עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by 2Fluffy4U,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD/Bluray. משחקים על רמה בינונית ומטה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920@1080 60 אינץ'!. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועו…

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי?10K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תמיד אפשר לחסוך אבל לא באיכות ובביצועים :-) ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כרגע: GW2 (יושב חזק על המעבד), בורדרלנדס2 ו- XCOM -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280*1024 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם י…

• 47 תגובות
    • 3.5k צפיות
  3. שימושים: אינטרנט ואופיס. רצוי שיהיה קל ודק. על מה הייתם ממליצים?'

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500-5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד מאה שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לדיימינג כבד (בערך) -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. battlefield 3 על ultra ועוד משחקים כבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). DELL ULTRASHARP LED 23'' U2312HM[ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות U…

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  5. Started by אליאור27,

1. מה התקציב המקסימאלי?5000 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג בכלל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:משחקים חדשים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת , עכבר , …

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  6. Started by gman_il,

אוקי , אז מטרת הפורום היא כמובן מבורכת מאוד , השאלה היא , נניח שאני יודע מה שווי המחשב שלי כרגע. מה אני עושה איתו? האם יש חנויות שמוכנות ל -Trade in? האם יש מקומות שאפשר ממש למכור אותם? תודה וחג שמח.

7. Started by S_HuMMeR,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?כלום. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.GTA IV\BF3\MP3 וכו'.. -מהי הרזולוציה הטבעית של המסך שיחובר למחשב. 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6 6. האם מתוכנן אוברק…

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  8. Started by hadarK,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD,אינטרנט ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: FIFA13,BF3 COD, ASSASIN וכל המשחקים שיצאו בשנה שנתיים הקרובות -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך "23 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפ…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by 343,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אי אפשר לחרוג 2. מה שימושי המחשב משחקים הכי כבדים שיש תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V,BF3, Max Payne 3 הכי כבדים שיש -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM - IPS PANEL 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת , עכבר , רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. ל…

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  10. Started by treva42,

שלום רב, אשמח לקבל חוות דעת על מפרט קיים- כמובן אשמח להצעות ושיפורים וגם לענות על כל שאלה 1. מה התקציב המקסימאלי? בסביבות 5500-5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן להגיע עד ל5500 וגם לחרוג מעט (מאד) אם צריך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF3 ARMA 3\2 ועוד כאלה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). עוד לא יד…

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רצוי לחסוך אך לא במחיר של ירידה בביצועים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 אם הכרחי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים / משחקי רשת א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בינתיים בעיקר BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אין מסך כרגע -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמ…

• 8 תגובות
    • 845 צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? - עד 15,000 שקל אז תשתוללו א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לא חייבים לשרוף את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - עדיף שלא לחרוג בכלל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - עריכת וידאו, גיימינג ברמה גבוהה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - Premiere, sony vegasפרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - כל המשחקים החדשים שיוצאים, אני עושה ביקורות וידאו וגם Let's Plays -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גוד…

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  13. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס); עריכה גרפית (פוטושופ- קבצי Raw); שימוש רב במפות, צילומי אוויר, הגדלות תקריב (גוגל ארץ); גיבוי לתמונות שעל גבי כרטיסי הצילום. * גודל המסך? 13.3 אינטש * משקל רצוי? לא יותר מ- 1.6 ק"ג, רצוי פחות. המחשב ישמש לנסיעות חו"ל בלבד מכאן חשיבות המשקל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לפחות 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) - USB3 * בלוטות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 250GB * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. אחריות בארץ לשלוש שנים * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא איכות תצוגת המסך…

• 4 תגובות
    • 761 צפיות
  14. Started by piston,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל כמה שיותר שיהיה כמה שיותר איכותי. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים + סרטי HD - המשחקים יהיו על מסך 22'' וסרטי HD יהיו על מסך 40'' FULL HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). -------- ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? משחקים לדוג…

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  15. אהלן, פתחתי נושא שבו אני מחפש לפטופ לחבר, הנושא לא זכה לתגובות לכן החלטתי לבדוק קצת בעצמי והגעתי למחשב הזה שנראה לי כמו האופצייה הכי כדאית. עכשיו לשאלתי: האם יש משהו משתלם יותר מהמחשב שמצאתי בטווח המחירים של עד 3500 ש''ח ללא חריגה? אלו הם הדרישות שלו: * מטרות המחשב? אינטרנט,אופיס,משחקים קלים. * גודל המסך? 13-15. * משקל רצוי? כמה שיותר קל יותר טוב, אבל ממש לא חשוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן סוללה סטנדרטי יספיק. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI. * בלוטות? כן. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) כמה שיותר גדול יותר טוב. * כונן CD/DVD? צורב? כונן DVD. * כונן Bluray? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? בעדיפות אבל לא חוב…

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  16. Started by rnyu123,

קישור למחשב: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=823478 * מטרות המחשב? שיוכל לעבוד חלק עם כמה סביבות פיתוח תוכנה ביחד כמו eclipse , visual studio * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? גג 2.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? זמן עבודה ממוצע * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? * בלוטות? כן * כונן CD/DVD? צורב? חובה * כונן Bluray? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן 3 שנים * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חייב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL יש מחשבי inspiron במחירים האלה עם מערכת הפעלה. נראה לי שסדרת vostro היא סדרה יותר טובה למרות שהמחשב לא מגיע עם מערכת הפעלה, האם במחיר הזה זאת תמורה טובה לשימוש…

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  17. Started by dropc,

מדובר בלפטופ של ASUS. רציתי לדעת האם לפני השימוש נדרשת טעימה מלאה כמו במכשירי סלולאר? ומהו שימוש נכון? לפרוק את הסוללה כל פעם עד 10%~ ולחבר לטעינה? ובמצב 100% טעינה, אם המטען מחובר עדין - פוגע בסוללה? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by Yuvalst,

שלום חברים יקרים! אני משתחרר החודש והחלטתי שאחרי הפסקה של שלוש שנים הגיע הזמן לקאמבק לעולם הגיימינג. אני רוצה מחשב חזק, שיריץ את המשחקים של היום בהגדרות גבוהות ובfps גבוה, ושיוכל להריץ גם משחקים שיצאו בשנים הקרובות בלי בעיות, הכל כמובן במחיר של 4000 מקסימום. יש לי הבנה בסיסית ביותר בנושא(המחשב האחרון שקניתי היה עם radeon 9600) ולכן אני מעדיף שלא לנסות להרכיב מפרט לבד. בכל מה שקשור לאוברקלוק אני אשמח למידע ולרעיונות אם זה יכול לקנות לי יותר ביצועים במחיר שלי. גם חשוב שהמחשב יהיה מתאים לשדרוג אם אני אמצא עצמי מול משחק עם הגדרות גבוהות מדי עוד שנתיים שלוש. כמובן שגם יהיה שימוש במחשב לסרטים ומוזיקה שזה בסיסי אבל סתם אני מציין למקרה שצריך לדעת. תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 620 צפיות
  19. שלום רב, מחר אני מקבל מחשב נייד חדש (ASUS UX31A) וחשוב לי שהסוללה תחזיק לכמה שיותר זמן (גם מבחינת אורך חיים וגם מבחינת זמן עד שהיא נגמרת) איך להתחיל את השימוש בסוללה? האם יש צורך לבצע פריקה מלאה וטעינה מלאה בהתחלה או פשוט להשתמש כרגיל? אם אני נמצא במקום עם חיבור לחשמל כגון בבית או באוניברסיטה, לעבוד על הסוללה עד שהיא נגמרת או פשוט לחבר לחשמל ולהשתמש? יש לי בבית שני מחשבים ניידים שמחוברים תמידית לחשמל ושמתי לב שאם מנסים לעבוד על הסוללה היא נגמרת ממש מהר.. שעתיים וחצי בערך. אודה לעזרה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. היי אני צריך המלצה למפרט מחשב למשחקים עד 5K ללא ציוד היקפי בשביל חבר. לא מתכונן OC וכנראה שגם לא שידרוג בעתיד. אין צורך שהלוח אם יתמוך ב RAID או יכלול מספר חיבורים של SATA 3. (אני קניתי מחשב לפני שבועיים ולקחתי את הלוח B75M-D3H שאם לא יהווה מגבלה לשאר המפרט שאתם ממליצים אני חושב שהוא נותן תמורה טובה מאוד ביחס למחיר.) חנות מועדפת TMS. עריכה: אני הרכתי את המפרט הבא: [table][tr][td]קטגוריות[/td][td]מוצרים[/td][td] כמות [/td][td] מחיר [/td][/tr][tr][td]מעבד[/td][td]Intel Ivy Bridge Core i5 3570 Socket 1155 6MB 3.4Ghz Tray[/td][td] 1 [/td][td] ₪1079 [/td][/tr][tr][td]קירור למעבד[/td][td]ZALMAN CNPS5X SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][td] 1 [/t…

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  21. אני מתמצת את מה שכבר דיברנו עליו לנושא יותר ממוקד, אני מודה לכולם מראש. * מטרות המחשב? הקלטות ועריכת מוזיקה - יש צורך בביצועים real time ללא תקיעות או LAG בהעברות מידה בין ההארד-דיסק וזיכרון הRAM ותקשורת להתקנים חיצוניים. בעריכה יש המון חישובים מתמטיים ולכן יש צורך יותר בעיבוד ולא בכרטיס מסך (למרות שאשמח לשחק קצת ) * גודל המסך? עד 17' לא כולל * משקל רצוי? כמה שיותר קל, לא מיועד לניידות ברכבות או אוטובוסים * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 3 שעות סטנדארטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA HDMIוכו) HDMI בשביל סרטים או מסך חיצוני אם המסך הקיים יהיה קטן * בלוטות? לא משנה * גודל מינימלי וסוג שלכונן קשיח? (HDD,SSD, או שילוב - דורש mSata) ל…

22. Started by avivi85,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500-5000 גג. (עדיף שזה יהיה באיזור ה4000 אבל אם באמת צריך אז אפשר לחרוג..) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף שזה יהיה באיזור ה4000 אבל אם באמת צריך אז אפשר לחרוג.. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא מעל 5000 בשום מצב. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג. שיריץ את כל המשחקים החדשים על ההגדרות הכי גבוהות, ושיחזיק ל3-4 שנים הקרובות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים שיוצאים. -מהי …

• 7 תגובות
    • 760 צפיות
  23. שלום, חדש פה בפורום, קראתי הרבה ורמת הידע פה מרשימה ועוזרת מאד. לאחר שלמדתי קצת, מחפש מחשב בתקציב של כ-6000 ש"ח כולל ציוד הקפי להלן תשובות לשאלון ומפרט שהרכבתי אודה לעזרתכם: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם אפשר לחסוך ללא פגיעה בביצועים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת תמונות, עריכת וידאו קלה, משחקים קלים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לייטרום, פוטושופ - שימוש תדיר, חשובה מהירות בתוכנות אלה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא, רק משחקים קלים של הי…

• 4 תגובות
    • 872 צפיות
  24. . מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך (עדיפות גבוהה מאד לחסכון) ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) אני רוצה מסך גדול יחסית (23" - 24") בעל יכולות FHD - משמע , שיוכל להריץ סרטים באיכות 1080p, ובעל פאנל איכותי (עדיפות לייצור מקורי ולא מדבקה) -לאילו הגדרות גרפי…

• 12 תגובות
    • 982 צפיות
  25. Started by yatzeK,

בוקר טוב חברים, אני צריך בבקשה עזרה בהרכבת מפרט למחשב במחירים בין 3000-3500 המחשב מיועד בעיקר למשחקים וכמובן לכל שאר הדברים : סרטים, מוזיקה... תודה רבה מראש

• 16 תגובות
    • 991 צפיות

דיונים חדשים בפורומים