ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לחבר את הטלויזיה(Toshiba regze 42") למחשב הנייד שלי Dell Inspiron n5110 כשהטלויזיה דולקת ועל הערוץ הנכון והמחשב פשוט לא מזהה את הטלויזיה אפילו לא צליל של חיבור אבל כשאני מכבה את הטלויזיה המחשב פתאום קולטת את הטלויזיה והוא ימשיך להראות שהטלויזיה מחוברת עד שאני יעביר לערוץ הנכון ואז הוא יראה כאילו זה יתנתק. ניסיתי לחבר מחשב אחר לטלויזיה הכל עובד, ניסיתי לחבר את המחשב הנייד שלי למסך אחר וגם הכל עובד... יש לי כמובן את כל הדריברים הכי חדשים, ביוס הכי חדש Win 7 Home Edition 64bit לא יודע אם זה רלוונטי אבל הכרטיס מסך במחשב הנייד הוא Nvidia 525M 1GB
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות נייד אני מתלבט בין דל (שאני מכיר את האחריות שלהם ולדעתי היא מצויינת) או לנובו שאין לי נסיון איתם ואני לא מכיר את האחריות שלהם. חוץ מזה אם למישהו יש חוות דעת על Lenovo IdeaPad S400??
-
- 0 תגובות
- 900 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר אז לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג מהתקציב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תיכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual studio - תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Assassins Creed, Football Manager, FIFA וחדשים יותר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1440x900 - אפשרות להחלפה בעתיד -לאילו הגדרות גר…
-
- 6 תגובות
- 863 צפיות
-
-
HP Compaq 6730b מעבד: Core 2 Duo P8600 Processor דיסק קשיח: 320G
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום ברצוני לקנות מחשב נייד עד 3200ש"ח מחברת לנובו,דל וכו.. שיהיה אמין עים זמן סוללה ארוך, שיהיה עם יחס עלות תועלת הכי משתלם מבחינת החומרה כמו זיכרון 4G מהיר מעבד I5 וכו... תודה.
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
שלום חברים יקרים. מבקש המלצה למפרט או דגם עבור שימושים הבאים: יהיו בעיקר משרדיים, צפייה בסרטים, אינטרנט. לא עריכה גרפית או משחקים כבדים * גודל המסך? 15.6 בעיקר * משקל רצוי? לא כ"כ רלוונטי, יהיה בעיקר נייח בחדר * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא בהכרח * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) לא חושב שצריך * בלוטות? שיהיה, לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? (HDD, SSD , או שילוב - דורש mSata) לפחות 500 ג'יגה * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה, יש עוד מחשב בבית * כונן Bluray? לא צריך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? יכול לבוא גם בלי מערכת הפעל…
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
חג שמח לכולם,אני חדש בפורום וניגשתי אליו כי שמעתי שהקהילה פה איכותית ויש עם מי לדבר. אני צריך עזרה בהרכבת מפרט למחשב שאני הולך לקנות בקרוב. נתחיל מזה שאני צריך מחשב נייח,אני צריך רק את הקופסא,ללא ציוד היקפי. המחשב למטרת גיימינג כאמור,מחשב בערך ברמה של המחשב הזה : http://ksp.co.il/?uin=15890 אחת הסיבות שניגשתי לפורום הזה היא שהבנתי שפה יוכלו לעזור לי להרכיב מחשב בצורה הטובה והיעילה ביותר בלי שיגבו ממני מחיר מופרך או שימכרו לי חלקים שלא מתאימים לחלקים אחרים או חלקים שהם לא איכותיים. לא מתכוון לעשות בו OC,אין צורך ביותר מ1TB דיסק קשיח,לא משחק משחקים כבדים ביותר,רזולוציה 1280x1024. כמו כן במידה ולא ציינתי פה פרט חשוב כלשהו אני אכנס לפורום לבדוק כל שעה ב12 שעות הקרובות ככה שא…
-
- 7 תגובות
- 729 צפיות
-
-
מחשב 1: לוח אם:GIGABYTE Z77D3H 1155 מעבד : INTEL i7-3770 8MB 3.4 0 מארז ZALMAN Z11 ספק כוח ZALMAN מקורי 500W דיסק קשיח 500GB SATA3 SEAGATE זכרון 8 GB 1600 DDR3 צורב/DVD כרטיס מסך GIGABYTE 560 GT 292 BIT 1GB
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
איך מהפרט הבא והאם הייתם משנים בו משהו ( מבלי לחרוג מהתקציב ) והאם ניתן להשיג את אותו מפרט במחיר זול יותר ? דיסק קשיח Western Digital 160 gb 7200 SATA II 8 mb Buffer ¤517.10 זיכרון A-DATA DDR 512Mb PC-4000 x2 (32*8) CL 2.5-3-3-8 AD512M400 ¤667.22 כרטיס מסך Sapphire ATI X800GT 256 mb 256 bit DDR3 PCI Express Retail ¤1056.44 מארז Thermaltake SOPRANO SILVER DUAL 12mm FAN No PSU VB1000SNS ¤455.94 ספק כח THERMALTAKE 430W TR2 PFC + 2 FAN + PCI-E + SATA +24/20 pin + Cable sleeving W0069RI ¤322.49 מעבד AMD Athlon 64 3000+ Socket 939 Venice Tray ¤767.31 לוח אם Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 4x, Socket 939, Dual DDR400, PCIX 16, SATA, 139…
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קיימת אפשרות לרכישה בישראל, רוב אירופה וארצות הברית. לכן התקציב = 6000ח''ש / 1500דולר / 1200יורו * מטרות המחשב: עבודות משרדיות, משחקים קלים עד בינוניים, צפיה בסרטים (HD)... ושילוב בינהם.. * גודל המסך: עדיפות ל15.4 פלוס מינוס... * משקל רצוי: לא רלוונטי... * האם נדרש זמן סוללה ארוך: ממוצע של 4 שעות יהיה נחמד, בתנאי שלא מוריד איכות ביצועים.... * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI, ESATA * בלוטות: לא חייב אבל לא ימנע קנייה... * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) ---> לא מבין כל כך בהבדלים, אשמח להבהרה... * כונן CD/DVD? צורב? -> לא חייב צורב (יהיה נחמד) * כונן Bluray: אפשרי, לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא חובה, עדיפות לא…
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב חדש. כרגע הלכתי לאייבורי והציעו לי את המחשב בחזקת שלם וקח. המפרט שהציעו לנו בivory היה כזה, ואני רושם מה שכתוב לי בדף המפרט: מארז: מארז IN WIN שחור פאנל מבריק USB וסאונד קדמי ספק: ספק כח A.PFC 450W FAN12 Ci-POWER CWT מעבד: מעבד אינטל 2.7GHz 3MB PENTIUM D.CORE G630 זכרון: זכרון KVR KINGSTON 4GB DDR3 1333MHz דיסק: דיסק קשיח פנימי 2Y 500GB S2/S3 7200 16MB WD צורב: צורב SATA SONY- OPTIARC DVDX24 שחור AD7280S לוח אם: לוח אם H61 -E22 G3 HDMI 1GLAN MSI זה מה שהוצע לי בחנות, אך מכיוון שלא הייתי בטוח החלטתי להיכנס לבקש עזרה מפורום כלשהו, וזה הראשון שחבר המליץ לי עליו. הדרישות שלי מהמחשב: שיריץ משחקי אונליין בצורה טובה שיעבוד במהירות סבירה שיוריד קבצים במהירות נוחה.…
-
- 5 תגובות
- 724 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה כל כך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחק שעתיד לצאת כעיקרון -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים וע…
-
- 3 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש מחשב פשוט לשימוש ביתי (סרטים, מוזיקה ואינטרנט) ומעט להקלטות אודיו (ללא מסך). בנוסף עדיף מחשב שקט יחסית שכן הוא ממקום בסלון. כרטיס הקול שברשותי הוא Lexicon Omega http://www.lexiconpro.com//en-US/products/omega אשמח מאוד להשתמש כמה שיותר ברכיבים מהמחשב הישן (גם בגלל מיחזור וגם כדי שאוכל להשקיע יותר בריכיבים אחרים) המפרט של המחשב הישן (כבן 5 שנים) הוא: זיכרון - kingston 2 gb DDR2 800MHZ http://www.ec.kingston.com/ecom/configurator_new/PartsInfo.asp?LinkBack=&ktcpartno=KVR800D2N6/2G&root הרדיסק - 250GB של segagate חיבור sata3. ספק : super cilent ezcool 300w atx 300 jsp - sacket 775 אשמח גם למידע מעמיק או להפניות לגבי דרישות מיוחדות כשעובדים עם ע…
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
אהלן! אני מחפש מחשב נייד, בעל יציאת HDMI ו-VGA/DVI, אשר יכול להחזיק ולשדר סרטים מאוד גדולים לטלויזית תלת מימד ומקרן (MKV, 8-40GB , תלת מימד (חייב HDMI 1.4))... יש חשיבות לכונן קשיח גדול, אך אני משתמש גם בכוננים קשיחים חיצוניים. זו מטרתו העיקרית. הסיבה לבחור במחשב ולא בסטרימר זה נטו עניין של קודקים. התקציב הוא בסביבות ה4000 ש"ח. אני לא אומר מדוייק כי אני לא מכיר את השוק ואיכות המחשבים כך שאם יספיק לי משהו זול יותר, או שאהיה חייב יקר יותר - זה התקציב שלי פחות או יותר. תודה!
-
- 2 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מבקש לדעת האם מחשב נייד HP PAVILION G6-1260SJ , עם מעבד I5 הוא קנייה טובה לעו"ד צעיר שנזקק לזה בעיקר להקלדת מסמכים וגלישה באתרים משפטיים ? מחשב כזה מוצע למכירה ברשת אופיס דיפו במחיר 2,757 ש"ח . האם ניתן למצוא מחיר זול יותר ? בברכה גדי
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לפני קניית מחשב נייד של DELL או ASUS.. ואני מתלבט אם לקנות 4GB או 8GB וחשבתי פשוט לקנות 4 ואם אני ארגיש שאני צריך עוד פשוט להוסיף לבד.. השאלה היא האם הפתיחה של המחשב מאחורה כדי להוסיף זיכרון פנימי תפגע באחריות!? תודה.
-
- 2 תגובות
- 965 צפיות
-
-
וספק 550W והרדיסק של 1 טרה (TB)
-
- 2 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום לברים! אשמח לדעת כמה שווה היום המחשב שלי זה שבמפרט ומסך LQ FLATRON W2252TQ תודה, ושנה טובה.
-
- 2 תגובות
- 968 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? בערך 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?ביתי,סרטים להורדה,צפייה ישירה, משחקים בקטנה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מחשב נייד -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות/גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כ…
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות מחשב נייד בסביבות ה 3500 ש"ח.. בעיקרון המחשב למטרות לימודים אבל אני רוצה שהוא יחזיק 4-5 שנים ועדיין ירוץ טוב עם סרטים ותוכנות וכו'. אז ככה: 15.6 אינץ i5 (רצוי עם טכנולוגיית ה ivy bridge). חיבורי HDMI, USB3.0 4GB RAM לפחות 500GB HDD או יותר 3 שנים אחריות כולל מערכת הפעלה win7. אורך הסוללה חשוב מאוד. מסך איכותי - חשוב. מקלדת נוחה (הולך להקליד הרבה). אין צורך בכרטיס מסך. אשמח אם תייעצו לי גם על חנות זולה ואמינה בארץ לקנות בה. תודה רבה, אסף.
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום כולם אני יודע שאני טיפה חופר אבל אני רוצה להזמין את הטוב ביותר ושלא יהיו פדיחות. רוצה לדעת אם צריך לעשות שינויים אחרונים ומה אתם חושבים על המפרט הזה + מארז Gigabyte Aurora 3D הדגם הפחות יקר + כונן של Lite-On שקניתי במיוחד באיביי כי הוא צורב מיוחד משחקים לאקסבוקס. [table][tr][td][table][tr][td]מעבד:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Ivy Bridge Core i5 3470 Socket 1155 6MB 3.2Ghz Tray כמות: 1 מחיר: ₪956[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]קירור למעבד:[/td][/tr][/table][table][tr][td]ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 מחיר: ₪46[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]לוח אם:[/td][/tr][/tabl…
-
- 4 תגובות
- 834 צפיות
-
-
אהלן חברים הבנתי שאתם מומחים פה, אני אשמח לקבל מפרט למחשב על מחיר של 3אלף שקל מוכן להוסיף קצת אם צריך הצרכים העיקריים שלי זה עריכה ועיבוד תמונות והרצת תוכנות עריכה תודה רבה רבה לעוזרים!! :-*
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום, נשבר לי המסך של המחשב הנ"ל , לאחר שפירקתי אותו ראיתי את הדגם המדויק . לאחר חיפוש בebay ראיתי שיש al c1 או a1 האם יש הבדל בניהם והאם הם מתאימים.
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מחשב נייד של acer דגם aspire 5715z. המסך של הנייד מרצד אז במקום לזרוק אותו לפח אני משתמש בו כנייח בחדר. חיברתי אותו למסך חיצוני של samsung. בהפעלת המחשב התמונה חלקה כמו בכל מחשב והלוגו של acer מופיע לאחר מכן מתבצעת טעינה של הוינדוס ואז התמונה קופצת למסך של ה acer ניסיתי להעביר את התמונה חזרה למסך החיצוני על ידי fn+ f6 אבל לא מופיעה תמונה במסך החיצוני. הוא שחור לגמרי לא מופיעה תמונה גם במסך המקורי (של המחשב הנייד) עד אשר אני לוחץ שוב על fn+f6. מה עלי לעשות ?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5.5 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שאפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כל המשחקים המדורניים הכבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). Dell Ultrasharp 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מ…
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-