עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by savransky,

אני מחפש מחשב חדש. כרגע הלכתי לאייבורי והציעו לי את המחשב בחזקת שלם וקח. המפרט שהציעו לנו בivory היה כזה, ואני רושם מה שכתוב לי בדף המפרט: מארז: מארז IN WIN שחור פאנל מבריק USB וסאונד קדמי ספק: ספק כח A.PFC 450W FAN12 Ci-POWER CWT מעבד: מעבד אינטל 2.7GHz 3MB PENTIUM D.CORE G630 זכרון: זכרון KVR KINGSTON 4GB DDR3 1333MHz דיסק: דיסק קשיח פנימי 2Y 500GB S2/S3 7200 16MB WD צורב: צורב SATA SONY- OPTIARC DVDX24 שחור AD7280S לוח אם: לוח אם H61 -E22 G3 HDMI 1GLAN MSI זה מה שהוצע לי בחנות, אך מכיוון שלא הייתי בטוח החלטתי להיכנס לבקש עזרה מפורום כלשהו, וזה הראשון שחבר המליץ לי עליו. הדרישות שלי מהמחשב: שיריץ משחקי אונליין בצורה טובה שיעבוד במהירות סבירה שיוריד קבצים במהירות נוחה.…

• 5 תגובות
    • 721 צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה כל כך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחק שעתיד לצאת כעיקרון -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים וע…

• 3 תגובות
    • 887 צפיות
  3. שלום חברים, אני מחפש מחשב פשוט לשימוש ביתי (סרטים, מוזיקה ואינטרנט) ומעט להקלטות אודיו (ללא מסך). בנוסף עדיף מחשב שקט יחסית שכן הוא ממקום בסלון. כרטיס הקול שברשותי הוא Lexicon Omega http://www.lexiconpro.com//en-US/products/omega אשמח מאוד להשתמש כמה שיותר ברכיבים מהמחשב הישן (גם בגלל מיחזור וגם כדי שאוכל להשקיע יותר בריכיבים אחרים) המפרט של המחשב הישן (כבן 5 שנים) הוא: זיכרון - kingston 2 gb DDR2 800MHZ http://www.ec.kingston.com/ecom/configurator_new/PartsInfo.asp?LinkBack=&ktcpartno=KVR800D2N6/2G&root הרדיסק - 250GB של segagate חיבור sata3. ספק : super cilent ezcool 300w atx 300 jsp - sacket 775 אשמח גם למידע מעמיק או להפניות לגבי דרישות מיוחדות כשעובדים עם ע…

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  4. Started by Stastyle,

אהלן! אני מחפש מחשב נייד, בעל יציאת HDMI ו-VGA/DVI, אשר יכול להחזיק ולשדר סרטים מאוד גדולים לטלויזית תלת מימד ומקרן (MKV, 8-40GB , תלת מימד (חייב HDMI 1.4))... יש חשיבות לכונן קשיח גדול, אך אני משתמש גם בכוננים קשיחים חיצוניים. זו מטרתו העיקרית. הסיבה לבחור במחשב ולא בסטרימר זה נטו עניין של קודקים. התקציב הוא בסביבות ה4000 ש"ח. אני לא אומר מדוייק כי אני לא מכיר את השוק ואיכות המחשבים כך שאם יספיק לי משהו זול יותר, או שאהיה חייב יקר יותר - זה התקציב שלי פחות או יותר. תודה!

5. שלום לכולם ! אני מבקש לדעת האם מחשב נייד HP PAVILION G6-1260SJ , עם מעבד I5 הוא קנייה טובה לעו"ד צעיר שנזקק לזה בעיקר להקלדת מסמכים וגלישה באתרים משפטיים ? מחשב כזה מוצע למכירה ברשת אופיס דיפו במחיר 2,757 ש"ח . האם ניתן למצוא מחיר זול יותר ? בברכה גדי

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  6. שלום לכולם, אני לפני קניית מחשב נייד של DELL או ASUS.. ואני מתלבט אם לקנות 4GB או 8GB וחשבתי פשוט לקנות 4 ואם אני ארגיש שאני צריך עוד פשוט להוסיף לבד.. השאלה היא האם הפתיחה של המחשב מאחורה כדי להוסיף זיכרון פנימי תפגע באחריות!? תודה.

• 2 תגובות
    • 962 צפיות
  7. וספק 550W והרדיסק של 1 טרה (TB)

8. Started by spike_staff,

שלום לברים! אשמח לדעת כמה שווה היום המחשב שלי זה שבמפרט ומסך LQ FLATRON W2252TQ תודה, ושנה טובה.

9. Started by joni777,

1. מה התקציב המקסימאלי? בערך 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?ביתי,סרטים להורדה,צפייה ישירה, משחקים בקטנה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מחשב נייד -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות/גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כ…

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  10. Started by smores,

שלום, אני מחפש לקנות מחשב נייד בסביבות ה 3500 ש"ח.. בעיקרון המחשב למטרות לימודים אבל אני רוצה שהוא יחזיק 4-5 שנים ועדיין ירוץ טוב עם סרטים ותוכנות וכו'. אז ככה: 15.6 אינץ i5 (רצוי עם טכנולוגיית ה ivy bridge). חיבורי HDMI, USB3.0 4GB RAM לפחות 500GB HDD או יותר 3 שנים אחריות כולל מערכת הפעלה win7. אורך הסוללה חשוב מאוד. מסך איכותי - חשוב. מקלדת נוחה (הולך להקליד הרבה). אין צורך בכרטיס מסך. אשמח אם תייעצו לי גם על חנות זולה ואמינה בארץ לקנות בה. תודה רבה, אסף.

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  11. שלום כולם אני יודע שאני טיפה חופר אבל אני רוצה להזמין את הטוב ביותר ושלא יהיו פדיחות. רוצה לדעת אם צריך לעשות שינויים אחרונים ומה אתם חושבים על המפרט הזה + מארז Gigabyte Aurora 3D הדגם הפחות יקר + כונן של Lite-On שקניתי במיוחד באיביי כי הוא צורב מיוחד משחקים לאקסבוקס. [table][tr][td][table][tr][td]מעבד:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Ivy Bridge Core i5 3470 Socket 1155 6MB 3.2Ghz Tray כמות: 1 מחיר: ₪956[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]קירור למעבד:[/td][/tr][/table][table][tr][td]ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 מחיר: ₪46[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]לוח אם:[/td][/tr][/tabl…

• 4 תגובות
    • 831 צפיות
  12. אהלן חברים הבנתי שאתם מומחים פה, אני אשמח לקבל מפרט למחשב על מחיר של 3אלף שקל מוכן להוסיף קצת אם צריך הצרכים העיקריים שלי זה עריכה ועיבוד תמונות והרצת תוכנות עריכה תודה רבה רבה לעוזרים!! :-*

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  13. Started by avner_s21,

שלום, נשבר לי המסך של המחשב הנ"ל , לאחר שפירקתי אותו ראיתי את הדגם המדויק . לאחר חיפוש בebay ראיתי שיש al c1 או a1 האם יש הבדל בניהם והאם הם מתאימים.

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  14. שלום רב, ברשותי מחשב נייד של acer דגם aspire 5715z. המסך של הנייד מרצד אז במקום לזרוק אותו לפח אני משתמש בו כנייח בחדר. חיברתי אותו למסך חיצוני של samsung. בהפעלת המחשב התמונה חלקה כמו בכל מחשב והלוגו של acer מופיע לאחר מכן מתבצעת טעינה של הוינדוס ואז התמונה קופצת למסך של ה acer ניסיתי להעביר את התמונה חזרה למסך החיצוני על ידי fn+ f6 אבל לא מופיעה תמונה במסך החיצוני. הוא שחור לגמרי לא מופיעה תמונה גם במסך המקורי (של המחשב הנייד) עד אשר אני לוחץ שוב על fn+f6. מה עלי לעשות ?

15. Started by Evyatar1620,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5.5 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שאפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כל המשחקים המדורניים הכבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). Dell Ultrasharp 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מ…

16. Started by BrAvE_HeArT,

חברה שלום, רציתי לדעת כמה החלקים הבאים שווים כחבילה: מעבד - E6300 לא עבר OC קרור - של AC, לא זוכר את הדגם המדויק אבל מהגדולים. לוח אם - ASRock ConRoe945G-DVI זכרונות - 2X2gb 667Mhz החלקים בני 5 שנים, חוץ מהזכרונות שהם בערך בני שנתיים וחצי. תודה.

17. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שאפשרב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בינוניים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כל המשחקים המדורניים הבינוניים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4.…

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  18. Started by talelisapov,

אהלן, נשבר לי החיבור של האוזניות במחשב הנייד שלי (הפלסטיק מפנים לפי מה שאני יודע). עכשיו אני צריך להחליף את החלק הזה, כמה פחות או יותר זה יכול לעלות לי ? והאם מישהו מכיר מעבדה או בן אדם אמין ומיקצועי שעושה את העבודה הזו באזור חיפה \ קריות. שיהיה חג שמח, תודה מראש על העזרה.

19. . מה התקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך אבל לא חובה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים , עבודה משרדית . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - דיאבלו 3 ודומיו, משחקי מירוצים למיניהם . -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ' מינימום . -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות עד גבוהות 3. האם יש צורך …

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום שלום, אני מחפש מחשב נייד עם החומרה הכי טובה שניתן למצוא במחיר של עד 4300 ש"ח. כמו כן חשוב לי כמובן לדעת שהביקורות על אותו מחשב נותנות פידבק חיובי. אני מעו * מטרות המחשב = משחקים קלים +, צפיה בסרטים, תכנות ב-visual studio ו-eclipse * גודל המסך = 15.6 * משקל רצוי = פחות רלוונטי, יהיה בעיקר בתוך בית * האם נדרש זמן סוללה ארוך = שוב לא קריטי, כמובן שכמה שיותר... * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? = סטנדרטי, HDMI, USB 3.0 * בלוטות = למה לא? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח - התייחסות בסוף * כונן CD/DVD? צורב = ברור!!* כונן Bluray = לא חייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית = לא, רק שחשוב לי שיהיו לפחות 3 שנות אחריות * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה = כן, אלא אם כן יש ד…

21. שלום לכולם אני מעוניין לרכוש מחשב חדש שישמש בעיקר לעריכת ווידאו cyberLink power director , AVID משחקים בעיקר FPS וספורט כרגע לא מתכוון לבצע OC אבל חשוב לי היכולת העתידית התקציב המקסימלי הוא 6.5K אבל אשמח לעזרה להגיע ל - 5.5K לא צריך ציוד היקפי חשוב תמיכה ב - USB3 גם במארז הרכבתי את המערכת הבאה : אשמח להצעות לשיפור בעיקר תחום המארז והקירור גם לגבי כרטיס המסך אני מתלבט האם לחסוך וללכת על כרטיס מבוסס 650 ולא 660 דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i7 3770K 3.5Ghz s1155 8MB, GPU Core, Tray 1 מאוורר למעבד: מאורר למעבד Arctic Freezer 13 Pro 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte Z77X-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z77, DDR3 1600, 3xPC…

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  22. Started by Salwaby,

הייתי רוצה להתעייץ איתכם לגבי מכירת שילוב חלקים : Intel Core 2 Quad Q6600 775 LGA Gigabyte P35-DS3L 4GB DDR2 (2GB dual stick) 400mhz , 5 clocks לעולם לא בוצע OC , הרכיבים בשימוש באזור ה 3 שנים. (הזכרונות פחות..)

• 1 תגובה
    • 896 צפיות
  23. Started by DaniDin007,

אז ככה, האלמנטים העקריים במחשב הם: מארז - קולר מאסטר - גלדיאטור 600 מעבד - Intel Core 2 Extreme Quad QX9650 כרטיס מסך - NVIDIA 9800GX2 זיכרון - 16 ג'יגה 1660 כונן ssd - 128 ג'יגה לוח אם של ג'יגה בייט אני לא בדיוק זוכר את הדגם אבל זה אחד הטובים שתומך בכל החומרה שמסביב... אני אשמח ממש לקבל איזשהו מושג על סדר גודל של מחיר למפרט (החלקי אמנם...) שמצורף מעלה... תודה מראש, דניאל

• 2 תגובות
    • 905 צפיות
  24. ברשותי המחשב הנל בן 5: [table][tr][td] [table][tr][td] [/td][/tr][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][tr][td]קטגוריות[/td][td]מוצרים[/td][td]מחיר[/td][td]כמות[/td][/tr][tr][td]מעבדים[/td][td]Athlon 64Bit AM2 4800 DualCore Box AM248DCB[/td][td]₪ 569[/td][td]1[/td][/tr][tr][td]לוחות אם[/td][td]Gigabyte M52S-S3P AM2 GM52SS3P[/td][td]₪ 365[/td][td]1[/td][/tr][/table][/t][/t] </blockquote>[table][tr][td] מארזים [/td][td]Compucase HEC 6C28 Silver/Black NO PSU[/td][td]₪ 172[/td][td]1[/td][/tr][tr][td] ספקי כוח [/td][td]Compucase HEC ATX VER 2.0 400TRT 24PINS[/td][td]₪ 241[/td][td]1[/td][/tr][tr][td] [/td][/tr][tr][td] קירור למארז [/td][td]Glacialtech 120mm Case Fan Hydrod…

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  25. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), תכנות (כתיבת קוד, קומפילציה) * גודל המסך? 14' * משקל רצוי? פחות מ2.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? ארוך ככל שניתן, צריך להספיק ליום לימודים מלא 6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? עדיף שיהיה HDMI * בלוטות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? לא קריטי גם 80GB יספיקו * כונן CD/DVD? צורב? לא * כונן Bluray?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן, קריטי כי המחשב ירכש בארה"ב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא שלום. אני מעוניין לקנות מחשב נייד לסטודנט לתוכנה, כפי שרשמתי השימוש העיקרי של המחשב הינו לכתיבת קוד ות…

• 62 תגובות
    • 6.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים