ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,361 דיונים בפורום זה
-
שלום, אחרי שבוע-שבועיים של שימוש רגיל,היום בהמלך גלישה באינטרנט נתקע המחשב ולא מגיב לא לעכב לא למקשים ולא לטאץפד, אמח לא מצליח לפתוח את המכסה של הבטרות כדי לנתק,המחשב לא נכבה דרך כפתור הדלקה כיבוי במקלדת,בקיצור אני לא יודע מה כבר אפשר לעשות. תודה רבה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
ראיתי עכשיו ביד 2, שיש מלא הצעות למכירה של הZENBOOK PRIME החדש. מה דעתכם על קניית נייד ביד 2 במיוחד אם עשיתם זאת בעבר. דבר נוסף, כשכתוב מחשב חדש עם אחריות, האם יש פרוצדורה להעברת האחריות? האם האחריות רשומה על שם הקונה או שהמחשב עצמו "מזוהה" באיזה שהיא דרך? או לדוגמא אם מישהו קונה לי מחשב בדיוטי, האם צריך לרשום את זה על שמי או משהו כזה? בקיצור איך זה עובד? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 798 צפיות
-
-
היי, בגדול הפרטים בכותרת. בקטן: המחשב הוא עבור עריכה גרפית, סוליד-וורקס עם הרכבות גדולות ומורכבות וכד'. ניתן לנצל את מלוא התקציב במידת הצורך. לא נדרש שום ציוד היקפי. לא יהיה OC. מה שכן נדרש 16GB RAM, תמיכה ב-RAID וכ.מסך מסדרת QUADRO. אני מתלבט האם רצוי מעבד INTEL XEON.. אני מקווה שהתקציב מתאים תודה..
-
- 9 תגובות
- 966 צפיות
-
-
מארז: Gigabyte Isoloמעבד: Core I7 2600K לוח אם: ASUS P8H גוף קירור: SCYTHE MUGEN IIזיכרון: Kingston DDR3 8GBכונן: SSD 60GB OCZ SATA3 אל תבקשו עוד פרטים, זה מה שהבחור רשם ביד שנייה : תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
שלום, החלטתי שאני קונה מחול את המחשב הבא Processor: Intel Core i7-3667U Processor (4M Cache, up to 3.20 GHz) Operating system: Windows 7 Professional (64 bit)Display type: 14.0" Premium HD+ (1600x900) LED Backlit Display, 720p HD Camera, Mobile Broadband Enabled Base: Intel HD 4000 Graphics in Intel Core i7-3667U Processor with 4GB 1333MHz DDR3L On BoardTotal memory: 4 GB PC3-10600 DDR3L SDRAM 1333MHz SODIMM Memory (1 DIMM) Hard drive: 128GB Solid State Drive, SATA3 שאלתי היא האם אני יוכל להחליף את הכונן SSD 128 בכונן SSD 512 ? וגם שאלה טיפה לא קשורה האם COD MD2 יעלה על המחשב הנ"ל ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי אפשרות לשדרג מעבד כפול ליבה C2D E6550 למעבד מרובע ליבה בעל אותו תדר ואותה כמות זיכרון - Q8200, אני רק מוסיף לבעל המעבד כרטיס מסך Geforce 8600GT 256MB DDR3. האם משתלם?
-
- 5 תגובות
- 955 צפיות
-
-
האשכול הזה ללא קשר לאשכול הקודם, מפרט אחר לחבר אחר. 1. מה התקציב המקסימאלי?4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 ש"ח חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? GAMING הכי כבד שאפשר וגם קצת רינדורים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. .BORDERLANDS 2, CRYSIS 3, BATTLEFIELD 3, GUILD WARS 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד …
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
מישהו ניסה להחליף את ה-DVD בכונן קשיח בדגם הזה של דל ויכול להמליץ על חומרה מתאימה שצריך לרכוש בשביל זה?
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
בתור סטודנט עתידי , האם זו סיבה מספקת לפסול מחשב נייד רק בגלל שיש לו מסך מבריק?
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום ראיתי פרסום למחשב מדיה יד שניה עם המפרט הבא: מחשב LENOVO מארז מיני מדיה סנטר מתאים לחיבור לטלויזיה בסלון מעבד INTEL E7500 2.94GHZ זכרון 4GB DDR2 800MHZ הארד דיסק 320GB צורב די וי די ווינדוס7+אופיס2010 אנטי וירוס ושאר תוכנות להפעלת המחשב מבקש לדעת, א. האם המפרט מתאים לחיבור לטלויזיית LED בסלון (אני מתכנן לקנות טלוויזיה). ב. אם אפשר הערכה של עלות מחשב חדש בעל מפרט כזה כדי שאוכל להעריך האם המחיר שהוצא לי הוגן. ג. האם יש דברים שכדאי לבדוק במיוחד במחשב יד שניה. תודה רבה יאיר
-
- 3 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שלום, סבתא שלי מתעקשת לקנות לבת דודה שלי ולי לפטופים. אני לא יודע איך סבתא שלכם, אבל את סבתא שלי גם פיל במנוסה לא יזיז מילימטר. ולכן "נדפקתי" ואני צריך לבחור לבת דודה שלי ולי לפטופ חדש : 1. נתחיל מהפשוט יותר (תרתי משמע )- עד 2400 (כמובן שרצוי כמה שפחות) מדובר בצעירה בת 15. מחשב פשוט, לשימושים יומיומיים. בעיקר פייסבוק סרטים ומוזיקה, אולי קצת אופיס. רצוי שיהיה קצת יותר ססגוני מ"שחור מבצעי", אבל לא חייב.. כמובן שלא צריך להשתגע כאן, אבל כן חשוב שלא יהיה צעצוע שלא שווה כלום אחרי שנה. מתלבט אם לקנות Toshiba Satellite C855-12W ולשדרג לו את הזיכרון ל4GB או אולי אפילו 8. מה אתם חושבים? 2. UX31A מול מחשב בהרכבה עצמית של DELL מבוסס 430s - סדר גודל של 1000$ אני עובר לג…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בתקציב של 4000+- מחשב נייד של איזה חברה הכי כדאי לרכוש : Dell, Lenobvo או Asus? מהי הסדרה המובילה של כל אחת מהחברות הנ"ל? כדאי לרכוש את המחשב הנייד הבא בגרנד אדוונס בראשל"צ? איך המחירים? האם הם אמינים? תודה
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג. 2. מה שימושי המחשב? גיימינג כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF 3, COD all series, diablo 3, dota 2, max payne 3, ghost recon -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב? לא יודעת חח 23 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. רק מסך גג 23 אינץ' (בתנאי שהכרטיס מסך הוא HD אז צריך מסך HD גם כן חח) 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין 5. עד…
-
- 14 תגובות
- 977 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי בכ-1250 ש"ח לצורך משחקי מחשב (בעיקר ל-BF3 ולבאלטלפילדים לעתיד...). הנה המפרט הקיים: Intel Core 2 Quad Q8300 2.5 GHz 2GB RAM DDR3 (זה 2 כרטיסי זיכרון של 1 GB) Nvidia GeForce GT 220 מה שאני שמתי לב שבעיקר אני צריך להחליף\להוסיף: -כרטיס מסך חדש -זכרונות -מערכת קירור ועוד שאלה קטנה: האם למארזים יש השפעה מסויימת על הביצועים של המחשב? (אולי קירור וכו'..?) מקווה שהמידע מספק ושהלכתי ע"פ הכללים של פתיחת נושא. שיהיה ערב מצויין ושבוע טוב! -אליסף
-
- 5 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום , ברצוני להרכיב מחשב לשימושים כלליים ומדי פעם עריכת תמונות , אין צורך בציוד הקפי , פונקציה של שקט לא רלוונטית כמו כן לא מתוכנן אוברקלוק , המחיר הוא לא יותר מ2600 , עם עדיפות לרדת קצת . להלן המפרט שבניתי , מעוניין לשמוע חוות דעת , תודה מראש !. Intel Ivy Bridge Core i5 3450 Socket 1155 6MB 3.1Ghz Box , יחידות 1 ₪1018 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3747 ASROCK H67M B3 H67 CHIPSET, יחידות 1 ₪465 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2946 Kingston Hyper X Red 4GB DDR3 1600Mhz CL9 K4G1600HXR, יחידות 2 ₪292 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3225 WD 500GB 7200RPM 16MB Sata3 AAKX WD5000AAKX, יחידות 1 ₪398 http://www.rsm.co.il/product.aspx?product…
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
שלום לכולם עד לפני שנתיים הייתי די עדכני בנושא מחשבים, אבל כרגע אני לא מעודכן בביצועי חומרה ומחירים וכאן זקוק לעזרתכם: תקציב :2800-3000 קיים מסך סמסונג 23 HD מעוניין בכרטיס מסך חזק יותר מ ATI 4890 האם אפשר בסכום הזה להרכיב מחשב סביר? תודה אפשרות שנייה לשדרג מה שאפשר במחשב קיים :מעבד 6750 dual core לוח: gigabite p35 ds3l rev 1 זכרונות :gskil 4gb 800mhz כ מסך: ati 4890 hd דיסק 2X320gb מסך סמסונג 23 hd
-
- 12 תגובות
- 944 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד, בעיקר למטרה של העברת מידע (USB 3) וצפייה ב-HD, עם חיבור לטלויזיה. אני רוצה מעבד i5, וחשבתי לשדרג אותו. הבעיה שאני מתקשה להבין באיזה רכיבים שווה להשקיע, ובמה אני לא ממש אשתמש. רציתי לשאול לגבי: כונן קשיח, זכרון, המעבד וכרטיס מסך. כונן קשיח לאיזה שימוש כדאי לקנות כונן 7200? האם זה משפר משמעותית את הביצועים? אולי עדיף לקנות SSD 5400 באותה מידה? זיכרון ה- 4GB הסטנדרטי מספיק? או שיש טעם להוסיף בתקווה שזה יגרום למערכת הפעלה להיתקע לעיתים יותר רחוקות? מעבד מה שבאמת בלבל אותי יותר מהכל זה שקראתי פה בפורום שמישהי כתבה בתגובה ל-3 המלצות שכללו מעבד i5: "הייתי מעדיפה דווקא מחשב עם מעבד מהדור החדש..." שאלה ראשונה איך אני יכול בכלל לבדוק אם המעבד הוא …
-
- 6 תגובות
- 897 צפיות
-
-
מהם המאפיינים שגרפיקאי צריך? איזה דגמי כרטיסי מסך מומלצים? כמה זיכרון ראם? 8GB מספיק? SSD יישפר את מהירות העבודה או להישאר עם HDD? כמה זיכרון מומלץ לצ'יפ הגראפי, 1GB או 2GB? זה מחשב לבן דוד שלי שהוא אדריכל.. תודה מראש, עמית.
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 7k 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Guild war 2 , BF3 , GTA 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך 4. האם יש רכיב …
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב? 3500 האם במידת הצורך יש מקום לחריגה? ואם כן עד כמה?100 שח האם יש לכלול הרכבה בתקציב?כן 2. מהו היעוד של המחשב?משחקים 3. האם יש לכלול גם ציוד היקפי בתקציב לא המסך הקיים זה SAMSUNG 206BW 4. האם יש צורך בחומרה לא סטנדרטית במחשב או יציאה מיוחדת?לא 5. האם יבוצע OC (המהרה) למעבד?לא 6. האם יש צורך לכלול תוכנה בתקציב כגון מערכת הפעלה, חבילת אופיס, אנטי וירוס?לא 7. האם יש העדפה לחנות\רשת מסויימת? האם יש העדפה לחנות מאיזור כלשהו?tms ירושלים 8. האם יש העדפה לגודל מארז (למשל HTPC או מארז מיקרו)?הייתי שמח אם תוכלו להרכיב בזה :Thermaltake V6 BlackX edition 2X 120mm + BlackX HD כי ראיתי שאתם ממליצים על silverred משהו ואני לא ממש מחבב אותו 9. האם יש בקשות מיוחדות במפרט? א…
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
אני צריך להרכיב מפרט למחשב לאחיין שלי בן ה13. השאיפה היא לקנות מחשב מספיק טוב שיחזיק לכמה שנים, או שיהיה מתאים לשידרוגים קלים כדי שיחזיק לכמה שנים תודה מראש . מה התקציב המקסימאלי? 4200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר שוטרים ומשחקי רשת -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920…
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד בעיקר לסרטים, לקחת לצבא. תודה לעוזרים! *מטרות המחשב- אינטרנט ואופיס ובעיקר לראות סרטים ב HD. *גודל מסך- מעדיף סביבות ה 15. *משקל רצוי- לא קריטי. *זמן סוללה- שלוש שעות בזמן צפייה בסרטים. *יציאות מיוחדות- HD *בלוטות- לא צריך *כונן קשיח- מעדיף 1TB אבל אם אין ברירה אני אסתפק גם ב 500GB *כונן CD/DVD- צריך. צורב לא חובה. *bluray-לא צריך *אחריות בינלאומית- צריך. * מערכת הפעלה- לא צריך * העדפה לחברה- שמתי עין על dell אבל אני לא מקובע עלייה.
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
עם אפשרות חריגה עד 2500 אם יש סיבה, כולל מסך ללא ציוד היקפי חשבתי על המפרט הזה(אולי לשנות את המסך רק): http://ksp.co.il/?uin=16089 [table][tr][td] [/td][td]מעבד אינטל : [/td][td] [/td][td]Intel Core i3 2120 3.3Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td]1 [/td][td][/td][/tr][tr] [td] [/td][td]מאוורר למעבד : [/td][td] [/td][td]Zalman SZ CC92HS CPU Cooler [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td]1 [/td][td][/td][/tr][tr] [td] [/td][td]לוחות אם למעבדי אינטל : [/td][td] [/td][td]Asus P8H61-M LX B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, VGA [/td][td] …
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום. הורכב לי המפרט הזה (המסך עם תקציב נפרד) לפני חודש ועכשיו חסרים לו חלקים. כמו שאפשר לראות אני צריך מארז+ספק כוח, לוח אם, זכרונות ודיסק קשיח אחרים. אני מעדיף שהדיסק הקשיח יהיה 2TB. הטופס שמילאתי כאן:
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב שיהיה לבית לכל המשפחה וגם לי למשחקים מצאתי בינתיים את המחשב הזה בKSP: http://ksp.co.il/?uin=16116#complist ושירגתי את הכרטיס מסך זה המפרט שלו: [table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table]אתרזמינותאיפוסכמות[/r]מעבד AMD :[table][tr][td]AMD FX x6 Six-Core FX-6100 Socket AM3+ 3.3GHz Box[/td][/tr][/table]1מאוורר למעבד :[table][tr][td]Generic CPU Cooler For AM2/AM3/FM1[/td][/tr][/table]1לוחות אם למעבדי AMD :[table][tr][td]Gigabyte 880GM-USB3 AM3, 880G, DDR3 1333, DVI, HDMI[/td][/tr][/table]1זכרונות :[table][tr][td]Kingston 2x2GB DDR3 1600Mhz HyperX Blue Dual Channel CL9-9-9-27[/td][/tr][/table]1כרטיסי מסך :…
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-