עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Talker,

אני צריך מפרט בתקציב של 3000 ש״ח עם חריגה של מקסימום 500 ש״ח. מחשב לטובת עבודות משרדיות וגם משחקים אבל אני חייל אז אין לי הרבה זמן להשקיע אז לא כדאי להשקיע יותר מידי... נוסף לכך אני סגור על החנות ksp. תודה וחג שמח!

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by crik,

שלום רב, רכשתי בארה"ב מעבד I7 3770 עם 16 גיגה זיכרון. אני רוצה לרכוש מחר את יתר החלקים. כרגע מה שנותר לי להשלים זה מארז + ספק + לוח אשמח לחות דעתכם האם זה מוגזם ? האם זה הכי משתלם? מס' נק שיש לשים לב: חייב לרכוש ב KSP כי אני גר באזור ב"ש. שקט + אוורור טוב (עבודה מאומצץ) בניתי את המפרט הבא: מאוורר למעבד: מאורר למעבד Arctic Freezer 13 Pro 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte H77-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI 1 ספקי כוח: ספק כח SeaSonic 520W Modular 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan M12II-520 (Retail) 1 מארזים: מארז Antec P280 Mid ATX Tower Black Case No PSU 1 מחיר החבילה: 1735 שקל תודה משה

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  3. Started by Kzer-Za,

הי, עבור מסך Samsung Syncmaster T220P במצב מצויין (ללא אחריות) שהיה בשימוש מועט. כמה הוגן לבקש? ומה הסכום המקסימלי שאפשר לבקש מבלי שזו תהיה חוצפה? תודה.

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  4. הרכבתי את המפרט הבא. אני כמעט בטוח שאין פה בעיית תאימות, אבל מישהו יכול לוודא בבקשה? לוח אם Gigabyte H77-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI 23876 מעבד Intel Core i7 3770 3.4Ghz s1155 8MB, GPU Core, Tray קירור למעבד Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 דיסק SSD Intel 120GB SSD 330 Series Sata III 2.5'' SSDSC2CT120A3K5 Retail 23956 דיסק HDD Seagate 1TB Barracuda 7200RPM 64MB Sata III ST1000DM003 זכרונות G.Skill 2x4GB DDR3 1333Mhz NT Dual Channel CL9-9-9-24 מארז Antec SOLO Mid-Tower Gaming Case No PSU ספק כוח SeaSonic 430W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan S12II-430 Retail צורב LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM כרטיס רשת TP-Link TL-WN951N Mimo nMax 8…

5. Started by gevAA,

אהלן, אני מתחיל ללמוד בקרוב ואני רוצה מחשב חדש ללימודים. השימושים העיקרים שלי הם סרטים, עבודה מרובה עם האינטרנט(אני יכול לעבוד עם 20 דפי אינטרנט פתוחים כולל Youtube) וכמובן עבודה עם Office. מאוד חשוב לי שהמחשב " יסחב" את זה. מה שחשוב לי: מסך 15.6 - אני יודע שזה מעלה את המחיר ואת המשקל אבל זה חשוב לי. כמובן כמה שיותר קל. מצלמה, מיקרופון ורמקולים בנויים. צורב DVD\CD. מערכת הפעלה. ועוד בקשה חשובה שהמחשב יראה טוב. שלא יהיה סתם שחור כמו המחשבי עבודה אלא יותר בסגנון, כמו המחשבים של Dell או HP. אלה הדברים שחשובים לי, כונן קשיח מספיק לי 320. תודה רבה לעוזרים, אני רוצה ממש בקרוב לרכוש את המחשב.

• 4 תגובות
    • 787 צפיות
  6. Started by Ymac,

אני חושב שכבר שאלתי את זה פה, אבל עבר זמן ובחומרה אחרי חודש נעשה ללא רלוונטי. השאלה בכותרת, כמה שווה היום HAF 932 במצב טוב מאוד, עם כל האביזרים? פשוט ראיתי שמוכרים R4 במחיר מגוחך באייבורי ובעקבות פרוייקט שלי מישהו פה (אהמ.. עדי אהמ..) נדלקתי קצת על מודינג אבל אין לי חשק לצבוע את המארז שלי, אז אולי ישתלם לי יותר למכור את שלי ולקנות R4 (שיהיה יותר חסכוני במקום) באמת שאין לי תלונות לגבי המארז, חרישי, מאוורר היטב. אולי דבר אחד, הוא פשוט שואב אבק. זה לא ממש ניכר על הרכיבים, אבל מכער את המארז. תודה חוששני שאין אחריות, כי עברה שנה בערך מאז שרכשתי אותו. לצערי בגלל שהמנקה עשתה "סדר" בדברים שלי, אבדו לי מסמכים וקופסאות רבות וביניהם גם הקבלה על רכישת המארז. אני יכול להוציא או…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by נדב15,

שלום רציתי לדעת מי משני המפרטים הכי טוב לעריכה ב-AVID, AFTER EFFECTS ומשחקים. אני די סגור על מה אני רוצה במפרט והמפרטים די דומים והשינויים מתבקשים רק בגלל ההיצע בחנויות. אני מודע שחלק מהרכיבים הם OVERKILL אבל זה כדי למנוע שדרוגים מאסיביים בעתיד. דווקא לגבי הזכרונות אני לא ממש מבין ואשמח להבהרות בנושא הזה. אם יש הצעות אחרות גם אשמח. אני לא מתכנן OC, שקט חשוב לי וגם הסביבה לא כל כך נקייה (כלב עם הרבה שיער) כך שאני מעדיף שהמארז לא יהיה שואב אבק. תודה מראש נדב המפרטים: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Ivy Bridge Core i7 3770 Socket 1155 8MB 3.4Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1533 קירור למעבד: Scythe MUGEN 3 REV …

• 6 תגובות
    • 851 צפיות
  8. Started by omerr8,

מטרות מחשב: אינטרנט, אופיס, סרטים ומשחקים קלים גודל מסך: 13' משקל: כמה שפחות במסגרת התקציב סוללה: 5-7 שעות ככה יציאות מיוחדות/ בלוטוט': אין צורך דיסק קשיח: לא משנה הסוג, לפחות 320 GB כונן: צורב דיוידי, לא צריך בלוריי רשיון למערכת הפעלה: כן, צריך אחריות בינ"ל / חברה מסויימת: אין צורך בשורה התחתונה: מחשב 13' בסיסי שיהיה כמה שיותר נייד יציב מהיר במסגרת התקציב ממש תודה! עומר

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  9. Started by iGuy,

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Ivy Bridge Core i5 3570 Socket 1155 6MB 3.4Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1079 קירור למעבד: ZALMAN CNPS5X SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪129 לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪386 מארז: SilverStone Redline 1 USB 3.0 + Seasonic 520W - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪515 קירור למארז: Raidmax 120mm Retail Quiet Fan כמות: 1 - מחיר: ₪22 זיכרון: Kingston 4GB 1600 כמות: 1 - מחיר: ₪110 קשיח למחשב שולחני: WD 1TB Sata3 Caviar Blue 1TB Platter כמות: 1 - מחיר: ₪442 כרטיס מסך: Gigabyte GTX660TI 2GB GDDR5 WINFORCE 3 RETAIL כמות: 1 - מחיר: ₪1670 מסך: DELL ULTRASHARP …

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  10. Started by dlogan,

אני רוצה לחבר את הטלויזיה(Toshiba regze 42") למחשב הנייד שלי Dell Inspiron n5110 כשהטלויזיה דולקת ועל הערוץ הנכון והמחשב פשוט לא מזהה את הטלויזיה אפילו לא צליל של חיבור אבל כשאני מכבה את הטלויזיה המחשב פתאום קולטת את הטלויזיה והוא ימשיך להראות שהטלויזיה מחוברת עד שאני יעביר לערוץ הנכון ואז הוא יראה כאילו זה יתנתק. ניסיתי לחבר מחשב אחר לטלויזיה הכל עובד, ניסיתי לחבר את המחשב הנייד שלי למסך אחר וגם הכל עובד... יש לי כמובן את כל הדריברים הכי חדשים, ביוס הכי חדש Win 7 Home Edition 64bit לא יודע אם זה רלוונטי אבל הכרטיס מסך במחשב הנייד הוא Nvidia 525M 1GB

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  11. אני מעוניין לקנות נייד אני מתלבט בין דל (שאני מכיר את האחריות שלהם ולדעתי היא מצויינת) או לנובו שאין לי נסיון איתם ואני לא מכיר את האחריות שלהם. חוץ מזה אם למישהו יש חוות דעת על Lenovo IdeaPad S400??

• 0 תגובות
    • 929 צפיות
  12. Started by AVI_456,

HP Compaq 6730b מעבד: Core 2 Duo P8600 Processor דיסק קשיח: 320G

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  13. לא זקוק לעכבר, מקלדת, או מסך. רק לקופסה ומה שיש בה(כולל את הקופסה כמובן :-)). כמו שכתבתי, התקציב עד 2000 ש"ח. התוכנה שיעשה בה שימוש היא תוכנה עדכנית של autocad ולא תוכנה ישנה. אני זקוק לכרטיס גרפי טוב(אני מניח :-)) וכמובן לכמה שיותר זכרון ram(נניח 8, אם אפשרי), במגבלות התקציב כמובן. תודה רבה עריכה: ראיתי בחיפוש את המפרט הזה בדיוק בתקציב שלי. מצד שני, זה מפרט מלפני כמה חודשים ולפי הבנתי, בכרטיס הגרפי על המעבד ואולי לא מספיק חזק? האם משהו השתנה ואפשר ללכת על משהו יותר טוב מהמפרט הנ"ל? שוב, תודה רבה :-)

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום חברים יקרים. מבקש המלצה למפרט או דגם עבור שימושים הבאים: יהיו בעיקר משרדיים, צפייה בסרטים, אינטרנט. לא עריכה גרפית או משחקים כבדים * גודל המסך? 15.6 בעיקר * משקל רצוי? לא כ"כ רלוונטי, יהיה בעיקר נייח בחדר * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא בהכרח * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) לא חושב שצריך * בלוטות? שיהיה, לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? (HDD, SSD , או שילוב - דורש mSata) לפחות 500 ג'יגה * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה, יש עוד מחשב בבית * כונן Bluray? לא צריך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? יכול לבוא גם בלי מערכת הפעל…

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  15. Started by 343,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כל המשחקים המדורניים הכבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). Dell Ultrasharp 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת , עכבר , רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפו…

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  16. Started by XCG120,

שלום ברצוני לקנות מחשב נייד עד 3200ש"ח מחברת לנובו,דל וכו.. שיהיה אמין עים זמן סוללה ארוך, שיהיה עם יחס עלות תועלת הכי משתלם מבחינת החומרה כמו זיכרון 4G מהיר מעבד I5 וכו... תודה.

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  17. שלום לכולם! אני צריך עזרא בהרכבת מחשב חזק מאוד לצורך עבודה עם גרפיקה, עיצוב והדמיות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 15000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא משנה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). autokad, Revit, 3ds max ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/ג…

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  18. אני מחפש מחשב נייד בגלל שאני מתחיל ללמוד וצריך מחשב שישמש אותי בעיקר ללימודים הגעתי לשלושת המפרטים הבאים: מעבד I5: http://www.fre.co.il/pl_product~1213153~39~89.htm http://www.fre.co.il/pl_product~ori55~39~89.htm מעבד I7: http://www.fre.co.il/pl_product~ori50666660~39~89.htm מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל בין שני המפרטים הראשונים ואיך בדיוק המפרט השלישי עולה כמו שני הראשונים? הרי הוא דגם יותר מתקדם בסדרה לא? והכי חשוב, מה אתם חושבים על הדגמים הללו? מה הכי מומלץ? יש לציין שאני מחפש מחשב סטודנט שישמש אותי גם בבית כמחשב הראשי ורצוי שלא יעלה מעל 3800 שקל פלוס מינוס (עדיף מינוס) מטרות המחשב? תוכנות משרדיות (סטודנט) + מדייה ביתית + טיפונת משחקים קלים מאוד (סטייל מנג'ר) גודל המסך…

19. קיימת אפשרות לרכישה בישראל, רוב אירופה וארצות הברית. לכן התקציב = 6000ח''ש / 1500דולר / 1200יורו * מטרות המחשב: עבודות משרדיות, משחקים קלים עד בינוניים, צפיה בסרטים (HD)... ושילוב בינהם.. * גודל המסך: עדיפות ל15.4 פלוס מינוס... * משקל רצוי: לא רלוונטי... * האם נדרש זמן סוללה ארוך: ממוצע של 4 שעות יהיה נחמד, בתנאי שלא מוריד איכות ביצועים.... * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI, ESATA * בלוטות: לא חייב אבל לא ימנע קנייה... * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) ---> לא מבין כל כך בהבדלים, אשמח להבהרה... * כונן CD/DVD? צורב? -> לא חייב צורב (יהיה נחמד) * כונן Bluray: אפשרי, לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא חובה, עדיפות לא…

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  20. Started by galg,

אהלן חבר'ה, עשיתי לא מעט בירוריישן לגבי כל חלק וחלק, אשמח לשמוע דעתכם. לפני שחלק מחברי הפורום הנכבד יקפצו ( לרוב אפילו בצדק ) יש סיבה לכך שבחרתי בcore i7 ולא core i5 3570k או כל דגם i5 אחר - שימו לב לשימושים בהמשך. שימושים: רינדורים, הרבה VMs פתוחים במקבלים ובכלל כמה קומפיילרים פתוחים במקביל - אם בכל זאת למישהו יש הסתייגויות מi7 במקרה הזה אשמח לשמוע. מה לא צריך: כ.מסך ( אני הולך להשתמש בgigabyte gt430 OC שכבר יש לי ). שקט: חשוב מאוד( 9 ), אשמח לשמוע אם יש משהו במפרט שמונע זאת. אוברקלוק: כנראה שכן, המפרט בנוי לאפשרות. אשמח לשמוע דעתכם אם טעיתי. שדרוג: ייתכן שדרוג עתידי, המפרט בנוי לאפשרות. שוב - אשמח לשמוע דעתכם אם טעיתי. הערה: חשוב לי שהמארז יהיה באמת מאוורר, שקט ועם גישה…

21. חג שמח לכולם,אני חדש בפורום וניגשתי אליו כי שמעתי שהקהילה פה איכותית ויש עם מי לדבר. אני צריך עזרה בהרכבת מפרט למחשב שאני הולך לקנות בקרוב. נתחיל מזה שאני צריך מחשב נייח,אני צריך רק את הקופסא,ללא ציוד היקפי. המחשב למטרת גיימינג כאמור,מחשב בערך ברמה של המחשב הזה : http://ksp.co.il/?uin=15890 אחת הסיבות שניגשתי לפורום הזה היא שהבנתי שפה יוכלו לעזור לי להרכיב מחשב בצורה הטובה והיעילה ביותר בלי שיגבו ממני מחיר מופרך או שימכרו לי חלקים שלא מתאימים לחלקים אחרים או חלקים שהם לא איכותיים. לא מתכוון לעשות בו OC,אין צורך ביותר מ1TB דיסק קשיח,לא משחק משחקים כבדים ביותר,רזולוציה 1280x1024. כמו כן במידה ולא ציינתי פה פרט חשוב כלשהו אני אכנס לפורום לבדוק כל שעה ב12 שעות הקרובות ככה שא…

• 7 תגובות
    • 753 צפיות
  22. Started by savransky,

אני מחפש מחשב חדש. כרגע הלכתי לאייבורי והציעו לי את המחשב בחזקת שלם וקח. המפרט שהציעו לנו בivory היה כזה, ואני רושם מה שכתוב לי בדף המפרט: מארז: מארז IN WIN שחור פאנל מבריק USB וסאונד קדמי ספק: ספק כח A.PFC 450W FAN12 Ci-POWER CWT מעבד: מעבד אינטל 2.7GHz 3MB PENTIUM D.CORE G630 זכרון: זכרון KVR KINGSTON 4GB DDR3 1333MHz דיסק: דיסק קשיח פנימי 2Y 500GB S2/S3 7200 16MB WD צורב: צורב SATA SONY- OPTIARC DVDX24 שחור AD7280S לוח אם: לוח אם H61 -E22 G3 HDMI 1GLAN MSI זה מה שהוצע לי בחנות, אך מכיוון שלא הייתי בטוח החלטתי להיכנס לבקש עזרה מפורום כלשהו, וזה הראשון שחבר המליץ לי עליו. הדרישות שלי מהמחשב: שיריץ משחקי אונליין בצורה טובה שיעבוד במהירות סבירה שיוריד קבצים במהירות נוחה.…

• 5 תגובות
    • 753 צפיות
  23. שלום לכולם ! אני מבקש לדעת האם מחשב נייד HP PAVILION G6-1260SJ , עם מעבד I5 הוא קנייה טובה לעו"ד צעיר שנזקק לזה בעיקר להקלדת מסמכים וגלישה באתרים משפטיים ? מחשב כזה מוצע למכירה ברשת אופיס דיפו במחיר 2,757 ש"ח . האם ניתן למצוא מחיר זול יותר ? בברכה גדי

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  24. Started by Stastyle,

אהלן! אני מחפש מחשב נייד, בעל יציאת HDMI ו-VGA/DVI, אשר יכול להחזיק ולשדר סרטים מאוד גדולים לטלויזית תלת מימד ומקרן (MKV, 8-40GB , תלת מימד (חייב HDMI 1.4))... יש חשיבות לכונן קשיח גדול, אך אני משתמש גם בכוננים קשיחים חיצוניים. זו מטרתו העיקרית. הסיבה לבחור במחשב ולא בסטרימר זה נטו עניין של קודקים. התקציב הוא בסביבות ה4000 ש"ח. אני לא אומר מדוייק כי אני לא מכיר את השוק ואיכות המחשבים כך שאם יספיק לי משהו זול יותר, או שאהיה חייב יקר יותר - זה התקציב שלי פחות או יותר. תודה!

25. שלום לכולם, אני לפני קניית מחשב נייד של DELL או ASUS.. ואני מתלבט אם לקנות 4GB או 8GB וחשבתי פשוט לקנות 4 ואם אני ארגיש שאני צריך עוד פשוט להוסיף לבד.. השאלה היא האם הפתיחה של המחשב מאחורה כדי להוסיף זיכרון פנימי תפגע באחריות!? תודה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים