עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אהלן, השאלה בכותרת, אני צריך המלצה למחשב נייד למשחקים לאחי, המשחקים הם כל מה שזז היום ושיפעל בשנה שנתיים הקרובות... לא מעניין על משקל/ מסך רצוי 15.6 או סוללה. הרוב יהיה חיבור בבית. מצאתי מחשב של DELL INSPIRATION 7520 אבל הכרטיס מסך שלו דיי חלש 7730AMD אז ויתרתי. תודה רבה לעוזרים!

2. שלום לכול התותחים שבינכם... אני חייב מפרט עוד להיום בעזרת השם.. של מחשב נייח רק למשחקים במחיר של 4100 ש"ח כולל חריגה אין אפשרות לעוד... ציוד נילווה: בכלל לא! נטו מחשב.. אזור מעודף: צפון הארץ חרגיה: אין אפשרות.. שימושים עיקרים: גימנייק כבד.. משחקים כמו : GTA IV Battlefield 3 חנות ספציפית:ksp ivory העדפה לסוג מערכת AMD/Intel לא משנה איפה שיכנס המעבד והכרטיס מסך הכי טובים למשחקים ומממשש ממשש תודה לכולם((((((-: אתם אלופיםםם כול האתר הזה והצוות המדהים אין עליכם

• 3 תגובות
    • 866 צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג אלא אם כן זה ממש הכרחי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, שיריץ את המשחקים המודרניים (Crysis. BattleField על הגדרות גבוהות ככל האפשר בהתאם לתקציב הניתן לכרטיס מסך. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך בציוד היקפי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן OC עדיפות למעבד תוצרת Intel, וכרטיס מסך מבית ATI. תודה ויום טוב!!

4. Started by stojakovic,

קיבלתי יד שנייה מחשב נייד hp elitebook 8460p. לא יודע מה היה הקטע שלו אבל הייתי חייב לפרמט אותו, מפה לשם התקנתי ווינדוס 7 אולטמייט 32 ביט (מקורי!) ועד פה הכל טוב ויפה.. עכשיו רציתי להתחיל להתקין את הדרייברים ומה שצריך והגעתי לכאן: http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/SoftwareIndex.jsp?lang=en&cc=il&prodNameId=5056945&prodTypeId=321957&prodSeriesId=5056942&swLang=13&taskId=135&swEnvOID=4055 יש פה רשימה של 81 (!!!) תוכנות ודרייברים למחשב.. עכשיו ברור שאני לא מתכוון להתקין את כולם! אבל מה כן להתקין?! חיפשתי באינטרנט הרבה ובאמת לא מצאתי אפילו הסבר מה זה כל דבר/למה זה טוב... באמת שאני לא מבין מה הם חשבו לעצמם שהם ככה פשוט נותנים רשימה אי…

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  5. Started by eyal4,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA4, COD black ops ll, Battlefield 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23' ברזולוציה 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים…

• 4 תגובות
    • 747 צפיות
  6. Started by yan666,

שלום אני מעונייין בנייד לשימושים דיי בסיסיים. אינטרנט, סרטים, ומשחקים.. לא כבדים במיוחד סימולטורים שרצים על פנטיום 4 וג'י פורס אני בהחלט אסתפק ב I3. אחריות לשלוש שנים. גודל מסך 15.6 משקל וזמן סוללה לא קריטיים כי המחשב מיעוד לשימוש ביתי. כונן די די וי אין צורך בבלו ריי. רצוי מאוד מערכת הפעלה כלולה. הייתי רוצה להבין אם אני חייב כרטיס מסך שהוא לא און בורד שאני יכול להסתפק בכאלה גם?

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  7. * מטרות המחשב-עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, הניידות בתוך הבית ופחות מחוץ גודל המסך 15.6 (?17.3 מתלבטת) חשוב לי : מהירות חוזק מסך חד וברור אחריות 3 שנים נפח 6 ? חיבורים ויציאות- שיהיו כמה שיותר וכולל בלוטות' עדיפות למקלדת לא שחורה – אלא לבנה או כסופה חיבה למחשבים לבנים או לפחות לא שחורים מעדיפה דגם שקיים באייבורי * כולל מערכת הפעלה פחות מ4000 ש"ח יתקבל בברכה ומעט מעל גם אפשרי אודה להמלצות מכל סוג כולל איזה חברות לא כדאי, או מה במפרט כדאי שיהיה תודה רבה

8. Started by Talker,

אני צריך מפרט בתקציב של 3000 ש״ח עם חריגה של מקסימום 500 ש״ח. מחשב לטובת עבודות משרדיות וגם משחקים אבל אני חייל אז אין לי הרבה זמן להשקיע אז לא כדאי להשקיע יותר מידי... נוסף לכך אני סגור על החנות ksp. תודה וחג שמח!

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. זה המחשב שנרכש בסוף 2007, אז הפגין ביצועים מעולים ותוצאת 3dmark שלו הייתה במקום ה 10 בפורום הזה למשך כמעט שנה(!) מיום רכישתו. בעיקר בזכות הכרטיס הגרפי שלו. מאז שדרגתי לו זכרון ל 4GB (מ2) והוספתי עוד דיסק קשיח לאחסון (לא למכירה, לא מצויין פה) היום אני מתלבט אם לשדרג אותו או לחילופין למכור אותו ולקנות מחשב חדש. אין לו כבר אחריות כמובן. אשמח אם תתנו הערכת מחיר: I ntel Core 2 Quad 6600 G0 2.4Ghz OC to 3.0Ghz Gigabyte GA-P35-DS3R (Rev. 1) 4GB RAM DDR2-667 CL5 Transcend Gigabyte Geforce 8800GT G92 512MB WD 640GB 7200 HEC TRT-400W Arctic Freezer Pro

• 24 תגובות
    • 3.6k צפיות
  10. Started by galg,

אהלן חבר'ה, עשיתי לא מעט בירוריישן לגבי כל חלק וחלק, אשמח לשמוע דעתכם. לפני שחלק מחברי הפורום הנכבד יקפצו ( לרוב אפילו בצדק ) יש סיבה לכך שבחרתי בcore i7 ולא core i5 3570k או כל דגם i5 אחר - שימו לב לשימושים בהמשך. שימושים: רינדורים, הרבה VMs פתוחים במקבלים ובכלל כמה קומפיילרים פתוחים במקביל - אם בכל זאת למישהו יש הסתייגויות מi7 במקרה הזה אשמח לשמוע. מה לא צריך: כ.מסך ( אני הולך להשתמש בgigabyte gt430 OC שכבר יש לי ). שקט: חשוב מאוד( 9 ), אשמח לשמוע אם יש משהו במפרט שמונע זאת. אוברקלוק: כנראה שכן, המפרט בנוי לאפשרות. אשמח לשמוע דעתכם אם טעיתי. שדרוג: ייתכן שדרוג עתידי, המפרט בנוי לאפשרות. שוב - אשמח לשמוע דעתכם אם טעיתי. הערה: חשוב לי שהמארז יהיה באמת מאוורר, שקט ועם גישה…

11. Started by maya_gai,

היי (: אני חושבת לקנות את המחשב הנ"ל: http://www.buy2.co.il/Center/DailyDeal/Index/f66957be-b348-4d27-8639-68b90fd1cb4e האם יש סיכון גדול בזה שהוא מוחדש?? שווה לקחת סיכון?? אשמח לדעת מה אתם חושבים... (: תודה רבההה!!! (:

12. שניהם עם זיכרון של 2 גיגה אשמח אם תעזרו בבחירת כרטיס טוב למשחקים למחשב נייד. תודה מראש

13. Started by zekit,

היי חברים, בכמה לדעתכם אפשר למכור את הכרטיס מסך הבא: HD 6850 של חברת Sapphire, הכרטיס נקנה מרשת KSP לפני כחצי שנה ונמצא תחת אחריות לפחות לעוד שנתיים.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by manenbu,

אני מעוניין למכור את המחשב שלי. אז ככה: Intel Q9550 4GB DDR2 Corsair xms2 Sapphire ATI HD3450 abit IP 35 Pro WD 320GB WD 80GB Corsair HX520 ASUS DVD-RW Freezer 7 PRo 2 Noctua fan on case Antec solo case עכבר+מקלדת בלי מסך, למרות שאני יכול לזרוק מסך LCD 15" ישן של DELL על הדרך

• 11 תגובות
    • 4.1k צפיות
  15. Started by Fire_wall,

אני קונה את המחשב עוד שבוע ורציתי לברר מספר דברים http://ksp.co.il/?select=.268..271..211..432.&list=1&sort=2&glist=0&uin=15909&txt_search=&buy=&minprice=&maxprice= הסתכלתי במפרט באתר ורשום שהמקלדת לא מוארת והכונן אינו Bluray אך בכל הסרטונים שהסתכלתי ביוטיוב אני ארואה שהמקלדת כן מוארת והכונן בלוריי אפשר בכלל לשנות כונן דיסקים למחשב נייד? ובקשר למקלדת איפה זה נכון? המחשב בא עם HDD רגיל, אפשר להוסיף בנוסף לקיים SSD או שחייב להוציא את הרגיל ולהכניס את ה SSD אני באמת ירגיש בהבדל אם אני אקנה SSD?ועוד דבר יש לי עכשיו HDD פנימי SATA III, 3.5" ואני רוצה להפוך אותו לחיצוני כלומר לקנות מתאם ל USB3.0 ראיתי אחד usb3.0 to sata III והוא עולה 40$ וראיתי u…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by sgirl,

היי, אני מוצאת את עצמי שוברת את הראש לאחרונה בנוגע לאיזה מחשב הכי מתאים לצרכים ולכיס שלי. הדרישות שלי למחשב הינן: משקל קל (הנני סטודנטית) עד-2 ק"ג, רצוי פחות מסך קטן- פחות מ-15 אינצ' איכות- לא רוצה להחליף מחשב בעוד שנתיים זמן סוללה ארוך- חשוב אך לא עקרוני אחריות טובה עיקר השימושים שלי הינם: להאזין למוסיקה, לצפות בסרטים ולעבוד על הוורד. אני מתלבטת בין המחשבים הבאים: סמסונג- NP530U3C-BG1IL https://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=12899 סמסונג- NP530U4C-BG1IL HP- ENVY ULTRABOOK 4-1030 http://www.amazon.com/HP-Envy-4-1030us-14-Inch-Ultrabook/dp/B0085RZPP0 HP-FOLIO 13-1000en https://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=11931 HP PAVILION DM1-4099EJ http://bizsupport1.aust…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום וחג שמח זקוק להמלצה על מחשב במחיר של כ-5500 ש"ח במפרט הבא: מטרות - שימוש כללי, משרדי, סרטי דו מימד, ניהול תוכנת בית חכם. מסך 15.6-17.3" עדיף FHD משקל לא חשוב סוללה לא חשובה שילוב HDD ו-mSATAT צורב DVD כולל מערכת הפעלה 8MB זכרון כל שאר הדברים עליהם לא עניתי (בלוטות', HDMI וכו') אינם קריטיים. למעשה הצורך שלי בנייד הוא בגלל המבנה. אני נכה בכסא גלגלים ואני משתמש במחשב הרבה בשכיבה כאשר הוא מונח על שולחן מתכוון שבא מימין למיטה ונכנס תחתיה כך שהפלטה באמצע המיטה. נייד הוא האופציה הכי נוחה. מסיבה זו לא חשוב לי המשקל ואורך חיי הסוללה. אין לי יישומים כבדים אך זה התקציב שהייתי מעוניין להשקיע במחשב מכיוון שלמעשה אני עליו כל היום ולכן אני מעדיף לקנות כזה שיהיה אוברקיל…

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by Frequency,

הי, אני כבר כמה זמן מתלבט איזה מפרט כדאי לי לקנות למחשב שמיועד בעיקר לעבודה עם אוטוקד, כולל קצת תלת מימד. אשמח לקבל עזרה. צריך מפרט רק לקופסה, אין צורך בציוד היקפי. תקציב 3500 ש"ח עם אפשרות לחריגה של 500 ש"ח, אך רצוי מאוד שלא. הגעתי למסקנה ש INTEL עדיף על AMD. מתלבט כרגע בין השניים האלה: Ivy Bridge 3570K Sandy Bridge 2500K למרות שהדורות שונים, ההבדל בביצועים הוא לא גדול (למרות שהבנתי של IVY יש תמיכה ב HY). מכיוון שלאחרונה ההבדל במחירים הוא רק 100 ש"ח נראה לי שאני אלך על ה IVY. כרטיס מסך מקצועי, מתלבט בין השניים האלה: Nvidia Quadro 600 AMD FirePro V4900 באמת שלא הצלחתי להגיע למסקנה איזה מהם עדיף. זיכרון אני כנראה אקח 8GB בתור התחלה, אפשר אפילו בשני כרטיסים. רק רצוי לשים לב…

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  19. Started by ל.פ,

היי, אני מחפש מחשב נייד ללימודים לשימושי אופיס ואינטרנט שצריך לענות על כמה דרישות בסיסיות: גודל מסך- 13-14 אינץ' מעבד טוב שמאפשר תפעול מהיר סוללה שמחזיקה זמן רב יחסית (לפחות 6-8 שעות) הארד דיסק- לפחות 250 GB מספר חיבורים לUSB זיכרון- לפחות 2GB ההעדפה כמובן היא לאחת החברות הגדולות (Dell, Asus) ולמחיר נמוך יחסית (סביב 2,500, פחות מ3,000). אם יש משהו מתאים עם רמקולים מובנים וכונן תקליטורים זה בכלל מצוין. אני די אבוד בכל מה שנוגע להבדלים בין הדגמים הקיימים בטווח המחירים הזה ולכן אשמח לכל עזרה באיתור המחשב המתאים ביותר לדרישות הנ"ל. תודה על שיתוף הפעולה!

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  20. שלום לכולם! אני צריך עזרא בהרכבת מחשב חזק מאוד לצורך עבודה עם גרפיקה, עיצוב והדמיות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 15000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא משנה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). autokad, Revit, 3ds max ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/ג…

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  21. Started by bar.beker,

היי אז מתחיל בעוד שלושה שבועות את לימודי לתואר הנדסת חמשל ואני מתכוון להתחדש בלפטופ, כאשר התקציב שלי עומד על כ- 3.5k כרגע אני מתלבט בין שלושה דגמים אפשריים: אז הדגמים הם: ASUS k55a i5-3210M HD 4000 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=20413 dell inspiron 5520 in-rd33-6121 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=20403 dell vostro 3560 i5-3210M hd4000 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=20570 * מטרות המחשב? צרכי תכנות במסגרת התואר, עבודה עם ישומי אופיס, גלישה באינטרנט ויתכן צפייה בסרטים מפעם לפעם * גודל המסך? 15.6' - המחשב ישמש אותי בעיקר בבית ועל כן הן המשקל והן חיי הסוללה פחות משמעותיים מבחינתי * משקל רצוי? לא רלוונטי כל כך * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגד…

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  22. 1.התקציב המקסימאלי כמו שנכתב בכותרת 2500 ש"ח א.ניתן לנסות לחסוך אך לא ניתן לעבור סכום זה 2.שימושי המחשב: גלישה באינטרנט,הורדת מדיה וצפייה HD א.רצוי שגודל המסך שיחובר למחשב יהיה 20 או 21.5 במידה והתקציב מאפשר זאת, אם לא אז מה שהתקציב כן מאפשר... ב.לגביי הרזולוציה אין לי העדפה בנושא, רזוצ' סטנדרטית ותו לא... ג.לא יודע אם זה מגיע כדבר בסיסי על הכרטיס מסך אך יציאת hd לטלויזיה\צג 3.יש צורך בציוד היקפי (מקלדת,עכבר ורמקולים ), הכל צריך להיות מאוד מאוד בסיסי... 5.שקט ברמה 5 מקס' 6.ללא oc 7.אין צורך בתוכנות\מערכת הפעלה. יש צורך בהרכבה בחנות. 8.אם ניתן לרכוש את המחשב מ ksp\ivory. 9.אין בקשות מיוחדות ולא מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב. *המחשב מיועד כמו שכתבתי בתחילת הנושא לאדם שלא…

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  23. צרפתי את המפרט בקובץ מצורף. עלות ההצעה 2850ש"ח. אני ישמח לקבל הצעות לשיפורים ותיקונים במפרט. תודה מראש לכל העונים והעוזרים. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 3000-3500 ש"ח - ללא ציוד הקפי ומסך. (אני לא רוכש אותם). א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - את כל התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - ביתי + התקנת שרתים ללימוד ניהול רשתות (שנאמר לי לקחת דיסק גדול של כ-2T וזיכרון של 8G) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - Windows 2008 R2 SP1, Windows SBS אבל התוכנות לצורך תירגול בלבד ולא לעבודה אמיתית. ב) …

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  24. Started by gilliv,

שלום, אני מחפש מחשב נייד בטווח 3000-4000 ש"ח למטרות צפייה בסרטים, מדיה, גלישה וכדומה. גודל מסך: "15.6 משקל: בעיקרון לא משנה, אבל המחשב כנראה ישמש אותי גם ללימודים בעתיד הקרוב אז יש מקום לקחת את זה בחשבון. יציאות USB, HDMI, אפשר גם ESATA כונן קשיח: רצוי 500G צורב CD/DVD: לא חובה כולל מערכת הפעלה אחריות ל-3 שנים (לא לשנה אחת) עדיפות למקלדת מלאה (לא חובה) עוד שיקול כאן הוא שאני כנראה אצטרך להשתמש בתוכנות כמו Matlab בלימודים, אז יכול להיות שצריך מעבד קצת יותר אינטנסיבי... אבל אם זה ישפיע יותר מדי על המחיר עדיף שזה לא יהיה פקטור (ואני כבר אמצא פתרון אחר). תודה רבה

דיונים חדשים בפורומים