ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,369 דיונים בפורום זה
-
שלום, אשמח לעזרה ביצירת מפרט למחשב משרדי וחנות טובה לקנות ממנה באיזור השרון - אני מניח שTMS בנתניה היא הטובה ביותר (?). 1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית + צפייה בתכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינונ…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני רוצה לקנות מחשב חדש למשחקים בסביבות ה-3000 ש"ח בלי מסך. הסתכלתי במפרטים באתר אבל רציתי לדעת אם יש משהו אחר.......
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קיימים אתרים לקניית מחשב דרך TMS או KSP וכל שאר המקומות האלו שבהם מרכיבים מפרט לפי החלקים שאתה רוצה ויש אתרי "דילים" של מחשבים שכוללים מפרטים חזקים למדי, עם מעבדי i5 וi7 במהירויות של למעלה מ3GH זכרונות של 8 גיגה וטרה HD במחירים מצחיקים, עכשיו השאלה שלי היא מה הקאטצ'? הם נותנים אפשרות לשדרג לוח אם וספק... וזה יוצא משמעותית יותר זול מאתרי ההרכבה העצמית... אשמח לתשובה.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רכשתי אתמול מחשב דגם HP PAVILION 1179EJ עם כרטיס מסך 9600M GT הכרטיס הזה חזק במיוחד והוא יוכל לשמש כל גיימר התמודדות הכרטיס במשחקים COD5 HIGH DX10 נצפה עם 34 FPS GTA IV MEDIUM 30 FPS על הגדרות גבוההות בשאר האפשרויות CRISIS במערך HIGH DX9 נצפה עם 35 FPS NBA2K על ההגדרות הכי גבוהות FARCRY2 41 FPS HIGH ועוד בקיצור מי שרוצה מכונת משחקים ניידת זה המחשב בישבילו או יותר נכון הכרטיס נתונים על הכרטיס: http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-9600M-GT.9449.0.html
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני עומד לרכוש את ASUS ux501vw כמחשב עבודה ראשי לפיתוח: https://tinyurl.com/jq4y97h מישהו התנסה בו? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נוכחי: e6300 1.86ghz @ 3200 Asus p5b-deluxe 1gb - G.skill PK radeon x1950xt Hec-500w WD 120gb case: ammo553 בעקרון אני מתכנן להשאיר רק את הלוח והמארז.. והכיוון לשדרג ל: intel q9550 הלוח אם נשאר p5b-deluxe 4gb DDR2 2x2 - Gskill PQ ATI Radeon 5770 x2 בקרוס פייר .. ה 5850 כמעט זהה בחיר של שני של שניהם הבדל של איזה 15דולר Westren Digital 1TB black caivar 7200rpm 32mb sata 3.0Gb/s 3.5 P/S : CORSAIR CMPSU-750TX 750W ATX12V / EPS12V SLI Ready CrossFire Ready 80 PLUS השאלה שלי אם הכל יחזיק על הלוח אם ולא יעשה בעיות כל שהם עם החיבורים או לא יודע מה.. תודה חבר'ה
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקי, המחשב הוא של IBM דגם R30 עם פנטיום 3 1.00 GHZ עכשיו כשמדליקים אותו הוא אומר שיש בעיות: 1) אין בטריה אז צריך להכניס חדשה(אני לא משתמש בבטריה אלא רק במטען..) 2)התאריך והשעה לא נכונים את 2 אני יודע איך לתקן אבל כשהוא מכניס אותי לביוס(זה מה שהוא עושה במקום להדליק את המחשב) אז אני נכנס לDATE&TIME ואז זה פשוט נתקע וצריך ריסטרט.. מה אפשר לעשות? אולי עדכון ביוס? אין לי מושג מה יש על הדיסק קשיח כי סתם קיבלתי את המחשב הזה אבל לצערי הDVD שלו לא עובד אז אי אפשר להתקין כלום עליו האם אפשר להתקין עם DVD חיצוני? או אולי באמצעות DISK ON KEY? והאם אפשר לעדכן ביוס במידת הצורך עם DISK ON KEY? תודה רבה. אולי על מחשב כזה גם עדיף לינוקס? אני אשמח להסבר על זה.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום אני מעונין לקנות מחשב נייד, ואני מבקש המלצה מחברי הפורום מה כדאי לי. להלן הנקודות שיש לשים לב עליהן: 1. עיניי מתעייפות משימוש ממושך במחשב. איזה מסך יקל עליהן? 2. אינני משתמש בגרפיקה, אלא ביישומי excel ו- access . מה שאומר שאין צורך בחומרה מפוצצת, אבל אין לי כח למשהו זחלני. 3. התקציב הוא עד 3100. אודה לכל מי שיעזור לי ויאיר את עיניי [תרתי משמע]
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אשמח אם תמליצו לי איזה מחשב מסוג All-In-One (שהכל נמצא במסך מסוג MultiTouch) מהדגמים שנמכרים היום בישראל הוא הטוב ביותר.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חבר'ה , קוראים לי אלן אני מקנדה , ונקובר ואני חדש בפורום. אז אממ סוף סוף יש לי כסף ואני קונה מחשב , מסך , רמקולים והכל בקיצור חוץ ממקלדת ועכבר. אני לא כל כך מבין בחומרה אבל יש לי ידע קטן... נכנסתי היום לאתר של החנות שאני עומד לקנות ממנה ובניתי לי מפרט , איך הוא? :] Processor Intel Core 2 Quad Q6600 Quad Core Processor LGA775 Kentsfield 2.40GHZ 1066FSB 8MB Retail Box Motherboard Gigabyte GA-P35-DS3P ATX LGA775 Conroe P35 DDR2 2PCI-E16 Crossfire SATA RAID Sound GBLAN Motherboard Memory Corsair XMS2 TWIN2X2048-6400 2GB 2X1GB PC2-6400 DDR2-800 CL 5-5-5-18 240PIN DIMM Dual Channel Memory LCD Display Samsung SyncMaster 226BW 22IN Widescreen LCD Monitor Black 1680X105…
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני צריך בדחיפות להרכיב מחשב חדש ועוד לשבוע הקרוב אשמח לקבל ממך סיוע לגבי מפרטו התקציב העומד לרשותי הוא 6000 ש"ח המפרט יתבסס אך ורק על מעבד אינטל המעבד- INTEL 2.4 דיסק קשיח- 60GB 7200 כרטיס מסך- כנראה RADEON 9000 PRO 128MB לגבי שאר הרכיבים אני זקוק לעזרתכם(לוח אם!!!, זיכרוןDDR OR RDRAM ואיזה דגם???, מסך-17 איזה???? וזהו פחות או יותר) בבקשה הגיבו להודעה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אחותי רוצה לקנות מחשב חדש (כי הישן מתחיל להיתקע מדי פעם) היא רוצה מחשב בסיסי לגלישה,,פייסבוק,סירטונים,סרטים וכאלה.. איך המחשב הזה לדוגמא?.. http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=BOXDN2820FYKH0-4-500&cart=143628288920388752〈=heb ואם הוא טוב בכלל?? אני לא כזה מבינה בזה.. או שלדעתכם עדיף בכלל להרכיב משהו ואם כן אשמח שתרכיבו.. אבל אין לה דרישות מיוחדות אולי שיזוז רק חלק ומהר בגלישה לא יותר היא מאוד מסתפקת במועט והיא גם לא צריכה הרבה מקום במחשב היום יש לה באיזור ה300GB במחשב וזה הספיק לה..כמובן שיהיה הכי זול שאפשר היא די קמצנית שזה מגיע לדברים כאלה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש צורך לנצל או לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים ועריכה גרפית.. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, עריכה וכדומה, כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V , Battlefield 4 כל המשחקים החדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך LED 32 עם רזולוציה של 1366x768 HD. -לאילו הג…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שימושים: משחקים (מקסימום:מנג'ר,פיפא-שיפעלו ברמה הכי גבוהה), אינטרנט(עומס של עמודים), מוזיקה וסרטי HD מסך 32 LCD לא צריך ציוד הקפי מתוכנןן OC קטן הלכתי לאייבורי וקיבלתי הצעה: מארז- RAIDMAX APEX ספק- FSP 500W מעבד- amd phenom 2 x3 720 לוח אם- gigabyte ma790x-ud4p צורב דיוידי LG/samsung כרטיס מסך- סאפייר HD4850 512 מ"ב הארד דיסק- WD 500GB (cavier blue)16MB זיכרון- 4GB DDR2 800MHz geil (הכולל טכנולוגיית DBT וצלע קירור אלומיניום) איך ההצעה? (האם יש מפרט יותר טוב במחיר הזה? אפשרי גם בחנות אחרת)
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם ניתן לצרף מדריך להרכבת המחשב שיכלול תמונות והסברים תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך, מעדיף קרוב ל-3500. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף שלא לחרוג מהתקציב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש להרצת משחקים, לתוכנות סימולציה ו-Virtual Machine. בנוסף, צפייה בסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Civ6, FFX -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). זוג מסכים, אח…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן הבנזוג שלי מחפש מחשב נייד לשימושים פשוטים.. קצת אופיס ללימודים סרטים/סדרות און ליין שירוץ חלק הדבר היחיד שעוצר מבעדו זה העניין הכלכלי.. חשבנו שאולי מישהו יודע על מבצעים שווים במיוחד שיש עכשיו וכדאי לנצל תודה רבה ויום מקסים!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני זמן מה נהרס לי המסך [שבר פנימי] סתם כתוספת מידע: הזמנתי מסך חדש מחנות RSM הגיע לאחר שבועיים המחיר היה מפתיע 200 ש"ח לעומת שאר חנויות באיזור שלי 300-400 ש"ח ובאיביי מצאתי ב240 ש"ח סוף מידע מיותר" בכל מקרה אחרי שקיבלתי את המסך וחיברתי אותו כמו שצריך סגרתי את ההברגה הדלקתי את המחשב נורית החיווי דולקת אבל אין תצוגה. פתאום שמעתי את "הנגינה" של ווינדוס [ווינדוס 7 סטארטר] שהוא עולה אבל התצוגה עדיין לא השתנתה מסך שחור! כשהדלקתי את הנורת שולחן פתאום ראיתי שיש תצוגה אבל הבהירות כ"כ נמוכה שלא רואים כלום אז חיברתי את המחשב בRGB למסך של מחשב נייח הייתה תצוגה רגילה בהירות מצויינת כשנגעתי בבהירות אם זה להוריד אותה ואם זה לעלות אותה שום דבר לא השתנה...נכנסתי לאתר הראשי של asus להור…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, המחשב לא נטען ונראה שהשנאי לא מוציא מתח נטבוק לנובו S12 ראיתי רק שנאים מקוריים ב-200 ש"ח, האם יש אופציות יותר זולות (בארץ)? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי, בתור מישהי שלא מבינה כלום בתחום אשמח לקצת (או הרבה) מידע: * מטרות המחשב? בעיקר אינטרנט ואופיס (סטודנטית), טיפה הורדות ועוד איזו תוכנה של כתיבת מוסיקה. * גודל המסך? לא מאוד משנה, ה-14' עשה רושם כגודל מושלם אבל גם 15.6' בסדר, הקטנים יותר בטח הרבה יותר יקרים. * רזולוציית המסך? לא מאוד קריטי (אני מניחה שצריך לחסוך איפשהו) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? עדיף לא יותר מ2.6 (המחשב רוב הזמן בבית אבל מעדיפה אופציה לניידות בלי לשבור את הגב) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כאמור, השימוש יהיה בבית רוב הזמן, אבל אם אפשרי עדיף שיהיה אפשרות לכ-3 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? עדיף * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אין לי מושג מה זה אומר, אז כנראה ש…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה לדעתכם המעבד בעל עלות תועלת הטוב כיום ? הכוונה לכמות זכרון מטמון ומהירות שעון מול מחיר. נציעו לי LG R400 אבל יש לו 1 מגה מטמון סה"כ ומהירות BUS 533 - לכן המחיר נמוך מאוד. השאלה כמה זה משמעותי ואם עדיף להשקיע 1000 שקל יותר לפחות בשביל הבדל בביצועים?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אני מתכנן לקנות את המפרט הבא: מעבד: E8400 TRAY מחיר: ¤743.00 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L מחיר: ¤457.00 כרטיס מסך: Palit nVIDIA GeForce GTX 260 896MB PCIe מחיר: ¤1,299.00 זכרון: 4Gb A-DATA Vitesta 800 KIT מחיר: ¤295.00 דיסק קשיח: Seagate ST3500320AS מחיר: ¤295.00 ספק כח: Thermaltake THOUGHPOWER 600W מחיר: ¤470.00 מארז: Thermaltake M9D BLACK מחיר: ¤350.00 קירור למעבד: אל תתיחסו למחירים אלו מחירי דילר .. עכשיו אני רק מתלבט בין כמה דברים.. לגבי הספק האם הוא מספיק או שכדאי לקחת אחד אחר? לגבי המעבד שווה להשקיע 150 שקל בישביל Q6600? מארז.. האם כדאי לקחת במקום Antec 300 (אותו מחיר פחות או יותר) וקירור למעבד..יש בחנות מבחר עצום אז אני פשוט ארשום איזו חבר…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, המסך שלי כל כמה שניות קופץ עשיתי חיפוש בגוגל וללא מצאתי פיתרון לבעיה... מצאתי באתר של HP את המידע הבא: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?lc=en&dlc=en&cc=us&docname=c01881110&product=4041668〈=en#N667 האם זה אומר שאני צריך להחליף מסך? במידה וכן האם מישהו מכיר מקום זול לקניית מסך...? (אני ירכיב את המסך...) תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA החדש BATTLEFIELD 4 FAR CRY BIOSHOCK -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מסך 24 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לר…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מארז-LED+25CM FAN BLACK SILVER ספק כח- ENERMAX LIBERTY 400W 30A@12V מעבד-INTEL CORE 2 DUO E6750 13337FSB C2D קירור למעבד-775 COOLER MASTER לוח אם- MSI P6N-SLIV2 775 1GLAN זיכרון פנימי-PLT 2GKIT DDR2 800 CL4 OCZ כרטיס מסך-MSI NX8800GTS T2D320EOC דיסק קשיח-WESTERN DIGITAL WD5000KS 500GB מסך-SAMSUNG 20 206BW 2 MS LCD WIDE כונן דיסקטים-כונן דיסקטים 1.44 שחור צורב DVD- LG H55L DVDRWX20 DLAYER מקלדת ועכבר-MICROSOFT WIRELESS OPTICAL DESKTOP 1000 אני רוצה לשמוע את דעתכם
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-