עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום רב לכולם. אני צריך עזרה בהרכבת מפרט לשרת קבצים שבו ישמרו נתונים מתחנות. סה"כ הנפח שלו צריך להיות 2TB. מערכת הפעלה היא win 2003 SS. מדיניות ההגנה היא: הגנה על מערכת ההפעלה עם RAID 1 הגנה על כונן הנתונים עם RAID 5 הגנה מפני הפסקות חשמל באמצעות UPS הגנה בפני אובדן נתונים באמצעות גיבוי על טייפ גיבוי. כמו שציינתי, אין מגבלת תקציב, משמע שאפשר להתפרע וההצעה הטובה ביותר תתקבל ללא הבחנה בין תקציב לתקציב. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בהרכבת שרת כזה. בתודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. http://startpc.co.il/build/media/build/viewBuild.php?uid=5a168e4a57786 מעבד: 792 ₪ - Six Core i5 8400 2.8Ghz Coffee Lake S1151 With Cooler קירור מים למעבד: 270 ₪ - * מבצע בלאק פריידיי * - Cooler Master Sedion 240P - 240mm BLUE LED FANS לוח אם: 490 ₪ - * מבצע בלאק פריידיי * - MSI Z370­-A PRO זכרון: 346 ₪ - * אזל עד ה- 26.11 * 8GB Crucial Ballistix-Sport DDR4 2400Mhz Black-Silver CL16 כרטיס מסך: 339 ₪ - Gigabyte GT1030 2GB 64bit D5 1227MHz - 1506MHz Low Profile דיסק קשיח: 196 ₪ - WD 1T 3.5'' Sata3 Caviar BLUE 7200RPM 64MB 2 Years Warranty מארז + ספק: 483 ₪ - * מבצע * - Antec GX1200 Full Tower RGB + Antec 500W (2xPCI-E) Active PFC מחיר סופי: למזומן / העברה בנקאי…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by OzZzZz,

רציתי לשאול מי הכי קטן מהבאים: Mini ITX Micro ATX Mini ATX

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by iveco,

יש לי אפשרות לקנות מעבד חדש איי 3 10105F ב 235 שקל הבעיה זה הלוח , הלוחות נורא יקרים !!!! איפה אפשר להשיג לוח אם משומש או חדש זול בתושבת 1200 ? חבל שאין את הלוחות של פעם ECS הזולים , לוח אם חדש זה לא הכי משתלם זה יוצא עם המעבד 550 שקל , מעבד R5 5600 ו A520/B450 עולים ביחד 750 , אני מחפש לוח אם גג 150 שקל משומש

5. Started by yotam.m,

שלום לכולם אני מתכנן לקנות מחשב חדש ולמכור את המחשב הקיים רציתי לדעת בכמה אוכל למכור את המחשב הבא: p4 2.4GHZ northwood asus p4s8x micron 512X2 צורב DVD של NEC צורב רגיל של SONY NVIDIA FX5200 HD 80GB של מקסטור + 20GB של WD. נ.ב אם אפשר לרשום ליד כל חלק הערכת מחיר של כמה הוא שווה זה יהיה הרבה יותר טוב..תודה רבה!

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Tilien,

היי, המחשב שלי כבר הזדקן ואני צריך לשדרג. כרגע החלטתי לשדרג רק את המעבד ולהישאר ולסחוב עם הכרטיס מסך עד הדור הבא (מה קרה למחירים? ה1080TI עלה לי 3600 בזמנו עכשיו ה4080 עולה 6000). אני משחק הרבה משחקי אסטרטגיה והמעבד שלי פשוט נחנק במשחקי הParadox למשל המפרט הנוכחי שלי https://pcpartpicker.com/list/GcbmkJ רוצה לשדרג את הלוח אם, ראם, קירור(אם צריך) ומעבד AMD Ryzen 7 7800X3D CPU Cooler: Notcua HD-D15S chormax black MOBO: Asrock X670E PG Lightning/Asrock B650M RIPTIDE / Gigabyte B650 Gaming X AX / MSI B650M Mortar RAM: G.skill Flare X5 32(2X16GB) DDR5-6000 CL30 / Kingston FURY Beast 32 GB (2 x 16 GB) DDR5-60…

7. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בין 6000-7000 שקל להתחיל עם יותר קרוב ל 6000 ואז כדי להשוות גם ב 7000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים רק אחד Battlefield bad company 2 העיקר זה שימוש בתוכנה UNITY3D 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כרגע אין צורך בציוד הקפי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד שיהיה שקט וכמה שפחות אבק והתחממות בעיקר בקיץ. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא מבין בזה אם זה קריטי ומשפר המון אז כן אבל בעיקר…

8. חבר קונה בקרוב מחשב חדש, בניתי לו מפרט ואני צריך חוות דעת או המלצות למפרטים אחרים.. מסך 22" רגיל, שימוש משחקים כבדים, ללא OC, תקציב 4300.. אין בקשות מיוחדות כלשהן, רק קירור חמוד למעבד שיהיה שקט יחסית גם במאמץ.. זה המפרט שבניתי לו: מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1156 2.8GHz 760 - TRAY - זמין במלאי ₪943 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-H55M-S2 ₪363 זיכרון: [..] TRANSCEND 2048MB DDR3 1333MHZ CL9 - זמין במלאי ₪150 כמות:2 כרטיס מסך: [..] POWER COLOR 6870 1GB DDR5 ₪1247 צורב DVD: [..] SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK - זמין במלאי ₪115 מארז: [..] NZXT TEMPEST EVO w/o PSU ₪505 ספק כוח: [..] SEASONIC 650W : SS-650HT ₪388 קרור למעבד: [..] SCYTHE KATANA III - 3 HEAT PIPES CPU COOLER - זמין במל…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי? 10,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם לא צריך תקציב גבוה לצרכים שלי, אפשר לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לחרוג מהתציב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה עם שרתי ענן, עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) - לא ידוע 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לדעתי אין צורך בכונן / צורב וכדומה לא חייב כ.מסך איכותי - אלא אם כן יש מחשב שעומד בתקציב ובפרמטרים ובכל זאת מגיע עם כרטיס טוב 5. …

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב נייד עד 2500 שקל עם חריגה של 100 - 120 שקל מקסימום. בעיקרון אין לי יותר מידי דרישות חוץ מזה שיהיה לו: יצאה למסך חיצוני - לא מחייב כונן דיסקים. שיהיה מספיק זיכרון לסרטים לילדים. רוב הזמן הוא יהיה מחובר קבוע לחשמל. האם תוכלו להמליץ לי על כמה דגמים, תודה רבה מראש

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. * דבר חשוב מאוד לציין אם יש חלקים שלא מופיעים באתר בוא אתם בונים את המיפרט זה מספיק שתירשמו שם של החלק כי הרוב הפעמים כול המיפרט בני מאתר אחד-ואפשר לשלב רחיבים שונים מאחרים אחרים כמו זאפ,עדיף לי שהחלקים שאתם מרכיבים למיפרט יהיו החלקים המתוכננים ולא כי אין באתר מסויים את החלק הזה והזה אז מלד ברירה נסים חלק שיש באתר. 1. התקציב המקסימלי......עד 2500 מקסימום. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לא לחסוך (על איכות משלמים) 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו.מישחקי מחשב כבדים+סרטי HD ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פ…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. מצו"ב הצעת מחיר שהתקבלה מ"הטכנאי השכונתי" (😏), המחשב מיועד לצלם, מה שאומר המון פוטושופ ואילוסטרייטור. אם יש לכם הערות על המפרט וגם על המחיר אשמח מאוד. תודה מעבד I7-9700 , מעבד 8 ליבות , דור 9 + קירור מקצועי HYPER 212 זיכרון 16GB , ניתן לשדרג ל 32GB לוח אם B360 גיגהבייט מאיץ גרפי GTX1660 6GB דיסק SSD מסוג NVME מהיר נפח 512GB חברת אינטל דגם 660P דיסק אחסון 4TB חברת TOSHIBA מהירות 7200סלד מארז COUGAR MX330 צורב DVD הבחור מציע את המחשב הנ"ל כולל התקנות ומע"מ במחיר 5200 ש"ח האם מדובר במחיר סביר (מן הסתם לא הכי זול בעולם, ועדיין)? והמפרט? תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by omric,

שלום, אני רוצה להרכיב מחשב בסיסי בגודל mini-itx בתקציב נמוך. בזמן האחרון אני חורש הרבה באינטרנט על כל מיני רכיבים והצלחתי להגיע בגדול ל-2 אפשרויות של מפרטים בתקציב שלי: אפשרות 1: לוח אם סטנדרטי עם מעבד Intel G3220 אפשרות 2: לוח אם עם מעבד 4 ליבות מובנה - Intel J1900 ב-2 האפשרויות אני בונה על מארז mini-itx עם ספק מובנה של 150-300 Watt (תלוי בדגם שאני אלך עליו), זיכרון 4GB, הארד דיסק וכונן DVD ההתלבטות שלי בין 2 האפשרויות: מצד אחד יש לי כבר מחשב בגודל מלא עם המפרט מהאפשרות הראשונה - בהחלט עושה את העבודה כמו שצריך ואני מאוד מרוצה ממנו, אבל אני חושש שעם ספק של 150-300 וואט זה יהיה קצת בעייתי... ולגבי האפשרות השנייה, היא לא בעייתית מהבחינה הזאת כי לפי מה שהבנתי מדובר על מעבד …

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. שלום לכולם, אני פרילנס שרוצה להתחיל עסק זעיר. מחפש מחשב לשתי מטרות עיקריות: A: שרת רנדור(pool) + עבודה שוטפת על תוכנות תלת מימד, עריכת תמונה, עריכת וידאו. B: שרת קבצים, הרשאות,ניהול,שיתוף ל4 תחנות נוספות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4-4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר, לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ~500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רשמתי לעיל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה: Maya, zBrush, Nuke, After Effect, Photoshop, Vray, Mental Ray תדיר: Internet, Office, Eclipse, VMware, FTP ב) במידה והמחשב מ…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Hellroy,

מציאת מחשב נייד 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?: 6,000₪ - 9,000₪ 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג, עריכה כרפית ומשמש כמחשב נייח 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב?: חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'?: שיהיה דק וקל כמה שאפשר, חשוב שיהיה חזק ועמיד 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?: לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? איזור המרכז 9. מתי מתוכננת קניית המחשב …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by ohaddi,

מדוע מוכרים מעבד של 64BIT מוכרים עם OS של 32BIT? זה לא פוגם קצת בתכונות של המעבד לידע כללי השאלה נובעת מהדגם HP ProBook 5310m עם מעבד Intel® Core™2 Duo SP9300 http://ark.intel.com/Product.aspx?id=36691 ומערכת הפעלה Windows® 7 32-bit שאלה נוספת, איך מחבר משותף של אוזניות מיקרופון עובד (מבחינת החיבור)? תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי?4000שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עריכת תמונות-פוטושופ ולייטרום א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24/27" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?1 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.אזור המרכז תודה, רונן.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. שלום לכולם, שבוע טוב. אחי הקטן עשה הרגע בר מצווה, קיבל ערמות של צ'קים, ורוצה לעצמו מחשב חדש. מעבד - הוא לא עושה OC, אז אני מניח שכאן הבחירה היא AMD. לשיקולכם אם AMD או אינטל אם התקציב מאפשר. גוף קירור - אין הפתעות - AC FREEZER 7\64 PRO. לוח אם - לאוברקלוק קיצוני לוקחים ASUS, אבל מכיוון שלא יהיה פה אוברקלוק אני מניח שלוח של GB יהיה סבבה. זיכרונות - ההפרש במשחקים בין 2 ו-4 ג'יגה של זיכרון לא דרסטי, אז אני מניח ש-2 ג'יגה יספיקו. כרטיס מסך - אני מניח שהמינימום הוא 8800GT, כשהשמיים (9800GTX) הם הגבול. קשיח - 320\500 ג'יגה יהיה מעולה, כשקשיחים של סמסונג עדיפים עלי בגלל האמינות והשקט, אבל גם כוננים של WD וסיגייט (כשהראשונה עדיפה) יתקבלו. צורב DVD - כאן אין הפתעות, ASUS DRW-2014…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בעיקר טיפה משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים קלים MINECRAFT ודומיו אבל נראה לי שעדיף משהו שיחזיק למשחקים חדשים יותר בהגדרות נמוכות.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). DELL 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?מש…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by neo690,

איך הוא?

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by amir88,

היי, אני מחפש לקנות מחשבים ניידים לעובדים במשרד שלי. העובדים יעבדו כל היום עם מסך גדול מחובר אליו, עכבר ומקלדת אז רוב הזמן ישתמשו בנייד כמחשב שולחני. אבל הם גם יקחו את המחשב הביתה בסוף היום ויצטרכו לעבוד גם משם. העבודה היא עבודה שיווקית אז יצטרכו לגלוש ברשת ולהכין מסמכים ומצגות, לא יותר מזה אבל כמובן לא רוצה שזה יקרטע להם. התקציב הוא עד 4000 ש"ח כולל מערכת הפעלה, מעדיף win7. מה אתם ממליצים? תודה!! * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? 13 או 15 האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?אין דרישות מיוחדות * משקל רצוי? לא כבד מדי אבל לא צריך להיות ממש קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מי…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Iftach_Noam DS,

אני מחפש המלצה למפרט של מחשב נייח, לתוכנות כמו power bi, tablaeu, pycharm, juypter notebook. אולי עוד כמה. אני רוצה שהוא יתפקד טוב גם אם אתקין עוד תוכנות. לא מתכוון לשחק במשחקים וכאלה. תודה רבה על העזרה.

23. בקצרה :המטרה של הכול - למסעדה יש 4 חלונות , והמטרה זה להשתמש ב 4 מקרנים שיקרינו על החלון מהצד השני שלו בשביל שתתקבל תמונה על הצד החיצוני המטרה היא לעשות פירסומות נעות, מודעות וכאלה דברים ..... אני הולך לעשות סרטונים שיעשו שימוש בכול 4 הצגים האלה (שבנויים ממקרן + חלון שהוא מקרין עליו ) כלומר אובייקט או שם שזז ממסך אחד לשני וכאלה דברים ... אז הדברים שצריך הם ככה .. 4 מקרים - זולים יחסית עם רזולוציה מינימאלית ומרחק הקרנה ממוצא (ביחס לגודל החלון כמובן ומספר שעות מנורה גם טוב חשוב (שלא ימות מהר מידי ) החלונות הם לא ביחס של 4:3 ... אבל לפי מה שהבנתי אפשר לכוון את המקרן לאיזה יחס שרוצים תוך כדי ביטול פיקסלים, נכון ? (להשתמש רק בחלק מהתמונה שהמקרן מוציא בשביל לראות את התמונ…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. שלום לכולם אני חדש פה הסתכלתי פה על כל מיני מפרטים אבל אני אשמח שתרכיבו לי מפרט לפי הצורך שלי.. כרגע יש לי מסך 17 אינצ' אבל בקרוב אני מקבל מסך 22 אז רצוי שהכרטיס יתאים למסך. שיריץ את כל המשחקים החדשים ברמה גבוה לבנתיים שירוץ על XP עם אופציה לשדרוג ל VISTA בעתיד כרטיס מסך לא החלטתי בין סדרת 200 או סדרת 9 של Geforce אבל חשוב עם 512MB+ זכרון מעבד QUAD של 3 בערך או מהסדרה החדשה של המעבדים ה i7 זכרון 4GB + דיסק קשיח בערך בין 320 ל 500 מאוורים וספק כוח שיתאים לכרטיס מסך לוח אם לשיפורים עתידיים מארז טוב שגם ניראה טוב וצריך קירור? כמו כן על איזה חברות אתם ממליצים? תודה רבה לעוזרים

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by gggilad13,

אני רוצה לעשות שידרוג גדול למחשב שיש לי (לוח, מעבד, זיכרון, כרטיס מסך וספק+מארז) או בכלל לקנות מחשב חדש. המטרות של המחשב זה בעיקר למשחקים ומולטימדיה וגם כל שאר הדברים היומיומיים (אינטרנט, וורד וכו'...) השאלה שלי היא כמה כדאי להשקיע בכל זה? אין לי תקציב מוגדר ובגלל זה אני רוצה לקנות משהו שלא יהיה יותר מידי בשבילי אלה ימלא את הצרכים שלי בצורה הכי טובה. אני לא הכי גיימר גדול (בעיקר בגלל שהמחשב שלי עכשיו לא מריץ משחקים חדשים) אבל אני רוצה שהמשחקים יפעלו בצורה טובה מאוד וחלקה. אז השאלה שלי היא כמה כדאי להשקיע בזה? כמה צריך לעשות מחשב טוב שיעמוד בדרישות האלה ויחזיק לי הרבה זמן?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.