אם הכל יחזיק על הלוח אם ולא יעשה בעיות כל שהם עם החיבורים או לא יודע מה.. תודה חבר'ה

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by udist,

חיבורי הSATA של לוח האם עושים המון בעיות וחשבתי שאולי זו הזדמנות לשדרג את לוח האם ואולי גם מעבד. המפרט הקיים: Intel i5 2500K LGA1155 cooler master v8 radeon 6950 g skill 8GB x2 האם יש לוח אם חדש שאוכל להעביר את המעבד (והקירור) אליו או שהתושבת ישנה ואני צריך לשדרג גם את המעבד? תקציב - עד 500 ללוח אם, עד 1000 למעבד (ורק אם צריך)

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by alonezer,

אוקי, המחשב הוא של IBM דגם R30 עם פנטיום 3 1.00 GHZ עכשיו כשמדליקים אותו הוא אומר שיש בעיות: 1) אין בטריה אז צריך להכניס חדשה(אני לא משתמש בבטריה אלא רק במטען..) 2)התאריך והשעה לא נכונים את 2 אני יודע איך לתקן אבל כשהוא מכניס אותי לביוס(זה מה שהוא עושה במקום להדליק את המחשב) אז אני נכנס לDATE&TIME ואז זה פשוט נתקע וצריך ריסטרט.. מה אפשר לעשות? אולי עדכון ביוס? אין לי מושג מה יש על הדיסק קשיח כי סתם קיבלתי את המחשב הזה אבל לצערי הDVD שלו לא עובד אז אי אפשר להתקין כלום עליו האם אפשר להתקין עם DVD חיצוני? או אולי באמצעות DISK ON KEY? והאם אפשר לעדכן ביוס במידת הצורך עם DISK ON KEY? תודה רבה. אולי על מחשב כזה גם עדיף לינוקס? אני אשמח להסבר על זה.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. היי חבר'ה , קוראים לי אלן אני מקנדה , ונקובר ואני חדש בפורום. אז אממ סוף סוף יש לי כסף ואני קונה מחשב , מסך , רמקולים והכל בקיצור חוץ ממקלדת ועכבר. אני לא כל כך מבין בחומרה אבל יש לי ידע קטן... נכנסתי היום לאתר של החנות שאני עומד לקנות ממנה ובניתי לי מפרט , איך הוא? :] Processor Intel Core 2 Quad Q6600 Quad Core Processor LGA775 Kentsfield 2.40GHZ 1066FSB 8MB Retail Box Motherboard Gigabyte GA-P35-DS3P ATX LGA775 Conroe P35 DDR2 2PCI-E16 Crossfire SATA RAID Sound GBLAN Motherboard Memory Corsair XMS2 TWIN2X2048-6400 2GB 2X1GB PC2-6400 DDR2-800 CL 5-5-5-18 240PIN DIMM Dual Channel Memory LCD Display Samsung SyncMaster 226BW 22IN Widescreen LCD Monitor Black 1680X105…

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by shira11,

היי, מבקשת המלצה למחשב נייד מתלבטת בין שני דגמים, אבל אקבל בשמחה המלצות נוספות - אין לי מושג בזה http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=15283 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=15463 הלנובו עם הגדלת זיכרון ל 8 gb + הרחבת אחריות לשלוש שנים , מגיע למחיר דומה תודה 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בעיקר ע"י התחברות מרחוק בעיקר לטרמינל, מעט ישירות לעמדה VPN+שימוש ביתי -אינטרנט, סרטים - חיבור ל TV אופיס - מעט משחקים (בשוליים) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.